Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Martyna
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
negara
thumbup.gif mano sąrašiuke
The pink panther
thumbup.gif wub.gif gal tik kiek ilgokas blush2.gif
Mertišė
Mano dukros geriausia draugė Martyna, labai šauni mergaitė. Vardelis paprastas, lietuviškas. Aš už thumbup.gif
baltasis_ilgaausis
Man sis vardas grazus smile.gif turiu labai gera drauge vardu martyna smile.gif ir tikrai niekada nepagalvojau, kad tai ilgas vardas smile.gif yra tikrai ilgesniu smile.gif beje, taip pat zinau ir mergaite, vardu martina smile.gif su "i" trumpaja smile.gif

martyna->marta?
Smartmart
Grazus vardas lotuliukas.gif
Mona187
Man patinka 4u.gif Ir visai nesvarbu, vardas populiarus ar ne, svarbiausia, kad jums patiems patiktų. Ir dar, kuo retesnis (nepopuliaresnis) vardas, tuo gražiau, įdomiau būna mirksiukas.gif thumbup.gif
VAIDAMA
gražus vardukas wub.gif
gedas
mano sunenas Martynas, keliu savaiciu thumbup.gif grazus vardas
Taciau Martyna irgi labai nice thumbup.gif 4u.gif
jes
Labai, labai thumbup.gif
Nieko sau
Ne mano skonio schmoll.gif Man patinka trumpi vardai 4u.gif

digele
man nelabai patinka tokie vardai, kur is berniukisku padaryti Martyna, Roberta, Valda schmoll.gif , truputi per vyriski
neriuxxx
man grazus vardelis 4u.gif
gedas
gritte>reikia manau geriau atkreipti dėmesį į tai kokio ilgumo yra pavardė. Tad jeigu jau pavardė ilga geriau vardas kad būtų trumpesnis ax.gif
Valetta
QUOTE(gedas @ 2008 11 15, 01:03)
Tad jeigu jau pavardė ilga geriau vardas kad būtų trumpesnis  ax.gif
*

drinks_cheers.gif
bet vardas tai labai man gražus rolleyes.gif žinau mergaitę Martina (ne LT tik) wub.gif
<Goddess>
man nelabai g.gif zinau mergina vardu Martyna,bet ja visur visi vadina Marta
korkiete
nu vat, as ir galvoju.. g.gif martyna tai grazu..bet jei ja vadins marta..tai man nelabai prie sirdies unsure.gif ..musu pavarde gan ilga..nors ne pati ilgiausia...as ir maniau, kad vardas gal ir trumpesnis turetu buti...bet kad joks nesauna i galva..o visi grazus, trumpi vardai yra be galo populiarus ir atsibode doh.gif doh.gif ....na dar teks pagalvot..aciu uz pasisakymus.... smile.gif jei kas dar galit pasiulyt koki varianta, musu pavarde prasideda is k raides...ir baigtusi galune -..aite, tad jei turit kokiu pasiulymu....lauksiu thumbup.gif smile.gif
wowerike
Emmm smile.gif ir aš pažįstu vieną mergytę vardu Martyna ax.gif 8 m. greit.

Na, Marta kol kas jos nieks nevadina. Nors kai galvojau vardą, buvau numačius, kad taip gali būti trumpinama ir man tai tiko. rolleyes.gif
zarazna
Gražus vardas, "jėgovas" biggrin.gif
Lithium
mane pačią norėjo Martyna pavadint biggrin.gif o šiaip, visai nieko vardas smile.gif turiu draugę Martyną, tai ja vadinam Martini biggrin.gif
Asarinskas
Mano dukra Martyna jau 15 metu. Nei karto nepasigailejom dave si varda. Ir ji pati labai juo dziaugiasi. Patinka visiems - ir dideliems ir maziems smile.gif
bubunka
man thumbup.gif Martyna
laukianti_stebuklo:)
Gražus wub.gif 4u.gif
LisaLove
grazus vardas labai thumbup.gif:
Plejadė
Na mano vardas Martyna, buvo laikai mokykloje, kai jo nemėgau, dėl kietoko skambesio, bet tai kvailystė, dabar didžiuojuosi būdama Martyna thumbup.gif O dėl trumpinimo tai ko tik žmonės neprisimasto, kaip tik manęs nėra vadine: Marta, Martiniu, Martinita, Martule, Martynučiu, net Marčelo lotuliukas.gif Tačiau galiu pasidžiaugti, kad bent mano atveju trumpinimo laikai baigėsi ir žmonės nepatingi vadinti tiesiog Martyna 4u.gif
c@stell
Grazus thumbup.gif
Mano pussesere Martyna, tai man labai graziai skamba. thumbup.gif
JaunasTetis
Kažkada maniau kad toks vardas mergaitei yra nesąmonė. Tačiau dabar, kai pats turiu ir truputį proto ir vaikų, džiaugiuosi turėdamas draugę Martyną. Ji nuostabi mergina, ir vardas labai gražus.
Zemaiciuke
man tai labai grazus vardas thumbup.gif , tokiu vardu norejom pavadinti sese kai gime tik vat tetis uzprotestavo, mat jo pazistamas draugas Martynas buvo isgeriantis schmoll.gif
sapniukass
Martyna, Marta grazus vardai thumbup.gif thumbup.gif
SIVERIJA
Mano dukrytės vardas, man pats gražiausias wub.gif Dar nė karto tuo nesuabejojau. Ir prie mūsų pavardės gražiai dera, ir visame darželyje ji tokia vienintelė thumbup.gif ir pačiai dukrytei vardas patinka. Kol kas niekas neiškraipo, vaikai vadina Martyna. Na, mes patys pavadinam Martynute, Martute, Martyte wub.gif
*Liepa18*
Man visai gražus... tongue.gif
linausius
Labai liuks thumbup.gif
madlena
labai grazus vardas...........as savo mergytei norejau duoti,bet vyras uzpriestaravo,nes jo sefo zmona tokiu vardu.......bet man sis vardas,Jei antra kada butu mergyte manau duociau si varda,nebeklausydama kitu wub.gif
jolo
Man irgi labai gražus vardukas thumbup.gif Visą nėštumą kalbėjau, kad dukrytė bus Martyna, bet kažkaip netiko prie veiduko biggrin.gif
l'eau
labai gražus smile.gif
karamel
Gražutis, mielas ir šiltas...
vredna
Martyna.... Martynas... bele kas bus tai bus mano pirmagimio vardas wub.gif
Super vardas, jau bloga nuo visokiu Gabrieliu. Gabiju, Gertrudu....
kos
grazus,man patinka,labai daug turiu draugu ir giminaiciu kuriu vardai martyna ar martynas-bet tokie visi judrus,pasiute kaip gyvsidabriai,nezinau ar cia vardo ytaka ar seip sutapimas g.gif
vredna
QUOTE(kos @ 2009 03 08, 19:52)
grazus,man patinka,labai daug turiu draugu ir giminaiciu kuriu vardai martyna ar martynas-bet tokie visi judrus,pasiute kaip gyvsidabriai,nezinau ar cia vardo ytaka ar seip sutapimas g.gif
*

Turiu pusbroli Martyna tai flegmu flegma biggrin.gif Tikrai niekas nieko neitakoja 4u.gif
kos
QUOTE(vredna @ 2009 03 08, 20:57)
Turiu pusbroli Martyna tai flegmu flegma  biggrin.gif  Tikrai niekas nieko neitakoja  4u.gif
*

lotuliukas.gif
...sara...
QUOTE(kos @ 2009 03 08, 21:05)
lotuliukas.gif
*

...svarbiausia, kad tik vaikas vardo nesugadintų lotuliukas.gif
vredna
QUOTE(...sara... @ 2009 03 08, 20:11)
...svarbiausia, kad tik vaikas vardo nesugadintų  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Indrutia
super vardelis thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
linaj
grazus
kos
lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(vredna @ 2009 03 08, 21:20)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif  4u.gif
*

Selija
Neblogas vardas,bet kiek pažįstu Martynų (kokias 5) tai visos tokios schmoll.gif na gal sutapimas tik 4u.gif
garbanota
thumbup.gif Vardelis.
Giorgita
Gražus
megagaite
Kai laukiausi šis vardas buvo vienas pirmųjų saraše wub.gif . Labai man patiko ir tebepatinka. thumbup.gif
di_sapa
Sveika, mano dukryte vardu Martyna. Tai pasakysiu, kad pasiutusi, uzsispyrusi, per daug hyper aktyvi, kiek zinau, tai daugelis Martynu tokios 4u.gif . Bet nesigailiu, kad daviau toki varda, man jis grazus, o ypac, kai susapnuotas pries gimdyma ax.gif .
muminukas
QUOTE(di_sapa @ 2009 03 12, 17:49)
Sveika, mano dukryte vardu Martyna. Tai pasakysiu, kad pasiutusi, uzsispyrusi, per daug hyper aktyvi, kiek zinau, tai daugelis Martynu tokios  4u.gif .
*

mano pažįstama suaugusi Martyna - rami, netgi flegmatiška mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.