Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirstu "uzsirakinimas"
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
lotta23
Nezinau kaip tai butu geriau pavadinti lietuviskai-teisingai, bet mano draugui uzsirakineti pradejo mazasis pirstas. tiesa, jis sunkiai-skausmingai susilenkia taip pat.
Daznai uzsirakineja, tiesiog sulenktas nebeatsilenkia, tada arba kita ranka reikia ji atlenkti arba kazkaip labai susiimti ir atlenkti.

Zodziu, tai nemirtina, bet nepatogu.

Daug apie tai skaiciau internete, ir nuo ko tai gali buti ir kaip sau padeti, bet galvojau gal jus merginos su tuo susidurusios esat ( jusu artimieji), tai daugumoj vyrams budinga. Ir kokiu priemoniu imates tiems uzsirakinejimams mazinti. Sildymai-saldymai zinau kad padeda.

4u.gif g.gif
belita
tik,tik neseniai vasara,surtraukdavo meslungis,ir pirstu negaledavau lankstyti,kazkas uzeidavo,pradejau eiti pas daktarus,pasake,kad man truksta kalcio ir magnio.Nusipirkau 90tableciu kalio+magnio+vit.D3 toks kompleksas kartu buvo ir dar berots vitaminas Bkazkiek,pradejau gert,geriau,geriua ir dingo viskas labai greit praejo,pagerus kokias3 savaites mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ausraa14
man taip pat uzsirakina vienas pirstas.gydytoja sake kad tai vadinasi spragtukas.jei nuolat skauda tai reik operuoti,jei nemaiso tai nieko ir nedaro.
moliugelis25
Man tai tokie dalykėliai baigėsi baisiai nemaloniai - sąnarių uždegimu ir galiausiai reumatoidiniu artritu...

Siūlau nenumoti ranka: jei vitaminai nepadės, ieškoti kitų priežasčių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.