Mamytės, gal kieno nors vaikučiai lanko šią mokyklą ir gali parašyti atsiliepimų apie ją. Rudenį mano panelė eis į pirmą klasę, (dabar eina ten i paruošiamąją) ir labai norieiti į šitą mokyklą, nors Radvilėnų arčiau musu. Ačiū už bet kokią informaciją.
Hm, as pries daug metu ten dirbus esu. Visa atmosfera man siaip patiko. Jie nemazai demesio skiria( bent skirdavo) katalikybei, bet pre daug vaikasm nebudavo tai grudama. Nedidele mokyklele, man tuo visai patiko. Dabar turbut jau nemazai ir nauju mokytoju yra, bet is esmes visos buvo tikrai labai fainos.
Mane irgi domina ši mokyklėlė. Ar yra prailgintos grupės, iki kelintos val. jos dirba, kokios mokytojos nuo 2009 m. rudens mokys pirmokėlius
Įdomu būtų atsiliepimai apie mokytojas. Kokia mokytoja bus šį rudenį?
puiki mokykla ir puikios mokytojos, ypac mokytoja Daivute.
QUOTE(Profesorė @ 2009 09 30, 21:59) siemet su antrokais dirba labai puikios mokytojos. Daiva ir Kristina. ( siaip tai visos puikios, kiekviena su savo privalumais vaikų klasėse yra 20-21. vaikai saunus, teveliu kolektyvas super. maitinimas labai geras, nes gamina pati mokykla, o ne privatininkas prailginta grupė iki 17:30 (menesinis mokestis 75 lt., galima ir uz diena moketis ir uz valanda, kaip susitari ir kaip tau reikia) daug popamokines veiklos (bureliai tikrai vyksta), o ir mokytojos neskuba namo po pamoku, randa laiko vaikams konsultuoti su teveliais bendrauti ir pn. daugiau info: mokykla-darzelis ŠVIESA
sveiki
mano dukra šiemet jau baigs šią mokyklą
KAS ŽINO - ar realu papulti į šią mokyklėlę atėjus iš kito darželio paruošiamukų. IR kaip skaitos "ne pagal gyvenamą vieta"? Mus labai domina tokia mokyklėlė - gal žinot, kada atvirų durų dienos?
QUOTE(Nija @ 2010 01 26, 13:36) KAS ŽINO - ar realu papulti į šią mokyklėlę atėjus iš kito darželio paruošiamukų. IR kaip skaitos "ne pagal gyvenamą vieta"? Mus labai domina tokia mokyklėlė - gal žinot, kada atvirų durų dienos? kad dabar nera priemimo pagal gyvenamaja vieta. svarbu laiku dokumentus atnesti. kiek zinau si mokyklele renka 2 klases siemet. Dokumentus svarbu iki geguzes vidurio paduoti artimiausios atviros durys bus balandzio 9-10 d.d. o del papuolimo is kito darzelio o kodel i ne.. priesmokyklinuku turi tik 1 grupe, tai tikrai priims ir is kitu darzeliu
Sveikos mamytės,
Siemet turiu leisti sūnelį į pirmąją klasę ir blaškausi,ką rinktis ,,Varpelį" ar "Šviesą". Gal kas gali apibudinti mokytoja Jankauskiene?Girdėjau,kad ji išmoko vaikučius gražaus bendravimo,bet ar ismoko dirbti? Ar jos pamokose yra kas veikti vaikams,kurie ateina siek tiek daugiau paženge negu kiti? QUOTE(Nija @ 2010 01 26, 12:36) realu QUOTE(irutean @ 2010 03 19, 12:42) Sveikos mamytės, Siemet turiu leisti sūnelį į pirmąją klasę ir blaškausi, ką rinktis ,,Varpelį" ar "Šviesą". Gal kas gali apibudinti mokytoja Jankauskiene?Girdėjau,kad ji išmoko vaikučius gražaus bendravimo,bet ar ismoko dirbti? Ar jos pamokose yra kas veikti vaikams,kurie ateina siek tiek daugiau paženge negu kiti? Paklausinėkit pačios mokytojos nuėjus kai bus atvirų durų diena. Šiaip puiki, veikli mokytoja (sync berods kaip tik ją ir mini). Nors iš kitos pusės nė apie vieną negalėčiau pasakyt, kad kažkuri nekokia. mokyklos puslapiukas
sveikos mamytes, labai puikiu atsiliepimu isgirdau apie si darzeli - mokykla, ju internetinis puslapis labai siltas, galvoju leisti savo sunu i sios mokyklos pirma klase. gal kas zinote apie mokytoja Daiva Bujanauskaite? buciau dekinga uz atsiliepimus
QUOTE(sync @ 2010 01 24, 15:48) sveiki mano dukra šiemet jau baigs šią mokyklą QUOTE(zzitukass @ 2010 10 19, 08:10) Sveikutes. Jau rasiau darzeliu temoj, bet dabar pamaciau, kad ir cia apie mokytoja Ausra kalbi. Tai gal mes ne apie ta pacia mokytoja kalbam, jei tu pries 20 m. pas ja mokeisi. Nes dabartine mokytoja Ausra man atrodo gan jauna, tai nemanau, kad tada jau dirbo. Dabartine mokytoja - Ausra Jankauskiene. QUOTE(Spiocha @ 2010 11 08, 00:10) Sveikutes. Jau rasiau darzeliu temoj, bet dabar pamaciau, kad ir cia apie mokytoja Ausra kalbi. Tai gal mes ne apie ta pacia mokytoja kalbam, jei tu pries 20 m. pas ja mokeisi. Nes dabartine mokytoja Ausra man atrodo gan jauna, tai nemanau, kad tada jau dirbo. Dabartine mokytoja - Ausra Jankauskiene. Na tuo metu ji buvo Rutkauskaitė, o mes gal pirmieji jos mokiniai... Žinot gerai nepamenu. Manau, kad jai turėtų būti apie 42- 43metus QUOTE(smalsi77 @ 2010 10 08, 16:36) sveikos mamytes, labai puikiu atsiliepimu isgirdau apie si darzeli - mokykla, ju internetinis puslapis labai siltas, galvoju leisti savo sunu i sios mokyklos pirma klase. gal kas zinote apie mokytoja Daiva Bujanauskaite? buciau dekinga uz atsiliepimus Sveika, smalsi77. Cia daug galiu prirasyti, bet jei dar turi konkreciu klausimu, klausk-atsakysiu QUOTE(Spiocha @ 2010 11 10, 17:36) Sveika, smalsi77. Cia daug galiu prirasyti, bet jei dar turi konkreciu klausimu, klausk-atsakysiu labai aciu uz atsakyma, tai Daivute turi treciokus siais metais, vadinasi pirmoku kitais metais dar neims mes kalbam apie ta pacia mokytoja Daiva Bujanauskaite? QUOTE(smalsi77 @ 2010 11 12, 14:55) labai aciu uz atsakyma, tai Daivute turi treciokus siais metais, vadinasi pirmoku kitais metais dar neims mes kalbam apie ta pacia mokytoja Daiva Bujanauskaite? Apie ta pacia. Labai gaila, kad tavo sunus turi jau kitais metais eiti i mokykla, nes Daivute tikrai nuostabi mokytoja. Tiesa yra dar viena mokytoja Daiva, bet ji tik siais metais atejo ir dabar turi pirmokelius, tai tikrai ir ne apie ja kalbejo. Jums turetu buti mokytoja Irena Frejus, nes ji dabar turi ketvirtokus. QUOTE(Spiocha @ 2010 11 13, 15:57) Apie ta pacia. Labai gaila, kad tavo sunus turi jau kitais metais eiti i mokykla, nes Daivute tikrai nuostabi mokytoja. Tiesa yra dar viena mokytoja Daiva, bet ji tik siais metais atejo ir dabar turi pirmokelius, tai tikrai ir ne apie ja kalbejo. Jums turetu buti mokytoja Irena Frejus, nes ji dabar turi ketvirtokus. na, va tikrai gaila.... na, ka padarysi, o gal zinai atsiliepimus apie Irena Frejus?
negi niekas nieko nezino apie mokytoja Irena Frejus?
mamytes, papasakokit ka nors daugiau apie sia pradine mokykla, prasau
... pirmoj klasej projektas "Zipis ir draugai", viena karta savaiteje. Jame vaikai mokesi toleruoti vieniems kitus, draugauti, padeti. Vaikams labai patiko
na, man tai cia komercija kvepia!! kam vaikams brukti kazkokiu vitaminu pavadinima i galva?? ar buvo atsiklausta teveliu nuomones tokia reklama deti i vaiku galveles? paskui dar kogero puse klases zipio vitaminus gere?? mmm??
Zipis yra gyvalazdės vardas ir ta programa neturi nieko bendro su jokia vitaminų reklama. Dėl programos tiesa tėvų mokslo metų pradžioje visada atsiklausiama, bet vėl gi pasikartosiu - nieko bendro su jokiais vitaminais tai neturi, atsiklausiama dėl tėvų sutikimo ją įgyvendinti. Aš po teisybei tokių vitaminų nė nežinau. :]]
Gal susipažinkit kas tai yra, užuot absurdiškais dalykais kaltinę. Beje, tą programą siūloma taikyti visų mokyklų pirmose klasėse. Vaikų labai mėgiama programėlė. O dėl su kažkuo sutampančio vardo tai logiško pagrindo piktintis lygiai tiek pat kiek jo gali būti apskritai piktinantis dėl tokių pačių žodžių vartojimo skirtinguose kontekstuose. Pagal tokią logiką ir aš savo vaikams pasikartojantį vardą suteikdama turėjau tikslą kokiai nors įmonei ar bent jau asmeniui reklamą daryt
gal yra naujesnių atsilipimų
o ir sviesos darzeli lanket gal
Labas, siemet sunus lanko darzelio (ne sveisos) priesmokykline grupe. vis pamastau, i kokia mokykla kitais metais leisti. gal galite pasidalinti savo atsiliepimais apie sviesos pradine mokyklele, apie dabartines ketvirtoku mokytojas. Koks vaiku paruosimo lygis? ACIU
Ka galit pasakyt apie 4toku mokytoja Kristina?
Ka galit pasakyt apie 4toku mokytoja Kristina?
|