Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Early Days
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4
lo-lo
Man tai labai faini ED rūbeliai, didesnių dydžių nelabai žinau, o iki 2 metukų tai tikrai viskuo patenkinta 4u.gif
Renatele J
Man tai labai patinka sios firmos drabuzeliai! 4u.gif
Astulka*
Mergaitems tai tikrai graziu drabuzeliu yra, o va vyrukams 2m ir didesniams jau nera labai is ko ir pasirinkti, buvau Anglijoje tai nelabai ka ir parveziau saviskiui verysad.gif
rasele1972
Tikrai grazuciai iki 2m.kazkur,didesni jau nelabai schmoll.gif
<emigrante>
QUOTE(lo-lo @ 2009 04 24, 17:35)
Man tai labai faini ED rūbeliai, didesnių dydžių nelabai žinau, o iki 2 metukų tai tikrai viskuo patenkinta  4u.gif
*

didesniu tos firmos ir nebuna mirksiukas.gif
*caffe macchiato*
Pirkau ir pirksiu thumbup.gif dabar isigijom pora dzemperiuku ir siaip nemazai turim rubeliu ED, skalbiasi gerai, o ypac vilioja mazos rubeliu kainos ax.gif 4u.gif
Onoff
man tai labai faini ir svarbu bnebrangus, vistiek mazius greit isauga, o del bodziu tai tikrai nekas, tie kaklai isitaso greit, bet syki brangesiu pirkau ir is ed tai kapi nieko g.gif nu zodziu o jei ispardavimai tai iswis thumbup.gif
bus_ka
Perkam ED bodžiukus, tai super! Spalvingi, nei išsitampo, nei išblunka, o ir kaina rinkinio super!
graimonda
Mums tai labai tiko ir patiko ED rūbeliai iki 2 metų nešiojom thumbup.gif
pukepuke
O internetines parduotuves anglijoje jie neturi?Kur jus tuos drabuzelius perkat blush2.gif ?
mamaa
mes irgi turim ir kokybe nesiskundziam.
dovillee
QUOTE(pukepuke @ 2009 06 25, 13:18)
O internetines parduotuves anglijoje jie neturi?Kur jus tuos drabuzelius perkat blush2.gif ?
*

ne internetines parduotuves nera schmoll.gif

pastebejau kad balti bodziukai labai greit issitampo,o spalvoti lieka koki ir buve mirksiukas.gif
Astulka*
SIos firmos drabuzeliai kaina atitinka kokybe 4u.gif
zana33
Labai pigiai visko galima nusipirkt! thumbup.gif Kai kas geresnes kokybes,kai kas blogesnes,bet vistiek pagal kaina- thumbup.gif thumbup.gif
PŪKITAS
Man sitie nepatiko, nes ismierike visai netiko, bent 2 ismierom mazi rubai visi (raso 3-6 men kudikiui, o as najagimi renkdavau ir pan) nors mano vaikis gime anksciau ir nedidukas tik 3 kg ir 52 cm ugio, bet sita firma nepatiko butent del dydziu neatitikimo smile.gif
Mimyyyte
turim keleta rubeliu, labai faini, gavom dovanu.l O gal zinot kur ju galima internete nusipirkti? jei taip bukit gerutes, parasykit kazkas i az 4u.gif aciu
mamakarolina
Aš pati prekiauju šiais rūbeliais ir jų kokybė man patinka thumbup.gif svarbiausia, kad ir kaina labai patraukli wub.gif mano dukrytė nešioja early days rūbelius nuo gimimo, o dabar laukiam broliuko, kuriam taip pat pirksiu šios firmos rūbelius bigsmile.gif
@@vandeniuke@@
Turim nemazai rubeliu sios firmos,patinka. Dydziai atitinka, gerai nesiojasi, skalbiasi, patogus thumbup.gif
erikiuxxx
QUOTE(dovillee @ 2009 06 26, 12:04)

pastebejau kad balti bodziukai labai greit issitampo,o spalvoti lieka koki ir buve  mirksiukas.gif
*

siaubas kaip isitampo doh.gif antram vaikui nepirkau nevieno schmoll.gif
saulegraz@
QUOTE(PŪKITAS @ 2009 07 02, 21:32)
Man sitie nepatiko, nes ismierike visai netiko, bent 2 ismierom mazi rubai visi (raso 3-6 men kudikiui, o as najagimi renkdavau ir pan) nors mano vaikis gime anksciau ir nedidukas tik 3 kg ir 52 cm ugio, bet sita firma nepatiko butent del dydziu neatitikimo  smile.gif
*

Nu nezinau g.gif , bet as esu keleta pirkusi ir man jie atitinka dydzius, esu pirkusi 03men., tiesa, tik kai kuriu rankoves geros, o jau ilgis liemens trumpas, issitampes schmoll.gif kelnytes thumbup.gif
Sazi
ED yra nauja parduotuve Kauno urmo prekybos centre. Labai pasidziaugiau kad viskas vienoj vietoj, matai iskart ka perki. Maloniai aptarnavo pardaveja. Labai pavargau nuo tu lenkisku drabuziu kurie nusiskalbia ir paskui buna belekokie. thumbup.gif
KristinUla
Musu dauguma rubeliu is Early Days. Esu labai patenkinta. Bodziukai geresni tie kur su apsiuvinejimu aplink kakliuka nei tie kur tik uzsiuti paprastai. Sliauztukai nei vieni neissitampe biggrin.gif Jei ir nebutu tokie geri tie rubeliai labai nesiskusciau nes jie tokie pigus, nei viena kita parduotuve neprilygta. Dizainas irgi visai nieko (aisku cia ne Next'as bet vistiek) Del dydziu tai sunku pasakyti. Mano pupai kelnes visos perilgos, nors ji pagal savo amziu tikrai auksta (tik kudute labai)). Pastebejau kad bodziukai i ploti labiau pasiuti nei i ilgi. Tai jei plotis jau buna gerai is ilgio nebeuzsisega blink.gif Bet mes vistiek juos sunesiojam. Jau beveik metukai o rubeliai tai vis dar tie kur iki 9 menesiu skirti. Vaikai visi skirtingi ir skitingu dydziu pagal amziu todel gamintojams sunku visiems itikti. Man svarbiausia kad vaikiski rubeliai (ypac tie kur prie kunelio) butu 100% medvilne thumbup.gif
KristinUla
Pamirsau pamineti jog rubeliu galima isigyti www.bambuziukas.lt

Tikiuosi negausiu velniu is admkinistracijos uz sia nuoroda, nes noriu tik padeti ax.gif

Bet patarciau jei kas turit draugu ar giminiu Britanijoje geriau is cia lai nuperka ir atsiuncia, nes tikrai pigiau (kaip pvz 7 vienetai bodziuku 12men-18men. - 5 svarai t.y. 20Lt, kur internete kainuoja 32-36Lt. Jei daugiau kazka pirksit tai net siuntimas is anglijos atsipirks ir vistiek pigiau gausis thumbup.gif Na cia pagal kiekvieno galimybes ax.gif 4u.gif
Pingvinukas
Kalvarijų turguje yra parduotuvytė, ten prekiauja EARLY DAYS smėlinukais ir dar yra visokių rūbelių smile.gif

Kokybė gera smile.gif
eiksau
as savo suneliui perku beveik tik vien sios firmos rubus ir mums labai thumbup.gif na taip bodziukai kartais pasitaiko nelabai kokie, istysta, viena karta kelnytes po pirmo skalbimo nubluko ,o siaip daugiau jokiu priekaistu neturiu,nes kokybe uz tokia kaina tai thumbup.gif va ir dabar pripirkau saviskiui rubu rudens sezonui .tai striuke kainavo 35 litai,treningo kelnytes po 8-10lt, kepure 4lt, megztukai 10-17lt ir t.t. lotuliukas.gif o nueini i koki vaiku miesta tai ten vien striuke kainuoja 100lt, kepures po 30 doh.gif o kokybe tai nepasakyciau,kad geresne unsure.gif
Tacita
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 09 03, 08:47)
Kalvarijų turguje yra parduotuvytė, ten prekiauja EARLY DAYS smėlinukais ir dar yra visokių rūbelių smile.gif

Kokybė gera smile.gif
*

geras...

Mes turim pizamytes early days tai labai fainai.O dabar bandom bodziukus,paziuresim.Siaip esu next gerbeja,bet kaina aisku early days tikrai pagal kokybe nedidele-neturim del kokybes jokiu problemu.Su dydziais taip-nupirkau next pizamas 9-12 men,tai jos tokio pat dydzio kaip early days 12-18men,o ta early days pizama isskalbiau,tai biski dar susitrauke.
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2009 07 02, 23:32)
Man sitie nepatiko, nes ismierike visai netiko, bent 2 ismierom mazi rubai visi (raso 3-6 men kudikiui, o as najagimi renkdavau ir pan) nors mano vaikis gime anksciau ir nedidukas tik 3 kg ir 52 cm ugio, bet sita firma nepatiko butent del dydziu neatitikimo  smile.gif
*

QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 07 09, 11:31)
Turim nemazai rubeliu sios firmos,patinka. Dydziai atitinka, gerai nesiojasi, skalbiasi, patogus thumbup.gif
*

dydziau manu biski pamazinti,nes maniskei 9 men,o nesioja 12-18 men ir bodzius,ir pizamas-ir kaip tik
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 09, 23:53)
siaubas kaip isitampo doh.gif antram vaikui nepirkau nevieno schmoll.gif
*

blink.gif blink.gif paziuresim
Eglute
Tie bodziukai kur is pack 7 buna, labai issitampo doh.gif
Nada...
labai issitampo

cia svelniai tariant. maniske kai ropodavo, tai matydavosi pamperis, nes atvepes bodzio priekis zeme vilkdavos beveik biggrin.gif
draugiskai niekam nerekomenduoju sios firmos drabuziu. nepalyginamai kokybiskesni yra GEORGE apatiniai drabuzeliai, o jei uzsisakot internete, tai ir pigesni
GaDina
Mes irgi turim daug ED rūbelių, kai kas tikrai labai išsitampo (maikutės, bliuskutės, golfukai), bet kitais drabužėliais (triusikais, kelnėm, pižamom, bodžiukai išvis super buvo) esu labai patenkinta, atsižvelgiant į kainą ir nešiojimo laiką. Juk mažius taip greitai auga, kiek jis ten panešioja...
vetruze
o,gerai,kad perskaiciau
Pingvinukas
QUOTE(vetruze @ 2009 09 24, 15:23)
o,gerai,kad perskaiciau
*

Ką?
vetruze
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 09 24, 15:30)
Ką?
*

smile.gif jau buvau susitarusi pirkti tuos 7 smelinukus,nepirksiu
Pingvinukas
Man tai kokybė patiko 4u.gif Tikrai negaliu skųstis 4u.gif Brolis daug prisiųsdavo iš UK 4u.gif

Tik vieno dydžio 7 vnt. man niekada neprireikė ax.gif
vetruze
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 09 24, 15:47)
Man tai kokybė patiko  4u.gif Tikrai negaliu skųstis  4u.gif Brolis daug prisiųsdavo iš UK  4u.gif

Tik vieno dydžio 7 vnt. man niekada neprireikė  ax.gif
*

ir zinok dabar kaip cia is tikruju smile.gif as smelinuku tikrai turiu apie 7 vnt,kazkaip manoji neauga labai greitai kaip nekuriu forumieciu
Pingvinukas
QUOTE(vetruze @ 2009 09 25, 08:51)
ir zinok dabar kaip cia is tikruju smile.gif as smelinuku tikrai turiu apie 7 vnt,kazkaip manoji neauga labai greitai kaip nekuriu forumieciu
*

Kiek žmonių, tiek ir nuomonių 4u.gif
grema
Turim ir mes nemazai sios firmos drabuzeliu.Trikotaziniais nesu patenkinta, nes man kazkaip greit nusiskalbia, isblunka, isistampo schmoll.gif
O vat dzinsiukai, striukytes, kelnytes, kai kurie megztukai thumbup.gif .Didzioji pana po kelis metus atnesioja ir nieko, dar sesei atidedu ax.gif
katuksss
QUOTE(voveriena @ 2009 09 18, 09:53)
cia svelniai tariant. maniske kai ropodavo, tai matydavosi pamperis, nes atvepes bodzio priekis zeme vilkdavos beveik biggrin.gif
draugiskai niekam nerekomenduoju sios firmos drabuziu. nepalyginamai kokybiskesni yra GEORGE apatiniai drabuzeliai, o jei uzsisakot internete, tai ir pigesni
*

na mano nuomone ed ir george apatiniu kokybe vienoda 4u.gif
*caffe macchiato*
QUOTE(katuksss @ 2009 09 26, 18:35)
na mano nuomone ed ir george apatiniu kokybe vienoda  4u.gif
*

kokybe ju panasi, bet George man kazkodel labiau patinka g.gif pizamytes ne taip issitampo kaip ED. Bet labai patinka ED dzemperiukai, turim ju tikrai nemazai mirksiukas.gif bet ko noreti uz tokia kaina, sunesioji ismeti ir negaila, kad mokejai kosminius pinigus rolleyes.gif
Olimpiete
Turejau progos aplankyt ED parduotuvele LT, tai man kaina tikrai neatitinka kokybes. Jau vien lyginant su NEXT pagal kokybe, tai ED drabuziai turetu per puse pigesni buti. GEORGE drabuzeliu bent jau panasus kainos/kokybes santykis. Zodziu, apziurejus ir apciupinejus ED asortimenta bei kainas vertinciau labai blogai schmoll.gif
Pingvinukas
QUOTE(Olimpiete @ 2009 10 25, 16:22)
Turejau progos aplankyt ED parduotuvele LT, tai man kaina tikrai neatitinka kokybes. Jau vien lyginant su NEXT pagal kokybe, tai ED drabuziai turetu per puse pigesni buti. GEORGE drabuzeliu bent jau panasus kainos/kokybes santykis. Zodziu, apziurejus ir apciupinejus ED asortimenta bei kainas vertinciau labai blogai schmoll.gif
*

Kokiame mieste parduotuvė? 4u.gif
Olimpiete
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 10 25, 15:25)
Kokiame mieste parduotuvė?  4u.gif
*

Kaune Urmo bazeje yra atskira parduotuve -Early days
Pingvinukas
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 09 03, 08:47)
*

Jau nebedirba šita parduotuvė verysad.gif
QUOTE(Olimpiete @ 2009 10 26, 18:28)
Kaune Urmo bazeje yra atskira parduotuve  -Early days
*

Ačiū 4u.gif
vilbur
QUOTE(Olimpiete @ 2009 10 26, 17:28)
Kaune Urmo bazeje yra atskira parduotuve  -Early days
*

O gal galit smulkiau kur ji yra, nes aš nerandu....
Isila
QUOTE(vilbur @ 2009 10 27, 15:18)
O gal galit smulkiau kur ji yra, nes aš nerandu....
*

tam atnaujintam, kur traukinio vagonai šalia yra. Atskira parduotuvė, yra užrašas, negalima nepastebėti.
vilbur
QUOTE(Isila @ 2009 10 27, 14:37)
tam atnaujintam, kur traukinio vagonai šalia yra. Atskira parduotuvė, yra užrašas, negalima nepastebėti.
*

Matyt blogai žiūrėjau biggrin.gif
Kananga
Sveikas, gariunuose prekiavo george firmos rubeliais, gal tiksliai zinote kur?
vivelta
As irgi perku sios firmos drabuzelius savo kleckams. Man jie faini.. ir svarbiausia kaina gera. Aisku, pvz LT ju nepirkciau, nes praso dvigubai uz juos. Stengiuosi apsipirkti kuomet bunu uk arba irl... O kokybe tai irgi nebloga, bet, kad tie vaikai amziais issiteplioja doh.gif , tai kazkaip neiseina isaugoti labai idelios bukles, kad liktu ir kitam vaikui.
O-RE-AR
Mes irgi daugiausiai is sios firmos rengiames,nes parduotuves ranka pasiekiamos siuo metu.Na kokybe tai kaip ko,pvz.kelnytes,dzinsiukai,megztukai patinka,o golfukai,sliauztukai tai labai greit matosi,kad apsinesioja,kad ir tik po vieno skalbimo.O kad dydziai nenudaryti,tai jau tikrai blush2.gif
griaustinisvm
QUOTE(vivelta @ 2009 11 10, 10:34)
As irgi perku sios firmos drabuzelius savo kleckams. Man jie faini.. ir svarbiausia kaina gera. Aisku, pvz LT ju nepirkciau, nes praso dvigubai uz juos. Stengiuosi apsipirkti kuomet bunu uk arba irl... O kokybe tai irgi nebloga, bet, kad tie vaikai amziais issiteplioja  doh.gif , tai kazkaip neiseina isaugoti labai idelios bukles, kad liktu ir kitam vaikui.
*

o tai ko jus norite g.gif LT nusipirkti uz ta pacia kaina doh.gif
teisingai darot,prisireike bodziuko ir vaziuojat i UK tongue.gif
siaip tai kainuoja viskas mirksiukas.gif pats atsiuntimas i LT ir pan mirksiukas.gif tai normalu,kad drabuzeliai pabrangsta
Mon Amour
Mes irgi turim nemažai drabužėlių šios firmos. Ką aš galiu pasakyt...džinsai, kelnės ar sijonukai tai visai geros kokybės, bet pvz, maikutės, megztukai tai nelabai man kokybe pasižymi...labai greitai nublunka, išsitampo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.