Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kada tapote mamytė?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
July:)
sako, kad pirmagimis turėtu gimti iki mamytei sueis 25-ri. mat, tai vaisingiausias moters periodas bigsmile.gif bet šiais laikais, kai mamytės intensyviai siekia karjeros ir tiek šeimos, tiek vaikų klausimas yra vis atidėliojamas vis rečiau pasitaiko... blink.gif
celly666
hmmmm g.gif as dar tik busima mamyte,bet as talpinuosi i ta 20-22 tarpsni ax.gif
gedrule
na tikriausiai jei butumem planave, tai dar iki siol neturetumem mazylio blush2.gif bet va likimas sutvarke savaip bigsmile.gif tai as dar tilpau i 22-25
Ziuikiene
As mamyte tapau 22 metu. Vaikelis planuotas ir labai lauktas wub.gif
uij kaip faina clap_1.gif 4u.gif kuo daugiau skaitau tuo labiau pati noriu.... ax.gif
Burka
Papuolu i 22-25m tarpa, pirmagymio susulaukiau 23 metu,dabar man 28 ir turiu 3 pabirucius wub.gif
4u.gif o jus, Burka, atkakli mamye!!! blink.gif
jurslan
as pirmosios susilaukiau 22-ju.
o stai man dabar 30 ir noretumem vel leliaus, buvau pas ginekologe, o ten pasake, kad gali buti taip, kad but siek tiek sunkau verysad.gif
bandysim ziuresim, kada cia gandras atskris pas mus blush2.gif
velnias, ziuriu cia didzioji dalis 22..... unsure.gif man jau 22-ji.... laikas susigriebti, ax.gif nejauneju gi!!! lotuliukas.gif
uogela_sluogela
QUOTE(July:) @ 2008 11 19, 15:32)
velnias, ziuriu cia didzioji dalis 22.....  unsure.gif  man jau 22-ji.... laikas susigriebti,  ax.gif nejauneju gi!!!  lotuliukas.gif
*

o tai nejau veliau taip blogai? man 25. myliu vaikucius. bet jauciu, kad dar pati nesu tam pasiruosus blush2.gif taigi dar pora meteliu tikrai neplanuojam... taip tikiuosi, kad apie 27-tuosius pasiruosiu biggrin.gif
QUOTE(uogela_sluogela @ 2008 11 19, 17:45)
o tai nejau veliau taip blogai? man 25. myliu vaikucius. bet jauciu, kad dar pati nesu tam pasiruosus  blush2.gif  taigi dar pora meteliu tikrai neplanuojam... taip tikiuosi, kad apie 27-tuosius pasiruosiu    biggrin.gif
*

biggrin.gif anksciau, na kai kokiu 16-17 buvau, sakydavau, kad 25 istekesiu ir 27 susilauksiu leliaus... ax.gif o dabar kazkaip per pusmeti visos mintys susijauke.... g.gif
NORIU SEIMOS!!! frusty.gif gal jau laikas.... blush2.gif
ULTRA VIOLET
QUOTE(Burka @ 2008 11 19, 08:32)
Papuolu i 22-25m tarpa, pirmagymio susulaukiau 23 metu,dabar man 28 ir turiu 3 pabirucius wub.gif
*

drinks_cheers.gif ir as i ta tarpsni patekau, susilaukiau 24 m. dabar man taipogi 28 ir jau planuoju antra... ax.gif
Burka
QUOTE(July:) @ 2008 11 19, 08:48)
4u.gif o jus, Burka, atkakli mamye!!!  blink.gif
*

hihihi.gif nesnaudziu biggrin.gif siaip ir apie 4-ta mintys sukasi rolleyes.gif

QUOTE(jurslan @ 2008 11 19, 12:09)
bandysim ziuresim, kada cia gandras atskris pas mus  blush2.gif
*

Sekmes, linkim,kad gandrai neuztruktu mirksiukas.gif

QUOTE(July:) @ 2008 11 19, 14:32)
velnias, ziuriu cia didzioji dalis 22.....  unsure.gif  man jau 22-ji.... laikas susigriebti,  ax.gif nejauneju gi!!!  lotuliukas.gif
*

Gal tik taip atrodo,kad dauguma 22 g.gif man atrodo,kad paskutiniu metu vyresnes vaikus planuot pradejo 4u.gif
QUOTE(Burka @ 2008 11 19, 21:42)

Gal tik taip atrodo,kad dauguma 22 g.gif man atrodo,kad paskutiniu metu vyresnes vaikus planuot pradejo 4u.gif
*

na pagal apklausa kolkas 43.75% 22-25m! book.gif
o leisk paklaust pati is keliu vaiku seimos? o vyras? blink.gif
na seip ar taip labai uz jumi dziaugiuosi!!! 4u.gif thumbup.gif
Burka
QUOTE(July:) @ 2008 11 19, 23:24)
na pagal apklausa kolkas 43.75% 22-25m! book.gif
o leisk paklaust pati is keliu vaiku seimos? o vyras?  blink.gif
na seip ar taip labai uz jumi dziaugiuosi!!!  4u.gif  thumbup.gif
*

As turiu jaunesne seseri(jai 24,kol kas apie vaikus net nemasto), o vyras turi vyresni broli(sis turi 2 vaikus) 4u.gif zodziu nera musu giminej daugiauvaikiu,cia tik mes tokie visiems nuostaba keliantys lotuliukas.gif realiai tai visi kazkodel galvoja,kad trecia planavom,nes "jieskojom " mergaites(tikrai taip nera),ko gero yra ir tokiu,kurie mano,kad netycia "prisidirbom" (tikrai tycia biggrin.gif ). Is tikro,tai net nenoriu galvot apie artimuju reakcija, jei pradesim ketvirto lauktis, nujauciu,kad nebus ji maloni doh.gif
Burka, am o kaip su organizmu?? blink.gif na a pramse, kiek zinau ten reikia pertraukas daryt, kad atsistatytu viskas, pailsetu... unsure.gif o jus cia toki "maratona "pavaret.. g.gif
bet seip tai smagu!!! tokia jauna o jau daugiavaike mamyte 4u.gif vaikam turetu buti smagu augti, ir dar metu skirtumas nedidelis bigsmile.gif
ex tokioms mamytems reik paminklus statyt!!!!
notworthy.gif ploja.gif
Alegorija
Man buvo 22, kai gimė sūnelis smile.gif planuotas
QUOTE(Alegorija @ 2008 11 20, 11:30)
Man buvo 22, kai gimė sūnelis  smile.gif planuotas
*

as sakau kad man laikas susigriebti... g.gif
mano drauges didzioji dalis nuo 20 iki 23..... unsure.gif
Burka
QUOTE(July:) @ 2008 11 20, 09:53)
Burka, am o kaip su organizmu?? blink.gif  na a pramse, kiek zinau ten reikia pertraukas daryt, kad atsistatytu viskas, pailsetu... unsure.gif  o jus cia toki "maratona "pavaret.. g.gif 
bet seip tai smagu!!! tokia jauna o jau daugiavaike mamyte  4u.gif  vaikam turetu buti smagu augti, ir dar metu skirtumas nedidelis bigsmile.gif
ex tokioms mamytems reik paminklus statyt!!!!
notworthy.gif  ploja.gif
*

Niu,nesijauciu as nei nusilpus,nei issekus,ir tyrimai geri buna,neissekina manes nestumas bei gimdymas 4u.gif
O vaikam tai joo thumbup.gif liudet ner kada biggrin.gif

QUOTE(July:) @ 2008 11 20, 10:33)
as sakau kad man laikas susigriebti... g.gif
mano drauges didzioji dalis nuo 20 iki 23.....  unsure.gif
*

O pas mane atvirksciai: dalis draugiu net seimu nesukure, kitos dar be vaiku ir vos kelios po mazuliuka turi cool.gif
Streamy
Pirmagimio susilaukiau budama 16, tikrai buvo neticiukas.O noreciau as maziausiai 3, tik va nelabai sekasi susiplanuoti doh.gif
gliuka
QUOTE(Burka @ 2008 11 20, 09:09)
nera musu giminej daugiauvaikiu,cia tik mes tokie visiems nuostaba keliantys lotuliukas.gif Is tikro,tai net nenoriu galvot apie artimuju reakcija, jei pradesim ketvirto lauktis, nujauciu,kad nebus ji maloni doh.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Na, tiesiog mano mintys, neturiu ko ir bepridurti (tikiuosi nesupyksite del autoriniu teisiu... biggrin.gif 4u.gif )
As pirmosios susilaukiau 27,5 m, o norejau tai jau labai seniai, tai, kai tik pasitaike tetukas tinkamas, o dar ir karstai pritariantis, tai, taip sakant ir nesnaudem. Buvom jau ir ketvirta suplanave, tik, kad Dievulis, deje, kitaip nusprende, gerai, kad dar artimiesiems nebuvom prasitare, manau, tikrai butu soka patyre. Bet manau, kad tikrai bus ir ketvirtas. O del nuovargio - man buti nesciai, gimdyti, net ir auginant pametinukus - vienas malonumas 4u.gif
Oksanik
Man buvo 17 kai pastojau, o pagimdziau 18, planavom, norejom ir dabar trecia planuojam 4u.gif
pumpura
pirmojo susilaukiau 20 metukų - buvo lauktas ir planuotas ax.gif
Niktė
Mano pirmagimis gimė kai buvau 19 4u.gif
Almutė+
Pirmos susilaukiau būdama 22. Kai kurie aiškino, kad per anksti, nes mokslai nebaigti, darbo neturiu... Bet viskas buvo gerai ir labai džiaugiuosi, kad turiu jau didelę dukrą (dabar jai jau 13). Antrosios susilaukiau 36 metų biggrin.gif Gal kiek per vėlai. Bet koks džiaugsmas abiem su vyru ją augint, o ir sesė padeda. Gimdant vėliau visai kitoks požiūris į vaiką, dabar jau tikrai galiu tai patvirtinti mirksiukas.gif
Linute:)
Na man 26, jau kokius metus planuojam vaikuti, deja... verysad.gif Kazkaip anksciau nesove net i galva susilaukti vaiku, jauciausi nesubrendusi ir neissilaksciusi bis.gif O aplinkui visos drauges neskuba visai, nors kitoms jau 28 doh.gif
Na manau kad iki 30 tai reikia pagmdyti nors pirma thumbup.gif
Rasinka
sveika, aš susilaukiau sūnaus būdama 27 metų mirksiukas.gif
QUOTE(Almutė+ @ 2008 11 24, 14:44)
Pirmos susilaukiau būdama 22. Kai kurie aiškino, kad per anksti, nes mokslai nebaigti, darbo neturiu... Bet viskas buvo gerai ir labai džiaugiuosi, kad turiu jau didelę dukrą (dabar jai jau 13). Antrosios susilaukiau 36 metų  biggrin.gif Gal kiek per vėlai. Bet koks džiaugsmas abiem su vyru ją augint, o ir sesė padeda. Gimdant vėliau visai kitoks požiūris į vaiką, dabar jau tikrai galiu tai patvirtinti  mirksiukas.gif
*

mane mamyte pagimde, kai jai buvo 36, o sese uz mane 13 metu vyresne doh.gif
kai buvau maza (buvau visiskas vaikezas biggrin.gif ) sakydavau, kad neturiu su kuo mustis.... blush2.gif ir seip visiskai ne sesiskos buvom, nebendravom.... verysad.gif
bet mazdauk nuo tada kai sulaukiau 18 santykiai su sese labai pasikeite, pradejom visai kitaip bendraut!!! net i naktinius klubus ne su draugu o su sese vaiksau!!!!
thumbup.gif
burbuliukas:)
Mamyte tapau 19-os ir visai nesigailiu... thumbup.gif
Koce
Savo pirmagimes sulaukiau 20m. - tikrai planuota ir laukta 4u.gif
O 24m jau turejau ir antragime thumbup.gif
Manau, kad vaikams labai smagu augti su jaunais tevais!!! mirksiukas.gif
QUOTE(Koce @ 2008 11 26, 10:25)
Savo pirmagimes sulaukiau 20m. - tikrai planuota ir laukta 4u.gif
O 24m jau turejau ir antragime thumbup.gif
Manau, kad vaikams labai smagu augti su jaunais tevais!!! mirksiukas.gif
*

kiek zn tai smagu!!! bigsmile.gif
bet ka dary, jei teveliams dar reik mokslus blink.gif pasibaikt ir seip ant koju atsistot (na bent keturiom.. lotuliukas.gif ) ex su tokiu poziuriu manau mama tapsiu kai jau laikas bus mociute but.... mega_shok.gif
lotuliukas.gif
Burka
QUOTE(July:) @ 2008 11 26, 09:51)
bet ka dary, jei teveliams dar reik mokslus  blink.gif  pasibaikt ir seip ant koju atsistot (na bent keturiom..  lotuliukas.gif  )  ex su tokiu poziuriu manau mama tapsiu kai jau laikas bus mociute but....  mega_shok.gif
lotuliukas.gif
*

As bakalauro diploma baigiau su maziuku ant ranku ir antru pilvely biggrin.gif siuo metu kaip ir magistranturoj studijuoju,bet sakau kaip ir,nes akademinese esu blush2.gif reiktu jau gryzt,bet vis atidelioju,laukiu,kada noras mokytis ateis biggrin.gif
Tinkutė
Savo vyresnėlį pagimdžiau, kai man buvo 23 -eji, antrąjį - 28-uonerių. Ir galvoju, jei duos Dievas trečią, tai norėčiau iki 35-erių. Mane mama gimdė, būdama 43-ejų, todėl visąlaik aš sakydavau, kad savo vaikus gimdysiu jauna, nes dviejų kartų skirtumas pernelyg didelis - mano mama galėtų būti man senele. Aišku, myliu savo tėvus be galo, bet požiūriai labai dažnai išsiskiria...
vikija
QUOTE(July:) @ 2008 11 19, 17:56)
biggrin.gif  anksciau, na kai kokiu 16-17 buvau, sakydavau, kad 25 istekesiu ir 27 susilauksiu leliaus...  ax.gif  o dabar kazkaip per pusmeti visos mintys susijauke....  g.gif
NORIU SEIMOS!!!  frusty.gif gal jau laikas.... blush2.gif
*

Matyt biologinis laikrodukas ėmė tiksėti smile.gif
Aš mama tapau 25-erių. Gal būčiau ir anksčiau ja tapusi, bet dar nebuvau savo vyro atradusi blush2.gif O kai susituokėm - po 3 mėn. pastojau. Taip kad merginos reikia ir apie tai pagalvoti, nes vėlavimas tapti mama kartais ne nuo mūsų norų priklauso smile.gif
Migdols
As savo sunelio susilaukiau budama 20 metu. nors daug kam atrodo, kad per anksti, o as manau, kad paciu laiku. dabar man 23 metai ir jau svajoju apie antra vaikeli tongue.gif
FleurDeLis
Na, as manau, kad tinkamiausiais laikas apie 27 m. Jau biski ir ant koju pats nustovi, ir kazkiek buiti jau susikures. Jaunesniem man atrodo dar buna sunku patiems savarankiskai seima islaikyti. Ar ne taip? Aisku ir 27 ne pati finansinio stabilumo virsune, bet bent jau ant tu keturiu koju stovi biggrin.gif
uogute
QUOTE(FleurDeLis @ 2008 11 27, 15:50)
Na, as manau, kad tinkamiausiais laikas apie 27 m. Jau biski ir ant koju pats nustovi, ir kazkiek buiti jau susikures. Jaunesniem man atrodo dar buna sunku patiems savarankiskai seima islaikyti. Ar ne taip? Aisku ir 27 ne pati finansinio stabilumo virsune, bet bent jau ant tu keturiu koju stovi biggrin.gif
*

topsecret.gif taip taip, kazkaip ir as cia tamstai pritariu biggrin.gif nors mano finansinis stabilumas (vyras) linksniuoja kad kitai metais, bet jo zodis kaip kirvis jauciu taip ir bus (duokdie...)
vivuxs
Kai susilaukiau dukrytes, msn buvo 24, o po poros savaiciu sukako 25 ax.gif lotuliukas.gif
virvė
po ilgų planavimų ir laukimo tapsiu mamyte 19 cool.gif būna ir taip
Okei
Kai sunelis gime, uz savaites man suejo 27 m., gimdziau 26 biggrin.gif
manau paciu tinkamiausi laiku, kai jau subrendusi, baigusi studijas, turinti patirti, karjera 4u.gif
dangerous
25 ax.gif kaip ir planavau smile.gif
eglyna
nu man jau 24 su puse ir antras vaikas pakeliui. tai kaipo ir i22-25 metu remus pataikau. ax.gif
dado
Cia pasiskaicius jusu as tureciau buti jau mociute lotuliukas.gif As gimdziau 36 ,bet kazkaip visai nepasijauciau sena mama thumbup.gif Nors labai dziaugiuosi uz jaunas mamas kurios gimdo 18-19.faina kad jos jau pasiruosusios tapti mamomis,nes as tokiuose metuose net pagalvoti bijojau pati jauciausi vaiku doh.gif blush2.gif
ryyd
25,5 m.
tai 25 ir daugiau biggrin.gif
jurabalta
28 m. rolleyes.gif
Benita
As pirmagimi pagimdziau 25, likus savaitei iki 26 gimtadienio. Bet, kiek zinau, pirmojo vaiko rekomenduojama susilaukti iki 30 metu. Ar dabar jau paankstintas sis terminas iki 25 g.gif
QUOTE(Ievamul @ 2008 12 15, 20:34)
As pirmagimi pagimdziau 25, likus savaitei iki 26 gimtadienio. Bet, kiek zinau, pirmojo vaiko rekomenduojama susilaukti iki 30 metu. Ar dabar jau paankstintas sis terminas iki 25 g.gif
*

mano ziniomisn irgi iki 30, g.gif bet sako kad vaisingiausias moters amziuis iki 25... smile.gif
Benita
QUOTE(July:) @ 2008 12 15, 21:00)
mano ziniomisn irgi iki 30, g.gif  bet sako kad vaisingiausias moters amziuis iki 25...  smile.gif
*

Vaisingiausias tai gal, kad lengviausia pastoti g.gif Bet pirmagimi rekomenduojama gimdyti iki 30, nes, jei veliau, didesne komplikaciju tikimybe, kaip suprantu verysad.gif

O siaip tai viskas labai individualu: vienos pirma karta gimdo jaunos, kitos - apie 40 metu ir nera taip, kad pirmu atveju viskas visada gerai, o antruoju - ne.
Idava
Pirmojo susilaukiau 24 - kai mokslai buvo baigti ir su vyru santuokoje jau virš metų gyvenome. Dabar laukiu antrojo/antrosios. kai turėtų gimti bus 28.
Baniukas
Pirmą pagimdžiau 23m,o antro turėčiau 28.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.