Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Early Days
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4
dainorata
Kokie atsiliepimai apie "early day" drabuzelius?
martux
Lyg ir nieko, bet manoji dažniausiai juose skęsta, nors jau dviejų metų, bet dar "nepriaugo" 18 -24 mėn. išmieros, todėl jau kuris laikas nebeperku, atsibodo ilgam į spintą kišti.
*Lina*
visai nieko rūbeliai, gerai nešiojasi, skalbiasi thumbup.gif
Dangiuks
Mes turėjome bodžiukus, tai visai patiko, o va šliaužtukai tai išsitampė labai blush2.gif
Padukele*
mum jie super dydziai viskas ok bent jau mums nesiojam ilgai nunesiskalbia taip greitai
idomu
maniskio puse rubu sios firmos biggrin.gif (senelis airijoj per ispardavimus pigiai prigriebia lotuliukas.gif ) nesiojasi thumbup.gif o ,kad padidinti ,nepastebejau - va dabar pvz nesiojam bodzius 6-12 men, maikutes ilgom rankovem 12-18 ,sliauztus 12-18 ( dar kojines uzmaunu,nes didoki truputi,bet 6-12 men jau mazi ) striuke 12-18 men kaip tik smile.gif
electra23
Turim mes daug EARLY DAYS rubeliu.Dydziai tai tikrai sakyciau,kad nepadidinti,mums atitinka pagal metus mirksiukas.gif Gerai nesiojasi,aisku kartais buna isimciu ir kainos pagal kitas parduotuves yra labai mazos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
katuksss
geri rubeliai, neblogai nesiojasi 4u.gif o kas man labiausiai patinka kad pvz dzinsiukai, kelnytes mergytem buna siauresni nei pvz next, nes auginu manekene biggrin.gif na dydziai tikrai padidinti. mano mergina 2.2 metu 90cm ugio o nesioja megztukus maikutes 12-18 dydi, tik kelnes 18-23 bandom jau nesiot, nors raso kad 18-23 yra 86 cm ugiui doh.gif
Kriiste
QUOTE(katuksss @ 2008 11 27, 20:57)
geri rubeliai, neblogai nesiojasi  4u.gif  o kas man labiausiai patinka kad pvz dzinsiukai, kelnytes mergytem buna siauresni nei pvz next, nes auginu manekene  biggrin.gif na dydziai tikrai padidinti. mano mergina 2.2 metu 90cm ugio o nesioja megztukus maikutes 12-18 dydi, tik kelnes 18-23 bandom jau nesiot, nors raso kad 18-23 yra 86 cm ugiui  doh.gif
*

cia gal ne rubai padidinti, o vaikuciai mazesni, pvz mano dvimetuke buvo 96 cm blush2.gif
katuksss
QUOTE(Kriiste @ 2008 11 28, 19:28)
cia gal ne rubai padidinti, o vaikuciai mazesni, pvz mano dvimetuke buvo 96 cm blush2.gif
*

na bet ant tu rubeliu raso kad 12-18 dydis yra 80cm ugiui, o 18-23 dydis yra 86 ugiui. tai neatitinka dydis pagal ju nurodyta ugi mirksiukas.gif
DijaDeima
Nesioja ir sios firmos rubeliu,bet mazai.Palyginus su geresniu firmu rubeliais tai sie greit susiskalbia,isitampo doh.gif Tik kaina patinka smile.gif
martux
QUOTE(katuksss @ 2008 11 29, 11:21)
na bet ant tu rubeliu raso kad 12-18 dydis yra 80cm ugiui, o 18-23 dydis yra 86 ugiui. tai neatitinka dydis pagal ju nurodyta ugi  mirksiukas.gif
*

Na, mano dvimetė 86 ūgio, bet 18-23 mėn. skirtas kelnes dar neįsivaizduoju kada nešiosime. blink.gif Vis pamatuoju, tai dar velkasi žeme... Visa laimė, kad su megztiniais geresnė padėtis.
Blizgė
Man nepatiko, forume nupirkau treninguti, po pirmo uzsidejimo susiburbuliavo, kaip reikiant. Dabar turime golfiuka sitos firmos, tai puse bedos.
Milinga
Mums tai thumbup.gif dižioji rūbų dalis šios firmos ax.gif o dėl dydžio tai mano smulkiai dukrai jie pagal amžių didoki. nors pvz turiu dvejus treningus 18-24, o vienu kelnes trumpesnes gerais 4 cm...tad gal ir rubai nevienodi pagal dydzius
Ernestyyte
man tai super sios firmos pizamytes turim ir medvilniniu ir storesiu peliuko medziagytes, dar turim megstutu kelnyciu zodziu visko po biski ir nieko blogo negaliu pasyti tikrai esu patenkinta sios firmos rubeliais thumbup.gif
gourmandise
Musu pirmas pirkinys is early days buvo pliusinis megztukas-dzempis su uztrauktuku. Del dydziu - ner problemu, viskas tinka! Nu labai fainutis rubelis - miela medziagyte, labai siltas, svelnus, puikiai skalbiasi. Na bet viena minusa tai turi - kiek tik kartu traukiam uztrauktuka, jis visalaik uzkabina ("sukanda") vidines mediazgeles, kurios eina isilgai uztrauktuko. Per viena traukima uzkliuna net po kelis kartus doh.gif Cia matyt siuta ir nedasiuta, t.y. ne viskas iki galo apgalvota siuvinio dizaine... g.gif
Sekanciam pirkimui planuojam isigyti ED pliusine pizamyte, nes visas jau baigiam isaugti. O gal Kaledu senelis mums ja po eglute pades? newyear.gif
jjolantyte
o mums pazystami atidave isaugtus smelinukus, tai labai patinka, medziaga nebloga, skalbiasi gerai. mano maziui 3 men, o nesiojam 6-9men dydi. gal nuo skalbimo yra susitrauke g.gif arba mano mazius jau ne troks mazius, jei 2 men sverem 7.2kg. net gydytoja velniu dave biggrin.gif
doviliuke
Mums sios firmos rubeliai labai patinka, manau kad kaina atitinka kokybe, bodzius naudojam jau ilga laika ir tikrai neisitampe, nesuplyso, nenusiskalbe, o su dydziais tai kaip kurie rubeliai buna padidinti kai kurie atitinka good.gif
Kamii
ED drabuzeliai visai neblogi,nesiojasi neblogai.
esu nemazai nusipirku ir patenkinta thumbup.gif
miilunela
QUOTE(*Lina* @ 2008 11 14, 21:00)
visai nieko rūbeliai, gerai nešiojasi, skalbiasi thumbup.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Kriiste @ 2008 11 28, 19:28)
*

bigsmile.gif dičkė bigsmile.gif
Limcamca
Early days dydžiausia bėda yra dydžiai. T.y. jei nepradarai pakuotės, ir perki pižamą vienerių metų vaikui, grįžus namo, ir atidarius visaip gali būti: gali būti ir dvigubai mažesnė, arba dvigubai didesnė lotuliukas.gif
gielux
Dydžiai labai įdomiai pas juos, dalis atitinka, dalis ne doh.gif Šiap kol nauji, tai neblogai atrodo, bet va išskalbus kai kas paranda forma, net ir rankom skalbiant blush2.gif . Bet atperka viską kaina lotuliukas.gif Nuo daikto priklauso, jei trikotažas storesnis, tai gerai, bet ploni, tai nelabai. Taip pat su medvilne.
laumir70
QUOTE(dainorata @ 2008 11 13, 13:26)
Kokie atsiliepimai apie "early day" drabuzelius?
*

thumbup.gif
Jolitele
Esu labai patenkinta ju kokybe, tik del dydziu irgi kilo itarimas. Bet svarbu, kad nepamazinti, tai vis tiek priauga lialiukas wink.gif thumbup.gif
mamakarolina
Man jie thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
adriatic
dydziai tai tikrai kiek turejom neatitinka nurodomo ugio, nes 18-24 men skirta pizama, iki 3 metuku spinton padejom lotuliukas.gif o ugis jau beveik 90 cm, o gal net ne beveik
kokybe vienu super, kelnem dar neteko nusivilt, kitu prastoka, medvilniai megztukai greit praranda isvaizda, fleece'iniai nepraranda, bet kaina tai labai patinka biggrin.gif
natuliona
dauguma rūbelių šios firmos pakankamai geros kokybės, retai tenka nusivilti smile.gif
<emigrante>
Ner ko noret, kad dydziai neatitinka, rubeliai susitraukia ar issitampo po skalbimo. Juk tai - patys pigiausi vaikiski rubeliai Airijoje mirksiukas.gif Parduodami jie Penneys parduotuvese (kas LT prilygtu Saulutem ar Maximoms).
Soni
man Ed kainos ir kokybės santykis thumbup.gif
Jonozmona
labai daug rūbelių pas dukrytę iš ED...
man kokybė tikria normali už tokią kainą, pirkau ir perku thumbup.gif
tik pižamyčių palaidines kažkaip į plotį išsitempė, o visa kita: bodi, palaidines, megztinukai, treningiukai, klenytes, suknytes super thumbup.gif
Limcamca
QUOTE(gielux @ 2008 12 07, 14:42)
Dydžiai labai įdomiai pas juos, dalis atitinka, dalis ne  doh.gif Šiap kol nauji, tai neblogai atrodo, bet va išskalbus kai kas paranda forma, net ir rankom skalbiant  blush2.gif . Bet atperka viską kaina  lotuliukas.gif Nuo daikto priklauso, jei trikotažas storesnis, tai gerai, bet ploni, tai nelabai. Taip pat su medvilne.
*

Tikrai taip, viską atperka kaina. Ką pirktum padėvėtų prekių parduotuvėse, tai geriau early days. O išeiginiams rūbeliams, galima jau iš kur nors kitur mirksiukas.gif
erikiuxxx
na man tai kokybe tikrai nera auksta...bet ir kaina nekanda
pvz bodziai po pirmo skalbimo nusiskalbia ir isblunka sad.gif yra tikrai geresniu firmu,bet tada ir kainos atitinkamos
Baniukas
sakyčiau kokybė atitinka kainą,šiaip nešiojam ir esam patenkinti ax.gif
Soni
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 12 19, 01:27)
na man tai kokybe tikrai nera auksta...bet ir kaina nekanda
pvz bodziai po pirmo skalbimo nusiskalbia ir isblunka sad.gif yra tikrai geresniu firmu,bet tada ir kainos atitinkamos
*

Kokybė aišku nėra aukšta, kaip ji gali būti aukšta, kai tokia kaina biggrin.gif o bodžiai, bent jau kiek pirkau nuo gimimo mergaitei tikrai labai patinka- ir kaklai neišbliauti, ir spalvos gražios, ir man tikrai nenubluko, nors skalbti n kartų 4u.gif
dovillee
QUOTE(Soni @ 2008 12 19, 17:56)
Kokybė aišku nėra aukšta, kaip ji gali būti aukšta, kai tokia kaina  biggrin.gif  o bodžiai, bent jau kiek pirkau nuo gimimo mergaitei tikrai labai patinka- ir kaklai neišbliauti, ir spalvos gražios, ir man tikrai nenubluko, nors skalbti n kartų  4u.gif
*

visiskai pritariu,man bodziai sios firmos labiausiai patinka thumbup.gif
Nut*
QUOTE(Jonozmona @ 2008 12 17, 18:03)
labai daug rūbelių pas dukrytę iš ED...
man kokybė tikria normali už tokią kainą, pirkau ir perku thumbup.gif
tik pižamyčių palaidines kažkaip į plotį išsitempė, o visa kita: bodi, palaidines, megztinukai, treningiukai, klenytes, suknytes super  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Shiraz
nusipirkau boikus, tai man nepatiko, kokybe prasta, po pirmo skalbimo issitempe i ploti, zodziu doh.gif
o va sese atsidavus kelnyciu tokiu graziu, tai tikrai fainos ir kokybiskos
deltadu
Na, man kaina ju labai prieinama, o ir kokybe neteko nusivilt... schmoll.gif
erikiuxxx
QUOTE(baggyra @ 2008 12 28, 11:46)
nusipirkau boikus, tai man nepatiko, kokybe prasta, po pirmo skalbimo issitempe i ploti, zodziu doh.gif
o va sese atsidavus kelnyciu tokiu graziu, tai tikrai fainos ir kokybiskos
*

drinks_cheers.gif
man irgi kiti rubai normalus
o tie bodziai kur pakuoteje daug ir pygiai, tai kokybe tikrai prasta..
aisku ne rko noreti uz tokia kaina
*Lyra*
Man patinka Early Days darbuzeliai thumbup.gif geras kainos ir kokybes santykis thumbup.gif kol kas nenusivyliau, nei nusiskalbe, nei issitampe mirksiukas.gif
Semile
o kur LT jus randat nauju ED firmos rubeliu pirkti g.gif
katuksss
QUOTE(Semile @ 2009 01 07, 14:20)
o kur LT jus randat nauju ED firmos rubeliu pirkti g.gif
*

paziurinek SM skelbimu lentoj mirksiukas.gif
Ligija7
Jo,del bodziuku tikra tiesa,issitampe,forma prarado doh.gif
Miena
QUOTE(Ligija7 @ 2009 01 27, 09:46)
Jo,del bodziuku tikra tiesa,issitampe,forma prarado doh.gif
*

Mums tas pats unsure.gif
*caffe macchiato*
O man labai patinka sios firmos ir bodziukai, ir sliauztukai, ir kaina priimtina thumbup.gif niekas neissitampe, nors ir skalbta daug kartu g.gif be to ir leliuko mano neberia, nes ne visi drabuzeliai jam tinka unsure.gif
jaukuciukas
niekas nei issitampe nei nusiskalbe liuks kokybe, mums mociute priveza ir po viena ir supakuotu bodziu. jokiu bedu nematau.
o silti rubeliai isvis pasaka yra kokybiski bliuzoniukai kelnes.
Komisas
Geri rubeliai thumbup.gif ir kaina nebaisi smile.gif
monika-g
Pas mus irgi 70 % Early Days rubeliu hihihi.gif Kokybe esu patenkinta, nei nusiskalbia nei issitampo schmoll.gif O kas del dydziu... g.gif Tai man atrodo, kai kurie rubeliai yra pamazinti - pvz., bodziai, sliauztai. Arba mano vyrutis yra didckis biggrin.gif Dabar jam 1 metai ir menuo, o nesioja rubelius 18-24 men. doh.gif
tutifruti
man visai patinka kasdienai super rubeliai tikrai neblogos kokybes thumbup.gif
Silvy
O man jie siaip sau,uosviene is Airijos vaikams parveze,visi gaminti kinijoj,bodziukai ir sliauztukai formas prarade jau.Striuke mergaitiska tokia pusiau su beda,bet pati nepirkciau,geriau brangiau mokesiu,bet kokybiskesni ruba vaikas nesios.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.