Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Martyna
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
Sansara
gražus, žavingas, meilus vardas wub.gif
wowerike
Tiesa, kaip tik klausiau dukros, tai sake jai labai jos vardas patinka thumbup.gif Seneliai norejo Lukrecija pavadint, tai purtosi ir pyksta, jei taip pavadinu (davem sita varda kaip krikshto). Na, tai matyt, nesuklydom, tokiu vardu pavadindami.
doh.gif dabar galvos skausmas, koki busimai sesytei (o gal broliukui g.gif) parinkt doh.gif
tetra
Pats vardas man yra gražus, tik pažįstu vieną tokią nelabai šį vardą puošiančią..... beee.gif
In-Grid@

Mano dukra Martyna. Pati labai patenkinta savo varduku. thumbup.gif
divuke
Labai grazus vardas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . As uz.
juraga
Man labai gražus
Daniux
Vardas Martyna yra zinomas ir grazus thumbup.gif , o ar populiarus, sunku pasakyti. g.gif
inguliukas24
Labai grazus thumbup.gif

user posted image

Angeliocikas
turejau broliuka martyna wub.gif man begalo grazus vardelis,super thumbup.gif wub.gif
urte484
grazus lietuviskas vardas thumbup.gif
Martynos mama
Mūsų vyresnėlė - Martyna. Kai prieš 8-erius metus pavadinom ją šiuo vardu, jis dar buvo gana retas....Dabar jau - dažnokas... Man šis vardas gražus - skambus, nei ilgas, nei trumpas, lietuviškas. Na, gal tik, kai mergina neklauso ir tenka šį vardą kikį 100kartų per dieną ištarti vis kitomis intonacijomis, tai vakarop net ištarus pirmąją vardo raidę plaukai piestu stojasi... lotuliukas.gif
Sandrozka
Man grazus vardas thumbup.gif
-simona-
gražus
In-Grid@
QUOTE(Shypsnele @ 2007 08 29, 15:48)
Nerealus vardas !!! Aisku turiu subjektyviu kriteriju  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Nes tai mano vardas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
Mano vaikystes ir paauglysdtes metais sis vardas labai retas kaip merginos buvo - bet man jis pats graziausias pasaulyje. Negaliu iki siol atsidekoti tevams. Ir niekas vyrisku vardu nelaikydavo. Kaip tik labai moteriskas  biggrin.gif  Mano subjektyvia nuomone  tongue.gif

O vat dabar jau pilna vaikuciu tokiu vardeliu. Tad nezinau ar originalumas isliko biggrin.gif

O trumpinius kiekvienas savo galvodavo, bet dazniausiai normaliu vardu arb svelnybiniu vadina  biggrin.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mano dukryte Martynele,superinis vaikutis,svelni,gera mergaite. Tik kai sese vadina Marte pykstam abi, daugiau niekas niekaip jos netrumpina, kaip tik pailgina.
bimkutele
super gražus 4u.gif
mamulka10
Man patinka thumbup.gif
enora
MAN GRAŽUS thumbup.gif didis.gif lotuliukas.gif
Kleckutė
Grazus ax.gif
LapeUrsa
Tikrai labai grazus vardas wub.gif
Lorrein
O man labai gražus 4u.gif
Shypsnele
Superinis vardas thumbup.gif ir niekada niekas netrumpina Marta g.gif
Ende
Labai gražus vardas thumbup.gif Buvo mūsų vardų sąrašiuke kaip antras variantas (na jei vardas nr.1 vardas netiktų dukrytei) 4u.gif
Vasariss
Man taip pat šis vardas labai gražus mirksiukas.gif
Vinija
supert grazus vardas:)
Agakira
Gražus thumbup.gif
alincikita
patinka wub.gif
barboryte1
Man nelabai, nes daugiau ipratus, kad tai vyriskas vardas ir man skamba kaip sumoterintas vyriskas vardas.
O kaip sutrumpinti: Marciuke, Martynele, Martynute?
Auksas+
labai grazus vardas thumbup.gif
Nalivaika85
Martynas- gražus,bet Martyna-ne.smile.gif Iš vyriško vado padarytas.Visai ne mergaitiškas ir net ne moteriškas.Na bent jau man:)
wwwww
Man tai sitas vardas nepatinka schmoll.gif labai grubus toks ir kaip visada man prisideda asociacijos is zmoniu su tokiais pat vardais, o martyna as zinau oij ne kokia... blink.gif
mmkafe
Pati esu Martyna ir iki šiol labai pykstu, kad tėvai taip pavadino. Ką čia pavadino, atsivertė, kalendoriaus lapelį ir išrinko vardą iš ten buvusių. O nepatinka todėl, kad vaikystėj vaikai šaipydavosi ir apskritai vyriškas vardas. schmoll.gif
Tiūtė
Aš žinau 2 Martynas. Abi labai mielos mergaitės. smile.gif Bet prie vardo vistiek nepriprantu.Man jis atrodo labiau vyriškas nors tu ką.smile.gif
aggree
Pazistu Martyna, labai nuostabia mergina. Galbut todel man sis vardas grazus smile.gif
** Svaja**
wub.gif
Jolitaaa
Gražus vardas. thumbup.gif
doloresta
Labai grazus! Mano dukrytes vardas wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Giuste
Grazus vardas 4u.gif
l'eau
man labai gražus, ko gero vienintelis berniukiško vardo mergaitiškas variantas, kuris patinka smile.gif
oleina
Mano dukryte-Martyna,isrinko tetis su sunum,nes gime kovo menesi smile.gif teko ir man priprast,nors nuomoniu visokiu girdejau,ir siulimu pasirinkt kita varda smile.gif
Kitte
Grazus vardas wub.gif turiu nuostabia krikstodukra 4u.gif
martam
Labai gražus vardas, planavom taip pavadinti savo dukrytę, bet gimė berniukas wub.gif .
ZINIUONE
QUOTE(martam @ 2011 12 16, 19:02)
Labai gražus vardas, planavom taip pavadinti savo dukrytę, bet gimė berniukas  wub.gif .
*

Tai puiku. Man kazkaip sis vardas labiau berniukui tinkamas smile.gif
Kiuvete
Man patinka thumbup.gif Retas, įsimintinas
pingvinukas lolo
Labai gražus vardas wub.gif wub.gif
Ruby Tuesday
Vardas kaip vardas, tik kad man su nemaloniu zmogum asocijuojasi... ax.gif
jurgitulisb
neblogas vardas 4u.gif
mmartaa
Mes ir seimoj sprendem kaip deti ar Martyna ar Martina,bet uzdejom Martina,nes man mazybiskai graziau Martinute,bet mes kirti dedam ant i raides ne ant a,lietuvininkai neleistu bet mums nesvarbu:)man grazesnis:)
Tiūtė
Na Martina dar nieko, bet Martyna... Na nežinau, toks vyriškas vardas man:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.