Pirmojo susilaukiau 24, mokslai baigti, patinkantis darbas yra, tai jau ir apie antra galvojam bus 27 beveik
30-ties susilaukiau pirmagimio
db laukiuosi ir esu 22 m , o gimdysiu 23
Pirmosios susilaukiau 19m... Atsuktu kas laika atgal, noreciau visu tu paciu savo vaiku, bet ne anksciau 27m
24,maniau,kad dar per jauna,bet dabar esu pati laimingiausia mamyte
man dabar 24 tai tik dabar bandau pastoti
man 21, leliuko susilauksiu 22
susilaukiau dukrytes,o po 4menesiu ir 18 suejo
Pirmagimį gimdžiau būdama 25,5
QUOTE(Milita @ 2008 12 28, 15:59) tas baisiausias vargas isvargtas ir savarankiska panele,tai galim daug kur islekt nereikia sukt galvos kam cia palikti kad padabotu ir pampersus pakeistu
22 metu
pirmagimes susilaukiau 21m sunaus 27
sunelio susilaukiau 25metu
o as suneli pagimdziau budama 19m
Man iki 25m,vaikai visai ne galvoje buvo..Ir draugo ilgalaikio nebuvo.O jei vaikinas pradedavo sneketi apie tai,kad jis mane isivaizduoja idealia savo vaiku mama
dukros susilaukiau 22m
pirmą vaikutį gimdžiau 20metų,o antrą 32metų
sunaus susilaukiau 21, tiesiog jauciau kad jau noriu, pasitarem su vyru ir suplanavom nuostabu berniuka
nepamirškit skaičiuodamos savo amžių ir apie savuosius vyrus pagalvot
pvz., man 21-eri, vyrui 29-eri nes pasižiūriu į draugių vyrus, o daugiausia jie vyresni gerokai už drauges, tai nelabai jie kantrybės turi su vaikais. bet gal čia man tik taip atrodo
mama tampama tada, kai vaikui sukanka 18 metu.
dukrytės susilaukėm, kai ir aš ir vyras tam pribrendom
vyras norėjo 25m tapti tėčiu, tad dukrytės susilaukėm kai man buvo 21
O as mamyte tapau 34... Vaikelio norejau ir anksciau - kai buvau 22, bet tuo metu nebuvo tinkamo zmogaus - as mylejau, o manes - ne, ir tai tesesi ilgai...o kai nusprendziau kuri laika nieko nebeieskoti, sutikau mylima zmogu ir jis manes nebepaleido...
as savo mazylio sulaukiau 25, kaip as sakau maduoliukas musu, nes is medaus menesio parsivezem
mamyte tapau 18 metu
Man buvo 21 metai
as busiu mamyte 26 meteliu
Aš pirmojo susilaukiau 26 metų. Dabar planuojame antrą
Gal metai daro savo, bet niekur nuo sunaus nesinori dingti
Pastojau 18 m. isleistuviu proga
mano auksiukas gime kai man buvo 22 metai
Su dukryte pastojau būdama 27 m, gimdžiau- 28 metų.
Dabar pastojau 29 metų, gimdysiu- 30 m.
Labai mažai intervalų sakyčiau, tas virš 25 tai jau labai platus gaunasi
Likus 30d iki 22-ojo gimtadienio
Pastojau 31 metu
Pagimdziau 24 ir nesigailiu nei kiek ne anksti, ir kita tikimes po kokiu metuku jau planuoti, o ko cia laukti, kuo tolyn paskui tuo maziau sansu pastoti
as pirmagimes susilaukiau budama 28m,o dabar
Visada žinojau, kad noriu būti jauna mamyte
As mamyte tapau 23 metu. Vaikelis buvo planuotas ir labai lauktas.
QUOTE(July:) @ 2008 11 16, 14:19) sako, kad pirmagimis turėtu gimti iki mamytei sueis 25-ri. mat, tai vaisingiausias moters periodas na, jei jau vaisingiausias periodas iki 25metuku, tai manau mano periodas siek tiek uzsitese QUOTE(jurslan @ 2008 11 19, 13:09) as pirmosios susilaukiau 22-ju. o stai man dabar 30 ir noretumem vel leliaus, buvau pas ginekologe, o ten pasake, kad gali buti taip, kad but siek tiek sunkau. bandysim ziuresim, kada cia gandras atskris pas mus. Mano drauge buvo pastojusi kai jai buvo apie 23m, deja neskemingai - vargsele turejo persileidima Po to karto niekaip nesisekdavo dar karta pastoti. Bet stai po mazdaug 9metu pertraukos..... ju seima susilauke - trynuku, kuriuos siuo metu dziaugsmingai augina tad, nepraraskime vilties, mielos mamytes! QUOTE(Linute:) @ 2008 11 24, 21:50) Na man 26, jau kokius metus planuojam vaikuti, deja... Kazkaip anksciau nesove net i galva susilaukti vaiku, jauciausi nesubrendusi ir neissilaksciusi. O aplinkui visos drauges neskuba visai, nors kitoms jau 28. Na manau kad iki 30 tai reikia pagmdyti nors pirma matai, drauges gal turi kitokiu siekiu ir noru, o gal turi problemu del pastojimo. manau kada pastoti nuspresite kartu su antra savo puse. kartais teveliai suplanuoja vaikuty, o kartais jis padaro savo teveliams isdaiga (netyciukas) Nereikia dairytis kas dedasi aplinkui, juk auginsite patys, o ne draugai QUOTE(Tinkutė @ 2008 11 26, 21:22) Savo vyresnėlį pagimdžiau, kai man buvo 23 -eji, antrąjį - 28-uonerių. Ir galvoju, jei duos Dievas trečią, tai norėčiau iki 35-erių. Mane mama gimdė, būdama 43-ejų, todėl visąlaik aš sakydavau, kad savo vaikus gimdysiu jauna, nes dviejų kartų skirtumas pernelyg didelis - mano mama galėtų būti man senele. Aišku, myliu savo tėvus be galo, bet požiūriai labai dažnai išsiskiria... As esu vienintelis mano mamos ir tecio antrosios santuokos vaikas. Ir tetis ir mama turi vaiku is pirmuju savo santuoku. taciau augau kartu su mamos vaikais. Mano mamai buvo lengviau, nes mane daznai priziuredavo mociute, o ir kiti jos vaikai buvo gan didoki. Jie tarpusavyje net labiau pesdavosi, nes ju amziu skirtumas - 3 metai, o su manimi nebuvo jokiu konfliktu. Netgi priesingai - abu mane labai mylejo ir lepindavo. Brolis leisdavo man sedeti jam ant nugaros ir sukuoti plaukus (pats tuo metu ziuredavo Zalgirio rungtynes). Sese buvo uzsispyrusi, bet visad tp mane priziuredavo kai tik prireikdavo. taigi augau tikrai laiminga. Ir net dziaugiausi kad turiu 10metu uz mane vyresny broly, ir vyresne sese. siuo metu visi mes sutariame labai gerai, ir amziaus skirtumas visai nesijaucia. O bendrauju ir su mamos, ir su tecio pirmu santuoku vaikais
Sveikutės
Į šį forumą šiandien užsukau visai netyčia Man jau beveik 30 ir pagaliau nusprendžiau turėti mažyli... ...o dabar su vyr esame laukime...
na va , paskialbiau sita apklausa, nes mano geriausia drauge pastojo, o ir man vidui kazin kas tiksi.....
niu kaip įdomu...dauguma virš 25 metukų susilaukė vaikučių
Pirmas-pastojau 20m,antras-27,trecias jai viskas bus laimingai turi gimti sia vasara,man bus jau 36m
25 - taigi kaip ir spejau iki to tariamo reikiamo amziaus...
o AS MANAU GERIAUSIA SUSILAUTI NUO 20 IKI 28
mama tapau 23 metų
Sveikos
pirma karta mama tapau 24 m., antra karta - 31 m., noreciau iki 35 metu susilaukti ir trecio vaikelio
Mama tapau 21,5,nors mažiukas buvo neplanuotas,bet labai laukiamas ir mylimas.. Antrą kart mama norečiau tapt iki 30m.,kai bus mokslai baigti ir karjera bent jau pradėta
24 m.
Pirma pasigimdziau 21, antra 27, nestumai skirtingi, motinystes jausmas taip pat
|