Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Spec. auskaras į bambą nėštukėms
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Horo
Labas 4u.gif
Gal kuri kaunietė neseniai matė, kur yra pirkti spec. auskarų į bambą nestuke.gif ?
Horo
Na, negi nė viena nestuke.gif niekur nematė???
balerina
ir mane domintu sitas klausimas, tik veiksmas butu Vilniuje blush2.gif
Bluebell
zinok as irgi labai ieskausi. man jau tuoj bus laikas ishsiimti ir niekur nerandu to specialaus, nes labai bijau kad jei paliksiu be nieko uzaugs man skylute.
tai dabar internete ivesk ka nors pregnant+body piercing ir galesi uzsisakyti. tik mnzn ar ten kokia nauda is to auskaro, man nepasirode labai protingai..
AiNi
O Lietuvoje parduotuvėse niekur nėra tokių spec. auskarų, tik internetu parsisiųsti galima? g.gif
Agė
kartoju ka rasiau kitoje temeleje- geriau jo nesiverti, nes maciau pilvuka su strijomis tik ten apie bambute - nuo kazkada verto auskariuko
_Kamuoliukė_
Kodel jus ieskote butinai spec auskaro kazkokio i bamba? g.gif Juk tam ir yra ilgi 12mm auskarai i bamba, butent toki ir as nesiojau, siaip patarciau dar toki paieskoti tik plastmasini,kad metalas nesukeltu kokios alergijos 4u.gif
Žanetyte
o man kazkaip keista butu bunant nesciai tu auskariuku ieskot ax.gif man labai grazus nescios moters pilvelis savaime, be jokiu auskaru, cia toks tyras grozis kurs grazus is saves, kaip kudikis ax.gif
vikaPika
zinokit neieskokit spec, iekokit ilgu, man netyci apadovanojo per gimdieni ilga auskariuka, toks islindes buvo, nesupratau paskirties, o db suprantu nes laukiuosi . taip kad ateja i parde neziurekit ar neklauskit spec auskaro, o paziurekit ar nera ilgesnio...
AiNi
QUOTE(vikaPika @ 2009 02 25, 18:23)
zinokit neieskokit spec, iekokit ilgu, man netyci apadovanojo per gimdieni ilga auskariuka, toks islindes buvo, nesupratau paskirties, o db suprantu nes laukiuosi . taip kad ateja i parde neziurekit  ar neklauskit spec auskaro, o paziurekit ar nera ilgesnio...
*

Aciu uz patarima 4u.gif Nepagalvojau net apie toki varianta. Tik tiek, kad mano bamba tik auksa priima, tai gaila po to numesti i sona ta ilgaji po gimdymo biggrin.gif
Esha
Man taip pat nėščiosios pilvukas ir be auskarų gražus. Paaugus pilvukui aš jį išsiversiu. Po gimdymo jei norėsiu- įsiversiu vėl. Na man, neščiosios su auskarais yra negražu schmoll.gif
Sigutia
o mano pazystama viena pora dienu pries gimdyma auskara issivere, o po to isivere atgal g.gif
_Alba_
as jau nuo 3 men issiemusi vaikstau bambaskariuka mirksiukas.gif ir dar neuzaugo, ir manau, kad nebeuzaugs tos skylutes ax.gif
Jurgachka
QUOTE(Bluebell @ 2009 01 16, 23:20)
zinok as irgi labai ieskausi. man jau tuoj bus laikas ishsiimti ir niekur nerandu to specialaus, nes labai bijau kad jei paliksiu be nieko uzaugs man skylute.
*

Patikekit, skylute tikrai neuzsaugs, o kaip tik labai issitampys, aplink ja atsiras striju, bamba atrodys baisai - su auskaru, ar be jo doh.gif kaip as gailiuosi del sitos jaunystes-kvailystes uzmacios prasiverti bamba doh.gif pagimdziusi antra vaikeli, rimtai mastysiu apie plastine operacija....
debesyse
Aš taip pat iškelių nėstukių girdėjau, kad jos išsiverė auskariuką nėstumo metu ir niekas neužgijo. Tiesiog jos profilaktikos dėlei skylutę perverdavo savo nešiotu auskariuku.
escada*
man atrodo kad ne kox vaizdas,su didziausiu pilvuzu nestuke.gif ir jame dar auskaras g.gif o be to manau kad gal ir pavojinga g.gif jei uzkliutu kur nors,tikrai butu negerai g.gif
J-u-r-a-t-e
Nezinau kaip nestuke.gif , bet asmeniskai man skylute uzgijo, ir tikrai neikisiu auskaro niekaip. As nesiojau auskariuka apie 1.5 metu. Paskui issiemiau, nes tiesiog, kazkas netiko ir pradejo, man stumti auskariuka. Galiausiai ma ji uzgijo taip, kad liko tik randelis nuo isstumto auskariuko, o siaip jei jo nebutu, nebutu net matyti, kad ten kazkada buvo skylute.
O siaip man pussesere sake, kad jos klasioke kai laukesi - tai labai slyksciai atrode tas auskaras ir isvis pati skyle kai oda issitempe.
mettta
as nesiojau iki pat galo auskara, tik vaziuojant i ligonine issiemiau, turejau toki maziuka, paprastuti, o po gimdimo, sekancia diena isidejau vel, kad neuzaugtu. ir normaliai dabar atrodo, manau baisiau atrodo, kai uzauga tos skilutes ir lieka randai g.gif
IwonaBogd
As per pirma nestuma nesiojau auskara apie keleta menesiu, veliau isemiai ir idejau po gimdymo. Nieko neuzgijo (nesiojau ji jau8metus), jokiu striju aplinkui neatsirado. Dabar tai jau isemusi kokius 1,5metu, tai nezunau ar uzgijo, nes pameciau auskara :a schmoll.gif x:
braaskytea
Man tai daktaryte sake issiverti sake jau nera ko madu demonstruoti ir taip pilvukas grazus mirksiukas.gif ir issiveriau iskarto..O dabar toks randziukas aplink ta skylute doh.gif
js.
QUOTE(braaskytea @ 2010 01 21, 17:23)
Man tai daktaryte sake issiverti sake jau nera ko madu demonstruoti ir taip pilvukas grazus  mirksiukas.gif  ir issiveriau iskarto..O dabar toks randziukas aplink ta skylute  doh.gif
*

o kodel ji sake issivert?tik kad 'madu nesivaikyt'?as nesioju savo ir niekas nieko neuzsimine,kad issivert.man grazu papuostas pilvukas biggrin.gif
Rioma
Kai laukiausi sunelio, auskariuka issiveriau kai buvo kazkur 4 menesiukai. Skylute neuzgijo, ir po gimdymo toliau sekingai nesioju auskariuka... Striju ant pilvo taip pat neatsirado, tai gi po kokio pusmecio pagimdzius mano pilvukas su auskariuku atrode kaip paaugles smile.gif ax.gif
Db vel laukiuosi, manau vel issiversiu ir nesuksiu sau galvos... uzgis tai uzgis...
Man nestukiu pilvukas yra super grazus dalykas rolleyes.gif
Todel jam tikrai nereikalingi kazkokie papuosimai! 4u.gif nestuke.gif
daivazek
As taip pat esu isisverusi bamboj auskariuka, tai galiu drasiai pasakyti, kadangi turiu patirties, kad kai laukiausi dukrytes, auskara jau kokiam 5 men. issiemiau ir po gimdymo gal tik po 2 menesiu vel isiveriau-niekas neuzaugo biggrin.gif Dabar jau baigiantis antram nestumui del to net nesuku galvos, issiveriau gal 6 men. ir tikrai zinau, kad problemu vel isiveriant nekils, o per nestuma net minciu nekilo ir taip istempta pilvuka dar auskarais kankinti, be to, tikrai ne per graziausiai jis tame issiputusiame pivuke ir atrodo schmoll.gif
Katukė
Su ankstesniu nėštumu nešiojau silikoninį auskarą nėščioms, o paskutinį mėnesį išsivėriau, nes labai jau kliuvo doh.gif Kai po gimdymo praėjus mėnesiui bandžiau įsiverti auskaras nebelindo blink.gif teko pratampyti skylutę, kad galėčiau įverti auskarą.

Dabar vėl laukiuosi, klausiau KMUK ginekologės, kuri darė echoskopiją, dėl bambos auskaro. Ji pasakė, kad geriau nešioti, nes toje skylutėje kaupiasi nešvarumai (prakaitas, odos ląstelės) ir ji turėjo ne vieną atvejį, kai nėštukės dėl augančio pilvelio išsivėrusios auskarus turėjo kreiptis dėl užpūliavusios bambos net į chirurgus blink.gif Ji patarė tiesiog įsigyti spec.nėščioms skirtą minkštą silikoninį auskarą ir nešioti higienos sumetimais.
Frosted
Sveikos, kur Vilniuje galima rasti auskaru nestukems? Anksciau kai nerekejo - visur ju pilna buvo, dabar reikia - ir niekur neberandu help.gif
Eagle78
QUOTE(escada* @ 2009 10 06, 21:02)
man atrodo kad ne kox vaizdas,su didziausiu pilvuzu nestuke.gif  ir jame dar auskaras g.gif  o be to manau kad gal ir pavojinga g.gif  jei uzkliutu kur nors,tikrai butu negerai g.gif
*

pilnai pritariu ir visiškai nesuprantu nėštukių su auskaru bamboj.. schmoll.gif gi ir taip gražios, kam dar visokių metalų prisikaišioti kur nereikia.. g.gif
Frosted
QUOTE(Eagle78 @ 2010 03 09, 15:05)
pilnai pritariu ir visiškai nesuprantu nėštukių su auskaru bamboj..  schmoll.gif  gi ir taip gražios, kam dar visokių metalų prisikaišioti kur nereikia..  g.gif
*

Skonio reikalas wink.gif kazkam nepatinka auskarai bamboje, kazkam grazu.. As asmeniskai nenoreciau, kad susitrauktu skylute, nes kazkada pametusi buvau bambauskari ir apie menesi niekaip neprisiruosiau nueiti nusipirkti - tai po to sunkiai ikisau. Kita karta nesiojau auksini, kuris yra siauresniu koteliu - po to paprasta taip pat buvo sunku ikisti. O siaip man bambauskaris grazu wub.gif Juk kai kuriems zmonems ir ausyse auskarai nepatinka, nors daugumai patinka, ta pati galima apie tatuiruotes sakyti ir apie bet ka kitka wink.gif

Jei kas parasytu, kur Vilniuje yra silikoniniu nestukisku auskaru, buciau labai dekinga 4u.gif
zzzuikiene
vasara lyg ir maciau akropoli Vln auskariuka neshtukems...o as spec auskara isiveriau tik 7 men., bet man jis vis kliuvo uz neshtukes kelniu paaukshtinimo ir paraudo oda ties skylute, bet patinimo nematyt.. tai va, priesh keleta dienu ishsiemiau ta auskara, bet paraudimas vis nepraeina.. tai va ir galvoju jau nerimaut ar palaukt 2 sav iki kol reiks pas pribuveja eit...
zylezy
QUOTE(Frosted @ 2010 03 09, 19:46)
Skonio reikalas wink.gif kazkam nepatinka auskarai bamboje, kazkam grazu.. As asmeniskai nenoreciau, kad susitrauktu skylute, nes kazkada pametusi buvau bambauskari ir apie menesi niekaip neprisiruosiau nueiti nusipirkti - tai po to sunkiai ikisau. Kita karta nesiojau auksini, kuris yra siauresniu koteliu - po to paprasta taip pat buvo sunku ikisti. O siaip man bambauskaris grazu  wub.gif Juk kai kuriems zmonems ir ausyse auskarai nepatinka, nors daugumai patinka, ta pati galima apie tatuiruotes sakyti ir apie bet ka kitka wink.gif

Jei kas parasytu, kur Vilniuje yra silikoniniu nestukisku auskaru, buciau labai dekinga  4u.gif
*

o as manau jei jau turi tai turi, juk cia nesiveria auskaru jau nescios..
juk is ausu auskaru neissiveria, nes fdrug uzklius, cia lygiai taip pat.. drinks_cheers.gif
Wild Pearl
QUOTE(zzzuikiene @ 2010 09 15, 22:33)
vasara lyg ir maciau akropoli Vln auskariuka neshtukems...o as spec auskara isiveriau tik 7 men., bet man jis vis kliuvo uz neshtukes kelniu paaukshtinimo ir paraudo oda ties skylute, bet patinimo nematyt.. tai va, priesh keleta dienu ishsiemiau ta auskara, bet paraudimas vis nepraeina.. tai va ir galvoju jau nerimaut ar palaukt 2 sav iki kol reiks pas pribuveja eit...
*

Man irgi kažkaip neštumo metu vertis auskarą schmoll.gif Visai nedera neštumas ir bamboje auskaras....Manau jau geriau palaukti kol pagimdys moteris o tada jau vertis....Juk ir gyjimo procesas butu greitesnis ir odos nedirgintų mirksiukas.gif
auksinyte
as kai buvau nescia taip pat buvau isemusi auskara, nes man jis trugde, bet po gimdymo neuzgijo ir dabar toliau nesioju. Nors mano kelios pazistamos neissiveria auskaro butent todel, kad bijo jog uzgis skylute g.gif
Leila94
Kaune auskaru nesciosioms yra teotattoo salone smile.gif jis randasi Sv. Gertrudos gatveje smile.gif
nuar
Nesu net mačius, kaip realybeje tai atrodo g.gif
Can
skelbimu lentoj viena nare maciau tokius spec pardavinejo paieskokit rasit smile.gif
ievuk-as(r)
QUOTE(Eagle78 @ 2010 03 09, 15:05)
pilnai pritariu ir visiškai nesuprantu nėštukių su auskaru bamboj..  schmoll.gif  gi ir taip gražios, kam dar visokių metalų prisikaišioti kur nereikia..  g.gif
*

Na,kai kam jie gražu smile.gif 4u.gif
Elita2010
Laba diena nestuke;) Cia as pardavineju auskarus, ir turiu nescioms. Kodel patarciau nesiotis auskara: kadangi pati jau pagimdziau zinau ka rasau:)
1. jeigu auskaras buvo padarytas neseniai pries pastojima ir nespejo uzgyti, sitas auskaras vienintelis budas issaugoti skylute,kadangi auskaras yra pagamintas is plastmases-neprasides jokios alergijos, puliavimu ir pan.
2. Jusu skylute neissitemps ir "nenuvaziuos" i sona. Pati apie tokius auskariukus neju girdejus, auskara isemiau - a dabar pas mate issitempe i sonus, ir skylute ne vertikali o istryza.
3. auskariukuose yra reguliuojamas ilgis, jis bus pritaikytas butent jums, nebus nei mazas nei didelis.
Taip, gal atrodo negraziai, bet jei ivertas paprastas auskaras. Jeigu nestuke ivere specialu auskara jis ir atrodys visai kitaip. Auskarai yra lankstus, jie prisiderins prie pilvuko formos, neissikis ir pan. kas galetu atrodyti nepritraukiamai;)
DoNataNataDo
as taip pat nesioju toki auskareli. O radau vilniuje, cup'e papuosaliuku skyriuje :)taip pat maciau kad yra autobusu stotyje 2 aukste pirkti ir viena forumiete minejo, kad tuose kioskuose prie stoties taip pat yra...ir neblogas pasirinkimas
Bikergirl_81
QUOTE(Katukė @ 2010 03 08, 16:47)
Ji pasakė, kad geriau nešioti, nes toje skylutėje kaupiasi nešvarumai (prakaitas, odos ląstelės) ir ji turėjo ne vieną atvejį, kai nėštukės dėl augančio pilvelio išsivėrusios auskarus turėjo kreiptis dėl užpūliavusios bambos net į chirurgus  blink.gif Ji patarė tiesiog įsigyti spec.nėščioms skirtą minkštą silikoninį auskarą ir nešioti higienos sumetimais.
*

Didesnes nesamones nesu girdejusi doh.gif lotuliukas.gif
na bet kiek daktaru tiek nuomoniu...
pati laukiuosi jau antrojo ,su pirmuoju buvau su bambaskariu iki 5 menesio,paskui jau daresi nepatogu nes issokus bambai,tas bambaskaris visur kliudavo doh.gif issiemiau,po gimdymo vel isiveriua,kaip niekur nieko,dabar issiemiau 3-4 menesi,nes nebesinori to ankstesnio diskomforto...jau kokie penki metai nesioju ta ale nestukiu bambaskari,tikrai puikus dalykas,bet besilaukiancioms ir su dideliu pilvu visgi jo nerekomenduociau... manau ,kad jau viena tai jog mes auginam pilvukus,tai jau yra musu didziausia puosmena... nestuke.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.