Dezdemona*
2011 06 10, 17:19
Prisiskaiciau as cia apie ta kokybe ir kaiptik buvau nusipirkusi 7 bodziukus, bijojau net skalbti kad sakot jog issitampo susiburbuliuoja ir pan - bet nieko visai, isploviau ir atrodo taip pat kaip pries plovima  dydi atitinka irgi
*Ilgakojė*
2011 06 20, 15:44
As manau, kad patiems maziausiems siuos drabuzelius pirkti tikrai verta ir yra pasirinkimas,o nusinesioti tikrai nespeja,greiciau isauga  Va didesniems tai sakyciau man ten nieko grazaus nera, perkam kitose parduotuvese, bet sliauztai ir bodziukai tikrai normalios kokybes
spanieliuke
2011 06 28, 18:02
nepatinka man ju kokybe  isitampo,nusiskalbia greitai,kol maza buvo keleta turejau ir daugiau nebeperku,kaip sakoant- pabandziau ir nepatiko,antra kart i ta pati sulini nebesoksiu
Raselija
2011 07 07, 16:19
pabandziau ir as is to primarko, tai kaip ir tikejausi, likau labai nusivylus, o ir nieko grazaus neradau  tai nupirkau paprasciausius marskinelius su timputem 9-12 men amziaus (maniskei yra 16 men) marskinukai tinka, o vat timputes tai jauciu tik kokiu dvieju metuku kai busim apsimausim  tai daugiau net nebeinu i ta parduotuve
na puse bedos ta kokybe, man geriau nusipirkt 7 bodziukus uz 30lt, nei 1. Beje, perku Lt, nes pati uz niekur i uzsienius neisjudu.
Soffyyy
2011 07 27, 22:00
Man kai kurių ED rūbelių kokybė tragiška  Nieko neturiu priš bodikus, nu bet maikutės tai ojej  Vieną kartą išskalbei ir mesk lauk  Bet ir kaina tokia, kad po namus tąsyt ar tepliot negaila.
Karvytė Mū
2011 07 30, 00:09
QUOTE(Soffyyy @ 2011 07 27, 23:00) Nieko neturiu priš bodikus, nu bet maikutės tai ojej  Vieną kartą išskalbei ir mesk lauk o man atvirkščiai  bodžiukai nusivelia, nusiskalbia, kaklas išsitampo  o maikutės, turi porą, tai labai normalios kokybės, skalbimo net nesimato
marina86
2011 08 03, 22:50
Siek tiek pakeiciau nuomone apie Early Days bodziukus nusipirkusi Smile kinietisku bodziuku is maximos, po 10 Lt vnt. Tai Early Days palyginus su Smile kokybe superine  O kaina mazesne.
Almutė+
2011 08 18, 22:13
QUOTE(*Ilgakojė* @ 2011 06 20, 16:44) As manau, kad patiems maziausiems siuos drabuzelius pirkti tikrai verta ir yra pasirinkimas,o nusinesioti tikrai nespeja,greiciau isauga  Va didesniems tai sakyciau man ten nieko grazaus nera, perkam kitose parduotuvese, bet sliauztai ir bodziukai tikrai normalios kokybes   Pritariu visiškai. Mažiukai greičiau išauga, nei šie rūbeliai susidėvi. Turėjau daug šių rūbelių iki metukų (tiesa, dydžiai mums buvo šiek tiek pamažinti, nes panelė buvo aukštaūgė) ir buvau labai patenkinta  O dabar jau trys metukai mažei, tai ED rūbelio neturim nei vieno  Jau randam geresnių, kurie atlaiko daugiau skalbimų
vilmux0520
2011 08 29, 16:46
mamytes, gal galit pasakyt ar yra internete kur uzsisakyt EARLY DAYS rubeliu. Ne per perpardavinetojas, o tiesiai is UK? Tikrai neskaiciau visos temos  , tioesiog mazasis per daug demesio reikalauja. Tikiuosi nesupyksit, jei paklausiau nebe pirma karta ir yra jau atsakymas
Turim nemazai ED rubeliu, kaip uz tokia kaina kokybe visai gera, o vaikuciai gi greitai auga, nespeja sudevet
Varinija
2011 10 31, 07:53
ED suknyciu mazom panelytem buna grazus dizainas.O siaip kokybe rubeliu,ypac apatiniu prasta...  Nebeperkam ED  Nors kol vaikai paaugo pirkau nemazai
|
|