Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Renginiai vaikams
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Baltoji varnele
Sveiki, mano mazajai 1m. ir 7men. vos tik isgirdus muzika per telvizoriu kraipo savo uzpakaliuka smile.gif Anksciau buvo labai pouliarusrenginiai vaikams sekmadienio popiete ivairiuose naktiniuose klubuose o dabar lyg ir nieko negirdeti. Kreipiuosi i Kauno mamas gal jus kur nors einate juk tokio amziaus vaikai dazniausiai su mamom namie auga ir labai nori padraugauti su kitais vaikais, o jei dar ir kokie zaidimai ar koncertas butu tai tikriausiai butu dar smagiau.Tai kaip manote kur galima nueiti ir ar isvis jau laikas eiti.
mylimuke
Elementaru, yra ne vienas būrelis mažiesiems, šokių, dainų, baseinai ir kt. Ir su vaikais pabendraus, ir išmoks, ir linksmai laiką praleis.
Maia
mes nuo 3men. lankome baseina ir labai labai patinka smile.gif
*Lyra*
Mano dukrytei 15 men,. bet mes jau buvome keliuose vaikams skirtuose renginiuose ir jai labai patiko thumbup.gif Be to lankome Yamahos mokyklele thumbup.gif
O siaip tai Kaune yra didelis pasirinkimas ivairiu bureliu maziems vaikams mirksiukas.gif
Zuikis-Puikiss
Tokio amziaus jau galima bandyti nuvesti i trumpa spektakliuka vaikams, leliu teatre smile.gif
Nut*
QUOTE(lyra82 @ 2008 11 12, 22:20)
Mano dukrytei 15 men,. bet mes jau buvome keliuose vaikams skirtuose renginiuose ir jai labai patiko  thumbup.gif Be to lankome  Yamahos mokyklele  thumbup.gif
O siaip tai Kaune  yra didelis pasirinkimas  ivairiu bureliu maziems vaikams  mirksiukas.gif
*

GAL GALIMA KOKIŲ NUORODĖLIŲ,NES KIEK DOMĖJAUSI,TAI TIK PORA RADAU...
Darmin
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2008 11 12, 22:38)
Tokio amziaus jau galima bandyti nuvesti i trumpa spektakliuka vaikams, leliu teatre  smile.gif
*

manyčiau,kad dar per anksti ax.gif tokio amžiaus vaikas dar nelabai sugebės ramiai išsėdėti per visą spektaklį,po kiek laiko suirz,teks raminti ax.gif nes dauguma spektaklių yra vaikams nuo penkių metų,tik keletas nuo trijų metų. aišku, galima vesti ir nuo šiek tiek ankščiau,bet per anksti neverta 4u.gif
žebenkštytė
drasiai i keistuoliu teatra, pvz "pelyte zita" galima eiti. o mes lankem pernai su abiem dar debeselius , tokios muzikos pamokeles...super ten leliukams...ir nestukems kartu smile.gif
condoleeza
QUOTE(Darmin @ 2008 11 13, 00:50)
manyčiau,kad dar per anksti  ax.gif tokio amžiaus vaikas dar nelabai sugebės ramiai išsėdėti per visą spektaklį,po kiek laiko suirz,teks raminti  ax.gif nes dauguma spektaklių yra vaikams nuo penkių metų,tik keletas nuo trijų metų. aišku, galima vesti ir nuo šiek tiek ankščiau,bet per anksti neverta  4u.gif
*

Kodėl per anksti... Aš savo merginą nuo pusantrų metų į lėlių teatrą pradėjau vesti, kuo puikiausiai išsėdi net išsižiojus thumbup.gif Juk tie trimetinukams skirti spektakliukai nėra ilgi. Kiek mačiau ten atveda ir mažesnių.

O šiaip su tokio amžiaus vaikučiu galima jau daug kur eiti. Yra puikių mokyklėlių Kaune, kaip antai Suzuki ar Yamaha (mes lankome pastarąją). Labai smagu Vėjų fėja, Pipirina. Tose mokyklėlese pabendrauja ne tik vaikučiai, bet ir mamytės. smile.gif Mano mergina labai mėgsta pramogauti ir PC žaidimų kambariuose. Retkarčiais nueinam kokiai vakandėlei, tai tiek išsidūksta, kad važiuodama namo net užmiega. biggrin.gif
*Lyra*
QUOTE(condoleeza @ 2008 12 03, 19:41)
Kodėl per anksti... Aš savo merginą nuo pusantrų metų į lėlių teatrą pradėjau vesti, kuo puikiausiai išsėdi net išsižiojus  thumbup.gif  Juk tie trimetinukams skirti spektakliukai  nėra ilgi. Kiek mačiau ten atveda ir mažesnių.

O šiaip su tokio amžiaus vaikučiu galima jau daug kur eiti. Yra puikių mokyklėlių Kaune,  kaip antai Suzuki ar Yamaha (mes lankome pastarąją). Labai smagu Vėjų fėja, Pipirina. Tose mokyklėlese pabendrauja ne tik vaikučiai, bet ir mamytės. smile.gif  Mano mergina labai mėgsta pramogauti ir PC žaidimų kambariuose. Retkarčiais nueinam kokiai vakandėlei, tai tiek išsidūksta, kad važiuodama namo net užmiega.  biggrin.gif
*

visiskai sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(vilma1978 @ 2008 11 12, 23:09)
GAL GALIMA KOKIŲ NUORODĖLIŲ,NES KIEK DOMĖJAUSI,TAI TIK PORA RADAU...
*

Zuikio Puikio mokyklėlė, Yamahos muzikos mokykla, vaikų ankstyvojo muzikinio ugdymo mokyklėlė "Lialė", kuri yra Jonavos g. Undinėje, Rudnosiukas, Merė Popins,Vijolina ir pan. 4u.gif
kastone
nueinam į lėlių teatrą thumbup.gif
jurgulis777
Vat as irgi galvoju, gal jau vertetu mazaji kazkur nusivesti, tik vis baisu, kad neisedes, bet nepabandzius nesuzinosi smile.gif
Kikina
na mes tai va buvom per kalėdas, vaikams skirtas spektaklis ir kalėdų senis, spektaklį žiūrėjo na 5min. poto su tokiais kaip ji vaikais lakstė na ir gale į kalėdų senį dalinantį dovanas žiūrėjo smile.gif
liepuze
Mes lankeme baseina,muzikos pamokeles. Leliu teatras irgi tinka. Mes pusantru metuku buvome net muzikiniame spektaklyje kaledinis buvo kaskoks,tai labai patiko,soko ant praejimo atsistojusi,plojo. Kiti zmones net ne spektakli ziurejo o i ja biggrin.gif
Monrutė
mąstau nueiti į kokį nors koncertą, įdomu, ar muzikos klausymas nebūtų nuobodu g.gif
Šypsiukas
As savaji suneli nuo 1 m 6 men i leliu teatra uzrasiau, pamokeles jam patinka, nes mokosi bendrauiti, zaisti, kalbeti, ivairius darbelius darom (gamina su mamom ar teciais leles, zaisliukus is lapu, konkoreziu...). O kiekviena savaitgali vaikstom i spektaklius, jei tik pusvalandi trunka, bet tikrai pritraukia vaiku demesi. Idomiausi buvo Katinelis ir gaidelis bei 3 parsiukai. Ir patikekit, nuo pusantru metuku jau galim drasiai keliaut:)
Veg@
aš gyvenime turbūt nepamiršiu kaip šitą pavasarį maniškė valandą laiko atšoko per cicino koncertą lotuliukas.gif puse salės į ją žiūrėjo o ne į Rytį biggrin.gif
Brigitte
QUOTE(jurgulis777 @ 2009 02 06, 16:59)
Vat as irgi galvoju, gal jau vertetu mazaji kazkur nusivesti, tik vis baisu, kad neisedes, bet nepabandzius nesuzinosi smile.gif
*

Pora sykiu buvau su mazge koncertuose (ne vaikiskuose), tai didesne laiko dali ganiau kad kad kam po kojom nepalistu, koks ten dar sedejimas doh.gif smile.gif
Mums patinka zoologijos sode. Sakau but fainai jei koks cirkas atvaziuotu rolleyes.gif O daugiau dar kolkas nelabai kur lankomes. Laukiu kad paaugtu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lyra82 @ 2008 12 10, 16:05)
Zuikio Puikio mokyklėlė, Yamahos muzikos mokykla, vaikų ankstyvojo muzikinio ugdymo mokyklėlė "Lialė", kuri yra Jonavos g. Undinėje, Rudnosiukas, Merė Popins,Vijolina  ir pan. 4u.gif
*

Kiek daug privardinai. Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Šypsiukas @ 2009 10 21, 15:03)
As savaji suneli nuo 1 m 6 men i leliu teatra uzrasiau, pamokeles jam patinka, nes mokosi bendrauiti, zaisti, kalbeti, ivairius darbelius darom (gamina su mamom ar teciais leles, zaisliukus is lapu, konkoreziu...). O kiekviena savaitgali vaikstom i spektaklius, jei tik pusvalandi trunka, bet tikrai pritraukia vaiku demesi. Idomiausi buvo Katinelis ir gaidelis bei 3 parsiukai. Ir patikekit, nuo pusantru metuku jau galim drasiai keliaut:)
*

Tai cia paciam kauno leliu teatre tas burelis yra? Gal galima placiau? Kada uzsiemimai, kiek kainuoja? 4u.gif
daivazek
Mes lankome Yamaha muzikos mokyklos pamokeles, pradejome, dar kai net metuku neturejo-vaikui laabai patinka, per vasara tik ir lauke rudens, kada vel lankyti gales pradeti biggrin.gif
Kadangi musiske yra didele gyvuliuku ir gyvuniuku myletoja, tai sumasteme vaikui atrakcija padaryti ir nuvedeme i cirka-ispudziai nerealus bigsmile.gif Vaikas su tokiom emocijom viska stebejo, komentavo-labai patiko thumbup.gif , per 2 val programa viduryje yra pertrauka "apsiforminti visus reikaliukus", tai visa pertrauka tik ir lauke, kada vel cirkas prasides biggrin.gif Dar vienas patarimas butu, su tokiais mazais vaikais rinktis brangesnius bilietelius,1-2-oje eileje, kad gerai viskas matyti butu, nes is toliau ir matomumas nekoks ir aplinkui daugiau visokiu blaskymu.Beje, mazyliams iki 3 metuku nemokamai, todel uz bilietus tik teveliai susimoketi turi mirksiukas.gif
Ice
Lankome yamahos mokyklėlę, esame labai patenkinti thumbup.gif 2 metukų buvome dramos teatre "Andereseno gatvė". Pavasarį porą kartų buvome lėlių teatre. Šiaip išsėdėdavo sunkiai, nes neramus vaikis, bet reik turėti atsigerti, dar kokį skanėstą - ir šiaip ne taip pratempiame tongue.gif
Dzordana
paziurekit tokia "Vaikija", ten jie ir piesia ir dainuoja mano mazyte tai ten piesdavo, labai jau piesti megsta smile.gif galvoju veliau reiks stengtis jai sudaryti salygas tobulejimui, i meno mokykla uzrasyti. bet iki to dar toli smile.gif
aka
apie pipirinos mokyklele esu girdejusi geru atsiliepmu tad planuoju artimiausiu metu apsilankyti ir su saviskiu smile.gif
masiu
QUOTE(kastone @ 2008 12 10, 18:08)
nueinam į lėlių teatrą  thumbup.gif
*

siaip leliu teatras labai faina, bet mano mazoji kazkodel ishsigando aplinkos, bet leles jai labai patiko.
indrezz
Sveikos smile.gif
Gal yra mamyčių vedančių savo brangenybes į užsiėmimus Klaipėdoje ? Na žinome Yamaha, Cipsiukus Akropolyje. Kokių dar užsiėmimų yra ?
kuku1470
gyvenam mažam mieste tai nieko nėra, kiek darželyje būna , o kino teatre kaž-kada buvom, tai garsas nors apkursti, išėjau skaudančia galva doh.gif
reikia gal kokiam spektalyje geriau pabūti ir gal įdomiau vaikui, o vasarą buvom delfinariume tai vaikas išsižiojęs žiūrėjo ir dar norėjo
Uno
Nuobodžiaujančias namuose kaunietes kviečiu į mamų klubą. Renkamės kiekvieną penktadienį "Pabiručių pasaulyje" (Laisvės. al. 59b, Kaunas, IV-tas aukštas) 11 val. Pabendraujam pora valandų ir skirstomės kas sau. Mano mažiui nedaug yra progų pasibūti su panašaus amžiaus vaikučiais, tai labai noriai ten eina ir labai sunku po to būna iškrapštyti namo.
Jei nuspręsit užsukti, prisistatykit viešai arba man į AŽ mirksiukas.gif
zarazna
QUOTE(masiu @ 2010 02 18, 17:27)
siaip leliu teatras labai faina, bet mano mazoji kazkodel ishsigando aplinkos, bet leles jai labai patiko.
*

Šiaip tai nuo spektaklio priklauso, kai kurie tinkami ir visai mažiems vaikiukams, o kai kurie ir "baisesni", ir pats spektaklis jiems gali būti nesuprantamas. Aš tai paskambindavau ir paklausdavau, ar tokio amžiaus vaikui tiks. Čia Vilniuje mirksiukas.gif
L*A*K*Š*M*I
Sveikos mamyte is Siauliu,kur vedate savo mazucius iki 2metu.?PAtikdavo mums kitose salyse yra vaikams aiksteles ten jie susirenka mamos ju vaikai ir zaidzia smile.gif o cia tokio kaip i darzeli ir tai ne visur pasibuti nera kur,tik savas kiemas arba Akropolis.GAl kas zino kur galima pasibuti su maziukais dar? g.gif
piene_66
Neuzsidarykit namuose vien del to, kad jusu nuomone vaikas dar mazas, jam nebus idomu ir t.t. Taip atrodo tik jums biggrin.gif gruodzio menesi su savo mergyte buvau Keistuoliu spektaklely vaikams Mamule Mu. Mano panelei buvo metukai ir 3 menesiai, ir ka jus manot, visa valanda negalejo atitraukt akiu nuo scenos, ziurejo svytinciom akim ir visokias emocijas reiske smile.gif o as jau buvau nusiteikus, kad po 10 min teks iseit biggrin.gif
Kita savaitgali eisim i cirka bigsmile.gif labai idomu, kaip ji reaguos, bet manau, kad bus suzaveta smile.gif
noraxxx
Gal kas lankese Laumiu pievoje? Ieskau ko nors panasaus savo vaikui, bet noreciau isgirsti atsiliepimus, nes tiksliai negali zinoti, kaip yra is tikruju...
ausreetia
Laba diena,
JCI ,,Žalioji nuotykių trasa“ kviečia kauniečius linksmai sutikti Pasaulinę aplinkos apsaugos dieną - VDU botanikos sode.
Daugiau informacijos apie renginį http://zaliasis.jci.lt/?p=1611

user posted image
Siurbelyte
Jei kalbam apie specialiai vaikams skirtus, tai pamegom Raganiukes teatra, dar vaikui patiko PC Panoramoje rengiamos vaiku sventes smile.gif
Tomawru
sveikos, cia ga;l ir ne ta tema, bet ar vedat i kokius uzsiemimus savo vaikucius? i muzikos sporto burelius 1,5 metuku?
garra
Mano dukryte nuo 2 metuku vaiksto i ivairius spektaklius, net i Operos ir baleto teatra ir labai jai patinka. Nepraejo jai tik simfoninio orkestro koncertas skirtas spec. vaikams, tai dar neipusejus koncertui beveik visi vaikai ismove lauk biggrin.gif Tai supratau net jei ir vaikam skirta geriau neeiti nes tikrai nuobodu, vaikai tikisi veiksmo ant scenos.
Mazena sv.
mums 18men ir mes irgi siuo metu ieskom kokiu nors idomiu bereliu , gal kas lanke ir yra patenkintas tai rasykit...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.