Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vilkpėdė: Vaduvos darželis-mokykla
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3
djoka
QUOTE(vauga @ 2008 05 27, 23:58)
kodel pasiseke?
kadangi dabar bus 2 pirmoku klases, tai as net nezinau, i kuria papulsime. Jauciu, kad ne pas Ramune, nesgi musu niekas nepazista ten, esame naujakuriai, tai turbut neims...
o kas bus antra mokytoja, nieks nezinot? labai idomu. Na, tikiuosi, bus irgi gera mokytoja.
*

Gali visko but, bet direktore pedagogu atzvilgiu labai reikli, tai nemanau, kad ir kiti pirmokai tures prasta mokytoja. Neverta nusiminti, nes visumoj kolektyvas labai puikus ir viskas bus gerai thumbup.gif .Sekmes smile.gif
RDA
QUOTE(insi @ 2008 05 17, 08:40)
man įdomu ar direktorė ta pati tamsi ir garbanota? pati baigiau šį darželį-mokyklą prieš 13 metų, mačiau kaip buvo deginamas plotas, kuriame jį statė, tėvai padėjo įrenginėt patalpas, teko ir lankyt, tai labai malonūs prisiminimai smile.gif
*

Jeigu tu kalbi apie ta pacia direktore apie kuria as galvoju tai tikrai cia ne ji, ta atleido del kai ko ir tikrai nesinori sakyt juk tai kiekvieno asmeninis reikalas, bet dabartine direktore tai thumbup.gif rimta moteriskaite thumbup.gif
Ivonadaniel
Sveiki 4u.gif
Jau artėja rugsėjis thumbup.gif , kur visi dingę??Ar vedat vaikučius vasarą?? smile.gif
djoka
QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 08 05, 14:32)
Sveiki 4u.gif
Jau artėja rugsėjis  thumbup.gif , kur visi dingę??Ar vedat vaikučius vasarą?? smile.gif
*

Nuo rugsejo 1 pradedam lankyti lopseli doh.gif , tikiuosi viso ko geriausio smile.gif
Ivonadaniel
QUOTE(djoka @ 2008 08 06, 11:21)
Nuo rugsejo 1 pradedam lankyti lopseli doh.gif , tikiuosi viso ko geriausio  smile.gif
*

Jūs dar mažuliukai, mažesni greičiau pripranta mirksiukas.gif
Bus dar visko, linkiu Jums kantrybės ir sėkmės 4u.gif
vauga
ar yra busimu pirmoku, a? wink.gif susipazinkim ,smagiau bus smile.gif
djoka
Nepirmokai, bet vistiek smalsu blush2.gif kaip ten su mokytojom, kiek galiausiai klasiu bus ir t.t.
Ivonadaniel
QUOTE(djoka @ 2008 08 07, 10:31)
Nepirmokai, bet vistiek smalsu blush2.gif  kaip ten su mokytojom, kiek galiausiai klasiu bus ir t.t.
*

Ir man smalsu blush2.gif ax.gif , nors mums ir iki 1kl. dar 2 met ax.gif
Ivonadaniel
mastau.gif kur visi dinge??? g.gif
Aurelia
Sveikutes smile.gif

mano vidurinele nuo pirmadienio prades lankyti lopseli bigsmile.gif eisim i drugeliu grupe smile.gif
vauga
QUOTE(djoka @ 2008 08 07, 09:31)
Nepirmokai, bet vistiek smalsu blush2.gif  kaip ten su mokytojom, kiek galiausiai klasiu bus ir t.t.
*

sveikos gyvos
kadangi pirmoku bus daug, tai daromos dvi klases. i pirmaja, geraja, klase sueis visi "gerieji vietiniai", t.y. lanke si darzeli, mokytojaus Ramune, o i kita eis tie, kurie lanke si darzeli, bet yra blogesni, ir taip pat 2 naujokai ( mano vaikis tame tarpe). taip man pasake direktore. kas mokytojaus, nezinau, bet nuo ryt iseinu atostogu, tai kuria nors diena pritaikysiu ir nueisiu viska viska issiaiskint.
Zinokit sirdele del to skirstymo i gerus ir nelabai iki siol skauda... mes savo darzelyje ("Pabiruciuose", Naujininkuose) buvom prie stipresniuju... su tom aukletojom iki siol bendrauju, va praejusia savaite uzvaziavau su saldainiais, vaiku pietu metu rubinelej pasedejom, kavos atsigerem, pasnekejom, gaila jas palikti....
Na, ziuresim, kaip kas bus.
Ivonadaniel
QUOTE(vauga @ 2008 08 13, 23:39)
sveikos gyvos
kadangi pirmoku bus daug, tai daromos dvi klases. i pirmaja, geraja, klase sueis visi "gerieji vietiniai", t.y. lanke si darzeli, mokytojaus Ramune, o i kita eis tie, kurie lanke si darzeli, bet yra blogesni, ir taip pat 2 naujokai ( mano vaikis tame tarpe). taip man pasake direktore. kas mokytojaus, nezinau, bet nuo ryt iseinu atostogu, tai kuria nors diena pritaikysiu ir nueisiu viska viska issiaiskint.
Zinokit sirdele del to skirstymo i gerus ir nelabai iki siol skauda... mes savo darzelyje ("Pabiruciuose", Naujininkuose)  buvom prie stipresniuju... su tom aukletojom iki siol bendrauju, va praejusia savaite uzvaziavau su saldainiais, vaiku pietu metu rubinelej pasedejom, kavos atsigerem, pasnekejom, gaila jas palikti....
Na, ziuresim, kaip kas bus.
*

Na įdomu čia dėl tų skirstymų g.gif "geresnių"-"blogesnių" įdomu ar pernai irgi taip buvo g.gif ,čia tokia tvarka

Papildyta:
QUOTE(Aurelia @ 2008 08 13, 20:07)
Sveikutes smile.gif

mano vidurinele nuo pirmadienio prades lankyti lopseli  bigsmile.gif  eisim i drugeliu grupe smile.gif
*

Sveikinu 4u.gif
O vyresnioji kokia grupe lanko blush2.gif
Aurelia
QUOTE(Ivonadaniel @ 2008 08 14, 12:06)
Na įdomu čia dėl tų skirstymų  g.gif "geresnių"-"blogesnių" įdomu ar pernai irgi taip buvo g.gif ,čia tokia tvarka

Papildyta:
Sveikinu 4u.gif
O vyresnioji kokia grupe lanko blush2.gif
*

vyresnioji eina i kita darzeli, tiesiog cia mums artimiausias lopselis smile.gif
Ivonadaniel
QUOTE(Aurelia @ 2008 08 14, 13:14)
vyresnioji eina i kita darzeli, tiesiog cia mums artimiausias lopselis smile.gif
*

Supratau, maniau gal maniškio grupėje ax.gif
vauga
28 d. bus pirmokų tėvų susitikimas su auklėtojomis, gal kokią forumietę susitiksiu? smile.gif
Ivonadaniel
QUOTE(vauga @ 2008 08 26, 23:45)
28 d. bus pirmokų tėvų susitikimas su auklėtojomis, gal kokią forumietę susitiksiu?  smile.gif
*

g.gif ,kažkaip visos tyli g.gif
vauga
buvau as jau susitikime. Nu ka galiu pasakyti... Mokytoja po ilgos pertraukos grizo i mokykla, tai daug ko nezino, ir siaip pasimetusi, nu bet cia gal tik is susijaudinimo...
Tikiuosi viskas bus ok.
djoka
jeigu tai mokytoja Ruta, tai viskas bus o.k., ji vaikus ismoko puikiai thumbup.gif . Sekmes. smile.gif
vauga
labai aciu! taip, tai ji. iskart smagiau zinokit pasidare 4u.gif
Ivonadaniel
Sveiki 4u.gif
Kai einu pasiimti mažiaus iš daržo, mačiau mokyklinukai tai sportuoja,tai dainuoja, gal čia yra dvi pamainos g.gif
vauga
taip, mes (pirmokai ) einam is ryto, o popiet toj pacioj klasej buna treciokai. Antroj pamainoj.
Ivonadaniel
QUOTE(vauga @ 2008 09 05, 12:40)
taip, mes (pirmokai ) einam is ryto, o popiet toj pacioj klasej buna treciokai. Antroj pamainoj.
*

Pernai nepastebėjau matyt šiemet daug vaikų tai ir padarė dvi pamainas,
Girdėjau ,kad darželinuku vienoj grupei buvo 34 vaikai atvesti blink.gif ,kaip ten auklėtojos susitvarko blink.gif , o vaikams irgi no to šurmulio matyt blink.gif

O kiek pirmoku vienoje klasėje?
ababa
Mano mergaitei rudenį sueis treji metai ir pavasarį užrašiau ją į šitą darželį, bet jau tada direktorė sakė, kad mes dvidešimt aštunti, tai vargu ar pakliūsim. Pasiskambinau rugpjūčio pabaigoje, bet vietų, kaip ir sakė, nėra. Dabar skambinsim apie Naujuosius metus. Gyvenam čia pat, Žemuosiuose Paneriuose.

Beje, turiu dar ir metukų dukrytę, tai ir ją kartu užrašiau, nes mes lygtais 15-ikti šitoj būsimoj grupėj.
djoka
QUOTE(ababa @ 2008 09 06, 20:49)
Mano mergaitei rudenį sueis treji metai ir pavasarį užrašiau ją į šitą darželį, bet jau tada direktorė sakė, kad mes dvidešimt aštunti, tai vargu ar pakliūsim. Pasiskambinau rugpjūčio pabaigoje, bet vietų, kaip ir sakė, nėra. Dabar skambinsim apie Naujuosius metus. Gyvenam čia pat, Žemuosiuose Paneriuose.

Beje, turiu dar ir metukų dukrytę, tai ir ją kartu užrašiau, nes mes lygtais 15-ikti šitoj būsimoj grupėj.
*

Mes jau nuo rugsejo 1d. pradejom lankyti maziuku gr., pradzioje nerimavau del zadeto vaiku skaiciaus, bet tik atvedus suzinojau , kad padare dvi maziu grupes thumbup.gif , ir jose kazkur po 16 sarasiniu. Nepraraskit vilties, dazniau uzsukit pas vedeja (labai saunia thumbup.gif ), gal kas nebelankys ar issikraustys, darbuotojai geranoriski ir supratingi, sekmes 4u.gif
ababa
QUOTE(djoka @ 2008 09 08, 08:09)
Nepraraskit vilties, dazniau uzsukit pas vedeja (labai saunia thumbup.gif ), gal kas nebelankys ar issikraustys, darbuotojai geranoriski ir supratingi, sekmes  4u.gif
*

Iš grupės turėtų išeiti mažiausiai penki vaikai, kad mes pakliūtumėm grupėn. Aš nepergyvenu, nes dar turiu beveik metus motinystės atostogų iki jauniausiajai sueis pora metukų. Jo, direktorė ir man pasirodė šauni.
viti
[quote=ababa,2008 09 06, 18:49]
Mano mergaitei rudenį sueis treji metai ir pavasarį užrašiau ją į šitą darželį, bet jau tada direktorė sakė, kad mes dvidešimt aštunti, tai vargu ar pakliūsim. Pasiskambinau rugpjūčio pabaigoje, bet vietų, kaip ir sakė, nėra.

Atrodo, daržely tikrai nemažos grupės. Mus irgi perkėlė į mažesnių grupę, nes trimečių daugokai lanko 4u.gif
alyvose
QUOTE(vauga @ 2008 08 29, 16:45)
buvau as jau susitikime. Nu ka galiu pasakyti... Mokytoja po ilgos pertraukos grizo i mokykla, tai daug ko nezino, ir siaip pasimetusi, nu bet cia gal tik is susijaudinimo...
Tikiuosi viskas bus ok.
*

QUOTE(djoka @ 2008 08 31, 08:35)
jeigu tai mokytoja Ruta, tai viskas bus o.k., ji vaikus ismoko puikiai thumbup.gif . Sekmes. smile.gif
*

bigsmile.gif Ar tik ne apie mokytoją Rūtą Rakaitytę kalbat? Nes aš "Vaduvoj" mokiausi 1996 - 2000 m pas ją, žinau, kad po mūsų ji dar vieną laidą turėjo, o paskui ištekėjo ir išėjo motinystės atostogų mirksiukas.gif Mes buvom pirmieji jos mokinukai (o šiemet jau tapom studentais). Galvoju, jei ji grįžo mokyklon, reiktų kada užbėgti aplankyti, gi iki mokyklos tik minutė kelio ax.gif
vauga
Tai turbut apie ta pacia, tik dabar ji jau -iene smile.gif
Uzbek, aisku, jai bus smagu wink.gif
Buvau vakar pas ja uzejusi, sakiau, daugiau niekada neisiu... na yra toks negatyvus bendravimas, gal nusistatymas pries mane, na neinau, bet visada griztu pikta ir nuliudusi - nes mano vaikas blogas, blogiausias, negeriausias ir t.t. aisku ir kazkiek pagiria, bet jau man buna labai bloga ant sirdies... Is gestu kalbos labai pasimato, kad jai neidomu ir nemalonu su manim kalbet: kalbam, ji atsitraukia, sneka piktokai, kapotais sakiniais... Gal susinervino, kad sutrukdziau, bet as jo laukiau 20 min per petrauka, ieskojau, ir 10 min pamokos, ji velavo ateiti, dar 10 min pasnekejom, jai pamoka neblogai susitrukde. Ai nu nzn, bet daugiau as pas ja neisiu. Jei matysiu, kad labai jau blogai, ieskosiu kitos mokyklos.
djoka
QUOTE(vauga @ 2008 11 06, 11:56)
Tai turbut apie ta pacia, tik dabar ji jau -iene smile.gif
Uzbek, aisku, jai bus smagu wink.gif
Buvau vakar pas ja uzejusi, sakiau, daugiau niekada neisiu... na yra toks negatyvus bendravimas, gal nusistatymas pries mane, na neinau, bet visada griztu pikta ir nuliudusi - nes mano vaikas blogas, blogiausias, negeriausias ir t.t. aisku ir kazkiek pagiria, bet jau man buna labai bloga ant sirdies... Is gestu kalbos labai pasimato, kad jai neidomu ir nemalonu su manim kalbet: kalbam, ji atsitraukia, sneka piktokai, kapotais sakiniais... Gal susinervino, kad sutrukdziau, bet as jo laukiau 20 min per petrauka, ieskojau, ir 10 min pamokos, ji velavo ateiti, dar 10 min pasnekejom, jai pamoka neblogai susitrukde. Ai nu nzn, bet daugiau as pas ja neisiu. Jei matysiu, kad labai jau blogai, ieskosiu kitos mokyklos.
*

Liudna, unsure.gif kad su mokytoja nerandat bendros snekos, gal pabandykit situacija su direktore aptart, g.gif 4u.gif vistiek turi buti iseitis geresne nei keisti mokykla, stiprybes ir sekmes jums.
vauga
aciu, djoka wink.gif 4u.gif
Karta mokytoja man paskambinusi pasake, kad mano pirmokas islauze klases duris, ir kviecia direktore - nulekiau persigandusi, koki cia galiuna auginu. pasirodo, jis stipriau trinktelejo durimis ir nukrito lentele nuo duru. Ir sone tinkas aptrupijes buvo. tai cia vadinasi "islauze".
Beje direktore tik gerais zodziais mano vaika minejo....
ai nenoriu daugiau viesai diskutuoti - gal ir as kazko nesuprantu, gal ir as kalta kazkuom, nezinau... Tiesiog pralauksiu, gal kazkas pasikeis.
deimantinė
Sveikos, o tu su kitom mamom kalbejaisi. Kaip joms mokytoja g.gif .
vauga
ai kazkaip nesinori diskutuoti, toks jausmas, kaip kad uz nugaros apkalbineciau blush2.gif Tiek to wink.gif
Miisu
QUOTE(davusi viltį @ 2008 10 05, 20:46)
bigsmile.gif Ar tik ne apie mokytoją Rūtą Rakaitytę kalbat? Nes aš "Vaduvoj" mokiausi 1996 - 2000 m pas ją, žinau, kad po mūsų ji dar vieną laidą turėjo, o paskui ištekėjo ir išėjo motinystės atostogų  mirksiukas.gif Mes buvom pirmieji jos mokinukai (o šiemet jau tapom studentais). Galvoju, jei ji grįžo mokyklon, reiktų kada užbėgti aplankyti, gi iki mokyklos tik minutė kelio ax.gif
*

Paskutinėje jos laidoje aš mokiausi. Tai buvo mano pirmoji auklėtoja, apie kurią daugelis prisiminimų vien neigiami. Galbūt dėl to aš niekaip nenueinu jos aplankyt. Atmintin įstrigo, kaip už neklausymą(o tai darė berniukai), ji pradėdavo šaukt arba dar blogiau, duodavo jiems per rankas su liniuote ar sukdavo ausį. Tada, maža būdama galvojau, kad čia taip reikia, tėvams nieko nesakiau. Bet dabar manau už tai reiktų baust. Žinoma, galbūt dabar pagimdžiusi vaikelį, ji pasikeitė. rolleyes.gif
alyvose
QUOTE(Miisu @ 2009 02 07, 16:12)
Paskutinėje jos laidoje aš mokiausi. Tai buvo mano pirmoji auklėtoja, apie kurią daugelis prisiminimų vien neigiami. Galbūt dėl to aš niekaip nenueinu jos aplankyt. Atmintin įstrigo, kaip už neklausymą(o tai darė berniukai), ji pradėdavo šaukt arba dar blogiau, duodavo jiems per rankas su liniuote ar sukdavo ausį. Tada, maža būdama galvojau, kad čia taip reikia, tėvams nieko nesakiau. Bet dabar manau už tai reiktų baust. Žinoma, galbūt dabar pagimdžiusi vaikelį, ji pasikeitė. rolleyes.gif
*

Nežinau, mūsiškių už ausų nesukdavo ir liniuote nedaužydavo, bet kad aprėkdavo, tai taip doh.gif Kartais netgi be priežasties - pvz vieną kart pargrįžo iš kirpyklos piktut piktutėlė, nes per trumpai apkirpo ir pradėjo ant mūsų šaukt, kad nesimokom ar kažką pan. doh.gif
vauga
...
Miisu
QUOTE(davusi viltį @ 2009 02 07, 18:55)
Nežinau, mūsiškių už ausų nesukdavo ir liniuote nedaužydavo, bet kad aprėkdavo, tai taip  doh.gif Kartais netgi be priežasties - pvz vieną kart pargrįžo iš kirpyklos piktut piktutėlė, nes per trumpai apkirpo ir pradėjo ant mūsų šaukt, kad nesimokom ar kažką pan.  doh.gif
*

Galbūt mano metais jos nervai buvo labiau pakrikę, mėgo rėkt už bet ką (bet visgi buvo jauna, gal nemokėjo sutramdyt vaikų) g.gif Žinoma yra gerų prisiminimų, bet deja man iškyla vien blogi, kaip ir daugeliui tos laidos mokinių. Visi nepamiršta tų epizodų su liniuote....
Gaila, kad mano pirmoji mokytoja buvo tokia. doh.gif
viti
Gal kas nors galėtų pasidalinti nuomone apie auklėtoją Ireną?
Mūsų vaikas ja nėra sužavėtas, bet niekaip neišsiaiškinu kodėl.. Ar dėl griežtumo, ar dėl auklytės Liudos grubumo... O gal man vaidenasi... Ką manot? g.gif
djoka
QUOTE(viti @ 2009 02 16, 12:46)
Gal kas nors galėtų pasidalinti nuomone apie auklėtoją Ireną?
Mūsų vaikas ja nėra sužavėtas, bet niekaip neišsiaiškinu kodėl.. Ar dėl griežtumo, ar dėl auklytės Liudos grubumo... O gal man vaidenasi... Ką manot?  g.gif
*

O kokioj jus grupej?
viti
QUOTE(djoka @ 2009 02 17, 09:01)
O kokioj jus grupej?
*

mes "Riešutėliuose", tačiau paskutiniu metu mus vis prijungia, todėl su aukl. Irena bendrauti tenka ne pirmą savaitę.
Kažkada per atvirų durų dieną man ji labai patiko, tai man smalsu, ką pastebi kitų vaikų mamos.. ax.gif
djoka
QUOTE(viti @ 2009 02 17, 18:16)
mes "Riešutėliuose", tačiau paskutiniu metu mus vis prijungia, todėl su aukl. Irena bendrauti tenka ne pirmą savaitę.
Kažkada per atvirų durų dieną  man ji labai patiko, tai man smalsu, ką pastebi kitų vaikų mamos..  ax.gif
*

Mes irgi riesuteliuos bigsmile.gif, nu seimininke, ta Irenos, irgi nemaniska, tiesa sakant dabar visai nesuprantu, kartais matau netgi dvi seimininkes grupeje, o aukletoja Virginija plasnojo salele, valso ritmu su dickiais g.gif . Virginija mano vaikui irgi labiau, bet nesiskundzia ir Irena, gal tikrai kaltas seimininkes budas g.gif .
Grana Padana
Sveiki ir mes buvom Riesutieliose pasiemiau savo vaika viso pirma lapkricio gale isvede su tapkem i lauka kita diena temperatura 38ir5,nes atejau pasimti vaika tai ziuriu smielio prilipe ant paduku ,o batu padai svarus,klausiu kodel taip tai nieko ne atsake schmoll.gif ,ir taip vaikas kol adaptavosi ne leisdavo pabuti grupeje,sako jus vaika ikiskit pro duris ir eikit nes kai uzsibunat tai labai blogai g.gif ,maze rekia as verkiu isejus pro duris doh.gif tai va ir tokios visos nemalonios, tai mes perejom i Bangele tai super nera asaru vaikas nenori iseiti namuo ,labai esu patenkinta,ateinam tai jau aukletojos pasitinka pradeda uzkalbeti dantys,,,,,, ir labai mielai pasileka,zaidzia,valgo.... nors ir nuo namu toliau bet labai faina 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
viti
deja, matau, kad pagrindinė priežastis yra tų abiejų moteriškių baimė. g.gif
Kaip kitaip galima suprasti, jei vakar man vaikas aiškina: šiandien (per pietų miegą) gulėjau ir man skaudėjo pilvuką.
Paklausiau, ar ėjo į tualetą.. Ne, sako, galvojau, kad pagulėsiu ir praeis!!!.
Sakau, reikėjo gi auklėtojai pasakyti.
O jis: ne negalima, jei auklėtojai Irenai pasakysiu, ji sakys ša, tylos.. schmoll.gif

Be to, rašau, kad abiejų, nes jau kažkada, po pirmo sujungimo, vaikas aiškino, kad yra TOKIA Liuda...
vauga
viti, pasikalbek su aukletojomis, pasakyk atvirai, ka vaikas pasakoja. tegu zino, kad jis pasipasakoja, daugiau demesio kreips. As bent jau taip patariu.
viti
QUOTE(vauga @ 2009 02 19, 18:27)
viti, pasikalbek su aukletojomis, pasakyk atvirai, ka vaikas pasakoja. tegu zino, kad jis pasipasakoja, daugiau demesio kreips. As bent jau taip patariu.
*

labai ačiū už patarimą. Ir aš pradedu taip galvoti...
djoka
Gal ir tikrai neverta plesytis del sio darzelio g.gif , pramini kryziaus kelius kol patenki i ji, o poto dar visokie nemalonumai unsure.gif . Nors visalaik galvojau, kad svarbiausia kokia yra aukletoja, kaip ir mokykloje kokia mokytoja, tik poto istaiga, jos reitingai ir vardas, taip kad nezinai zmogelis ant ko ir kitur gali uzsisokt. Na ir prirasiau, aisku, kad nieks neaisku. Ir isvis ateis pavasaris, baigsis visos ligos, vel bus nedidukes grupes ir viskas bus gerai. thumbup.gif
viti
QUOTE(djoka @ 2009 02 21, 10:04)
Gal ir tikrai neverta plesytis del sio darzelio g.gif
Na ir prirasiau, aisku, kad nieks neaisku.
*

aišku smile.gif
vauga
djoka, as manau, kad jei nera problemu vezioti vaika i kita auklejimo/mokymo istaiga, tai aisku neverta plesytis, nes is tiesu viskas priklauso ne nuo istaigos, o nuo tos mokytojos/aukletojos, kuriai vaikas papuls. ir kaip ji elgsis su vaiku. wink.gif
natalikas
viskas priklauso nuo kolektyvo,mano vaikas lazdynose i darzeli ejo,sirgom kas 2sav.o cia visus metus nekarto thumbup.gif ,taigi girsiu aukletojas ir derektore,mes smalsuciai thumbup.gif
Žuvelė
sveiki,

o kokios žinios darbar apie šį darželį? Sakykit, ar įmanoma būtų į jį pakliūti dabar?

Ačiū
ababa
Mum patinka šitas darželis 4u.gif Čia lanko mano dvi mergytės, o berniukas eina į pirmą klasę.

O dėl pakliuvimo, tai reikėtų kalbėtis su direktore. Pakliūti gali būti sunku tik dėl to, kad tikrai pilnai užpildytas darželis vaikais. Bet kuo ankščiau užsirašysit, tuo geriau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.