eglute82
2009 09 03, 15:12
Labas visoms mamytems, praverciau jusu temele sirdis apsalo, akys pakeretos, o jau skoniu ivairove, kai kuriu net neisivaizduoju  Kai kas atrodo sudetingiau, kai kas lengviau, tad prisiruosiai isbandyti siuos nuostabius receptelius Si karta susigundziau siuo tortuku "TORTAS SU BRAŠKĖMIS IR BALTOJO ŠOKOLADO MUSU" ir iskilo vienas neaiskumas, niekada nesu sildziusi biskvitines teslos, tad reikia ja tame vandens inde laikyti iki kol pabaigi ruosti tesla, ar tik plakant kiausinius Jus mergaites nuostabios, dekoju uz receptelius ir dalinamus patarimus
Liutuka
2009 09 03, 17:41
O as siandien kurpsiu Sokoladini -kokosini musa  Kad tik gautusi
Deganti
2009 10 09, 17:29
Visos temos kepejeles  isbandziau keksiukus pagal si recepta keksiukai su abrikosais ir riccota, naudojau pati paprasta varske ir dziovintus abrikosus, kuriuos pries tai apslaksciau brendziu, gavosi labai labai skanus kekesiukai, va rezultatas:  labai aciu merginos uz triusa, kas verciat, dalijates patarimais
Natali077
2009 10 12, 16:24
Sveikutes visos! Su Miseles receptukais buvau susipazinus jau anksciau, bet tik neseniai pati keleta isbandziau Taigi pirmasis, kaip ir pgl sarasa, buvo Triufelinis torciukas Triufelis. Laaabai skanus ir lengvai pagaminamas, tikrai siulau pasigamint Stai jis:  ir  Kitas buvo "OREO" Oreo ir taip pat nesukele jokiu sunkumu. Skanus, nors ne ypatingai saldus, bet seimynai patiko. Va koks gavosi:  Tik noretusi aukstesnio, cia biski kaip blynas gavosi  tai reik isigyt mazesnes formos gal... Na ir vaizdeli nepalyginsi aisku su Miseles groziu Pries kelias dienas isbandziau aguonu vyniotini aguonu vyniotinis ir sakyti nereikia, kad buvo skanus Stai mano grozis  Na ir niekas nelieka abejingas bandelems su cinamonu bandeles is to kiekio gaunasi tikrai nemazai, bet dvi dienos ir nelieka ne vienos  ypac skanios siltos  taip kad darau jas gan daznai stai mano improvizacija:  ir Papildyta:Aha, ir turiu toki klausima: kur pas mus galima rasti ACETATE pleveles? Nes gaminant koki musa, pvz. soko-kokosini, geriausiai tinka butent tokia plevele, o ne paprasta maistine
ir as dariau miseles napaleona.
Ledukas
2009 11 19, 11:37
ŠOKOLADINIAI VYNIOTINUKAI (Chocolate Cream Cheese Rolls) Kepiau siuos vyniotinukus.Lengva gaminti, riebu ir skanu. Brangoka...Biskvita kepiau vienoje skardoje, kita kart darysiu dviejuose tuomet tesla bus plonesne. Skanaus!
Ledukas
2009 11 21, 12:25
Idedu nuotaruka
QUOTE(Ledukas @ 2009 11 19, 11:37) ŠOKOLADINIAI VYNIOTINUKAI (Chocolate Cream Cheese Rolls) Kepiau siuos vyniotinukus.Lengva gaminti, riebu ir skanu. Brangoka...Biskvita kepiau vienoje skardoje, kita kart darysiu dviejuose tuomet tesla bus plonesne. Skanaus! o kur recepta rasti??
Ledukas
2009 11 23, 10:05
Nemoku ideti nuorodos  , 6 puslapyje yra nurodytas receptas http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...74520&st=60
Ledukas
2009 12 03, 10:16
Gaminau si torta.Man jis buvo nelabai...Pasakysiu tik tiek, niekada daugiau nekepsiu. http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...74520&st=36
vaiduliuke21
2009 12 05, 21:16
 sveikutes,as ce naujoke bet tikiuosi priimsit.as taip pat kepiau sokoladinius vyniotinukus pagal misele,tai man jie labai labai skanus.pavyko manau tikrai gerai kaip pirmam kartui.bandziau ikelt nuotrauka tikiuosi pavyko.
vaiduliuke21
2009 12 05, 21:38
 kaip pastebejau pirmakart ikelti nepavyko tai keliu dar karta.
Vikucce
2009 12 05, 22:12
Labai apetitni vyniotinukai
vaiduliuke21
2009 12 06, 14:19
na stai pasirodysiu su dar keliais isbandytais receptukais.kepiau sachmatinius sausainius pagal Misele ,na sausainiu daznai nekepu,bet sitie tikrai skanus,ir pagaminau be jokio vargo stai nuotraukyte,  dar kepiau napoleona pagal Misele na bet sitas tortas ispudzio nepadare,na bet kiekvieno skonis skirtingas,man asmeniskai nelabai patiko.idedu nuotraukyte nors papuosimo beveik kaip ir nera,bet parodau kas isejo.  na ir paskutinis kolkas isbandytas receptas tai citrininiai pyrageliai pagal Misele , man jie tikrai patiko, skanus,valgyk ir valgyk.stai nuotraukyte  .
QUOTE(RiMami @ 2009 06 10, 10:51) OBUOLIŲ SPURGOS (Apple Ftitters)Originalus receptas Kepiau sitas spurgas su obuoliais, bet man gavos ne spurgos, o greiciau blynai su obuoliais  Viska dariau tiksliai pagal recepta, bet tesla truputi iskilo kepant, o paskui subliusko visiskai. Skonis tai geras, bet vaizdas tai gryni blyneliai Gal kas kepet? Ar isejo taip, kaip nuotraukoje cia atrodo?
Evelincik
2009 12 15, 22:04
QUOTE(Nova @ 2009 12 15, 21:05) Kepiau sitas spurgas su obuoliais, bet man gavos ne spurgos, o greiciau blynai su obuoliais  Viska dariau tiksliai pagal recepta, bet tesla truputi iskilo kepant, o paskui subliusko visiskai. Skonis tai geras, bet vaizdas tai gryni blyneliai Gal kas kepet? Ar isejo taip, kaip nuotraukoje cia atrodo? As kadais kepiau.man ir blynai gavosi
QUOTE(Evelincik @ 2009 12 15, 23:04) As kadais kepiau.man ir blynai gavosi  Ziurint i nuotrauka man atrodo, kad ten obuoliai tikrai ne 0,5 cm storiu supjaustyti, o kokie 1,5 cm. Gal tada ir atrodo tos spurgos, kaip iskilusios
Šaunuolės mergaitės, kiek visko prikepusios  vyniotinukai, sausainukai - atrodo labai skaniai  taip ir norisi pasivaišinti  QUOTE(Nova @ 2009 12 16, 10:43) Ziurint i nuotrauka man atrodo, kad ten obuoliai tikrai ne 0,5 cm storiu supjaustyti, o kokie 1,5 cm. Gal tada ir atrodo tos spurgos, kaip iskilusios  ...arba aš dar būčiau linkus manyti, kad mūsiškių miltų reikia berti truputėlį daugiau  nes, kur apie obuolių keksą buvo paaiškinimas (pora psl. atgal) autorės buvo rašoma, kad "aš naudoju ištikrųjų gerus stiprius kanadietiškus miltus, kurie stipriau sugeria drėgmę"  kaži ar ne miltuose bus bėda
QUOTE(RiMami @ 2009 12 16, 13:04) ...arba aš dar būčiau linkus manyti, kad mūsiškių miltų reikia berti truputėlį daugiau  nes, kur apie obuolių keksą buvo paaiškinimas (pora psl. atgal) autorės buvo rašoma, kad "aš naudoju ištikrųjų gerus stiprius kanadietiškus miltus, kurie stipriau sugeria drėgmę"  kaži ar ne miltuose bus bėda  Hmm... Vat tas gali buti, nes mano tesla tai buvo kaip blynine grynai, tekejo nuo obuolio pamirkyto. Bet pabijojau det daugiau miltu, nei parasyta recepte. Jei kada pagaus ikvepimas vel sitoms spurgoms, tai pabandysiu miltu daugiau ibert, nes siaip tai jos labai skanios tikrai. Ir obuolius storiau pjaustyciau, nei 0.5 cm, nes kai kuriuos netycia storiau supjausciau, tai iskepe dar truputi traskus isliko - labai skanu taip  O plonesni iskepe labai greit, suminkstejo visai.
Kepiau tortą Triufelį. Tiek man, tiek svečiam labai patiko - tikras šokoholikų džiaugsmas 
pragiedruliai
2009 12 27, 00:12
QUOTE(Ledukas @ 2009 12 03, 11:16) Gaminau si torta.Man jis buvo nelabai...Pasakysiu tik tiek, niekada daugiau nekepsiu. http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...74520&st=36smalsu - o kas nepatiko? manau, pravartūs ketinančioms gaminti būtų atsiliepimai: ar per riebus? per saldus? sausas?
Gyvsidabris
2010 01 17, 11:49
Prisijungiu ir aš prie Mišelės receptų gerbėjų. Naujųjų metų sutikimui dariau tortą su kokosiniais - šokoladiniais putėsiais. Gavosi labai skanus, lengvas tortas. Visiems labai patiko. Originalus receptasReceptas lietuvių kalba
Aš pabandžiau kelis Mišelės kepinukus. Kalėdoms dariau Triufelini tortą. Iš tikrųjų, viską kepiau pagal Sonatinos pateiktą receptą, tik pačius papuošimus - triufelius - dariau pagal RiMami išverstą. Maniau, kad tą tortą gaminu pirmą ir paskutinį kartą, nes man tikrai buvo per daug su juo terlionės. Visų pirma, neišsiplakė baltymai, nors dėjau ir to kepimo akmens, tešla gavos apyskystė. Jei per mažai tešlos užpili ant lakšto, jis apskritai nesigauna (neina nuimt normaliai popieriuas, jis sulūžinėja, kepdamas traukais ir pan). Sugadinau taip gal porą lakštų, kiti beveik pavyko. Tačiau torto skonis atperka visus vargelius  Mažosios antrajam gimtadieniui dariau Sonatinos verstą Daugiasluoksnį tortą. Dariau jį kokė trečią ar ketvirtą kartą, tad viskas kaip ir pavyko. sunkiausia dalis turbūt tas karamelės lakštas, bet asmeniškai man skaniau be jo, ir kremo būna daugia tada. Per tą karamelė nesipjausto normaliai pats tortas, ji pastovėjus patirpsta, drėgsta ir bėga. Dar, kadangi turim kreivą šaldytuvą, tai gavos labai kreivas želė sluoksnis (jį visda darau iš pakelio). Mažajai labai patiko, ji pas mus šokolado fanatikė ir dabar bet ką, panašų į šokoladinį tortą, vadina Meko Peko tortu   Praeitą sekmadienį kepiau obuolinį keksą su karamelės padažu. Kažkuo labai jis mūsų nesužavėjo, nors nėra neskanus. Mačiau, kad dar likės gabalėlis, tai turbūt reiškia, kad tikrai kažko trūko. Gal per saldus, gal nepatogus pjaustyt (trupa). Padažas tai tikrai man asmeniškai per saldus ir, kaip ir daugumai bandžiusių, teko pavirt jį gerokai ilgėliau. Nuotrauką turiu tik atpjauto, kur įdėjau MB į darbą:  Vakar dariau Šokoladinius vyniotinukus.Nu su jais patyriau visišką fiasko  Bet žinau, dėl ko taip gavos. Visų pirma, čia mažesnės skardos nei LT, tad gavos storesnis biskvitas ir sunkiai sukos. Visų antra, mano durnai galvai užplaukė padaryt kremą iš to pirmo varianto, t.y. didesnį kiekį, tad jo gavos žymiai per daug. Susisuko man ne vyniotiniai, o balvonai kažkokie - vaizdas maždaug toks - aplink tešla ir viduj kremas, nu toks rolikas storas  Po to kažko nesisekė glazūruot - nors ir visą laiką kaitinau šokoladą ant garų, po kelių balvonų apvoliojimo jis labai greit stingt pradejo ir kiti balvonai voliojos jau negražiai ir nelygiai. Po to iš viso pritrūkau šokolado, tad dar dadėjau tirpint, kadangi jis sušoko, tad dadėjau sviesto (neturėjau grietinėlės), galiausiai šiaip ne taip užglazūravau ir ėmiaus baltojo šokolado papuošimui, bet su juo dirbu pirmą kartą, tad bekaitinant jis visai sustingo ir nieko gero nesigavo. Labiau patyrę, priminkit, kaip tirpint baltą šokoladą? žinau, kad kažkur jau buvo apie tai diskutuota Foto balvonų įmesiu kažkada  Skonis - man per sotūs, per šokoladiniai (gal čia nėra toks skanus šokoladas, kaip LT). MB sukirto gal 2,5 vnt, jam skanūs. Dariau aš juos su Creamcheesu, bet kitą kartą, jei kada sugalvosiu, pabandysiu su kremine varške, manau, tada bus skanesni, gal labiau primintų varškės sūrelius.
EgluteN
2010 01 27, 16:18
Sveikutes Susiruosiau sestadieniui pasigaminti ir veztis i svecius Almond Ricotta charlotte.norejau paklausti kas kepe,ar jam reikia subresti ir ar atlaikys gera valanda keliones?
rnikole
2010 03 05, 13:45
sveikos kepijeles, siandien bandziau daryti pyragėliu EKLERAI (Eclairs) su plikytu kremu, bet man nesigavo tas kremas susoku i gabalus ir viskas, norejau paklausti kas is jusu daret ir kaip daret.
Kepiau kažkada Citrininius pyragaiciusManes nesuzavejo, gerokai jaucias kiausiniai. Dali uzsisaldziau, bet ko nesaldziau, ta teks ismest  Mano skarda labai mazute, tad biskvitai gavos storoki, pats pyragas aukstas. Man skanesnis is kameros, visiskai atsaldytas.  rnikole, esu darius tuos pyragaicius. Man viskas kaip ir gavos, tik to kremo buvo is esmes mazai. Kodel susoko - gal perkaitinai. Siaip man buna, kad mase irgi nesigauna vienalyte, tad as ja per sieteli pertrinu, kai jau pravesta.
rnikole
2010 03 05, 21:12
QUOTE(Katu @ 2010 03 05, 21:44) Kepiau kažkada Citrininius pyragaiciusManes nesuzavejo, gerokai jaucias kiausiniai. Dali uzsisaldziau, bet ko nesaldziau, ta teks ismest  Mano skarda labai mazute, tad biskvitai gavos storoki, pats pyragas aukstas. Man skanesnis is kameros, visiskai atsaldytas.  rnikole, esu darius tuos pyragaicius. Man viskas kaip ir gavos, tik to kremo buvo is esmes mazai. Kodel susoko - gal perkaitinai. Siaip man buna, kad mase irgi nesigauna vienalyte, tad as ja per sieteli pertrinu, kai jau pravesta. na as netryniau bet su mikseriu paplakiau, bet ji teks ismesti nes matyt per daug idejau krakmolo, ir jis man buvo visas skystas kai atveso, nieko kita karta pameginsiu vel
zuliaska
2010 03 18, 15:24
o man tai jokio čia kiaušinio šituose pyragaičiuose nesijaučia, ir man labai skanūs, tik terlionės su jais daug.
daividija
2010 03 18, 18:07
Ir man nesijaucia,man jie laaabai skanus,kepu kaip torta,ir biskvitas sitas labai patinka
EgluteN
2010 03 22, 15:09
Kepiau Miseles"Opera".Tikrai kepsiu dar karteli.Ne per saldus,imantrus,lengvas skonis
daividija
2010 03 22, 15:19
QUOTE(EgluteN @ 2010 03 22, 13:09) Kepiau Miseles"Opera".Tikrai kepsiu dar karteli.Ne per saldus,imantrus,lengvas skonis  Aha,ir as kepiau,man labai patiko,toks lengvas kavos aromatas
EgluteN
2010 03 23, 14:25
QUOTE(daividija @ 2010 03 22, 16:19) Aha,ir as kepiau,man labai patiko,toks lengvas kavos aromatas  O ar galiu dar kur tuos likucius kremu panaudoti,sakykim vel biskvita iskepus,nes man jo daugokai liko  dabar saldytuve indeliuose...pasildyti juos kazkaip ar ka daryt?kita kart reikes dvieju tokiu biskvitu,nes i ketures dalis supjauscius kremo gerokai per daug man,ir taip tie pyrageliai gigantai buvo,pjovem kaip torta ir valgem
daividija
2010 03 23, 14:56
QUOTE(EgluteN @ 2010 03 23, 12:25) O ar galiu dar kur tuos likucius kremu panaudoti,sakykim vel biskvita iskepus,nes man jo daugokai liko  dabar saldytuve indeliuose...pasildyti juos kazkaip ar ka daryt?kita kart reikes dvieju tokiu biskvitu,nes i ketures dalis supjauscius kremo gerokai per daug man,ir taip tie pyrageliai gigantai buvo,pjovem kaip torta ir valgem  aha,kremo tai daugokai,as laikiau laikiau saldytuve ir ismeciau po to iskepk koki biskvita ir pasildzius pertepsi.
EgluteN
2010 03 23, 15:03
QUOTE(daividija @ 2010 03 23, 15:56) aha,kremo tai daugokai,as laikiau laikiau saldytuve ir ismeciau po to iskepk koki biskvita ir pasildzius pertepsi. Dekui  taip ir padarysiu savaitgali
Lusasita
2010 03 23, 18:22
QUOTE(EgluteN @ 2010 03 22, 16:09) Kepiau Miseles"Opera".Tikrai kepsiu dar karteli.Ne per saldus,imantrus,lengvas skonis  mergytes, o kur receptuka rast. Kazkaip nemoku as cia
laurindre
2010 03 23, 18:55
QUOTE(Lusasita @ 2010 03 23, 18:22) mergytes, o kur receptuka rast. Kazkaip nemoku as cia  Sitoj temoj, tik paieskoti reikia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...74520&st=48
biriusa
2010 03 26, 16:48
Vakar gaminau sausainius "Tirpsantys momentai". Skonis fantastiskas  , tirpsta burnoje taip ir sitirpo visi prie arbatos, nespejau net nupaveiksluoti  Tik mazokai ju iseina...kita karta tokius skanius reikia gaminti is dvigubos normos Maciau orogonalialu recepta Misheles Laimu pirageliu. Jei kas gamino ar zino galite pasakyti kas yra vafliniai sausainiai http://www.kuking.net/my/viewtopic.php?p=684230#684230
 jungiuos ir as prie jusu burio siendien kepiau http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...74520&st=12KEKSAS SU OBUOLIAIS IR KARAMELINIU PADAŽU nu skonis tai  vaikai net juokes sake mama pakilo dar vienu lygiu tik nedariau karamelinio padazo patiekiau su plakta grietinelia  gal patartumet koki torta kept man(bijau pradet nes dar niekad jokio nekiapus iskyrus napaliona keptuvei)
sveikatele
2010 04 01, 16:32
Pasidariau sachmatiniu sausainiu tesla! iskociojau, supjausciau, sulipdziau, suvyniojau. Ir uzsaldziau. Kita savaite matyt trauksiu lauk is saldytuvo ir kepsiu smagi gamyba buvo
biriusa
2010 04 01, 21:32
Uzsikabliavau ant Miseles receptu  Per paskutine savaite isbandziau jau trecia recepta. si karta tai buvo Citrininis vyniuotinis http://www.kuking.net/my/viewtopic.php?p=964971#964971Tikrai ipatingas biskvitas, net nebande suskilti ji lenkiant  o tas citrininis kurdas beproto skanus  Labai patiko ir man ir tiems kas ragavo net nufotkint nespejau  gaivu ir svelnu, su lengva rugstle  Jokiu pastabu, laikantis nurodymu viskas graziai gaunasi
irmulia
2010 05 08, 22:21
| i |
| PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:
1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!
2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.
3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.
4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.
5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.
6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.
7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
QUOTE(biriusa @ 2010 04 01, 22:32) Uzsikabliavau ant Miseles receptu  Per paskutine savaite isbandziau jau trecia recepta. si karta tai buvo Citrininis vyniuotinis http://www.kuking.net/my/viewtopic.php?p=964971#964971Tikrai ipatingas biskvitas, net nebande suskilti ji lenkiant  o tas citrininis kurdas beproto skanus  Labai patiko ir man ir tiems kas ragavo net nufotkint nespejau  gaivu ir svelnu, su lengva rugstle  Jokiu pastabu, laikantis nurodymu viskas graziai gaunasi  O aš vakar kepiau pagal Mišelės receptą šitą Citrininį vyniotinį. Tik biskvitą. o įdarą dėjau savos gamybos svarainių-cukinijos košę. Gavosi labai skaniai  . Tik aš jį kepiau 175 C vietoj 190 C, nes bijojau, kad nepradėtų iš karščio keltis pūslės. Tai gal dėl to jo pati apačia apie 0,5 mm buvo lyg pasmukusi (jis iškilo tik iki 0,5 cm). Visada, kai kepu biskvitus vyniotiniams be riebalų-tai užtenka 175 C ir jie gaunasi ir apačioje akyti, purūs. O čia pirmakart bandžiau su riebalais ir štai pirmas blynas  Įdomu ar čia tik temperatūra 15 C galėjo įtakoti? Be to labai jau sunkiai, "su mėsomis" jis luposi nuo kepimo popieriaus (patepiau jį taukais). Kitą kartą nedrįsčiau kepti, neradus atsakymo į šiuos klausimus. Gal kas atsakys?
biriusa
2010 05 16, 20:02
QUOTE(Letune @ 2010 05 16, 20:56) O aš vakar kepiau pagal Mišelės receptą šitą Citrininį vyniotinį. Tik biskvitą. o įdarą dėjau savos gamybos svarainių-cukinijos košę. Gavosi labai skaniai  . Tik aš jį kepiau 175 C vietoj 190 C, nes bijojau, kad nepradėtų iš karščio keltis pūslės. Tai gal dėl to jo pati apačia apie 0,5 mm buvo lyg pasmukusi (jis iškilo tik iki 0,5 cm). Visada, kai kepu biskvitus vyniotiniams be riebalų-tai užtenka 175 C ir jie gaunasi ir apačioje akyti, purūs. O čia pirmakart bandžiau su riebalais ir štai pirmas blynas  Įdomu ar čia tik temperatūra 15 C galėjo įtakoti? Be to labai jau sunkiai, "su mėsomis" jis luposi nuo kepimo popieriaus (patepiau jį taukais). Kitą kartą nedrįsčiau kepti, neradus atsakymo į šiuos klausimus. Gal kas atsakys? temperatura svarbi labai, o as visad kepu biskvitus vyniotiniams su riebalais tesloje ir viskas super gaunasi...papildomai jokiais budais popieriaus tepti nereikia  manau kad dar per ilgai kepet, pakanka kaip recepte 12-15min iaitintoje orkaiteje. O tas citrinis idaras begalo skanus  isbandykite nepasigailesite jei megstate su rugstele
QUOTE(biriusa @ 2010 05 16, 21:02) temperatura svarbi labai, o as visad kepu biskvitus vyniotiniams su riebalais tesloje ir viskas super gaunasi...papildomai jokiais budais popieriaus tepti nereikia  manau kad dar per ilgai kepet, pakanka kaip recepte 12-15min iaitintoje orkaiteje. O tas citrinis idaras begalo skanus  isbandykite nepasigailesite jei megstate su rugstele  Ačiū už operatyvumą. Aš kepiau 15 min 175 C. Jei taip patikinai, reikės dar bandyti prie 190 C. O tau jis kepdamas nepakilo dideliais kalneliais? Ir kaip pavyko tą kepimo popierių nuimti? Ar turėjai tokį kepimo popierų, kuris dengė visą apačią ir šonus? gal gali parašyti kaip jis vadinasi?
QUOTE(Letune @ 2010 05 16, 14:35) O tau jis kepdamas nepakilo dideliais kalneliais? Ir kaip pavyko tą kepimo popierių nuimti? Ar turėjai tokį kepimo popierų, kuris dengė visą apačią ir šonus? gal gali parašyti kaip jis vadinasi?  Kita karta bandykit pirkt brangesni kepimo popieriu, as pirkdavau kazkoki lenkiska berods uz 5 Lt. Je ir tai negelbes ir biskvitas nenusilups, paimkit svaru ranksluosti, ji sudrekinkit ir uzdekit kelioms minutems ant to biskvito kepimo popieriaus. Tada turetu atsilupt lengvai. Beje, as lupu nuo karsto biskvito ir jei ruosiu vyniotini, vel isuku i ta kepimo popieriu. Tepti kepimo popieriau nereiketu nieko. Popierius dazniausiai sonu nepadengia, tik dugna. Pries kepant, supylus tesla, pabandykit labai lygia ipaskirstyt, tada neturetu but tu kalneliu. Jei vis delto jie yra - nieko tokio - atvesus biskvitui jie sukris. Sekmes kita karta
Sarmite
2010 08 09, 15:55
Merginos man niekaip nepavyksta rasti eklerų recepto lietuviškai, gal galite įmesti nuorodą kokią  ačiū ačiū, jau pati radau
simisimi84
2010 09 03, 13:45
Puikūs pyragėliai Akmenuotas kelias
Renata123
2010 09 03, 23:13
Labai noriu padekoti RiMami ir kitom mergaitem, kad idejot tiek pastangu versdamos receptus ir idedamos cia. As retokai, bet periodiskai vis isbandau koki nauja Misheles recepteli. Paskutini karta kepiau MIELINIAI BLYNELIAI SU OBUOLIŲ ĮDARU (Apple Crepes) Niu, zinokite, blyneliai fantastinio, tiesiooog nepakartojamo skonio!!! MB saldziai nemegsta, tai i tesla dejau maziau cukraus ir valge juos su grietine ir keptais svoguniukais. O as, kadangi esu saldziamege, tai sau pasidariau ta idara. Net nesitikejau tokio skonio  Kazkas nerealiai skanaus Blyneliai gavosi labai skanus ir su vienu ir kitu idaru! Tiesa, tesla praskiedziau dar pienu, kaip ir Mishele, kad blyneliai butu plonesni, mums tokie labiau patinka.
vaiduliuke21
2010 09 08, 09:36
nu ir as pasidariau pyrageliu akmenuotas kelias,na skonis tai puikus,tik vyras sake kad riesutu galetu nebuti,nes nelabai megsta  ,bet seip labai patiko.rodausi kas isejo.
|
|