Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dovana vyrui už "padarytą" vaikelį?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
veiducka
QUOTE(_Draugė_ @ 2011 01 25, 18:32)
Būtent. Net sunku suvokti, kad žmonėms kyla tokie klausimai, kaip padėka vyrui už vaikelį  g.gif
*

cia tik vyram tokie klausimai kyla
Mamootas
QUOTE(_Draugė_ @ 2011 01 25, 19:32)
Būtent. Net sunku suvokti, kad žmonėms kyla tokie klausimai, kaip padėka vyrui už vaikelį  g.gif
*

QUOTE(veiducka @ 2011 01 26, 00:06)
cia tik vyram tokie klausimai kyla
*

Nemanau, kad temos autore turejo omeny tokia tikra rimta padeka panasiai kaip prezidentas iteikia ordina uz nuopelnus saliai. gi porose daznai zmones vienas kitam daro staigmenas - kodel ir tokia proga nepasisveikinus? nemanau kad mano zmona turejo omeny 'didelis aciu kad tu su manim mylejaisi nesisaugodamas' doh.gif lotuliukas.gif siaip maloni staigmena ir tiek.. as patikekit jai daugiau "atsidekojau"..
galanthus
[quote=Hmmm...,2011 01 25, 15:52]
Ar tikrai? mastau.gif Pirmus 3 nėštumo mėnesius praktiškai pramiegojau. ....

Na ne visos taip leidzia sau tinginiauti. Jei pati dirbtinai sukurei vyrui problemu ir nestumu pasinaudojusi nusiemei nuo saves nasta darbu - cia jau Jusu abieju reikalas. Sutinku, kad vyras padeti turi, bet mes juk tik negalim aukstai ranku kelti ir sunkiai kilnoti. Tai... visi kiti eiliniai darbai, nesvarbu kad sunku, pilvas maiso - dirbk ir tiek.
Pro
QUOTE(galanthus @ 2011 01 26, 11:56)

Na ne visos taip leidzia sau tinginiauti. Jei pati dirbtinai sukurei vyrui problemu ir nestumu pasinaudojusi nusiemei nuo saves nasta darbu - cia jau Jusu abieju reikalas. Sutinku, kad vyras padeti turi, bet mes juk tik negalim aukstai ranku kelti ir sunkiai kilnoti. Tai... visi kiti eiliniai darbai, nesvarbu kad sunku, pilvas maiso - dirbk ir tiek.
*

Ne visai sutinku. Man pirmos savaitės irgi buvo labai sunkios. Nežmoniškas jėgų trūkumas lydėjo kiekvieną dieną, ištisai pykindavo. Na stengdavausi padaryti elemetariausius darbus, bet ne visada turėdavau parako. Kiekvienos organizmas skirtingai reaguoja į nėštumą ir tai nėra (arba ne visų nėštukių atveju) dirbtinas problemų sukūrimas ir naudojimasis.
evelina
Na ko gero galima ir be padėkų apseiti. Bet žinokit,už dukrytę padovanojau vyrui padėkos raštą blush2.gif padariau su kompu, įrėminau ir bučkį pridėjau thumbup.gif su antru taip nebekvailiojau mirksiukas.gif Kad jis man gėlių dykrytės gimimo proga neatnešė... bet kita vertus visą laiką su mumis prabuvo.
galanthus
QUOTE(Pro @ 2011 01 26, 18:21)
Ne visai sutinku. Man pirmos savaitės irgi buvo labai sunkios. Nežmoniškas jėgų trūkumas lydėjo kiekvieną dieną, ištisai pykindavo. Na stengdavausi padaryti elemetariausius darbus, bet ne visada turėdavau parako. Kiekvienos organizmas skirtingai reaguoja į nėštumą ir tai nėra (arba ne visų nėštukių atveju) dirbtinas problemų sukūrimas ir naudojimasis.
*

Na sutinku, buna reciau pasitaikanciu atveju, kai nestukes ir ligoninej visa laika praguli, tada tai jo, sutinku, vyras tempia nasta. As cia ne tokius atvejus turejau omeny:)
Hmmm...
QUOTE(galanthus @ 2011 01 26, 11:56)

*

Oj oj oj biggrin.gif Nu nei Jūs žinot, kodėl aš tinginiavau, nei Jūs kalbėkit irnesakyk.gif Nereik pavydėt, kad kažkam tarpusavio pagalba šeimoj (priklausomai nuo aplinkybių) yr normalus dalykas cool.gif

Na, o jei kas nori "dirbti ir tiek", tai aš nedraudžiu - dirbkit gi biggrin.gif Tik nereikia po to kankinių šventųjų vaidint ir garbinimo prašyt už tai, kad "aš gi išnešiojau jo vaiką". biggrin.gif
_Draugė_
QUOTE(Mamootas @ 2011 01 26, 10:46)
siaip maloni staigmena ir tiek.. as patikekit jai daugiau "atsidekojau"..
*

Turėjau galvoja, kad pats požiūris, jog reikia už vaiką dėkoti man yra keistas. Net nesvarbu, kokia tos padėkos išraiška. Mano galva, abu vienodai "kalti" ir abu vienodai dėkingi.
Na... nebent moteris be galo norėjo vaiko, tai buvo jos vienintelis tikslas ir poreikis gyvenime, ir vyras reikalingas tik dėl to. Bet tai tada ... vargšas vyras... sakyčiau g.gif
blondinas Nr.272
ka padovanoju pardavejai uz kiaules gabala riebu?
-Pinigu.
O ka padovanoju tepaluotam autosaltkalviui uz suvirinta duslerke?
-Pinigu.
Tai kuo gi skiriasi uzmokestis nuo dovanos?
Uzmokestis buna uz atlikta paslauga ar preke, o dovana -kai nori kazkokios paslaugos kuri, is principo, yra nemokama...
Brunetė30
QUOTE(blondinas Nr.272 @ 2011 01 27, 22:07)
ka padovanoju pardavejai uz kiaules gabala riebu?
-Pinigu.
O ka padovanoju tepaluotam autosaltkalviui uz suvirinta duslerke?
-Pinigu.
Tai kuo gi skiriasi uzmokestis nuo dovanos?
Uzmokestis buna uz atlikta paslauga ar preke, o dovana -kai nori kazkokios paslaugos kuri, is principo, yra nemokama...
*

Išverčiu: vyrai dovanokite žmonoms pinigų už vaiką!
uoga000
Pinigu??? blink.gif blink.gif
Zoo
Visų pirmą sakyčiau, kad dovana šiuo atveju tai nebūtų atsidėkojimas tiek moteriai tiek vyrui, nes vaikas yra neįkainojamas, tad ir dovanos atitinkamos tikrai nerasit. Dovana, tai simbolika, kuri jums primins Jūsų pergyvenimus, ašaras ir džiaugsmą.
Aš žinau, kad manęs laukia brangus laikrodis, o jos dar vienas žiedas su brangakmeniu smile.gif
blondinas Nr.272
QUOTE(Zoo @ 2011 01 31, 17:35)
Dovana, tai simbolika, kuri jums primins Jūsų pergyvenimus, ašaras ir džiaugsmą.
Aš žinau, kad manęs laukia brangus laikrodis, o jos dar vienas žiedas su brangakmeniu smile.gif
*

laikrodis- simbolizuoja, kad anksciau ar veliau mirsi.
Brangus laikrodis- anksciau mirsi.
Ziedas - kad tavo vyrui krize baigesi.
Dar vienas ziedas- tavo vyras krepsininkas..
Jolita Lialia
As tai savo vyrui taip ir pasakiau - nori antro vaiko - ok, kas man uz tai?????? Kadangi nieko uz tai nedave, tai dabar moka alimentus tongue.gif

Kaip baisu, kai moteriai reikia maldaut, o dar baisiau - apgaudinet savo drauga ar vyra, kad pastot nuo jo...
liza12
Tai vyras man turetu padovanoti kaskokia tai dovana GERA kad jo vaika 9 menesius pilve auginsiu biggrin.gif
LAPIUKSTEU
thumbup.gif
AuksoPieva
QUOTE(liza12 @ 2011 02 09, 16:17)
Tai vyras man turetu padovanoti kaskokia tai dovana GERA kad jo vaika 9 menesius pilve auginsiu  biggrin.gif
*

doh.gif doh.gif
Jo vaika? g.gif o tai vaikas ne jusu, tik jo?
Moonte
QUOTE(AuksoPieva @ 2012 01 03, 00:14)
doh.gif  doh.gif
Jo vaika? g.gif  o tai vaikas ne jusu, tik jo?
*

Va va ir as ta pati pagalvojau, bet susilaikiau nuo rasymo. Siaip, baisoka, kai moteris save laiko inkubatoriumi, teikianciu vyrui "perejimo" paslaugas.
AuksoPieva
QUOTE(Moonte @ 2012 01 03, 01:30)
Va va ir as ta pati pagalvojau, bet susilaikiau nuo rasymo. Siaip, baisoka, kai moteris save laiko inkubatoriumi, teikianciu vyrui "perejimo" paslaugas.
*

Man dar užkliuvo už akių "..kaskokia tai dovana GERA.."

Bet jau patylėsiu. doh.gif
medyte
Na, cia vienas neblogai uzsimane - keliones i Brazilija kol zmona nescia biggrin.gif Tai gal dar merga i namus savaitgaliais? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Numirk is juoko biggrin.gif Va, maniskis gavo dovanu - visa menesi tvarke, plove, zaide su vyresnele ir t.t. nes as vos gyva gulejau smile.gif Jau atsigavau, tai peremiau darbus is jo. Tai cia jam dar viena dovana biggrin.gif
giedruole
QUOTE(Viesulas @ 2008 11 14, 15:59)
Kaip atsidekojate vyrui, kuris pasistenge jus apvaisinti?
Tik nereikia aiskint kad vaikelis tai ir yra dovana. lotuliukas.gif
*

Apvaisindamas vyras patiria orgazmą. Tai ir yra dovana jam. O ir pats "darbas" labai malonus, tik "kyšt-myžt" ir viskas. Ir jokių kančių po to- nei tyrimai, nei vėmimai, nei venų badymai, nei gimdymo skausmai... Ciniška būtų prašyti dovanos už lytinį aktą, nesvarbu, kad jis buvo atliktas vaisingomis dienomis.
Moonte
QUOTE(giedruole @ 2012 01 03, 15:37)
Apvaisindamas vyras patiria orgazmą. Tai ir yra dovana jam. O ir pats "darbas" labai malonus, tik "kyšt-myžt" ir viskas. Ir jokių kančių po to- nei tyrimai, nei vėmimai, nei venų badymai, nei gimdymo skausmai... Ciniška būtų prašyti dovanos už lytinį aktą, nesvarbu, kad jis buvo atliktas vaisingomis dienomis.
*

Vel as nepagaunu kampo. O moterys lytinio akto metu orgazmo nepatiria? Anos totaliai frigidiskos kankines?
Tas pats vaiko pradejimo procesas, ivardintas kaip "kyst-myst" mane irgi keistai nuteikia...
.................

Na, o vaikui kokia dovana, verciau kompensacija priklauso, moralinei zalai atlyginti, kad gime is "inkubatoriaus", po "kist-mist darbo"?
giedruole
QUOTE(Moonte @ 2012 01 03, 17:48)
Vel as nepagaunu kampo. O moterys lytinio akto metu orgazmo nepatiria? Anos totaliai frigidiskos kankines?
Tas pats vaiko pradejimo procesas, ivardintas kaip "kyst-myst" mane irgi keistai nuteikia...
........
*

Visokių moterų yra, būna, kad ir nepatiria, paskaitykit kituose forumuose jaunos moterys rašo, kad nepatiria, nors ir labai stengiasi mirksiukas.gif
Ir vyrų visokių yra, kartais apvaisinimas įvyksta "greituko" metu mirksiukas.gif
Vivia000
Nu cia kategoriskai:) vieni i viena puse, kiti i kita:) abu kalti del leliuko atsiradimo, nebe akmens amzius, kad nezinotum is kur vaikai nukrenta..smile.gif

QUOTE(_Draugė_ @ 2011 01 27, 16:50)
Turėjau galvoja, kad pats požiūris, jog reikia už vaiką dėkoti man yra keistas. Net nesvarbu, kokia tos padėkos išraiška. Mano galva, abu vienodai "kalti" ir abu vienodai dėkingi.
Na... nebent moteris be galo norėjo vaiko, tai buvo jos vienintelis tikslas ir poreikis gyvenime, ir vyras reikalingas tik dėl to. Bet tai tada ... vargšas vyras... sakyčiau  g.gif
*

Na, malonu is vyro butu sulaukt kazkokios padekos, nes jam nereikes daugiau stengtis paklusti gamtai ir apvaisinti kitas, idant butu pratesta jo gimine.. biggrin.gif ...

Tai vyras man turetu padovanoti kaskokia tai dovana GERA kad jo vaika 9 menesius pilve auginsiu  biggrin.gif
*

Dovana jau yra papildoma dekingumo israiska. Vyras, nuo jo pastojusiai moteriai pirmiausia turetu jausti pagarba, nes butent jo vaikeli moteris nesios, kes vemimus, tyrimus, skausmus ir isleis i pasauli. Bus pagarba - bus ir pagalba, rupestis, supratimas, demesys. Aisku, jei vyras nera visiskas fool.gif ir siek tiek suvokia, kaip pasikeicia moteris nestumo metu... ax.gif paskui gerai gaut ir kokia dovanele.. biggrin.gif

QUOTE(giedruole @ 2012 01 03, 15:37)
*

Na, vyras orgazma patiria ne apvaisindamas, - tai ivyksta gerokai veliau biggrin.gif o jei moteris nepatiria orgazmo, tai nereikia visos bedos del leliuko atsiradimo versti vyrui.. 4u.gif
Giuste
Psistengti pagimdyti sunu hihihi.gif
giedruole
QUOTE(Vivia000 @ 2012 01 04, 01:03)
Na, vyras orgazma patiria ne apvaisindamas, - tai ivyksta gerokai veliau biggrin.gif  o jei moteris nepatiria orgazmo, tai nereikia visos bedos del leliuko atsiradimo versti vyrui.. 4u.gif
*

Ne tai aš norėjau akcentuoti, moteris irgi ne iš privartos mylisi. Aš tik norėjau pasakyti, kad vyras apvaisina, patiria malonumą- ir jam viskas tuo baigiasi. O moteriai- tik prasideda. Prasideda pykinimai, vėmimai, alpimai, krūtų skausmai, tyrimai, venų badymai (o jei dar genetiniai tyrimai doh.gif ), visokios baimės, visokie apribojimai- to negalima, ano negalima.. Na ir pats gimdymas, kančios, skausmai, plyšimai, siuvimai, o dar po to kol moteris atsigauna...
Čia nėra net ką lyginti, išvis kvaila tema.
Moonte
QUOTE(giedruole @ 2012 01 04, 10:24)
Ne tai aš norėjau akcentuoti, moteris irgi ne iš privartos mylisi. Aš tik norėjau pasakyti, kad vyras apvaisina, patiria malonumą- ir jam viskas tuo baigiasi. O moteriai- tik prasideda. Prasideda pykinimai, vėmimai, alpimai, krūtų skausmai, tyrimai, venų badymai (o jei dar genetiniai tyrimai doh.gif ), visokios baimės, visokie apribojimai- to negalima, ano negalima.. Na ir pats gimdymas, kančios, skausmai, plyšimai, siuvimai, o dar po to kol moteris atsigauna...
*

O kas jum raugintus agurkus viduri nakties nesioja, kojas masazuoja? Kas jusu t.y. moteru emociju kaitas, norus is lempos, pakencia?
Sypsokites
moteris gimdo, o vyras islaiko.
vargiai ar cia kas kam skolingas..
abu dirba per puse.
MK.
*

o jei neprasideda? Tiesiog malonus ypatingas laikotarpis, kai esi ypatingesnė už visus vyrus pasaulyje ir jų orgazmus juo labiau?
Papildyta:
QUOTE(Sypsokites @ 2012 01 04, 17:15)
moteris gimdo, o vyras islaiko.
vargiai ar cia kas kam skolingas..
abu dirba per puse.
*

Nieko sau..tai jei gimdai ir dar sugebi save išlaikyt-tai esi dvigubai hmmm naudingesnė? O vyras liek kaip ir skoloj g.gif
** Svaja**
*

O ne savo taip pat?? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu tema ... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

manau busimas vaikutis Mums abiems diziule dovana wub.gif O ne jam ar man kazka padovanoti doh.gif net gi mamai ar butina dovanoti?? uztai kad gamta taip surede lotuliukas.gif cia jau nuo vyro priklauso ir nuo moters ..gal ne masina ar namas uz tai gal ne rubinai ir deimantai kaip noretu daugelis bet kad jis yra salia ir su mumis jau dovana wub.gif
Papildyta:
*

Bet ar ne pacios to norim?? g.gif biggrin.gif o kaip jau vys tai sklandziai ar ne jau ne nuo vyro priklauso smile.gif

juk kiek buna keikia kolioja vyrus gimdydamos ..lyg prievartautos buvo kai vaika daresi lotuliukas.gif
Papildyta:
Kazkaip vargses tos moterys nestuke.gif ...oj vargsiukes tik ar ne vyrui tenka kesti musu nervinius priepuolius, pykinimus ,irzlumus uzgaidas ir daugeli dalyku... nereikia tu vyru taip sumenkinti smile.gif jei ne jie ir mes aplamai vaiku nebutu biggrin.gif
Giuste
QUOTE(MK. @ 2012 01 04, 19:10)
o jei neprasideda? Tiesiog malonus ypatingas laikotarpis, kai esi ypatingesnė už visus vyrus pasaulyje ir jų orgazmus juo labiau?

Butent drinks_cheers.gif
tigrin
Mano nuomone, pati didžiausia dovana abiems tėveliams yra sveikas vaikelis 4u.gif O gamtos nepakeisim, kas nori, tas gimdo, būtinybės nėra. Visos turim teisę rinktis.
joka8
uz "padaryma" tai spyga taukuota biggrin.gif cia jau abieju po lygiai darbo ideta,bet va jei pagimdytu uz mane,tai jau galeciau pagalvoti apie kokia dovanele biggrin.gif
~Artemidė ~
QUOTE(Viesulas @ 2008 11 14, 13:59)
Kaip atsidekojate vyrui, kuris pasistenge jus apvaisinti?
Tik nereikia aiskint kad vaikelis tai ir yra dovana. lotuliukas.gif
*

matai kaip čia turi būti - pravalas, man niekas nesakė, kad už tai dar turiu "atsidėkoti" rolleyes.gif Nors kai geriau įsiskaitai į klausimą...jo, vyras gi "pasistengė", o už pastangas priimta sumokėti. Reikės vyro paklausti kiek aš jam skolinga už tokias didvyriškas pastangas cool.gif
juzė
Už padarytą vaikelį dovana vyrui - žmona.
Giuste
O tad kaip yra daromi vaikai?
Nejau tai tik vieno vyro darbas, jei vienas dirbtu vaikelio nepadarytu lotuliukas.gif
giedruole
QUOTE(Moonte @ 2012 01 04, 17:51)
O kas jum raugintus agurkus viduri nakties nesioja, kojas masazuoja? Kas jusu t.y. moteru emociju kaitas, norus is lempos, pakencia?
*

Tai va BŪTENT, už tuos agurkus, ledus, citrinas.. Už tuos masažus, naktis bemieges, už tą supratimą ir rūpestį galima pasakyti ačiū. Bet tik ne už "padarymą", kas per nesąmonė...
Moonte
QUOTE(giedruole @ 2012 01 13, 12:18)
Tai va BŪTENT, už tuos agurkus, ledus, citrinas.. Už tuos masažus, naktis bemieges, už tą supratimą ir rūpestį galima pasakyti ačiū. Bet tik ne už "padarymą", kas per nesąmonė...
*

Analogiskai turetu buti ir su moterimis, tik ACIU uz vaiko pagimdyma mirksiukas.gif
ooo
QUOTE(giedruole @ 2012 01 13, 12:18)
*

nu zinokit, buna situaciju, kai uz padaryma nauja masina padovanotu moteris vyrui lotuliukas.gif
gyventojas
QUOTE(ooo @ 2012 01 13, 22:47)
nu zinokit, buna situaciju, kai uz padaryma nauja masina padovanotu moteris vyrui  lotuliukas.gif
*

"Ne tas tėvas kuris padaro, o tas- kuris užaugina" (liaudies išmintis)
Tu nepadarysi- kitas padarys biggrin.gif svarbu, kad auginti būtų kam.
~Artemidė ~
QUOTE(gyventojas @ 2012 01 14, 12:08)
Tu nepadarysi- kitas padarys  biggrin.gif svarbu, kad auginti būtų kam.
*

Augint visada bus kam: jei tėvas ir motina atsisakys, valstybė užaugins cool.gif Tokia ta gyvenimo karti tiesa...
gyventojas
Bet padaryt - lengvesnis darbas nei auginti. Ko gero tai pats lengviausias darbas, be to ir maloniausias biggrin.gif o jei dar moteriška graži, nu tai daryčiau ir daryčiau, ir daryčiau.. smileysex.gif
~Artemidė ~
Kas be ko, kad lengvesnis smile.gif Todėl tiek ir prisidaroma bei neauginama paskui...
Geriuke
QUOTE(gyventojas @ 2012 01 14, 13:08)
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
pingvinukas lolo
Geriausia dovana už ''padarytą vaikelį'' - tas pats gimęs vaikelis smile.gif
kipras66
QUOTE(gyventojas @ 2012 01 14, 12:08)
*

Nu šitą užskaitau smile.gif nebuvo tekę girdėti smile.gif
Neta&
QUOTE(gyventojas @ 2012 01 14, 14:57)
Bet padaryt - lengvesnis darbas nei auginti. Ko gero tai pats lengviausias darbas, be to ir maloniausias  biggrin.gif o jei dar moteriška graži, nu tai daryčiau ir daryčiau, ir daryčiau..  smileysex.gif

Tikro vyro mastymas lotuliukas.gif
kipras66
Greičiau bet kurio vyro mąstymas lotuliukas.gif
Ozito
QUOTE(gyventojas @ 2012 01 14, 15:57)
Bet padaryt - lengvesnis darbas nei auginti. Ko gero tai pats lengviausias darbas, be to ir maloniausias  biggrin.gif o jei dar moteriška graži, nu tai daryčiau ir daryčiau, ir daryčiau..  smileysex.gif
*

na na, paziureciau kaip megtum ta darba jai nuo pirmadienio iki penktadienio po 8 val dirbtum, jau po poros dienu tokio maloniausio ir lengviausio "darbo" sakytum, kad geriau jau griovius kasti smile.gif
TuJa30
QUOTE(Ozito @ 2012 03 05, 18:15)
na na, paziureciau kaip megtum ta darba jai nuo pirmadienio iki penktadienio po 8 val dirbtum, jau po poros dienu tokio maloniausio ir lengviausio "darbo" sakytum, kad geriau jau griovius kasti smile.gif
*

blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.