Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Plepa vaikas per pamokas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Elizabeht
Sveiki,
Turim problema: mano sunus plepa per pamokas (3 kl.). verysad.gif Siaip jis geras vaikas, gerai mokinasi, bet va su tuo plepejimu, jau nezinau. Atrodo supranta, kad negalima per pamokas kalbeti. Jau ir pazymiai pradejo kenteti, negirdi ka mokytoja sako, nespeja... Juk negaliu su juo mokykloje sedeti ir ji kontroliuoti.
Viena pasodinti , ar su mergaite-ne sprendimas (taip mokytoja sako) turi mokintis dirbti grupeje.
Kaip vaika motivuoti, skatinti, kad nepamirstu, kad reikia sedeti per pamokas tyliai g.gif
odette
pas mane tokia pati problema, tik va bėda mano 13 metų, ir visi klasėje kalba per pamokas, būna kad mokytojos net neori pamokų vesti
neringule
Maniskis(3klase) irgi megsta paplepeti per pamokas,todel nukencia pats,tada negirdi ka mokytoja sako ar aiskina,todel grizes namo atsisedes ruosti pamokas-nieko nesupranta doh.gif
adriu
ir maniškis trečiokas-plepys doh.gif su kuo bepasodintum labai randa greit kalbą doh.gif truksta atydumo,mokytoja sako vis per tą nesiklausimą ir plepėjimą-ką daryt -nežinau blush2.gif tėtis mūsų vien pastabas gaudavo už plepėjimą-net knygelei nebetipldavo-lapą daklijuodavo,o dabar toks tylenis doh.gif matyt jaunystei atsiplepėjo lotuliukas.gif
beibis
Mano ketvirtoke labai plepi, bet cia niekas nepataria nieko ax.gif
odette
tai kad nelebai yra ką patarti, mano plepa bet nieko negaliu padaryti
jie juk visi plepa, klasėje gal yra kokie trys ar keturi kurie sėdi ir tikrai klauso o juk kitems tai neįdomu ką mokytoja pasakoja
Milinga
Aš pirmoj klasėj buvau pleputė blush2.gif biggrin.gif Tėvai net į susirinkimus nenorėdavo eiti unsure.gif Mokytoja sakydavo kad kaip ir gerai mokausi, namu darbus padarau, strobi, bet ...pleputė doh.gif kiek pastabų būdavo pažymių knygelėj blush2.gif doh.gif Pirmoji mokytoja padovanojo knygeles prisiminimui su palinkėjimu kiekvienam asmeniškai..tai ant mano parašyta "...sėkmės moksluose, tik neplepėk per pamokas" lotuliukas.gif Bet kažkaip išaugau iš to, antroj klasėj turėjom baisiai griežtą mokytoją, tai nebuvo minties plepėti cool.gif
Dominykos
QUOTE(Elizabeht @ 2008 11 12, 10:57)
Sveiki,
Turim problema:  mano sunus plepa per pamokas (3 kl.).  verysad.gif  Siaip jis geras vaikas, gerai mokinasi, bet va su  tuo plepejimu, jau nezinau. Atrodo supranta, kad negalima per pamokas kalbeti. Jau ir pazymiai pradejo kenteti, negirdi ka mokytoja sako, nespeja... Juk negaliu su juo mokykloje sedeti ir ji kontroliuoti.
Viena pasodinti , ar su mergaite-ne sprendimas (taip mokytoja sako) turi mokintis dirbti grupeje.
Kaip vaika motivuoti, skatinti, kad nepamirstu, kad reikia sedeti per pamokas tyliai  g.gif
*

Labas, as manau nera "vaistu" nuo plepejimo. Jis kalba per pamokas, nes nera patenkintas bendravimo poreikis pertraukos metu, ar uz mokyklos ribu. Kitas variantas, gal kalti mokytojai,kad nesugeba sudominti vaiko. Nes nemanau ar jis kalbetu jei jam butu idomu klausyti. g.gif
azen
as buvau didele plepe mokykloj blush2.gif ir ziuriu, kad manoji pupa irgi labai plepi, kalba neuzsiciaupdama tai jau MB sakau nusiteik klausytis mokytoju pastabu del plepejimo biggrin.gif (kita met zygiuosim i mokykla ax.gif
ir manau, kad cia nelabai ka ir bepatarsi, nuo zmogeliuko budo matyt cia priklauso g.gif
liute2
Gal šioks toks vaistukas tokiu atveju būtų plepukui sėdėti vienam? Tada nebūtų su kuo paplepėti ir gal tada išgirstų, ką mokytoja sako, o gal dar ir susidomėtų g.gif Manau, nepakenktų ir pirmas suolas.
Kriiste
Maniskis irgi plepys - bet pas sprendzia sita beda - jau kelinti metai sedi vienas, savo noru, klausiau ar neliudna, gal draugu neturi - sako turi, viskas gerai, bet negaliu sustot siaust, negaliu susikaupt, tada mokytoja bara, raso bloga pazymi, tada namie mama bara - jam paprasciau sedet vienam thumbup.gif
Nemanau kad tai ner problemos sprendimas, vienatve ir yra savikontrole mirksiukas.gif
Vertebra
O aš galvoju, kad visai neblogas sprendimas pasodinti vaiką vieną ar su kokia nors mergaite. Taip, tai nemoko dirbti grupėje, bet gal pradžioje pasivytų tai, ko nesimokė dėl plepėjimo, apskritai pramoktų dirbti, o paskui jau galima ir grupėje išmokti dirbti mirksiukas.gif .
azen
jei viena ir i pirma suola tada gerai, nes pamenu mane del plepejimo pirmoj klasej buvo i paskutini suola viena pasodine, tai as tada i nugara priesais sedinciam berniukui ir toliau plepu doh.gif blush2.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.