Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: supermama per wap
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
Ramunita
ka manot apie tai?as tai manau,kad visai nieko butu,kad butu imanoma prisijungt ir ten, kur nera neto mirksiukas.gif
Zaiza
Aš buvau prisijungus wink.gif bet labai jau sudėtingas vaikščiojimas schmoll.gif praktiškai laiko gaišimas išmetė pradimį puslapį 1iš 109 doh.gif tai kol nusikasi iki savo norimos temos..... ir prisijungti neleido tik vaikštai kaip svetys bet kai visai nėra kas veikti (o tai tikrai būna retaio mirksiukas.gif ) gal ir nieko

Nors gal aš kažko nemokėjau gal galima ir paprasčiau po SM pasiblaškyti per wap wink.gif
liutuke
Butu gerai nes pas mane darbe nera neto ir dar kas nors mane pamokitu kaip ten prisijungti 4u.gif
Frosted
as net nezinojau, kad supermama per wap galima eiti.
Bet kaip zaiza rase, ten nelabai imanoma bus ka nors surasti, nes ismeta tik po 3-4 nuorodas i puslapius ant 1 ekrano. Kol dasikasi iki to, ko nori, tai marios laiko praeis. Ir ilgiau atidarineja puslapius, ypac piko metu, bent jau as per gprs jungiuosi prie pasto, tai atidarineja keliolika sekundziu, man nusibosta kartais laukt. O cia tu puslapiu tiek daug... tai nemnau, kad labai daug kas per wap'a cia bendraus.
skorpiniuke
gerai vistiek kai nera kompo salia gali per telefona paziuret norima tema biggrin.gif
Ramunita
tai tada adminai turi imtis darbo smile.gif pvz banga.lt neblogai sutvarkyta ax.gif
svajukas
Kad apziuteti tokias platybes telefonu jums tikrai prireiks nemazai laiko...isemus visas reklamas viska, nors tu telefonas ir taip nerodys, siek tiek sumazes...bet isivaizduokit jei temoje tarkim koks 10 lapu, tai telefone ju pasidarys gerokai virs 200, praktiskai vienai zinutei vienas lapas...tad patys paskaiciuokite kiek ju cia butu, o "wapine" banga tikrai laaaabai skiriasi nuo tikrosios, o be to palyginus su mama ji zemas lygis blush2.gif
jurgutte
per mobiliako interneta tai labai jau ilgai ten reikia ieskoti visko....geriau per kompa...bet jei neturi ka veikti ir salia nera kompo tai aisku kodel gi nea,galima ir per wap paziureti.....seip tai geras dalykas biggrin.gif
MamuliukeTessa
na aš irgi buvau įėjus per mobiliaka, na tikras laiko gaišinimas, bet ligonineje ir tas gerai buvo ax.gif
ausrytuke
per mobiliaka galima ieiti atsisiuntus mini opera, ir per ta programa galima bet koki intenetini puslapi atsidaryti, kaip ir supermama smile.gif
egluuute
manau,butu tikrai gerai,nes nevisada imanoma atsisesti prie kompo, o telefone tai tureti butu saunu!!! biggrin.gif
Žm@nytė
QUOTE(ausrytuke @ 2006 11 23, 14:20)
per mobiliaka galima ieiti atsisiuntus mini opera, ir per ta programa galima bet koki intenetini puslapi atsidaryti, kaip ir supermama smile.gif
*

Laba,
o gal galite smulkiau paaiškinti kaip atsisiūsti tą mini operą ir kaip ieiti į SuperMama LT.
ačiū
Natuke
QUOTE(svajukas @ 2005 09 09, 10:44)
Kad apziuteti tokias platybes telefonu jums tikrai prireiks nemazai laiko...isemus visas reklamas viska, nors tu telefonas ir taip nerodys, siek tiek sumazes...bet isivaizduokit jei temoje tarkim koks 10 lapu, tai telefone ju pasidarys gerokai virs 200, praktiskai vienai zinutei vienas lapas...tad patys paskaiciuokite kiek ju cia butu, o "wapine" banga tikrai laaaabai skiriasi nuo tikrosios, o be to palyginus su mama ji zemas lygis blush2.gif
*

manau naršyti gal tikrai nepatogu, o vat a/z tikrint tai thumbup.gif
AŠA
o jūs galit prisijung ir rašyt? aš prieš kokius metus jungiausi, bet tik skaityt galėjau sad.gif
Žm@nytė
bet kad jau baterija mobilkos eikvoja tai thumbup.gif
Keiti
Aš irgi ligoninėje bandžiau wap'u naudotis, tai iš tiesų labai jau daug laiko užima ir baisiai nepatogu. Per didelis šitas tinklalapis wap'ui, manau.
ŽuvelėNEauksinė
QUOTE(Keiti @ 2007 01 05, 09:53)
Aš irgi ligoninėje bandžiau wap'u naudotis, tai iš tiesų labai jau daug laiko užima ir baisiai nepatogu. Per didelis šitas tinklalapis wap'ui, manau.
*

aha,labai jau sudetinga schmoll.gif
unytia
wub.gif o as kaip tik per wap sita kluba radau,bet per kompa zymiai geriau atrodo ploja.gif
Emerencija
QUOTE(ausrytuke @ 2006 11 23, 15:20)
*

kaip atsisiust ta mini opera? g.gif
grange
QUOTE(elingusia @ 2007 01 19, 23:26)
wub.gif o as kaip tik per wap sita kluba radau,bet per kompa zymiai geriau atrodo ploja.gif
*

vat jau ne iš vieno girdėjau kad daug fainiau atceit, ir viska mato, ir šypsenas ir avatarus,norėčiau paamtyti, bet tokio telefo neturiu lotuliukas.gif
loncelotas
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 23, 16:52)
*

Bandžiau per mini operą bet schmoll.gif
Kokį straipsnį iš SM atverčia, bet forumo, o juo labiau až niekaip verysad.gif
sokoladine-mamyte
QUOTE(Žvirbliukė @ 2006 12 30, 04:51)
Laba,
o gal galite smulkiau paaiškinti kaip atsisiūsti tą mini operą ir kaip ieiti į SuperMama LT.
ačiū
*

nestuke.gif
Keiti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 23, 15:52)
*

Per google parašai download mini opera.
Makalius
As irgi per OperaMini narsau thumbup.gif
ja atsisiusti galit
is opera.wen.ru wink.gif
Labai patogu, pvz kaime, sode thumbup.gif
Viska atidaro, ir avatarus rodo, ir sypseneles wink.gif
Lexana
Naršau be mini operos ir puikiai viskas. Aišku, priklauso dar nuo to, koks pas jus telefonas. ax.gif Aš turiu NOKIA N71. Tad dar didelis ekranas kaip privalumas. smile.gif Ir matau ir avatarus, ir juosteles, ir šypseniukus. thumbup.gif Tik va kartais būna, kad neleidžia prisijungti, bet kitą kartą ir eina, ir diskutuoti galiu drąsiai. thumbup.gif Kokiam sode sėdint puiku taip leisti laiką. thumbup.gif
angelo
puiku per wap'a... juk dauguma musu nestuke.gif tai ir potencialios ligonines lankytojos, aisku kai saremiai prasides tai ne iki wap'o bus lotuliukas.gif
MIKIENĖ
Nežinau,kaip jums bet man tai labai nepatogu naudotis mobiliuoju internetu.Tiesiog per didelis SM tinklapis čia labai lėtai kraunasi,puslapiai lėtai vartosi.Jei turi pakankamai laiko galima ir tokiu būdu,bet jei laiko trūkumas-geriausia išeitis internetas.Nors pas mane yra Zebra,tai krauna vos ne kaip mobiliajame telefone bigsmile.gif
nugalėtoja
narsau su opera mini .. super krauna thumbup.gif
Papildyta:
beje narsyti tikrai patogu , viskas kaip kompe.. bigsmile.gif jokiu 3-4 puslapiu ant ekrano.. schmoll.gif
Makalius
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 08 01, 08:46)
narsau su opera mini .. super krauna  thumbup.gif
Papildyta:
beje narsyti tikrai patogu , viskas kaip kompe.. bigsmile.gif  jokiu 3-4 puslapiu ant ekrano..  schmoll.gif
*

Pas mane irgi opera mini thumbup.gif
Kai labai prisireikia kažkur užsukt, jungiuosi operą mobiliajam telefone ir bendrauju ar naršau blush2.gif
Imagee
Siulau minimalizuot grafika ir atsisakyt kitu nebutinu dalyku, nes per kai kuriuos mobiliakus arba isvis neuzkrauna, nes neuztenka atminties (net isjungus paveiksliukus), arba raso, kad puslapis bus uzkrautas ne iki galo, nes netelpa.
Makalius
QUOTE(Imagee @ 2007 08 19, 14:53)
Siulau minimalizuot grafika ir atsisakyt kitu nebutinu dalyku, nes per kai kuriuos mobiliakus arba isvis neuzkrauna, nes neuztenka atminties (net isjungus paveiksliukus), arba raso, kad puslapis bus uzkrautas ne iki galo, nes netelpa.
*

O aš siūlau prieš rašant pagalvot, kad SM nėra skirtas wapui puslapis ir nieks čia nieko nemažins, nes jis pritaikytas PC smile.gif
Becel
aš naršau per opera mini, tai visai neblogai thumbup.gif
Gratis
QUOTE(Makalius @ 2007 08 27, 22:57)
O aš siūlau prieš rašant pagalvot, kad SM nėra skirtas wapui puslapis ir nieks čia nieko nemažins, nes jis pritaikytas PC smile.gif
*

Čia turėta omeny, kad savo nustatymuose gali pakeisti, kad nerodytų paveiksliukų ir pan., tada ir per wap'ą viską puikiai pakrauna mirksiukas.gif
Makalius
QUOTE(Gratis @ 2007 10 05, 12:06)
Čia turėta omeny, kad savo nustatymuose gali pakeisti, kad nerodytų paveiksliukų ir pan., tada ir per wap'ą viską puikiai pakrauna mirksiukas.gif
*

Aaaa.aš galvojau, čia nepasitenkinimo raštelis cool.gif blush2.gif
Mercredi
O koks tiksliai yra wap SM adresas? Kažkada bandžiau, bet man įkėlė tik pradinį Supermamos tinklapį, bet ne forumą. mastau.gif
motiejuke
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 03, 08:15)
O koks tiksliai yra wap SM adresas? Kažkada bandžiau, bet man įkėlė tik pradinį Supermamos tinklapį, bet ne forumą.  mastau.gif
*

www.supermama.lt/forumas thumbup.gif
Mercredi
QUOTE(motiejuke @ 2007 12 03, 14:32)
www.supermama.lt/forumas  thumbup.gif
*

O kodėl ne wap.supermama.lt/forumas mastau.gif
Makalius
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2007 12 03, 19:44)
O kodėl ne wap.supermama.lt/forumas  mastau.gif
*

Todėl, ka supermama nepritaikyta naršyti per wap.
**Superblondine**
Skaityti gi eina,. tik atrasyti nelabai g.gif
Rustė
QUOTE(**Superblondine** @ 2009 04 23, 19:46)
Skaityti gi eina,. tik atrasyti nelabai  g.gif
*

žiūrint kokia naršyklė tongue.gif
aš naudojuosi telefone (Nokia 6762) Opera naršykle, ir turiu net visą moderavimo sistemą (galiu ir foto tvirtinti, ir temas koreguoti, postus ir pan).
ne kartą esu pasijungusi telefonu ir niekas nesuprato, kad ne iš stacionaraus kompiuterio. (per atostogas teko taip jungtis)

beje explorerio naršykle tai teisingai, tik paskaityti, atsakyti nelabai gaunasi.
**Superblondine**
man problemu nekilo del narsykliu, tiko ir mano telefone esanti "orginali" ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.