Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tamponai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Joana1
Ką manote apie tamponus? Ar juos naudojate? Kaip manote, kurie yra patogiausi ir geriausi? Ar tamponai geriau už įklotus? g.gif
Nerytė
Aš naudoju tamponus, diena - tamponai, naktį - paketas rolleyes.gif
Kiek skaičiau literatūros tai rašo, kad jie nėra gerai, bet patogu... čia gal ir tiktų posakis - grožis reikalauja aukų (tik, kad tos aukos nebūtų labai žiaurios) mirksiukas.gif
tina+
As anksciau naudojau tik tamponus,o dabar su jais tik kai kur nors einu. Man geriausi tampax su aplikatorium (pirstu nereikia kaisiot blush2.gif )
Sweetstrawberry
o man geriausi o.b. comfort silk...lengvai idedami...ir seip labai patogu su jais.... thumbup.gif
another
QUOTE(Sweetstrawberry @ 2005 07 01, 23:27)
o man geriausi o.b. comfort silk...lengvai idedami...ir seip labai patogu su jais.... thumbup.gif
*

Man irgi thumbup.gif Vien tik juos ir tenaudoju tongue.gif
Frosted
As irgi O.B. comfort naudoju. Bet tik diena, nes tamponu negalima laikyt "ten" daugioau nei 4 valandas. Tai nakciai naudoju Libresse night ar kaip ten jie vadinasi, toks violetinis pakelis...
O tamponai man patogesni uz iklotus, nes ju visai nejauti, ikisai - ir tik nepamirst keist laiku tongue.gif O su iklotais, ypac vasara... doh.gif Jei karsta buna, man ten viskas sukaista, suprakaituoja, prilimpa, fui wacko.gif
another
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 07 02, 10:48)
As irgi O.B. comfort naudoju. Bet tik diena, nes tamponu negalima laikyt "ten" daugioau nei 4 valandas. Tai nakciai naudoju Libresse night ar kaip ten jie vadinasi, toks violetinis pakelis...
O tamponai man patogesni uz iklotus, nes ju visai nejauti, ikisai - ir tik nepamirst keist laiku tongue.gif O su iklotais, ypac vasara...  doh.gif Jei karsta buna, man ten viskas sukaista, suprakaituoja, prilimpa, fui wacko.gif
*

Galima iki 6-8val wink.gif
Frosted
QUOTE(Will @ 2005 07 02, 11:15)
Galima iki 6-8val wink.gif
*

Bet nerekomenduojama, nes susidaro terpe, palanki kazkokiu tai ten bakteriju vystymuisi. O ir pati as ji "jaust" pradedu...
TiTiJu
O as naudoju Tampax kazkokius naujus...Visai neseniai pradejau naudoti ir koki skirtuma is karto pajauciau,taip laisva ir patogu. Bet kartais pagalvoju ar neisbego koks laselis.
istikruju nakti butinai reikia paketus naudoti, nes gali toksinis sokas ar kas ten toks atsitikti. smile.gif mirksiukas.gif
^^liutuke
as taip pat renkuosi o.b tamponus thumbup.gif su jais galiu jaustis laisva ir nevarzoma, niekas net neitaria, kad prasideje mano dienos biggrin.gif
Frosted
QUOTE(laurat @ 2005 07 02, 12:21)
istikruju nakti butinai reikia paketus naudoti, nes gali toksinis sokas ar kas ten toks atsitikti. smile.gif  mirksiukas.gif
*

Nu tai va del to, kad ten kazkas vystosi ir atsiranda. Ant kiekvienos pakuotes parasyta apie TSS (toksinio soko sindroma). As prisiskaiciau tongue.gif laugh.gif
Yra sukeliamas toksinu, kuriuos sukelia bakterijos, esancios zmogaus organizme. Tai va, jos vystosi ypac gerai, jei ilgai tamponas lieka kune.
O man per ilgai nekeiciant tampono galva pradeda skaudet unsure.gif
Daktarienė B
O man tai tamponai feeeee smile.gif Bet kiekvienam savo,ar ne? smile.gif
slyva
As tamponus naudoju gan daznai, bet visada turiu ir paketu, nes rekomenduojama, bent karta per para tamponus pakeisti paketu. Ji naudoju dazniausiai tada, kai sedziu namie, niekur eiti nereikia, kada galiu bet kada nueiti apsiprausti, nes kaip jau cia kazkas sake, vasara su pakeitais tai kosmaras! blink.gif doh.gif
Jorky
o as naudoju tik tampnus ir diena ir nakti, nes man iklotai fuuuu!!!!!
Kopka
as tik uz tamponus! thumbup.gif
Meida
Kai naudojau (dabar nereikia thumbup.gif Ačiū Dievui doh.gif ),tai naudodavau ir tamponus (Tampax su aplikatoriumi),ir paketus. Turiu galvoj vienu metu,nes tokie potvyniai būdavo,kad blink.gif Jei namie sėdėdavau,tai stengdavausi būti tik su paketu,bet jei kur eidavau,tai jau reikdavo dvigubos apsaugos doh.gif Ir naktį tas pats-jei nenorėdavau paskesti pati (ir paskandinti vyro laugh.gif ),tai kamšydavausi visom priemonėm doh.gif
feja
mudvi su drauge kas menesi dekojam kazkam, kas isrado toki dalyka kaip tamponai smile.gif mes neisivaizduojam kaip be ju apsieitume. zinoma, privalumai jau isvardinti patogumas+svara. net ir menesines kazkaip greiciau pasibaigia, nebuna ten visokiu polaikiu lasnojimu.
Salomeja
o as tik siandien isbandziau, nes ruosiuos atostogoms kur noresiu maudytis? ar maudotes?
xlr
O man kazkodel su jais nejauku. Einu ir galvoju, ar nenulasejo koks laselis. Ka daryti, kad menesines isnyktu? Gal yra kokiu specialiu vaistu? :/
convict
Tamponai gerai tik vasara kaip žiauriai karštą. Ir labai išgelbėja kaip mėnesinės ateina per atostogas, kaip būni prie ežero ar pie jūros. Tai ir maudytis gali.
TiTiJu
QUOTE(iindre @ 2005 07 02, 15:53)
Tamponai gerai tik vasara kaip žiauriai karštą. Ir labai išgelbėja kaip mėnesinės ateina per atostogas, kaip būni prie ežero ar pie jūros. Tai ir maudytis gali.
*

Mmm...o kodel man atrodo, kad maudytis nelabai galima, as tai bijociau g.gif
seima
man tamponai labai patogu,tik kad negaliu ju naudoti... vos isidedu ir iskart siaubingai pilva skaudet pradeda..nu netinka ir viskas sad.gif
Frosted
QUOTE(Salomeja @ 2005 07 02, 15:29)
o as tik siandien isbandziau, nes ruosiuos atostogoms kur noresiu maudytis? ar maudotes?
*

As maudziausi baseine, nes buvau ekskursijoj, ir butent ta diena, kai turejom eiti i superini vandens atrakcionu parka, man siurprizas ir prasidejo doh.gif Tai ir maudziausi su tamponu, nieks neisbego, tik pats tamponas isbrinko laaaabai blink.gif

QUOTE(xlr @ 2005 07 02, 15:35)
O man kazkodel su jais nejauku. Einu ir galvoju, ar nenulasejo koks laselis. Ka daryti, kad menesines isnyktu? Gal yra kokiu specialiu vaistu? :/
*

Yra vaistu. Vyrai vadinasi. Parduodami be recepto. Bet cia laikina, po to vel reikia "vartoti". laugh.gif
rutt
O as tik paketus naudoju..Jokiu tamponu ax.gif Gal ir patogu visai..Bet kazkaip vis nesiryztu 4u.gif
xlr
Vyrai:) tai kad turiu, nepadeda:)
Utiuitiutė
Gali gert kontraceptines tabletes be pertraukos- viena pakuote pabaigei, nedarai 7 dienu pertraukos, o iskart geri kita. Pradzioj gali kiek teplioti, bet praeis. Gydytojai to daryti nedraudzia, bet piktnaudziaut irgi nereiketu doh.gif Cia pvz, jei suplanavai kelione ar arteja koks baliukas, o papildomu problemu nenori smile.gif Arba dar yra leidziami kontraceptikai, kas 3 men. Tada irgi pradingsta visos"dienos". Bet saviveikla neuzsiminek, pasikonsultuok su gydytoju
xlr
O jei bus koks baisus pasalinis poveikis? Gal geriau nereikia dry.gif
Joana1
QUOTE(xlr @ 2005 07 03, 12:20)
Vyrai:) tai kad turiu, nepadeda:)
*

Manau Frosted_berry turėjo omeny, kad nestuke.gif . Tada ir pranyksta, tik 9 mėn biggrin.gif
Rianka
Tamponai jega biggrin.gif
Maudytis su jais irgi galima, tik reikia issimaudzius nepamirsti jo pasikeisti nauju kad koks uzdegimas neprasidetu ax.gif
Forget-it
aš tamponus naudoju vasarą, nes man kai visada ateina tos dienos kai kur išvažiuojam prie jūros ar ežero, čia jau gyvenimo taiskylė, tad savęs neskriaudžiu ir einu su juo pasimaudyti biggrin.gif . o šiaip man patogu ir su paketu, bet turi tada derinti drabužius, nes jau stringų neužsidėsi doh.gif
xlr
Aaa supratau. Maniau, turi vyra, tai is meiles ir menesines visam laikui dingsta:) pasirodo, tai nestumas:)
airinuke
clap_1.gif tamponams notworthy.gif as naudoju tik juos. o Kad nenubegtu koks laselis, tai kasdienini iklota isidedu ir thumbup.gif
mergucia
gal kas bande allways tamponus (maciau pardej)????
kaip jie?
xlr
As kazkaip nepastebejau allways tamponu... Kokioje parduotuveje matei?
*Citra*
Tamponus naudoju tik vasara, kai i pliaza einu arba extra atvejais - iskylos, baeinas ir pan.
turtle
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 07 02, 11:34)
Nu tai va del to, kad ten kazkas vystosi ir atsiranda. Ant kiekvienos pakuotes parasyta apie TSS (toksinio soko sindroma). As prisiskaiciau tongue.gif laugh.gif
Yra sukeliamas toksinu, kuriuos sukelia bakterijos, esancios zmogaus organizme. Tai va, jos vystosi ypac gerai, jei ilgai tamponas lieka kune.
O man per ilgai nekeiciant tampono galva pradeda skaudet  unsure.gif
*

As tai naudoju ramponus ir diena, ir nakti thumbup.gif Na, uz toki isradima manau ir Nobelio premijos negaila first.gif thumbup.gif
O del to toksinio soko sindromo, tai kiek skaiciau kazkur, tai ji sukeliancios bakterijos ne pas kiekviena "gyvena" organizme, ir tai labai labai retas atvejis mirksiukas.gif
Man geriausi OB comfort su tuo silkiniu pavirsiumi, kiti dabar jau nebetinka schmoll.gif ax.gif
TiTiJu
QUOTE(mergucia @ 2005 07 05, 00:01)
gal kas bande allways tamponus (maciau pardej)????
kaip jie?
*

MAn patiko.toks geltonas popieriukas, geltona spalva thumbup.gif
mergucia
o tik spalva patiko ar ir patys tamponai geri?
klausineju, nes manau, kad ir man netrukus gali ju vel prireikt blush2.gif
TiTiJu
mergucia, man ir spalva patiko ir tamponiukai patiko, tokie minkstuciai, bent jau man tokie pasirode tongue.gif
Joana1
Rašykime lietuviškomis raidėmis, tada bus lengviau suprasti viena kitą.
indreT
Praitą vasarą naudojau vien tik tamponus. labai džiaugiausi, kad atradu tokia patogia apsaugą tomis dienomis. Vasaros pabaigoje turėjau ginekologinių problemų. Gal tai ir ne nuo tamponu, bet kai paklausiau ginekologės apie juos, tai ji sakė, kad reiktu nenaudoti jų kasdien. Ten bakterijos susidaro ir pan. Sakė dėtis kai labai reikia (pirtis ir pan.). Tai dabar ir bijau kištis. Vaikštau su paketais.
deive
visoms didele baime kelia toksinio sindromo sokas... as pati konsultavuosi siuo klausimu su ginekologe, kuri teige jog tos bakterijos dauginasi bedeguoneje aplinkoje... tad reikia juos keisti daznai... siaip itakos keitimui turi ir menstruaciju gausumas...
TiTiJu
Sutinku su lietuviškų raidžių naudojimu. mirksiukas.gif
Yuta
as tai naudoju tamponus, nes iklota jauti, o tampono ne thumbup.gif ,labai patinka tampax compact (su aplikatorium, tokie fainuciai ir ipakavimas kaip kokio saldainiuko biggrin.gif )
Šokoladka
Aš irgi už tamponus, labiausiai patinka OB thumbup.gif
Išbandžiau ir tampax, ir bella ir kt, bet vistiek OB geriausi 4u.gif
O allways dar nemačiau, įdomu.... blink.gif
jadzka
QUOTE(Šokoladka @ 2005 07 07, 10:26)
Aš irgi už tamponus, labiausiai patinka OB thumbup.gif
Išbandžiau ir tampax, ir bella ir kt, bet vistiek OB geriausi 4u.gif
O allways dar nemačiau, įdomu.... blink.gif

*

drinks_cheers.gif: aš irgi už OB. jie man paty pačiausi..... Iš kažkur turiu dar spec. dėžutę jiems nešiotis.
Čika
QUOTE(Ellyte @ 2005 07 07, 10:16)
as tai naudoju tamponus, nes iklota jauti, o tampono ne thumbup.gif  ,labai patinka tampax compact (su aplikatorium, tokie fainuciai ir ipakavimas kaip kokio saldainiuko biggrin.gif )
*

Aha, būtent kaip saldainiuko... cool.gif Kažkas iš namiškių rado mano prasegtame rankinuke ir išpakavo.... saldainį doh.gif Matyt iškart atkrito noras smaližiauti rolleyes.gif
SuperBaba
QUOTE(jadzka @ 2005 07 07, 11:57)
drinks_cheers.gif: aš irgi už OB. jie man paty pačiausi..... Iš kažkur turiu dar spec. dėžutę jiems nešiotis.
*

Tokia zalios spalvos, ane? biggrin.gif ir as turiu thumbup.gif

Man irgi ob geriausi thumbup.gif Tamponus naudoju kai einu kur nors, o namie dazniausia bunu su paketu smile.gif
maria0812
QUOTE(Ellyte @ 2005 07 07, 08:16)
as tai naudoju tamponus, nes iklota jauti, o tampono ne thumbup.gif  ,labai patinka tampax compact (su aplikatorium, tokie fainuciai ir ipakavimas kaip kokio saldainiuko biggrin.gif )
*

as irgi uz tuos thumbup.gif ,i saldainiukus panasius tamponus, kazkaip lengviau pernesu tas mano dienas, nera tokios dideles baimes, kad bus kokiu nors pratekejimu ar panasiai...
Eglinė
Aš irgi už šituos "saldainius" thumbup.gif
Apskritai, nuo pirmųjų mėnesinių kaip pradėjau naudoti tamponus, taip "karą paragavus, negaliu sustot". Žinau kad negerai su jais visą laiką, bet man tragedija būna, kai netikėtai viskas prasideda, ir tenka skolintis koki sparnuotį... cry.gif prasiskėtus kaip su pagaliu uodegj vaikštau doh.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.