Gal kuri kaunietė neseniai matė, kur yra pirkti spec. auskarų į bambą
Labas
Gal kuri kaunietė neseniai matė, kur yra pirkti spec. auskarų į bambą
Na, negi nė viena
ir mane domintu sitas klausimas, tik veiksmas butu Vilniuje
zinok as irgi labai ieskausi. man jau tuoj bus laikas ishsiimti ir niekur nerandu to specialaus, nes labai bijau kad jei paliksiu be nieko uzaugs man skylute.
tai dabar internete ivesk ka nors pregnant+body piercing ir galesi uzsisakyti. tik mnzn ar ten kokia nauda is to auskaro, man nepasirode labai protingai..
O Lietuvoje parduotuvėse niekur nėra tokių spec. auskarų, tik internetu parsisiųsti galima?
kartoju ka rasiau kitoje temeleje- geriau jo nesiverti, nes maciau pilvuka su strijomis tik ten apie bambute - nuo kazkada verto auskariuko
Kodel jus ieskote butinai spec auskaro kazkokio i bamba?
o man kazkaip keista butu bunant nesciai tu auskariuku ieskot
zinokit neieskokit spec, iekokit ilgu, man netyci apadovanojo per gimdieni ilga auskariuka, toks islindes buvo, nesupratau paskirties, o db suprantu nes laukiuosi . taip kad ateja i parde neziurekit ar neklauskit spec auskaro, o paziurekit ar nera ilgesnio...
QUOTE(vikaPika @ 2009 02 25, 18:23) zinokit neieskokit spec, iekokit ilgu, man netyci apadovanojo per gimdieni ilga auskariuka, toks islindes buvo, nesupratau paskirties, o db suprantu nes laukiuosi . taip kad ateja i parde neziurekit ar neklauskit spec auskaro, o paziurekit ar nera ilgesnio... Aciu uz patarima
Man taip pat nėščiosios pilvukas ir be auskarų gražus. Paaugus pilvukui aš jį išsiversiu. Po gimdymo jei norėsiu- įsiversiu vėl. Na man, neščiosios su auskarais yra negražu
o mano pazystama viena pora dienu pries gimdyma auskara issivere, o po to isivere atgal
as jau nuo 3 men issiemusi vaikstau bambaskariuka
QUOTE(Bluebell @ 2009 01 16, 23:20) zinok as irgi labai ieskausi. man jau tuoj bus laikas ishsiimti ir niekur nerandu to specialaus, nes labai bijau kad jei paliksiu be nieko uzaugs man skylute. Patikekit, skylute tikrai neuzsaugs, o kaip tik labai issitampys, aplink ja atsiras striju, bamba atrodys baisai - su auskaru, ar be jo
Aš taip pat iškelių nėstukių girdėjau, kad jos išsiverė auskariuką nėstumo metu ir niekas neužgijo. Tiesiog jos profilaktikos dėlei skylutę perverdavo savo nešiotu auskariuku.
man atrodo kad ne kox vaizdas,su didziausiu pilvuzu
Nezinau kaip
O siaip man pussesere sake, kad jos klasioke kai laukesi - tai labai slyksciai atrode tas auskaras ir isvis pati skyle kai oda issitempe.
as nesiojau iki pat galo auskara, tik vaziuojant i ligonine issiemiau, turejau toki maziuka, paprastuti, o po gimdimo, sekancia diena isidejau vel, kad neuzaugtu. ir normaliai dabar atrodo, manau baisiau atrodo, kai uzauga tos skilutes ir lieka randai
As per pirma nestuma nesiojau auskara apie keleta menesiu, veliau isemiai ir idejau po gimdymo. Nieko neuzgijo (nesiojau ji jau8metus), jokiu striju aplinkui neatsirado. Dabar tai jau isemusi kokius 1,5metu, tai nezunau ar uzgijo, nes pameciau auskara :a
Man tai daktaryte sake issiverti sake jau nera ko madu demonstruoti ir taip pilvukas grazus
QUOTE(braaskytea @ 2010 01 21, 17:23) Man tai daktaryte sake issiverti sake jau nera ko madu demonstruoti ir taip pilvukas grazus o kodel ji sake issivert?tik kad 'madu nesivaikyt'?as nesioju savo ir niekas nieko neuzsimine,kad issivert.man grazu papuostas pilvukas
Kai laukiausi sunelio, auskariuka issiveriau kai buvo kazkur 4 menesiukai. Skylute neuzgijo, ir po gimdymo toliau sekingai nesioju auskariuka... Striju ant pilvo taip pat neatsirado, tai gi po kokio pusmecio pagimdzius mano pilvukas su auskariuku atrode kaip paaugles
Db vel laukiuosi, manau vel issiversiu ir nesuksiu sau galvos... uzgis tai uzgis... Man nestukiu pilvukas yra super grazus dalykas Todel jam tikrai nereikalingi kazkokie papuosimai!
As taip pat esu isisverusi bamboj auskariuka, tai galiu drasiai pasakyti, kadangi turiu patirties, kad kai laukiausi dukrytes, auskara jau kokiam 5 men. issiemiau ir po gimdymo gal tik po 2 menesiu vel isiveriau-niekas neuzaugo
Su ankstesniu nėštumu nešiojau silikoninį auskarą nėščioms, o paskutinį mėnesį išsivėriau, nes labai jau kliuvo
Dabar vėl laukiuosi, klausiau KMUK ginekologės, kuri darė echoskopiją, dėl bambos auskaro. Ji pasakė, kad geriau nešioti, nes toje skylutėje kaupiasi nešvarumai (prakaitas, odos ląstelės) ir ji turėjo ne vieną atvejį, kai nėštukės dėl augančio pilvelio išsivėrusios auskarus turėjo kreiptis dėl užpūliavusios bambos net į chirurgus
Sveikos, kur Vilniuje galima rasti auskaru nestukems? Anksciau kai nerekejo - visur ju pilna buvo, dabar reikia - ir niekur neberandu
QUOTE(escada* @ 2009 10 06, 21:02) man atrodo kad ne kox vaizdas,su didziausiu pilvuzu pilnai pritariu ir visiškai nesuprantu nėštukių su auskaru bamboj.. QUOTE(Eagle78 @ 2010 03 09, 15:05) pilnai pritariu ir visiškai nesuprantu nėštukių su auskaru bamboj.. Skonio reikalas Jei kas parasytu, kur Vilniuje yra silikoniniu nestukisku auskaru, buciau labai dekinga
vasara lyg ir maciau akropoli Vln auskariuka neshtukems...o as spec auskara isiveriau tik 7 men., bet man jis vis kliuvo uz neshtukes kelniu paaukshtinimo ir paraudo oda ties skylute, bet patinimo nematyt.. tai va, priesh keleta dienu ishsiemiau ta auskara, bet paraudimas vis nepraeina.. tai va ir galvoju jau nerimaut ar palaukt 2 sav iki kol reiks pas pribuveja eit...
QUOTE(Frosted @ 2010 03 09, 19:46) Skonio reikalas Jei kas parasytu, kur Vilniuje yra silikoniniu nestukisku auskaru, buciau labai dekinga o as manau jei jau turi tai turi, juk cia nesiveria auskaru jau nescios.. juk is ausu auskaru neissiveria, nes fdrug uzklius, cia lygiai taip pat.. QUOTE(zzzuikiene @ 2010 09 15, 22:33) vasara lyg ir maciau akropoli Vln auskariuka neshtukems...o as spec auskara isiveriau tik 7 men., bet man jis vis kliuvo uz neshtukes kelniu paaukshtinimo ir paraudo oda ties skylute, bet patinimo nematyt.. tai va, priesh keleta dienu ishsiemiau ta auskara, bet paraudimas vis nepraeina.. tai va ir galvoju jau nerimaut ar palaukt 2 sav iki kol reiks pas pribuveja eit... Man irgi kažkaip neštumo metu vertis auskarą
as kai buvau nescia taip pat buvau isemusi auskara, nes man jis trugde, bet po gimdymo neuzgijo ir dabar toliau nesioju. Nors mano kelios pazistamos neissiveria auskaro butent todel, kad bijo jog uzgis skylute
Kaune auskaru nesciosioms yra teotattoo salone
Nesu net mačius, kaip realybeje tai atrodo
skelbimu lentoj viena nare maciau tokius spec pardavinejo paieskokit rasit
Laba diena nestuke;) Cia as pardavineju auskarus, ir turiu nescioms. Kodel patarciau nesiotis auskara: kadangi pati jau pagimdziau zinau ka rasau:)
1. jeigu auskaras buvo padarytas neseniai pries pastojima ir nespejo uzgyti, sitas auskaras vienintelis budas issaugoti skylute,kadangi auskaras yra pagamintas is plastmases-neprasides jokios alergijos, puliavimu ir pan. 2. Jusu skylute neissitemps ir "nenuvaziuos" i sona. Pati apie tokius auskariukus neju girdejus, auskara isemiau - a dabar pas mate issitempe i sonus, ir skylute ne vertikali o istryza. 3. auskariukuose yra reguliuojamas ilgis, jis bus pritaikytas butent jums, nebus nei mazas nei didelis. Taip, gal atrodo negraziai, bet jei ivertas paprastas auskaras. Jeigu nestuke ivere specialu auskara jis ir atrodys visai kitaip. Auskarai yra lankstus, jie prisiderins prie pilvuko formos, neissikis ir pan. kas galetu atrodyti nepritraukiamai;)
as taip pat nesioju toki auskareli. O radau vilniuje, cup'e papuosaliuku skyriuje :)taip pat maciau kad yra autobusu stotyje 2 aukste pirkti ir viena forumiete minejo, kad tuose kioskuose prie stoties taip pat yra...ir neblogas pasirinkimas
QUOTE(Katukė @ 2010 03 08, 16:47) Ji pasakė, kad geriau nešioti, nes toje skylutėje kaupiasi nešvarumai (prakaitas, odos ląstelės) ir ji turėjo ne vieną atvejį, kai nėštukės dėl augančio pilvelio išsivėrusios auskarus turėjo kreiptis dėl užpūliavusios bambos net į chirurgus Didesnes nesamones nesu girdejusi na bet kiek daktaru tiek nuomoniu... pati laukiuosi jau antrojo ,su pirmuoju buvau su bambaskariu iki 5 menesio,paskui jau daresi nepatogu nes issokus bambai,tas bambaskaris visur kliudavo |