Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Per kiek laiko jums nukrito svoris ?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
#Auksė#
Labutis, mamytes?
Mane domina per kiek laiko po gimdymo jums gryzo pries pastojant buves svoris? Zinau, kad tokia tema jau buvo uzvesta, bet dabar uzdaryta....
As per nestuma buvau priaugus 14kg....JAu praejo 4,5 menesiukai po gimdymo, bet va vis dar yra like +2kg.....nerimauju, ar sugebesiu numest g.gif
Jau net stengiuosi nevalgyt daug, po 18 val.riboju maista, nebemaitinu tai sunerimau del svorio, nes tikejausi, kad numesiu kol maitinsiu, o be to ir bemiegiu naktu neturejau, tai gal ir nenukrito daug.....o dabar jau ketinu pradet ert kontaceptines tabletes, tai visai baisu, kad sustoresiu (lindynette 20)
Pasidalinkite savo patirtimi 4u.gif
Delfija
QUOTE(#Auksė# @ 2008 11 17, 01:43)
Labutis, mamytes?
Mane domina per kiek laiko po gimdymo  jums gryzo pries pastojant buves svoris? Zinau, kad tokia tema jau buvo uzvesta, bet dabar uzdaryta....
As per nestuma buvau priaugus 14kg....JAu praejo 4,5 menesiukai po gimdymo, bet va vis dar yra like +2kg.....nerimauju, ar sugebesiu numest g.gif
Jau net stengiuosi nevalgyt daug, po 18 val.riboju maista, nebemaitinu tai sunerimau del svorio, nes tikejausi, kad numesiu kol maitinsiu, o be to ir bemiegiu naktu neturejau, tai gal ir nenukrito daug.....o dabar jau ketinu pradet ert kontaceptines tabletes, tai visai baisu, kad sustoresiu (lindynette 20)
*

oho 2 kg liko blink.gif lotuliukas.gif nukris nebijok...as per nestuma 24 kg priaugau blush2.gif dabar lelytei 6 men., dabar yra like 7 kg. pradejau sportuot, tikiuosi sutvirtesiu ir nukkris tie kg...tuo labiau, kad planuojam antra lelyte, nesinoretu kad prie likusio svorio dar 24 kg priaugtu lotuliukas.gif
EVO
2kg juokinga kazkaip, as priaugau 25kg praejo 2m dar liko 7kg virsaus, dar pora kg numest iki pilnos laimes ir viskas, o cia tik 2kg lotuliukas.gif ir dar tiek mazai laiko praejo
vygita
manau nėra ko nerimauti dėl 2 kg labai juokinga biggrin.gif ira kam reikia daug daugaiu numesti
#Auksė#
QUOTE(EVO @ 2008 11 17, 12:46)
2kg juokinga kazkaip, as priaugau 25kg praejo 2m dar liko 7kg virsaus, dar pora kg numest iki pilnos laimes ir viskas, o cia tik 2kg  lotuliukas.gif ir dar tiek mazai laiko praejo
*

Tai aiksu yra kam daugiau numest, bet vis vien liko dar....+kg.....
Todel ir idom,u, kaip kitoms, ar reit nukrito svoris ar ne....ir nesijuokit
Vilsen
oj mergaites,as tikraja esu visu vadinama cuoliuke.maza,kuda,bet per pirma ir antra nestumus as priaugau daugiau nei 23kg blush2.gif ir per po abieju gimdymu svoris mazdaug iki 7/8mėn atsistatė.t.y liko toks koks ir buvo pries gimdyma,pries pastojant ir pries vestuves biggrin.gif
saidutea
as per nestuma priaugau 12kg,kurie po gimdymo labai staigiai nukrito,ir dabar sveriu maziau nei pries gimdyma smile.gif tongue.gif
RebekaG
Per pirmą nėštumą pastojau būdama 54kg, važiavau gimdyt - 70 kg. Taigi prieaugis 16 kg. Svoris krito greitai. Neprisimenu kada svėriau vėl tuos 54 kg, bet tikrai žinau, kad svoriui atsistatyti (mano atveju) padėjo natūralus maitinimas. Aš kūdau, o mano mazgė augo kaip ant mielių.
Kai leliui buvo kažkur 4 mėn turėjau pradėt laikytis hipoalerginės dietos (nieko kepto, aštraus, jokių karvės pieno produktų, jokių kviečių produktų ir t.t.) taigi apie 6 mėn svėriau tik 47kg verysad.gif - per mažai, atrodžiau kaip anoreksikė (greit pavargdavau, slinko plaukai), bet ko nepadarysi dėl vaiko. Kai jau galėjau valgyt beveik ką noriu (kai dukrai sukako 1 metai), o žindžiau toliau, svoris atsistatė iki 52 kg ir laikėsi tol kol žindžiau. Kai nutraukiau maitinimą, turėjau gerai pavargti, kad išlaikyti 54-56kg svorį. Vėliau pripratau prie mažesnių porcijų smile.gif

Praėjus 6 metams pastojau antrą kartą. Šį kartą atskaitos taškas 57 kg. Dabar beveik 38 sav. ir 75 kg blink.gif ir dar 2 sav priešaky... Bijau, kad per šį nėštumą būsiu priaugus 20 kg unsure.gif Gerai, kad yra ryžtas ilgai maitinti biggrin.gif
M.i.g.l.e
aš per nėštumą priaugau 26kg. teliko 2kg, bet nepergyvenu dėl to. Ateis laikas nukris ir jie biggrin.gif
colka
kadangi as ilgai maitinau mergyte(iki 2metu)
tai svoris greitai krito ir sveriau maziau nei pries pastodama
dabar laukiuosi antro mazylio tai matysim kaip bus...
Envuke
as priaugau 14 kg ir nukrito man jie visi per 2 savaites, dar i minusa pavare...
Įsimylėjus
Per nestuma priaugau apie 25kg.Dabar pipiriukui puse metu,o svoris jau toks kaip ir iki pastojimo;)
Pinka
as per nestuma priaugau 15kg, per 2 savaites nukrito 10kg, o poto dar per kokia pora savaiciu ir tie nukrito, nes buvo bemieges naktys, o dar hipoalergines dietos turejau laikytis tai isvis net maziau sveriau (pries nestuma sveriau 53kg), kai baigiau maitinti 4.5 men tai svoris atsistate koks buvo pries nestuma ir nieko as cia nedarau, nei maziau valgau nei ka. Tik labai noreciau sportuoti, bet mano maziukas vis dar blogai miega naktim ( jam 7men ir 1 sav) tai poilsio mazai, kur jau te sportas... schmoll.gif
Jazza
Per 4 savaites, dabar jau 2 kg mažiau negu iki pastojimo... Žodžiu maitinu pati ir į "monekenes" taikaus... nail.gif
EVO
man atrodo dar priklauso ar pati maitini, as kai tik pora sav maitinau, tai mano svoris letai krenta, o bemieges naktys pas mane tesiasi iki siol verysad.gif vaikas labai daznai keliasi ir neramiai miega, bet svoriui tai itakos nedaro.
O kas del tu 2kg man tai tikrai juoka kelia, nes pas mane 1kg per diena visada prisideda, jei ryte 56, tai dazniausia 57kg vakare buna, tai as tuos pora kg nesureiksminu, anksciau 48kg sveriau tai kai pasiekdavau 50kg is laimes sokinedavau, o po poros dienu jau ju ir nera verysad.gif pradedant 4kg virsaus jau galima skelbt sau SOS, o dabar ypac, kai jauna tai tie pora kg numest kaip nusispjaut smile.gif
Lius'ka
QUOTE(#Auksė# @ 2008 11 17, 00:43)
Labutis, mamytes?
Mane domina per kiek laiko po gimdymo  jums gryzo pries pastojant buves svoris? Zinau, kad tokia tema jau buvo uzvesta, bet dabar uzdaryta....
*

As namo grizau po ligonynes jau -1kg, nei buvau kol pastojau thumbup.gif Buvo nerimo, kad sunkiai bus numesti svori ir grazinti pilvuko grozi, bet viskas tiesiog super greitai thumbup.gif Ir maitinu ir valgau normaliai wink.gif
Aurosoma
Ziuriu visoms cia taip puikiai sekesi numesti svori bigsmile.gif Nors siaip esu girdejusi ir labai daug nusiskundimu, kad labai sunku numesti svori, kitom labai daug lieka daugeliui metu, netgi gal visam laikui.

As pati jau buvau priaugusi 16kg, o dar liko 10 savaiciu, bet rado nesciuju diabeta, tai pakeite mityba, daug ko negalima, tai 2kg jau nukrito. Ziuresim kaip bus toliau. tikiuosi per likusi laika daug nepriaugsiu.

Taciau norejau paklausti, o kaip jums sekesi susitvarkyti su pilvo oda, ar ji greitai susitrauke?

Ir dar klausimelis, kad ta hipoalergine dieta? kodel ji atsiranda? g.gif
Editukas35
QUOTE(Aurosoma @ 2008 11 19, 16:19)
Ziuriu visoms cia taip puikiai sekesi numesti svori  bigsmile.gif Nors siaip esu girdejusi ir labai daug nusiskundimu, kad labai sunku numesti svori, kitom labai daug lieka daugeliui metu, netgi gal visam laikui.

As pati jau buvau priaugusi 16kg, o dar liko 10 savaiciu, bet rado nesciuju diabeta, tai pakeite mityba, daug ko negalima, tai 2kg jau nukrito. Ziuresim kaip bus toliau. tikiuosi per likusi laika daug nepriaugsiu.

Taciau norejau paklausti, o kaip jums sekesi susitvarkyti su pilvo oda, ar ji greitai susitrauke?

Ir dar klausimelis, kad ta hipoalergine dieta? kodel ji atsiranda?  g.gif
*

as priaugau 30 kg, o numeciau per pora menesiu 32, dar daugiau negu buvo pries tai, dietu nesilaikiau, tik striju daug liko ant pilvo verysad.gif
Tacita
jo,mamytes,ir mane domina kaip greitai pilvukas atsistate? nestuke.gif Ar reikejo pastangu,kad griztu i savo vietas ir nebutu "kenguros krepselis" tongue.gif tongue.gif
Vilsen
QUOTE(EVO @ 2008 11 19, 12:32)
man atrodo dar priklauso ar pati maitini,
*

nelabai sutikčiau su tuo.labiau tikėtina,kad nuo organizmo.nes svoris man vienodai krito.pirma vaikeli maitinau du metus,o antro nė menesi neismaitinau unsure.gif

QUOTE(Tacita @ 2008 11 19, 18:28)
jo,mamytes,ir mane domina kaip greitai pilvukas atsistate? nestuke.gif  Ar reikejo pastangu,kad griztu i savo vietas ir nebutu "kenguros krepselis" tongue.gif  tongue.gif
*

pilvukas iki metu buvo kaip g.gif nezinau kaip issireikst...kaip kose... biggrin.gif
Karmen
Per nėštumą priaugau 13kg. nukrito per tris savaites, jau ligonėj palikau iš kart 7kg. lotuliukas.gif
pumpura
per nėštumą priaugau 17, iš jų 10 palikau ligoninėj,o tie septyni per kelis mėnesius nukrito bigsmile.gif
Treciadiene
Per nėštuma priaugau apie 20 - 25 kg. Kiek tiksliai negaliu pasakyti, nes paskutinį mėnesį pradėjo kauptis vanduo, siaubingai buvau ištinusi. Vaiką maitinau iki 8 mėnesių, tačiau svoris pats nekrito. Reikėjo daug pastangų. Atsilenkimus iki šiol darau kiekvieną rytą. Nors maitindama rinkdavausi maistą ir nevalgydavau po 18 val. svoris krito labai lėtai, tik baigus maitinti pradėjo kristi greičiau. Pilvo oda sustangrėjo tik praėjus maždaug 9 mėnesiams, nors aš ir masažuodavau, ir tepdavau stangrinamaisiais kremais.
mama ciole
na man tokios problemos nebuvo...per nestuma priaugau tik +9kg taigi pagimdzius viska numeciau...ir db esu lieknesnenei pries nestuma dar truputeli kyso gimda nesusitraukus bet seip ilendu i visas kelnes netgi i tas kurias sunkiai lindau iki nestumo biggrin.gif tai lb dziaugiuosi ax.gif vaikiukas viska is manes issiurbdavo smile.gif nes valgiau tikrai daug nestumo metu thumbup.gif
tuzasss
per nestuma priaugau 25 kg blush2.gif
po gimdymo is ligonines isvaziavau 10 kg lengvesne, ir namie per 2 menesius numeciau tik 2 kg. like kg nekrenta, ir maitinu pati, ir naktys bemieges ir buna tokiu dienu kad tik pavalgau karta, bet vistiek neploneju. jauciu kad virskinimas suletejo
nerte
per nestuma priaugau 18kg,po gimdymo iskart nukrito 10kg,jau 3 men kaip maitinu tai nukrito 2kg,tai dar liko 6kg blush2.gif ir ant slaunu apelsino zieveles,labai noreciau jos atsikratyti.....o kaip jum su sia beda?ar daug atsirado po gimdymo? blush2.gif
Dirty Diana
as per abu nestuke.gif priaugau po 13kg, po pirmo nukrito per men, o dabar jau praejo du , bet dar truputis liko, tikiuosi ir jie greitai dinks
neringa_lt
as per visa niestuma priaugau 7kg,bet nieko nenukritau verysad.gif
burbuliukas:)
Priaugau 20 kg, ligoninej 10 kg nukrito, dar 4 kg namuose. 6 kg liko ir nenukrenta... doh.gif
lora2006
po pirmo gimdymo liko 4 kg, po antro dar 10 ir stovi kaip įkalti. Iš ligoninės grįžau -13 kg. smile.gif
Katusik
priaugau 17 kg. po gimdymo nukrito 6, per pirmąją savaitę namuose dar 5. o į savo priešnėštukinį svorį grįžau po 3 mėn.
bet grįžo tik svoris. formos - deja... cry.gif unsure.gif verysad.gif
Mikutė
priaugau 16kg. is ligonin es -8 kg., o kiti nukrito po 4 men., bet pilvas iki dabar dar yra verysad.gif
kinyte
priaugau 13kg, ligoniniej 10kg, namie 7kg, bet vistiek pilvas kabo, susitvarkys manau gal per kuri laika... g.gif o jei ne reikes pradet atsilenkimus daryti fitness4.gif fitness3.gif biggrin.gif
brigituke
Per nestuma priaugau 12kg, isligonines grizau jau be 10kg, o like gal per savaite dingo. Tik pilvukas nelabai grazus liko, reikia pasportuot biggrin.gif
Olinda
Po pusmečio pradėjau atgaudinėt savo buvusias formas, dabar svoris pasiekė priešneštumini, bet pilvas verysad.gif nu niekaip nesusitvarkau su juo, jau viską išbandžiau bet niekas nepadeda doh.gif
Raiduke
na as tai jau po keliu savaiciu tilpau ir rubus kuriuos pries nestuke.gif nesioau..
Katukė
Priaugau 12kg. per nėštumą. Grįžus iš ligoninės jau nebuvo 7kg. o po poros savaičių ir kitų. Mažiukė dar dabar verčia mane laikytis dietos, taigi sveriu 2kg. mažiau nei pastodama.
Sauluzhe
priaugau 11kg, ligoninej liko 6, po 3 dienu namie dar 2 nukrito...
na tikiuos tie 3 greit irgi dings smile.gif
rutuliuks mamyte
QUOTE(mamike @ 2008 11 28, 17:20)
Priaugau 12kg. per nėštumą. Grįžus iš ligoninės jau nebuvo 7kg. o po poros savaičių ir kitų. Mažiukė dar dabar verčia mane laikytis dietos, taigi sveriu 2kg. mažiau nei pastodama.
*

o kokios tos dietos vercia laikytis? blush2.gif
Papildyta:
merginos maziau jus pergyvenkit del to kilogramo ar antro nukris ir jie... mirksiukas.gif o del pilvuko jau tokia dalia kad tas pilvukas retai kam ir tesusitraukia juk per nestuma buvo oda taip isitempus kad ne tas zodis... mano viena pzistama nors ir sportuoja niekaip tos skuros ant pilvo neatsirato tiesiog taip jau lempta... smile.gif
Wiltene
as irgi labiau bijau del pilvuko grozo nei kazkokiu keliu kilogramu uzsilikusiu, labai baisu bus jei turesiu visad slept savo pilvuka unsure.gif
GuTTe_
beveik viskas nukrito is kart po gimdymo... liko keli kg thumbup.gif
lliolia
Per pirmus 3 menesius svoris labai krito doh.gif , tai dabar sveriu maziau 8 kg nei pries nestuma. smile.gif
Delfija
QUOTE(lliolia @ 2008 11 29, 19:57)
Per pirmus 3 menesius svoris labai krito  doh.gif , tai dabar sveriu maziau 8 kg nei pries nestuma.  smile.gif
*

blink.gif ir as taip noriu!!!!! is tikruju merginos teisybe sako, nereik jaudintis del tu keliu kg...as dziaugiuos kad jokiu striju nera po nestumo thumbup.gif
pomada
as per nestuma priaugau 8kg,kuriu jau nebebuvo is ligonines isejus thumbup.gif ,o veliau svoris dar labiau nukrito...dabar vel esu nestuke.gif ,dar tik 20sav,o jau turiu 9kg unsure.gif ...kas toliau kazin?
nerte
As irgi uz tai kad apimtys mazetu,tie keli kg gali ir likti ax.gif o del pilvuko grozio as irgi pergyvenu ar jis bus toks koks buvo,brt tikriaisiai kad jau nebe..... verysad.gif
Jazza
Pasiekė buvusį iki nestuke.gif ir toliau krenta... Žodžiu, tuoj į monekenes galėsiu pretenduoti lotuliukas.gif
faustluk
Pries 10 men aktyviai sekiau kg kritimo istorijas. Priaugus buvau 22 kg. Is karto netekau 12. O su tais 10 kg kovojau ir kovoju. Dar liko 4 kg, bet ne taip skausmingai reauguoju, kaip anksciau. MAtomai kazkas vyksta tam mot. organizme, kad nei sportas, nei dietos, nei badas neduoda savo rezultato...
karamele898
Is ligonines grizau -10kg iskart na o like kg taip ir stovi vietoj
alioniuke
priaugus buvau 17kg,is ligonines grizau -7kg,dabar jau isviso numetus 20kg,ir toliau krenta,del to dziaugios bet pilvas visas strijose ir dar sieeeek tieeeek kaba,bet jau taip nepergyvenu,uztat auksa ant ranku turiu ax.gif
Egle.vb
Priaugau 20kg, grizau be 8kg, per 5men viso numeciau 24kg ir labai tikiuos kad dar nukris rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.