Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur dėjote vestuvinius žiedus
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2, 3, 4
godukxas
QUOTE(Verutea @ 2010 08 19, 18:30)
doh.gif  Jėzus Marija, na niekaip nesuprantu aš tokių prašymų grąžinti žiedą. Matyt, ruošiasi kitom vestuvėms  g.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mes po skyrybu kiekvienas su savo ziedu darem ka norejom smile.gif
Verutea
Man šitaip irgi būtų priimtiniausia smile.gif
virgulia
net nebežinau kuriam kampe jis voliojasi... g.gif o dar išgraviruotas...gera tema...reikia susirasti biggrin.gif
Vilione
Nunesiau i juvelyrine, kur ji islyde ir padare vaikams po auksini kryzeli (dar pridejau anytos dovanotus auskarus blush2.gif ) mirksiukas.gif
liaura_krng
as tai savo vestuvini zieda pameciau..nieko su juo nereikejo daryt..kai man mociute pasake,kad pametus vestuvini zieda-tai reiskia nutruks santuoka..buvo pikta..ir netikejau..nes pameciau zieda dar ne kalbes nebuvo apie skyrybas..tai ir issipilde..per 3 men. santuoka nutruko smile.gif
Vilokee
As zinau kaip tiksliai pasielgciau su tais ziedais smile.gif

paimciau abu ir priduociau kaip aukso lauza, sukarpiusi juos. PAti nesiau savo auksa juos daryti, pati juos ir pradanginciau. Jokios abydos tame nera, nes zidai tik simboliai ir jai nera vertybes kaip seima tai ir ziedai turi baigti savo kelia smile.gif
ainute23
Aš su savo žiedu taip ir neatsisveikinau nešioju ji kaip prisiminimą apie kažkada patirta meilia vyrui kuris man padovanojo mano angelėli . Kai ji užaugs atiduosiu jai gales daryti ką norės su juo. smile.gif
mylimuke
Jau senokai kažkur voliojasi stalčiuj. Ten ir liks kol kas.
joolita
as tai pridaviau i aukso supirktuve. nelaikau tokiu prisiminimu.
manęs čia nėra
Pusantru metu po skyrybu voliojesi kazkur stalciui, sia rudeni netycia aptikau ir prie progos nunesiau i superktuve, gavau gan nemaza sumele pinigu, net nustebau, kad tiek vertas buvo. Uz tuos pinigus nusipirkau sunui zeminius batus ir striuke silta. Nors tiek naudos jam is tevo, nes alimentu tai nemoka visai.
Gidli
vat as ir galvoju ka cia padarius su tuo ziedu...klausiau ex kur jis padejo tai sako nesoja ant kitos rankos (nors tikrai manau kai reikalas prispaus ir ant cigareciu nebetures tai tikrai pridos i lambarda) as tai savo tikrai jau nenesiuosiu, nenoriu nei prisiminti apie ta gyvenima, tai gal rimtai kaip ir kai kurios cia rase nunest vaikui koki kryzeli padaryt, bet tik tiek kad tie musu ziedai tokie papigiam buvo tai kazin ar ten kas gero iseis.... nu bet sakau tegul guli kol kas kokiai juodai dienai
*panele roze*
QUOTE(joolita @ 2010 10 21, 08:02)
as tai pridaviau i aukso supirktuve. nelaikau tokiu prisiminimu.
*

pridaviau irgi.kam laikyti jei meiles ar tai nebuvo ar tai neliko ar galu gale SMARKIAI iskaudino ir su juo jokio apskritai gyvenimo nebuvo.neatleisiu jam to todel gerai nubaudziau tai padarydama biggrin.gif
saulius30
QUOTE(Verutea @ 2010 08 19, 18:30)
doh.gif  Jėzus Marija, na niekaip nesuprantu aš tokių prašymų grąžinti žiedą. Matyt, ruošiasi kitom vestuvėms  g.gif
*

Mhm, is manes zmona paeme tik jai pradejus kalbet del skyribu. Sake kad ji pirko. Tik atidaves prisiminiau kad vistik as pirkau lotuliukas.gif
*panele roze*
QUOTE(saulius30 @ 2011 09 14, 23:27)
Mhm, is manes zmona paeme tik jai pradejus kalbet del skyribu. Sake kad ji pirko. Tik atidaves prisiminiau kad vistik as pirkau lotuliukas.gif
*

Pozna...taip sakant biggrin.gif
Amure
Padetas dezuteje,dar nenusprendziau ka su juo daryti g.gif arba pliksiu dukrai arba pas juvelyra nunesiu,kad perdarytu ir nesiosiu...eks tai nesioja biggrin.gif
katrina
o as savaji nunesiau isupirktuve pakeiciau i kita zieda kuris man patiko ir mazai damokejau
olgunia_2006
Labas mergaites,

gera ideja del superktuves, kur Vilniuje ju yra? bigsmile.gif
Akvilchikas
QUOTE(žieminukės mama @ 2011 09 15, 09:25)
Padetas dezuteje,dar nenusprendziau ka su juo daryti g.gif arba pliksiu dukrai arba pas juvelyra nunesiu,kad perdarytu ir nesiosiu...eks tai nesioja biggrin.gif
*

musu su ex ziedai balto aukso, labai paprasti, neatrodo kaip vestuviniai, todel as nesioju ant kitos rankos, nes jis man ir tinka,ir patinka, kazkaip ir prisiminimu nekelia...beje, ka norejau pasakyt doh.gif geriausia perdaryti, nes kazkaip priduoti i lombarda ar kur, tai ka as zinau.... schmoll.gif
vise
O as raudonu kaspineliu abu surisiu ir i baznycia nunesiu.
Kieliuke
QUOTE(Akvilchikas @ 2011 09 23, 17:34)
musu su ex ziedai balto aukso, labai paprasti, neatrodo kaip vestuviniai, todel as nesioju ant kitos rankos, nes jis man ir tinka,ir patinka, kazkaip ir prisiminimu nekelia...beje, ka norejau pasakyt doh.gif  geriausia perdaryti, nes kazkaip priduoti i lombarda ar kur, tai ka as zinau.... schmoll.gif
*

As tai pasiemiau is ex po metu ir pardaviau,nes ex nieko nemoka,tai vaikams nupirkau ko reikia
bonasera
vyras savo zieda budamas santuokoje atidave i lombarda,nes jam reikejo pinigu dozei, o as, kai issiskyreme padariau ta pati ,kad neliktu jokiu prisiminimu apie ji ir santuoka
micra
Nunesiau savo zieda i supirktuve, gaila nebuvo, nereikia man jokiu prisiminimu schmoll.gif , o vietoj jo nusipirkau grandinele su labai graziu pakabuku, dabar nesioju ir dziauguosi smile.gif
skirmantenet
Aš savo ršioju ant kairės rakos
denyxe
As taip pat nesioju vestuvini ir suzadetuviu zieda ant kaires rankos.. tiesa, kvailu sumetimu, bet.. man jis netrukdo ne kiek smile.gif gal tik kiek atbaido man simpatizuojancius vyrus... biggrin.gif
jurcita
Aš taip pat pradžioje panešiojau ant kairės rankos, paskui laikiau stalčiuje, kol galiausiai "geri žmonės" išsprendė problemą - išnešė keletą vertingų su santuoka susijusių dalykų, tai priėmiau kaip ženklą, kad jokių prisiminimų man su tuo laikotarpiu nereikia smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.