sermuksnelis
2008 11 10, 20:26
na man baisiai idomu pasidare ka kitos moteriskes su tais ziedais daro? mes kaip tik pradejom skiribu formalumus tvarkyt ,mano ziedas jau keli menesiai gulejo belekaip numestas i stalciu  dab jau bent dezutej. taigi ar saugot ,taupot ,laikot,nesiojat,ismetat,grazinat??? Papildyta:ir dar man buvo taip pati netikeciau jai ne man taip but nutike... isaiskejo kad vyras neistikimas...o ant rytojaus po nakties pastebejau kad vestuvinis ziedas,kuri nesiojau beveik ketverius metus ,apjuodines man pirsta(taip kaip koks pigus blizgutis)  nu tada jau pradejau tiket kad gal yra kas ir auksciau...
JustArm
2008 11 10, 21:17
QUOTE(sermuksnelis @ 2008 11 10, 22:26) na man baisiai idomu pasidare ka kitos moteriskes su tais ziedais daro? mes kaip tik pradejom skiribu formalumus tvarkyt ,mano ziedas jau keli menesiai gulejo belekaip numestas i stalciu  dab jau bent dezutej. taigi ar saugot ,taupot ,laikot,nesiojat,ismetat,grazinat??? Papildyta:ir dar man buvo taip pati netikeciau jai ne man taip but nutike... isaiskejo kad vyras neistikimas...o ant rytojaus po nakties pastebejau kad vestuvinis ziedas,kuri nesiojau beveik ketverius metus ,apjuodines man pirsta(taip kaip koks pigus blizgutis)  nu tada jau pradejau tiket kad gal yra kas ir auksciau...  Padetas prie viso kito aukso lauzo  Ir taip guli jau 7 metus.Gal kada perdirbsiu i ka nors naudingesnio  Bet vis neprisiruosiu.
Prieš keletą metų įmečiau dėžutėn prie visokių auskarų, papuošalų ir pan. Daugiau į tą pusę nežiūrėjau
aš nešioju jau n metų, niu gi ne bet koks-visų akį patraukia-klausia o kodėl jis toks taip gražu, kad jokių asociacijų su ex neturi Papildyta:QUOTE(sermuksnelis @ 2008 11 10, 21:26) ...o ant rytojaus po nakties pastebejau kad vestuvinis ziedas,kuri nesiojau beveik ketverius metus ,apjuodines man pirsta(taip kaip koks pigus blizgutis)  nu tada jau pradejau tiket kad gal yra kas ir auksciau...  ir man pajuodavo po kelių dienų kai užmovė, tai perdėjau ant kairės rankos pirštelio
Emerencija
2008 11 11, 02:42
I lombarda priduokit
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 11, 03:42) I lombarda priduokit  tai kad finansiskai neapsimoka, as kuri laika nesiojau ant kaires rankos pirsto, o paskui numeciau i dezute, prie kitu auksu, galvojau dukrai atiduosiu, bet prasisuko geri zmones ismese visa auksa (tiksliau aukso lauza) ir netik auksa iskaitant ir sliubini
Tarp kitu papuosalu.. Perdirbinet nesiruosiu - kazkoks "saltukas" kirba, kad tegul guli kaip praejusio gyvenimo relikvija, ant jo naujos laimes nesukursi
pandaba
2008 11 13, 00:58
As savaji kazkur laikrodzio dezutej kartu su tuo nenesiojamu laikrodziu laikau ir jokiu planu jo atzvilgiu neturiu. Nenoreciau jo perdirbt i kazka, o ir ismest nelabai iseina. Taip ir pragules visa amzeli turbut.. O ka ex su savuoju padare - neisivaizduoju..
Jolantuke
2008 11 13, 20:41
Man, tikriausiai buvo lengviausia, iš viso nieko nereikėjo galvoti ir spręsti ką daryti. Nėštumo metu man labai ištino pirštai, tad žiedą teko nusiimti ir laikyti dėžutėje prie kitų papuošalų. Kol ligoninėje gimdžiau dukrytę, mano ex žiedą ir kitus vertingesnius papuošalus kažkur "prastūmė"... Tiesa, jo žiedas buvo užstatytas po vestuvių praėjus kokiem 2 mėn. Tris kartus buvau jį išpirkus iš lombardo, po to trūko nervai. Na, o kai grįžus iš ligoninės supratau, kad ir mano žiedas iškeliavo, buvo labai lengva apsispręsti dėl skyrybų. Nors kartais tą žiedą prisimenu su nostalgija. Jis buvo sidabrinis su išgraviruota rusiška malda. Nešiojau jį dar mergautiniais laikais. Prieš vestuves radome pirkti antrą tokį, o mano draugė juvelyrė įlydė tuos sidabrinius žiedus į aukso plokšteles. Labai gražus buvo. Ir ėjo su manimi per didelę mano gyvenimo dalį. Manau, kad jei jį turėčiau, nešiočiau toliau, nes tai draugės daryta dovana, be to dar su malda... nors ir ex primintų, o to tikrai nebenoriu... nežinau ką daryčiau... Tikriausiai dėl to jo ir netekau, kad dabar nereiktų abejoti
Mėtosi kažkur  Padarysiu dukrai auskarus
irmutem
2008 11 15, 21:25
Mano ziedas kazkur uzraustas spintelej, metosi sau pamirstas. Vis pagalvoju, kad reiktu i lombarda nunesti  Jei jau nebera vyro, tai reik atsikratyt ir ziedo, kam tie sentimentai
Supratau, kad man pasisekė. Žiedai buvo daryti iš mano ex mirusio tėvo vestuvinio žiedo. Kai skyrėmės - ex pasiėmė mano žiedą, man dovanotus auskarus ir grandinėlę. Taigi, jokio papuošalo kaip atminimo neliko
Išnešė vagys,kai apvogė butą  .
sermuksnelis
2008 11 16, 10:28
QUOTE(Jolantuke @ 2008 11 13, 22:41) Man, tikriausiai buvo lengviausia, iš viso nieko nereikėjo galvoti ir spręsti ką daryti. Nėštumo metu man labai ištino pirštai, tad žiedą teko nusiimti ir laikyti dėžutėje prie kitų papuošalų. Kol ligoninėje gimdžiau dukrytę, mano ex žiedą ir kitus vertingesnius papuošalus kažkur "prastūmė"... Tiesa, jo žiedas buvo užstatytas po vestuvių praėjus kokiem 2 mėn. Tris kartus buvau jį išpirkus iš lombardo, po to trūko nervai. Na, o kai grįžus iš ligoninės supratau, kad ir mano žiedas iškeliavo, buvo labai lengva apsispręsti dėl skyrybų. Nors kartais tą žiedą prisimenu su nostalgija. Jis buvo sidabrinis su išgraviruota rusiška malda. Nešiojau jį dar mergautiniais laikais. Prieš vestuves radome pirkti antrą tokį, o mano draugė juvelyrė įlydė tuos sidabrinius žiedus į aukso plokšteles. Labai gražus buvo. Ir ėjo su manimi per didelę mano gyvenimo dalį. Manau, kad jei jį turėčiau, nešiočiau toliau, nes tai draugės daryta dovana, be to dar su malda... nors ir ex primintų, o to tikrai nebenoriu... nežinau ką daryčiau... Tikriausiai dėl to jo ir netekau, kad dabar nereiktų abejoti  oho  na cia tai jau jo Papildyta:QUOTE(Krysta @ 2008 11 15, 23:43) Supratau, kad man pasisekė. Žiedai buvo daryti iš mano ex mirusio tėvo vestuvinio žiedo. Kai skyrėmės - ex pasiėmė mano žiedą, man dovanotus auskarus ir grandinėlę. Taigi, jokio papuošalo kaip atminimo neliko  matyt galvoja sutaupys,kada kitai iteikdamas
..o mano vestuvinis ziedas vis dar ant pirsto... nors jau tuoj 6 metai bus,kaip viena esu
as kuri laika nesiojau,nes tiesiog man jis patiko  o dabar dezuteje prie kitu papuosalu.Nors kartais pagalvoju,gal uzsideti  ,bet kazkaip nelabai gerai jauciuosi jau su juo
abieju ziedai liko kazkodel pas mane  ,voliojosi kazkiek laiko,galvojau dukrai auskarus ar taip ka padaryt.bet kadangi ex dukra visiskai nesirupina,o ir musu gyvenime yra kitas vyras ir jai tetis jis-nunesiau tuos ziedus i lombarda ir atsikraciau jais
gulineja sau dezuteje su kitais ziedais ex'as prase jam ji atiduoti, bet neatidaviau  galvojau, jei bus prasti laikai, tai prastumsiu, bet taip ir voliojas
kamiliuke
2008 11 17, 00:20
QUOTE(Krysta @ 2008 11 15, 21:43) Supratau, kad man pasisekė. Žiedai buvo daryti iš mano ex mirusio tėvo vestuvinio žiedo. Kai skyrėmės - ex pasiėmė mano žiedą, man dovanotus auskarus ir grandinėlę. Taigi, jokio papuošalo kaip atminimo neliko   nieko sau,na ir kas kad is tevo,bet cia tai virsune,as nebuciau  atidavus,na dar graziau QUOTE(rasike @ 2008 11 16, 12:13) ..o mano vestuvinis ziedas vis dar ant pirsto... nors jau tuoj 6 metai bus,kaip viena esu  as nematau tame nieko blogo,mano drauge turi jau trecia santuoka ir visi vestuviniai ziedai puosia jos pirstelius QUOTE(rena @ 2008 11 16, 13:29) gulineja sau dezuteje su kitais ziedais ex'as prase jam ji atiduoti, bet neatidaviau  galvojau, jei bus prasti laikai, tai prastumsiu, bet taip ir voliojas  saunuole gerai ir padarei...
Jullaja
2008 11 17, 10:21
Išeidama palikau ant stalo... toks gestas tipo "gražus"... Žinau kad ex ilgą laiką nešiojo tą žiedą ant nykščio - tipo gailėsi, kad mane prarado... kaip prisiminimą Sakė kad pametė jūroj... jei būtų likęs pas mane- tikrai nuneščiau į lombardą. Dukrai ne už ką neatiduočiau... man jis laimės neatnešė, abejoju, ar būtų tą energetiką naudingą jai... Dabar piršta jau puošia kitas žiedelis, kuris man n kartų mielesnis
mano žiedas guli papuošalų dėžutėjė, o ex nešioja ant grandinėlės užmovęs, ant kaklo.
2aistulka
2008 11 21, 23:49
Man exas savaji grazino pries skyrybas. taip ir kabo jie abu dabar drauge vienas kito ant moterytes, skirtos papuosalam kabinti... Ismesti nesiruosiu... Gal kada perdirbsiu i ka grazaus
voruzele
2008 11 23, 15:48
Mano ex pragėrė žiedą, po vestuvių praėjus pusmečiui. O aš nešioju ant kairės rankos bevardžio. Žiedas brangus, nes darytas iš mano močiutės palikto žiedo. Jis man nė kiek neprimena ex. Kai sentimentų jam neliko, tai ir žiedas tik papuošalas, be minčių apie jį.
kamejukas
2008 11 23, 16:30
Mano žiedas guli dėžutėj, vis mastau ar pasidaryti auskarus, ar palikti jį gulėti. Nesinori jo priduoti į lombardą, nes žiedai buvo padaryti iš mano tėvų "šliubinio" žiedo. O ex žiedą išmetė, taip parodydamas savo meilužei, kad aš jam nerūpiu. Jie abu man tai patvirtino, o dar nebuvom išsiskyrę.
voruzele
2008 11 23, 17:19
QUOTE(asariukele @ 2008 11 23, 18:30) Mano žiedas guli dėžutėj, vis mastau ar pasidaryti auskarus, ar palikti jį gulėti. Nesinori jo priduoti į lombardą, nes žiedai buvo padaryti iš mano tėvų "šliubinio" žiedo. O ex žiedą išmetė, taip parodydamas savo meilužei, kad aš jam nerūpiu. Jie abu man tai patvirtino, o dar nebuvom išsiskyrę. Na ir bjaurybių būna.  Aš irgi dėl visai kitų sentimentų tą žiedą nešioju ant kairės rankos.
Karamba
2008 11 24, 10:59
QUOTE(Jullaja @ 2008 11 17, 10:21) Dukrai ne už ką neatiduočiau... man jis laimės neatnešė, abejoju, ar būtų tą energetiką naudingą jai...
manasis irgi gražisi dežutėje guli  parduot kažkaip nekyla ranka, nešioti irgi nenoriu, o perdirbti tai visai nesiruošiu
baikscioji
2008 11 26, 16:25
mano ziedelis taipat dezuteje  ten isgraviruotas vyro vardas  nenoriu as to vardo net prisimint.
jurrrge
2008 11 26, 20:16
Kai mane paliko, vos ne prie altoriaus, zieda jau po kokio menesio be jokio grauzuliuko pridaviau i lombarda  gavau gal 50 Lt.  nors ziedas buvo tikrai grazus, su baltu auksu, tuo laiku-naujove. Sesuo nesiojo ant grandineles pasikabinus, bet tik kokius 5 metus, dabar kai istekejo antra karta, nusikabino.
as irgi dezutej laikau.nes zieda dare is uosvienes vestuvinio ziedo,kazkaip nepadoru ismesti.
vaivulka4
2009 01 07, 18:28
na maniskis iseidamas ir savo paliko  ,tai abudu laikau dezuteje.ka gi daugiau su jeis daryti.na gal ateiti ka perdarysiu is ju
daugvaikuciu
2009 01 09, 23:30
Pridaviau kaip aukso metalo lauza,gavau apie 70 lt-nenorejau tureti nieko ,kas susije su tuo zmogumi.Net viska,ka isigijom kartu su juo ,isdalinau kaip labdara. Papildyta:QUOTE(Jolantuke @ 2008 11 13, 21:41) Tiesa, jo žiedas buvo užstatytas po vestuvių praėjus kokiem 2 mėn. Tris kartus buvau jį išpirkus iš lombardo, po to trūko nervai. Nesuprantu tokio moters nuolankumo.Jei jam nesvarbus ziedas,tai ir santuoka sudo vietoj.Kartais moteriskes ispirkineja zieda ne is lombardo,o is kavines,baro ar pan-niekad to nedaryciau.Kodel taip leidziam tyciotis is saves?
marezagare
2009 01 10, 01:40
savo vestuvini ir suzadetuviu ir siaip visus papuosalus iskart po skyrybu [ridaviau i lombarda. nesvarbu kad finansiskai neapsimokejo, bet sirdelei dziaugsmo yra
sirenita
2009 01 26, 11:06
Mano zieda pasieme EX... Ir pries mano akis nusieme savaja
na, nžn, mano žiedai buvo laiminti bažnyčioje. Apie lombardus niekada net nepagalvojau. Dabar guli padėti dėžutėje - galbūt dukrai jie bus kada svarbūs ir įdomūs. Turiu galvoje savo vestuvinį ir sužadėtuvių. Exas kažkada minėjo, kad jo naujoji žmona plėšėsi, kad jis sunaikintų ar išmestų žiedą.. Nžn, tikiuosi dar to nepadarė, tikiuosi paprašyti, kad atiduotų - padėčiau į tą pačią dėžutę, būtų sūnui. Juk dar neaišku, kaip vaikai viską vertins ateityje.
paskiuke
2009 01 27, 14:08
labas visoms  pasiskaičiau apie jūsų nuomones, bet taip ir negaliu nusprest ką daryt su savais kadangi mane paliko pora dienų iki vestuvių tai žiedai liko nešventinti bet pas mane abu  dar net su etiketėm pririštom tai sakiau savo žiedelį padailinsiu akmenukais ir nešiosiu, nes žiedas šiaip smagus ir patogus, bet ką reiks daryt su buvusiojo žiedu tai nežinau  jis dar pakolkas jo nepasigedo... gal liks leliukui
beladona
2009 01 29, 09:47
Po skyrybu gal du metus nesiojau ant kaires rankos, paskui pabodo. Tai nunesiau vestuvini ir suzadetuvini ir pergaminau i kitoki  nesioju toliau  ant kaires rankos
Persidariau į auskarus
O mano po skyrybų taip ir guli dėžutėje, nesuku dėl jo galvos  ,gal kada ateityje ką nors sugalvosiu Dabar mano ranką puošia daug gražesnis ir mielesnis man žiedelis
as taip pat galvoju ka man reikes su savo ziedeliais daryti po skirybu  po vestuviu vyras nesiojo tik kelias dienas ir po to uzsidedavo tik ypatingom progom,as taip pat nenesiojai kazkaip laisvas buvo,bet tikriausiai taip pat paliksiu dukrai kaip prisiminimui, parduoti kazkaip nesinori  visgi puikius prisiminimus kelia
Naujoke25
2009 01 31, 21:56
as trecius metus ant kaires rankos nesioju
konfetti
2009 02 01, 10:19
O mano ex pasieme abu vestuvinius sau. Ir visas vestuvines nuotraukas, ir vaizdo irasus - nieko nepaliko man (nes as juk nusprendziau skirtis, o ne jis...). Liko tik pora jo dovanotu ziedeliu - tai guli dezutej, bus dukrytei kada nors  .
brangute
2009 02 01, 15:18
kadangi mano žiedas šventintas Bažnyčioj- nieko nedarau. Guli dėžutėj. Gal persidarysiu kada į kryželį- nežinau, bet nėra poreikio to žiedo judint
Dominykos
2009 02 05, 12:21
Mano drauge pardave
skristinute
2009 02 15, 14:13
as nebuvau istekejus bet man buvo pasipirses vienas ex vaikinas tai zieduka laikau dezuteje nes jis siek tiek mazokas bet jei butu geras tikrai nesiociau jokios nostalgijos nejauciu tiesiog ziedas ir tiek
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 11, 04:42) I lombarda priduokit  Aš taip ir padariau  Dabar gailiuosi. Galėjau pasilikt, kaip nors kitaip panaudot. Tai mano mamos žiedas buvo, storas su graviūrom. Tiesą sakant ji irgi išsiskyrė, bet aš abejoju ar gali būti žiedas kaltas, nors žmonės sako, kad asmeniniai daiktai turi savo aurą. Pirktus, paveldėtus ar šiaip iš kur nors gautus papuošalus reikia plauti po tekančiu vandeniu ar dar kažką ten su jais daryti...
QUOTE(AgVi @ 2009 02 01, 12:19) O mano ex pasieme abu vestuvinius sau. Ir visas vestuvines nuotraukas, ir vaizdo irasus - nieko nepaliko man (nes as juk nusprendziau skirtis, o ne jis...). Liko tik pora jo dovanotu ziedeliu - tai guli dezutej, bus dukrytei kada nors  . ot koks  kiti vyrai net neima nieko kad tik nnematytu ir neprisimintu savo buvusiosios, o stai jis pasieme viskas kas gali priminti jam tave
QUOTE(paskiuke @ 2009 01 27, 15:08) labas visoms  pasiskaičiau apie jūsų nuomones, bet taip ir negaliu nusprest ką daryt su savais kadangi mane paliko pora dienų iki vestuvių tai žiedai liko nešventinti bet pas mane abu  dar net su etiketėm pririštom tai sakiau savo žiedelį padailinsiu akmenukais ir nešiosiu, nes žiedas šiaip smagus ir patogus, bet ką reiks daryt su buvusiojo žiedu tai nežinau  jis dar pakolkas jo nepasigedo... gal liks leliukui  As jau beveik 5 metai kaip issikyrusi. Abu ziedai pas mane saugomi, tokie masyvus. Pati nenesioju - kam tie blogi prisiminimai... O kai paaugs vaikas, kazka jam pagaminsiu is tu ziedu
Visada_laiminga
2009 02 20, 00:09
Paslepiau i stalciu
|
|