Ga kas žinot apie Vaduvos g. esantį darželį-mokyklą. Kokie atsilėpimai?
Zinau,kad nuostabi direktore ten dirba!Tikrai!
Kurioj vietoj jis randasi
Gal kas pasakykit, kurioj vietoj jis yra
Gal kas žino, ar reikia į šį darželį užsirašyti iš anksto
tai čia ne Vilkpėdė, o Ž. Paneriai....
Gal galėtų daugiau kas suteikti info apie šį darželį
Žadu savo pupą nuo vasario leisti Mums bus 1,5 metukų. Kaži kaip seksis ten Girdėjau, kad direktorė ten labai šauni, o kaip auklėtojos QUOTE(rozarija @ 2006 11 30, 17:44) Papildyta: QUOTE(barskuolyte @ 2006 11 30, 19:05) Gal galėtų daugiau kas suteikti info apie šį darželį Žadu savo pupą nuo vasario leisti Mums bus 1,5 metukų. Kaži kaip seksis ten Girdėjau, kad direktorė ten labai šauni, o kaip auklėtojos
Aš neišdrįsau vesti savo mažiaus
Tik viena galiu pasakyt - direktorė tikrai nebloga QUOTE(Gabju @ 2006 12 06, 12:26) Aš neišdrįsau vesti savo mažiaus Tik viena galiu pasakyt - direktorė tikrai nebloga O kas ten tokio stabdė? Mano draugė pagūžčiojusi nenuvedė, o kaimynė vedžiojo į darželį, dabar mergaitę verda ir į kokyklą. Dabar ir aš neapsisprendžiu dėl šito ir Gerosios vilties.
Aš, kai nuėjau apžiūrėti grupių, tai tikriausiai pačiu netinkamiausiu laiku buvau - rugpjūčio viduryje, kai dar grupės buvo sujungtos.
Tai vaizdas 'kraupus' - 4 vaikiukai verkia visuose kampuose, vaikai čiauška 3 kalbomis, auklėtojos suplukusios (prakaituotos), vaikai apstojo, kaip iš vaikų namų - vienas maivosi, kitas čiupinėja... mano mažius į ašaras Bet čia mano subjektyvi nuomonė - juk daugiau ten nesirodžiau. Viti, kei dar neapsisprendei - nueik apsižiūrėk, gal vaizdas kitoks bus, gal patiks, gal vaikiukas drąsesnis
Mes jau irgi tvarkomės dokumentus dėl šito darželio-jau labai greitai turėtume pradėt jį lankyt..
QUOTE(Gabju @ 2007 01 15, 13:43) Aš, kai nuėjau apžiūrėti grupių, tai tikriausiai pačiu netinkamiausiu laiku buvau - rugpjūčio viduryje, kai dar grupės buvo sujungtos. Tai vaizdas 'kraupus' - 4 vaikiukai verkia visuose kampuose, vaikai čiauška 3 kalbomis, auklėtojos suplukusios (prakaituotos), vaikai apstojo, kaip iš vaikų namų - vienas maivosi, kitas čiupinėja... mano mažius į ašaras Bet čia mano subjektyvi nuomonė - juk daugiau ten nesirodžiau. Viti, kei dar neapsisprendei - nueik apsižiūrėk, gal vaizdas kitoks bus, gal patiks, gal vaikiukas drąsesnis Nezinau i kokia grupe tu pataikei, bet neuzmirsk tokia padetis vasara visuose darzeliuose. O ir pagalvok, kad paciai aukletojai ne kas su misraine dirbti. Daug nezinomu vaiku, o atostogauti visi zmones nori ir reikia! Nuo rudens viskas eina kaip is pypkes. As saviske vedziau i sita darzeli pusmeti ir verkiau kruvinom asarom kai teko iseiti, nes Direktore super Ir mokykla yra tikrai gera. Mano drauge viena ten dirba. Tai, sako, jauciasi skirtumas tarp tipisku centro vaiku ir tu. Jie nuosirdesni. O blogu mokytoju ir pacioj tobuliausioj mokykloj surasi jei noresi. Gabju, idealiausia vaika pradeti vesti i darzeli paskutinemis rugpjucio dienomis, nes tada sugrizta tikros vaiku aukletojos . O vaikai prisirisa prie suaugusiu. Ir jei jie pastovus, jiems lengviau. Nevesk i misria grupe jei tik gali. Vaikui bus tikrai nelengva. Maniske eina dabar i grupe - "misraine". Tikrai nelengva jai, bet neturiu kam palikti. QUOTE(Getė @ 2007 08 23, 13:07) Nezinau i kokia grupe tu pataikei, bet neuzmirsk tokia padetis vasara visuose darzeliuose. O ir pagalvok, kad paciai aukletojai ne kas su misraine dirbti. Daug nezinomu vaiku, o atostogauti visi zmones nori ir reikia! Nuo rudens viskas eina kaip is pypkes. As saviske vedziau i sita darzeli pusmeti ir verkiau kruvinom asarom kai teko iseiti, nes Direktore super Ir mokykla yra tikrai gera. Mano drauge viena ten dirba. Tai, sako, jauciasi skirtumas tarp tipisku centro vaiku ir tu. Jie nuosirdesni. O blogu mokytoju ir pacioj tobuliausioj mokykloj surasi jei noresi. Gabju, idealiausia vaika pradeti vesti i darzeli paskutinemis rugpjucio dienomis, nes tada sugrizta tikros vaiku aukletojos . O vaikai prisirisa prie suaugusiu. Ir jei jie pastovus, jiems lengviau. Nevesk i misria grupe jei tik gali. Vaikui bus tikrai nelengva. Maniske eina dabar i grupe - "misraine". Tikrai nelengva jai, bet neturiu kam palikti. Ačiū Tau už nuomone aš neteigiau, kad šis daržiukas blogas, bet išsakiau savo nuomonę ir pirmą vaizdą, kuris susidarė nuėjus į grupę Mes jau lankom kitą mylimą daržiuką
Sweikos
Sveikos mamytės..noriu paklausti..ar jus šiame darželyje turite logopedę?
Mes lankom si darzeli.Viena jau antroke,kita dar darzelyje.Tai gi su darzeliu jau seni pazistami.Mums ten viskas gerai
sveikutes,
nugi atsikraustome i Vaduvos g., ta mokyklele man bus kaip tik per viena nama, zadu eit kalbet su direktore, nes va kaip tik turesiu pirmokeli i sia mokykla.... Gal yra ir daugiau pirmokeliu mamu? Atsiliepkite, noreciau susipazinti
buvau pas direktore, ner vietu
gal zinote, kada siame darzelyje atviru duru dienos?
nu gal reikia man bandyt ten papult, paklausyt, kas kaip....
Paskiau papasakosiu pasiskambinau, tai siandien busimu darzelinuku atviros durys. Busimu priesmokyklinuku ryt berods 16 val, o busimu pirmokeliu ryt 18 val. As eisiu i busimu pirmokeliu. QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 03 10, 08:19) nežinau, prieš kiek laiko reikia užsirašyti, bet mes nuėjom prieš mėnesį. Taip, buvo nusistebėta, kodėl tik dabar. Bet jei priima lopšelinio amžiaus vaikus, vadinasi, yra vietos ir darželiniams... Ta mūsų trimečių grupė bus labai didelė, bet ką darysi
Matau labai daug norinciu i sita darzeli
Mes tai ir lanklom si darzeli, bet as tai dar neapsisprendziau tiksliau nesusidariau O kai uzsirasynejom tai ir pries menesi ir patekom kazkaip, nors sake kad be sansu jau O direktore tai tikrai faina moteris
Na ka, nuejau as i busimu pirmoku "atviru duru dienas". paziurejau, kaip graziai vaikai dainuoja, deklamuoja, saunu. pasku idirektore atsistojo ir pasake, kad busimu pirmoku klase jau sudaryta, ir duagiau nieks nebepateks. Viena mamyte puole i panika, jai kazkodel nebuvo pasakyta, jog reikia rasyti prasyma ( ar ne aukletojos turejo informuoti ,kazin?? Nezinau) , ji mane, jog jei dukra lanko si darzeli, tai automatiskai papuola ir i pirma klase, jio labaiu, jog gyvena cia pat uz mokyklos. Direktore nieko gero jai nepasake, nuejo. Tai patariau jai vytis ir rasyt prasyma. nezinau ,kaip ten joms baigesi, gal ir susitare. Bet po tokiu bajeriu man kazkaip dingsta noras pakliut i ta mokyklele.... man velgi buvo atsakyta, kad neturim sansu papult. Nors buta nusipirkau gretimam name
Dar turiu klausima. visada tuos 2 proc. pervedinejau darzeliui, o dabar noreciau pervesti busimai mokyklai, bet va, neaisku, jei nepriims, tai bus be reikalo pervesti pinigai... Ka daryt?
Teisingai vauga darai, jei tu nelipsi per galvas tai tau grei uzlips, taip kad linkiu kad viskas susitvarkytu, tuo labiau kad esu girdejus kad cia lanko is velniais zino kur atvaziave ir vien del to kad tevams netoliese darbas. SEKMES
O del tu 2proc tai kol kas neskubek, palauk kaip reikalai klostysis
aciu uz palaikyma
tai del tu 2 proc. ir yra beda, kad reikia skubet - tik iki geguzes 1 galima pervest...
[quote=vauga,2008 04 25, 11:43]
ji mane, jog jei dukra lanko si darzeli, tai automatiskai papuola ir i pirma klase, jio labaiu, jog gyvena cia pat uz mokyklos. Įsivaizduoju, kad turėjo būti šokas, bet kaip suprantu, kad mokykla yra kita ugydmo įstaigos dalis nei darželis. Juk kai vaikui sukanka treji, Soc. rūpybai irgi reikia rašyti kitą prašymą, kad vėl mokėtų tuos "vaiko pinigus". Vauga, parašyk prašom, ar priėmė į mokyklą
o gal kas buvot is lopselinuku grupes atviru duru dienose? nes mes jau norejom pradet lankyt si darzeli, bet pasake kad sansu siais metais patekt nebera(si pavasari) , bet nuo rudens galesim startuot su nauja grupe mazuliuku
bet direktore uzsimine, kad gal planuoja atidaryti ir sia vasara mazuliuku nauja grupe, tik tiksliai dar nieko nezinojo
Sveikos,mamytes.
Idomu,i kokias mokykleles vesite savo vaikucius,kai baigs Vaduvos mokyklele. O gal kas zinote,pries kiek laiko reiketu prasymus pateikti,kad nebutu per velu? Nes del pirmos klases Vaduvoj mes taip pat vos neapsizioplinome Galvojome,kad jeigu vaikas lanko darzeli,tai be problemu eis ir i pirma klase Kazkodel apie pareiskima suzinojome vieni is paskutiniuju,bet,spejome.
pati baigiau šią mokyklą ir žygiavau į karoliniškių gimnaziją (tik prastokas susisiekimas, nes tik 18 trūlikas veža), daug kas ėjo į gerosios vilties vidurinę, buvo ir lankančių minties gimnaziją lazdynuose (su tuo pačiu 18 olialia opapa)
Nesuprantu
ka gi, paskutines naujienos: sulaukiau skambucio is sios mokykleles direktores: bus formuojama dar viena pirmoku klase
liuksum
man įdomu ar direktorė ta pati tamsi ir garbanota? pati baigiau šį darželį-mokyklą prieš 13 metų, mačiau kaip buvo deginamas plotas, kuriame jį statė, tėvai padėjo įrenginėt patalpas, teko ir lankyt, tai labai malonūs prisiminimai
QUOTE(insi @ 2008 05 17, 07:40) man įdomu ar direktorė ta pati tamsi ir garbanota? pati baigiau šį darželį-mokyklą prieš 13 metų, mačiau kaip buvo deginamas plotas, kuriame jį statė, tėvai padėjo įrenginėt patalpas, teko ir lankyt, tai labai malonūs prisiminimai Direktorė yra Dalė Stundienė. Kad tamsi, tai taip, bet jos plaukai trumpoki, kad būtų galima pasakyti, ar labai garbanojasi. Lyg ir banguoti. Sunkiai nusakau amžių, bet lyg + /- 50 m. Ar ta pati? Papildyta: QUOTE(RDA @ 2008 05 15, 17:16) Nesuprantu O apie ką norėtum konkrečiau pakalbėti? Kokiom nuotaikom norėtum pasidalinti? QUOTE(insi @ 2008 05 17, 07:40) man įdomu ar direktorė ta pati tamsi ir garbanota? pagal mane, tai ji nei tamsi, nei garbanota..... Plaukai trumpi. QUOTE(insi @ 2008 05 17, 08:40) man įdomu ar direktorė ta pati tamsi ir garbanota? pati baigiau šį darželį-mokyklą prieš 13 metų, mačiau kaip buvo deginamas plotas, kuriame jį statė, tėvai padėjo įrenginėt patalpas, teko ir lankyt, tai labai malonūs prisiminimai Ne ta pati ,ji dirba keleta metų bet tikrai ne 13
Nuosirdziai sveikinu pirmokus, kuriu mokytoja bus Ramune, jums labai pasiseke
kodel pasiseke?
kadangi dabar bus 2 pirmoku klases, tai as net nezinau, i kuria papulsime. Jauciu, kad ne pas Ramune, nesgi musu niekas nepazista ten, esame naujakuriai, tai turbut neims... o kas bus antra mokytoja, nieks nezinot? labai idomu. Na, tikiuosi, bus irgi gera mokytoja. |