As labai retai kada naudoju tamponus,nebet tada kai einu i pirti
"saldainiukus" naudoju tik eidama iš namų. namie ir naktį - libresse. taip išvengiu ligų ligelių.
Aš irgi naudoju mišriai, paketus naktį ir pirmom dienom, kai labai jau ten patopai. O siaip tai atsargiai su tamponais nakti. Siaip jau yra teorija (o gal ir tyrimai atlikti, tiksliai neižinau) bet kai gausios dienos ir naudojami tamponai, gali buti palankios sąlygos išsivystyti endometriozei, o va ši liga tai jau neduok sviete
O šiaip tai tamponai super patogu ir vietos mažai užima ir delne paslėpti gali ir vasara lengvom suknelem gali plevesuoti
niu va prisiskaiciau ir isigandau. as be saldainiuku, kaip be ranku, labai nemegstu tu iklotu
Niu kaip sakoma gyveni ir mokais QUOTE(ugnyte @ 2007 04 18, 04:32) niu va prisiskaiciau ir isigandau. as be saldainiuku, kaip be ranku, labai nemegstu tu iklotu Niu kaip sakoma gyveni ir mokais Oi, Alchemie pasisakymas ir mane isgasdino
Aš tai taip atpratau nuo įklotų, kad labai ne kaip aš su jais jaučiuos... atrodo kad ten kokių maišelių būčiau prisiklojus... fuuui nemėgstu to jausmo...
o as kazkaip bijau naudoti tamponus,atrodo kad netatogu ir pakankamai neapsaugo
Aš ir sparnuota geriausiai jaučiuosi
as taip pat visom keturiom pasisakau už tamponus
niu o pati renkuosi o.b., nors kaškada naudodavau tampax... stengiuosi nepiktnaudžiauti per daug, tai namuose ir nakciai su "paukščiukais" vaikštau, ir renkuosi always, kartais ir iš namu su jais išlekiu, bet su tamponiukais, tai patogiau jaučiuosi, įpač kai gausesnes dienos, tai nors nėra baimės, kad kur ne taip pasisukus ims ir išlašes lašelis... ir + lb. megstu sijonukus, tai bet o.b. neišsiversčiau... nors maudytis su tamponais teko tik paskutinėm m.dienom, tai jokiu problemu o det to sindromo, tai stengiuos nepergyvent ir tai lb. retai pasitaikanti liga, tai su ta viltimi...
Aš irgi už tamponus: kažkada pradėjau su tampaxais, po to perėjau prie o.b. - mažučiai, patogu į delną įsidėt nepastebimai, kai prireikia. Su įklotais man diskomfortas - nuolat juos jaučiu, prakaituoju ir vaidenasi, kad jau reikia keist. Tamponiukus keičiu dažnai (kartais ir naktį atsikeliu), be to, su jais kažkaip ir pilvą mažiau skauda - dėl to, kad leidžia pamiršt "tas dienas"
Aš tai nenaudoju tamponų
Prisiminiau, kad viena iš mano draugių sugebėjo, net pasimylėti su tamponu
Ginekologas sakė, kad tokių bajerių daugiau nepasikartotų. Nes tipo nuo QUOTE(HappyAngel @ 2007 05 05, 01:54) Aš tai nenaudoju tamponų jei tampona isidedi taisyklingai tu jo nejauti o jei jauti, vadinasi jis nėra pakankamai giliai QUOTE(Okei @ 2007 05 05, 09:25) Prisiminiau, kad viena iš mano draugių sugebėjo, net pasimylėti su tamponu Ginekologas sakė, kad tokių bajerių daugiau nepasikartotų. Nes tipo nuo Čia tai geras O aš naudoju ir tamponus ir paketus. Ypač pirmomis dienomis kai labai gausios mmm, tai gaunasi dviguba apsauga, bet tik diena, nakti tik paketai. Man patinka o.b. comfort, o paskutinėmis mmm dienomis naudoju mini tamponus
as naudoju tik paketus, ir tik always. Man jie geriausi. Zinau, kad su paketais nera labai patogu, as taip pat jauciuosi kaip su paklodem tarp koju
QUOTE(ramyra @ 2007 05 08, 11:52) Menesines labai gausios, tai tie tamponai uzkimstu viska, nespetu sugerti Ramyra, o tu logiskai pagalvok, kaip "ta vieta" Mano menesines buna trumpos bet gausios, bet net labai gausiomis dienomis naudoju tik Normal tamponus, net Super niekada nereikejo. trecia-ketvirta diena dazniausiai su mini verciuosi. Paskutinius tris-keturis metus naudoju tik tamponus (net nakti), ir taip pat bedu su sveikata neturiu, o komforto - 100k daugiau.
Aš visada naudoju įklotus,nepatinka man tamponai, kažkada teko naudoti, bet lb trumpai, galvoju,kad įklotai sveikiau
Aš nakčiai visada tik O.B naudoju.. Nes su paketu visada bala būna ant paklodės, rūra skęsta karujuose, ir rankom kruvinom atsikeliu, nes niežti nuo to kraujo visur, ir dar + išberia
Paketai irgi ne "perliukai" - trinasi, kelia alergiją man jie
Tamponus naudoju tik eksta atveju, kai tikrai reikia apsirengti kokį aptemptą rūbą ar pan. Bet vistiek deduosi ir nedidelę pakeltą.
O nakčiai, kai reklamuoja tamponus, tai ką aš žinau
na aš instrukcijose išskaičiau kad tuos super galima naudot 6-8 val, o aš miegu paparstai maximum 8 val... kol kas tfu tfu per porą metelių nieko nepasigavau
naudoju tik ekstra atveju, jei reikia kur išeiti, ta prasme balius, vakarūška kokia ar pan...
QUOTE(HappyAngel @ 2007 05 05, 01:54) Aš tai nenaudoju tamponų nualpus buvai gal greičiau iš baimės kai pirmą kart dėjaisi nežinau kaip man ten be aplikatoriaus pavyks QUOTE(Veila @ 2007 07 04, 15:52) niekaip nesuprantu, kodel o.b. negali su aplikatorium nors vieną seriją išleist nežinau kaip man ten be aplikatoriaus pavyks vat aš ir taip galvojau, kai nutariau ant ob pereit...
man tai labai patogus dalykas, ypac vasara. Jokio diskonforto..deja deja gydytoja prisake nenaudot
O man visada maudzia pilvo apacia nuo ju...
Daug metu naudoju ob tamponus, man jie nepakeiciami, nes su mano mm ir is namu neiseiciau. Naudoti man super patogu (as atvirksciai tamponu su aplikatorium nemoku isideti
Neisivaizduoju, jei reiketu iseiti kazkur ir jaustum, kaip viska bega (i paketa) Man ivairiu dydziu o.b. tamponai nepamainomi, ir dabar su mini sedziu
As irgi uz O.B patys geriausi
aš irgi už O.b. Naudoju juos dieną o naktį paketus, nes gal ištisą parą ir kelias dienas tikrai nėra labai sveika(dėl sausumo, kad per daug neissausėtų ir nebūtų nepatogu)
QUOTE(Veila @ 2007 07 04, 15:52) nualpus buvai gal greičiau iš baimės kai pirmą kart dėjaisi nežinau kaip man ten be aplikatoriaus pavyks kai buvau Portugalijoje maciau O.B. su aplikatoriumi pirkt
tikekimes, kad atkeliaus ir iki musu kada
Naudoju ir tamponus, ir paketus. Nieko prieš tamponus neturiu, tik kažkada skaičiau, kad pastoviai juos naudot negerai. O šiaip man su jais patogu.
Nesu nei pries nei uz tamponus. Naudoju tik ekstra atveju - papludymy, sporto salej, soliariume ir pan..
As tai irgi daug metų naudojau tamponus, bet vis vargindavo visokie niežėjimai ir taip toliau.Kai nustojau juos naudoti, tada ir baigėsi problemos.
Na, as naudoju paketus, nes su tamponais man labai nepatogu.
As uz tamponus, man patys geriausi O.B Jau daug metu naudoju juos. Bet nakciai tenka naudoti paketus always nicht. Kartais kai bunu visa diena namie panaudoju ir paketus, kad viskas ten issivalytu
QUOTE(evelinki @ 2007 07 06, 03:49) Daug metu naudoju ob tamponus, man jie nepakeiciami, nes su mano mm ir is namu neiseiciau. Naudoti man super patogu (as atvirksciai tamponu su aplikatorium nemoku isideti Neisivaizduoju, jei reiketu iseiti kazkur ir jaustum, kaip viska bega (i paketa) Man ivairiu dydziu o.b. tamponai nepamainomi, ir dabar su mini sedziu QUOTE(Palomina @ 2007 07 24, 19:48) tikekimes hehe, tokia jau ta Lietuva aš sėkmingai perėjau prie o.b. iš pirmo kart dar greičiau nei su aplikatorium įsidėjau. kaip aš anksčiau su paketais gyvenau neturiu jokio supratimo
Aš tai visada naudoju tik paketus,vieną kartą bandžiau tamponus,bet man jie nepatiko
patinka tamponai Tampax su aplikatoriumi, bet per tas dienos naudoju jos tik diena, nakti - paketai
ar galima su tamponu maudytis ežere?
Aisku galima, netik ezere maudytis
as timuz tamponus!!!!!!!!!!!!!!
nesuprantu, kaip anksciau be ju galejau gyventi, tarsi ssu palapine kelnese vaiksciodavau, dabar jau kokiue 2 metai naudoju tik Ob, tai liuks!!!!!, ypac vasra
as naudoju tamponus tamax su aplikatoriumi,labai patogus idejimas.paketai tik nakciai,nes girdejau kad istisai negalima naudoti tamponu.
la!as visada naudoju tamponus!!!(nors ir zinau kad negerai jie
tik nakti,ir jei esu namie paketus naudoju!
As tai darbe ir kitur papratstai bunu su tamponais, o namie ir nakti - tegul liejasi laisvai
Kadangi megstu visokias nesamones bandyti, tai ir dabar kazkokius Naturella bandau. Tik vat kartais pasibandzius tenka mesti lauk visa dezute, nes pasirodo netinkami O patogiausi man - su aplikatoriumi. Ir patogiau, ir rankos svarios lika
Man ir patinka su tamponais labai patogu, siaip naudoju tampax su aplikatorium, bet galiu tik kokiom trim valandom isidet, kazkodel po to pradeda skaudet pilvo apacia
man tai tanponai irgi
|