Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Darbeliai iš popieriaus
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2
kicule
user posted image user posted image user posted image user posted image
vvilmaa
Ziurineju as cia tuos grozius ir niekaip nesuprantu,o tai ant kokio popieriaus Jus spausdinat? Ar paprasto spalvotu printeriu? Ar ant kardono? Ar nesat kur i kokia reklamos gamybos firmele,kad atspausdintu?
Pasidalinkit patirtimi ir jau tada mes su dukra sesim groziu visokiu daryti.
Aciu.
Panele:)
siandien ieskodama ideju radau idomu puslapiuka su idomiom idejom 4u.gif Dalinuosi su jumis ax.gif
http://crafts.kaboose.com/
Rita003
Sveikos, noriu pagalbos blush2.gif , reikia padaryti pauksciuka, kuri vaikai kabins ant medzio sakeliu, neesu labai kuribinga, o dar su anglu kalba prasti reikalai. Jei kas galite imeskit kokia nuoroda su pauksciuku darbeliais, ar pauksciuko maketa. Labai aciu kas pades 4u.gif
vaiduuse
QUOTE(Rita003 @ 2010 10 30, 16:02)
Sveikos, noriu pagalbos  blush2.gif , reikia padaryti pauksciuka, kuri vaikai kabins ant medzio sakeliu, neesu labai kuribinga, o dar su anglu kalba prasti reikalai. Jei kas galite imeskit kokia nuoroda su pauksciuku darbeliais, ar pauksciuko maketa. Labai aciu kas pades  4u.gif
*

nusipiešk ant kartono ir iškirpk paukščio kūnelį, įpjauk ruoželius ties sparnais ir uodega. Sparnus (didesnius) ir uodegytę (mažesnę) lankstyk kaip armonikėlę ir perkišusi per įpjovą perlenk, šonus suklijuok. Akytes ir snapelį priklijuok.
Rita003
Dekui uz pagalba, bet butu gerai to pacio pauksciuko forma tureti ax.gif
joanaizabela
Na, aš, žinoma, ne mama, man tik 10 metų, bet gal galite patarti, ką lengvo pagaminti mamai ir kaziuko mugei?.. blush2.gif unsure.gif Niekaip nesurandu... doh.gif

http://www.hitentertainment.com/artattack/...artattacks.html <-- Čia jau žiūrėjau, niekas netiko, visą temą peržiūrėjau... verysad.gif siųskit atsakymą į el. paštą: joana.joana@mail.ru
wilmusia
Ką tik prigaminau gėlyčių Kazuiko mugei į darželį. Pirmą kart tokias bandžiau ir, mano akiai, labai neblogai gavosi:

user posted image
lili*
wilmusia labai gražu thumbup.gif

Gal turit kokią schemukę kaip daryt blush2.gif
irmuliuke
wilmusia atrodo taip paprasta ir grazu 4u.gif kaip jas padaret?
wilmusia
QUOTE(lili* @ 2011 02 27, 18:08)
wilmusia labai gražu  thumbup.gif

Gal turit kokią schemukę kaip daryt  blush2.gif
*

QUOTE(irmuliuke @ 2011 02 27, 19:37)
wilmusia atrodo taip paprasta ir grazu  4u.gif  kaip jas padaret?
*

Turėjom senu kokteilinių šiaudelių, kai jų pritrūkom - išsilaužėm kieme visokių žabų. Iš krepinio popieriaus išsikirpom žiedlapių formos dalelių (jos gali būt visokios, bet mes paprasšiausias ėmėm). Na, ir po vieną tą žiedlapėlį klijavom ant kotuko su lipalu. Tiesa, prieš tai kiekvieną žiedlapėlį susukom ant pieštuko, kad būtų pasiraitęs. Patys nesitikėjom, kad mūsų bandymas gausis toks fainas... wub.gif Tikrai paprasta r lengva, tik mes užtruko gana ilgai, kol tas dvi "vazas" padarėm.
PONIUTE
Mergaitės gal turite idėju kaip padariti verba ? smile.gif
kava su bruknem
QUOTE(wilmusia @ 2011 02 27, 17:27)
Ką tik prigaminau gėlyčių Kazuiko mugei į darželį. Pirmą kart tokias bandžiau ir, mano akiai, labai neblogai gavosi:

user posted image
*

Labai grazu, o cia tas tampomas popierius panaudotas? Nes nesupratau ka reiskia - krepinis popierius:)
irmuliuke
QUOTE(kava su bruknem @ 2011 08 21, 11:33)
Labai grazu, o cia tas tampomas popierius panaudotas? Nes nesupratau ka reiskia - krepinis popierius:)
*

tas pats 4u.gif
EEmama
wow kiek nuostabiu darbeliu thumbup.gif o ka darot su vaikuciais velniu tematika, nes kazkaip visur eina haloweenas doh.gif
kristik79
http://www.coloring-page.net/ 4u.gif
Lilija73
RUDUO ATEJO
wub.gif
user posted image

http://www.basteln-gestalten.de/apfel-basteln
Karolis B.
Artėja šventės, tad į temą būtų ir šį Kalėdinė eglutė iš popieriaus:

user posted image
user posted image
linastri
QUOTE(Karolis B. @ 2011 11 26, 16:26)
Artėja šventės, tad į temą būtų ir šį Kalėdinė eglutė iš popieriaus:

user posted image
user posted image
*

o kaip ji padaroma?
buzialis
QUOTE(linastri @ 2011 11 26, 16:41)
o kaip ji padaroma?
*

Antram puslapyje maciau schema yra:) Man irgi ji patiko
vaidalius
sveikutes gal galit padet niekur nerandu, man dukrytei reikia zibinta padaryt ax.gif gal pagelbesit ?
VasarineRD
QUOTE(vaidalius @ 2011 12 11, 20:46)
sveikutes gal galit padet niekur nerandu, man dukrytei reikia zibinta padaryt  ax.gif  gal pagelbesit ?
*

gal sitoks kaip ideja tiks :http://www.dirbinys.lt/rankdarbiai/interjero-detales/rankdarbiai-dirbinys-kaledu-karstine-quot-zibintas-quot-31733.htm
uogauogele
vau, kiek cia visko smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
annlt
Kiek cia daugu ideju! Aciu visiem uz nuorodas!
Noriu parodyti ir pora mano vaikuciu darbeliu, gal kam prireiks kaip idejos:
Darbelis Kovo 8 dienai
Dovana vyrams
Mumija smile.gif)))
Peleda
annlt
Dar viena mano vaikuciu darbeli pridesiu:Juodas katinas
Llaume
QUOTE(annlt @ 2012 02 29, 09:39)
Dar viena mano vaikuciu darbeli pridesiu:Juodas katinas
*

Sitas katinas man labai patiko, aciu
annlt
Sitas katinas man labai patiko, aciu

Prasom!

Na ir dar vienas darbelis Kovo 8 dienai!
Geles Kovo 8 dienai is poperiaus
annlt
jūros gyvatė
My Webpageuser posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.