Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Antras ir paskesnis vaikiukas nevėluoja?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Horo
Kadangi pirmą mažiuką pagal mmm gimdžiau 12 dienų vėliau, o pagal echoskopu nustatytą gimdymo datą 7 dienomis vėliau ir tai gimdymas buvo pradėtas prakirpus vandenmaišį. Pagimdžiau pati, ve CZ. Dabar, kai laukiuosi antro, labai įdomu paklausti mamyčių ar būna, kad vėluoja ir antras mažylis?
Alabama
QUOTE(Puccha @ 2008 11 11, 11:45)
Kadangi pirmą mažiuką pagal mmm gimdžiau 12 dienų vėliau, o pagal echoskopu nustatytą gimdymo datą 7 dienomis vėliau ir tai gimdymas buvo pradėtas prakirpus vandenmaišį. Pagimdžiau pati, ve CZ. Dabar, kai laukiuosi antro, labai įdomu paklausti mamyčių ar būna, kad vėluoja ir antras mažylis?
*

Pagal statistika-25proc. pernesios ir vel.
Man tai irgi aktualu, sunu savaite pernesiojau, tai tos dienos taip prailgo, o dar tie visi skambuciai-"ar tu jau?" doh.gif
Jura_j
As irgi savo pirmaja panele lygiai savaite po termino pagimdziau, tai ir man aktualu, kaip cia bus si karta.. Klausiau gyd., bet pasake, kad kiekvienas gimdymas laaabai individualus, todel nesieme speliot.. Va ir sedziu nezinioj biggrin.gif
Nors vakar ciupinejo mano pilvuza ir sake, kad vaikas pasmukes..
Horo
QUOTE(Alabama @ 2008 11 11, 16:43)
Pagal statistika-25proc. pernesios ir vel.
Man tai irgi aktualu, sunu savaite pernesiojau, tai tos dienos taip prailgo, o dar tie visi skambuciai-"ar tu jau?" doh.gif
*

Ei, pas Tave irgi vienas po kito nestuke.gif nestuke.gif Labai įdomu, kaip bus. Man gydytoja tik prognozavo, kad antras gimdymas turėtų būti greitesnis ir lengvesnis.
Chanson
Mano vyresnėlis savaite anksčiau pradėjo "prašytis" į pasaulį. Gimė per CPO. Antras - lygiai terminui suėjus. Gimė natūraliai. Niekas nepernešiotas, tačiau vardan statistikos, patvirtinu, kad antras gimė vėliau
nanainis
pirmas paskubejo pas mus neikad buvo numatyta, o antoji velavo, tai mes 'statistiniai' biggrin.gif ir tikrai antrasis vaikiukas tiek man, tiek sesei atejo daug lengviau i pasauli 4u.gif tarp vaiku nedideli skirtumai
Isila
mes abu su broliu pernešioti tongue.gif
Horo
QUOTE(laurin22 @ 2008 11 13, 04:04)
pirmas paskubejo pas mus neikad buvo numatyta, o antoji velavo, tai mes 'statistiniai'  biggrin.gif  ir tikrai antrasis vaikiukas tiek man, tiek sesei atejo daug lengviau i pasauli  4u.gif  tarp vaiku nedideli skirtumai
*

O aš visada maniau, kad pametinukų mamos gimdo šiek tiek anksčiau arba pačiu laiku ir antri mažyliai nevėluoja. Pasirodo ne doh.gif Bet geriau šiek tiek vėliau, nei per anksti ax.gif
Baltike
Maniškiai visi gimė po nustatyto termino: pirmieji du vėlavo po savaitę (gimdymai prasidėjo patys), trečiąjį prakirpę vandenis iškrapštė po 12 dienų. Kažkodėl nuojauta kužda, kad ir ketvirtąjį gimdysiu jau po termino... Beje, visi gimdymai buvo greiti ir lengvi.
Liusii
pirmas velavo kelias dienas tai skatino ,nes vandenys buvo blogi, o antras gime 3 sav, per anksti
juraza
Mano pirmasis gimė laiku,o antras vėlavo šešias dienas smile.gif
eglluce
mano pirmasis gime lygiai ta diena kaip ir buvo nustatyta thumbup.gif , o mazoji tai kelias dienas velavo, bet uztat kai jau panoro islyst tai gimdykloj tik valanda praleidau tongue.gif
Ausriausias
Mano atveju antroji dukra gime gera savaite anksciau, nei priklauso.
betm zinot, kaip sako gydytojai - gimdyti plius minus 2 savaites yra normalu mirksiukas.gif
KEPTA BULVE
kai kurios gimdziusios pvz kaip as 38 sav. sako kad vaikelis gime svarus, be baltu varskiniu apnasu, kurios iki gimdymo turi nusivalyt, o maniske antroji gime butent 38 sav, bet pilnai visa aplipus, kol nuvalem, net pirmakart maudant sunku buvo nuvalyt, sako tikrai per anksti gime.
Burka
QUOTE(Puccha @ 2008 11 13, 21:42)
O aš visada maniau, kad pametinukų mamos gimdo šiek tiek anksčiau arba pačiu laiku ir antri mažyliai nevėluoja. Pasirodo ne doh.gif Bet geriau šiek tiek vėliau, nei per anksti ax.gif
*

drinks_cheers.gif
Pirmasis gime 42-ra savaite,antrasis lygiai 39, trecioji 3 dienos po termino, dabar jauciu temsim iki termino ir gal dar ilgiau ax.gif nors gydytojos visad sako,kad gimdysiu anksciau,niekaip man to nesiseka padaryt tongue.gif
Elemire
Mano vyro sesers du pirmi buvo pernešioti, trečioji gimė tiksliai pagal terminą. Bet visi trys gimė iš žalių vandenų, tai taip išeitų kad ir trečią pernešiojo.
agurčikas
Pirmoji gimė savaitę anksčiau, antroji - diena anksčiau, trečiasis - pagal terminą thumbup.gif , nors vandenys jau buvo žali verysad.gif Bet kiek kalbėjau, galėjo būti žali ne vien dėl pernešiojimo.
irmabaro
pirmaji vaikuti pernesiojau, gimdyti teko su skatinamaisiais, o antrasis gime nustatyta data smile.gif
Isila
Antras gimė 2 sav. anksčiau laiko
Schiaurinė
antrasis gime pernesiotas rolleyes.gif
Natuke
trečias vėlavo 4u.gif
areida
bijau kad netektu per anksti..
gupija
Visi trys virš termino.
gosas
Pirmas turejo gimti 28Kovo ,o i pasauli atkeliavo tik 3 balandžio
*Laurusha*
Pirma pernesiojau 14 d, labai tikiuosi, kad antras gims arciau termino ir be skatinimo smile.gif
uups
'oficiali' nuomone, kiek suprantu,- jei pirmas velavo- labai didele tikimybe, kad veluos ir sekantis. Ir ypatingai, jei ir jusu mama/sesuo/kitos kraujo giminaites linkusios perneshiot vaikus. Na, cia nekalbant apie 3-5 dienu 'perneshiojimus'. Mano pirmas gime 43 savaichiu. Niekas nedave ankstyvu prognoziu sekantiems neshtumams schmoll.gif
viti
pirmas gimė tiksliai nustatytą datą, antrą pernešiojau 11 d. ir skatino gimdymą smile.gif
Nanata
Pirmasis gimė 4 dienos iki termino (4290 g), antrasis 2 dienas po termino, o svėrė mažiau (3910 g).
riestaine
Pirmoji gime tiksliai laiku, antra pernesiojau 10 dienu, trecia velavo 2 dienas. rolleyes.gif
hedelix
Pirma gimdziau 42 sav., o antroji velevo 12 dienu 4u.gif
Gioia
Pirmąją gimdžiau dviem dienom vėliau po nustatyto termino, o dabar kaip bus nežianu, nes darė du echo ir vienas rodė didesnį vaikutį, kitas savitę mažesnį, tai man šviečiasi,kad gimdysiu vėliau nustatytos datos. doh.gif
rutene32
pirma pernesiojau savaite,antra-3d,tai dabar sakau gal laiku pavyks rolleyes.gif
vilira
Pirmasis gimė po savaitės (po numatyto termino), o antrasis tai dviem dienom anksčiau 4u.gif
elenuxus
Pirmoji gime anksciau, 5d.iki termino, si karta liko pora dienu iki termino, bet vis dar laukiam.Prognozavo, kad gims dar anksciau, bet nepasiduoda mazylis ax.gif
Miglyteee
pirmajį pagimdziau dviem dienom veliau, o antroji gime 10 dienu anksciau nei buvo numatyta smile.gif
Keiti
Pirmąjį vaiką gimdžiau 35 sav., o antrąjį, deja, tik 33 sav.
*Lina*
Pirmąją pernešiojau savaitę, o antrasis gimė 38sav ir 5d.
elenuxus
Pirmas 5d.anksciau, antras termino diena 4u.gif
Justgirllt
Mano abu vaikuciai gime 12 dienu po termino skatinamuju pagalba. Vandenys skaidrus smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.