QUOTE(_Draugė_ @ 2011 01 25, 18:32)
cia tik vyram tokie klausimai kyla
QUOTE(_Draugė_ @ 2011 01 25, 19:32) QUOTE(veiducka @ 2011 01 26, 00:06) Nemanau, kad temos autore turejo omeny tokia tikra rimta padeka panasiai kaip prezidentas iteikia ordina uz nuopelnus saliai. gi porose daznai zmones vienas kitam daro staigmenas - kodel ir tokia proga nepasisveikinus? nemanau kad mano zmona turejo omeny 'didelis aciu kad tu su manim mylejaisi nesisaugodamas'
[quote=Hmmm...,2011 01 25, 15:52]
Ar tikrai? Na ne visos taip leidzia sau tinginiauti. Jei pati dirbtinai sukurei vyrui problemu ir nestumu pasinaudojusi nusiemei nuo saves nasta darbu - cia jau Jusu abieju reikalas. Sutinku, kad vyras padeti turi, bet mes juk tik negalim aukstai ranku kelti ir sunkiai kilnoti. Tai... visi kiti eiliniai darbai, nesvarbu kad sunku, pilvas maiso - dirbk ir tiek. QUOTE(galanthus @ 2011 01 26, 11:56) Na ne visos taip leidzia sau tinginiauti. Jei pati dirbtinai sukurei vyrui problemu ir nestumu pasinaudojusi nusiemei nuo saves nasta darbu - cia jau Jusu abieju reikalas. Sutinku, kad vyras padeti turi, bet mes juk tik negalim aukstai ranku kelti ir sunkiai kilnoti. Tai... visi kiti eiliniai darbai, nesvarbu kad sunku, pilvas maiso - dirbk ir tiek. Ne visai sutinku. Man pirmos savaitės irgi buvo labai sunkios. Nežmoniškas jėgų trūkumas lydėjo kiekvieną dieną, ištisai pykindavo. Na stengdavausi padaryti elemetariausius darbus, bet ne visada turėdavau parako. Kiekvienos organizmas skirtingai reaguoja į nėštumą ir tai nėra (arba ne visų nėštukių atveju) dirbtinas problemų sukūrimas ir naudojimasis.
Na ko gero galima ir be padėkų apseiti. Bet žinokit,už dukrytę padovanojau vyrui padėkos raštą
QUOTE(Pro @ 2011 01 26, 18:21) Ne visai sutinku. Man pirmos savaitės irgi buvo labai sunkios. Nežmoniškas jėgų trūkumas lydėjo kiekvieną dieną, ištisai pykindavo. Na stengdavausi padaryti elemetariausius darbus, bet ne visada turėdavau parako. Kiekvienos organizmas skirtingai reaguoja į nėštumą ir tai nėra (arba ne visų nėštukių atveju) dirbtinas problemų sukūrimas ir naudojimasis. Na sutinku, buna reciau pasitaikanciu atveju, kai nestukes ir ligoninej visa laika praguli, tada tai jo, sutinku, vyras tempia nasta. As cia ne tokius atvejus turejau omeny:) QUOTE(galanthus @ 2011 01 26, 11:56) Na ne visos taip leidzia sau tinginiauti. Jei pati dirbtinai sukurei vyrui problemu ir nestumu pasinaudojusi nusiemei nuo saves nasta darbu - cia jau Jusu abieju reikalas. Sutinku, kad vyras padeti turi, bet mes juk tik negalim aukstai ranku kelti ir sunkiai kilnoti. Tai... visi kiti eiliniai darbai, nesvarbu kad sunku, pilvas maiso - dirbk ir tiek. Oj oj oj Na, o jei kas nori "dirbti ir tiek", tai aš nedraudžiu - dirbkit gi QUOTE(Mamootas @ 2011 01 26, 10:46) Turėjau galvoja, kad pats požiūris, jog reikia už vaiką dėkoti man yra keistas. Net nesvarbu, kokia tos padėkos išraiška. Mano galva, abu vienodai "kalti" ir abu vienodai dėkingi. Na... nebent moteris be galo norėjo vaiko, tai buvo jos vienintelis tikslas ir poreikis gyvenime, ir vyras reikalingas tik dėl to. Bet tai tada ... vargšas vyras... sakyčiau
ka padovanoju pardavejai uz kiaules gabala riebu?
-Pinigu. O ka padovanoju tepaluotam autosaltkalviui uz suvirinta duslerke? -Pinigu. Tai kuo gi skiriasi uzmokestis nuo dovanos? Uzmokestis buna uz atlikta paslauga ar preke, o dovana -kai nori kazkokios paslaugos kuri, is principo, yra nemokama... QUOTE(blondinas Nr.272 @ 2011 01 27, 22:07) ka padovanoju pardavejai uz kiaules gabala riebu? -Pinigu. O ka padovanoju tepaluotam autosaltkalviui uz suvirinta duslerke? -Pinigu. Tai kuo gi skiriasi uzmokestis nuo dovanos? Uzmokestis buna uz atlikta paslauga ar preke, o dovana -kai nori kazkokios paslaugos kuri, is principo, yra nemokama... Išverčiu: vyrai dovanokite žmonoms pinigų už vaiką!
Pinigu???
Visų pirmą sakyčiau, kad dovana šiuo atveju tai nebūtų atsidėkojimas tiek moteriai tiek vyrui, nes vaikas yra neįkainojamas, tad ir dovanos atitinkamos tikrai nerasit. Dovana, tai simbolika, kuri jums primins Jūsų pergyvenimus, ašaras ir džiaugsmą.
Aš žinau, kad manęs laukia brangus laikrodis, o jos dar vienas žiedas su brangakmeniu QUOTE(Zoo @ 2011 01 31, 17:35) Dovana, tai simbolika, kuri jums primins Jūsų pergyvenimus, ašaras ir džiaugsmą. Aš žinau, kad manęs laukia brangus laikrodis, o jos dar vienas žiedas su brangakmeniu laikrodis- simbolizuoja, kad anksciau ar veliau mirsi. Brangus laikrodis- anksciau mirsi. Ziedas - kad tavo vyrui krize baigesi. Dar vienas ziedas- tavo vyras krepsininkas..
As tai savo vyrui taip ir pasakiau - nori antro vaiko - ok, kas man uz tai?????? Kadangi nieko uz tai nedave, tai dabar moka alimentus
Kaip baisu, kai moteriai reikia maldaut, o dar baisiau - apgaudinet savo drauga ar vyra, kad pastot nuo jo...
Tai vyras man turetu padovanoti kaskokia tai dovana GERA kad jo vaika 9 menesius pilve auginsiu
Na, cia vienas neblogai uzsimane - keliones i Brazilija kol zmona nescia
QUOTE(Viesulas @ 2008 11 14, 15:59) Kaip atsidekojate vyrui, kuris pasistenge jus apvaisinti? Tik nereikia aiskint kad vaikelis tai ir yra dovana. Apvaisindamas vyras patiria orgazmą. Tai ir yra dovana jam. O ir pats "darbas" labai malonus, tik "kyšt-myžt" ir viskas. Ir jokių kančių po to- nei tyrimai, nei vėmimai, nei venų badymai, nei gimdymo skausmai... Ciniška būtų prašyti dovanos už lytinį aktą, nesvarbu, kad jis buvo atliktas vaisingomis dienomis. QUOTE(giedruole @ 2012 01 03, 15:37) Apvaisindamas vyras patiria orgazmą. Tai ir yra dovana jam. O ir pats "darbas" labai malonus, tik "kyšt-myžt" ir viskas. Ir jokių kančių po to- nei tyrimai, nei vėmimai, nei venų badymai, nei gimdymo skausmai... Ciniška būtų prašyti dovanos už lytinį aktą, nesvarbu, kad jis buvo atliktas vaisingomis dienomis. Vel as nepagaunu kampo. O moterys lytinio akto metu orgazmo nepatiria? Anos totaliai frigidiskos kankines? Tas pats vaiko pradejimo procesas, ivardintas kaip "kyst-myst" mane irgi keistai nuteikia... ................. Na, o vaikui kokia dovana, verciau kompensacija priklauso, moralinei zalai atlyginti, kad gime is "inkubatoriaus", po "kist-mist darbo"? QUOTE(Moonte @ 2012 01 03, 17:48) Vel as nepagaunu kampo. O moterys lytinio akto metu orgazmo nepatiria? Anos totaliai frigidiskos kankines? Tas pats vaiko pradejimo procesas, ivardintas kaip "kyst-myst" mane irgi keistai nuteikia... ........ Visokių moterų yra, būna, kad ir nepatiria, paskaitykit kituose forumuose jaunos moterys rašo, kad nepatiria, nors ir labai stengiasi Ir vyrų visokių yra, kartais apvaisinimas įvyksta "greituko" metu
Nu cia kategoriskai:) vieni i viena puse, kiti i kita:) abu kalti del leliuko atsiradimo, nebe akmens amzius, kad nezinotum is kur vaikai nukrenta..
QUOTE(_Draugė_ @ 2011 01 27, 16:50) Turėjau galvoja, kad pats požiūris, jog reikia už vaiką dėkoti man yra keistas. Net nesvarbu, kokia tos padėkos išraiška. Mano galva, abu vienodai "kalti" ir abu vienodai dėkingi. Na... nebent moteris be galo norėjo vaiko, tai buvo jos vienintelis tikslas ir poreikis gyvenime, ir vyras reikalingas tik dėl to. Bet tai tada ... vargšas vyras... sakyčiau Na, malonu is vyro butu sulaukt kazkokios padekos, nes jam nereikes daugiau stengtis paklusti gamtai ir apvaisinti kitas, idant butu pratesta jo gimine.. QUOTE(liza12 @ 2011 02 09, 16:17) Dovana jau yra papildoma dekingumo israiska. Vyras, nuo jo pastojusiai moteriai pirmiausia turetu jausti pagarba, nes butent jo vaikeli moteris nesios, kes vemimus, tyrimus, skausmus ir isleis i pasauli. Bus pagarba - bus ir pagalba, rupestis, supratimas, demesys. Aisku, jei vyras nera visiskas QUOTE(giedruole @ 2012 01 03, 15:37) Apvaisindamas vyras patiria orgazmą. Tai ir yra dovana jam. O ir pats "darbas" labai malonus, tik "kyšt-myžt" ir viskas. Ir jokių kančių po to- nei tyrimai, nei vėmimai, nei venų badymai, nei gimdymo skausmai... Ciniška būtų prašyti dovanos už lytinį aktą, nesvarbu, kad jis buvo atliktas vaisingomis dienomis. Na, vyras orgazma patiria ne apvaisindamas, - tai ivyksta gerokai veliau
Psistengti pagimdyti sunu
QUOTE(Vivia000 @ 2012 01 04, 01:03) Na, vyras orgazma patiria ne apvaisindamas, - tai ivyksta gerokai veliau Ne tai aš norėjau akcentuoti, moteris irgi ne iš privartos mylisi. Aš tik norėjau pasakyti, kad vyras apvaisina, patiria malonumą- ir jam viskas tuo baigiasi. O moteriai- tik prasideda. Prasideda pykinimai, vėmimai, alpimai, krūtų skausmai, tyrimai, venų badymai (o jei dar genetiniai tyrimai Čia nėra net ką lyginti, išvis kvaila tema. QUOTE(giedruole @ 2012 01 04, 10:24) Ne tai aš norėjau akcentuoti, moteris irgi ne iš privartos mylisi. Aš tik norėjau pasakyti, kad vyras apvaisina, patiria malonumą- ir jam viskas tuo baigiasi. O moteriai- tik prasideda. Prasideda pykinimai, vėmimai, alpimai, krūtų skausmai, tyrimai, venų badymai (o jei dar genetiniai tyrimai Čia nėra net ką lyginti, išvis kvaila tema. O kas jum raugintus agurkus viduri nakties nesioja, kojas masazuoja? Kas jusu t.y. moteru emociju kaitas, norus is lempos, pakencia?
moteris gimdo, o vyras islaiko.
vargiai ar cia kas kam skolingas.. abu dirba per puse. QUOTE(giedruole @ 2012 01 04, 10:24) Ne tai aš norėjau akcentuoti, moteris irgi ne iš privartos mylisi. Aš tik norėjau pasakyti, kad vyras apvaisina, patiria malonumą- ir jam viskas tuo baigiasi. O moteriai- tik prasideda. Prasideda pykinimai, vėmimai, alpimai, krūtų skausmai, tyrimai, venų badymai (o jei dar genetiniai tyrimai Čia nėra net ką lyginti, išvis kvaila tema. o jei neprasideda? Tiesiog malonus ypatingas laikotarpis, kai esi ypatingesnė už visus vyrus pasaulyje ir jų orgazmus juo labiau? Papildyta: QUOTE(Sypsokites @ 2012 01 04, 17:15) Nieko sau..tai jei gimdai ir dar sugebi save išlaikyt-tai esi dvigubai hmmm naudingesnė? O vyras liek kaip ir skoloj QUOTE(liza12 @ 2011 02 09, 16:17) O ne savo taip pat?? Nu tema ... manau busimas vaikutis Mums abiems diziule dovana Papildyta: QUOTE(giedruole @ 2012 01 04, 10:24) Ne tai aš norėjau akcentuoti, moteris irgi ne iš privartos mylisi. Aš tik norėjau pasakyti, kad vyras apvaisina, patiria malonumą- ir jam viskas tuo baigiasi. O moteriai- tik prasideda. Prasideda pykinimai, vėmimai, alpimai, krūtų skausmai, tyrimai, venų badymai (o jei dar genetiniai tyrimai Čia nėra net ką lyginti, išvis kvaila tema. Bet ar ne pacios to norim?? juk kiek buna keikia kolioja vyrus gimdydamos ..lyg prievartautos buvo kai vaika daresi Papildyta: Kazkaip vargses tos moterys QUOTE(MK. @ 2012 01 04, 19:10) o jei neprasideda? Tiesiog malonus ypatingas laikotarpis, kai esi ypatingesnė už visus vyrus pasaulyje ir jų orgazmus juo labiau? Butent
Mano nuomone, pati didžiausia dovana abiems tėveliams yra sveikas vaikelis
uz "padaryma" tai spyga taukuota
QUOTE(Viesulas @ 2008 11 14, 13:59) Kaip atsidekojate vyrui, kuris pasistenge jus apvaisinti? Tik nereikia aiskint kad vaikelis tai ir yra dovana. matai kaip čia turi būti - pravalas, man niekas nesakė, kad už tai dar turiu "atsidėkoti"
Už padarytą vaikelį dovana vyrui - žmona.
O tad kaip yra daromi vaikai?
Nejau tai tik vieno vyro darbas, jei vienas dirbtu vaikelio nepadarytu QUOTE(Moonte @ 2012 01 04, 17:51) O kas jum raugintus agurkus viduri nakties nesioja, kojas masazuoja? Kas jusu t.y. moteru emociju kaitas, norus is lempos, pakencia? Tai va BŪTENT, už tuos agurkus, ledus, citrinas.. Už tuos masažus, naktis bemieges, už tą supratimą ir rūpestį galima pasakyti ačiū. Bet tik ne už "padarymą", kas per nesąmonė...
Bet padaryt - lengvesnis darbas nei auginti. Ko gero tai pats lengviausias darbas, be to ir maloniausias
Kas be ko, kad lengvesnis
Geriausia dovana už ''padarytą vaikelį'' - tas pats gimęs vaikelis
QUOTE(gyventojas @ 2012 01 14, 14:57) Bet padaryt - lengvesnis darbas nei auginti. Ko gero tai pats lengviausias darbas, be to ir maloniausias Tikro vyro mastymas
Greičiau bet kurio vyro mąstymas
QUOTE(gyventojas @ 2012 01 14, 15:57) Bet padaryt - lengvesnis darbas nei auginti. Ko gero tai pats lengviausias darbas, be to ir maloniausias na na, paziureciau kaip megtum ta darba jai nuo pirmadienio iki penktadienio po 8 val dirbtum, jau po poros dienu tokio maloniausio ir lengviausio "darbo" sakytum, kad geriau jau griovius kasti |