Sveikos mamytės! Peržiūrėjau temas, lyg tokios nėra. Noriau pasidaliti su jumis patirtim. Man per daug kreša kraujas, todel jau patyriau persileidimą. Geriu aspiriną, o iškart tik pastojus (dėl pastojimo problemų nebuvo) reikės pradėtis leisti vaistu į pilvą. Ir taip kasdien 9 mėnesius. Ar jums teko su tuo susidurti?
QUOTE(Ingee @ 2008 11 14, 19:54) Sveikos mamytės! Peržiūrėjau temas, lyg tokios nėra. Noriau pasidaliti su jumis patirtim. Man per daug kreša kraujas, todel jau patyriau persileidimą. Geriu aspiriną, o iškart tik pastojus (dėl pastojimo problemų nebuvo) reikės pradėtis leisti vaistu į pilvą. Ir taip kasdien 9 mėnesius. Ar jums teko su tuo susidurti? Labas.man kraujo kresejimas sutriko po cezario pjuvio,uzsikiso galvoje kraujagysle,net komoje buvau.menesi leido i pilva enoxaparin,o dabar geriu warfarin kasdien.ir tikrinu krauja kas savaite.bet as gyvenu ne Lietuvoj,taigi,gal ir gydymas skiriasi Ir man praeityje buvo du persileidimai,bet nieks nesiaiskino del ko.o ir as buvau jauna ir kvaila
sveikute
Ačiū už paguodimą, tikiuosi, kad ir man bus viskas gerai. Tik va įdomu kaip ten su tuo leidimuosi, ar pavyksta pačiau susileisti?
Papildyta: Sigita, norėjau paklausti, kaip su išnešiojimu? Ar gėriau kokius vaistus? Man paaiškino, kad negeriant ir nesileidžiant vaistų tikimybė išnešioti 15 proc. QUOTE(Ingee @ 2008 11 15, 19:11) Ačiū už paguodimą, tikiuosi, kad ir man bus viskas gerai. Tik va įdomu kaip ten su tuo leidimuosi, ar pavyksta pačiau susileisti? Jeigu neklystu, Nėščiųjų sveikatos skyrelyje yra tema apie tai: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=371436 Lyg tais tai ta pati problema kaip ir pas tave. QUOTE(Ingee @ 2008 11 14, 20:54) Sveikos mamytės! Peržiūrėjau temas, lyg tokios nėra. Noriau pasidaliti su jumis patirtim. Man per daug kreša kraujas, todel jau patyriau persileidimą. Geriu aspiriną, o iškart tik pastojus (dėl pastojimo problemų nebuvo) reikės pradėtis leisti vaistu į pilvą. Ir taip kasdien 9 mėnesius. Ar jums teko su tuo susidurti? Sveika. Tai tau antofofolipidinis sindromas. Čia nemažai tokių. Ateik į mūsų temelę prie nesulaukiančių gandrų arba kita yra prie nėščiosios sveikata
Sigita, norėjau paklausti, kaip su išnešiojimu? Ar gėriau kokius vaistus? Man paaiškino, kad negeriant ir nesileidžiant vaistų tikimybė išnešioti 15 proc.
[/quote] As nesiojau puikiai iki 25 savaites,tada buvo preeklamsija ir mano coliuke atejo i pasauli.as negeriau jokiu vaistu,nes viskas buvo puiku,na,bent jau as taip jauciausi. QUOTE(Ingee @ 2008 11 14, 21:54) Sveikos mamytės! Peržiūrėjau temas, lyg tokios nėra. Noriau pasidaliti su jumis patirtim. Man per daug kreša kraujas, todel jau patyriau persileidimą. Geriu aspiriną, o iškart tik pastojus (dėl pastojimo problemų nebuvo) reikės pradėtis leisti vaistu į pilvą. Ir taip kasdien 9 mėnesius. Ar jums teko su tuo susidurti? Sveikute |