Diskutuojame toliau apie auklių algas
QUOTE(snickers @ 2008 11 07, 15:16) Light blue, tikrai labai padorus pasiūlymas Sėkmės tau. Aš irgi taip galvojau, kol nepradėjau ieškot auklės. Maniau, dirbdamos pusė dienos prisidurs prie pensijos, galės pas gydytojus vaikščioti
uz puse dienos uztektu ir 600lt man
mes mokejom 1500, ir tai uz pagalba, as pati sedziu namie, tiesa dvynukai pas mane. Bet esu ziauriai nusivylus...idejau skelbima nauja, o moket tiek pat sutikciau, kad tik padoru zmogu rast....
ir zinokit, nors tema ne apie tai, bet pensininkes nebenoriu.... QUOTE(AusraR @ 2008 11 14, 21:30) mes mokejom 1500, ir tai uz pagalba, as pati sedziu namie, tiesa dvynukai pas mane. Bet esu ziauriai nusivylus...idejau skelbima nauja, o moket tiek pat sutikciau, kad tik padoru zmogu rast.... ir zinokit, nors tema ne apie tai, bet pensininkes nebenoriu.... o kuo nusivylete,papasakokite placiau. del pensininkiu-pritariu jums. QUOTE(CreteIsland @ 2008 11 17, 21:28) na ji labai prastai girdi, nors turi aparata klausos, bet pora sykiu pasitaike tokiu incidentu kai negirdejo pabudusio verkaincio vaiko....kadangi as tuo metu miegojau kitam kambary su kitu vaiku, tai tas verke apie valanda...o ji galvojo kad verkia tas kur su manim....tai po pirmo karto pasakiau - jei abejojat nurikit ir paziurekit ka tas vaikas veikia, nenuejo....ir siaip labai leta, megsta laiksrascius paskaityt vietoj to kad su vaiku butu nu ir tt , daug visko tikrai...
sveikos,
pasidalinkit informacija, kiek Vilniuje dabar mokama valandinei auklei uz valanda ?
labas vakarelis,
paskaitinejau jusu pasisakymus - nusprendziau ir as parasyti mano lelkai 11 menesiu. auklyte pagyvenusi moteryte , taciau turi garo daugiau negu as dirba 5 dienas per savaite po 11 val. tiesa, viena diena ja isleidziu puse dienos anksciau. sutartas atlyginimas 1000 lt / men auklyte valgo pas mus, pagamina maziukui maista, mums gamina kas antra diena, dar kartais palygina drabuzius... kartais siaip ka nors sutvarko savo nuoziura is pradziu gailejau tu 1000 lt, nes vis del to tai yra nemazi pinigai musu seimai... bet dabar viskas super tiesa, gyvename Kaune QUOTE(gitukas @ 2008 11 19, 22:34) labas vakarelis, paskaitinejau jusu pasisakymus - nusprendziau ir as parasyti mano lelkai 11 menesiu. auklyte pagyvenusi moteryte , taciau turi garo daugiau negu as dirba 5 dienas per savaite po 11 val. tiesa, viena diena ja isleidziu puse dienos anksciau. sutartas atlyginimas 1000 lt / men auklyte valgo pas mus, pagamina maziukui maista, mums gamina kas antra diena, dar kartais palygina drabuzius... kartais siaip ka nors sutvarko savo nuoziura is pradziu gailejau tu 1000 lt, nes vis del to tai yra nemazi pinigai musu seimai... bet dabar viskas super tiesa, gyvename Kaune ir as tokios noriu....
O Vilniuj bent kelios auklės pageidauja 1700 LT / mėn.; bet pala, didžiąjai daliai tėvelių atlyginimų nebekelia nuo pavasario, o kai kur ir mažina. Į gatves išeina vis daugiau nepensijinio amžiaus moterų, atleistų "didinant įmonių efektyvumą". Ar čia iš tiesų toks auklių atlygio kilimo fenomenas, ar išimtys? Apšvieskit mane, prašau.
sio metu ieskau auklytes kuri galetu pabuti su vaiku ligos atveju, nes vaikas eina i darzeli, nu nustebsit, bet siulau uz val 5-6 lt ir jau turiu 5 pretendentes, kitos pasake, kad jos noretu geriau istisa men dirbti, bet 5 lt jiems pasirode normali kaina. Taigi mamytes krize prasideda, daug pazystamu jau neteko darbu, o kai paziurejau dabar birzoje ne ka siulo, jau 1500-2000 siulo direktoriams ir zmonems turintiems daug patirties. O siaip ir 400 ir 600 ir 1000 neatskaicius mokescius.....
beje veiksmas vyksta vilniuje
as parasiau skelbimus ir iskabinejau aplinkynese namuose, apie 50 skelbimu, tai ir atsiliepia zmones kurie salia gyvena, arba draugiu drauges, siulau jums taip pat padaryti
QUOTE(Viliana @ 2008 11 20, 17:20) as parasiau skelbimus ir iskabinejau aplinkynese namuose, apie 50 skelbimu, tai ir atsiliepia zmones kurie salia gyvena, arba draugiu drauges, siulau jums taip pat padaryti mes Jeruzalje gyvenam, lausim jei kam bus idomu
as gyvenu Klaipedoj . uz 1val. 5lt + keliones islaidos . bendroj sumoj gaunasi nemazai .
zinokit as tai pagalvojau gi dabar krize, kodel aukles i tai neatsizvelgia?? manau tuoj bus nemaza konkurencija ir tarp ju.
pvz mano vyrui bac ir nureze visai darbovietei algas 15 proc. - krize. Daug zmoniu apskritai atleidzia is darbo, o aukles vis dar be 1500 i rankas nesneka... QUOTE(AusraR @ 2008 11 25, 17:41) zinokit as tai pagalvojau gi dabar krize, kodel aukles i tai neatsizvelgia?? manau tuoj bus nemaza konkurencija ir tarp ju. pvz mano vyrui bac ir nureze visai darbovietei algas 15 proc. - krize. Daug zmoniu apskritai atleidzia is darbo, o aukles vis dar be 1500 i rankas nesneka... bus konkurencija atsisijos aukles,kurios tikrai nuosirdiziai dirba su vaikais ir atlieka savo darba ir atkris daugiau tos,kurios tik"atsedi"
buvo siandine pas mane atejus tokia mokinuke, 10 klasej. Nu ir visai smagi mergina tokia. biski baisoka kad tokia jauna....bet gal nieko....o ir atlyginimo nori juokingo 600-700 lt, tai sakau jei vistik ja issirinksiu tai okesiu 700 o paskui tai nors bus kur kelt ir zmogus gal jausis geriau, nei atejus uz 1500 ir nepatenkinta nes tikejosi 1700
o as jau auklyte berods suradau, nors dar skambina moteru, kazkur viso apie 10 skambuciu buvo, tai kokiom 3 netiko mano siulomas atlygis, o visos kitos apsilankusios buvo, is ju kokios 3 nepatiko man, o likusios 4 tai labai patiko, tai dabar sunku apsispresti, nes 2 beveik kaimynes ir 2 is toleliau, bet esme, kad sutiko uz 5-6 lt visos dirbti, priziureti vaika ligos atveju ir dar pazadejau, jai menesi nesirgtu, sumoketi 500 visvien.....tai va
QUOTE(AusraR @ 2008 11 25, 20:41) zinokit as tai pagalvojau gi dabar krize, kodel aukles i tai neatsizvelgia?? manau tuoj bus nemaza konkurencija ir tarp ju. pvz mano vyrui bac ir nureze visai darbovietei algas 15 proc. - krize. Daug zmoniu apskritai atleidzia is darbo, o aukles vis dar be 1500 i rankas nesneka... I aš su tavim sutinku. Manau, kai kurios tikrai per daug užsiprašo. Aš pati ieškojau prieš metus auklės, tai visokių "variantų" prisižiūrėjau, prašė nuo 600 iki 1700 Lt, o radau už 1000 Lt, labai fainą auklę. Trisdešimt kelių metų, tvarkingą, pareigingą, su vaikų užsiima nuo ryto iki vakaro, žaidžia, piešia, lipdo iš plastelino ir dar tokius dirbinius, kad man ir pasistengus nesigautų
DAbar tikrai reiketu atsizvelgti i krize, labai padaugejo bedarbiu, taigi padaugejo ir auklyciu, vien skelbimu puslapyje paziurekit kiek aukliu iesko darbo...jeigu seniau budavo 80proc mamu iesko aukliu ir tik 20proc aukliu paraso, tai dabar atvirksciai...
Algas labai daugelis darbovieciu mazina, daugelis net 30proc nuima, tai manau aukles tai irgi turetu liesti, o tos kurios dar svaigsta gauti 2000lt, tai greit pamatys kokia dabar situcija ir nusileis ant zemes, dabar tikrai kaikurie direktoriai apie 2000lt tik gauna.... Mano nuomone Vilniuje, pilna darbo diena dirbanti auklyte dabar galetu tiketis 900-1000lt/men.
Laba, gal kartais esate susidure, kiek galetu kainuoti aukles darbas poilsines keliones metu (tevai irgi vyksta) metuku vaikui priziureti savaitei (kelione, nakvyne ir maistas apmokami atskirai). Ir kaip uzsitikrinti, kad nuvykusi aukle priziures vaika, o ne nuspres vietoj to papoilsiaut (butent sutarto darbo laiko metu).
Sveikutes,nu jus mane apsvieskit
beja mes gyvenam kauno raj Babtuose,as studente,vyras 2500lt gauna+ paskola,beto ji po musu butu gyvena,nu nzn man atrodo tikrai per daug QUOTE(S-aldainiuke @ 2008 12 02, 20:41) Sveikutes,nu jus mane apsvieskit beja mes gyvenam kauno raj Babtuose,as studente,vyras 2500lt gauna+ paskola,beto ji po musu butu gyvena,nu nzn man atrodo tikrai per daug nesuprantu as tu aukliu...dabar krize, visiems algas mazina o jos.... 15 lt /val man au tikrai per daug. As mokeciau nu max 10 lt ir tai neisgaleciau turbut...nors gaunam ne 2500.... QUOTE(S-aldainiuke @ 2008 12 02, 19:41) Sveikutes,nu jus mane apsvieskit beja mes gyvenam kauno raj Babtuose,as studente,vyras 2500lt gauna+ paskola,beto ji po musu butu gyvena,nu nzn man atrodo tikrai per daug nesamone, tikrai per daug nori..
butent, aukles visiskai neatsizvelgia i rinka. Va ka tik paskelbe kad dvynukams nuims dvigubas pasalpas. tokiu atveju as tirai neturesiu galimybes aukle samdyt..nors gaunam tikrai ne maziausias pajamas...manau ir daugiau tokiu mamyciu atsiras...
QUOTE(Aziza @ 2008 12 02, 23:49) nesamone, tikrai per daug nori.. Aziza kad tame ir esme,cia niekas daugiau neapsiimtu ziureti,nes be galo judrus vaikas ir vietoj nenusedi,tai kai pamato sako vargse tu QUOTE(S-aldainiuke @ 2008 12 02, 21:43) Aziza kad tame ir esme,cia niekas daugiau neapsiimtu ziureti,nes be galo judrus vaikas ir vietoj nenusedi,tai kai pamato sako vargse tu tai gal jus tokiam judriam vaikui,ieskokite kokio valstybinio ar privataus ar namudinio darzelio....
Tai koks šiuo metu valandinės auklės (tarkim, mergina be patirties, nulis namų ūkio darbų, tik pažaist su vaiku, valgyt daryti nereikia) įkainis Vilnije?
QUOTE(flight @ 2008 12 03, 21:52) Tai koks šiuo metu valandinės auklės (tarkim, mergina be patirties, nulis namų ūkio darbų, tik pažaist su vaiku, valgyt daryti nereikia) įkainis Vilnije? as mokeciau nu max 5 lt val. Bet siaip tai tokios nesamdyciau. Jau turejau dvi be patirties. Sedi, barskuti pabarskina viakui, visiskai nesusigaudo ka su tuo vaiku daryt, o jei verkai tai iskart man atiduoda. Tai dar gerai, kad as esu namie, matau kad negerai, o jei tiap viena palikti....apie koki lavinima, auklejima gali but kalba, kai net pamperso pakeistnemoka vaikui....Siandien dar viena atleidau, tvarkysiuos viena. Be to ir pasalpas zada nuimt, tada tikrai negalesim sau leist aukles. Kaip ir rasiau anksciau, manau dauguma mamyciu nebegales samdytis aukles (cia kur dynukus augina) taip kad auklems irgi teks mazinti lukescius. QUOTE(S-aldainiuke @ 2008 12 02, 22:43) Aziza kad tame ir esme,cia niekas daugiau neapsiimtu ziureti,nes be galo judrus vaikas ir vietoj nenusedi,tai kai pamato sako vargse tu o jus bandet ieskot? dauguma vaiku judrus, ir randa auklytes be problemu.. dabar kai su darbais problema, manau nesunkiai rasit.. jei privaziavimas nepatogus, tai gal marsrutiniai kokie vaziuoja, kad ir su taksi manau vistiek pigiau butu, nei po 15lt. uz val. moket... pabuk su mazaja dar metelius, kol sueis 2 metukai ir vesk i darzeli, o kaimyne tegul galvoja.... QUOTE(S-aldainiuke @ 2008 12 02, 23:43) Aziza kad tame ir esme,cia niekas daugiau neapsiimtu ziureti,nes be galo judrus vaikas ir vietoj nenusedi,tai kai pamato sako vargse tu vaikai ir turi but judrus :mirksiukas:negi tikisi,kad diena su ja ant sofos serialus ziures
na girdejau, kad pasalpas nuims tik tom, kurios dar gimdys, o kam jau moka tai ir toliau mokes
QUOTE(S-aldainiuke @ 2008 12 02, 19:41) Sveikutes,nu jus mane apsvieskit beja mes gyvenam kauno raj Babtuose,as studente,vyras 2500lt gauna+ paskola,beto ji po musu butu gyvena,nu nzn man atrodo tikrai per daug Kaina perdidelė. jei laikas nespaudžia, toliau ieškokit. Dėl vaiko judrumo kaina tikrai nekyla
o as atsisakiau aukles,
QUOTE(Aziza @ 2008 12 04, 00:19) o jus bandet ieskot? dauguma vaiku judrus, ir randa auklytes be problemu.. dabar kai su darbais problema, manau nesunkiai rasit.. jei privaziavimas nepatogus, tai gal marsrutiniai kokie vaziuoja, kad ir su taksi manau vistiek pigiau butu, nei po 15lt. uz val. moket... pabuk su mazaja dar metelius, kol sueis 2 metukai ir vesk i darzeli, o kaimyne tegul galvoja.... Sveikutes visos
Mes mokėjome 150 Lt per savaitę už 5 darbo dienas nuo 8.00 val ryto iki 17.00 val. vakaro
Na tikrai kaimyne jau cia perlenke
Krize kad ir yra, bet kainos pas aukles nekrinta.....atvirksciai, kad dabar gera aukle rasti labai sunku....kiek kalbuosi tai Vilniaus m. be 1500 nieks neitu, o jei uzmiestis be 1600Lt ir cia tik uz vaiko prieziura
Labas vakaras!
Noreciau pasiteirauti mamyciu nuomones, kiek moketumet merginai, kuri padeda mokyklinio amziaus vaikui nuvaziuoti autobusu i bureli, palaukia, kol pasibaigs uzsiemimas ir palydi ji namo? Uzimtu apie 3 val. laiko visa tai. Nekasdien. Idomu butu isgirsti nuomoniu.
aciu labai liepuks
QUOTE(Droka @ 2008 12 05, 14:48) Krize kad ir yra, bet kainos pas aukles nekrinta.....atvirksciai, kad dabar gera aukle rasti labai sunku....kiek kalbuosi tai Vilniaus m. be 1500 nieks neitu, o jei uzmiestis be 1600Lt ir cia tik uz vaiko prieziura Nu nzn merginos, bet ir mes dabar ieskodami siulome 6 lt. valandai, per menesi 1200 lt., na zinome paliekame maista auklytei ir vaikui, tariames, kad per menesi nemaziau 1000 lt. butu. Cia Vilniuje. Siuo metu uzsidarineja daug imoniu, tai ar geriau sedeti is vis be kapeikos ar , kad ir tukstanti, vis pinigai Dabar sunkus laikai visiems
nu jo
Mes Vilniuje mokam 300Lt uz savaite. Aukle priziuri mazyle bei padaro dukrytei ir visiems pietus (visiems pietus pagaminti pasisiule pati). Dabar as pati
Pasidalinkit savo patirtim ir nuomonem |