Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Shatura
As irgi turiu pegmentine juosta. Nezinau, kas gims smile.gif irgi suzinosiu tik po gimdymo. Siaip as ta juosta turejau visa gyvenima, tik dabar gal biskiuka patamsejo.
Skaiciau, kad tas pegmentas neturi rysio su vaiko lytim. Kuo tamsesne moters oda is prigimties, tuo ta juosta bus tamsesne.
Dar sako, kad jei plaukuotumas padidejes, tai berniukas gims. As kazkaip visa gyvenima "plika" vaikstau. Paziuresim, kas cia gims man. ir kaip tie pozymiai atitnka realybe smile.gif
Zitlali
Pas mane nebuvo juostos isvis, atsirado tik po gimdymo blink.gif o gime sunus...
nanainis
neisejo balsuot-per abu gimdymus turejau ryskias juostas, bet pirmas sunus, o antroji dukryte biggrin.gif g.gif tokios senoliu 'ismintys' man labai abejotinos, nes jei kokia bobule taip pasake, tai nesuprantu prie ko cia senoliu ismintis? doh.gif
Keiti
Kai laukiausi dukrytės juosta buvo gana ryški, o kai laukiausi sūnelio- vos vos matėsi.
aggnyte
juosta buvo labai ryski, o turiu dukryte tongue.gif
D-e-i-s-i
o as neturejau tos juostos, o gime berniukas ax.gif
kur-rita
as iki siol ja turiu,nors per nestuma ji buvo didesne ir tamsesne,gyme berniukas,o pas pazystama nera juostos, jai per exo sake,kad bus mergycka,bet tikriausiai sutapimas tai,ne lb tikiu tokiais dalykais g.gif
ūlkyte
QUOTE(Saulutea @ 2008 11 13, 12:57)
Turejau juosta ir gana ryskai ir gime mergyte....
Siaip esu girdejusi kad lyti nusako per kuria bambos puse pasuka juosta, nes bent jau man tiesiai per bamba nejo o ejo i kaire puse.. O berniuko belaukiant turetu but per desine... ax.gif
*

taip, ir aš taip girdėjau mirksiukas.gif ir man ejo per kaire puse ir buvo labai ryški drinks_cheers.gif gimė mergytė.
pukuotukas
turejau ryskia juosta ir per pati viduri ejo , turim mergyte wub.gif tad manau cia mitas nuo organizmo gal priklauso 4u.gif
Dianiux
Pas mane visa nestuma buvo ryski juosta ir turime mazaji vyruka cool.gif wub.gif
Ingazzz
Kazin kaip cia su ta senoliu ismintimi smile.gif Man gal anksti pradejo rysketi juosta ant pilvuko, bet daktare sake, kad greiciausiai turesim dukryte thumbup.gif Dar prisimenu, kai drauge laukiasi, tai oho kokio ryskumo juosta buvo, bet va, ir mergytes susilauke mirksiukas.gif
diva3
QUOTE(Puccha @ 2008 11 11, 11:04)
Atsitiko taip, kad aną nėštumą turėjau labai ryškią tą rudąją arba "negro" juostą. Nuo pat pilvuko pačios apačios iki pat krūtinės vidurio, o dabar jau 28-a savaitė ir jokios juostos  blink.gif
Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis 4u.gif
*

g.gif Labai idomu.
EEmama
na su primu jokios juostos nebuvo ir turiu suneli su situo irgi jokios juostos nera, bet ka turesim ti nezinom, nors speju pati, kad berniuka, nes labai jau pnasus nestumai labai smile.gif
jurabalta
gana ryski ta juosta, gime mergyte ax.gif
Liutukeee
Su pirmu buvo ryskesne juosta-gime berniukas,su antru blankesne-gime mergaite ax.gif
Špoka
Kai laukiausi pirma kart, juosta buvo labai ryski- gime dukryte.
Dabar laukiuosi, neturiu jokios juostos, uztat pilvukas pukeliais apaugo stipriai (ziema gi biggrin.gif ) - turesiu mergyte vel smile.gif
sonnija
mano juosta buvo tikrai ryski ir gime mergyte ax.gif
diana123
mano abu kartus buvo ryski ir po gimdymo ilgai laikesi. Pirmas berniukas, antra- mergaite. Manau, ta juosta neturi nieko bendra su busimo vaiko lytimi
elli
Manu cia mitas,turejau gan ryskia juosta,o gime vienu metu mergyte ir berniukas biggrin.gif
aka
sveikutes, na as turejau ryskia ryskia juosta dar ir dabar kolkas yra ir gime sunelis, taciau drauge taip pat turejo labai ryskia pagimde dukryte ax.gif tei nzn kur cia tiesa blush2.gif
babis
Na pas mane labai ryski juosta, net ir dabar ji neisnyksta, o gime sunelis wub.gif
juraciukasl
Pirmą nėštumą juosta buvo labai ilga ir ryški. Gimė dukra. Antrojo nėštumo metu irgi buvo ryški juosta (tiesa, ji dar nelabai spėjo išnykti po pirmojo nėštumo) ir vėl gimė mergytė.
Letaa
I-mas nes tumas ryski juosta , ilgai buvo- sunus smile.gif II-as nestumas ryski juosta, dar tebera, bet ir visa oda lyg tamsesne- dukra smile.gif Kiek tame tiesos nezinau
Doviljana
Kažkur skaičiau, jog kai būsimoji mamytė labai kūda, mažas riebalų sluoksnis, tai įtakoja ryškios negro juostos atsiradimą...
nežinau kiek tame tiesos, bet mano atveju tai tikrai tinka- per pirmą nėštumą turėjau labai ryškią juostą-gimė mergaitė.
dabar jokios juostos nėra, gydytojai pranašauja berniuką lotuliukas.gif
Shatura
Rudosios juostos ryskumas priklauso nuo moters odos pegmentacijos. Juodaodziu moteru juostos buna labai ryskios. Vaiko lyties tai neparodo
vygita
QUOTE(Doviljana @ 2009 02 18, 18:49)
Kažkur skaičiau, jog kai būsimoji mamytė labai kūda, mažas riebalų sluoksnis, tai įtakoja ryškios negro juostos atsiradimą...
nežinau kiek tame tiesos, bet mano atveju tai tikrai tinka- per pirmą nėštumą turėjau labai ryškią juostą-gimė mergaitė.
dabar jokios juostos nėra, gydytojai pranašauja berniuką  lotuliukas.gif
*

pas mane buvo ryški juosta visdelto gimė berniukas smile.gif nemanau kad juosta leme lyti schmoll.gif
Papildyta:
dar ir dabar pas mane ira smile.gif
-Aiva-
Per pirma nestuma turejau ruda juosta ir gime mergyte smile.gif , dabar vel tokia pati juosta, o gydytojai prognozuoja berniuka biggrin.gif
Įsimylėjus
Juosta buvo ir gan ryski, o dabar supuoju suneli smile.gif
Ajms
turejau seip gan ryskia juosta turiu berniuka smile.gif
dabar jokios juostos nera....prognoze echosk..mergyte thumbup.gif
tikekimes taip ir bus ax.gif
linulia40
pas mane buvo labai ryski juosta ir turiu mergaite,dar ir dabar likus ta juosta,cia nelabai aisku kaip su tom juostom ir vaiko lytim smile.gif
MonikisSs
turejau labai ryskia juosta, dar po gimdymo kokius puse metu ji buvo, bet turiu mergyte mirksiukas.gif
Bubocka
tutejau ryskia juosta gyme berniukas smile.gif antra karta irgi buvo ryskia juosta gyme mergyte tongue.gif
blondinas Nr.133
pas mano zmona buvo tokia plati sviesi juosta nuo galvos iki uzpakalio...gime seskas
Jura_j
QUOTE(blondinas Nr.133 @ 2009 02 20, 20:50)
pas mano zmona buvo tokia plati sviesi juosta nuo galvos iki uzpakalio...gime seskas
*

Zoofilas tu, blondine.
blondinas Nr.133
QUOTE(Jura_j @ 2009 02 20, 20:02)
Zoofilas tu, blondine.
*

kaip ir visu cia susirinkusiu vyrai...
Drugeliss
Kaip laukiausi berniuko juosta buvo labai ryški smile.gif o kaip dabar laukiuosi tai vos vos ruda ir gydytojai pranašauja,kad bus durytė wub.gif wub.gif wub.gif
Shatura
QUOTE(blondinas Nr.133 @ 2009 02 20, 20:50)
*

Jo. Kitokio komentaro tiketis butu kvaila
blondinas Nr.133
QUOTE(Drugeliss @ 2009 02 20, 20:15)
Kaip laukiausi berniuko juosta buvo labai ryški smile.gif  o kaip dabar laukiuosi tai vos vos ruda ir gydytojai pranašauja,kad bus durytė wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

kuo skiriasi blondinas nuo gydytoju?
Blondinas pranasauja is kavos tirsciu...
DeilijoSa
juosta ryski buvo ir pasitvirtino,turiu du kleckiukus thumbup.gif
blondinas Nr.133
QUOTE(deisamama @ 2009 02 21, 19:30)
juosta ryski buvo ir pasitvirtino,turiu du kleckiukus thumbup.gif
*

jei gimsta dvynukai, turi buti dvi juostos.
Jos eina per isorines koju ir ranku puses...o ant krutines isryskeja uzrasas"adidas"
Eripa
QUOTE(franciska @ 2008 11 11, 17:08)
Mitas! Pas mane labai ryski-gime mergyte  mirksiukas.gif
*

Man taip pat drinks_cheers.gif
vilmutee
Pas mane abudu nestumus buvo labai ryski negro juosta ir turiu dvi zavias dukrytes smile.gif
sigugu
na poas mane buvo labai blanki juosta, susilaukiau mergaites 4u.gif
Amil'a
Pas mane per pirma nestuma juostele neryski isryskejo tik nestumo pabaigoje ir pagimdzius jos neliko, o pagimdziau berniuka. Dabar 28 savaites - juostos kolkas nei kvapo, o sako kad mergaite bus biggrin.gif
blondinas Nr.135
jus cia apie juostas viska zinot.
Zebro juostos...
Jos baltos ar juodos?
l-aura
pas sesę buvo juosta - gimė mergaitė, aš jos neturiu visai kol kas - bet kas bus dar nežinau.. g.gif
blondinas Nr.135
QUOTE(l-aura @ 2009 02 24, 23:47)
pas sesę buvo juosta - gimė mergaitė, aš jos neturiu visai kol kas - bet kas bus dar nežinau..  g.gif
*

nesupratau.
Prie ko cia sese su juosta?
Juostos...ka ..uzkreciamos?
Žanetyte
turejau labai ryskia juosta ir turiu mergyte, manau cia dar vienas is serijos, jei pilvas apvalus, jei valgai saldziai, ar jei nestume metu esi labai grazi tai.... netikiu tokiais dalykais ax.gif
arbuzina
QUOTE(blondinas Nr.133 @ 2009 02 22, 08:38)
jei gimsta dvynukai, turi buti dvi juostos.
Jos eina per isorines koju ir ranku puses...o ant krutines isryskeja uzrasas"adidas"
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aciu uz pakelta nuotaika thumbup.gif...
Ne visi supranta tamstos juoda jumora, bet jis nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif... zaviuosi ir dziaugiuosi, kad dar yra tokiu zmoniu su tokiu islavintu jausmu thumbup.gif.... Tai dovana, kuri ne kiekvienam duota... Auksciausia klase!!!!
juraza
Pirmą kartą girdžiu tokį lyties spėjimo metodą. Nu bet mano abu bernai, ir juostos abu nėštumus buvogana ryškios, tai mažu tiesa g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.