sako, kad pirmagimis turėtu gimti iki mamytei sueis 25-ri. mat, tai vaisingiausias moters periodas
hmmmm
na tikriausiai jei butumem planave, tai dar iki siol neturetumem mazylio
As mamyte tapau 22 metu. Vaikelis planuotas ir labai lauktas
uij kaip faina
Papuolu i 22-25m tarpa, pirmagymio susulaukiau 23 metu,dabar man 28 ir turiu 3 pabirucius
as pirmosios susilaukiau 22-ju.
o stai man dabar 30 ir noretumem vel leliaus, buvau pas ginekologe, o ten pasake, kad gali buti taip, kad but siek tiek sunkau bandysim ziuresim, kada cia gandras atskris pas mus
velnias, ziuriu cia didzioji dalis 22.....
QUOTE(July:) @ 2008 11 19, 15:32) o tai nejau veliau taip blogai? man 25. myliu vaikucius. bet jauciu, kad dar pati nesu tam pasiruosus QUOTE(uogela_sluogela @ 2008 11 19, 17:45) o tai nejau veliau taip blogai? man 25. myliu vaikucius. bet jauciu, kad dar pati nesu tam pasiruosus NORIU SEIMOS!!! QUOTE(July:) @ 2008 11 19, 08:48) QUOTE(jurslan @ 2008 11 19, 12:09) Sekmes, linkim,kad gandrai neuztruktu QUOTE(July:) @ 2008 11 19, 14:32) Gal tik taip atrodo,kad dauguma 22 QUOTE(July:) @ 2008 11 19, 23:24) na pagal apklausa kolkas 43.75% 22-25m! o leisk paklaust pati is keliu vaiku seimos? o vyras? na seip ar taip labai uz jumi dziaugiuosi!!! As turiu jaunesne seseri(jai 24,kol kas apie vaikus net nemasto), o vyras turi vyresni broli(sis turi 2 vaikus)
Burka, am o kaip su organizmu??
bet seip tai smagu!!! tokia jauna o jau daugiavaike mamyte ex tokioms mamytems reik paminklus statyt!!!!
Man buvo 22, kai gimė sūnelis
QUOTE(July:) @ 2008 11 20, 09:53) Burka, am o kaip su organizmu?? bet seip tai smagu!!! tokia jauna o jau daugiavaike mamyte ex tokioms mamytems reik paminklus statyt!!!! Niu,nesijauciu as nei nusilpus,nei issekus,ir tyrimai geri buna,neissekina manes nestumas bei gimdymas O vaikam tai joo QUOTE(July:) @ 2008 11 20, 10:33) O pas mane atvirksciai: dalis draugiu net seimu nesukure, kitos dar be vaiku ir vos kelios po mazuliuka turi
Pirmagimio susilaukiau budama 16, tikrai buvo neticiukas.O noreciau as maziausiai 3, tik va nelabai sekasi susiplanuoti
QUOTE(Burka @ 2008 11 20, 09:09) nera musu giminej daugiauvaikiu,cia tik mes tokie visiems nuostaba keliantys As pirmosios susilaukiau 27,5 m, o norejau tai jau labai seniai, tai, kai tik pasitaike tetukas tinkamas, o dar ir karstai pritariantis, tai, taip sakant ir nesnaudem. Buvom jau ir ketvirta suplanave, tik, kad Dievulis, deje, kitaip nusprende, gerai, kad dar artimiesiems nebuvom prasitare, manau, tikrai butu soka patyre. Bet manau, kad tikrai bus ir ketvirtas. O del nuovargio - man buti nesciai, gimdyti, net ir auginant pametinukus - vienas malonumas
Man buvo 17 kai pastojau, o pagimdziau 18, planavom, norejom ir dabar trecia planuojam
pirmojo susilaukiau 20 metukų - buvo lauktas ir planuotas
Mano pirmagimis gimė kai buvau 19
Pirmos susilaukiau būdama 22. Kai kurie aiškino, kad per anksti, nes mokslai nebaigti, darbo neturiu... Bet viskas buvo gerai ir labai džiaugiuosi, kad turiu jau didelę dukrą (dabar jai jau 13). Antrosios susilaukiau 36 metų
Na man 26, jau kokius metus planuojam vaikuti, deja...
Na manau kad iki 30 tai reikia pagmdyti nors pirma
sveika, aš susilaukiau sūnaus būdama 27 metų
QUOTE(Almutė+ @ 2008 11 24, 14:44) Pirmos susilaukiau būdama 22. Kai kurie aiškino, kad per anksti, nes mokslai nebaigti, darbo neturiu... Bet viskas buvo gerai ir labai džiaugiuosi, kad turiu jau didelę dukrą (dabar jai jau 13). Antrosios susilaukiau 36 metų mane mamyte pagimde, kai jai buvo 36, o sese uz mane 13 metu vyresne kai buvau maza (buvau visiskas vaikezas bet mazdauk nuo tada kai sulaukiau 18 santykiai su sese labai pasikeite, pradejom visai kitaip bendraut!!! net i naktinius klubus ne su draugu o su sese vaiksau!!!!
Mamyte tapau 19-os ir visai nesigailiu...
Savo pirmagimes sulaukiau 20m. - tikrai planuota ir laukta
O 24m jau turejau ir antragime Manau, kad vaikams labai smagu augti su jaunais tevais!!! QUOTE(Koce @ 2008 11 26, 10:25) Savo pirmagimes sulaukiau 20m. - tikrai planuota ir laukta O 24m jau turejau ir antragime Manau, kad vaikams labai smagu augti su jaunais tevais!!! kiek zn tai smagu!!! bet ka dary, jei teveliams dar reik mokslus QUOTE(July:) @ 2008 11 26, 09:51) bet ka dary, jei teveliams dar reik mokslus As bakalauro diploma baigiau su maziuku ant ranku ir antru pilvely
Savo vyresnėlį pagimdžiau, kai man buvo 23 -eji, antrąjį - 28-uonerių. Ir galvoju, jei duos Dievas trečią, tai norėčiau iki 35-erių. Mane mama gimdė, būdama 43-ejų, todėl visąlaik aš sakydavau, kad savo vaikus gimdysiu jauna, nes dviejų kartų skirtumas pernelyg didelis - mano mama galėtų būti man senele. Aišku, myliu savo tėvus be galo, bet požiūriai labai dažnai išsiskiria...
QUOTE(July:) @ 2008 11 19, 17:56) NORIU SEIMOS!!! Matyt biologinis laikrodukas ėmė tiksėti Aš mama tapau 25-erių. Gal būčiau ir anksčiau ja tapusi, bet dar nebuvau savo vyro atradusi
As savo sunelio susilaukiau budama 20 metu. nors daug kam atrodo, kad per anksti, o as manau, kad paciu laiku. dabar man 23 metai ir jau svajoju apie antra vaikeli
Na, as manau, kad tinkamiausiais laikas apie 27 m. Jau biski ir ant koju pats nustovi, ir kazkiek buiti jau susikures. Jaunesniem man atrodo dar buna sunku patiems savarankiskai seima islaikyti. Ar ne taip? Aisku ir 27 ne pati finansinio stabilumo virsune, bet bent jau ant tu keturiu koju stovi
QUOTE(FleurDeLis @ 2008 11 27, 15:50) Na, as manau, kad tinkamiausiais laikas apie 27 m. Jau biski ir ant koju pats nustovi, ir kazkiek buiti jau susikures. Jaunesniem man atrodo dar buna sunku patiems savarankiskai seima islaikyti. Ar ne taip? Aisku ir 27 ne pati finansinio stabilumo virsune, bet bent jau ant tu keturiu koju stovi
Kai susilaukiau dukrytes, msn buvo 24, o po poros savaiciu sukako 25
po ilgų planavimų ir laukimo tapsiu mamyte 19
Kai sunelis gime, uz savaites man suejo 27 m., gimdziau 26
manau paciu tinkamiausi laiku, kai jau subrendusi, baigusi studijas, turinti patirti, karjera
25
nu man jau 24 su puse ir antras vaikas pakeliui. tai kaipo ir i22-25 metu remus pataikau.
Cia pasiskaicius jusu as tureciau buti jau mociute
25,5 m.
tai 25 ir daugiau
28 m.
As pirmagimi pagimdziau 25, likus savaitei iki 26 gimtadienio. Bet, kiek zinau, pirmojo vaiko rekomenduojama susilaukti iki 30 metu. Ar dabar jau paankstintas sis terminas iki 25
QUOTE(July:) @ 2008 12 15, 21:00) Vaisingiausias tai gal, kad lengviausia pastoti O siaip tai viskas labai individualu: vienos pirma karta gimdo jaunos, kitos - apie 40 metu ir nera taip, kad pirmu atveju viskas visada gerai, o antruoju - ne.
Pirmojo susilaukiau 24 - kai mokslai buvo baigti ir su vyru santuokoje jau virš metų gyvenome. Dabar laukiu antrojo/antrosios. kai turėtų gimti bus 28.
Pirmą pagimdžiau 23m,o antro turėčiau 28.
|