QUOTE(Verutea @ 2010 08 19, 18:30)
Mes po skyrybu kiekvienas su savo ziedu darem ka norejom
Man šitaip irgi būtų priimtiniausia
net nebežinau kuriam kampe jis voliojasi...
Nunesiau i juvelyrine, kur ji islyde ir padare vaikams po auksini kryzeli (dar pridejau anytos dovanotus auskarus
as tai savo vestuvini zieda pameciau..nieko su juo nereikejo daryt..kai man mociute pasake,kad pametus vestuvini zieda-tai reiskia nutruks santuoka..buvo pikta..ir netikejau..nes pameciau zieda dar ne kalbes nebuvo apie skyrybas..tai ir issipilde..per 3 men. santuoka nutruko
As zinau kaip tiksliai pasielgciau su tais ziedais
paimciau abu ir priduociau kaip aukso lauza, sukarpiusi juos. PAti nesiau savo auksa juos daryti, pati juos ir pradanginciau. Jokios abydos tame nera, nes zidai tik simboliai ir jai nera vertybes kaip seima tai ir ziedai turi baigti savo kelia
Aš su savo žiedu taip ir neatsisveikinau nešioju ji kaip prisiminimą apie kažkada patirta meilia vyrui kuris man padovanojo mano angelėli . Kai ji užaugs atiduosiu jai gales daryti ką norės su juo.
Jau senokai kažkur voliojasi stalčiuj. Ten ir liks kol kas.
as tai pridaviau i aukso supirktuve. nelaikau tokiu prisiminimu.
Pusantru metu po skyrybu voliojesi kazkur stalciui, sia rudeni netycia aptikau ir prie progos nunesiau i superktuve, gavau gan nemaza sumele pinigu, net nustebau, kad tiek vertas buvo. Uz tuos pinigus nusipirkau sunui zeminius batus ir striuke silta. Nors tiek naudos jam is tevo, nes alimentu tai nemoka visai.
vat as ir galvoju ka cia padarius su tuo ziedu...klausiau ex kur jis padejo tai sako nesoja ant kitos rankos (nors tikrai manau kai reikalas prispaus ir ant cigareciu nebetures tai tikrai pridos i lambarda) as tai savo tikrai jau nenesiuosiu, nenoriu nei prisiminti apie ta gyvenima, tai gal rimtai kaip ir kai kurios cia rase nunest vaikui koki kryzeli padaryt, bet tik tiek kad tie musu ziedai tokie papigiam buvo tai kazin ar ten kas gero iseis.... nu bet sakau tegul guli kol kas kokiai juodai dienai
Padetas dezuteje,dar nenusprendziau ka su juo daryti
o as savaji nunesiau isupirktuve pakeiciau i kita zieda kuris man patiko ir mazai damokejau
Labas mergaites,
gera ideja del superktuves, kur Vilniuje ju yra? QUOTE(žieminukės mama @ 2011 09 15, 09:25) Padetas dezuteje,dar nenusprendziau ka su juo daryti musu su ex ziedai balto aukso, labai paprasti, neatrodo kaip vestuviniai, todel as nesioju ant kitos rankos, nes jis man ir tinka,ir patinka, kazkaip ir prisiminimu nekelia...beje, ka norejau pasakyt
O as raudonu kaspineliu abu surisiu ir i baznycia nunesiu.
QUOTE(Akvilchikas @ 2011 09 23, 17:34) musu su ex ziedai balto aukso, labai paprasti, neatrodo kaip vestuviniai, todel as nesioju ant kitos rankos, nes jis man ir tinka,ir patinka, kazkaip ir prisiminimu nekelia...beje, ka norejau pasakyt As tai pasiemiau is ex po metu ir pardaviau,nes ex nieko nemoka,tai vaikams nupirkau ko reikia
vyras savo zieda budamas santuokoje atidave i lombarda,nes jam reikejo pinigu dozei, o as, kai issiskyreme padariau ta pati ,kad neliktu jokiu prisiminimu apie ji ir santuoka
Nunesiau savo zieda i supirktuve, gaila nebuvo, nereikia man jokiu prisiminimu
Aš savo ršioju ant kairės rakos
As taip pat nesioju vestuvini ir suzadetuviu zieda ant kaires rankos.. tiesa, kvailu sumetimu, bet.. man jis netrukdo ne kiek
Aš taip pat pradžioje panešiojau ant kairės rankos, paskui laikiau stalčiuje, kol galiausiai "geri žmonės" išsprendė problemą - išnešė keletą vertingų su santuoka susijusių dalykų, tai priėmiau kaip ženklą, kad jokių prisiminimų man su tuo laikotarpiu nereikia
|