Man tai labai faini ED rūbeliai, didesnių dydžių nelabai žinau, o iki 2 metukų tai tikrai viskuo patenkinta
Man tai labai patinka sios firmos drabuzeliai!
Mergaitems tai tikrai graziu drabuzeliu yra, o va vyrukams 2m ir didesniams jau nera labai is ko ir pasirinkti, buvau Anglijoje tai nelabai ka ir parveziau saviskiui
Tikrai grazuciai iki 2m.kazkur,didesni jau nelabai
Pirkau ir pirksiu
man tai labai faini ir svarbu bnebrangus, vistiek mazius greit isauga, o del bodziu tai tikrai nekas, tie kaklai isitaso greit, bet syki brangesiu pirkau ir is ed tai kapi nieko
Perkam ED bodžiukus, tai super! Spalvingi, nei išsitampo, nei išblunka, o ir kaina rinkinio super!
Mums tai labai tiko ir patiko ED rūbeliai iki 2 metų nešiojom
O internetines parduotuves anglijoje jie neturi?Kur jus tuos drabuzelius perkat
mes irgi turim ir kokybe nesiskundziam.
SIos firmos drabuzeliai kaina atitinka kokybe
Labai pigiai visko galima nusipirkt!
Man sitie nepatiko, nes ismierike visai netiko, bent 2 ismierom mazi rubai visi (raso 3-6 men kudikiui, o as najagimi renkdavau ir pan) nors mano vaikis gime anksciau ir nedidukas tik 3 kg ir 52 cm ugio, bet sita firma nepatiko butent del dydziu neatitikimo
turim keleta rubeliu, labai faini, gavom dovanu.l O gal zinot kur ju galima internete nusipirkti? jei taip bukit gerutes, parasykit kazkas i az
Aš pati prekiauju šiais rūbeliais ir jų kokybė man patinka
Turim nemazai rubeliu sios firmos,patinka. Dydziai atitinka, gerai nesiojasi, skalbiasi, patogus
QUOTE(PŪKITAS @ 2009 07 02, 21:32) Man sitie nepatiko, nes ismierike visai netiko, bent 2 ismierom mazi rubai visi (raso 3-6 men kudikiui, o as najagimi renkdavau ir pan) nors mano vaikis gime anksciau ir nedidukas tik 3 kg ir 52 cm ugio, bet sita firma nepatiko butent del dydziu neatitikimo Nu nezinau
ED yra nauja parduotuve Kauno urmo prekybos centre. Labai pasidziaugiau kad viskas vienoj vietoj, matai iskart ka perki. Maloniai aptarnavo pardaveja. Labai pavargau nuo tu lenkisku drabuziu kurie nusiskalbia ir paskui buna belekokie.
Musu dauguma rubeliu is Early Days. Esu labai patenkinta. Bodziukai geresni tie kur su apsiuvinejimu aplink kakliuka nei tie kur tik uzsiuti paprastai. Sliauztukai nei vieni neissitampe
Pamirsau pamineti jog rubeliu galima isigyti www.bambuziukas.lt
Tikiuosi negausiu velniu is admkinistracijos uz sia nuoroda, nes noriu tik padeti Bet patarciau jei kas turit draugu ar giminiu Britanijoje geriau is cia lai nuperka ir atsiuncia, nes tikrai pigiau (kaip pvz 7 vienetai bodziuku 12men-18men. - 5 svarai t.y. 20Lt, kur internete kainuoja 32-36Lt. Jei daugiau kazka pirksit tai net siuntimas is anglijos atsipirks ir vistiek pigiau gausis
Kalvarijų turguje yra parduotuvytė, ten prekiauja EARLY DAYS smėlinukais ir dar yra visokių rūbelių
Kokybė gera
as savo suneliui perku beveik tik vien sios firmos rubus ir mums labai
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 09 03, 08:47) Kalvarijų turguje yra parduotuvytė, ten prekiauja EARLY DAYS smėlinukais ir dar yra visokių rūbelių Kokybė gera geras... Mes turim pizamytes early days tai labai fainai.O dabar bandom bodziukus,paziuresim.Siaip esu next gerbeja,bet kaina aisku early days tikrai pagal kokybe nedidele-neturim del kokybes jokiu problemu.Su dydziais taip-nupirkau next pizamas 9-12 men,tai jos tokio pat dydzio kaip early days 12-18men,o ta early days pizama isskalbiau,tai biski dar susitrauke. Papildyta: QUOTE(PŪKITAS @ 2009 07 02, 23:32) Man sitie nepatiko, nes ismierike visai netiko, bent 2 ismierom mazi rubai visi (raso 3-6 men kudikiui, o as najagimi renkdavau ir pan) nors mano vaikis gime anksciau ir nedidukas tik 3 kg ir 52 cm ugio, bet sita firma nepatiko butent del dydziu neatitikimo QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 07 09, 11:31) dydziau manu biski pamazinti,nes maniskei 9 men,o nesioja 12-18 men ir bodzius,ir pizamas-ir kaip tik QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 09, 23:53)
Tie bodziukai kur is pack 7 buna, labai issitampo
QUOTE labai issitampo cia svelniai tariant. maniske kai ropodavo, tai matydavosi pamperis, nes atvepes bodzio priekis zeme vilkdavos beveik draugiskai niekam nerekomenduoju sios firmos drabuziu. nepalyginamai kokybiskesni yra GEORGE apatiniai drabuzeliai, o jei uzsisakot internete, tai ir pigesni
Mes irgi turim daug ED rūbelių, kai kas tikrai labai išsitampo (maikutės, bliuskutės, golfukai), bet kitais drabužėliais (triusikais, kelnėm, pižamom, bodžiukai išvis super buvo) esu labai patenkinta, atsižvelgiant į kainą ir nešiojimo laiką. Juk mažius taip greitai auga, kiek jis ten panešioja...
o,gerai,kad perskaiciau
Man tai kokybė patiko
Tik vieno dydžio 7 vnt. man niekada neprireikė
Turim ir mes nemazai sios firmos drabuzeliu.Trikotaziniais nesu patenkinta, nes man kazkaip greit nusiskalbia, isblunka, isistampo
O vat dzinsiukai, striukytes, kelnytes, kai kurie megztukai QUOTE(voveriena @ 2009 09 18, 09:53) cia svelniai tariant. maniske kai ropodavo, tai matydavosi pamperis, nes atvepes bodzio priekis zeme vilkdavos beveik draugiskai niekam nerekomenduoju sios firmos drabuziu. nepalyginamai kokybiskesni yra GEORGE apatiniai drabuzeliai, o jei uzsisakot internete, tai ir pigesni na mano nuomone ed ir george apatiniu kokybe vienoda QUOTE(katuksss @ 2009 09 26, 18:35) kokybe ju panasi, bet George man kazkodel labiau patinka
Turejau progos aplankyt ED parduotuvele LT, tai man kaina tikrai neatitinka kokybes. Jau vien lyginant su NEXT pagal kokybe, tai ED drabuziai turetu per puse pigesni buti. GEORGE drabuzeliu bent jau panasus kainos/kokybes santykis. Zodziu, apziurejus ir apciupinejus ED asortimenta bei kainas vertinciau labai blogai
QUOTE(Olimpiete @ 2009 10 25, 16:22) Turejau progos aplankyt ED parduotuvele LT, tai man kaina tikrai neatitinka kokybes. Jau vien lyginant su NEXT pagal kokybe, tai ED drabuziai turetu per puse pigesni buti. GEORGE drabuzeliu bent jau panasus kainos/kokybes santykis. Zodziu, apziurejus ir apciupinejus ED asortimenta bei kainas vertinciau labai blogai Kokiame mieste parduotuvė?
Sveikas, gariunuose prekiavo george firmos rubeliais, gal tiksliai zinote kur?
As irgi perku sios firmos drabuzelius savo kleckams. Man jie faini.. ir svarbiausia kaina gera. Aisku, pvz LT ju nepirkciau, nes praso dvigubai uz juos. Stengiuosi apsipirkti kuomet bunu uk arba irl... O kokybe tai irgi nebloga, bet, kad tie vaikai amziais issiteplioja
Mes irgi daugiausiai is sios firmos rengiames,nes parduotuves ranka pasiekiamos siuo metu.Na kokybe tai kaip ko,pvz.kelnytes,dzinsiukai,megztukai patinka,o golfukai,sliauztukai tai labai greit matosi,kad apsinesioja,kad ir tik po vieno skalbimo.O kad dydziai nenudaryti,tai jau tikrai
QUOTE(vivelta @ 2009 11 10, 10:34) As irgi perku sios firmos drabuzelius savo kleckams. Man jie faini.. ir svarbiausia kaina gera. Aisku, pvz LT ju nepirkciau, nes praso dvigubai uz juos. Stengiuosi apsipirkti kuomet bunu uk arba irl... O kokybe tai irgi nebloga, bet, kad tie vaikai amziais issiteplioja o tai ko jus norite teisingai darot,prisireike bodziuko ir vaziuojat i UK siaip tai kainuoja viskas
Mes irgi turim nemažai drabužėlių šios firmos. Ką aš galiu pasakyt...džinsai, kelnės ar sijonukai tai visai geros kokybės, bet pvz, maikutės, megztukai tai nelabai man kokybe pasižymi...labai greitai nublunka, išsitampo.
|