Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikučio drabužėliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
neraska
Laba diena. Ar daug pinigėlių išleidžiate pirkdamos drabužėlius vaikučiams? Kur perkate? Į ką atkreipiate dėmesį?
http
Aš tai savo mažylei išleidžiu tikrai daug. Atmintinai žinau visas kolekcijas Čipoline Mada vaikams ir Bimbo parduotuvėse. Šiaip perku tai kas patinka man ir atrodo praktiška. Nors dabar labai mažai drabužių yra tikrai praktiškų. Daugiausiai pas visus pardavėjus lenkiški drabužėliai, Voicek firmos. O batai iš Bartec. Vienžo: cry.gif
O šiaip tokios parduotuvės,kad man viskas patiktų,tikrai dar neradau.
Debi
Iki kokių 10 menesių pirkdavau naujus drabužėlius iš vaikiškų parduotuvių. O jie kainuoja labai daug. Žieminė striukė, pvz., 160 litų, batukai apie 100 litų, šliaužtukai 15-20 litų, megztukas 40-60 litų ir pan. Bet, kaip pavasarį pamėginau vaikui užvilk rudenį pirktą striukę, o ji jau buvo maža, o parduotuvėja nauja tokia kainavo 120 litų, tai susinervinau, nuėjau į "Maksimą" ir nupirkau vaikui velvetinę striukytę už 35 litus. Panešiojom gal porą mėnesių. Kaži ar rudenį beįlysim. O šiaip labai gražių naujų rūbelių (su etiketėmis) ir ypač kokybiškų galima rast "second hand" parduotuvėse ar prekyvietėse. Antram vaikui tikrai nebepirkčiau tokių brangių rūbų iš parduotuvės, nes tikrai neverta, juk išauga per tris keturis mėnesius, o rūbai lieka kaip nauji.
s.saulute
As savo mergytei visus drabuzelius perku padevetus, nes nauji labai brangus, o ten randu kokybiskus, geros firmos ir beveik naujus. Tiesa pirmus batukus tai nupirkau naujus, taip esu nupirkusi naujas kepurytes ir pirstinaites. Taciau visa kita perku padevetose parduotuvese
s.saulute
tiesa pamirsau pasakyti kad taip pirkdama isleidziu nelabai daug palyginus su naujais, o pirkdama atkreipiu demesi kad butu drabuzeliai is medvilnes smile.gif
neraska
Didžiąją dalį aš taip pat perku padėvėtuose rūbuose. Naujų rūbelių perku nedaug. Be to, ir pinigėlių susitaupo, juk vaikelis greitai viską išauga. Gaila, kai naują rūbelį panešioja porą kartų ir žiūrėk, jau mažas. doh.gif
bitemajagsm
O aš noriu paskųsti Bartex batus - rudenį iš naujos kolekcijos nupirkom žieminius batus - visada žiūriu, kad būtų odiniai, su natūraliu kailiu - tokius ir pirkom. Bet kokybė siaubinga - pagal dydį gal dar tiktų nešioti ir kitą žiemą, bet batai leidžia vandenį (perėjus per sniegą vaiko kojos būna šlaput šlaputėlės) o ir atrodo klaikiai (ir taip po vieno sezono). O sumokėjom kiek pamenu 239 Lt. Kaip vaikui, manau, pakankamai (tiesa jos kojos 39 dydis). Tai žiemos pabaigoje teko naujus dar vienus (ne Barteko) pirkti - juk nevaikšios vaikas šlapiom kojom ligos ieškodamas. Daugiau šios firmos batų tikrai nepirksiu, nes su tokia savo kokybe pagal kainą jie per brangūs.
ramunių mergaitė
Nepirkau beveik nei vieno rūbelio. Taip jau nutiko, kad brolio vaikas 6 men. vyresnis uz mūsų, tai viską ką išauga, atiduoda mums thumbup.gif .Parduotuvėse perku tik kepurytes, manau ir batus pirksiu. Šiaip, pati sau rūbus perku visur: ir firminėj parduotuvėj, ir "sekand hende", ir turguj, tai ir vaikui pirksiu, kur pamatysiu tai ko reikia. biggrin.gif
ejeva
Aš daugiausia rūbų pirkau pirmam vaikui, antram - liko nuo brolio. O mažoji gauna "palikimą" nuo antros eilės pusseserės. wub.gif Ir dabar mūsų mažasis brolis daugiausia nešioja išaugtinius brolio rūbus. ax.gif Vaikai labai greitai išauga drabužius, todėl manau naujus ir brangius verta pirkti, jei planuose - lialiukas. Išimtis avalynė mirksiukas.gif
ragnez
perku visur, kur pamatau ka nors verta demesio.
nemazhai kudikiniu drabuzhiu mano vyresnelis paveldejo ish mano draugiu, mama prineshe ish labdaros, shi bei ta pirkau ish korlejos, taip pat, maximoj, rimi, vaiku prekese shiaures miestelyje. antrasis vaikas daugeli drabuzheliu paveldejo ish brolio. neretai apsiperkam panavezhy, kai nuvazhiuojam pas senelius.
vilniuj specializuotose vaiku parduotuvese dazhnai brangoki drabuzhiai, paprastai lenku gamybos. lenkishki gana belviltishki, bet ir tarp ju galima rasti kokybishku.
shiai vasarai vyrukams labai kokybishkus dzhinsus ir vasarines kelnes pirkau zaza (turku gamybos), baltinukus, apatini trikotazha, kojines - utenos trikotazhe. dzhemperius - aprangoj, batus - bama parduotuvej.
prikdama renkuosi naturaliu medzhiagu, patogius, kokybishkus drabuzhius - ir, be abejo, tokiu spalvu ir stiliaus, koks patinka man ir vaikams.
SuperBaba
Perku is forumo padevetus, BHS parduotuveje thumbup.gif , brolis atveza is uzsienio thumbup.gif
Valerija
Pirmus pora mėnesių viską pirkau iš firminių paduotuvių. Dabar sūnų apipirkinėju visur, priklauso nuo prekės. Pvz. smelinukus, pėdkelnes ir šliauštinius perku Čipoline, Vaikų madoje, Vaikų pasaulyje ar Maximoje. O visus viršutinius rūbus perku tose "nebrangi stilinga apranga" parduotuvėse kur su etiketėmis - daug sutaupau thumbup.gif . Tik avalynei negailiu.
Elzyte
Nauju rubelius mes perkam turguje,ten pigiau tongue.gif
Bet dazniau perkam padevetuose parduotuvese,jie beveik nauji ten,mazai sunesioti,kai kuriu net kokybe geresne. Vistiek mazylis juos greit isauga thumbup.gif
*Lina*
iš pradžių rūbelius pirkdavau firminėse parduotuvėse,kai čipolinas ,riki, o karta nuvažiavau į gariūnus tai ten kokių gražių rūbelių radau,ir per pus pigiau thumbup.gif taip nuostabių rūbelių radau padėvėtuose 'pasaulio rūbuose'
kaunietuke
Mes tik keleta rubeliu pirkom firminese parduotuvese,o siaip tai daznai maximoje pasiziurime kas yra.Kartais turguje perkame,bet dazniausiai padevetus perkame,nes buna be galo grazus ,nebrangus ir beveik apynauji.
Isila
mums labai daug sudovanojo mano draugės nes turi kiek vyresnius vaukučius thumbup.gif dalį perkam Čipoline ar Vaikų mieste, kitą dalį devėtuose, ten tikrai galima rasti puikių rūbų. Juk tie mažiukai taip greit auga. Va, atrodo pripirkau vsią krūvą, o už savaitės kitos jau bus maži ir teks atnaujinti garderobą doh.gif
KRISTIDA
Aha, "padėvėtuose rūbuose" ir aš savo mažiui randu kokybiškų ir dažniausiai visai nedėvėtų rūbelių ax.gif Iš parduotuvės ar turgaus perku kepures, kojines, batukus, apatinukus.
vaivora
As irgi daugiausiai rubeliu perku padevetuose ax.gif Netoli manes yra viena labai nebloga devetu rubeliu perduotuve thumbup.gif ir salia yra dar krintanciu kainu parduotuve bigsmile.gif Tai sulaukiu kol visos prekes po 1lt buna, tai tada einu lialiui drabuziu ieskot blush2.gif Na nors negaila tada buna kai isauga atideti kitam kokiam leliukui thumbup.gif

Siaip girdejau Anglijoj yra toks mamyciu klubas, kur veikia mainu programa. smile.gif visos mamytes sunesa nereikalingus vaikuciu drabuzius ir kokius reikia pasiima... Ir visa tai zinoma nemokamai mirksiukas.gif

Galetu ir pas mus Lietuvelei kas nors panasaus buti bigsmile.gif Butu tikrai super thumbup.gif
Grytute
O mums labai pasiseke. ax.gif Mes su keliom mamytem dalinames drabuzeliais. good.gif O jeigu perkam tai tik pedkelnes ir "bodikus". mirksiukas.gif
inga*
Mes dabar irgi drabužėlius perkame daugiau padėvėtų drabužių parduotuvėse.Iš pradžių pirkau Korlėjos,bet pastebėjau,kad mano mažiui šliaužtai per maži-klynas palei kelius ir jam kojom maskatuotis trukdo,be to jis labai greit viską išauga.Dažnai randu tokių rūbelių,kurie labai mažai nešioti,geros kokybės.O naujus pirkti brangu,kuo didesnis-tuo brangiau.Manau,kad naujus pirksiu apatinius,kojines ir batus.O drabužius vis vien labai greit išterlios,susiplėšys,tai nebus taip gaila ir išmesti.Dar pusseserė atsiunčia iš Amerikos dovanų.
smilciukas
QUOTE(Violetukas @ 2005 07 05, 14:06)
O aš noriu paskųsti Bartex batus - rudenį iš naujos kolekcijos nupirkom žieminius batus - visada žiūriu, kad būtų odiniai, su natūraliu kailiu - tokius ir pirkom. Bet kokybė siaubinga - pagal dydį gal dar tiktų nešioti ir kitą žiemą, bet batai leidžia vandenį (perėjus per sniegą vaiko kojos būna šlaput šlaputėlės) o ir atrodo klaikiai (ir taip po vieno sezono). O sumokėjom kiek pamenu 239 Lt. Kaip vaikui, manau, pakankamai (tiesa jos kojos 39 dydis). Tai žiemos pabaigoje teko naujus dar vienus (ne Barteko) pirkti - juk nevaikšios vaikas šlapiom kojom ligos ieškodamas. Daugiau šios firmos batų tikrai nepirksiu, nes su tokia savo kokybe pagal kainą jie per brangūs.
*

Gal jum papuole brokuoti g.gif As savo sunui jau keleta metu perku Bartek,nepakartojamai patogus ir tikrai nei vieni neleido vandens thumbup.gif Siemet ir dukriukui pirmuosius Bart.pirkom wub.gif Zinoma,greitai isauga,kita sezona reikia kitu verysad.gif bet puse,ar trecdali kainos galima atsimti,parduodant maziasniam vaikiukui 4u.gif

pumkius
O man labai gaila,kad cia Kaune,nieko gero nupirkti negali verysad.gif
Kainos zveriskos,o pasirinkimo jokio schmoll.gif
3metai gyvenam Londone,tai ten tai gozybiu thumbup.gif
Kai laukiausi,tai po tris valandas praleisdavau vaiku parduotuvese blush2.gif ax.gif
Sonya
Perku rubus sunui is padevetu rubu parduotuviu. Beje ir seimyna aprengiu is ten pirkais rubais. Rubai buna mazai nesioti, kartais net su etiketemis thumbup.gif .
Cinderella
Labai daug drabuzeliu turime is vaikisku parduotuviu,yra padovanuotu ir is Maxsimos bei Rimi,Norfos,labai daug pridovanuotu turime thumbup.gif O siaip ziemos pradzioje buvau gariunose,tai ten tokiu graziu drabuzeliu maciau!!! thumbup.gif yra daug sliauztinuku atveztu is baltarusijos,kainos labai zemos,ir kokybe nebloga!ir daug yra tveztu is lenkijos megstuku,kelnyciu,lygiai tokiu paciu drabuziu maciau kaip Vaiku madoje ir Vaikutije,o kainos dvigubai zemesnes!!! thumbup.gif tai kai atsils vaziuosim apsipirkti!!! thumbup.gif

user posted imageuser posted image
Isila
savaitgalį buvom bazėj, pirkom vaikui keletą bodžiukų. marškinukų. Ir ką - nuo kiekvieno po 4lt sutaupėm, nes tiek brangiau jie Kotrynoj, Čipoline ar vaikų mieste kainuoja
monce*
O mes kol kas visai nedaug išleidom vaikui pirkdami rūbelius, nes turim daug gerų mamų, kurios duoda panešioti savo vaikučių drabužėlius. Tai teko pirkti tik kelis šliaužtus ir kelis bodžiukus: kelis rūbelius pirkau iš Čipolino, o kelis iš vienos tokios trikotažinės parduotuvės.
besiba
as dar nestuke.gif budama keleta rubeliu papirkau Vaiku mieste, bet pagimdzius atveze lauktuviu is Anglijos, dar sesuo grizo su lauktuvem is Amerikos, kita -atsiuncia siuntinuka blush2.gif, keleta turejau drauges atiduotu blush2.gif , dar atveza man is padevetu geros kokybes - dauguma net su atiketem thumbup.gif zodziu, kol kas isleidom visam sitam labai nedaug mirksiukas.gif
kaunietuke
Mes sestadieni buvome pasivaikscioti po padevetu rubu parduotuves.Likau labai patenkinta.Mergytei pilna krepsi parsinesiau rubuku uz 30lt.Rubukai tikrai nesutrinti ir labai grazus.Nauja ruba tik viena butu imanoma nupirkti uz tokia kaina.
Pusele_
aš irgi užsiperku gerose parduotuvėse, negalėčiau savo grožiui džinsų nupirkti ir puošti vien tik iš Prekybos centrų pasiūlos. va ir batukam žinau vietelę kur nauji. čia kaune bet yra ir kt miestuose. dažnai ir mamytes rankelės šį tą padaro thumbup.gif
Soni
QUOTE(Pusele_ @ 2006 02 21, 00:02)
aš irgi užsiperku gerose parduotuvėse, negalėčiau savo grožiui džinsų nupirkti ir puošti vien tik iš Prekybos centrų pasiūlos. va ir batukam žinau vietelę kur nauji. čia kaune bet yra ir kt miestuose. dažnai ir mamytes rankelės šį tą padaro thumbup.gif
*

Pusele_, gal pasakytum kur Kaune ta slapta naujų batukų vietelė?
Hmmm...
Aš kol kas iš viso nepirkau drabužėlių blush2.gif Vienas dalykas, labai jau nemėgstu ir tingiu po parduotuves vaikščioti... Kitas, daug drabužėlių atidavė pusseserė, padovanojo vyro brolis, kitus reikalingus anyta iš užusienio atsiunčia (ačiū jai smile.gif )... taip kad kol kas drabužėliams neišleidau nei lito g.gif
Babetta
na mes irgi labai sekmingai po padevetas lankomes. ten ir NEXT ir "early days" ir GAP'o kone naujus drabuzelius "susirenkam"....man kzkp nesamoninga moketi uz bodziuka 15/20 Lt. kai ji max menesi paneshioja... as nieko pries tuos lapatynus- pirma niekad neveikchiojau- dabar tenka daznai zusukt- ir susitaupo ir visai grazus rubeliai- vat batukai taip taip- turi buti geri patogus, o vaikui koks skirtumas kokiais drabuziais aprengei- ar bodziuka uz 1 ar uz 20....vis vien vienodai atpils- apseilios ar kaip kitaip sumastys uzterlioti..... 4u.gif
Smiling
nu mes tai tam reikalui daug isleidom doh.gif , neturiu jokiu sesiu, broliu, kad atiduotu nesiotus rubelius. Pussesere pora atidave, bet taip ir neuzdejau as ju blush2.gif nu man nemieli blush2.gif ne mano rinkti, ne nauji, ai nelipo man kazkaip blush2.gif
Pusele, o batu parduotuves Kaune ir as noreciau blush2.gif
Zuwytes
Kol mano mergica mažesnė buvo, tai draugės atiduotais rengiau, dar Korlėjoj ir Bimbo kelis bodziukus ir pėdkelnytes pasipirkau. O dabar jau lėčiau auga ir jau labai norisi papuošti savo pupą, tai perku Zaroj, Bennetone ir per tarpininkus iš Next'o ir Gymboree.com užsisakinėjam. Baisiai gražu thumbup.gif
agnee
cia gal paklausiu ne i tema , bet tikiuosi atsakysit biggrin.gif mano pupai 8 dienos biggrin.gif ir nezinau iki kurio laiko reikia ant nuogu peduciu deti vilnones kojinytes. ??
Aušrinėlis
QUOTE(agnee @ 2006 02 22, 16:31)
cia gal paklausiu ne i tema , bet tikiuosi atsakysit  biggrin.gif  mano pupai 8 dienos  biggrin.gif    ir nezinau iki kurio laiko reikia ant nuogu peduciu deti vilnones kojinytes. ??
*

as savo merginai tai tik kelias dienas dejau.nezinau kodel,bet man ko tai nelipo.drauges nei viena nedejo ir viskas ok.
o mes tai pat mazai isleidom.seses leliui 1 metukai, tai daug drabuzeliu atidave,ir visai geru. 4u.gif
Vita_Z
na mes irgi išleidom, bet nelabai daug smile.gif nes daug nepirkau, ypač tų visai mažiukų ax.gif bet buvo ir taip, kad išleidom ir bodžiam po 15 lt, na bet tokių nedaug turim ir visai negaila kartais, jei daiktas patinka tongue.gif o padėvėtuose nemoku ieškot, tai gerai kad turiu draugę , kuri moka biggrin.gif va jinai mum privežė kalną rūbų biggrin.gif aš tiek net nebūčiau pirkus ... nematau prasmės prisipirkt daug rūbelių naujagimiui ... jei perrengiu vieną vakarą, tai išplaunu iš karto, išdžiūna ir vėl gali rengt ax.gif

ir vistiek man geriau brangesni geri daiktai keli, nei iš padėvėtų "beveik nauji"... vistiek kažkieno dėvėti schmoll.gif
svelni
Ka tik gimusiam mazyliui pirkau visus naujus rubelius.Labai daug drauge atidave savo mazyles (mano berniukas).Dabar perku ir nauju, ir devetu.Labai gaila buna kai nuperki koki faina madinga rubeli, o po keliu kartu apsivilkimo jis jau mazas buna...
Kriste-Saule
Mes taip pat augam devedamos kitu leliuku rubus ir tai tikrai dziugu, nes nuejus i parduotuve ir panagrinejus kainas silpna darosi. Zinoma, tenka kai ka pirkti ir patiems pvz. nesenai pirkome pizamyte 74 dydzio, tai kaina nei daug nei mazai 27 Lt. Kadangi baigiam isaugti savo kraiti, tai planuoju ir as "poniu laimeje" apsilankyti ir paieskoti rubeliu...
kristulia
Dažniausiai perku dėvėtų drabužėlių parduovėse, nes ten randu nemažai naujų dar su etiketėmis, be to kokybė daug geresnė nei kai kurių naujai pirktų. O svarbiausia, kad visai nebrangiai galima rasti TOKIŲ thumbup.gif grožybių.
Siracusa
Dauguma gavau is draugiu, dali padovanojo lankytojai, bet nemazai ir pirkau bigsmile.gif siaip galejau ir nepirkt, bet kur praeisi pro tokias grozybes lotuliukas.gif Cia jau mamai labiau tie drabuzeliai rupi nei dukrytei bigsmile.gif wub.gif Vis papuost, padabint.. grozybiu daugiausiai lapatyne randu, uztat dar mazai sumoku.. Jei tokiu dalykeliu vaiku pardej pripirkt, nu neleisciau sau tiek.. liezuvis.gif
remunėlė
mano mažės beveik visi drabužėliai iš padėvėtų ax.gif .Kadangi firminių naujų pirkti negalim sau leisti unsure.gif ,o turginiai būna tikrai prastos kokybės ir po skalbimo lieka tik rūbelio prisiminimas,tai dėvėti tikras išganymas.Paieškojus galima rasti tikrai labai puikių daikčiukų thumbup.gif
tamsi
Aš tai net neisivaizduoju kiek išleidom(niekada neskaičevau,nes tikrai nedaug lotuliukas.gif )
Naujus pirkom tik katik gimusiai.
Drauges prinešė išauktus ju vaikučiu rubeliu.
Močiutės rubelius iš padevėtu pirko.
Na ir mes ten lankomės,tikrai geru rubeliu galima rasti.
DaliaG
QUOTE(s.saulute @ 2005 07 05, 12:22)
As savo mergytei visus drabuzelius perku padevetus, nes nauji labai brangus, o ten randu kokybiskus, geros firmos ir beveik naujus. Tiesa pirmus batukus tai nupirkau naujus, taip esu nupirkusi naujas kepurytes ir pirstinaites. Taciau visa kita perku padevetose parduotuvese
*

Aš irgi beveik visus rūbelius pirkau nenaujus ir tik keletą naujų. iš tikrųjų žiauriai daug kainuoja. Naujus pirkau apatinius marškinėluis, klpurytes ir pan. O viršutiniu, šliaužtu tai pripirkau tipo nenaujų, bet visi atrodo kaip nauji, kiek gi tie mažyliai panešioja 2.gif
JuGeMa
QUOTE(daliagpr @ 2006 03 04, 16:09)
Aš irgi beveik visus rūbelius pirkau nenaujus ir tik keletą naujų. iš tikrųjų žiauriai daug kainuoja. Naujus pirkau apatinius marškinėluis, klpurytes ir pan. O viršutiniu, šliaužtu tai pripirkau tipo nenaujų, bet visi atrodo kaip nauji, kiek gi tie mažyliai panešioja 2.gif
*

as irgi taip pat drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
*Jura*
QUOTE(Babetta @ 2006 02 21, 10:12)
na mes irgi labai sekmingai po padevetas lankomes. ten ir NEXT ir "early days" ir GAP'o kone naujus drabuzelius "susirenkam"....man kzkp nesamoninga moketi uz bodziuka 15/20 Lt. kai ji max menesi paneshioja... as nieko pries tuos lapatynus- pirma niekad neveikchiojau- dabar tenka daznai zusukt- ir susitaupo ir visai grazus rubeliai- vat batukai taip taip- turi buti geri patogus, o vaikui koks skirtumas kokiais drabuziais aprengei- ar bodziuka uz 1 ar uz 20....vis vien vienodai atpils- apseilios ar kaip kitaip sumastys uzterlioti..... 4u.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Mes taip pat didžiąją dalį rūbelių perkam padėvėtus blush2.gif , gan dažnai net iš SM thumbup.gif , labai daug susitaupo, nes persirenginėt mėgstam oi mėgstam doh.gif
Kitana
mes ko gero daugiausia isleidom pirkdami pacius pirmuosius rubelius smile.gif ir apatinius.. o siaip labai daug drabuzeliu mums pridovanojo sveciai, ateje lankyti musu maziuko.. blush2.gif ilgam uzteks mirksiukas.gif
Vilsen
aš taip pat perku rūbelius iš padevėtų drabužių parduotuvės.Naujus perkam tik išeiginius,be to ten tokių thumbup.gif drabužėliu galima nusipirkt,kad...o ir plaunu kasdien ir nieko..atrodo kaip nauji,nei nublunka,nei susidėvi
menade
Na mum rūbelius siunčia teta iš UK,o šiaip pati tai dažniausiai kokį rūbelį nuperku Kotrynoj arba Rikis2 ax.gif
vytule
Daugelį rūbelių pirkau ir perku padėvėtuose rūbuose, yra daug atiduotų pusseserės vaiko,padovanotų taip pat pirkome parduotuvėje, turguje.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.