Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kreša kraujas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Ingee
Sveikos mamytės! Peržiūrėjau temas, lyg tokios nėra. Noriau pasidaliti su jumis patirtim. Man per daug kreša kraujas, todel jau patyriau persileidimą. Geriu aspiriną, o iškart tik pastojus (dėl pastojimo problemų nebuvo) reikės pradėtis leisti vaistu į pilvą. Ir taip kasdien 9 mėnesius. Ar jums teko su tuo susidurti?
Upjora
QUOTE(Ingee @ 2008 11 14, 19:54)
Sveikos mamytės! Peržiūrėjau temas, lyg tokios nėra. Noriau pasidaliti su jumis patirtim. Man per daug kreša kraujas, todel jau patyriau persileidimą. Geriu aspiriną, o iškart tik pastojus (dėl pastojimo problemų nebuvo) reikės pradėtis leisti vaistu į pilvą. Ir taip kasdien 9 mėnesius. Ar jums teko su tuo susidurti?
*

Labas.man kraujo kresejimas sutriko po cezario pjuvio,uzsikiso galvoje kraujagysle,net komoje buvau.menesi leido i pilva enoxaparin,o dabar geriu warfarin kasdien.ir tikrinu krauja kas savaite.bet as gyvenu ne Lietuvoj,taigi,gal ir gydymas skiriasi mirksiukas.gif o iki nestumo niekas netgi netikrino kraujo kresumo verysad.gif manau,kad as sita problema esu paveldejusi-senelis vargsta su tromboze.
Ir man praeityje buvo du persileidimai,bet nieks nesiaiskino del ko.o ir as buvau jauna ir kvaila biggrin.gif
shining_star
sveikute 4u.gif nepergyvenk, viskas bus gerai....mano pazystamai taip buvo....del sios priezasties ji patyre du persileidimus, o kai pastojo trecia karta, jai priezastis buvo surasta....jai taip pat visa nestuma leido kiekviena diena vaistus i pilva ir isnesiojo labai grazu ir protinga leliuka thumbup.gif
Ingee
Ačiū už paguodimą, tikiuosi, kad ir man bus viskas gerai. Tik va įdomu kaip ten su tuo leidimuosi, ar pavyksta pačiau susileisti?
Papildyta:
Sigita, norėjau paklausti, kaip su išnešiojimu? Ar gėriau kokius vaistus? Man paaiškino, kad negeriant ir nesileidžiant vaistų tikimybė išnešioti 15 proc.
Elemire
QUOTE(Ingee @ 2008 11 15, 19:11)
Ačiū už paguodimą, tikiuosi, kad ir man bus viskas gerai. Tik va įdomu kaip ten su tuo leidimuosi, ar pavyksta pačiau susileisti?

Jeigu neklystu, Nėščiųjų sveikatos skyrelyje yra tema apie tai: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=371436 Lyg tais tai ta pati problema kaip ir pas tave.
Joliuke
QUOTE(Ingee @ 2008 11 14, 20:54)
*

Sveika. Tai tau antofofolipidinis sindromas. Čia nemažai tokių. Ateik į mūsų temelę prie nesulaukiančių gandrų arba kita yra prie nėščiosios sveikata 4u.gif
Upjora
Sigita, norėjau paklausti, kaip su išnešiojimu? Ar gėriau kokius vaistus? Man paaiškino, kad negeriant ir nesileidžiant vaistų tikimybė išnešioti 15 proc.
*

[/quote]
As nesiojau puikiai iki 25 savaites,tada buvo preeklamsija ir mano coliuke atejo i pasauli.as negeriau jokiu vaistu,nes viskas buvo puiku,na,bent jau as taip jauciausi.
sauda
QUOTE(Ingee @ 2008 11 14, 21:54)
*

Sveikute 4u.gif Pas mane ta pati problemėlė,geriu dabar aspiriną,kai pastosiu,leisiuosi vaistukus,matau mergaitės jau kviečia į mūsų AFS temelę.Galima užsukti ir pas nėštukes,jų jau dauguma pasigimdė nuostabius vaikučius ir galima gauti daug naudingo info,kadangi jos viską jau praėjo arba galima užsukti pas nesulaukiančių gandrų AFS mergaites,ten daug naujokėlių ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.