Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kada tapote mamytė?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
raimondinas
Pirmojo susilaukiau 24, mokslai baigti, patinkantis darbas yra, tai jau ir apie antra galvojam bus 27 beveik
neju
30-ties susilaukiau pirmagimio thumbup.gif , nors norejau ir anksciau, bet nepavyko.
organizatore
db laukiuosi ir esu 22 m , o gimdysiu 23 bigsmile.gif
Delija
Pirmosios susilaukiau 19m... Atsuktu kas laika atgal, noreciau visu tu paciu savo vaiku, bet ne anksciau 27m blush2.gif
linausius
24,maniau,kad dar per jauna,bet dabar esu pati laimingiausia mamyte smile.gif
Dovile88
man dabar 24 tai tik dabar bandau pastoti blush2.gif
musonija
man 21, leliuko susilauksiu 22 thumbup.gif nemanau kad esu per jauna, labai norejom sito mazylio begalo laukiam kada gims nestuke.gif
Milita
susilaukiau dukrytes,o po 4menesiu ir 18 suejo biggrin.gif tada visi sake jog isprotejau kad tokia jauna g.gif gal siek tiek ir per jauna,bet kai pasiziuriu i savo drauges kurios tik dabar pradeda vaikus gimdyt tai man ju gaila blush2.gif maniskei jau 8 tas baisiausias vargas isvargtas ir savarankiska panele,tai galim daug kur islekt nereikia sukt galvos kam cia palikti kad padabotu ir pampersus pakeistu tongue.gif blink.gif
Daina
Pirmagimį gimdžiau būdama 25,5 ax.gif Iki 30 norėčiau ir antro susilaukti rolleyes.gif
saturno_sesely
QUOTE(Milita @ 2008 12 28, 15:59)
tas baisiausias vargas isvargtas ir savarankiska panele,tai galim daug kur islekt nereikia sukt galvos kam cia palikti kad padabotu ir pampersus pakeistu  tongue.gif  blink.gif
*

drinks_cheers.gif visos situacijos turi savo pliusų ir minusų. džiaugiuosi kad gimdžiau jauna (21 m) nes vaiko dėka labiau subrendau ir vaikas nėra mano gyvenimo pabaiga blush2.gif grįšiu į mokslus greit, jaučiuosi tikrai nesena biggrin.gif galėsiu ir studente dar pabūt, o vaikas yra. thumbup.gif dėl finansų žinoma, jeigu labai pjauna ta mintis, geriau palūkėt iki kokių 27.
Ziuikiene
22 metu smile.gif
tarataskos
pirmagimes susilaukiau 21m sunaus 27
*Shypsenele*
sunelio susilaukiau 25metu smile.gif
daiwyte

o as suneli pagimdziau budama 19m ax.gif ,ir esu labai laiminga turedama ji wub.gif
lunde
Man iki 25m,vaikai visai ne galvoje buvo..Ir draugo ilgalaikio nebuvo.O jei vaikinas pradedavo sneketi apie tai,kad jis mane isivaizduoja idealia savo vaiku mama blink.gif ,tai as pabegdavau nuo jo lotuliukas.gif .Tai va ax.gif .O ta Tikraji saviski,sutikau gerokai veliau.Po vestuviu pirma cikla ir pastojau tongue.gif
cvetocik
dukros susilaukiau 22m smile.gif man dabar 27m ir jau kuri laika planuojam antra leliuka, tikiuosi greitu metu pavyks ax.gif
pjolita212
pirmą vaikutį gimdžiau 20metų,o antrą 32metų smile.gif gimdymas toks pat doctor.gif .O vaikučiai nuostabūs biggrin.gif
anileva
sunaus susilaukiau 21, tiesiog jauciau kad jau noriu, pasitarem su vyru ir suplanavom nuostabu berniuka wub.gif
Riedgute
nepamirškit skaičiuodamos savo amžių ir apie savuosius vyrus pagalvot lotuliukas.gif jų laikrodis irgi į priekį, o ne atgal tiksi biggrin.gif

pvz., man 21-eri, vyrui 29-eri blush2.gif tai, manau reiks pasirinkt būt jauna mama, nes paskui gali gautis senas tėtis g.gif lotuliukas.gif

nes pasižiūriu į draugių vyrus, o daugiausia jie vyresni gerokai už drauges, tai nelabai jie kantrybės turi su vaikais. bet gal čia man tik taip atrodo rolleyes.gif
blondinas Nr.120
mama tampama tada, kai vaikui sukanka 18 metu.
Astarta
dukrytės susilaukėm, kai ir aš ir vyras tam pribrendom biggrin.gif abiem buvo 29 smile.gif
Zhiema
vyras norėjo 25m tapti tėčiu, tad dukrytės susilaukėm kai man buvo 21 ax.gif
Sermuksnio uoga
O as mamyte tapau 34... Vaikelio norejau ir anksciau - kai buvau 22, bet tuo metu nebuvo tinkamo zmogaus - as mylejau, o manes - ne, ir tai tesesi ilgai...o kai nusprendziau kuri laika nieko nebeieskoti, sutikau mylima zmogu ir jis manes nebepaleido... 4u.gif
Žemuogių pieva
as savo mazylio sulaukiau 25, kaip as sakau maduoliukas musu, nes is medaus menesio parsivezem yahoo.gif
nebyli asara133
mamyte tapau 18 metu ax.gif
Olinda
Man buvo 21 metai 4u.gif
Modaa
as busiu mamyte 26 meteliu ax.gif persivers po gimmimo praejus porai men i 27 metus rolleyes.gif
"Donatela"
Aš pirmojo susilaukiau 26 metų. Dabar planuojame antrą tongue.gif Labai laukiu antro, nes as visada norėjau vaikų, tik pirmiau dariau karjerą, kad galėčiau rami išeiti auginti vaikų ir kad turėčiau paskui kur grįžti.
Gal metai daro savo, bet niekur nuo sunaus nesinori dingti rolleyes.gif D rolleyes.gif Nepalieku jo niekam, nebent labai kažkur jau reikia.

jukraa
Pastojau 18 m. isleistuviu proga blush2.gif pagimdziau vos 19 thumbup.gif esu studente ir jauna mamyte wub.gif
JuDo
mano auksiukas gime kai man buvo 22 metai wub.gif
Svajūnė
Su dukryte pastojau būdama 27 m, gimdžiau- 28 metų.

Dabar pastojau 29 metų, gimdysiu- 30 m. biggrin.gif
bum
Labai mažai intervalų sakyčiau, tas virš 25 tai jau labai platus gaunasi lotuliukas.gif
rasiux
Likus 30d iki 22-ojo gimtadienio ax.gif
Daugiaziede
Pastojau 31 metu smile.gif buvo galima ir dar veliau ...biggrin.gif
adream
Pagimdziau 24 ir nesigailiu nei kiek ne anksti, ir kita tikimes po kokiu metuku jau planuoti, o ko cia laukti, kuo tolyn paskui tuo maziau sansu pastoti cool.gif
pitkausk
as pirmagimes susilaukiau budama 28m,o dabar nestuke.gif sitas vaikelis gims kai man bus 31m.Manau,kad normalu smile.gif
PMS
Visada žinojau, kad noriu būti jauna mamyte blush2.gif Pastojau būdama 21m amžiaus ir dar spėjau pagimdyti iki 22 gimtadienio tongue.gif
Agnieska3
As mamyte tapau 23 metu. Vaikelis buvo planuotas ir labai lauktas. smile.gif
Srika
QUOTE(July:) @ 2008 11 16, 14:19)
sako, kad pirmagimis turėtu gimti iki mamytei sueis 25-ri. mat, tai vaisingiausias moters periodas  bigsmile.gif  bet šiais laikais, kai mamytės intensyviai siekia karjeros ir tiek šeimos, tiek vaikų klausimas yra vis atidėliojamas vis rečiau pasitaiko...
*

na, jei jau vaisingiausias periodas iki 25metuku, tai manau mano periodas siek tiek uzsitese wub.gif nes pastojau budama 25.5m, dabar jau man 26 - laukiuosi dvynukiu nestuke.gif nestuke.gif tad tikrai vaisingas tas periodas buvo pernai mirksiukas.gif

QUOTE(jurslan @ 2008 11 19, 13:09)
as pirmosios susilaukiau 22-ju.
o stai man dabar 30 ir noretumem vel leliaus, buvau pas ginekologe, o ten pasake, kad gali buti taip, kad but siek tiek sunkau.
bandysim ziuresim, kada cia gandras atskris pas mus.
*

Mano drauge buvo pastojusi kai jai buvo apie 23m, deja neskemingai - vargsele turejo persileidima Po to karto niekaip nesisekdavo dar karta pastoti. Bet stai po mazdaug 9metu pertraukos..... ju seima susilauke - trynuku, kuriuos siuo metu dziaugsmingai augina thumbup.gif thumbup.gif
tad, nepraraskime vilties, mielos mamytes! 4u.gif

QUOTE(Linute:) @ 2008 11 24, 21:50)
Na man 26, jau kokius metus planuojam vaikuti, deja...  Kazkaip anksciau nesove net i galva susilaukti vaiku, jauciausi nesubrendusi ir neissilaksciusi. O aplinkui visos drauges neskuba visai, nors kitoms jau 28.
Na manau kad iki 30 tai reikia pagmdyti nors pirma thumbup.gif
*

matai, drauges gal turi kitokiu siekiu ir noru, o gal turi problemu del pastojimo. manau kada pastoti nuspresite kartu su antra savo puse. kartais teveliai suplanuoja vaikuty, o kartais jis padaro savo teveliams isdaiga (netyciukas) mirksiukas.gif o gal but ateis tas laikas kai abu to noresite nestuke.gif
Nereikia dairytis kas dedasi aplinkui, juk auginsite patys, o ne draugai wub.gif

QUOTE(Tinkutė @ 2008 11 26, 21:22)
Savo vyresnėlį pagimdžiau, kai man buvo 23 -eji, antrąjį - 28-uonerių. Ir galvoju, jei duos Dievas trečią, tai norėčiau iki 35-erių. Mane mama gimdė, būdama 43-ejų, todėl visąlaik aš sakydavau, kad savo vaikus gimdysiu jauna, nes dviejų kartų skirtumas pernelyg didelis - mano mama galėtų būti man senele. Aišku, myliu savo tėvus be galo, bet požiūriai labai dažnai išsiskiria...
*

As esu vienintelis mano mamos ir tecio antrosios santuokos vaikas. Ir tetis ir mama turi vaiku is pirmuju savo santuoku. taciau augau kartu su mamos vaikais. Mano mamai buvo lengviau, nes mane daznai priziuredavo mociute, o ir kiti jos vaikai buvo gan didoki. Jie tarpusavyje net labiau pesdavosi, nes ju amziu skirtumas - 3 metai, o su manimi nebuvo jokiu konfliktu. Netgi priesingai - abu mane labai mylejo ir lepindavo. Brolis leisdavo man sedeti jam ant nugaros ir sukuoti plaukus (pats tuo metu ziuredavo Zalgirio rungtynes). Sese buvo uzsispyrusi, bet visad tp mane priziuredavo kai tik prireikdavo. taigi augau tikrai laiminga.
Ir net dziaugiausi kad turiu 10metu uz mane vyresny broly, ir vyresne sese.
siuo metu visi mes sutariame labai gerai, ir amziaus skirtumas visai nesijaucia.
O bendrauju ir su mamos, ir su tecio pirmu santuoku vaikais wub.gif
Persik'as
Sveikutės smile.gif
Į šį forumą šiandien užsukau visai netyčia ax.gif tiesiog planuojame mažylį ir nusprendžiau pasižvalgyti šiose temose...
Man jau beveik 30 ir pagaliau nusprendžiau turėti mažyli... blush2.gif Žinoma galėjau ir anksčiau apie tai pagalvoti, tačiau trukdė darbas, mokslai ir daug visokių kitokių faktorių...
...o dabar su vyr esame laukime... nestuke.gif 4u.gif
July:)
na va , paskialbiau sita apklausa, nes mano geriausia drauge pastojo, o ir man vidui kazin kas tiksi..... ax.gif ir po sitiek laiko suratau.... arba vaikus reik "daryti" (beabejo is dideles meiles!!!! flirt.gif tik po 30, arba jie patys nusprendzia kada ateiti.... mirksiukas.gif tiesa yra dar kita "kasta" mamyciu kurioms paminkla reik statyt!!!!! notworthy.gif planuotai ir kryptingai link tikslo pagerint lietuvos demografine padeti!!!!! 4u.gif seip ar taip dekui visoms nusprendusioms pasidalinti mintimis!!!! 4u.gif drinks_cheers.gif
Edita0319
niu kaip įdomu...dauguma virš 25 metukų susilaukė vaikučių smile.gif taip kad ir aš neskubėsiu biggrin.gif įdomumo dėlei žvalgausi, kokia statistika LT smile.gif anksčiau ar vėliau teks planuot atžalėlę... ax.gif
Jovita 35
Pirmas-pastojau 20m,antras-27,trecias jai viskas bus laimingai turi gimti sia vasara,man bus jau 36m blush2.gif .
Lady_W
25 - taigi kaip ir spejau iki to tariamo reikiamo amziaus... biggrin.gif
gabrijela
o AS MANAU GERIAUSIA SUSILAUTI NUO 20 IKI 28
Mrs Freken Bok
mama tapau 23 metų rolleyes.gif
Vaivužė
Sveikos 4u.gif
pirma karta mama tapau 24 m., antra karta - 31 m., noreciau iki 35 metu susilaukti ir trecio vaikelio ax.gif
*Sweetness*
Mama tapau 21,5,nors mažiukas buvo neplanuotas,bet labai laukiamas ir mylimas.. Antrą kart mama norečiau tapt iki 30m.,kai bus mokslai baigti ir karjera bent jau pradėta ax.gif
motinyste_veza
24 m. 4u.gif man atrode pats tas gimdyt smile.gif
Egle.vb
Pirma pasigimdziau 21, antra 27, nestumai skirtingi, motinystes jausmas taip pat smile.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.