Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dovana vyrui už "padarytą" vaikelį?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Viesulas
Kaip atsidekojate vyrui, kuris pasistenge jus apvaisinti?
Tik nereikia aiskint kad vaikelis tai ir yra dovana. lotuliukas.gif
indrealex
QUOTE(Viesulas @ 2008 11 14, 14:59)
*

Ką Jūs norėtumėte už TAI gauti???
Viesulas
QUOTE(indrealex @ 2008 11 14, 15:05)
Ką Jūs norėtumėte už TAI gauti???
*

Siaip noreciau kokios keliones i kokia brazilija, kol zmona nescia.
salve123
QUOTE(Viesulas @ 2008 11 14, 13:59)
*

O kas jums yra vaikelis? Prilyginat jį pagamintam baldui, kurį ketinate pelningai parduoti? Apie tai norite kalbėtis?
ooo
QUOTE(salve123 @ 2008 11 14, 16:25)
O kas jums yra vaikelis? Prilyginat jį pagamintam baldui, kurį ketinate pelningai parduoti? Apie tai norite kalbėtis?
*

nea, kiek suprantu tai kitu kampu tema - dovana zmonai uz pagimdyta vaika ax.gif
alter ego
Padovanojau galimybę keltis naktimis prie vaiko, migdyti ir raminti kamuojamą pilvo dieglių, keisti sauskelnes (tiesa šį, aišku "pagerintą" bonusą išnaudojo tik po 7 mėn. kai nebuvo kitos išeities, matyt labai "taupė' cool.gif cool.gif )... na ir dar daug malonių akimirkų tongue.gif tongue.gif tongue.gif
rasiux
O ka jam reiktu dovanoti? g.gif Cia ir taip yra Dievo dovana abiems tevams. thumbup.gif
night_
O ką, visai gera tema... Juk lygios teisės, jei moteris reikalauja (o tokių nemažai) iš vyro dovanų už vaiką, tai kodėl vyrui to paties nepareikalavus? ax.gif juk jis irgi prisidėjęs laugh.gif
indrealex
QUOTE(night_ @ 2008 11 14, 18:28)
O ką, visai gera tema... Juk lygios teisės, jei moteris reikalauja (o tokių nemažai) iš vyro dovanų už vaiką, tai kodėl vyrui to paties nepareikalavus? ax.gif juk jis irgi prisidėjęs laugh.gif
*

Vienais atvejais-prisidėjęs,kitais-prisidirbęs... smile.gif
night_
QUOTE(indrealex @ 2008 11 14, 19:22)
Vienais atvejais-prisidėjęs,kitais-prisidirbęs... smile.gif
*

Jei taip, tai nei jis, nei ji (tuo labiau) dovanų negaus laugh.gif na tik lelių, mamos telaukiamą (greičiausiai).
mergina05
padovanojau skanią vakarienę, per kurią ir pranešiau, kad prisidirbo lotuliukas.gif
Shatura
Uz padaryta vaika, ismokysiu maziuka gerbti ir myleti savo tete wub.gif
blondinas Nr.101
QUOTE(Shatura @ 2008 11 16, 22:32)
Uz padaryta vaika, ismokysiu maziuka gerbti ir myleti savo tete  wub.gif
*

"ismokysiu gerbti ir myleti ..."
tu bent pati supranti ka parasei?

pavadinciau tave durne, bet kadangi mane uz tokius zodzius vis istrina, tai durne taves nevadinsiu.

Medinis
Pirmas vaikas, euforija, lūkesčiai... Ji nesupranta ką parašė.
Tiesą pasakius ir man vakar norėjosi išvadinti, bet neišvadinau biggrin.gif

Crassula
QUOTE(blondinas Nr.101 @ 2008 11 17, 09:24)
"ismokysiu gerbti ir myleti ..."
tu bent pati supranti ka parasei?
pavadinciau tave durne, bet kadangi mane uz tokius zodzius vis istrina, tai durne taves nevadinsiu.
*

Kadangi turiu mama, kuri nuolat ant mano tevo baubdavo, jis jai buvo didziausia gyvenimo nelaime ir ju priezastis.... tai manau, kad jus esate neteisus, ir patys dd... Vaikus tikrai reikia mokinti gerbti, myleti, jausti, buti jautriems... Ir to mokina motinos...
salve123
QUOTE(Crassula @ 2008 11 17, 08:42)
Kadangi turiu mama, kuri nuolat ant mano tevo baubdavo,
*

Jūs negerbėt ir nemylėjot savo tėvo dėl to, kad ant jo baubdavo mama?
Shatura
g.gif as tai puikiai suprantu, ka parasiau. Matomai Jusu protas yra labai pavirsutiniskas, kad tai suprastu
Siaip motina "turi galios" ir nuteikti vaika pries teva, jei tik nores.
mamamia25
jokiu materealiu dovanu nebuvo kai gime vaikas , vyras geliu man ligoninej padovanojo.
Shatura
QUOTE(salve123 @ 2008 11 17, 09:46)
Jūs negerbėt ir nemylėjot savo tėvo dėl to, kad ant jo baubdavo mama?
*

Turiu daugybe pavyzdziu pazistamu, kur vaikai savo motina arba teva gali laisvai i tris raides pasiust. Jokios pagarbos tevams. Jusu nuomone, kame cia saknys gludi? Jei vaikas nuolat seimoje girdi, kaip tevai vienas kita siuntineja ir negerbia, tai idomu, kokio elgesio galima tiketis is jo uzaugusio?
mamamia25
QUOTE(Shatura @ 2008 11 17, 11:40)
Turiu daugybe pavyzdziu pazistamu, kur vaikai savo motina arba teva gali laisvai i tris raides pasiust. Jokios pagarbos tevams. Jusu nuomone, kame cia saknys gludi? Jei vaikas nuolat seimoje girdi, kaip tevai vienas kita siuntineja ir negerbia, tai idomu, kokio elgesio galima tiketis is jo uzaugusio?
*

drinks_cheers.gif zinau ir as semu kur tetis blogieti. mama pastovei nuteikineja vaika pvz. va tete ta padare- nepadare nedraugausim su juo tegul eina is cia ir tt. tai vaikui tas tevas visiskas 0. bet vyra gal irgi prisideda taip uzsileisdamas?
Shatura
QUOTE(pugaciova @ 2008 11 17, 12:03)
drinks_cheers.gif  zinau ir as semu kur tetis blogieti. mama pastovei nuteikineja vaika pvz. va tete ta padare- nepadare nedraugausim su juo tegul eina is cia ir tt. tai vaikui tas tevas visiskas 0. bet vyra gal irgi prisideda taip uzsileisdamas?
*

Taip, bet ka jis gali padaryti, kai jis visa savaite dirba ir vaika mato tik vakarais ir savaitgali? O mama su vaiku nuolat. per ta laika, kol tevo nera namuose, vaika galima oj kokiu graziu dalyku primokinti.
alter ego
QUOTE(Shatura @ 2008 11 17, 11:22)
per ta laika, kol tevo nera namuose, vaika galima oj kokiu graziu dalyku primokinti.
*

O kam to reikia? g.gif
Medinis
QUOTE(Shatura @ 2008 11 17, 11:22)
Taip, bet ka jis gali padaryti, kai jis visa savaite dirba ir vaika mato tik vakarais ir savaitgali? O mama su vaiku nuolat. per ta laika, kol tevo nera namuose, vaika galima oj kokiu graziu dalyku primokinti.

Vaikas kažkada pradės ir į mokyklą eiti...

Esmė tokia, kad jei jau mama pradeda mokyti vaiką mylėti tėvą, tai jau yra blogai. Labai blogai.
Shatura
QUOTE(alter ego @ 2008 11 17, 12:30)
O kam to reikia?  g.gif
*

Paskaitykit, nuo ko viskas prasidejo
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 11 17, 12:34)
Esmė tokia, kad jei jau mama pradeda mokyti vaiką mylėti tėvą, tai jau yra blogai. Labai blogai.
*

Kodel? gal tiesiog zodis "mokyti" siame kontekste yra netinkamas. labiau tiktu skiepyti meile ir pagarba tevui. Lygiai kaip skiepiji meile ir pagarba seneliams, tetoms, pusbroliams. arba meile tevynei. beje, cia labai geras pavyzdys.
alter ego
QUOTE(Shatura @ 2008 11 17, 11:37)
Paskaitykit, nuo ko viskas prasidejo
*

Skaičiau. Nesupratau, ar čia kažkokia dovana ar privilegija būtų toks auklėjimas? Maniau kad bet kokiu atveju vaikus reikia auklėti kad gerbtų tėvus. O meilės jų mokyti nereikia smile.gif
Shatura
QUOTE(Medinis @ 2008 11 17, 12:34)
Vaikas kažkada pradės ir į mokyklą eiti...
*

Kai eis i mokykla, gali buti jau per velu. I mokykla eina budamas jau 7 metu.
Papildyta:
Ir isvis. Jei cia tevelis nori keliones i Brazilija uz tai, kad "padare" vaika, tai ko turi teise prasyti mama, kuri ta vaikiuka 9 menesius isnesiojo? biggrin.gif gal paminklo miesto centre?
~Artemidė ~
g.gif mhm, toks suktas klausimas rolleyes.gif ...ką galėčiau atsakyt; na pirma apsidovanojom vienas kitą galimybe būti tėvais. Čia aišku nedovana...Kas dar: va, leidau jam atsiduoti darbui, neverčiau keisti vystyklų, neverčiau keltis naktimis ir pan. tam tikrą laiko tarpą...
O materialios dovanos negavo nė už vieną vaiką. Aš irgi sau neprašiau už tai dovanos smile.gif Lygybė...
voras34
na idomiai cia..., sugris is darbo paklausiu ko noretu uz abu stebuklus.... lotuliukas.gif
~Artemidė ~
QUOTE(voras34 @ 2008 11 17, 12:00)
na idomiai cia..., sugris is darbo paklausiu ko noretu uz abu stebuklus.... lotuliukas.gif
*

blink.gif pasinaudojau jūsų mintimi, geriau būčiau neklaususi doh.gif ...gerai, kad man šiandien geeeera vacation4.gif: nes jis atsakė, jog dovanų norėtų dar poros mano pagimdytų mudviejų vaikų umn.gif: mega_shok.gif ohmy.gif scare.gif tease.gif fool.gif
indrealex
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 17, 22:17)
blink.gif pasinaudojau jūsų mintimi, geriau būčiau neklaususi  doh.gif ...gerai, kad man šiandien geeeera vacation4.gif: nes jis atsakė, jog dovanų norėtų dar poros mano pagimdytų mudviejų vaikų umn.gif: mega_shok.gif ohmy.gif  scare.gif  tease.gif  fool.gif
*

...o mano net antro nenori rolleyes.gif ...
~Artemidė ~
QUOTE(indrealex @ 2008 11 17, 21:28)
...o mano net antro nenori rolleyes.gif ...
*

rolleyes.gif kiekvienam savi pričudai ax.gif ...aš dar dviejų tikrai nenorėčiau... biggrin.gif
beje, ateis laikas užsimanys 4u.gif
AnMa_geroji_puse
Beje, jei prie klausimo griztant. Durnas klausimas visu pirma. Jei iskentes (ar kokia svelnesne forma pragyvens) 4-5 metus, nereikes jokios kitos dovanos kaip atzalos teikiamas dziaugsmas.

i 
Pašalinta off-topic žinutės dalis
ILGAPLAUKE
*

Nu nieko sau,atsidekoti blink.gif
Kaip galima isvis tokius klausimus uzdavineti?
Kazin o kaip vyras tada turi atsidekoti zmonai,kuri isnesiojo kudykeli 9men,gimde,kentejo nerealius skausmus,kuri naktim kelesi prie vaikelio ir maitino kas 2 val. kuri pamirso save per visus vargelius???
blondinas Nr.101
QUOTE(Aristeja @ 2008 11 18, 00:49)

Kazin o kaip vyras tada turi atsidekoti zmonai,kuri isnesiojo kudykeli 9men,gimde,kentejo nerealius skausmus,kuri naktim kelesi prie vaikelio ir maitino kas 2 val. kuri pamirso save per visus vargelius???
*

...atimt vaika ir vesti moteri, kuriai auginti vaika nera kancia.
Bittersweet
dovanociau bukieta raudonu roziu ir sokoladuka wub.gif
qqshka25
Yra toks posakis: "Tango šokama dviese". Taigi, už moters tapimu nėščia yra atsakingi du asmenys ir mokėti ar dėkoti čia kuriam nors iš jų kaip ir nebūtina. Visai kas kita yra vaiko išnešiojimas ir gimdymas, vyrai, norit jūs to ar nenorit, jus nešiojo jūsų mamos ir joms labai pasisekė, jei jūsų tėčiai tuo laikotarpiu buvo demesingi bei paslaugūs. Vaikus reikia daryti, jų laukti ir juos auginti kartu, tada niekas niekam neliks skolingas thumbup.gif
Shatura
QUOTE(blondinas Nr.101 @ 2008 11 18, 06:57)
*

blink.gif niekas nesake, kad kancia. man nesioti lialia yra palaima, bet... patikekit, tikrai nemalonu, kai visa savaite be perstojo skauda galva, pirmus menesius mano geriausias draugas buvo tualetas. Kita karta taip budavo bloga, kas is lovos negalejau atsikelt. O reikejo ir namus susitvarkyt ir valgyti padaryt. Niekas nesako, kad tai kancia, bet ir jausmas buna ne pats maloniausias. Gerai, kad jau man tai viskas praejo smile.gif galiu ramiai dziaugtis nestuke.gif
Nakviša
*

Pirmą kartą pažadėjau kastruoti ir nupjauti visas atsikišusias galūnes blush2.gif
Žiūrėsim ką pažadėsiu antrą kartą g.gif

ILGAPLAUKE
QUOTE(blondinas Nr.101 @ 2008 11 18, 05:57)
*

As ir nerasiau kad man yra kancia auginti vaikus doh.gif
Tiesiog cia vyras turetu savo vaiko motinai kaskaip atsidekoti,o ne vyruj biggrin.gif
mindudo
QUOTE(Nakviša @ 2008 11 18, 11:43)
Pirmą kartą pažadėjau kastruoti ir nupjauti visas atsikišusias galūnes  blush2.gif
Žiūrėsim ką pažadėsiu antrą kartą  g.gif
*

g.gif Čia kontracepciniais tikslais, ar toks didelis "dėkingumas"?
Nakviša
QUOTE(mindudo @ 2008 11 18, 13:27)
g.gif Čia kontracepciniais tikslais, ar toks didelis "dėkingumas"?
*

Nerealus dėkingumas sąremių metu cool.gif
Zuikių_dainos
QUOTE(Viesulas @ 2008 11 14, 14:59)
*

Gera tema biggrin.gif .
Paklausiu kada ko norėtų... Nors aš jo ir neprašiau manęs apvaisinti, o kiek žinau tai ir nesistengė - netyčiukas pas mus. Tuo metu jis pas mus buvo atsakingas už saugojimąsi, tai vaikelis išeitų kaip man siurprizas g.gif .
O pagal etiketą ar už siurprizus reikia atsidėkoti dovana? gal g.gif .
Roza_Liuksemburg
QUOTE(Aristeja @ 2008 11 18, 00:49)
Nu nieko sau,atsidekoti blink.gif
Kaip galima isvis tokius klausimus uzdavineti?
*

Kas myli save iki skausmo, tas dažnai neturi humoro jausmo.
gedas
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 11 19, 14:19)
Kas myli save iki skausmo, tas dažnai neturi humoro jausmo.
*

Kaip tik kažką panašaus ir norėjau parašyti, bet taip taikliai nebūtų pavykę thumbup.gif
Žanetyte
as jo dovana, uz visus darbus kuriuos jis padare, daro ar ruosiasi padaryt biggrin.gif lotuliukas.gif (aisku jis to nezino) biggrin.gif
blondinas Nr.118
QUOTE(Žanetyte @ 2009 01 04, 22:38)
as jo dovana, uz visus darbus kuriuos jis padare, daro ar ruosiasi padaryt  biggrin.gif  lotuliukas.gif (aisku jis to nezino)  biggrin.gif
*

Dovana –daikto įteikimas kitam žmogui negaunant už tai jokio atlygio. Dovanos tikslas emociškai teigiamai nuteikti adresatą. Kartais dovana siekiama išpirkti kaltę ar susitaikymo.
^Braškytė^
dovana -tai vaikutis
kuri jis ir padare hihihi.gif
Shatura
Pats kvailiausias dalykas- versti jaustis skolingai mylima moteri uz tai, kad "padarei" vaika. Del tokiu vyru ir atsiranda vis daugiau feminisciu. Reik maziau dovanu reikalaut uz jausmus.
Vyrai vis labiau jauciasi nebereikalingi kaip seimos galvos. Jums issivysto kompleksas, kad moteris siais laikais puikiai sugeba gerai gyventi be jusu. net vaikui "padaryti" jau jusu nebereikia. O kam? kad paskui reikalautu dovanos? kad visada uz viska reikalautu atlygi? kad matyt girtus jusu ir jusu draugu snukius? Kad jausti patycias ir smurta? O dar neduok die kazkoks iskrypelis pasitaikys ir po 10 metu paaiskes, kad jis savo paties vaika tvirkina gun_bandana.gif Slkstu. Geriau nuo to visko apsisaugoti ir ramiai augintis sveikos psichikos vaika vienai smile.gif
Jusu- vyru- issigelbejimas yra "normaliu" standartiniu paziuru moterys, kurioms vyras dar reikalingas dvasiniam artumui, paramai. Kurios nori KARTU kurti gyvenima. Kurios nelaukia ir napraso jokio atlygio uz savo jausmus. Tuo paciu ir pacios labai nenoretu, kad is ju to butu reikalaujama smile.gif
Dziaugiuos, kad mano vyras yra tikrai puikus Vyras ir seimos galva. Jam net i galva neateitu paprasyt is manes atlygio uz padaryta vaika biggrin.gif Nesamone kazkokia biggrin.gif
rasiux
na kas cia dabar per nesamones g.gif dovanos uz "padaryta" vaika. Jis juk ji dare ne kaimynei o savai moteriai ir sau. O kas mane apdovanos uz pagimdyta vaika. Vaikas yra musu meiles irodymas vienas kitam ir kokios dar gali buti dovanos. Patas vaikas jau yra dovana porai. 4u.gif
Žanetyte
QUOTE(blondinas Nr.118 @ 2009 01 05, 20:55)
Dovana –daikto įteikimas kitam žmogui negaunant už tai jokio atlygio. Dovanos tikslas emociškai teigiamai nuteikti adresatą. Kartais dovana siekiama išpirkti kaltę ar susitaikymo.
*

visu pirma tamstyte nesutinku kad dovana tai daiktas, nes dovanoti galima oi kokius nedaiktiskus dalykus, galima dovanoti paslauga, pramoga, potyri, jausma ir dar daug paciu geriausiu dalyku. ar dovana dovanojama negaunant uz tai jokio atlygio baisiai suabejociau, jug atlygis dovanojanciam - gaunancio emocijos, buckis, padeka ir t.t. taip kad nebuciau linkusi ziureti i pasauly tokia siaura plotme. be to, visiskai sutinku kad dovana - vaikutis, tevystes malonumas, be jokios abejones. kazkaip nelabai suprantu as tu materealiu daiktu dovanojimo po gimdymo, anei vyras moteriai anei atvirksciai, kvailokai man skamba kai moterys giriasi ka gavo uz tai kad pagimde, mano galvoje susidaro toks vaizdas, kad moteris pagimde, vyras ta vaika visam laikui pasieeme o uz tai nupirko dovana biggrin.gif zodziu dovanokim meile kits kitam, pagarba, supratima ir demesi o ne daiktus kuriu aneikiek ta akimirka nereik mirksiukas.gif
o tamstytei tai visai neprosal butu jeigu kas padovanotu truputeli nors truputeli jumoro jausmo 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.