Kokie atsiliepimai apie "early day" drabuzelius?
Lyg ir nieko, bet manoji dažniausiai juose skęsta, nors jau dviejų metų, bet dar "nepriaugo" 18 -24 mėn. išmieros, todėl jau kuris laikas nebeperku, atsibodo ilgam į spintą kišti.
visai nieko rūbeliai, gerai nešiojasi, skalbiasi
Mes turėjome bodžiukus, tai visai patiko, o va šliaužtukai tai išsitampė labai
mum jie super dydziai viskas ok bent jau mums nesiojam ilgai nunesiskalbia taip greitai
maniskio puse rubu sios firmos
Turim mes daug EARLY DAYS rubeliu.Dydziai tai tikrai sakyciau,kad nepadidinti,mums atitinka pagal metus
geri rubeliai, neblogai nesiojasi
QUOTE(katuksss @ 2008 11 27, 20:57) geri rubeliai, neblogai nesiojasi cia gal ne rubai padidinti, o vaikuciai mazesni, pvz mano dvimetuke buvo 96 cm
Nesioja ir sios firmos rubeliu,bet mazai.Palyginus su geresniu firmu rubeliais tai sie greit susiskalbia,isitampo
QUOTE(katuksss @ 2008 11 29, 11:21) na bet ant tu rubeliu raso kad 12-18 dydis yra 80cm ugiui, o 18-23 dydis yra 86 ugiui. tai neatitinka dydis pagal ju nurodyta ugi Na, mano dvimetė 86 ūgio, bet 18-23 mėn. skirtas kelnes dar neįsivaizduoju kada nešiosime.
Man nepatiko, forume nupirkau treninguti, po pirmo uzsidejimo susiburbuliavo, kaip reikiant. Dabar turime golfiuka sitos firmos, tai puse bedos.
Mums tai
man tai super sios firmos pizamytes turim ir medvilniniu ir storesiu peliuko medziagytes, dar turim megstutu kelnyciu zodziu visko po biski ir nieko blogo negaliu pasyti tikrai esu patenkinta sios firmos rubeliais
Musu pirmas pirkinys is early days buvo pliusinis megztukas-dzempis su uztrauktuku. Del dydziu - ner problemu, viskas tinka! Nu labai fainutis rubelis - miela medziagyte, labai siltas, svelnus, puikiai skalbiasi. Na bet viena minusa tai turi - kiek tik kartu traukiam uztrauktuka, jis visalaik uzkabina ("sukanda") vidines mediazgeles, kurios eina isilgai uztrauktuko. Per viena traukima uzkliuna net po kelis kartus
Sekanciam pirkimui planuojam isigyti ED pliusine pizamyte, nes visas jau baigiam isaugti. O gal Kaledu senelis mums ja po eglute pades?
o mums pazystami atidave isaugtus smelinukus, tai labai patinka, medziaga nebloga, skalbiasi gerai. mano maziui 3 men, o nesiojam 6-9men dydi. gal nuo skalbimo yra susitrauke
Mums sios firmos rubeliai labai patinka, manau kad kaina atitinka kokybe, bodzius naudojam jau ilga laika ir tikrai neisitampe, nesuplyso, nenusiskalbe, o su dydziais tai kaip kurie rubeliai buna padidinti kai kurie atitinka
ED drabuzeliai visai neblogi,nesiojasi neblogai.
esu nemazai nusipirku ir patenkinta
Early days dydžiausia bėda yra dydžiai. T.y. jei nepradarai pakuotės, ir perki pižamą vienerių metų vaikui, grįžus namo, ir atidarius visaip gali būti: gali būti ir dvigubai mažesnė, arba dvigubai didesnė
Dydžiai labai įdomiai pas juos, dalis atitinka, dalis ne
Esu labai patenkinta ju kokybe, tik del dydziu irgi kilo itarimas. Bet svarbu, kad nepamazinti, tai vis tiek priauga lialiukas
Man jie
dydziai tai tikrai kiek turejom neatitinka nurodomo ugio, nes 18-24 men skirta pizama, iki 3 metuku spinton padejom
kokybe vienu super, kelnem dar neteko nusivilt, kitu prastoka, medvilniai megztukai greit praranda isvaizda, fleece'iniai nepraranda, bet kaina tai labai patinka
dauguma rūbelių šios firmos pakankamai geros kokybės, retai tenka nusivilti
Ner ko noret, kad dydziai neatitinka, rubeliai susitraukia ar issitampo po skalbimo. Juk tai - patys pigiausi vaikiski rubeliai Airijoje
man Ed kainos ir kokybės santykis
labai daug rūbelių pas dukrytę iš ED...
man kokybė tikria normali už tokią kainą, pirkau ir perku tik pižamyčių palaidines kažkaip į plotį išsitempė, o visa kita: bodi, palaidines, megztinukai, treningiukai, klenytes, suknytes super QUOTE(gielux @ 2008 12 07, 14:42) Dydžiai labai įdomiai pas juos, dalis atitinka, dalis ne Tikrai taip, viską atperka kaina. Ką pirktum padėvėtų prekių parduotuvėse, tai geriau early days. O išeiginiams rūbeliams, galima jau iš kur nors kitur
na man tai kokybe tikrai nera auksta...bet ir kaina nekanda
pvz bodziai po pirmo skalbimo nusiskalbia ir isblunka
sakyčiau kokybė atitinka kainą,šiaip nešiojam ir esam patenkinti
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 12 19, 01:27) na man tai kokybe tikrai nera auksta...bet ir kaina nekanda pvz bodziai po pirmo skalbimo nusiskalbia ir isblunka Kokybė aišku nėra aukšta, kaip ji gali būti aukšta, kai tokia kaina QUOTE(Soni @ 2008 12 19, 17:56) Kokybė aišku nėra aukšta, kaip ji gali būti aukšta, kai tokia kaina visiskai pritariu,man bodziai sios firmos labiausiai patinka
nusipirkau boikus, tai man nepatiko, kokybe prasta, po pirmo skalbimo issitempe i ploti, zodziu
o va sese atsidavus kelnyciu tokiu graziu, tai tikrai fainos ir kokybiskos
Na, man kaina ju labai prieinama, o ir kokybe neteko nusivilt...
QUOTE(baggyra @ 2008 12 28, 11:46) nusipirkau boikus, tai man nepatiko, kokybe prasta, po pirmo skalbimo issitempe i ploti, zodziu o va sese atsidavus kelnyciu tokiu graziu, tai tikrai fainos ir kokybiskos man irgi kiti rubai normalus o tie bodziai kur pakuoteje daug ir pygiai, tai kokybe tikrai prasta.. aisku ne rko noreti uz tokia kaina
Man patinka Early Days darbuzeliai
o kur LT jus randat nauju ED firmos rubeliu pirkti
Jo,del bodziuku tikra tiesa,issitampe,forma prarado
O man labai patinka sios firmos ir bodziukai, ir sliauztukai, ir kaina priimtina
niekas nei issitampe nei nusiskalbe liuks kokybe, mums mociute priveza ir po viena ir supakuotu bodziu. jokiu bedu nematau.
o silti rubeliai isvis pasaka yra kokybiski bliuzoniukai kelnes.
Geri rubeliai
Pas mus irgi 70 % Early Days rubeliu
man visai patinka kasdienai super rubeliai tikrai neblogos kokybes
O man jie siaip sau,uosviene is Airijos vaikams parveze,visi gaminti kinijoj,bodziukai ir sliauztukai formas prarade jau.Striuke mergaitiska tokia pusiau su beda,bet pati nepirkciau,geriau brangiau mokesiu,bet kokybiskesni ruba vaikas nesios.
|