Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Early Days
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4
Dezdemona*
Prisiskaiciau as cia apie ta kokybe ir kaiptik buvau nusipirkusi 7 bodziukus, bijojau net skalbti kad sakot jog issitampo susiburbuliuoja ir pan - bet nieko visai, isploviau ir atrodo taip pat kaip pries plovima smile.gif dydi atitinka irgi
*Ilgakojė*
As manau, kad patiems maziausiems siuos drabuzelius pirkti tikrai verta ir yra pasirinkimas,o nusinesioti tikrai nespeja,greiciau isauga smile.gif Va didesniems tai sakyciau man ten nieko grazaus nera, perkam kitose parduotuvese, bet sliauztai ir bodziukai tikrai normalios kokybes thumbup.gif
spanieliuke
nepatinka man ju kokybe schmoll.gif isitampo,nusiskalbia greitai,kol maza buvo keleta turejau ir daugiau nebeperku,kaip sakoant- pabandziau ir nepatiko,antra kart i ta pati sulini nebesoksiu biggrin.gif
Raselija
pabandziau ir as is to primarko, tai kaip ir tikejausi, likau labai nusivylus, o ir nieko grazaus neradau schmoll.gif tai nupirkau paprasciausius marskinelius su timputem 9-12 men amziaus (maniskei yra 16 men) marskinukai tinka, o vat timputes tai jauciu tik kokiu dvieju metuku kai busim apsimausim g.gif tai daugiau net nebeinu i ta parduotuve schmoll.gif
ggrass
na puse bedos ta kokybe, man geriau nusipirkt 7 bodziukus uz 30lt, nei 1. Beje, perku Lt, nes pati uz niekur i uzsienius neisjudu.
Soffyyy
Man kai kurių ED rūbelių kokybė tragiška blush2.gif Nieko neturiu priš bodikus, nu bet maikutės tai ojej biggrin.gif Vieną kartą išskalbei ir mesk lauk biggrin.gif Bet ir kaina tokia, kad po namus tąsyt ar tepliot negaila.
Karvytė Mū
QUOTE(Soffyyy @ 2011 07 27, 23:00)
Nieko neturiu priš bodikus, nu bet maikutės tai ojej biggrin.gif Vieną kartą išskalbei ir mesk lauk biggrin.gif

o man atvirkščiai lotuliukas.gif bodžiukai nusivelia, nusiskalbia, kaklas išsitampo doh.gif o maikutės, turi porą, tai labai normalios kokybės, skalbimo net nesimato schmoll.gif
marina86
Siek tiek pakeiciau nuomone apie Early Days bodziukus nusipirkusi Smile kinietisku bodziuku is maximos, po 10 Lt vnt. Tai Early Days palyginus su Smile kokybe superine biggrin.gif O kaina mazesne.
Almutė+
QUOTE(*Ilgakojė* @ 2011 06 20, 16:44)
As manau, kad patiems maziausiems siuos drabuzelius pirkti tikrai verta ir yra pasirinkimas,o nusinesioti tikrai nespeja,greiciau isauga smile.gif Va didesniems tai sakyciau man ten nieko grazaus nera, perkam kitose parduotuvese, bet sliauztai ir bodziukai tikrai normalios kokybes thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif Pritariu visiškai. Mažiukai greičiau išauga, nei šie rūbeliai susidėvi. Turėjau daug šių rūbelių iki metukų (tiesa, dydžiai mums buvo šiek tiek pamažinti, nes panelė buvo aukštaūgė) ir buvau labai patenkinta thumbup.gif O dabar jau trys metukai mažei, tai ED rūbelio neturim nei vieno schmoll.gif Jau randam geresnių, kurie atlaiko daugiau skalbimų lotuliukas.gif
vilmux0520
mamytes, gal galit pasakyt ar yra internete kur uzsisakyt EARLY DAYS rubeliu. Ne per perpardavinetojas, o tiesiai is UK? Tikrai neskaiciau visos temos blush2.gif , tioesiog mazasis per daug demesio reikalauja. Tikiuosi nesupyksit, jei paklausiau nebe pirma karta ir yra jau atsakymas ax.gif
Lafe
Turim nemazai ED rubeliu, kaip uz tokia kaina kokybe visai gera, o vaikuciai gi greitai auga, nespeja sudevet mirksiukas.gif
Varinija
ED suknyciu mazom panelytem buna grazus dizainas.O siaip kokybe rubeliu,ypac apatiniu prasta... mirksiukas.gif Nebeperkam ED tongue.gif Nors kol vaikai paaugo pirkau nemazai biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.