Turim problema: mano sunus plepa per pamokas (3 kl.).
Viena pasodinti , ar su mergaite-ne sprendimas (taip mokytoja sako) turi mokintis dirbti grupeje.
Kaip vaika motivuoti, skatinti, kad nepamirstu, kad reikia sedeti per pamokas tyliai
Sveiki,
Turim problema: mano sunus plepa per pamokas (3 kl.). Viena pasodinti , ar su mergaite-ne sprendimas (taip mokytoja sako) turi mokintis dirbti grupeje. Kaip vaika motivuoti, skatinti, kad nepamirstu, kad reikia sedeti per pamokas tyliai
pas mane tokia pati problema, tik va bėda mano 13 metų, ir visi klasėje kalba per pamokas, būna kad mokytojos net neori pamokų vesti
Maniskis(3klase) irgi megsta paplepeti per pamokas,todel nukencia pats,tada negirdi ka mokytoja sako ar aiskina,todel grizes namo atsisedes ruosti pamokas-nieko nesupranta
ir maniškis trečiokas-plepys
Mano ketvirtoke labai plepi, bet cia niekas nepataria nieko
tai kad nelebai yra ką patarti, mano plepa bet nieko negaliu padaryti
jie juk visi plepa, klasėje gal yra kokie trys ar keturi kurie sėdi ir tikrai klauso o juk kitems tai neįdomu ką mokytoja pasakoja
Aš pirmoj klasėj buvau pleputė
QUOTE(Elizabeht @ 2008 11 12, 10:57) Sveiki, Turim problema: mano sunus plepa per pamokas (3 kl.). Viena pasodinti , ar su mergaite-ne sprendimas (taip mokytoja sako) turi mokintis dirbti grupeje. Kaip vaika motivuoti, skatinti, kad nepamirstu, kad reikia sedeti per pamokas tyliai Labas, as manau nera "vaistu" nuo plepejimo. Jis kalba per pamokas, nes nera patenkintas bendravimo poreikis pertraukos metu, ar uz mokyklos ribu. Kitas variantas, gal kalti mokytojai,kad nesugeba sudominti vaiko. Nes nemanau ar jis kalbetu jei jam butu idomu klausyti.
as buvau didele plepe mokykloj
ir manau, kad cia nelabai ka ir bepatarsi, nuo zmogeliuko budo matyt cia priklauso
Gal šioks toks vaistukas tokiu atveju būtų plepukui sėdėti vienam? Tada nebūtų su kuo paplepėti ir gal tada išgirstų, ką mokytoja sako, o gal dar ir susidomėtų
Maniskis irgi plepys - bet pas sprendzia sita beda - jau kelinti metai sedi vienas, savo noru, klausiau ar neliudna, gal draugu neturi - sako turi, viskas gerai, bet negaliu sustot siaust, negaliu susikaupt, tada mokytoja bara, raso bloga pazymi, tada namie mama bara - jam paprasciau sedet vienam
Nemanau kad tai ner problemos sprendimas, vienatve ir yra savikontrole
O aš galvoju, kad visai neblogas sprendimas pasodinti vaiką vieną ar su kokia nors mergaite. Taip, tai nemoko dirbti grupėje, bet gal pradžioje pasivytų tai, ko nesimokė dėl plepėjimo, apskritai pramoktų dirbti, o paskui jau galima ir grupėje išmokti dirbti
jei viena ir i pirma suola tada gerai, nes pamenu mane del plepejimo pirmoj klasej buvo i paskutini suola viena pasodine, tai as tada i nugara priesais sedinciam berniukui ir toliau plepu
|