Mamytes, gal jusu vaikeliai lanko uzsienio kalbos pamokeles darzeliuose? Arba gal turit pazystamu, kurie lanko
QUOTE(Milana @ 2005 07 05, 08:56) Mamytes, gal jusu vaikeliai lanko uzsienio kalbos pamokeles darzeliuose? Arba gal turit pazystamu, kurie lanko Mes lankom antrus metus anglu kalba darzelyje. Isitikinau, kad lankyti verta, pazanga didele.
Mano anyta vaikucius darzeliuose mokina anglu kalbos. Prisiklausius jos pasakojimu ir pamacius kiek ir kaip ji ruosiasi siam darbui as pati tikrai leisiu vaikuti mokintis anglu kalbos. Zinoma gaila, kad anyta nemokina musu lankomam darzelyje, bet gal ir geriau, nes prie svetimo zmogaus vaikai geriau susikaupia.
Mokinimas vyksta zaidimu forma. Zodeliai pateikiami su ivairiausiais pavyzdziais, po to kad vaikams nepabostu zaidziami zaidimai, dainuojamos daineles, kartojami ismokti zodeliai, dialogai. Sekamos pasakos. O kur dar prizai, medaliai ir pan.
O nuo kokio amžiaus galima į tokias pamokėles leist? Juk dvimetis pyplys dar ir gimtąja kalba nelabai "žmoniškai" kalba.
Kiek man teko dometis tai darželiuose anglų k. buna nuo 4 m.
O ar visuose darželiuose yra tokia "paslauga"?
QUOTE(Osvile @ 2006 01 17, 22:58) Dazniausiai kiekvienam darzely yra tam tikri bureliai: sporto, anglu kalbos, piesimo, sokiu, dainavimo ar pan. Pasiklauks darzelio i kuri norit eiti direktores ir ji pasakys ar yra Vaikuciai dazniausiai eina nuo 4 m. nors kaip sake anyta, buna, kad tevai atveda ir 3 m. pypliukus. Ir kaip nekeista jie kuo puikiausiai susitvarko su tuom
Mano dukters darželyje buvo toks būrelis bet vėliau panaikino. Bet nesigailiu, nors ji ir nelankė to būrelio, vis tiek būčiau nevedus
Na čia mano nuomonė.
Jolančiuk, aš tau irgi pritariu. Nueis į mokyklą ir išmoks. Be to dauguma vaikų nemoka lietuvių kalbos.
Manau kad darželyje to visai nereikia
o gal kas zino, ar vilniuj yra darzeliai, kur pagrindine kalba butu anglu? ir kaip skiriasi tokio darzelio kaina?
QUOTE(la vita @ 2006 03 01, 22:03) Mano dukters darželyje buvo toks būrelis bet vėliau panaikino. Bet nesigailiu, nors ji ir nelankė to būrelio, vis tiek būčiau nevedus Na čia mano nuomonė. Ar turite konkrečių argumentų (paremtų paskutiniais moksliniais smegenų tyrimo rezultatais) savo tokiai nuomonei pagrįsti?
Mano vyriausia nuo 3 metų mokinosi anglų kalbos darželyje. Darželis paprastas, bet privačiai visa grupė samdėme anglų kalbos mokytoją ir mokino: bendrai visą grupę- žaidimai, dainelės, grupelėmis po kelis- gyvūnų pavadinimai, dialogai, ir dirbo individualiai- patį tarimą. Na, pasiekė nemažai kaip 3 klasės lygį.
Gal kas zinote konkretu darzeli Vilniuje, kur vaikuciai zaidimo forma butu mokomi anglu kalbos? Gali buti ir privatus. Noreciau leisti i darzeli su uzsienio kalbos ugdymu nuo 3m.
|