Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Senamiestis: Gėlynas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2
gmama
sveikos mamytes, gal kuri leidziate savo maziukus i Gelyno darzeli, jis prie pat mano namu tai noreciau vesti suneli tenai, tik, kad nieko nezinau apie ji. Butu malonu jei kas parasytu ka nors. Aciu
Katre
Labas,
ar leidi savo vaika i sita darza ir gal turi kokiu ispudziu blink.gif
Butu labai smalsu suzinoti g.gif
Aciu! ax.gif
Uzupyte
Mielos mamytės, gal kas leidžiate savo vaikiukus į šį darželį? Būtų smalsu ką nors sužinoti, ypač apie lopšeliuką.
Buvau prieš mėnesį ten ir užrašiau savo pupiuką nuo rugsėjo į lopšį. Vaikučiui bus metai ir du mėnesiai. Direktorė sutiko ir užrašė. Buvo labai maloni (dar visai neseniai dirba), nebuvo kalbų apie jokias rinkliavas ar ką panašaus. Tik tiek kad jie planuoja mažiausiųjų grupę sujungti su dvimečiais trimečiais, mat šių vaikiukų darželiui paklausa didesnė.
zilyte
Vis niekaip negalime išsirinkti darželio - lopšelio. Kažkaip norisi savo mažei saugios, šiltos aplinkos. Mielosios mamytės, papsidalinkite savo patirtimi apie šį darželį. Labai jau laukiame 4u.gif
ruchiukas
QUOTE(Katre @ 2006 01 20, 00:42)
Labas,
ar leidi savo vaika i sita darza ir gal turi kokiu ispudziu blink.gif
Butu labai smalsu suzinoti g.gif
Aciu! ax.gif
*

Labas,
Aš irgi norėčiau leisti savo mažių į šį darželį bet niekur nerandu atsiliepimų, gal jau pradėjot eiti į šį darželį, nes pagal vaikų amžių pakliūtume greičiausiai į tą pačią grupę.
gie33
mums poliklinikoj sesutė nerekomendavo šio lopšelio, nes sakė, kad nekokie mamyčių atsiliepimai, o jis ir mums būtų labai šalia
gmama
Sveikos mamos, leidziu savo mazuti i si lopseli jau metai ir galiu pasakyti, kadjis nekoks. maziuku grupej aukletojos dar nieko, bet didesniu tai baisios. Nekulturingos, pastoviai girdziu rekiant ant vaiku. Didelis minusas, kad grupese daug vaiku ir visu nesuziuri, beveik visada bent keli vaikai kosti ar su sloga, tai mano sveikas tik ateina ir apsikrecia nuo kitu. Nenoriu juodinti sio darzelio, bet nepatinka, mesieskomes kito. Tiesa, direktore tikrai maloni. Sekmes
litavkasam
Tikrai taip blogai? Gal dar kas ką girdėjo?..... unsure.gif mums jis irgi prie pat...
giedre77
Sveikutės, gal galėtumėt parašyti savo nuomonę apie šį darželį? Nuo rudens ruošiamės leisti savo mažąją, bet atsiliepimų nežinome, gal kieno vaikučiai čia lankosi?
giedre77
Sveiki, mes usirašę nuo rudens į Žibutės grupę, gal kieno vaikiukai ten lankosi? Būtų įdomu sužinoti, kaip ten viskas. Beje, gaila, kad šiame darželyje nesudaromos sąlygos palaipsniui pratinti vaiką, bet gal visa kita nieko?
evemaska
Mes neseniai uzsirasem i si darzeli.Sutikau ten aukle,visai maloni materyske.Kazkiek parode kur ir kas tenai randasi Direktores nebuvo,tai parasiau prasyma,veliau paskambinau direktoriai,irgi labai maloni.Paaiskino man apie tvarka.man ten patiko smile.gif
giedre77
Jau mėnuo lankom šį darželį, nei vienos dienos nepalikau savo panelės verkiančios, ryte paminėjus, kad eis į darželį, labai noriai keliasi. Jai ten patinka.
looka
Graži, rami teritorija, čia irgi pliusas.
JUSTITIA
Sveikutes, na ir mes uzraseme savo maze i si darza. Vedeja tikrai labai maloni pasirode, viska aiskiai ir mandagiai isaiskino. Pasiule vaika geriau vesti nuo rugsejo menesio, o ne vasara, nes vasaros metu labai kaitaliojasi aukletojos, tai vaikams sunku adaptuotis. O nuo rugsejo jau paskiria viena pastovia. Uzrase taip pat be jokiu issidirbinejimu (tiesa, gal todel, kad mes priklausom pagal gyvenamaja vieta). Paklausiau, ar daug vaikuciu uzsirasineja, tai sake taip : "is kur tiek vaikuciu siame rajone?". Tai nezinau, gal labai daug norinciu patekti g.gif
Butu labai smagu isgirsti atsiliepimu is ten savo vaikucius vedanciu mamyciu tongue.gif
lapa
Mano sesuo savo mazyle veda i ta darzeli ja nuo 1m 8men,vasara bus 5meyai.Tai ne karto nenusivile tuo darzeliu.Vaikas net prasosi i darzeli.
Nor as ten buvau ir savo vaika tikrai ten nevesiu,kadangi noriu vaika geriau issilavint.Ten vaikai zaidzia ir vieni,ir su aukletojom,tacaiau niekas ten jau labai su vaikais neuzsiima-skaityt,rasyt reik mokynt,o ten vis zaidimai.As penkeriu jau mokiejau skaityt,o ten nie vienas vaikas penkeriu,net raidziu visu nezino.
Cia tik mano nuomone-Jums sprest.
Vedeja ten vienintele tokia maloni ir tikrai gera.Jai reike aukle dirbt. thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif
JUSTITIA
Na, kas dar lanko ši lopšelį - darželį? Parašykit savo nuomonę, nes vesti vaiką bet kur nesinori g.gif
linav
QUOTE(lapa @ 2008 02 08, 00:24)

...Nor as ten buvau ir savo vaika tikrai ten nevesiu,kadangi noriu vaika geriau issilavint.Ten vaikai zaidzia ir vieni,ir su aukletojom,tacaiau niekas ten jau labai su vaikais neuzsiima-skaityt,rasyt reik mokynt,o ten vis zaidimai.As penkeriu jau mokiejau skaityt,o ten nie vienas vaikas penkeriu,net raidziu visu nezino.
Cia tik mano nuomone-Jums sprest.
Vedeja ten vienintele tokia maloni ir tikrai gera.Jai reike aukle dirbt. thumbup.gif  thumbup.gif  biggrin.gif
*

As manau, kad vaikams reikia palikti vaikyste, o skaityt, rasyt veliau ismoks. Vaikai nuostabiai mokosi zaizdami ir bendraudami. Manau, nereikia per anksti vaikui grusti i galva mums svarbius dalykus. As 5 m dviem kalbom skaiciau ir rasyt mokinausi, taciau genijum nuo to netapau mirksiukas.gif

Manau, jog laimingesni tie vaikai, kurie turi savo vaikyste.
looka
QUOTE(JUSTITIA @ 2008 02 20, 09:17)
Na, kas dar lanko ši lopšelį - darželį? Parašykit savo nuomonę, nes vesti vaiką bet kur nesinori  g.gif
*

Šiame darželyje dirba puikios auklėtojos, o, kad vaikai daug žaidžia, reikia tik džiaugtis. 4u.gif
Gili
Sveikos.
labai mazai cia komentaru apie sita darzeli, tai neramu, arba mamytes nelabai aktyvios verysad.gif man atrodo, kad mes priklausom i sita darzeli pagal galtve, bet irgi nesinori vesti neaisku ku, tai tikimes ir laukiam komentaru...
Karlaila
Sveikos.Tokio darzelio čia neradau smile.gif Gal ką zinote?Planuoju saviškį leist smile.gif
Gili
Po paskutinio mano komentaro, kaip ir neparase niekas, negi ten niekas SM nedalyvauja... blink.gif
Smilga222
Sveikos, as saviski uzrasiau nuo rugsejo.Eis i grupe Zibute. Noreciau daugiau suzinoti nuomuoniu apie sia istaiga. Kaimyne sake,kad buvo ten kelis kartus ir direktore buvo su kvapeliu.Kai as buvau nuejusi,ir pasiteiravau jos,sake,kad net per sventes negeria.Tad nezinau.
giedre77
Na su kvapeliu nieko ten neteko sutikti, nors lankom jau du metus smile.gif . Dukra labai noriai lanko. Ir sūnų vesim į šį darželį. Auklėtojos geros, užsiima su vaikais, mums patinka.
looka
QUOTE(Smilga222 @ 2009 07 04, 00:22)
Sveikos, as saviski uzrasiau nuo rugsejo.Eis i grupe Zibute. Noreciau daugiau suzinoti nuomuoniu apie sia istaiga. Kaimyne sake,kad buvo ten kelis kartus ir direktore buvo su kvapeliu.Kai as buvau nuejusi,ir pasiteiravau jos,sake,kad net per sventes negeria.Tad nezinau.
*

Nesamonė, tikrai išgeriančių nėra.
wicked
maniškis eis į šį darželį nuo rugsėjo mėnesio... tiesa, į paruošiamukus.... ax.gif mūsų draugai veda ten savo mergaitę, nieko blogo nesu iš jų girdėjus.... schmoll.gif o ir vedėja pasirodė tikrai labai maloni moteris... thumbup.gif
Gili
QUOTE(wicked @ 2009 08 12, 14:24)
maniškis eis į šį darželį nuo rugsėjo mėnesio... tiesa, į paruošiamukus.... ax.gif mūsų draugai veda ten savo mergaitę, nieko blogo nesu iš jų girdėjus.... schmoll.gif o ir vedėja pasirodė tikrai labai maloni moteris... thumbup.gif
*

labai smagu girdeti gerus atsiliepimus. kazkaip ramiau..
Smilga222
QUOTE(looka @ 2009 07 13, 10:37)
Nesamonė, tikrai išgeriančių nėra.
*

As sakau,tai ka man sake.|Kitas vyras taip pat sake,kad kai buvo pas direktore ji kvepejo.
Liudmilka
hi.gif
Na mūsų mažoji jau kitą savaitę pradės lankyt šį darželį.Buvau vakar nuėjus pasižiūrėt kas ir kaip.Priėmė mus labai maloniai,tik normaliai apsižiūrėt neišėjo sad.gif ,nes ten visas personalas plušo išsijuosęs.Na bet nebėda,turėsime daug laiko susipažinti ir su aplinka ir personalu.O visi sutikti darbuotojai padarė tikrai gera įspūdį,tiek man tiek mano dukrytei 4u.gif
Gili
Liudmilka, kai tik turesi kokiu naujienu, butinai parasyk, labai lauksim 4u.gif
wicked
mes jau lankom darželį... nuo antradienio... kol kas patenkinta viskuom..... auklėtoja, matosi, šauni tikrai.... ir vaikui patinka ten.... thumbup.gif išskyrus maistą.... hihihi.gif nu bet čia jo asmeninės problemos, bo bais išrankus ir aplamai mažai valgo..... blush2.gif su darželiu nieko bendro tai neturi.... schmoll.gif patinka ten ir aplinka.... švaru, tvarkinga.... thumbup.gif logopedė irgi gerą įspūdį padarė... o toliau bus matyt ax.gif
Liudmilka
hi.gif
Na va,mes jau antra dieną einam į darželį.Mūsų mažoji kol kas labai gerai pasilieka,be jokiu ašarų thumbup.gif .Tik kai ateinam pasiimt(pasiimam iki miego),tada jau nei valgyt reikia nei nieko biggrin.gif ,o taip auklėtojos sako,kad labai viskas gerai,nei klausinėja kur tėveliai nei kada ateis...Paklausta ar ryt eis į darželį atsako TAIP.
O dabar apie darželį........Langai ir durys pakeisti,sienos padažytos.Na mūsų grupė pobaisė,bet apie tai buvome įspėti,sakė,kad užsakytos rubinės spintelės,bet dar kol kas senomis tenka naudotis.Na ir grupėje baldai schmoll.gif ,na bet tai viskas užgyvenama mirksiukas.gif .Kaip man buvo paaiškinta tai darželis visomis išgalėmis nori susitvarkyt patalpas,o jau tik tada bus galvojama apie baldus,žaislus ir kitką.O žinant kaip savivaldybė "noriai"dalina pinigėlius..dar teks palaukti geresniu laikų.
Dar prašo,karta į metus,visokiu milteliu,valyklių muilo.Na ir pasakų knygelių stalo žaidimų ar žaisliukų.Tik nežinau ar visose grupėse taip,mat mūsų grupė naujai suformuota,tai ir tenka viska kurti ir kaupti iš naujo.
Žodžiu matosi,kad darželis tvarkosi.
fainna
Musu sunus irgi pradejo eiti i si darzeli nuo rugsejo i "zibuciu" grupe smile.gif Aukletojos labai atsidave vaikams, puikiai sutaria ir moka nuraminti mazylius.. mums labai ten patinka, ypac mazius myli padejeja Erika wub.gif Pietu miega gerai ir net ant puodo pradejo prasytis dazniau nes anksciau nebuvo imanoma pasodint thumbup.gif Tik su maistu prasciau nelabai valgus nuo mazens tai tenka papluset auklytem kol kasni isiulija unsure.gif

Musu prase atnesti mazyliui piesimo reikmenu kreideliu piestuku guaso... dar nupirkom ziurstuku pora su rankovem nes grupej buvo tik du o norinciu piest visa eile.. wub.gif Grupe suremontuota, vaikai miega atskiram kambarely, zaisliuku neperdaugiausiai bet visi pasidalina smile.gif

Direktore pasirode labai miela ir rupestinga daznai aplankanti visas grupes ypac maziausius pasnekina... Jei paklausia kur dirba teveliai tai tam, kad yra lengvatu visokiu uz darzelio mokejima, pavyzdziui, jei dirbamas pamaininis darbas , pazyma atnesama, tada jei vaiko neatvedi kokia diena nereikia moketi uz maitinima thumbup.gif

kol kas labai patenkinti
Liudmilka
Sveikos mamytės hi.gif
Šiandien buvo "rudenėlio "šventė,buvo linksma bigsmile.gif Auklėtojos tikros šaunuolės thumbup.gif ,buvo labai gerai pasiruošusios.O vaikiukai(daugumai tai buvo pirmas pasirodymas)...kas pasimetęs,kas nosį krapštinėjantis,o kas labai garsiai dainuojantis...Žodžiu faina buvo.
Kol kas aš patenkinta darželiu.Čia yra šokių ir dailės burelis,gal dar koks yra tik aš nepamenu blush2.gif .Ir kaip jau kažkas sakė labai maloni logopėdė.
Bet vieną bėdą turime-mūsų gražuolė labai blogai valgo,nors maistas skanus(ragavau).Bet čia jau ne darželio kaltė.
wicked
maniškis irgi blogai valgo, praktiškai niekas darželyje jam neįtinka.... doh.gif ne dėl maisto kokybės, o dėl to, kad jis be galo išrankus, namie irgi kankinamės doh.gif užtai ir stengiuosi nesukti galvos, kad visą dieną jis pusiau alkanas ten sėdi..... doh.gif
o taip tai daugiau mes patenkinti darželiu, tiek grupe, tiek auklėtojomis thumbup.gif maniškiui ten patinka ir tikrai noriai kasdien eina, tik paskutines dvi savaites praleidom, nes sirgom..... doh.gif

užtai man dabar toks dar ir klausimas iškilo..... praeitą mėnesį auklėtoja mums per vėlai padavė mokėjimo lapelį, tai natūraliai mes per vėlai sumokėjom.... šį mėnesį aš vėl per vėlai gavau tą lapelį, nes darželyje nebuvau jau tikrai ilgai, dėl vaiko ligos... dabar kaip ir už du mėnesius tektų mokėti, nes praeitas mokėjimas vėlavo.... plius, už spalį mes turėtume mokėti mažiau, nes pristačiau pažymas, deja tik šiandien..... bet rezultate kitą mėnesį tie mokėjimai turėtų stoti į savo vietą, tiesa? g.gif net jei dabar ir košė gaunasi..... doh.gif
Gili

QUOTE(Liudmilka @ 2009 10 28, 16:19)
Sveikos mamytės hi.gif
Šiandien buvo "rudenėlio "šventė,buvo linksma bigsmile.gif Auklėtojos tikros šaunuolės thumbup.gif ,buvo labai gerai pasiruošusios.O vaikiukai(daugumai tai buvo pirmas pasirodymas)...kas pasimetęs,kas nosį krapštinėjantis,o kas labai garsiai dainuojantis...Žodžiu faina buvo.
Kol kas aš patenkinta darželiu.Čia yra šokių ir dailės burelis,gal dar koks yra tik aš nepamenu blush2.gif .Ir kaip jau kažkas sakė labai maloni logopėdė.
Bet vieną bėdą turime-mūsų gražuolė labai blogai valgo,nors maistas skanus(ragavau).Bet čia jau ne darželio kaltė.
*

4u.gif
maniske irgi blogai valgo... visa i mane. noreciau ir dabar blogai valgyt lotuliukas.gif
jottauute

Labas vakarelis,
Noreciau paklausti,ar sunku patekti i si darzeli?Noriu uzrasyti vaika,bijau,kad labai ilgai teks laukti unsure.gif
Aciu,uz atsakyma,neseku temos,atsiprasau,jei jau apie tai buvo rasyta ax.gif
wicked
QUOTE(jottauute @ 2009 10 28, 21:56)
Noreciau paklausti,ar sunku patekti i si darzeli?Noriu uzrasyti vaika,bijau,kad labai ilgai teks laukti unsure.gif
*

o nuo kada nori pradėt vesti? g.gif

mes kažkaip lengvai papuolėm, o jau ir vasara įpusėjus tikrai buvo..... ax.gif
Liudmilka
Sveikos mamyteės hi.gif
Kaip reikalai pas jūsų vaikiukus?Ar nesergate?Maniškė susirgo verysad.gif .Buvau užėjusi į darželį,auklėtoja sako,kad daug vaikų serga.O daktarė sako,kad dabar mieste bjaurus virusas vaikšto.Tai maniškė,vargšiukė,su 39 temperatūra kankinasi sad.gif .
Ir dar noriu paklaust, ar jau galvojate apie Kalėdas daržely?Man įdomu kaip sprendžiate dovanų klausimą.
linchic
siaip mums prie pat namu, bet savo vaiko leisti ten nenoriu jau vien del to, kad ir dienos metu ten trainiojasi visokie bomzai, narkomanai... zodziu, girti ir besispjaudantys... Bijau, net pagalvoti kaip sutemus is ten namo pareiti... ne ne ne
Paciam darzelyje nebuvau, bet kaimyne sakiusi, kad yra tik viena grupe lietuviuku...
wicked
nu nežinau, vedu saviškį jau nuo rudens pradžios ir net jei ten kažkas kažkur kažkada trainiojasi, tai bent jau man tai netrukdo.... schmoll.gif ir dažnai ateinu pėsčiomis pasiimti savo vaiko, o gyvenam mes Užupyje, ir tikrai nėra taip, kad eičiau ir drebėčiau..... plius ir tų pačių bomžų, kaip tu sakai, nematau kasdien..... iš tiesų, tai labai retai kada.... g.gif

o apie patį darželį tai tik geru žodžiu kalbėt galiu..... maniškio auklėtojos man labai patinka, maniškiui taip pat thumbup.gif grupė tikrai lietuviška, jis į parengiamą eina..... 4u.gif o ir kitose kalbama lietuviškai, nors taip - yra grupių, skirtų rusiškai kalbantiems, tačiau ar tai jau taip blogai? g.gif juk ne vienintelis darželis kur taip yra ax.gif plius, jis tikrai tvarkingas, maistas kiek žinau irgi geras, skanus 4u.gif vaikų užimtumu skųstis tikrai negaliu.... schmoll.gif yra papildomų būrelių..... taip kad gal nereiktų nurašyti jo, net nebuvus ir nebandžius.... 4u.gif o kas ką sako, tai irgi irnesakyk.gif pažiūrėjo kas kada ne tokiu žvilgsniu, nepatiko ir jau viskas, užsitraukė kažkieno nemalonę, ale geras gi visiems negali būti, ane? cool.gif
Goniuke
QUOTE(wicked @ 2009 11 06, 19:55)
nu nežinau, vedu saviškį jau nuo rudens pradžios ir net jei ten kažkas kažkur kažkada trainiojasi, tai bent jau man tai netrukdo.... :
o kas ką sako, tai irgi irnesakyk.gif pažiūrėjo kas kada ne tokiu žvilgsniu, nepatiko ir jau viskas, užsitraukė kažkieno nemalonę, ale geras gi visiems negali būti, ane? cool.gif

visiskai sutinku drinks_cheers.gif
as savo mazyli pradejau vesti nuo sio spalio ir esu visiskai patenkinta darzeliu smile.gif lengvai priprato eiti, tik vat gripas siaute tai ilgokai teko nevest, nes ir sirgom ir profilaktiskai palaikiau namuose ilgiau kad neatkristu ax.gif
Musu grupe "zibute" tvarkinga, naujai suremontuota ir aukletojos geros jokiu nusiskundimu neturiu mirksiukas.gif
Gili
QUOTE(Goniuke @ 2009 12 09, 08:32)
visiskai sutinku drinks_cheers.gif
as savo mazyli pradejau vesti nuo sio spalio ir esu visiskai patenkinta darzeliu smile.gif lengvai priprato eiti, tik vat gripas siaute tai ilgokai teko nevest, nes ir sirgom ir profilaktiskai palaikiau namuose ilgiau kad neatkristu ax.gif
Musu grupe "zibute" tvarkinga, naujai suremontuota ir aukletojos geros jokiu nusiskundimu neturiu mirksiukas.gif
*

Mes prisijungsim pavasari.gal irgi busim zibutes? 4u.gif
srauni_upe
O prieš kiek laiko reikia vaiką į šitą darželį užrašinėt? Ir ar lietuviukų ir rusiukų grupės atskiros? Nieko neturiu prieš rusiukus, tik nenoriu kad vaikas mišria kalba pradėtų įnekėt.
Liudmilka
hi.gif
Na užrašyt tai kuo anksčiau tuo geriau(kaip ir visur).O dėl rusų grupių tai ju jau nebebus.Na nebent kas nors pasikeitė,mat mes dabar sirguliuojam tai mažai ir lankom.
mamasuper27
QUOTE(linchic @ 2009 11 06, 18:43)
siaip mums prie pat namu, bet savo vaiko leisti ten nenoriu jau vien del to, kad ir dienos metu ten trainiojasi visokie bomzai, narkomanai... zodziu, girti ir besispjaudantys... Bijau, net pagalvoti kaip sutemus is ten namo pareiti... ne ne ne
Paciam darzelyje nebuvau, bet kaimyne sakiusi, kad yra tik viena grupe lietuviuku...
*

darzelis praktiskai mano kieme ir savo suniuka salia darzelio vedzioju, tai tikrai ne koki kontingenta sutinku... girdejau karta ir teveli su vaiku, paimtu is darzelio, bendraujant grubiai ir su keiksmazodziais. Vieno darzelio direktore minejo, kad sis darzelis gavo finansavima, labai tvarkosi ir gera jo direktore. Tas tikrai smagu, bet del aplinkos abejoju. Savo spinduleli leisti i darzeli, kuris praktiskai kieme, butu laaaabai patogu, bet noretusi daugiau mamyciu atsiliepimu isgirsti. Kokia ten dienotvarke, ko vaikai mokosi etc. Tiesa del rusakalbiu, is pradziu buvau kategoriska, norejau, kad nebutu darzelis misrus, bet dabar, manau, visai neblogai, jei vaikas tures galimybe bendrauti su rusakalbiais, ismoks kalbos.
wicked
bet aš tada nesuprantu..... gyventi ten pat, kur tie patys benamiai ir valkatos trainiojasi nėra tokia didelė problema, tačiau vaiką leisti į darželį, kuris dar prie viso to ir užtvertas yra (nors gerai, pagrindiniai vartai atviri, tačiau netikiu, kad kas ten landžiotų per daug..... schmoll.gif ), jau problemų problema..... g.gif taigi niekas ten tų vaikų nelaiko lauke ir tuo labiau nepalieka jų vienų, net ir į lauką išėjus schmoll.gif aš tai čia jokios tragedijos, asmeniškai, nematau schmoll.gif

pats darželis tvarkingas, vedėja man patinka, maniškio auklėtojos nuostabios thumbup.gif tik vesk ir džiaukis..... ax.gif

dienotvarkė turbūt visur daugiau mažiau vienoda... tiesa, apie mažiukų grupes nieko negaliu pasakyt, nes maniškis tiesiai į paruošiamukus išėjo, tai jie mokosi gana nemažai.... rytais, kiek suprantu, pamokėlės vyksta..... mankšta būna, jei ateina laiku... pietų miegas, ėjimas į lauką, kada oras geras.... žaidimai..... ax.gif šventės visokios... nors mes šią žiemą praktiškai nėjom, dėl ligų... doh.gif

kas liečia rusakalbius vaikučius, tai jų grupės gi atskirai, nebus tas jūsų vaikas su rusakalbiais vienoje grupėje, tai šita problema tikrai atkrenta 4u.gif

taip kad darželis kaip darželis, kaip ir dauguma lietuviškų darželių... ax.gif tikrai nieko blogo negaliu pasakyt.... schmoll.gif
mamasuper27
preisais darzelio vartus yra kadaiase buves sandeliukas, kuriame lankosi ne kokie pilieciai. Ant naujai pasnigto sniego matydavau pedas, vadinasi lankosi, greiciausiai ir nakvoja. maciau ir vaikinuka is jo iseinanti apsiblaususi... neseniai dege tas sandelys, matyt jo "gyventojai" uzdege.
Taip pat maciau dvi mergaites prie to sandeliuko, uzkalbinau, sake, jos is darzelio... matyt aukletojos nepastebejo, kaip mergytes uz vartu isejo.
Vis masciau, kodel darzelio aukletoja nesikreipia i savivaldybe ar pati neorganizuoja talkos ir neuzmurina sandeliuko duru (virsuj ir rusyje), nemanau, kad savininkai priestarautu, sandelys apleistas. Jau mastom su vyru patys ieskoti zmogaus, kas tai galetu padaryti, nes vaikstau ten su suniuku, veliau gal ir su vaiku eisiu, o gal ir i ta darzeli vesiu, juk pagal registracija jis man priklauso.
Papildyta:
turejau omeny darzelio direktore, kuri turetu rodyti iniciatyva del uzmurinimo sandelio iejimu. smile.gif
giedre77
Darželį lankom jau tris metus, jokių nesusipratimų nebuvo, personalas puikus.
Renginių daug, aplinka tvarkinga, nakčiai rakinama. Mano dukra labai noriai į darželį eina, ir sūnų ten užrašiau.
Dėl to sandėliuko, tai kad kas nors būtų daroma, reikia leidimų, direktorė kreipėsi į keletą įstaigų, bet niekas dėmesio nekreipė, todėl per susirinkimą buvo renkami tėvų parašai, kad gal tokiu būdu bus atkreiptas dėmesys.
Direktorė tikrai stengiasi dėl vaikų gerovės, darželis daug pasikeitė per tuos tris metus.
Pilnai sutinku su wicked, kad ten gyvenant problemų nėra, tai kodėl turi būti problema leisti ten vaiką? Beje, o ar gyventojai bandė ką nors daryti dėl to sandėliuko, juk jis prie namų g.gif
Kitais metais rusiškų grupių nebus, bet Vilniuje jūs tikriausiai nerasit mokyklos ar darželio, nors ir lietuviško, kad visi vaikai kalbėtų tik lietuviškai mirksiukas.gif
Gili
QUOTE(mamasuper27 @ 2010 02 25, 18:26)
darzelis praktiskai mano kieme ir savo suniuka salia darzelio vedzioju, tai tikrai ne koki kontingenta sutinku... girdejau karta ir teveli su vaiku, paimtu is darzelio, bendraujant grubiai ir su keiksmazodziais. Vieno darzelio direktore minejo, kad sis darzelis gavo finansavima, labai tvarkosi ir gera jo direktore. Tas tikrai smagu, bet del aplinkos abejoju. Savo spinduleli leisti i darzeli, kuris praktiskai kieme, butu laaaabai patogu, bet noretusi daugiau mamyciu atsiliepimu isgirsti. Kokia ten dienotvarke, ko vaikai mokosi etc. Tiesa del rusakalbiu, is pradziu buvau kategoriska, norejau, kad nebutu darzelis misrus, bet dabar, manau, visai neblogai, jei vaikas tures galimybe bendrauti su rusakalbiais, ismoks kalbos.
*

direktore lyg ir sake, kad nebenus 2 rusakalbiu grupiu nuo rugsejo. tik daug klausimu turejau, tai nepaklausiau, kur jie desis.
Papildyta:
Tai v, mes jau pradejom keliaut i darzeli ir negalkiu atsidzaugt. zadejau iki vasaros dar nepalikt miegot pietu miego, bet mano dukryte, kuri jau puse metu namie pietu miego nemiega, po triju deinau pasiliko miegot!!! butu ir pirma diena pasilikus, tik aukletoja neleido, bijojo, kad atsibudus labai issigas, tai turejau vilioti namo. taigi, labai pakeiciau nuomone apie sita darzeli, tikrai ne viskas auksas, aks auksu spindi. o galu gale darzelis yra labai tvarkomas, tai viena diena irgi graziai atrodys tiek viduj, tike isorej. nors ir dabar grupe man visai faina, vaikuciu spintutes naujos, viskas tvarkinga.

Zinot, man irgi rupejo daugelis klausimu, kuriuos klausiat, bet dabar ji nublanke, nes dziaugiuos kad vaikas is viso i ta darza noriai eina. cia man svarbiausia, nors is pradziu svarbiau buvo aplinka. aukletojos su vaikais tikrai uzsiimineja, ziadzia, maniske anksti atsieklia, tai kai ateinu pasiimti, visada aukletoja prie staliuko su ja ka nors veikia. ir siaip veiklos prigalvoja. lauke sedi su vaikais smelyne ir kapstosi, siaip kokius zaidimus zaidzia, kiek maciau kai buvau. tikrai bendrauja su vaikais ir nesedi be darbo
del bureliu nesidomejau, bet vaikuciai eina "pasportuot" i sale ir pamuzikuot. gal vyresni ir lanko ka nors, reikes pasidomet.
del sandeliuko tai per susirinkima pasirasem visi rasta i seniunija, policija ir savivaldybe, kad bent uzrakintu ten, ziuresim, kaip bus.
kiek supratau yra sargas, tai teritorija nakti uzrakinama ir saugoma. kiek maciau, kai lijo, o gal ir nakciai smelynai uzdengiami su brezentu tokiu, kad nepriterstu niekas ir nebutu kose siaip. tai tiek. suprantu jusu rupesti, man irgi labai rupejo tie klausima, bet zinokt, sakau, viskas man nublanksta pries vaiko nora eiti i darza. 4u.gif
o ir siaip dar nedaug gi faliu papasakot is patirties
wicked
QUOTE(Gili @ 2010 05 12, 09:27)
del bureliu nesidomejau, bet vaikuciai eina "pasportuot" i sale ir pamuzikuot. gal vyresni ir lanko ka nors, reikes pasidomet.

vyresniesiems (nežinau, nuo kelių metukų tiksliai tik) yra dailės, anglų kalbos ir šokių būreliai 4u.gif už papildomą mokestį.... ax.gif

maniškis jau šiemet "baigia" šį darželį.... nors jis ėjo tik metus, bet aš tai laaaaaabai džiaugiuosi, jog į jį patekom thumbup.gif tik patys geriausi prisiminimai ir nieko blogo negaliu pasakyt.... schmoll.gif labai patinka auklėtojos.... man ir direktorė labai maloni moteris 4u.gif o ir ta aplinka nėra tikrai nei netvarkinga, nei baisi.... schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.