deja tikrai ne isvalyma 11 savaiciu buvo pilnai neisvale po keliu dienu pradejo kristi gabalai nuvaziavau i ligonine-gimdos uzdegimas
QUOTE(rosiukas @ 2005 07 03, 19:49) deja tikrai ne isvalyma 11 savaiciu buvo pilnai neisvale po keliu dienu pradejo kristi gabalai nuvaziavau i ligonine-gimdos uzdegimas Tad būtinai darykis visus tyrimus.Mes ne gyd. ir ar lengva po to pastoti,sunku atsakyti. Man darė 12 sav.Tikrai ne mano noru Ir dar,neklausinėkite mergaitės manęs,dėl ko taip įvyko(tai iš medicininės pusės),nes man tai juodas gyvenimo periodas.Lėliuko nuotrauką ir dabar tebesaugau.Oi kaip skauda QUOTE(fortūnata @ 2005 07 03, 18:59) Tad būtinai darykis visus tyrimus.Mes ne gyd. ir ar lengva po to pastoti,sunku atsakyti. Man darė 12 sav.Tikrai ne mano noru Ir dar,neklausinėkite mergaitės manęs,dėl ko taip įvyko(tai iš medicininės pusės),nes man tai juodas gyvenimo periodas.Lėliuko nuotrauką ir dabar tebesaugau.Oi kaip skauda Fortūnata, QUOTE(fortūnata @ 2005 07 03, 18:59) Tad būtinai darykis visus tyrimus.Mes ne gyd. ir ar lengva po to pastoti,sunku atsakyti. Man darė 12 sav.Tikrai ne mano noru Ir dar,neklausinėkite mergaitės manęs,dėl ko taip įvyko(tai iš medicininės pusės),nes man tai juodas gyvenimo periodas.Lėliuko nuotrauką ir dabar tebesaugau.Oi kaip skauda Nepyk, kad klausiu, bet kaip galima pastoti, jei užakę kiaušintakiai? Nes aš žinau tik 1 būdą - IVF. Mano tokia situacija. QUOTE(Viltė @ 2005 07 03, 22:08) Nepyk, kad klausiu, bet kaip galima pastoti, jei užakę kiaušintakiai? Nes aš žinau tik 1 būdą - IVF. Mano tokia situacija. Pro mano dešinijį kiaušintakį op. metu mėlis puikiai pratekėjo Be to operavo dešinę kiaušidę ir sąaugas,o jos nieko gero neduoda QUOTE(fortūnata @ 2005 07 04, 08:25) Pro mano dešinijį kiaušintakį op. metu mėlis puikiai pratekėjo Be to operavo dešinę kiaušidę ir sąaugas,o jos nieko gero neduoda Mano desinysis sunkiai pratekamas, o kairys - uzakes pats galas- fimbrijos, tai teoriskai irgi galiu tipo pastoti. Bet patikek - pralaukiau 6 metus - veltui. Nuo to laukimo gali ir hidrosalpingsai susiformuoti, o tada - ate ir IVF- veikia abortuojanciai. As jau seniai netikiu kad galiu pati pastoti. QUOTE(Viltė @ 2005 07 04, 10:10) Mano desinysis sunkiai pratekamas, o kairys - uzakes pats galas- fimbrijos, tai teoriskai irgi galiu tipo pastoti. Bet patikek - pralaukiau 6 metus - veltui. Nuo to laukimo gali ir hidrosalpingsai susiformuoti, o tada - ate ir IVF- veikia abortuojanciai. As jau seniai netikiu kad galiu pati pastoti. tai ir aš gi darysiuos IVF Nu mano kiaušintakiai kiek ,,geresni":nors kairysis visiškai miręs,bet va dešinysis geras,tik kad tuo gerumu netikiu,o laukti amžius neleidžia
Sveikos
Taigi nenuleiskit rankų ir nepraraskit vilties. Kartais gamta net medicinai sugeba pasipriešint.
Vilkute, labai smagu, kad aprašei savo istoriją. aš galvojau, kad po pūslinės išvisos moterys be gimdos lieka... o pasirodo - ne. labai smagu girdėti taip laimingai pasibaigusias istorijas. o chemija tave gydė?
Vilkute, kaip tu galėjai 10 savaičių nesuprasti, kad nėštumas nebesivysto???
QUOTE(Veronika @ 2005 09 22, 11:12) Vilkute, kaip tu galėjai 10 savaičių nesuprasti, kad nėštumas nebesivysto??? kai gulėjau ligoninėj, gulėjo viena mergina kurios nėštumas turėjo būti beveik 12sav.bet dėja leliukas nustojo vystytis būdamas 7 sav., taigi ji beveik 5 savaites nieko nejautė, niekas netepliojo, visi požymiai dar buvo QUOTE(paiduke @ 2005 09 22, 11:58) kai gulėjau ligoninėj, gulėjo viena mergina kurios nėštumas turėjo būti beveik 12sav.bet dėja leliukas nustojo vystytis būdamas 7 sav., taigi ji beveik 5 savaites nieko nejautė, niekas netepliojo, visi požymiai dar buvo vat šitas nėštumo aspektas man yra vienas iš baisesnių. juk jeigu, pvz., tave su echo apžiūri kokią 7 sav., viskas gerai ir liepia ateiti tik po 4 sav. ir jeigu staiga po kelių dienų vaisius miršta ir jeigu nėra jokių požymių, tai tu gali ramiai tas 4 sav. ir išvaikščioti nieko nežinodama. jetau, kaip baisu
Sveikos, man irgi nustatė nesivystantį nėštumą 9 sav., padarė valymą. Paskui kažkokį mikroskopinį tyrimą darė to, ką išvalė ir sakė, kad greičiausiai nustojo vystytis po kelių dienų
O dabar pastoti negaliu jau du metus po to. Gydytoja žiūrėdama gleivinę sakė, kad neaiškios gleivinės ribos ir tai gali apsunkinti implantaciją. O tai, atseit, aborto pasekmė, nors jis ir gerai buvo atliktas, o po jo jokių uždegimų nebuvo. Gal kuriai jūsų irgi panašiai? Negirdėjau anksčiau nieko apie "neaiškias ribas".
Nu panos, aš visvien negaliu suprasti kaip negalima nesuprasti, kad nėštumas jau nesivysto, juk išnyksta visi nėštumo požymiai:pykinimas, mieguistumas, krūtų tempimas ir skaudėjimas.
Zmogs, mes turbūt esame likimo draugės, aš irgi jau 2 metai kaip negaliu pastoti po darytos abrazijos po persileidimo... QUOTE(svajukė @ 2005 09 22, 11:05) vat šitas nėštumo aspektas man yra vienas iš baisesnių. man irgi tai yra vienas iš didžiųjų košmarų... saubas, siaubas, didelė užuojaiuta tai patyrusioms... Veronika, vaisius gali žūti, o jo apvalkalėlis ir toliau kurį laiką gaminti nėštumo hormoną, todėl ir požymiai gali likti, ir kraujavimas nesirodyti... Ir apskritai HCG žuvus vaisiui iš karto nenukrenta, palaipsniui.
Man pries 4.5metu. buvo nesivistamtis
QUOTE(Veronika @ 2005 09 23, 09:14) Nu panos, aš visvien negaliu suprasti kaip negalima nesuprasti, kad nėštumas jau nesivysto, juk išnyksta visi nėštumo požymiai:pykinimas, mieguistumas, krūtų tempimas ir skaudėjimas. Man du kartus buvo nesivystantis nestumas Kai pastojau siais metais, po ano karto medikai mane ziurejo kaip kiausini, pasitaike gera gydytoja, labai mane palaike. ( pas ana gydytoja eiti netrauke...) Blogumai baigesi praejus trims menesiams, o siaip pilviukas didejo,svoris augo.. Kol viena ryta pabudau ir nustebus pagalvojau- as ne nescia. Nebejauciau vaiko. Buvo 4,5 men , ir jausti judesius buvo anksti. Bet besilaukiancios mane supras - nebejutau dvasinio rysio ( nezinau, skamba kvailai) su maziuku. Vel begte pas gydytoja. Sikart jokia paranoja mane nebekaltino, padare tyrimus - visi geri. Dvi savaiteslaukimo tyrimams Genetikos centre. Tyrimai buvo tokie - geri, po to - blogi, pakarttotinai - vel geri, po savaites vel blogi. Bet kai padare echo dar po savaites - leliukas vel mires 3-4 sav. Reiskia, manes mamos nuojauta neapgavo, o tyrimai ir pozymiai ....beje, jokio kraujavimo nebuvo. Dabar praejo jau tris menesiai, po visko. Is pradziu laikiausi gerai, puoliau i darbus, atostogas, tvarkymus, nusikirpau plaukus, pakeiciau ivaizdi, bet po to atejo suvokimas, kad negaliu taip begti nuo saves. Vis kartojau sau, kad laikas viska uzgydis( taip ir bus), ir stumiau visas blogas mintis nuo saves. Bet pasirodo, jos niekur nedingo, o ramiai lauke kamputyje, ir dabar, kai pavargau sau irodineti, kad viskas pas mane gerai, prasiverze asarom. Seimyna ziuri nustebus, juk mama stipri, ir jei neverke TADA, tai ko psichuoja DABAR,barskindama lekstes. Uzkeliau isterija vyrui, kad neisvaziavom kur i uzsieni pailset siais metais. Geda paciai. Ne ilsetis noriu, o tiesiog pabegti. Kazkaip susipainiojau tarp emociju. Siandien kaip tik asaroju, ir norejau issikalbet. Matyt, ne atsitiktinai pamaciau tokia tema. Kazkaip tikrai lengviau, kai matai, kad ne tau vienai taip atsitiko, kad kazkas irgi lieja asaras. Kaip sakoma, yra laikas verkti, yra laikas dziaugtis. Ateis svente ir i musu kiema, merginos.
Uchhhh, kaip širdį suspaudė....
Ajuni, užjaučiu tave, Dieve, galvodavau, kad jei jau praeini 3 mėnesių laikotarpį, tai nieko negali atsitikti.Pasirodo gali...
QUOTE(Vilkute @ 2005 09 21, 12:00) Kadangi taip ilgai nešiojau mirusį vaikiuką, liaudiškai tariant "išpuvo" gimda ir darant antrąją abraziją ji įplyšo bliamba, medicina atrodo tokia vaidina : pazengus ir pan. o va abraziju negali svariai atlikti... man tas pats. 2 abrazijos - po abieju pakartotiniai valmai... dabar gimdos uzdegimas - siaubas.... zinau kad jei uzdegimas, tai po to jau nekas tada buna....... gi nejaunyn einam... siaubas.... o lailiuko tai norisi vis labiau ir labiau QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 02 24, 22:18) bliamba, medicina atrodo tokia vaidina : pazengus ir pan. o va abraziju negali svariai atlikti... man tas pats. 2 abrazijos - po abieju pakartotiniai valmai... dabar gimdos uzdegimas - siaubas.... zinau kad jei uzdegimas, tai po to jau nekas tada buna....... gi nejaunyn einam... siaubas.... o lailiuko tai norisi vis labiau ir labiau Užuojauta QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 02 24, 23:18) bliamba, medicina atrodo tokia vaidina : pazengus ir pan. o va abraziju negali svariai atlikti... man tas pats. 2 abrazijos - po abieju pakartotiniai valmai... dabar gimdos uzdegimas - siaubas.... zinau kad jei uzdegimas, tai po to jau nekas tada buna....... gi nejaunyn einam... siaubas.... o lailiuko tai norisi vis labiau ir labiau gimdos uzdegimas gali ir nepakenkti, gali ir pakenkti. Zinau kam buvo 2 uzdegimai, bet pastoti ir isnesioti nebuvo jokiu problemu, po abraziju taip pat. Bet kiek yra atveju, kur nieko nebuvo, o pastoti niekaip nepavyksta...
SVEIKOS VISOS.AS IR PRISIJUNGIU PRIE JUSU>PRIES 3 METUS PASIDARIAU ISVALYMA, O DAR LABAI BIJAU AR GALESIU SUSILAUKT VAIKU.PO ISVALYMO LYG IR NEBUVO JOKIU UZDEGIMU, BET VA JAU 5 MEN KAIP NEPAVYKSTA PASTOTI TODEL LABAI BIJAU
Nu ką, galiu pasakyt... Melskis, kad viskas būtų gerai.
Jei amžius dar leidžia, tai kreiptis pas gydytojus reiktų, jei nepastosi metus. Jei labai neramu - gali kreiptis anksčiau - padaro vieną kitą tyrimą, echo, ginekologinę apžiūrą... Jei ciklas reguliarus ir tt.
O kaip pojūčiai? savijauta? Ar reguliariai gaminate
nezinau gal mano poziuris labai egoistiskas, bet daugeliu atveju man visai negaila tokiu kurios sako va pasidariau ir dabar bijau. Reik iskarto galvot ka darai
zinoma tai netaikoma tokiems atvejams kai nebuvo iseities... QUOTE(murmur @ 2007 02 26, 17:25) nezinau gal mano poziuris labai egoistiskas, bet daugeliu atveju man visai negaila tokiu kurios sako va pasidariau ir dabar bijau. Reik iskarto galvot ka darai zinoma tai netaikoma tokiems atvejams kai nebuvo iseities... O aš nesmerkiu, neaišku kokių priežasčių vedamas moteris darosi abortą. Kartais labai sunku atlaikyti spaudimą, kuris yra daromas iš šono. Nesu be nuodėmės, kad smerkti ir teisti. QUOTE(murmur @ 2007 02 26, 17:25) Niekad nepritariau tokiam kontracepcijos metodui kaip abortas... Bet...negaliu griežtai smerkti kitų... Jei tai būtų mano draugė bandyčiau atkalbėti... ...Aš kažkada spiralę turėjau po antro vaiko. Galvojau taip - mane visą laiką, kol saugojomės natūraliais metodais pamainomis su "gumiukais", persekiojo jausmas, kad netyčia pastosiu, o vaikiukai tai maži. Juk tikina farmacininkai, kad jos (spiralės) - labai gerai, kad tik išėmus viskas atsistato... 1,5 metus tikrai buvo viskas normalu (nors to persekiojančio jausmo, tai vistiek nebuvau atsikračiusi). Jau ėmiau planuoti, kad ją reik išsiimti, kaip vienos mėnesinės ėmė tęstis iš pradžių 2 savaites - klausiu ginekologės - ką daryti - o ji man - vitamino C daugiau gerkite. Dar po 2 savaičių neiškenčiau, nes nepadeda tie vitaminai - įsiprašiau - Sako spiralė pasmuko ir vos neiškrito. Tada ją išėmė, bet kraujuoti vistiek nenustojo, taigi dar po savaitės aš pas ją vėl - pasiuntė į ligoninę - valymas. Nėštumo tai nebuvo. Bet liepė nepastoti kokius pusę metų... Na aš esu pasakojusi toliau, kas man buvo, tai nesikartosiu, Bet noriu tik pasakyti - kad aš sau ir gi sakau, kad jei būčiau žinojusi, kad dėl viso to kils problemų ir nebegalėsiu pastoti, nebūčiau taip saugojusis Tai gi "Aš tai galvojau" - o pasirodo viskas ne taip...
man tai kazkodel dabar atrodo kad gimdysiu tiek kiek duota bus is auksciau. Gal uztai kad zinau jog taip nebus, kad kiekvienas vaikas man kainuos daug ir finansiskai ir fiziskai, gal uztai kad perejau per visa ta pragara ir mesmale, kuria dabar norisi pamirsti ir pradeti pagaliau gyventi kaip visi "normalus" zmones, nesijaudinant del kiekvienos smulkmenos, ne tokio krepstelejimo pilve, ne vietoj dilgtelejusio skausmelio.
Aisku man lengva dabar taip kalbeti, bet kai paziuriu ka zmones gali turet ir ko atsisako per savo neatsakinguma tai norisi verkti. Tikrai QUOTE(murmur @ 2007 02 26, 18:07) man tai kazkodel dabar atrodo kad gimdysiu tiek kiek duota bus is auksciau. ... Aisku man lengva dabar taip kalbeti, bet kai paziuriu ka zmones gali turet ir ko atsisako per savo neatsakinguma tai norisi verkti. Tikrai Aš suprantu, kad turėdama du vaikiukus ir gi neturiu teisės lygintis su merginomis šiame puslapyje, bet širdyje aš labai labai su jomis. Aš ketvirtus metus vis periodiškai sapnuodavau tai nėštumą, krūtimi maitinamą kudikį, tai savo dukrą ir net mano tėvas kartą sapnavo, kad jis vedasi ją už rankos... Ir štai išgirstu iš gydytojų, kad natūraliai vaikų nebeturėsiu... Dieve, jei kas būtų pasakęs tada, tai gi dabar manau, kad irgi gimdyčiau, kad tik duotų... ir kiek duotų QUOTE(Alexandra @ 2007 02 26, 19:58) kad jei būčiau žinojusi, kad dėl viso to kils problemų ir nebegalėsiu pastoti, nebūčiau taip saugojusis Tai gi "Aš tai galvojau" - o pasirodo viskas ne taip... Tiesa, kad gydytojai retai varginasi aiskindami visas galimas proceduros pasekmes, o kai jos istinka, belieka grauztis, kad pati prisidirbai. Griztant prie abortu, tai kazkodel neteko girdeti QUOTE(Lelija Pinavija @ 2007 03 02, 12:18) Tiesa, kad gydytojai retai varginasi aiskindami visas galimas proceduros pasekmes, o kai jos istinka, belieka grauztis, kad pati prisidirbai. Griztant prie abortu, tai kazkodel neteko girdeti Statistiniu duomenu, manau kad nera, nebent kas disertacija rasytu, tai apie tai zinos tik siauras ratas gydytoju. Tokiai problemai spresti reikia daug fiannsiniu valstybiniu lesu, o jos skiriamos ivairiai. Nors interente uzsienio saitose turbut bus daugiau informacijos.
o kokie gimdos uzdegimo pozymiai?
Sveikos merginos, as taip pat noriu pasisakyti apie savo atveji.Pries 5 metus pasidariau valyma 8 savaiciu ( komplikaciju nebuvo ), del kurio dabar labai gailiuosi
QUOTE(daivulka23 @ 2008 06 18, 10:38) Sveikos merginos, as taip pat noriu pasisakyti apie savo atveji.Pries 5 metus pasidariau valyma 8 savaiciu ( komplikaciju nebuvo ), del kurio dabar labai gailiuosi DAIVULKA, pas mane panasi istorija bet as va jau metus negaliu pastot ir menesines nereguliarios ir t.t, bet as nenuleidziu ranku mes su vyru labai laukiam stebuklo jei labai ko troksti butinai issipildo. linkiu kantrybes
Merginos,kaip aš jum pavydžiu kad jūs dar laukiat ir galvojat ,kad viskas susitvarkys(o taip tikrai ir bus).Aš irgi tikėjausi ir laukiau 10m.,dėja amžius jau nebe tas,skubėkite ir tikėkite.Sėkmės ,nelengvame kelyje
sweikutes
na as cia prisiskaiciau wisokiausiu istoriju,ir dabar bijot pradejau... pries 2 dienas man iwyko sawaiminis persileidimas ziuriu merginos sunkiai pastoja,todel dabar labai bijau....o dar tos wisokios komplikacijos man walymo nedare,kaip sako daktarai pati issiwaliau,bet labai baisu kad ten nebutu ko like,ir kad neprasidetu komplikaciju
sveikos esamos ir būsimos mamytės. labai nuoširdžiai prašau patarimo
manyje važosi dvi galimybės, gimdyt- juk tai mano kūnas ir kraujas, užteko kasnio 4 užteks ir 5. bet kita pusė sako jog aš jauna man viskas prieš akis, jau turiu du nuostabius vaikus. juk turiu pasirūpini jais užtikrinti jiems ateitį. esu tokia pasimetus, man taip skaudu kad pakliuvau ir dar taip nesamoningai. man gaila savęs bet kartu labai gaila mažiuko, juk jis nekaltas, kad tėveliai prisižaidė. padėkit, parašau QUOTE(saule08 @ 2008 10 25, 15:03) sveikos esamos ir būsimos mamytės. labai nuoširdžiai prašau patarimo manyje važosi dvi galimybės, gimdyt- juk tai mano kūnas ir kraujas, užteko kasnio 4 užteks ir 5. bet kita pusė sako jog aš jauna man viskas prieš akis, jau turiu du nuostabius vaikus. juk turiu pasirūpini jais užtikrinti jiems ateitį. esu tokia pasimetus, man taip skaudu kad pakliuvau ir dar taip nesamoningai. man gaila savęs bet kartu labai gaila mažiuko, juk jis nekaltas, kad tėveliai prisižaidė. padėkit, parašau Nezinau ar paklausysi manes, bet manau gimdyk.. Patikek, tikrai nesigailesi..
sveikos esamos ir būsimos mamytės. labai nuoširdžiai prašau patarimo . esu jauna dviejų nuostabių vaikučių mama. dukrytei jau 4,5 metukų, o sūneliui 7 menesiukai. bet vat vakar mane užgriuvo žinia, kad jau eina 5 savaitė kaip vėl esu nėščia , pasirodo pastojau pirmą dieną po mėnesinių. su vyru santykiai geri, kita kaip ir džiaugtūsi, bet man vos 26 ir negaliu patikėt kad galiu būt trijų vaikų mama. beto nei tinkamų salygų tam vaikučiui šiuo metu negalėtume suteikti.
manyje važosi dvi galimybės, gimdyt- juk tai mano kūnas ir kraujas, užteko kasnio 4 užteks ir 5. bet kita pusė sako jog aš jauna man viskas prieš akis, jau turiu du nuostabius vaikus. juk turiu pasirūpini jais užtikrinti jiems ateitį. esu tokia pasimetus, man taip skaudu kad pakliuvau ir dar taip nesamoningai. man gaila savęs bet kartu labai gaila mažiuko, juk jis nekaltas, kad tėveliai prisižaidė. padėkit, parašau QUOTE(saule08 @ 2008 10 25, 15:14) sveikos esamos ir būsimos mamytės. labai nuoširdžiai prašau patarimo . esu jauna dviejų nuostabių vaikučių mama. dukrytei jau 4,5 metukų, o sūneliui 7 menesiukai. bet vat vakar mane užgriuvo žinia, kad jau eina 5 savaitė kaip vėl esu nėščia , pasirodo pastojau pirmą dieną po mėnesinių. su vyru santykiai geri, kita kaip ir džiaugtūsi, bet man vos 26 ir negaliu patikėt kad galiu būt trijų vaikų mama. beto nei tinkamų salygų tam vaikučiui šiuo metu negalėtume suteikti. manyje važosi dvi galimybės, gimdyt- juk tai mano kūnas ir kraujas, užteko kasnio 4 užteks ir 5. bet kita pusė sako jog aš jauna man viskas prieš akis, jau turiu du nuostabius vaikus. juk turiu pasirūpini jais užtikrinti jiems ateitį. esu tokia pasimetus, man taip skaudu kad pakliuvau ir dar taip nesamoningai. man gaila savęs bet kartu labai gaila mažiuko, juk jis nekaltas, kad tėveliai prisižaidė. padėkit, parašau Aš tai irgi manau, kad turetum gimdyti. Aišku dabar atrodo, kad bus labai sunku, bet jei po kelių metu visgi nuspresit, kad reikia dar vieno Man irgi buvo panaši situacija, tai dabar, kad ir kaip norėčiau Aišku, čia tik mano nuomonė, bet spręsti jums. Taigi LABAI gerai pagalvokit. Kad ir ką nuspręstumėt linkiu didžiausios sėkmės jūsų šeimai QUOTE(saule08 @ 2008 10 25, 16:03) sveikos esamos ir būsimos mamytės. labai nuoširdžiai prašau patarimo manyje važosi dvi galimybės, gimdyt- juk tai mano kūnas ir kraujas, užteko kasnio 4 užteks ir 5. bet kita pusė sako jog aš jauna man viskas prieš akis, jau turiu du nuostabius vaikus. juk turiu pasirūpini jais užtikrinti jiems ateitį. esu tokia pasimetus, man taip skaudu kad pakliuvau ir dar taip nesamoningai. man gaila savęs bet kartu labai gaila mažiuko, juk jis nekaltas, kad tėveliai prisižaidė. padėkit, parašau Butinai gimdyk - juk tai tavo vaikutis, tavo mazylis, jis jau YRA ir jokiu budu nevalia jo zudyti. 100 proc. tau garantuoju, kad pagimdziusi nesigailesi. o vat po gimdymo is karto naudokikis bent jau dvigubom apsaugos priemonem.
Turiu 2 vaikucius.. pries savaite turejo prasidet mmm, deja... velavo ne be priezasties... visa savaite kaip isprotejus googlinau.. ieskojau nors menkiausios paguodos... palaikymo.. deja.. nei vienam forume to neradau.. nesakau, kad tai turetu buti skatintina.. bet jei jau moteris zino kad tam vaikiukui nelaikas..? pvz. mano situacijoje su vyru net gyvendami atskirai be proto pykstames, jau turime 2 bamblius.. kokia ateitis? tarkim kad ir po 5m issiskirsim.. kaip vienai moteriai islaikyt 3 vaikus??? ar daug bus "princu" norinciu moters su "bagazu"??? kaip vienai uzauginti 3vaikus? kaip visuomet juos aprengt, pamaitint, pagaliau isleist i mokslus???
norejau tik palaikyti moteris kurios TVIRTAI zino, kad nelaikas tam mazyliui.. nesakau, kad bus lengva.. tikrai sunku.. isejus is poliklinikos (po issiurbimo) atsisedau i masina ir apsiblioviau.. poliklinikos pastatas dekoruotas kryziais... bliaunu ir galvoju: padejau kryziu ant savo vaikelio.. tikrai sunku, bet palaiko mintis, kad taip reikejo... nepulkit smerkt kol pacios neatsiduret tokioj padeti. gal tiesiog pasistenkim paguost ir palaikyti vienos kitas jei sugebam, o ne pult ir kategoriskai smerkti p.s. jei pulsit burbet, kad durnike nezino apie apsauga - 100% apsauga tik susilaikymas, o viena efekyviausiu apsaugos priemoniu, gumytes, kartais taip pat nuvilia... |