Priaugau 20 kg, 10 is ju nuejo per gimdyma, o kitus 10 ir dar daugiau per pusmeti numeciau net to nenoredama
30 kg per 1.5 metu
Per nėštumą priaugau 12kg, tai juos numečiau per geras dvi savaites
Sveikos
Aš per neštumą priaugau 15kg, visi nukrito maždaug po 2 mėnesių, bet formos liko apvalesnės Kai nustosiu maitinti MP, bandysiu numest dar kelis kg, nes dabar nesigauna
per nestuma priaugau 14kg.per 6d.nukrito 8kg, tai manau greit nukris ir like 6
smagu,o as jau 8menesius neatsikratau priaugtu kg..gal kas pasidalinsite paslaptimi kaip Jums tai pavyko padaryti..
sveikos
esu maza(160cm) iki nestumo svoris buvo apie 45 pastojau... vienu metu ipuole dauk stresu, netgi labai. nuejus pas mw pirma kart pamaciau, kad tas mano svoris 50 sorry, kad issipleciau
per nestuma buvau priaugus 20kg
Siandien po gimdymo (praejus 1 sav.) pirma kart uzlipau ant svarstykliu. Kadangi kai pastojau sveriau 68, priaugau iki 76 (8kg), o siandien rode 68,8
as priaugau 18kg pilvas buvo tikrai didelis ir vaikas nemazas virs 4kg, atsimenu kai pagimdziau ta pacia sekunde pilvas dingo, savaite po gimdymo jau atrodziau tokia kokia buvau susitrauke subiniukas ir pagurklis
visi kg nukrito per 2sav,o dbr sveriu mažiau nei prieš
mum savaitė dar tik,o jau neturim -10 kg,nors buvau priaugus tik +8 kg,tai du minuse. va ką reiškia neramus vaikas ir bemiegės naktys
pries pastojant mano svoris buvo 50,priaugau 17 kg, intensyviai maitinant,po 4 menesiu mano svoris 48.tai va.negalvokit kad esu kokia anoreksike,tiesiog esu smulkaus sudejimo.o dabar laukiuosi vel,jau keturi menesiukai,ir priaugau 5kg.
per nestuma priaugau 12kg, po dvieju savaiciu svoris grizo i "normnalu", kuris buvo pries pastojima. Nesilaikiau jokiu dietu, matyt visa tai itakoja kelimasis nakti prie vaiko
per nėštumą priaugau 30 kg, per metus ne tik kad numečiau juos visus, bet ir "šokau" į minusą. gal tai ir būtų neblogai, bet sau tokia nelabai bepatinku, vieni kauliukai beliko, ir krutinė susitraukė, ir užpakaliukas. krutinės faktiškai visai neliko
QUOTE(spensera1 @ 2010 03 30, 10:55) per nėštumą priaugau 30 kg, per metus ne tik kad numečiau juos visus, bet ir "šokau" į minusą. gal tai ir būtų neblogai, bet sau tokia nelabai bepatinku, vieni kauliukai beliko, ir krutinė susitraukė, ir užpakaliukas. krutinės faktiškai visai neliko zinai man tas pats,po svorio nukritimo nebepatikau sau pati,visos kelnes kurios tiko pries nestuma,nors ir geros buvo,bet kybodavo kaip ant pakabos,turejau visa garderoba pasikeist.dabar kai laukiuosi,patinku sau,linijos apvalokos,krutine pilna,ir pilvukas taip visai nieko,bet kazin kaip bus vel kai sukusiu,ar negausiu dar didesnio soko QUOTE(spensera1 @ 2010 03 30, 11:55) per nėštumą priaugau 30 kg, per metus ne tik kad numečiau juos visus, bet ir "šokau" į minusą. gal tai ir būtų neblogai, bet sau tokia nelabai bepatinku, vieni kauliukai beliko, ir krutinė susitraukė, ir užpakaliukas. krutinės faktiškai visai neliko matyt zinot kazkoki stebuklinga buda numesti tiems kg
Priaugau 25 kg. Praejo trys menesiai ir dar liko 7... Bet tie patys 7 pris menesi buvo. Stovi svoris. O vasara arteja
QUOTE(levandike @ 2010 03 31, 13:54) nėra tos paslapties, krenta jis zaraza ir tiek, nei sportuoju nei ką. vaikis gal kiek mane pagainioja ir viskas
O aš per pirmą nėstumą priaugau virš 30 kg
Per nestuma priaugau 15 kg, po dvieju savaiciu atistojau ant svarstikliu ir ju jau nebebuvo, nieko nedariau savaime kazkaip nukrito
as su pirma dukryte priauga apie 30 (bet tada pries nestuma sveriau 60 o ugis 171), tai liko 2 kg, o dabar antru nestumu +24 kg bet per 6 men numeciau liko 2 kg kurie jau 2.5 men stovi kaip ikalti (aisku as pati kalta nesportuoju, nors valgau nedaug
Per pirma nestuma priaugau 13 kg, tai po gimdymo,po menesio nukrito visi- tiesa sakant isgaravo
per nestuma priaugau 20kg po nepilnai dveju menesiu buvo like 4kg o kai suejo du menesiai pasidare 6kg virs. Net neisiviazduoju kaip reikes juos numesti ,jei taip tie kg sokines. o dar laukia tiek svenciu. Teks tiketis ,kad jie patys kur nors dings
pirma nestuma priaugau 30kg, numeciau 25kg greitai , o 5kg pasiliko, dabar su antru enstumu priaugau 24kg, 14kg nukrito per 2savaites , tad beliko 10kg nusipurtyti , ziuresim ar tie likusieji 10kg nukris
Per pirma nestuma +30 kg, po gimdymo po 2 men ju neliko ne kvapo, tada buvau 21 metu, per antra nestuma +25 kg, po 2 men ju ne kvapo ir dar i minusa , nors jau 31metai. Pusryciu nevalgau, pietus belenkokie, o pagrindinis maitinimasis jau po 18 val, ypac megstu prisiryt nakciai, kai jau guliu lovoje, nevalgius net neuzmiegu, einu saldytuvo kraustyt
Matyt genai daug ka duoda, gimineje nera ne vieno stambesnio zmogaus, as 173 cm ir sveriu 55 kg, sau atrodau net per plona
pas mane tokia pat situacija su valgymu
Maniau tokiu nenormaliu daugiau nebera, kurios nakti is saldytuvo neislenda
Sveikutes, as buvau pavyzdinga nestuke, sportavau, valgiau sveikai, priaugau kokiu 11 kg. Buvau savim patenkinta, nes kunas buvo tvirtas ir neissiputes, tik pilvukas didelis. Pagimdzius likau kudesne nei pries nestuma ir tokia visai nieko sau atrodziau. Per savaite svoris nukrito ir dar kokiu kilogramu maziau liko. Bet dabar kai maitinu baisiai padidejo apetitas, o ir pastebejau, kad pienuko maziau jei lengvesni maista valgau, o noriu savo pienu maitinti. Be to, po gimdymo buvau smarkiai susiuta, daug judet negalejau, tai dabar lygiai menuo, ir nebepatinku sau visai
Norisi suderint kad buciau ir gera mama ir grazi
man svoris lbj greit nukrito
o man svoris nenukrito, gal tai priklauso nuo to kad nepaqti gimdziau, o CP buvo atliktas!? nezinau... turejau laikytis dietos.
as buvau priaugus 10kg,tai 8kg nukrito po gimdymo,o like 2kg po savaites
Siaubeli, skaitau kaip visoms svoris po mėn ar dviejų nukrito
QUOTE(Merisa @ 2010 04 05, 12:33) o man svoris nenukrito, gal tai priklauso nuo to kad nepaqti gimdziau, o CP buvo atliktas!? nezinau... turejau laikytis dietos. tikrai ne nuo to,man irgi cp atliktas ir svorio greitai atsikraciau,cp tikrai neturi jokios itakos.labai greit isgaravo visi kg,ir net per daug.ir vaikas ramus buvo,neteko kelinetis daug naktim,pramerki akis krutine i burnike ir miegodavo sau patenkintas.
as buvau priaugus 17kg.paskutiniai 4kg krenta sunkiai,dar liko 2kg iki buvusio svorio.dukrytei uz 11dienu 6 menesiai,maitinu pati kas 1.5 - 2val.bet ziauriai noriu saldumynu.dabar susipykau su jais ir jau kelios dienos nevalgau,tik 2 velyku dienas leidau sau pasvesti ir pasilepinau jais
greit nukrito
as per 1nestuma priaugau 20kg
ir man panasi situacija,per pirma nestuma priaugau 19kg.,pasiliko 7kg,prie tu 7kg.per antra nestuma priaugau 12 kg. dabar nukrito 10kg.bet as dar maitinu dukrytei ketvirtas menuo tai dar labai nepergyvenu,tikiuosi bent tie 2kg nukris o gal ir daugiau.
Per pirma nestuma priaugau 13kg, per antra 12kg. Nukrito beveik visi po poros savaiciu...
visi nukrito po poros savaiciu.
Pagimdziau pries gera savaite,per nestuma priaugau 10kg,o dabar liko tik 1.5kg,tai manau su jais problemu nebus patys istirps ir dar iseis pries vasara i minusa pavaryti.
Šiandien sukanka 3 mėnesiai ir rodos grįžau į pradines formas
Liko tik pilvukas toks minkštutis, tai šiandien oficialiai pilvo pratimų sezono atidarymas
Priaugau 12 kg, 10 nukrito per dvi savaites, like 2 manau dings kai baigsiu maitint, tikiuos negreit
Priaugau 16kg, 10kg nukrito iskarto, per 2men dar 2kg, nors valgau daug, db pradejau maziau valgyt ir tikiuosi per menesiuka atsikratyt likusiais 4kg
priaugau 14 kg, po pusmečio visi jau buvo išpuolę ir svoris krito toliau. vis dar maitinu.
kol kas jau beveik pusė nėštumo įpusėjau ir priaugau beveik 3 kg. kaip šįkart seksis atsikratyti svorio, matysim
Laimingos mamytės, kurioms greitai nukrenta
Aš priaugau ~25kg., po gimdymo ~10kg. nukrito, bet kol maitinau svoris augo
buvau priaugus 25kg per nestuma, sveriau 95kg. ir kazkokio stebuklo deka jau po kokiu 11 men vel sveriau savo mylimus 70kg. paciai sunku tuo patiketi
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|