Ziurineju as cia tuos grozius ir niekaip nesuprantu,o tai ant kokio popieriaus Jus spausdinat? Ar paprasto spalvotu printeriu? Ar ant kardono? Ar nesat kur i kokia reklamos gamybos firmele,kad atspausdintu?
Pasidalinkit patirtimi ir jau tada mes su dukra sesim groziu visokiu daryti. Aciu.
siandien ieskodama ideju radau idomu puslapiuka su idomiom idejom
http://crafts.kaboose.com/
Sveikos, noriu pagalbos
QUOTE(Rita003 @ 2010 10 30, 16:02) Sveikos, noriu pagalbos nusipiešk ant kartono ir iškirpk paukščio kūnelį, įpjauk ruoželius ties sparnais ir uodega. Sparnus (didesnius) ir uodegytę (mažesnę) lankstyk kaip armonikėlę ir perkišusi per įpjovą perlenk, šonus suklijuok. Akytes ir snapelį priklijuok.
Dekui uz pagalba, bet butu gerai to pacio pauksciuko forma tureti
Na, aš, žinoma, ne mama, man tik 10 metų, bet gal galite patarti, ką lengvo pagaminti mamai ir kaziuko mugei?..
http://www.hitentertainment.com/artattack/...artattacks.html <-- Čia jau žiūrėjau, niekas netiko, visą temą peržiūrėjau...
Ką tik prigaminau gėlyčių Kazuiko mugei į darželį. Pirmą kart tokias bandžiau ir, mano akiai, labai neblogai gavosi:
wilmusia labai gražu
Gal turit kokią schemukę kaip daryt
wilmusia atrodo taip paprasta ir grazu
QUOTE(lili* @ 2011 02 27, 18:08) QUOTE(irmuliuke @ 2011 02 27, 19:37) Turėjom senu kokteilinių šiaudelių, kai jų pritrūkom - išsilaužėm kieme visokių žabų. Iš krepinio popieriaus išsikirpom žiedlapių formos dalelių (jos gali būt visokios, bet mes paprasšiausias ėmėm). Na, ir po vieną tą žiedlapėlį klijavom ant kotuko su lipalu. Tiesa, prieš tai kiekvieną žiedlapėlį susukom ant pieštuko, kad būtų pasiraitęs. Patys nesitikėjom, kad mūsų bandymas gausis toks fainas...
Mergaitės gal turite idėju kaip padariti verba ?
wow kiek nuostabiu darbeliu
sveikutes gal galit padet niekur nerandu, man dukrytei reikia zibinta padaryt
vau, kiek cia visko
Kiek cia daugu ideju! Aciu visiem uz nuorodas!
Noriu parodyti ir pora mano vaikuciu darbeliu, gal kam prireiks kaip idejos: Darbelis Kovo 8 dienai Dovana vyrams Mumija Peleda
Dar viena mano vaikuciu darbeli pridesiu:Juodas katinas
QUOTE(annlt @ 2012 02 29, 09:39) Sitas katinas man labai patiko, aciu QUOTE Sitas katinas man labai patiko, aciu Prasom! Na ir dar vienas darbelis Kovo 8 dienai! Geles Kovo 8 dienai is poperiaus |