Atsitiko taip, kad aną nėštumą turėjau labai ryškią tą rudąją arba "negro" juostą. Nuo pat pilvuko pačios apačios iki pat krūtinės vidurio, o dabar jau 28-a savaitė ir jokios juostos Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis
pas mane irgi buvo ta ruda juosta, tik atsirado gal7men, nors gal ir anksciau tik nepastebejau, na ir pagimdziau berniuka, o mano drauge turejo labai ryskia negro juosta ir turi mergyte, tiesa kita drauge taip pat mergyte turi bet tos juostos nebuvo, tai net nezinau kiek cia yra tiesos manrods juostos buvimas ar ne vaikelio lyties neitakoja
franciska
2008 11 11, 17:08
Mitas! Pas mane labai ryski-gime mergyte
Buvo juosta, ne super ryski, bet nepasakyciau, kad labai blanki, nes po gimdymo laikesi tai ilgokai.. Dabar pilvas be jokiu juostu (idomu kodel  ), o echoskopas vel mergyte rodo.
Turėjau rudą juostą-pagimdžiau berniuką.Draugė turėjo dar ryškesnę pagimdė mergaitę  .
Inesa84
2008 11 12, 11:19
as turejau labai ryskia ir turiu berniuka  dar db islikus neryski yra,galvoju,ar kada praniks
QUOTE(Inesa84 @ 2008 11 12, 12:19) as turejau labai ryskia ir turiu berniuka  dar db islikus neryski yra,galvoju,ar kada praniks  Pranyks  .Man ilgai buvo nors kitoms tai trumpiau..kiekvienai skirtingai
Smartmart
2008 11 13, 10:22
Turiu ta ruda juosta ir man gime 2 mergaites. Vadinasi, tai mitas.
Vanesija
2008 11 13, 10:24
Neturiu juostos ir labai laukiam mergytes
Saulutea
2008 11 13, 11:57
Turejau juosta ir gana ryskai ir gime mergyte.... Siaip esu girdejusi kad lyti nusako per kuria bambos puse pasuka juosta, nes bent jau man tiesiai per bamba nejo o ejo i kaire puse.. O berniuko belaukiant turetu but per desine...
linausius
2008 11 14, 01:40
pas mane tai labai jau blanki ta juosta,vos iziurima,o turiu berniuka,tai manasis atvejis senoliu isminciai priestarauja
kristinikė
2008 11 14, 19:28
Aš turiu du sūnelius, o jokios juostos per pilvą nebuvo Taigi senolių išmintis nepasitvirtino
Raiduke
2008 11 14, 23:51
siaip ta juosta buna visoms nestukems
Lius'ka
2008 11 19, 12:45
QUOTE(Puccha @ 2008 11 11, 12:04) Atsitiko taip, kad aną nėštumą turėjau labai ryškią tą rudąją arba "negro" juostą. Nuo pat pilvuko pačios apačios iki pat krūtinės vidurio, o dabar jau 28-a savaitė ir jokios juostos Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis  Pas mane buvo labai riski ta juosta ir pilvukas astrios formos, visi pozymiai, kad gims berniukas, o gime mergyte
TutėFrutė
2008 11 19, 14:35
Pas mane buvo labai ryški vadinama "linea negra", ir turiu nuostabų sūnų. O mano draugė turi dukrytę ir vaikščiojo su lygiai tokio pat ryškumo dryžium kaip ir aš. Senolių išmintį gerbiu, bet šiuo atveju manau, kad tai tik sutapimas
Editukas35
2008 11 19, 16:04
QUOTE(kristinikė @ 2008 11 14, 20:28) Aš turiu du sūnelius, o jokios juostos per pilvą nebuvo Taigi senolių išmintis nepasitvirtino  Pas mane ryski juosta buvo, o gime skirtingi 3 vaikai, netikiu tom pasakom tikrai mitas
Reginok
2008 11 19, 16:54
Pirmus du kartus net nesimate, trecia karta labai ryski buvo- o turiu  berniukus. Mitas .
pas mane buvo ryski juosta-turiu mergyte
labailabai
2008 11 19, 22:41
mitas. buvo ryski su abiem-o lytis skirtinga.
burbuliukas:)
2008 11 25, 11:57
Turejau labai ryskia, dar ir dabar neisnykus. O turiu dukryte.
Šarlote
2008 11 26, 15:42
Pirmą kart girdžiu tokį dalyką ir tikrai galvoju, kad čia mitas
Per pirma nestuma-labai ryski juosta buvo,per antra-blankesne-turiu 2mergytes.Tad cia tikra nesamone is to sprest apie lyti
Mitas. Turiu ir mergytę ir berniuką. Juostos neikada nebuvo.
Su berniuku neturėjau juostos, su mergaite turėjau Papildyta:suprantu, kad norėtum mergytės, nes pati turiu berniuką, ir antru  lb laukiau mergaitės, tai ieškojau visokios info ir skaičiavimus dariau visokiausius, kad atspėčiau lytį ir t.t. ir netikėdavau jei "apskaičiuodavo", kad bus berniukas bet manau, kad nuo mūsų čia mažiausiai priklauso
brigituke
2008 11 27, 16:29
Turėjau ryškią juotą ir turiu sūnuką
Labai ryški juosta o rezultatas - dukra
Pas man buvo ryški juosta, gimė mergytė
Tinkutė
2008 11 27, 19:43
Turim du sūnelius. Kai laukiausi pirmojo - juosta buvo ryški, tamsi ir vaikiukas gimė juodais plaukučiais, toks tamsiukas. Su antruojku, kai laukiausi juosta buvo vos vos matoma, ir gimė blondiniukas - baltapūkis.
Fioneta
2008 11 27, 20:58
Turejau ryskia juosta, o dabar supuoju dukryte Ir isvis is visu savo nestumo pozymiu, pagal bobutes tureciau tureti berniuka, taciau supuoju nuostabia dukryte
QUOTE(Puccha @ 2008 11 11, 10:04) Atsitiko taip, kad aną nėštumą turėjau labai ryškią tą rudąją arba "negro" juostą. Nuo pat pilvuko pačios apačios iki pat krūtinės vidurio, o dabar jau 28-a savaitė ir jokios juostos Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis  mano atveju neatitiko neturejau jokio dryzio ant pilvo ir turiu berniuka  beje, ir pilvo forma buvo ne tokia,kaip, kad bubutes sako, bus tikrai berniukas ar mergaite, tai va, tokie tie ekspertai
Chanson
2008 11 27, 21:58
Aš su pirmu berkiuku turėjau labai ryškią juostą, po to dar pusmetį ji neišnyko. O su antru berniuku - nė dėmelės nebuvo. Todėl daug kas ir galvojo, kad nešioju mergytę. Vis gi, tai buvo berniukas
QUOTE(Tinkutė @ 2008 11 27, 20:43) Turim du sūnelius. Kai laukiausi pirmojo - juosta buvo ryški, tamsi ir vaikiukas gimė juodais plaukučiais, toks tamsiukas. Su antruojku, kai laukiausi juosta buvo vos vos matoma, ir gimė blondiniukas - baltapūkis.  Nors juosta buvo tamsi ir labai ryški mano merga gimė plika
dangerous
2008 11 28, 21:37
ta juosta atsiranda del hormonu pokycio, del to ir jos ryskumas visoms nevienodas... dar kazkur skaiciau kad nuo odos tipo priklauso
Pas mane jokiu juostu nebuvo, o gime berniukas...
karamele898
2008 12 02, 11:10
Na neturejau ryskios juostos o gime sunus
Turejau ryskia, bet siaura juosta, gime dukryte
***black girl***
2008 12 10, 15:23
ryski juosta,rezultatas berniukas
Ramaskaaa
2008 12 10, 15:31
pas mane buvo gan ryski ruda juosta ir turiu berniuka
Ringiene
2008 12 11, 00:03
pas mane taip pat buvo tokia ryskoka ir stai turiu nuostabu suneli
VANDA-panda
2008 12 11, 21:27
 pirma karta apie tai girdziu, na buvo pas mane juosta, bet nezinau ar riski, b et suneli turiu
Pas mane ilga ir labai ryški - turiu mergaitę
ciuncia
2008 12 12, 21:27
saidutea
2008 12 12, 23:22
matyt kad mitas,netikiu as tokiais dalykais...pas mane buvo gan ryski o gime mergyte
per 1 nestuma buvo labai ryski juosta rezultatas berniukas, per 2 nestuma labai ryski juosta rezultatas mergyte
maziau tikekit mitais o laukit kada gims mazas stebuklelis, o nesvarbu ar berniukas ar mergyte svarbu SVEIKAS
Manau mitas, Per visus tris nestumus buvao laaaaabai ryskios juostos  ,turiu tris grazuoles pupas.
Mėlynakės-mama
2008 12 16, 14:55
Ir pas mane buvo ryski juosta-gime mergyte, o po gimdymo nz kodel bet pilvas buvo kaip po soliariumo-rudas(labai), tai gyt nesuprasdavo, pati balta, o visas pilvas rudas ir ilgai jis laikesi(rudumas), kol isbluko, tai taip ir liko misle kodel
spicykimmy
2008 12 17, 11:22
pas mane buvo vos matomas dryziukas, o turiu suneli
turejau labai ryskia juosta-gime mergaite, dabar pasak gydytoju laukiuos berniuko- juostos nera
ugnezas
2008 12 17, 18:50
QUOTE(Puccha @ 2008 11 11, 12:04) Atsitiko taip, kad aną nėštumą turėjau labai ryškią tą rudąją arba "negro" juostą. Nuo pat pilvuko pačios apačios iki pat krūtinės vidurio, o dabar jau 28-a savaitė ir jokios juostos Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis  pas mane buvo ryski juosta, o rezultatas- dukryte
Astulia25
2008 12 17, 19:03
Juosta turiu gana ryskia,bet va kas pilvelyje gyvena suzinosiu tik po gimdymo  paziuresim ta senoliu ismintis man pasitvirtins ar ne
|
|