gražus, žavingas, meilus vardas
Tiesa, kaip tik klausiau dukros, tai sake jai labai jos vardas patinka
Pats vardas man yra gražus, tik pažįstu vieną tokią nelabai šį vardą puošiančią.....
Mano dukra Martyna. Pati labai patenkinta savo varduku.
Labai grazus vardas
Man labai gražus
Vardas Martyna yra zinomas ir grazus
turejau broliuka martyna
grazus lietuviskas vardas
Mūsų vyresnėlė - Martyna. Kai prieš 8-erius metus pavadinom ją šiuo vardu, jis dar buvo gana retas....Dabar jau - dažnokas... Man šis vardas gražus - skambus, nei ilgas, nei trumpas, lietuviškas. Na, gal tik, kai mergina neklauso ir tenka šį vardą kikį 100kartų per dieną ištarti vis kitomis intonacijomis, tai vakarop net ištarus pirmąją vardo raidę plaukai piestu stojasi...
Man grazus vardas
gražus
QUOTE(Shypsnele @ 2007 08 29, 15:48) Nerealus vardas !!! Aisku turiu subjektyviu kriteriju Nes tai mano vardas Mano vaikystes ir paauglysdtes metais sis vardas labai retas kaip merginos buvo - bet man jis pats graziausias pasaulyje. Negaliu iki siol atsidekoti tevams. Ir niekas vyrisku vardu nelaikydavo. Kaip tik labai moteriskas O vat dabar jau pilna vaikuciu tokiu vardeliu. Tad nezinau ar originalumas isliko O trumpinius kiekvienas savo galvodavo, bet dazniausiai normaliu vardu arb svelnybiniu vadina Mano dukryte Martynele,superinis vaikutis,svelni,gera mergaite. Tik kai sese vadina Marte pykstam abi, daugiau niekas niekaip jos netrumpina, kaip tik pailgina.
super gražus
Man patinka
MAN GRAŽUS
Grazus
Tikrai labai grazus vardas
O man labai gražus
Superinis vardas
Labai gražus vardas
Man taip pat šis vardas labai gražus
supert grazus vardas:)
Gražus
patinka
Man nelabai, nes daugiau ipratus, kad tai vyriskas vardas ir man skamba kaip sumoterintas vyriskas vardas.
O kaip sutrumpinti: Marciuke, Martynele, Martynute?
labai grazus vardas
Martynas- gražus,bet Martyna-ne.
Man tai sitas vardas nepatinka
Pati esu Martyna ir iki šiol labai pykstu, kad tėvai taip pavadino. Ką čia pavadino, atsivertė, kalendoriaus lapelį ir išrinko vardą iš ten buvusių. O nepatinka todėl, kad vaikystėj vaikai šaipydavosi ir apskritai vyriškas vardas.
Aš žinau 2 Martynas. Abi labai mielos mergaitės.
Pazistu Martyna, labai nuostabia mergina. Galbut todel man sis vardas grazus
Gražus vardas.
Labai grazus! Mano dukrytes vardas
Grazus vardas
man labai gražus, ko gero vienintelis berniukiško vardo mergaitiškas variantas, kuris patinka
Mano dukryte-Martyna,isrinko tetis su sunum,nes gime kovo menesi
Grazus vardas
Labai gražus vardas, planavom taip pavadinti savo dukrytę, bet gimė berniukas
Man patinka
Labai gražus vardas
Vardas kaip vardas, tik kad man su nemaloniu zmogum asocijuojasi...
neblogas vardas
Mes ir seimoj sprendem kaip deti ar Martyna ar Martina,bet uzdejom Martina,nes man mazybiskai graziau Martinute,bet mes kirti dedam ant i raides ne ant a,lietuvininkai neleistu bet mums nesvarbu:)man grazesnis:)
Na Martina dar nieko, bet Martyna... Na nežinau, toks vyriškas vardas man:)
|