Ką manote apie tamponus? Ar juos naudojate? Kaip manote, kurie yra patogiausi ir geriausi? Ar tamponai geriau už įklotus?
Aš naudoju tamponus, diena - tamponai, naktį - paketas
Kiek skaičiau literatūros tai rašo, kad jie nėra gerai, bet patogu... čia gal ir tiktų posakis - grožis reikalauja aukų (tik, kad tos aukos nebūtų labai žiaurios)
As anksciau naudojau tik tamponus,o dabar su jais tik kai kur nors einu. Man geriausi tampax su aplikatorium (pirstu nereikia kaisiot
o man geriausi o.b. comfort silk...lengvai idedami...ir seip labai patogu su jais....
As irgi O.B. comfort naudoju. Bet tik diena, nes tamponu negalima laikyt "ten" daugioau nei 4 valandas. Tai nakciai naudoju Libresse night ar kaip ten jie vadinasi, toks violetinis pakelis...
O tamponai man patogesni uz iklotus, nes ju visai nejauti, ikisai - ir tik nepamirst keist laiku QUOTE(Frosted_berry @ 2005 07 02, 10:48) As irgi O.B. comfort naudoju. Bet tik diena, nes tamponu negalima laikyt "ten" daugioau nei 4 valandas. Tai nakciai naudoju Libresse night ar kaip ten jie vadinasi, toks violetinis pakelis... O tamponai man patogesni uz iklotus, nes ju visai nejauti, ikisai - ir tik nepamirst keist laiku Galima iki 6-8val
O as naudoju Tampax kazkokius naujus...Visai neseniai pradejau naudoti ir koki skirtuma is karto pajauciau,taip laisva ir patogu. Bet kartais pagalvoju ar neisbego koks laselis.
istikruju nakti butinai reikia paketus naudoti, nes gali toksinis sokas ar kas ten toks atsitikti.
as taip pat renkuosi o.b tamponus
QUOTE(laurat @ 2005 07 02, 12:21) Nu tai va del to, kad ten kazkas vystosi ir atsiranda. Ant kiekvienos pakuotes parasyta apie TSS (toksinio soko sindroma). As prisiskaiciau Yra sukeliamas toksinu, kuriuos sukelia bakterijos, esancios zmogaus organizme. Tai va, jos vystosi ypac gerai, jei ilgai tamponas lieka kune. O man per ilgai nekeiciant tampono galva pradeda skaudet
O man tai tamponai feeeee
As tamponus naudoju gan daznai, bet visada turiu ir paketu, nes rekomenduojama, bent karta per para tamponus pakeisti paketu. Ji naudoju dazniausiai tada, kai sedziu namie, niekur eiti nereikia, kada galiu bet kada nueiti apsiprausti, nes kaip jau cia kazkas sake, vasara su pakeitais tai kosmaras!
o as naudoju tik tampnus ir diena ir nakti, nes man iklotai fuuuu!!!!!
as tik uz tamponus!
Kai naudojau (dabar nereikia
mudvi su drauge kas menesi dekojam kazkam, kas isrado toki dalyka kaip tamponai
o as tik siandien isbandziau, nes ruosiuos atostogoms kur noresiu maudytis? ar maudotes?
O man kazkodel su jais nejauku. Einu ir galvoju, ar nenulasejo koks laselis. Ka daryti, kad menesines isnyktu? Gal yra kokiu specialiu vaistu? :/
Tamponai gerai tik vasara kaip žiauriai karštą. Ir labai išgelbėja kaip mėnesinės ateina per atostogas, kaip būni prie ežero ar pie jūros. Tai ir maudytis gali.
man tamponai labai patogu,tik kad negaliu ju naudoti... vos isidedu ir iskart siaubingai pilva skaudet pradeda..nu netinka ir viskas
QUOTE(Salomeja @ 2005 07 02, 15:29) As maudziausi baseine, nes buvau ekskursijoj, ir butent ta diena, kai turejom eiti i superini vandens atrakcionu parka, man siurprizas ir prasidejo QUOTE(xlr @ 2005 07 02, 15:35) O man kazkodel su jais nejauku. Einu ir galvoju, ar nenulasejo koks laselis. Ka daryti, kad menesines isnyktu? Gal yra kokiu specialiu vaistu? :/ Yra vaistu. Vyrai vadinasi. Parduodami be recepto. Bet cia laikina, po to vel reikia "vartoti".
O as tik paketus naudoju..Jokiu tamponu
Vyrai:) tai kad turiu, nepadeda:)
Gali gert kontraceptines tabletes be pertraukos- viena pakuote pabaigei, nedarai 7 dienu pertraukos, o iskart geri kita. Pradzioj gali kiek teplioti, bet praeis. Gydytojai to daryti nedraudzia, bet piktnaudziaut irgi nereiketu
O jei bus koks baisus pasalinis poveikis? Gal geriau nereikia
Tamponai jega
Maudytis su jais irgi galima, tik reikia issimaudzius nepamirsti jo pasikeisti nauju kad koks uzdegimas neprasidetu
aš tamponus naudoju vasarą, nes man kai visada ateina tos dienos kai kur išvažiuojam prie jūros ar ežero, čia jau gyvenimo taiskylė, tad savęs neskriaudžiu ir einu su juo pasimaudyti
Aaa supratau. Maniau, turi vyra, tai is meiles ir menesines visam laikui dingsta:) pasirodo, tai nestumas:)
gal kas bande allways tamponus (maciau pardej)????
kaip jie?
As kazkaip nepastebejau allways tamponu... Kokioje parduotuveje matei?
Tamponus naudoju tik vasara, kai i pliaza einu arba extra atvejais - iskylos, baeinas ir pan.
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 07 02, 11:34) Nu tai va del to, kad ten kazkas vystosi ir atsiranda. Ant kiekvienos pakuotes parasyta apie TSS (toksinio soko sindroma). As prisiskaiciau Yra sukeliamas toksinu, kuriuos sukelia bakterijos, esancios zmogaus organizme. Tai va, jos vystosi ypac gerai, jei ilgai tamponas lieka kune. O man per ilgai nekeiciant tampono galva pradeda skaudet As tai naudoju ramponus ir diena, ir nakti O del to toksinio soko sindromo, tai kiek skaiciau kazkur, tai ji sukeliancios bakterijos ne pas kiekviena "gyvena" organizme, ir tai labai labai retas atvejis Man geriausi OB comfort su tuo silkiniu pavirsiumi, kiti dabar jau nebetinka
o tik spalva patiko ar ir patys tamponai geri?
klausineju, nes manau, kad ir man netrukus gali ju vel prireikt
mergucia, man ir spalva patiko ir tamponiukai patiko, tokie minkstuciai, bent jau man tokie pasirode
Rašykime lietuviškomis raidėmis, tada bus lengviau suprasti viena kitą.
Praitą vasarą naudojau vien tik tamponus. labai džiaugiausi, kad atradu tokia patogia apsaugą tomis dienomis. Vasaros pabaigoje turėjau ginekologinių problemų. Gal tai ir ne nuo tamponu, bet kai paklausiau ginekologės apie juos, tai ji sakė, kad reiktu nenaudoti jų kasdien. Ten bakterijos susidaro ir pan. Sakė dėtis kai labai reikia (pirtis ir pan.). Tai dabar ir bijau kištis. Vaikštau su paketais.
visoms didele baime kelia toksinio sindromo sokas... as pati konsultavuosi siuo klausimu su ginekologe, kuri teige jog tos bakterijos dauginasi bedeguoneje aplinkoje... tad reikia juos keisti daznai... siaip itakos keitimui turi ir menstruaciju gausumas...
Sutinku su lietuviškų raidžių naudojimu.
as tai naudoju tamponus, nes iklota jauti, o tampono ne
Aš irgi už tamponus, labiausiai patinka OB
Išbandžiau ir tampax, ir bella ir kt, bet vistiek OB geriausi O allways dar nemačiau, įdomu.... QUOTE(Ellyte @ 2005 07 07, 10:16) as tai naudoju tamponus, nes iklota jauti, o tampono ne Aha, būtent kaip saldainiuko... QUOTE(Ellyte @ 2005 07 07, 08:16) as tai naudoju tamponus, nes iklota jauti, o tampono ne as irgi uz tuos
Aš irgi už šituos "saldainius"
Apskritai, nuo pirmųjų mėnesinių kaip pradėjau naudoti tamponus, taip "karą paragavus, negaliu sustot". Žinau kad negerai su jais visą laiką, bet man tragedija būna, kai netikėtai viskas prasideda, ir tenka skolintis koki sparnuotį... |