Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur dėjote vestuvinius žiedus
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2, 3, 4
Tatuskes
maniskis guli nenaudojamu papuosalu stalciuke ,laukia savo eiles kastracijai biggrin.gif
buciau nesiojusi ir toliau ,nes nera panasus i sutuoktuviu zieda,bet ant jo yra isgraviruota musu vardai, datos ir priesaika doh.gif tai geriau atsisveikint su siais prisiminimais cool.gif
irutukas
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2009 02 22, 18:00)
maniskis guli nenaudojamu papuosalu stalciuke ,laukia savo eiles kastracijai  biggrin.gif
buciau nesiojusi ir toliau ,nes nera panasus i sutuoktuviu zieda,bet ant jo yra isgraviruota musu vardai, datos ir priesaika  doh.gif  tai geriau atsisveikint su siais prisiminimais  cool.gif
*

Manuosius diedas iseidamas sau pasieme:0) tad ramu tongue.gif
Alvija
QUOTE(irutukas @ 2009 02 22, 19:33)
Manuosius diedas iseidamas sau pasieme:0) tad ramu tongue.gif
*

Oi ba, tai diedas pasieme ir savo ir tavaji ziedeli ???
Įdomi
QUOTE(Alvija @ 2009 02 23, 16:17)
Oi ba, tai diedas pasieme ir savo ir tavaji ziedeli ???
*

O ką galvojat taip nebūna? lotuliukas.gif Maniškis irgi pareikalavo grąžinti ir vestuvinį, ir sužadėtuvių lotuliukas.gif Išsiunčiau juos jam paštu-lai maunas kur nori doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Beatuchionok
2007 m. vasaros pradzoj nusprendem issiskirti, as ta savo zieda padejau prie kito aukso, bet vyras surado sau kita panele po menesio, paskui jie nusprende susituokti ir jis paprase mane atiduoti savo zieda, nes kaip as supratau, jam gaila buvo pinigeliu, kad nupirkti naujus. Tas pats buvo ir su manim. Kai mes tuokemes, jis paprase pas savo mociute, kad ji duotu savo vestuvinius ziedus lotuliukas.gif
Oficialiai issiskirem tik kovo menesi 2008 m. Jis 2 kartus stabdydavo skyrybu procesa, nes labai ne norejo dalinti nama. Siule man, kad "parduociau" jam savo namo puse uz vaika, t.y. jis zadejo man atsisakyti vaiko, o as atsisakau namo. Aisku, mano atsakymas buvo neigiamas, nes kazkaip tai nesinori man palikti vaika be tevo ir be gyvenamojo ploto.
O ta panele ji apvoge, sudauze masina ir isvaziavo is Lietuvos lotuliukas.gif Ir gerai padare. thumbup.gif
Va, tokia mano istorija, aisku sutrumpinta, bet ji dar nesibaige unsure.gif
adiav
AS tai i vestuvine vyro taure idejau ta pacia diena kai issikrauste...kaskaip liudna buvo ji nesioti verysad.gif
Daile
Ismečiau į jūrą, su visom nuoskaudom ir blogais prisiminimais...
Constansa
as turbut vienintele nesioju. maniskis be jokios simbolikos graviuros ar vardu. siaip tipinis standartinis vestuvinis ziedas. kazkaip pirstas priprato ir viskas. kazkuria diena pamirsau namie zieda, tai visa diena kazko ant to pirsto truko. sentimentu nei teigiamu nei neigiamu nekelia. gal kaip tik grazias vestuves primena, grazia svente. o del exo, tai jis senai nenesiojo, dar kai kartu gyvenom.
zingara
QUOTE(Įdomi @ 2009 02 24, 20:36)
O ką galvojat taip nebūna? lotuliukas.gif Maniškis irgi pareikalavo grąžinti ir vestuvinį, ir sužadėtuvių lotuliukas.gif Išsiunčiau juos jam paštu-lai maunas kur nori doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

maniskis iseidamas irgi papuosalus susirinko lotuliukas.gif kitai gal padovanojo, vis sutaupys lita kita lotuliukas.gif bet vestuvinis ziedas liko, manau kad nerado, kitaip butu issineses, nes kai susipykdavom vis atiminedavo doh.gif mazvaikis doh.gif
BUOŽĖ
QUOTE(Beatuchionok @ 2009 02 26, 21:17)
2007 m. vasaros pradzoj nusprendem issiskirti, as ta savo zieda padejau prie kito aukso, bet vyras surado sau kita panele po menesio, paskui jie nusprende susituokti ir jis paprase mane atiduoti savo zieda, nes kaip as supratau, jam gaila buvo pinigeliu, kad nupirkti naujus. Tas pats buvo ir su manim. Kai mes tuokemes, jis paprase pas savo mociute, kad ji duotu savo vestuvinius ziedus  lotuliukas.gif
Oficialiai issiskirem tik kovo menesi 2008 m. Jis 2 kartus stabdydavo skyrybu procesa, nes labai ne norejo dalinti nama. Siule man, kad "parduociau" jam savo namo puse uz vaika, t.y. jis zadejo man atsisakyti vaiko, o as atsisakau namo. Aisku, mano atsakymas buvo neigiamas, nes kazkaip tai nesinori man palikti vaika be tevo ir be gyvenamojo ploto.
O ta panele ji apvoge, sudauze masina ir isvaziavo is Lietuvos  lotuliukas.gif Ir gerai padare. thumbup.gif
Va, tokia mano istorija, aisku sutrumpinta, bet ji dar nesibaige  unsure.gif
*

Nu žinai doh.gif Namą už vaiką. Kas čia per tėvas? Dar taip negirdėjau...Pizdec hihihi.gif Išpera. Taip jam ir reikia thumbup.gif pomidorai2.gif ploja.gif good.gif
Beatuchionok
QUOTE(BUOŽĖ @ 2009 03 12, 18:45)
Nu žinai doh.gif Namą už vaiką. Kas čia per tėvas? Dar taip negirdėjau...Pizdec hihihi.gif Išpera. Taip jam ir reikia thumbup.gif  pomidorai2.gif  ploja.gif  good.gif
*

Va toks tievas. Iki siol nusiramint negali. Mazai jam puse namo, nori viso. Man grasina ir jis ir jo tevai, kad padarys viska, kad mus is namu ismesti. As taip pavargau per tuos metus nuo sios istorijos, net gyvent nesinori kartais. Niekaip ramybei palikti ne nori. Dabar tie grasinimai vel prasidejo, nes zmones nusprende pasinaudoti mano padetimi, esu nestuke.gif Ir man beveik po menesio gimdyti. Jegu visai ne turiu, dar ir nestumas labai sunkus. Dar pries 3 metus jei kas nors man pasakytu, koks mano vaiko tevas ra istikruju, nepatikeciau. Man baisu net gyventi, zinodama, kad yra tokiu zmoniu. Aciu dievui, kad dabar turiu vyra, kuris mane visada palaiko, su vaiku elgiasi kaip tikras tevas. Jei ne jis, tai as nezinau kas butu dabar su manim. Oj, net apsiverkiau blush2.gif
sigux
Savo ziedą išmečiau į jūrą, mečiau toli ir nuejau neatsigręždama, kažkas pakuždėjo kad taip geriausia atsikratyti senu gyvenimu, santuoka, ir uzmiršti bus greičiau, ir lyg užmiršau....
sigux
4u.gif
Olinda
Mes dar nesame issiskyre, nezinau kaip viskas baigsis, bet negyvename kartu, nes vyras isejo is namu (mat bedas savo jam reik susitvarkyti)... likau su vaiku viena...vestuvinio ziedo neikada nenusiimdavau o jis vaiksto be jo, nors tikisi sugrizti lotuliukas.gif naivuolis.... ismest jo neismesiu, bet pasidesiu kur nors toleliau verysad.gif
undefined
QUOTE(sigux @ 2009 03 13, 15:58)
Savo ziedą išmečiau į jūrą, mečiau toli ir nuejau neatsigręždama, kažkas pakuždėjo kad taip geriausia atsikratyti senu gyvenimu, santuoka, ir uzmiršti bus greičiau, ir lyg užmiršau....
*

Labai grazi mintis. Na as ziedui neteikiu jokios reiksmes, gal todel jis man netrukdo kazkur spintoje. Norejau atsikratyti, bet mama sako gal palik vaikams.
Nors abejoju ar paliksiu kai jis man nieko nereiskia. Tik siaip grazus, jei nebutu vestuvinis mielai nesiociau.
*Sigučiux*
pasidejau i stalciu ax.gif bet labai giliai cool.gif bus dukrytei, gales ka nors pasidaryti ax.gif
***Žaltvykslė
Pardaviau lombarde irnesakyk.gif
Renatele0202
Žiedą atėmė buvęs vyras smile.gif
Renatele0202
QUOTE(Beatuchionok @ 2009 03 12, 21:19)
Va toks tievas. Iki siol nusiramint negali. Mazai jam puse namo, nori viso. Man grasina ir jis ir jo tevai, kad padarys viska, kad mus is namu ismesti. As taip pavargau per tuos metus nuo sios istorijos, net gyvent nesinori kartais. Niekaip ramybei palikti ne nori. Dabar tie grasinimai vel prasidejo, nes zmones nusprende pasinaudoti mano padetimi, esu  nestuke.gif Ir man beveik po menesio gimdyti. Jegu visai ne turiu, dar ir nestumas labai sunkus. Dar pries 3 metus jei kas nors man pasakytu, koks mano vaiko tevas  ra istikruju, nepatikeciau. Man baisu net gyventi, zinodama, kad yra tokiu zmoniu. Aciu dievui, kad dabar turiu vyra, kuris mane visada palaiko, su vaiku elgiasi kaip tikras tevas. Jei ne jis, tai as nezinau kas butu dabar su manim. Oj, net apsiverkiau  blush2.gif
*

Ištvermės tau mergyt 4u.gif ir džiugu, kad turi pagaliau žmogų, kuris palaikoo tave thumbup.gif
Kristule2895
Mes ziedus pasilikome kiekvienas savo. Tai jis maciau ant kaires rankos dar visai neseniai nesiojo, o as pasidariau kita zieda, neeilini toki is savojo. Dabar man sis ziedas kaip mano nepriklausomybes ir issivadavimo simbolis 4u.gif
jolita36
kai skyrėmės, papraščiausiai pasiėmė juos ir pragėrė, pasakęs, kad nėra prasmės jų saugoti smile.gif
pomada
musu abieju ziedai liko pas mane.laikiau juos kazkiek laiko,nes galvojau kai dukra paaugs-ka nors jai padaryt is aukso.ale viena diena sove mintis,kad tie ziedai laimes neatnese schmoll.gif,kad nenoriu as jai is ju nieko daryt ,paemiau ir nunesiau i lombarda juos.o suzadetuviu zieda ismeciau i jura
Tomienė
Jaučiu pasikapsčius po kokiu Palangos tiltu ar Klaipėdos molu pusės forumiečių žiedų rasčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Maniškis pametė žiedą prieš 2 metus, nuo to laiko santykiai kybo ant plauko unsure.gif apie skyrybas garsiai dar nekalbam, bet...mintyse abu jau ten... unsure.gif
MamyteSaulyte
nepamenu kokio dalyko destytojas univere sake, jog pagal viska po skirybu vyras savo vestuvini zieda turi atiduoti ex zmonai... cia tik tarp kitko 4u.gif
o kalbant apie mane- pardaviau tecio draugui juvelyrui, tai dave pinigine israiska truputi daugiau nei siaip lombarde... buvo pradzioj mintis pasilikt ir dukrai ateity kazka padaryt...bet...santuoka buvo tokia baisi, kad norejosi atsikratyt VISKO, kas primine tai baisuma- iskainat zieda, vestuvini albuma ir tt..net rubus, kuriuos pirkau mums kartu gyvenat, ismeciau.
Anubis
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokinga tema. As turiu abu, ir savo ir ex. Pasidejusi laikau prisiminimui hihihi.gif Sakau gal reikia ka nors grazaus pasigaminti is ju nail.gif
*Alicija*
[quote=Tomienė,2009 05 22, 23:51]
Jaučiu pasikapsčius po kokiu Palangos tiltu ar Klaipėdos molu pusės forumiečių žiedų rasčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vat vat, ir man tokia mintis atejo i galva, kai paskaiciau kur yra sunaikinami ziedai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Reikes vasara prasinesti pro pajuri lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O as turiu abu - savo ir ex'o bigsmile.gif Tokie paprasti, standartiniai, be jokiu uzrasu, graviravimu ir t.t. smile.gif Tradiciski vestuviniai ziedai smile.gif Ir nieko su jais nesiruosiu daryti tongue.gif
Na ir kas, kad issiskyreme, na ir kas, kad nenusiseke kartu gyventi iki grabo lentos bigsmile.gif Man asmeniskai jie nekelia jokiu blogu emociju smile.gif Man jie visai netrukdo gyventi cool.gif Lai guli papuosalu dezuteje bigsmile.gif
Zinau tik viena - tikrai ju "neutilizuosiu" lotuliukas.gif
Baudinys
Ziedus pasidalinom ,ir as is savojo pasidariau kita zieda.
seava
ex'as zieda vietoj raktu pakabuko nesiojo, o as savo lombarde pardaviau ir vestuvini ir suzadetuvini. cool.gif
tik gaila nedaug gavau verysad.gif lotuliukas.gif
kice
as issikeiciau i grandineles, kartu su kitu aukso lauzu. Kas kad sventintas baznycioj - neatliko savo pareigos, seimos neissaugojo - kam ji saugot? smile.gif
pievu-gele
lotuliukas.gif oi negaliu.....
tai pasirodo vestuvinio ziedo pareiga saugot santuoka.... lotuliukas.gif
o as maniau cia nuo dvieju zmoniu priklauso
allegro
Savo žiedą tebeturiu, netrukdo jis man gyventi...o ex savajį pametė net pirmais vedybiniais metais...tai kažkaip nuo tos akimirkos ir įsirėžė mintis,kad nebūsim visad kartu. Paskui pamiršau...bet tai buvo tiesa...
*Grazina*
Na pas mane nera tokiu problemu su ziedais,nes nesu issikyrusi,esam laimingai vede..

Bet turiu pazystama,kuri zieda is vyro paiieme ir laiko dezutej vaikui ant vestuviu.. blink.gif
Daivullee
O as saviskiui atidaviau biggrin.gif per barni nusimoviau zieda ir teskiau jam i snukuti biggrin.gif nafik man jis reikalingas.... lotuliukas.gif
Daluze14
Mano zieduks voliojas dezutej, bandziau cia viena karta uzsimaut, tai kur ten - pirstai istorejo per tiek metu lotuliukas.gif Nikaip neuzmaunu doh.gif
Inganer
Maniski zieda mano ex ateme verysad.gif susitikus klausiau kur padejo, norejau atsiminimui pasilikt sake i lombarda uzstate, unsure.gif bet kazkaip nelabai tikiu manau, kad sugyventinei dave nesioti lotuliukas.gif
ziogelis2
QUOTE(rasike @ 2008 11 16, 13:13)
..o mano vestuvinis ziedas vis dar ant pirsto... nors jau tuoj 6 metai bus,kaip viena esu mirksiukas.gif
*

unsure.gif rasike, palaidoti mylima vyra - ne tas pats, kas isgyventi skyrybas. skauduliai ir prisiminimai kitokie, taigi ir su ziedu elgiames kitaip g.gif

QUOTE(kamiliuke @ 2008 11 17, 01:20)
as nematau tame nieko blogo,mano drauge turi jau trecia santuoka ir visi vestuviniai ziedai puosia jos pirstelius
*

unsure.gif idomu, kiek tavo druagei reiskia santuoka, ir kaip dabartinis jos vy unsure.gif as ziuri i tuos visus ziedus kruvoj doh.gif man tai nesuprantama. bet aisku, visi elgiames, kaip mums atrodo geriausia blush2.gif

mano ziedelis sliubinis, guli papuosalu dezutej. jo atsiradimo istorija idomi -tada dar busimas mano vyras istrauke ji is juros, semdamas sauja akmenis - t.y. istrauke kakieno pamesta auksini zieda, bet ne vestuvini. kadangi ruosemes tuoktis, tai is to ziedo man padareme sliubini rolleyes.gif bet matyt, energetika netinkama buvo hihihi.gif o gal todel, kad ex vyras savaji sliubini pamete gana greitai (tiksliau - pageres kazkur nuluzo, ir jam nuo pirsto numove doh.gif ) g.gif
nieko neketinu su tuo ziedeliu daryti - tikrai dukrai neperduosiu. tiesiog tegu guli iki mano amziaus galo - nbent badu mirsiu, tada priduociau, o siaip nematau prasmes cool.gif
o va suzadetuviu ziedeli - sidabrini - ketinu dukriukui padovanoti, nes ziedas buvo dovanotas jos tecio man, kaip musu meiles zenklas, tad nematau tame nieko blogo g.gif ar dukra ji nesios - tai jau jos reikalas, nes aisku, kad jis nera siuolaikiskas, gal nbemadingas skaitosi blush2.gif gales persidaryt, jei nores.
aaaita
as turiu abu ziedus. dezutei vonioje guli.tegul guli iki kol valgyt ko neturesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ryt einam skirtis oficialiai biggrin.gif
wilimaite
As turiu abu ziedus biggrin.gif biggrin.gif ir jo ir savo...
ex man savaji atidave, sake kad nebenori jo matyti... tai guli pas mane papuosalinej...sunui atiduosiu kai uzaugs, o maniskis ant mano kaires rankos pirsto...mat jis iskirtinis, neatrodo, kad vestuvinis, tai ir nesioju, be to man jis laaaaabai grazus...dabartinis draugas kazkada paklause manes, ar man sis ziedas kanors reiskia... atsakiau, kad jis man tik grazus, jokiu sentimentu... jei jis panoretu, tikrai nebenesiociau... bet tuomet turetu ant to pirsto daaar grazesni uzmauti mirksiukas.gif tongue.gif
luckyme
pridaviau i lombarda tik prasidejus skyrybu procesui cool.gif nebenorejau turet nieko kas primintu buvusia santuoka schmoll.gif
^Angel^
na mes nespejome pasinaudoti vestuviniais ziedais, jie liko jo namuose, jis daug ne galvojo, po puses metu vede ir pasinaudojo tais ziedais mirksiukas.gif
~INGUTĖ~
Na as abu taip pat turiu vienas papauosalu dezutei kitas vis dar ant rankos tik del to kad grazus, bet kai tik atsiras sirdies draugas butinai jais atsikratysiu.
aggnyte
mano ziedas, mano pinigineje doh.gif biggrin.gif o jo nezinau kur schmoll.gif
ierika
mano dezuteje , kur visi papuosalai
tik drugelis
Dezuteje padeti. Ir pamirsti.
olande
atidaviau vestuvini zieda kai jis pareikalavo kuo greiciau pasirasyti sutarti. labai keistai jauciausi be ziedo, tai nesioju suzadetuviu. Veliau nusiimsiu...
Virdzinijak
tikiuosi niekada nereiks man savojo nusiimti..
pukuotukas
tiesiog guli kaip naujas nes tik metus nesiotas, jis man toks grazus , bet greit mausiu kita gal pasimirs....sentimentu neteikiu jam, tada vaiku nebuvo ner kam palikti, gal juvelyruj nunesiu kur dare autorinis darbas gaila ismesti tiesiog ...
ing13
O as po skyrybu dar kuri laika nesiojau , nes negalejau net pagalvoti , kad galiu buti be ziedo, taciau praejus tam tikram laikui man jis pradejo maisyti ir pasirode kaip pasalinis daiktas ant pirsto. Matyt atejo laikas nusiimti. taip ir nusiemiau as ji ir padejau prie kitu papuosalu i dezute.Dabar kai paziuriu tvarkydama man jis toks svetimas atrodo.... g.gif . Nieko nepadarysi toks gyvenimas.
kkkrista
padejau prie nenesiojamu papuosalu.
kazkada uzkliuvo uz akies, pavarciau ir vel imeciau atgal.
ismesciau, bet gaila dar kolkas, gal reiktu perdirbt i kazka, gal dukrai...
smile.gif
VAIDAZ
O aš turiu keturis žiedelius vestuvinius, ir pirmo ex, ir antro, nu ir savo abu. Jie man pasitarnavo, kai buvo laaabai blogai finansiškai, jau kelis kartus lombarde pabuvojo. ax.gif Kažkaip, man visai negaila, kažkur giliai paslapčia tikiuosi, kad vieną kartą nespėsiu išsipirkt, ir ten ir liks... O jei ne, tai turiu dvi dukreles, kiekviena gaus šešiolikto gimtadienio proga, galės ką tik nori pasidaryt... mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.