Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Per kiek laiko jums nukrito svoris ?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Meskute5
Priaugau 20 kg, 10 is ju nuejo per gimdyma, o kitus 10 ir dar daugiau per pusmeti numeciau net to nenoredama 4u.gif
glinglingas
30 kg per 1.5 metu 4u.gif (gal butu greiciau bet maitinau tai valgyt reikejo normaliai ax.gif )
Melisandra
Per nėštumą priaugau 12kg, tai juos numečiau per geras dvi savaites blush2.gif Liko dabar šiaip papildomų/nereikalingų kg atsikratyt ax.gif
justmoon
Sveikos 4u.gif
Aš per neštumą priaugau 15kg, visi nukrito maždaug po 2 mėnesių, bet formos liko apvalesnės doh.gif Deja, negalėčiau to pasakyti apie krutinę, mažylei 7,5 mėn., dar maitiname MP, tai krutinės formos jau nebesvajoju atgauti verysad.gif
Kai nustosiu maitinti MP, bandysiu numest dar kelis kg, nes dabar nesigauna blush2.gif
*Clivia*
per nestuma priaugau 14kg.per 6d.nukrito 8kg, tai manau greit nukris ir like 6 smile.gif
kosiute
smagu,o as jau 8menesius neatsikratau priaugtu kg..gal kas pasidalinsite paslaptimi kaip Jums tai pavyko padaryti..
EvelinaS.B.
sveikos 4u.gif
esu maza(160cm) iki nestumo svoris buvo apie 45 blink.gif visad noredavau "papildomu"kg nes atrodziau kaip vaikas. per pirma nestuma priaugau apie 14kg, dziaugiaus keliais likusiais kg, kol vyras neisvyko i uzsieni ir mum nereikejo persikraustyt pas tevus. ten besirupindama tik mazaja, pati jauciau kaip tas svoris lipo aukstyn. nuskridusi pas vyra maciau jo nuostaba kai pamate mane papilnejusia, tada sumasciau imtis dietu ir gan drastisku, bet kai pajutau, kad vis dazniau galva sukas apsistojau ties 54kg, tie kg tai nieko, bet labai nervindavo kysantis pilvukas.
pastojau...
vienu metu ipuole dauk stresu, netgi labai. nuejus pas mw pirma kart pamaciau, kad tas mano svoris 50 verysad.gif o nestumas buvo jau 11 savaiciu verysad.gif likau labai nustebus, bet db jau viskas lyg ir tvarkoj, pilvukas nemazas, drabuzeliai mazeja, nepergyvenu del tu kg, kaip bus taip, o kai pagimdysiu tada ir mastysiu smile.gif
sorry, kad issipleciau smile.gif
samadeva
per nestuma buvau priaugus 20kg doh.gif grizus is ligonines buvau palikus tik 5 kg.vadinasi grizau su 15kg turtu unsure.gif per pirma menesi nukrito dar 10.o dabar dar ir maziau nei iki nestumo sveriu.nereikia jokiu dietu, nei maisto ribojimo.uztenka aktyvu, smalsu vaika tureti thumbup.gif lotuliukas.gif
Nomadica
Siandien po gimdymo (praejus 1 sav.) pirma kart uzlipau ant svarstykliu. Kadangi kai pastojau sveriau 68, priaugau iki 76 (8kg), o siandien rode 68,8 thumbup.gif Tai belieka iki galo tik pilvuka susitvarkyt ax.gif
*INSOMNIA*
as priaugau 18kg pilvas buvo tikrai didelis ir vaikas nemazas virs 4kg, atsimenu kai pagimdziau ta pacia sekunde pilvas dingo, savaite po gimdymo jau atrodziau tokia kokia buvau susitrauke subiniukas ir pagurklis blush2.gif pasisveriau tik po menesio po gimdymo tai sveriau tiek kiek ir pries nestuma 63
Agnytte
visi kg nukrito per 2sav,o dbr sveriu mažiau nei prieš nestuke.gif
{ne}ishprotejus
mum savaitė dar tik,o jau neturim -10 kg,nors buvau priaugus tik +8 kg,tai du minuse. va ką reiškia neramus vaikas ir bemiegės naktys blush2.gif
sandrijja1980
pries pastojant mano svoris buvo 50,priaugau 17 kg, intensyviai maitinant,po 4 menesiu mano svoris 48.tai va.negalvokit kad esu kokia anoreksike,tiesiog esu smulkaus sudejimo.o dabar laukiuosi vel,jau keturi menesiukai,ir priaugau 5kg.
aukselis14
per nestuma priaugau 12kg, po dvieju savaiciu svoris grizo i "normnalu", kuris buvo pries pastojima. Nesilaikiau jokiu dietu, matyt visa tai itakoja kelimasis nakti prie vaiko
spensera1
per nėštumą priaugau 30 kg, per metus ne tik kad numečiau juos visus, bet ir "šokau" į minusą. gal tai ir būtų neblogai, bet sau tokia nelabai bepatinku, vieni kauliukai beliko, ir krutinė susitraukė, ir užpakaliukas. krutinės faktiškai visai neliko verysad.gif
sandrijja1980
QUOTE(spensera1 @ 2010 03 30, 10:55)
per nėštumą priaugau 30 kg, per metus ne tik kad numečiau juos visus, bet ir "šokau" į minusą. gal tai ir būtų neblogai, bet sau tokia nelabai bepatinku, vieni kauliukai beliko, ir krutinė susitraukė, ir užpakaliukas. krutinės faktiškai visai neliko verysad.gif
*

zinai man tas pats,po svorio nukritimo nebepatikau sau pati,visos kelnes kurios tiko pries nestuma,nors ir geros buvo,bet kybodavo kaip ant pakabos,turejau visa garderoba pasikeist.dabar kai laukiuosi,patinku sau,linijos apvalokos,krutine pilna,ir pilvukas taip visai nieko,bet kazin kaip bus vel kai sukusiu,ar negausiu dar didesnio soko biggrin.gif
levandike
QUOTE(spensera1 @ 2010 03 30, 11:55)
*

matyt zinot kazkoki stebuklinga buda numesti tiems kg blush2.gif blush2.gif . pasidalinkit paslaptimi garsiai 4u.gif
Esha
Priaugau 25 kg. Praejo trys menesiai ir dar liko 7... Bet tie patys 7 pris menesi buvo. Stovi svoris. O vasara arteja verysad.gif
spensera1
QUOTE(levandike @ 2010 03 31, 13:54)
matyt zinot kazkoki stebuklinga buda numesti tiems kg blush2.gif  blush2.gif . pasidalinkit paslaptimi garsiai 4u.gif
*

nėra tos paslapties, krenta jis zaraza ir tiek, nei sportuoju nei ką. vaikis gal kiek mane pagainioja ir viskas mirksiukas.gif ai dar nevalgau pusryciu, nes kažkaip nenoriu, o vakare prisirynu kaip reikalas. nors visos dietos skelbia kad kaip tik negalima valgyti vakarais, bet mane tas gelbėja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pvaidulka
O aš per pirmą nėstumą priaugau virš 30 kg blink.gif jie nukrito per 5 menesius.Bet tada buvau jauna 19 metu,o kai antra pagimdžiau tai priaugau tik 8,tai labai džiaugiausi galvojau greitai jų nebus...Bet su tai aštuoniais ir vaikštau - 5 arba plius tai nukrenta tai atauga, o suneliui jau 3 m.galvoju tai yra dėl amžiaus, nes man jau virš 30 verysad.gif
Alionuskaaa
Per nestuma priaugau 15 kg, po dvieju savaiciu atistojau ant svarstikliu ir ju jau nebebuvo, nieko nedariau savaime kazkaip nukrito 4u.gif
uneja
as su pirma dukryte priauga apie 30 (bet tada pries nestuma sveriau 60 o ugis 171), tai liko 2 kg, o dabar antru nestumu +24 kg bet per 6 men numeciau liko 2 kg kurie jau 2.5 men stovi kaip ikalti (aisku as pati kalta nesportuoju, nors valgau nedaug rolleyes.gif ) na bet vasara tikiuosi dar nukris
soul...
Per pirma nestuma priaugau 13 kg, tai po gimdymo,po menesio nukrito visi- tiesa sakant isgaravo rolleyes.gif ,o su antru- priaugau 11 kg, bet po gimdymo jau antras menuo, o dar like 7 kg ir jie niekur ne krust schmoll.gif doh.gif ...nesuprantu kaip taip verysad.gif
Širdele
per nestuma priaugau 20kg po nepilnai dveju menesiu buvo like 4kg o kai suejo du menesiai pasidare 6kg virs. Net neisiviazduoju kaip reikes juos numesti ,jei taip tie kg sokines. o dar laukia tiek svenciu. Teks tiketis ,kad jie patys kur nors dings g.gif ir nereikes daug sportuoti.
saulyte24
pirma nestuma priaugau 30kg, numeciau 25kg greitai , o 5kg pasiliko, dabar su antru enstumu priaugau 24kg, 14kg nukrito per 2savaites , tad beliko 10kg nusipurtyti , ziuresim ar tie likusieji 10kg nukris g.gif
DonAlma
Per pirma nestuma +30 kg, po gimdymo po 2 men ju neliko ne kvapo, tada buvau 21 metu, per antra nestuma +25 kg, po 2 men ju ne kvapo ir dar i minusa , nors jau 31metai. Pusryciu nevalgau, pietus belenkokie, o pagrindinis maitinimasis jau po 18 val, ypac megstu prisiryt nakciai, kai jau guliu lovoje, nevalgius net neuzmiegu, einu saldytuvo kraustyt doh.gif
Matyt genai daug ka duoda, gimineje nera ne vieno stambesnio zmogaus, as 173 cm ir sveriu 55 kg, sau atrodau net per plona verysad.gif
spensera1
pas mane tokia pat situacija su valgymu doh.gif visą dieną nenoriu, vakare prisikemšu. taip maitinuos jau lb senai, skrandis lb gerai dirba, niekad nekilo jokios rūgštys ir t.t. thumbup.gif o sveriu ir ūgis lygiai kaip pas tave lotuliukas.gif tik aš ir sau nebepatinku doh.gif
DonAlma
bigsmile.gif geras thumbup.gif
Maniau tokiu nenormaliu daugiau nebera, kurios nakti is saldytuvo neislenda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Spindi*
QUOTE(Vinnie_pooh @ 2010 04 03, 19:50)
bigsmile.gif  geras  thumbup.gif
Maniau tokiu nenormaliu daugiau nebera, kurios nakti is saldytuvo neislenda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Patikek tokiu daug yra doh.gif lotuliukas.gif
butybe
Sveikutes, as buvau pavyzdinga nestuke, sportavau, valgiau sveikai, priaugau kokiu 11 kg. Buvau savim patenkinta, nes kunas buvo tvirtas ir neissiputes, tik pilvukas didelis. Pagimdzius likau kudesne nei pries nestuma ir tokia visai nieko sau atrodziau. Per savaite svoris nukrito ir dar kokiu kilogramu maziau liko. Bet dabar kai maitinu baisiai padidejo apetitas, o ir pastebejau, kad pienuko maziau jei lengvesni maista valgau, o noriu savo pienu maitinti. Be to, po gimdymo buvau smarkiai susiuta, daug judet negalejau, tai dabar lygiai menuo, ir nebepatinku sau visai schmoll.gif nesisveriau, bet pasidariau kazkokia beforme verysad.gif Labai norisi sportuot, bet namie nelabai gaunasi, o i kluba kol kas irgi neiseina.
Norisi suderint kad buciau ir gera mama ir grazi tongue.gif Gal kam yra panasiai kaip man? Nors daugumai maitinant svoris krenta, bet man turbut atvirksciai. Ka daryti?
jusy
man svoris lbj greit nukrito smile.gif , gal per pora savaciu, o dbr sveriu 7kg maziau nej pries nestuma doh.gif , negaliu y veidrogy ziuret, visi rubai dideli kur anksciau nesiojau, nesvarbu ka valgau visvien svoris neauga. db mano maziukui jau 5 men ,atrodau kaip mokinuke su vaiku doh.gif blink.gif tikiuosi kad kai nemaitinsiu pati taj atsigaus svoris ax.gif
Merisa
o man svoris nenukrito, gal tai priklauso nuo to kad nepaqti gimdziau, o CP buvo atliktas!? nezinau... turejau laikytis dietos.
vanilliuke
as buvau priaugus 10kg,tai 8kg nukrito po gimdymo,o like 2kg po savaites biggrin.gif
Oragė
Siaubeli, skaitau kaip visoms svoris po mėn ar dviejų nukrito blink.gif blink.gif Nu pavydu. Aš šiaip ne taip nusipurčiau savo nėštuminius 16 kg tik kai vaikui apie 3 metus suėjo. -11 kg grįžau iš GN, pati maitinau svoris vėl šoktelėjo +/- 5 kg, baigiau maitint ir vis tiek kaip įkaltas doh.gif doh.gif Tik va išėjus į darbus šioks toks judesys pasijuto šiuo klausimu doh.gif
sandrijja1980
QUOTE(Merisa @ 2010 04 05, 12:33)
o man svoris nenukrito, gal tai priklauso nuo to kad nepaqti gimdziau, o CP buvo atliktas!? nezinau... turejau laikytis dietos.
*

tikrai ne nuo to,man irgi cp atliktas ir svorio greitai atsikraciau,cp tikrai neturi jokios itakos.labai greit isgaravo visi kg,ir net per daug.ir vaikas ramus buvo,neteko kelinetis daug naktim,pramerki akis krutine i burnike ir miegodavo sau patenkintas.
matylda
as buvau priaugus 17kg.paskutiniai 4kg krenta sunkiai,dar liko 2kg iki buvusio svorio.dukrytei uz 11dienu 6 menesiai,maitinu pati kas 1.5 - 2val.bet ziauriai noriu saldumynu.dabar susipykau su jais ir jau kelios dienos nevalgau,tik 2 velyku dienas leidau sau pasvesti ir pasilepinau jais blush2.gif batono ir bulviu atsisakiau ir dar po 6 pradejau nevalgyt,nebent koki vaisiuka ar traputi sugrauziu jei jau labai norisi.noreciau svert bent 55kg,nes dabar 60kg. verysad.gif
Madmuazel
greit nukrito smile.gif iškart pagimdžius biggrin.gif
Merisa
as per 1nestuma priaugau 20kg verysad.gif , atsikartyti nespejau, o pats nekrito, gal nuo to kad CP buvo, o gal organizmas toks, po 10menesiu vel pastojau, buvau depresijoje, kad vel 20kg priaugsiu, tadareikes ne 10kg numesti, o 20kg. bet per natra nestuma buvau protongesne ir laikiausi tam tikros dietos. todel priaugau 10kg. liko ties patys 10kg po antro gymdymo. tada irgi svoris nekrito, turejau laikytis dietos, kad numesti svori, numeciau 8kg, dabar ilendu i tai ka nesiojau pries 1 pastojima, bet aisku is tu laiku mazai rubu liko smile.gif bet vistiek ta svori nepasiekau, dar kokiu 2-4kg reikia numesti, kaip nesistengciau, nesigauna man niekaip. nezinau ka daryti!? verysad.gif nors mano ismiera 38-40, bet vistiek norisi pora kg dar numesti. bijau priaugti, nes pastebejau kad mano organizmas linkes.
jurga r
ir man panasi situacija,per pirma nestuma priaugau 19kg.,pasiliko 7kg,prie tu 7kg.per antra nestuma priaugau 12 kg. dabar nukrito 10kg.bet as dar maitinu dukrytei ketvirtas menuo tai dar labai nepergyvenu,tikiuosi bent tie 2kg nukris o gal ir daugiau.
Rudnosienė
Per pirma nestuma priaugau 13kg, per antra 12kg. Nukrito beveik visi po poros savaiciu... ax.gif Baigus maitinti (metus maitinau), nukrito like 1-2kg thumbup.gif
*Clivia*
visi nukrito po poros savaiciu.
dziuginta33
Pagimdziau pries gera savaite,per nestuma priaugau 10kg,o dabar liko tik 1.5kg,tai manau su jais problemu nebus patys istirps ir dar iseis pries vasara i minusa pavaryti. biggrin.gif
babajoska
Šiandien sukanka 3 mėnesiai ir rodos grįžau į pradines formas thumbup.gif
Liko tik pilvukas toks minkštutis, tai šiandien oficialiai pilvo pratimų sezono atidarymas biggrin.gif , nes sakė po cezario 3 mėnesius nesportuoti.
X-iuke
Priaugau 12 kg, 10 nukrito per dvi savaites, like 2 manau dings kai baigsiu maitint, tikiuos negreit rolleyes.gif
susiwelusi
Priaugau 16kg, 10kg nukrito iskarto, per 2men dar 2kg, nors valgau daug, db pradejau maziau valgyt ir tikiuosi per menesiuka atsikratyt likusiais 4kg blush2.gif
...little mary...
priaugau 14 kg, po pusmečio visi jau buvo išpuolę ir svoris krito toliau. vis dar maitinu.
kol kas jau beveik pusė nėštumo įpusėjau ir priaugau beveik 3 kg. kaip šįkart seksis atsikratyti svorio, matysim ax.gif
aize
Laimingos mamytės, kurioms greitai nukrenta 4u.gif
Aš priaugau ~25kg., po gimdymo ~10kg. nukrito, bet kol maitinau svoris augo doh.gif Taigi ramiai metus laiko neėmiau dėl svorio į galvą, o paskui dar metus su juo kovojau doh.gif Dar dabar negrįžau į priešnėštuminį svorį, viršaus dar yra ~5kg., bet kovoju ir su jais cool.gif
sabija
buvau priaugus 25kg per nestuma, sveriau 95kg. ir kazkokio stebuklo deka jau po kokiu 11 men vel sveriau savo mylimus 70kg. paciai sunku tuo patiketi 4u.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.