Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Per kiek laiko jums nukrito svoris ?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
˜“ª¤Julija¤ª“I
QUOTE(rainak @ 2009 12 16, 15:57)
Priaugau 30 kg, dabar 5 menesiai po gimdymo ir like 7 kg.smile.gif labai noreciau ju atsikratyti:) smile.gif ir tikiuosi:)
*

Ir atsikratysi, o ypač greitai jei pati maitini mirksiukas.gif
zuika26
as per nestuma priaugau 20kg,dabar praejo 3 sav po gimdymo nukrito 8kg be jokiu pastangu valgiau daug saldumynu ir normalu maista,pati nemaitinu.dabar jau pradejau laikytis dietos o veliau eisiu i sporto sale ir tikiuos atsikratyt kuo greiciau likusiu 12kg biggrin.gif
Emerencija
Man svoris savaime nenukrito schmoll.gif , reikėjo įdėti savo pastangų, tiek derinant maistą, tiek sportuojant
maumė
15 priaugau, po gimdymo praėjus savaitei buvo likę 5 ir taip laikėsi 3,5 mėn. o dabar per pora sav dar 2 nukrito..žindau, manau ir toliau kris, o jei ne tai ne bėda smile.gif
dėl nukarusios odos tai jokių korsetų nenešiojau, negaliu pakęst ten veržimo jausmo, nes dar cezario randas, bet viskas labai greit susitraukė be priekaištų vos ne iškart. bet čia gal genetika. Manau nėstumo metu nereikėtų nešioti jokių prilaikančių diržų, jei viskas normaliai, nes raumenukai turi įprast dirbt ir laikyt, tada ir po gimdymo greičiau grįžta - bent jau man taip ir buvo mirksiukas.gif
tinny
po pirmo nėštumo svoris atsistatė per dvi savaites, na, o po antro teko paplušėti doh.gif
Gerbera123
Po gimdymo praėjus trim savaitėm (tada tik grįžom iš ligoninių...) svėriau 2-3 kg daugiau nei iki nėštumo. Praėjus daugiau nei metams vis dar turiu tuos 2-3 kg biggrin.gif Atrodo, būčiau baisiai išstorėjus, tai imčiaus 'rimtų priemonių' ir sublogčiau, o kai pora kg tai ką čia - kaip nors taip...
O šiaip žinau, sublogsiu kai pradėsiu eit į darbą ax.gif
Anadi
per 3 mėnesiu kažkur
Niutella
per nestuma priaugau kazkur 12 kg, dabar dukrytei 2 savaites, o man beliko 1 nereikalingas kg ax.gif
bvlgari
uzteko pusmecio mirksiukas.gif ,susigrazinti ta svori koks buvo iki nestumo,o dar per sekancius 5 menesius -5kg,tai sveriu tiek kiek niekad anksciau thumbup.gif
luckyme
as is GN namu grizau su +3 kg nuo iki priesnestuminio svorio,bet taip nusprendziau kad jis nepapildomas tiesiog sveria papuliai dabar su tiek pienuko ir dar gimda nesusitraukus iki buvusio dydzio tai jie kaip ir nesiskaito lotuliukas.gif
kroha
Sveikos! Man nukrito visas svoris per pirma men, be jokių pastangų! Dabar vaikui bus 6 men. Tai svoris žymiai mazesnis nei pries gimdyma, sveriu kaip 16 biggrin.gif nors dar maitinu ir be saldumynu nei pusdienio negaliu pragyventi !
zylute35
QUOTE(tinny @ 2009 12 21, 13:56)
po pirmo nėštumo svoris atsistatė per dvi savaites, na, o po antro teko paplušėti doh.gif
*

Po pirmo nėštumo mano svoris atsistate greitai, nieko specialiai nedariau.o po antro priaugau 20kg., lialiai 1 mėn. liko +5kg. manau nukris ir tie. tačiau pastebėjau, kad ant pilvo, slaunų atsirado celiulitas. labai suminkstėjęs pilvas. verysad.gif Gal teko kovoti su tokiomis bėdomis, pasidalinkite patirtimi.
elikule
As priaugau 30kg blush2.gif , sveriau apie 60kg, o 9ame nestumo menesyje jau 90kg. Praejo tik 2menesiai ir sveriu tik 66kg, o vaikas auga kaip ant mieliu. Maitinu mp. Jauciuosi gerai ir stebiuosi, kad taip greit byra kilogramai, be jokiu pastangu thumbup.gif
Euguciukas
Priaugau 13

Jau 5 men po gimdymo, bet dar 5 kg kabo sad.gif

Buvo CP
nikee23
man jau trys menesiukai praejo o vis dar +20 doh.gif buvau +30 .
spylkutia
Per nėštumą priaugau 17 kg, po gimdymo jau penktas mėnuo, bet dar kabo 9 kg doh.gif aišku dėl to, kad valgau nesustoju doh.gif
Perqune
Su pirmu priaugau +13, grįžau iš ligoninės 3 parą po gimdymo -13, dar po 4 dienų, dar -4 kg. Nežinau kodėl, gimdžiau beveik parą ir pirmą savaitę beveik nemiegojau, ir jau sunkiai iš lovos beatsikėliau unsure.gif. Daugiau svoris nekrito. Atsigavau mirksiukas.gif
Su antru +17, po gimdymo liko 3kg, kurie ne tik, kad nenukrito, bet ir padidėjo per 2 metus iki +10 doh.gif Antras vaikas ramesnis, bet žiaurus miego trūkumas, energija atstatinėjama pagrinde saldumynais ir štai rezultatas biggrin.gif
Patarimas gimus vaikeliui - turint laisvą minutę eiti miegoti, o ne valgyti lotuliukas.gif
mergicka393
Sveikos, as jau po CP jau praejo metai, bet ant pilvo laikosi padanga ir visas subliuskes. Nieko nepadarau kad numesciau kokius 3 kg, gal jus turit kokiu nors patarimu. Labai man reikia jau darosi sarmata. 4u.gif
Juditab
per nestuma priaugau 17kg, dabar nebeturiu 9kg, liko dar 8kg, kuriuos sakiau bandysiu numest po nauju metu. pati nebemaitinu, nes nebera pienuko verysad.gif tai reiks kazkaip bandyt atsikratyt ju g.gif
Dangiska
Per nestuma priaugau 20kg ir juos numeciau per 3 men. ir vis iki siol svoris krenta, jokiu dietu nesilaikau, tiesiog vaikiukas neramus, reikalauja daug demesio + dar mokausi, tai nuo nuolatinio judesio krenta svoris akyse
salin
Viso priaugau +18 kg, grizus is ligonines pasisveriau, tai 9 kg neradau..Liko dar 9 kg numesti..bet dabar apie tai negalvoji,kadangi maitinu krutim..valgyt reikia...ir ivairaus maisto..tad po kokiu 5 men susimastysiu.. bigsmile.gif tikiuosi velu nebus.. g.gif Seip nesioju dirziuka,kad padanga palei pilva dingtu.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tresnaite
Nestumo metu priaugau 19 kg, po gimdymo nukrito 10 kg, db jau 3 men po gimdymo ir liko 4kg, atrodo nlb daug, bt i jokias kelnes dar neilendu... sad.gif o nauju rubu is principo neperku- turiu iksla ilysti i senuosius biggrin.gif
kroha
Per nestuma priaugau apie 20 kg, bet jau pirmom savaitem visi dingo, dabar vaikui 6 men., tai sveriu net 8 kg maziau nei pries nestuma, ir svoris dar krenta, nors maitinu vaikuti it valgau ka noriu ir kada noriu, o saldumynus ypac!!!
Dabar tik problema su rubais, per nestuma niekur neilindau, o dabar viskas per dideli!
faustluk
priaugau tai 17kg, nukrito iskart 7-8 kg, o maitinant viskas stovi vietoj. Nuo sausio4d. einu sportuot. ZIuresim. LAbai tikiuosi, kad baigus maitint neteksiu greitai 15kg (like 5kg nuo pirmo nestumo)
Ferula
Priaugau 19 kg doh.gif sake leliukas didelis bus, gimdziau sunkiai 17 val. Lelyte gime nediduke, tik auksta biggrin.gif 56 cm..po gimdymo netekau 10 kg, dabar mums beveik 2 men...liko tik 3 kg mirksiukas.gif ir i senus dzinsus jau itelpu mirksiukas.gif
Lelytes
Per nestuma priaugau 19 kg, po 4 menesiu -24 kg ir jokiu pastangu smile.gif
Lelytes
Per nestuma priaugau +19 kg, po 4 men -25 kg. Jokiu pastangu ar dietu,viskas savaime.
Uuoga
Labuka =]
As per nestumo pradzioje numeciau 8 Kg, poto, pabaigoje priaugau tuos pacius 8 Kg. O db... doh.gif taip padidejo svoris, nzn, net kiek sveriu, turbut, kokiu 20 Kg priaugau, nzn. ka ir bedaryt..Gal patarimu turit ?;/
afns78
priaugau 19 kg po gymdimo jau po 3 men nesiojau kelnias kur iki gymdimo tilpau o del bliuzialiu buvo sunku tongue.gif nes mazdaug kol vaikui suejo 6 men negalejau del krutu nieko uzsidet permazos buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
milija99
Po gimdymo praėjo 5.5 mėn. Priaugusi buvau 17kg, 10 kg nukrito labai greitai, o visa kita liko..Mažytė rami, naktimis gerai miega, maitinu pati, bet turiu beprotišką potraukį saldumynams. Taigi manau dėl to ir stovi kg vietoje. Be to, ir valgyti tenka dažnai ne dėl to, kad noriu, o kad reikia, nes jei nepavalgau laiku, sumažėja pienuko, tai pastebėjau ne kartą. Planuoju sportuoti ir nevalgyti po 18 val, kai baigsiu maitinti - išbandyta ir veikia puikiai, taigi db nesuku per daug sau galvos dėl to, tiek kad gaila senų rūbų - pilna spinta, o apsirengti tikrai nėra ką verysad.gif .
eling
Priaugau apie 20kg, po gimdymo minus 7 kg, visi likusieji dar kabo (na, kita vertus, mums dar tik 1,5 mėn., tikiuosi po truputi ir situos pamesti ax.gif )
La Lobe
Per nestuma priaugau 13 kg, i s gimdymo namu grizau minus 1 lyginant su pries nestuma buusiu svoriu ax.gif Bet dabar nerealus apetitas ir ziuriu, kad baronkos ant pilvo randasi doh.gif
Askita
Su pirmu priaugau 26kg, iš ligoninės išvažiavau - 5kg. Maitinau tik porą mėnesių, gal dėl to svoris stovėjo, teko pačiai krapštyti juos nuo savęs... doh.gif
Šįkartą tikiuosi maitinti ilgiau, žiūrėsiu kaip bus su svoriu....
Panelee
QUOTE(Oniukas @ 2010 01 07, 21:18)
Su pirmu priaugau 26kg, iš ligoninės išvažiavau - 5kg. Maitinau tik porą mėnesių, gal dėl to svoris stovėjo, teko pačiai krapštyti juos nuo savęs...  doh.gif
  Šįkartą tikiuosi maitinti ilgiau, žiūrėsiu kaip bus su svoriu....
*

O tai Jums pavyko visus tuos kg nusikrapstyt? bigsmile.gif man pilvuko nu niekaip nesigauna sunaikint,nera tiek valios doh.gif
Wanilinka
po gimdymo praejo 1.5 men. Eidama gimdyti sveriau 96kg doh.gif dabar sveriu 77kg Dar liko 7kg nereikalingi. Ir lasinukai, kuriu jau stengiuosi atsikratiti smile.gif
melle
Per visą nėštumą priaugau 14 kg, iš ligoninės grįžau -10 kg, o ir tuos 4 likusius kg taip pat jau numečiau. Jokių pastangų nedėjau, bet apetitas savaime sumažėjo, tai galbūt dėl to g.gif Taigi svorį atgavau per 15 dienų blink.gif
auriukaseva
Sveikutes nu man jau po nestumo kaip ir 5metai praejo.Pries tai sveriau 58kg,gimdymo nestumo pabaigoj 87kg.Gryzau is ligonines -10kg,po 4men dar 7kg buvo dinge.Buvau jau ir 60kg riba pasiekus bet cia va vel per sventes biski daaugau 5kg-tai dabar stengiuosi ir tuos panaikinti biggrin.gif
pukepuke
Po 3-ju savaiciu minuse likau O priaugus buvau 16 kg, kuriu niekur, apart kaip ant pilvo ir nesimate thumbup.gif Pilvas buvo didziulis lyginant su kuno proporcijom cool.gif
D.E.V.A
QUOTE(pukepuke @ 2010 01 08, 22:05)
Po 3-ju savaiciu minuse likau O priaugus buvau 16 kg, kuriu niekur, apart kaip ant pilvo ir nesimate thumbup.gif Pilvas buvo didziulis lyginant su kuno proporcijom cool.gif
*

Na su dvynukais yra ka veikt ir tie kg nukrito todel greit smile.gif

As dar turiu prieauglio,nedaug bet yra rolleyes.gif
pukepuke
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 01 09, 00:04)
Na su dvynukais yra ka veikt ir tie kg nukrito todel greit  smile.gif

As dar turiu prieauglio,nedaug bet yra rolleyes.gif
*

Kad zinokit ju niekur ir nebuvo apart kaip ant pilvo, apimtys tos pacios buvo per visa nestuma kaip ir pries ji. Vistik tie 14 kg su dviem ne tas pats kaip su vienu bigsmile.gif
Uoj, ziuriu pirmoj zinutej sau 2 kg dadaejau biggrin.gif
O i minusa jau nuejau nes tikrai buvo ka veikti. Ir yra, bet minuso nebera, baigaiu maitinti ir minusas "uzaugo" blush2.gif

O jei prieaugio nedaug tai nieko baisaus, tie pora kg man rodos tik mums ir matos mirksiukas.gif
D.E.V.A
Reiskias dekinga genams turit but biggrin.gif ,o pas mane ju cieli 10 pupso,bet mes juos greit sutvarkysim irnesakyk.gif
Vanilė
Po gimdymo man visai nenukrito svoris blush2.gif atvirkščiai ,aš dar priaugau verysad.gif
kopuste
Per nestuma priaugau 11 kg. Grizus is ligonines turejau 2kg+ likusius. Dabar praejo 2 savaites ir jau grizau i savo pradini svori thumbup.gif Aisku pilvukas dar matosi labai, taciau jau pradejau namuose su kamuoliu sportuoti, tai tikiuosi kad uz kokiu 2-3 men viskas bus savo vietose smile.gif
No5
Na as per nestuma priaugau 17kg. Po gimdymo netekau 8kg, per 4 menesius numeciau tik 2kg, liko 7kg... I rubus telpu visus, tik pilvas liko... Maitinu krutimi, tai dietu negaliu laikytis, taciau pradejau kalanetika uzsiiminet, tai tikiuos sugryzti i pradini dydi unsure.gif
santoska
QUOTE(#Auksė# @ 2008 11 17, 01:43)
Labutis, mamytes?
Mane domina per kiek laiko po gimdymo  jums gryzo pries pastojant buves svoris? Zinau, kad tokia tema jau buvo uzvesta, bet dabar uzdaryta....
As per nestuma buvau priaugus 14kg....JAu praejo 4,5 menesiukai po gimdymo, bet va vis dar yra like +2kg.....nerimauju, ar sugebesiu numest g.gif
Jau net stengiuosi nevalgyt daug, po 18 val.riboju maista, nebemaitinu tai sunerimau del svorio, nes tikejausi, kad numesiu kol maitinsiu, o be to ir bemiegiu naktu neturejau, tai gal ir nenukrito daug.....o dabar jau ketinu pradet ert kontaceptines tabletes, tai visai baisu, kad sustoresiu (lindynette 20)
Pasidalinkite savo patirtimi 4u.gif
*

Shpurgius
Nėštumo metu priaugau 9,5 kg, svoris viso nėštumo metu augo tolygiai, bet vis buvo mažesnis nei "vidutinis knyginis", giminiečiai septintam mėnesį net buvo sunerimę. Bet pagal echoskopą vaikis atitiko amžių, vaisiaus vandenų buvo pakankamai, tai aš ir nepergyvenau. Lialiūnas gimė 3,6 kg, iš ligoninės grįžusi svėriau 3,5 kg daugiau nei prieš nėštumą (vienas kg turbūt krūtinėj smile.gif), kuriuos nusprendžiau pasilikti maitinimui. Smagiausia, kad pilvo jau beveik nebeliko, savaitė po gimdymo telpu į priešnėštuminius džinsus smile.gif. Berods gerai aš čia prasisukau su tuo nėštumu...
Miolanda
Per nėštumą priaugau tik 7 kg, iš kurių kitą dieną po gimdymo nebuvo jau 5 kg. O likę keli nukrito per pirmą savaitę. Šiuo atveju man tikrai pasisekė thumbup.gif
nepriklausoma
Aš dvi savaitės po gimdymo (ekstrinis cp), o jau sveriu visu kilogramu mažiau nei prieš nėštumą thumbup.gif
Paslaptele
O aš nėštumo metu priaugau beveik 30 kg doh.gif nežinau kiek svėriau iki nestuke.gif bet svorį fiksuoti pradėjom nuo 11-os sav. Tuo metu aš svėriau 68 kg. Gimdymo termino dieną svėriau 94 kg doh.gif po gimdymo praėjus 1,5 mėn netekau 20 kg thumbup.gif Šiandien aš sveriu 74 kg thumbup.gif Tikiuosi iki vasaros būsiu tokia pat kaip prieš nestuke.gif thumbup.gif
Alsė
As per nestuma buvau priaugusi 14 kg, o jie man nukrito mazdaug per pusmeti ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.