Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Horo
Atsitiko taip, kad aną nėštumą turėjau labai ryškią tą rudąją arba "negro" juostą. Nuo pat pilvuko pačios apačios iki pat krūtinės vidurio, o dabar jau 28-a savaitė ir jokios juostos blink.gif
Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis 4u.gif
armi06
pas mane irgi buvo ta ruda juosta, tik atsirado gal7men, nors gal ir anksciau tik nepastebejau, na ir pagimdziau berniuka, o mano drauge turejo labai ryskia negro juosta ir turi mergyte, tiesa kita drauge taip pat mergyte turi bet tos juostos nebuvo, tai net nezinau kiek cia yra tiesos manrods juostos buvimas ar ne vaikelio lyties neitakoja g.gif
franciska
Mitas! Pas mane labai ryski-gime mergyte mirksiukas.gif
Jura_j
Buvo juosta, ne super ryski, bet nepasakyciau, kad labai blanki, nes po gimdymo laikesi tai ilgokai.. Dabar pilvas be jokiu juostu (idomu kodel g.gif ), o echoskopas vel mergyte rodo.
mammka
Turėjau rudą juostą-pagimdžiau berniuką.Draugė turėjo dar ryškesnę pagimdė mergaitę tongue.gif .
Inesa84
as turejau labai ryskia ir turiu berniuka rolleyes.gif dar db islikus neryski yra,galvoju,ar kada praniks mastau.gif
mammka
QUOTE(Inesa84 @ 2008 11 12, 12:19)
as turejau labai ryskia ir turiu berniuka rolleyes.gif dar db islikus neryski yra,galvoju,ar kada praniks mastau.gif
*

Pranyks biggrin.gif .Man ilgai buvo nors kitoms tai trumpiau..kiekvienai skirtingai mirksiukas.gif
Smartmart
Turiu ta ruda juosta ir man gime 2 mergaites. Vadinasi, tai mitas.
Vanesija
Neturiu juostos ir labai laukiam mergytes biggrin.gif
Saulutea
Turejau juosta ir gana ryskai ir gime mergyte....
Siaip esu girdejusi kad lyti nusako per kuria bambos puse pasuka juosta, nes bent jau man tiesiai per bamba nejo o ejo i kaire puse.. O berniuko belaukiant turetu but per desine... ax.gif
linausius
pas mane tai labai jau blanki ta juosta,vos iziurima,o turiu berniuka,tai manasis atvejis senoliu isminciai priestarauja smile.gif
kristinikė
Aš turiu du sūnelius, o jokios juostos per pilvą nebuvo schmoll.gif
Taigi senolių išmintis nepasitvirtino tongue.gif
Raiduke
siaip ta juosta buna visoms nestukems 4u.gif
Lius'ka
QUOTE(Puccha @ 2008 11 11, 12:04)
Atsitiko taip, kad aną nėštumą turėjau labai ryškią tą rudąją arba "negro" juostą. Nuo pat pilvuko pačios apačios iki pat krūtinės vidurio, o dabar jau 28-a savaitė ir jokios juostos  blink.gif
Beieškodama info internete, kaip čia su tom juostom, radau, kad laukiamasi berniuko, juosta būna ryški, o kai mergaitės blanki, arba jos nebūna visai. Tokia senolių išmintis. Pirmą kartą man labai atitiko, bet dabar pirmas echo tyrimas rodo berniuką, o jokios juostos nematyti. Tai ir pasidarė įdomu, ar kiek nors pagrįsta ta senolių išmintis 4u.gif
*

Pas mane buvo labai riski ta juosta ir pilvukas astrios formos, visi pozymiai, kad gims berniukas, o gime mergyte bigsmile.gif
TutėFrutė
Pas mane buvo labai ryški vadinama "linea negra", ir turiu nuostabų sūnų. O mano draugė turi dukrytę ir vaikščiojo su lygiai tokio pat ryškumo dryžium kaip ir aš. Senolių išmintį gerbiu, bet šiuo atveju manau, kad tai tik sutapimas smile.gif
Editukas35
QUOTE(kristinikė @ 2008 11 14, 20:28)
Aš turiu du sūnelius, o jokios juostos per pilvą nebuvo  schmoll.gif
Taigi senolių išmintis nepasitvirtino  tongue.gif
*

Pas mane ryski juosta buvo, o gime skirtingi 3 vaikai, netikiu tom pasakom tikrai mitas
Reginok
Pirmus du kartus net nesimate, trecia karta labai ryski buvo-
o turiu gathering.gif berniukus. Mitas .
Vijora
pas mane buvo ryski juosta-turiu mergyte wub.gif
labailabai
mitas. buvo ryski su abiem-o lytis skirtinga.
burbuliukas:)
Turejau labai ryskia, dar ir dabar neisnykus. O turiu dukryte. g.gif
Šarlote
Pirmą kart girdžiu tokį dalyką ir tikrai galvoju, kad čia mitas
Dany
Per pirma nestuma-labai ryski juosta buvo,per antra-blankesne-turiu 2mergytes.Tad cia tikra nesamone is to sprest apie lyti doh.gif
MeGu
Mitas. Turiu ir mergytę ir berniuką. Juostos neikada nebuvo. smile.gif
Luna*
Su berniuku neturėjau juostos, su mergaite turėjau ax.gif tongue.gif
Papildyta:
suprantu, kad norėtum mergytės, nes pati turiu berniuką, ir antru nestuke.gif lb laukiau mergaitės, tai ieškojau visokios info ir skaičiavimus dariau visokiausius, kad atspėčiau lytį ir t.t. ir netikėdavau jei "apskaičiuodavo", kad bus berniukas lotuliukas.gif
bet manau, kad nuo mūsų čia mažiausiai priklauso hihihi.gif
brigituke
Turėjau ryškią juotą ir turiu sūnuką thumbup.gif
Olinda
Labai ryški juosta o rezultatas - dukra wub.gif
Grigė
Pas man buvo ryški juosta, gimė mergytė smile.gif
Tinkutė
Turim du sūnelius. Kai laukiausi pirmojo - juosta buvo ryški, tamsi ir vaikiukas gimė juodais plaukučiais, toks tamsiukas. Su antruojku, kai laukiausi juosta buvo vos vos matoma, ir gimė blondiniukas - baltapūkis. biggrin.gif
Fioneta
Turejau ryskia juosta, o dabar supuoju dukryte mirksiukas.gif
Ir isvis is visu savo nestumo pozymiu, pagal bobutes tureciau tureti berniuka, taciau supuoju nuostabia dukryte tongue.gif
*oxi*
QUOTE(Puccha @ 2008 11 11, 10:04)
Atsitiko taip, kad aną nėštumą turėjau labai ryškią tą rudąją arba "negro" juostą. Nuo pat pilvuko pačios apačios iki pat krūtinės vidurio, o dabar jau 28-a savaitė ir jokios juostos  blink.gif
*

mano atveju neatitiko ax.gif
neturejau jokio dryzio ant pilvo ir turiu berniuka 4u.gif beje, ir pilvo forma buvo ne tokia,kaip, kad bubutes sako, bus tikrai berniukas ar mergaite, tai va, tokie tie ekspertai tongue.gif
Chanson
Aš su pirmu berkiuku turėjau labai ryškią juostą, po to dar pusmetį ji neišnyko. O su antru berniuku - nė dėmelės nebuvo. Todėl daug kas ir galvojo, kad nešioju mergytę. Vis gi, tai buvo berniukas bigsmile.gif
Olinda
QUOTE(Tinkutė @ 2008 11 27, 20:43)
Turim du sūnelius. Kai laukiausi pirmojo - juosta buvo ryški, tamsi ir vaikiukas gimė juodais plaukučiais, toks tamsiukas. Su antruojku, kai laukiausi juosta buvo vos vos matoma, ir gimė blondiniukas - baltapūkis.  biggrin.gif
*

Nors juosta buvo tamsi ir labai ryški mano merga gimė plika lotuliukas.gif
dangerous
ta juosta atsiranda del hormonu pokycio, del to ir jos ryskumas visoms nevienodas... dar kazkur skaiciau kad nuo odos tipo priklauso g.gif
GuTTe_
Pas mane jokiu juostu nebuvo, o gime berniukas...
karamele898
Na neturejau ryskios juostos o gime sunus
dynka
Turejau ryskia, bet siaura juosta, gime dukryte smile.gif
***black girl***
ryski juosta,rezultatas berniukas thumbup.gif
Ramaskaaa
pas mane buvo gan ryski ruda juosta ir turiu berniuka smile.gif
Ringiene
pas mane taip pat buvo tokia ryskoka ir stai turiu nuostabu suneli blush2.gif
VANDA-panda
g.gif pirma karta apie tai girdziu, na buvo pas mane juosta, bet nezinau ar riski, b et suneli turiu tongue.gif
VaiPė
Pas mane ilga ir labai ryški - turiu mergaitę wub.gif
ciuncia
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif linija ryski buna nuo hormonu sankaupos ir melanino issiskyrimo. Abu nestumus turejau laaaaaaabai ryskias juostas, po pirmojo ji pranyko, o dabar nezinau kaip bus, bet turiu dvi nuostabias dukrytes ax.gif
saidutea
matyt kad mitas,netikiu as tokiais dalykais...pas mane buvo gan ryski o gime mergyte wub.gif wub.gif
Neox
per 1 nestuma buvo labai ryski juosta rezultatas berniukas, per 2 nestuma labai ryski juosta rezultatas mergyte

maziau tikekit mitais o laukit kada gims mazas stebuklelis, o nesvarbu ar berniukas ar mergyte svarbu SVEIKAS
Tyna4
Manau mitas,
Per visus tris nestumus buvao laaaaabai ryskios juostos g.gif ,turiu tris grazuoles pupas.

Mėlynakės-mama
Ir pas mane buvo ryski juosta-gime mergyte, o po gimdymo nz kodel bet pilvas buvo kaip po soliariumo-rudas(labai), tai gyt nesuprasdavo, pati balta, o visas pilvas rudas ir ilgai jis laikesi(rudumas), kol isbluko, tai taip ir liko misle kodel g.gif
spicykimmy
pas mane buvo vos matomas dryziukas, o turiu suneli ax.gif
Elles1
turejau labai ryskia juosta-gime mergaite, dabar pasak gydytoju laukiuos berniuko- juostos nera bigsmile.gif
ugnezas
QUOTE(Puccha @ 2008 11 11, 12:04)
*

pas mane buvo ryski juosta, o rezultatas- dukryte lotuliukas.gif
Astulia25
Juosta turiu gana ryskia,bet va kas pilvelyje gyvena suzinosiu tik po gimdymo ax.gif paziuresim ta senoliu ismintis man pasitvirtins ar ne g.gif blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.