Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip pripratinti leliuką prie buteliuko?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Iracka
2.gif Ka daryti, jei 6 men vaikutis nevalgo is buteliuko? Maitinu pati. Bet rosiuosi isvaziuoti i uzsieni trumpam. Ko gero nieko neiseis, nes kiek bandziau siulyti buteliuka - nieko gero mad.gif .Lyg tais buciau kisus koki svoguna ohmy.gif .Zindukus irgi bandziau siulyti ivairias. Patarkit ka daryti. Buciau tikrai labai dekinga.
Taurė
as irgi zindau savo dukra. buteliuko ne is tolo nepripazino. uztai per mensi sugebejau ismokinti gerti is avent puodelio su snapeliu thumbup.gif geria kaip miela rolleyes.gif bet mokemes menesi blink.gif
Pediatrė Virginija
Maitinami iš krūties vaikai dažnai nenori gerti iš buteliukų. Jei išbandėte įvairius žindukus, tuomet pabandykite girdyti iš specialių puodelių, pvz. AVENT puodelio su snapeliu. heart.gif
happy
Jauciu kad pieno mazeja o mazius niekaip nepripazysta
buteliuko, bandziau ir avent ir chicco ir nuko, neiima ir viskas,
dabar jau net buteliuko neprisileidzia-stumia kuo tolyn nuo saves.
O taip noretusi kartais ilgeliau kur iseiti, o ir pieno kartais truksta,atsibosta valgydint kas valanda.
patarkit-aciu
babble
Eglek,
o as pasigirsiu - vakar Meda pirmakart is buteliuko patrauke wink.gif thumbup.gif
Juk tavo Dovydas ciulpia soske, tai turetu ir buteliuka imti...as jau irgi vilti buvau praradusi, bet vakar gal po gero menesio vel pabandziau ir oba - valgo is buteliuko blink.gif ...siandien vel daviau, tai apie 120 gr isliurlino...tik va blogai, kad misinuka liurlino, o ne mano piena, nes ir man pieno kazkaip apmazejo sad.gif
happy
Nu Babble cia tai naujienos clap.gif clap.gif
O koky misinuka duodi? gal sakau jam ne soske o misinukas
nepatinka? Nes vakar nupirkau chicco buteliuka ir pirma kart padaviau,
tai pora kartu patrauke,bet daugiau tai ne, siandien jau ne buteliuko
matyt nenori, nekalbu apie tai, kad ragautu kas jame.
zanet
Maniskis jau vakar nakti ant tecio ranku is buteliuko valge. Norejau pamiegoti ilgiau, tai nusitraukiau pienuka ir palikau vyrui. Is pradziu sake, kad nepripazino buteliuko, bet alkis, pienuko kvapas ir vyro kantrybe padare savo - mazylis pavalge. Gal reikia bandyti nakti buteliuka duoti, kai vaikas apsimiegojes ir labai alkanas po ilgesnio miego? g.gif Kazkur skaiciau, kad geriau pradeti nuo mamos pienuko is buteliuko, o ne nuo misinuko, o veliau pienuka vis maisyti su misineliu, kol liks tik misinelis ir vaikas jau bus pripazines buteliuka.
babble
vakar po pusdienio melzimo savo pieno kazkiek daviau...o siandien pabandymui skysto tutelio...bet nemanau, kad duosiu tuteli, jei jau nuolat prireiktu misinuko smile.gif
as tai isiuliau butelka, kai budinejo is miego, tai ne tokia sustra buvo ir apgavau laugh.gif o siandien jau zinojo, ka gert reikia thumbup.gif
happy
Nu sianakt bandysiu... o saves melzti turbut nebandysiu,
toks vaizdas, kad cisterniukai pustusciai...
saltrune
pas mane tokia pati problema, mergina pripažįsta tik papuką laugh.gif, o man kas antrą savaitgalį dvi dienas mokslai blink.gif Skaičiau tik, kad net geriau tokius vaikus iškart mokyt gerti iš puoduko- ypač turėtų tikti tie naujieji avent, manau, juk jau didoki tie jūsų 2.gif -čia kalbu apie babble ir eglek, vistiek jau po mėnesio reiks pradėt pratint prie "žmoniško" maisto wink.gif Aišku, kantrybės reiks, bet turėtų pasisekt wink.gif
Digita
man su mazaja tas pats, neima ji buteliuko ir viskas, nors vyras kazkaip jai dar isiulo biggrin.gif Buvau palikusi kelis kartus brolienei, tai mazoji ne uz ka buteliuko nenorejo imti - ir buvo nevalgius kokias 5 val. , o kai pasilieka su teciu viskas lyg ir normaliai smile.gif Matyt ir tecio daug skaniau nei is tetos ranku:)
kajote
As saviskiui duodu buteliuka kiekviena diena (viena karta dienoj). Pati pirma karta kai pabandziau, jokiu problemu nebuvo biggrin.gif Apsidziaugiau clap.gif clap.gif clap.gif
Bet dabar buna dienu, kad uzsioziuoja ir neima. Pvz: siandien taip atsitiko. Nieko nesupratau g.gif
Paprastai as jam duodu savo nutraukta pienuka. Tik vakar taip isejo, kad daviau misinuka (similaka). Itariu, kad jam tas skonis patiko. Nejaugi prades reikalauti misinuku doh.gif Ar mazylis galetu skirti skirtuma?
happy
Kajote-manau, kad vaikai skiria ka geria.. mano sesers
sunus tai gere tik viena misinuka,o kitu ne, matyt skonis
netiko..
babble
QUOTE (saltrune @ 2004 11 26, 18:58)
Skaičiau tik, kad net geriau tokius vaikus iškart mokyt gerti iš puoduko- ypač turėtų tikti tie naujieji avent, manau, juk jau didoki tie jūsų 2.gif -čia kalbu apie babble ir eglek, vistiek jau po mėnesio reiks pradėt pratint prie "žmoniško" maisto wink.gif Aišku, kantrybės reiks, bet turėtų pasisekt wink.gif

Pratinu ir prie puoduko, bet kad is puoduko geriant puse skyscio uz apykakles subega...be to, kantrybes girdant is puoduko nerealios reikia..po to ,dar vaika perrengt reikia doh.gif siaip jei tik truputi atsigert, tai geriau puodukas, bet jei nori pienu pamaitinti, tai zyyyymiai geriau, greiciau ir saugiau is buteliuko smile.gif
Akvija
Maniškė iki dabar negeria mišinuko, o taip norėtųsi kad nors kartą per dieną pagertų. rolleyes.gif Iš pradžių galvojau kad buteliuko neima išvis, bet atitaikiau buteliuką- - Canpol babies su tokia pailga ir plokščia soske ir arbatėles ir sultis pradėjo gert, o va mišinuko nė pro kur.NA kokius 50 ml. kartais išgeria, bet čia viskas.O mišinukus išbandžiau kokių 5 rūšiu.Ir dabar vis dar pratinu su NAN 2 doh.gif
babble
QUOTE (molli @ 2004 11 27, 11:07)
Iš pradžių galvojau kad buteliuko neima išvis, bet atitaikiau buteliuką- - Canpol babies su tokia pailga ir plokščia soske

As irgi visokiu firmu buteliuku ir soskiu isbandziau, o pradejo gerti irgi is Canpol babies su pailga, tokia paprasta, balta soske..gal ta pati rolleyes.gif g.gif
Akvija
QUOTE (babble @ 2004 11 27, 13:14)
As irgi visokiu firmu buteliuku ir soskiu isbandziau, o pradejo gerti irgi is Canpol babies su pailga, tokia paprasta, balta soske..gal ta pati rolleyes.gif g.gif

Buteliukas toks mažas 125 ml. su spalvotais dangteliais, o soskė tai geltona, ne silikoninė wink.gif
a79
Sėkmės pratinantis prie buteliuko, mano pilietis (dabar jam jau 9,5 mėn) taip ir nepripazino buteliuko. Laistydavomės iš puoduko. Su Avent snapeliais taip pat ilgokai vargom, bet išmokom. Dar ir dabar kartais, įdomumo dėlei, duodu buteliuką, kad pažiūrėt kaip elgsis blink.gif Akivaizdu, kad buteliukas tinkamas daiktas sukelt nemaža triukšmą, į burną net per klaidą nepakliūva.
Sėkmės. Gal Jums geriau seksis wub.gif
happy
Nu sianakt bandziau uzsimiegojusiam ikisti buteliuka-
nu nepavyko mad.gif , volioja burnoj ir viskas.
Dabar pabandziau sulciu duoti, sakau gal neskanu tas misinukas
ir del to nevalgo, tai sultis su saukstuku mielai geria, o va is buteliuko-
niekaip doh.gif
Slapux
QUOTE (eglek @ 2004 11 26, 17:36)
Jauciu kad pieno mazeja o mazius niekaip nepripazysta
buteliuko, bandziau ir avent ir chicco ir nuko, neiima ir viskas,
dabar jau net buteliuko neprisileidzia-stumia kuo tolyn nuo saves.
O taip noretusi kartais ilgeliau kur iseiti, o ir pieno kartais truksta,atsibosta valgydint kas valanda.
patarkit-aciu

As jau maniau, kad esu viena siam pasauly su toookia problema. Dukryte irgi nei is buteliuko, nei is puoduko, nei is avent puodelio su snapeliu negeria. Tiesa, bandziau ir sauksteliu-irgi nieko gero. Tik pradeda rankutem plasnot ir galvyte purtyt-zodziu niekaip neisiulau. Blogiausia, kad nei sultimis, nei arbatele kokia po pietu pagirdysi (kad mama nors viena maitinima galetu kasnors pakeist). Tai ir gyvenam kaip siamo dvynes-visur kartu. Jau praradau vilti ka nors pakeist. O del pienuko-tai gal cia tiesiog toks periodas kai apie sesta-septinta men jo sumazeja. Po to gal vel gamyba suintensyveja? Nu kaip buna apie trecia ar koki ten menesi? Nes atrodo kad ir mano pieno fabrikas pristojo...
ramuneb
aš ir panikavau, kai manoji negėrė nieko iš buteliuko ir vienokį bandžiau irkitokį, pabandyk mokyti iš puoduko su snapeliu, manajai tai patiko, kokią savaitę pasilaistė, o dabar tik siurbia su pasimėgavimu, pas mane netgi paprastas puodukas su snapeliu, kurį pavertus viskas išbėga, bet mums gana gerai sekasi, o su buteliuku buvo nekas, pakramtydavo, dantenas pasimasažuodavo ir susinervindavo, pabandykit iš puoduko
Fikas
Mano Sunui 8 menesiai. Neeme buteliuko ne kiek. Soske ima gerai. Pradejau duoti is puoduko. Galima su saukstuku. Bet geriausia is puoduko su snapeliu. Pradzioje kaip is saukstuko, po maza gurksneli. Po menesio gere puikiausiai is puoduko. clap_1.gif
Jei neima ir nevarkite. O tai paskui irgi problema. Vyresniam mano 2.3 metuku, negaliu atpratinti nuo buteliuko, kur eina visur jo reikia. sad.gif
happy
Nupirkau pries pora dienu ta puoduka su snapeliu kur
neisilieja, tai maniskis tik smegenis su tuo snapu zulina,
o kad patraukti nedaeina.. bet vis duodu kasdiena-gal susiprotes doh.gif
spurgele
as tai savo tokia problemele jau du menesiai kaip isprendusi, bet prisikankinau iki to laiko laugh.gif thumbup.gif is puodelio tai mano vyrukas nuo kokiu septyniu menesiu geria, ne is to su snapeliu jis tu nepripazysta na nebent jie labai graziai krenta kai meta arba graziai laistosi laugh.gif su vyru net nerizikavome brangu buteliuka pirkti, nes galvojam tik pinigus ismesime jei negers. taip ir buvo is pat pradziu, bet po kokiu triju savaiciu as buvau islekusi pasizmoneti visai dieneliai, tai ta diena ivyko artimesnis susipazinimas su buteliuku, kita diena as dar nezinojau kad tas buteliukas (tarp kitko canpola firmos) jau yra naudojamas pagal paskirti norejau auksciau padeti, kad nesimetytu, tai musu mazis kai pakele man veja doh.gif doh.gif doh.gif iskarto net nesupratau kas darosi laugh.gif tada jis man parode ko jam reikia laugh.gif bet naktimis vistiek pripazindavo tik naturalu produkta is mamytes laugh.gif doh.gif bet va jau sesios paros kaip ir diena ir nakti naudojamas buteliukas thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
vanesiux
Laba,
As irgi turejau tokia problemele, nes pienuko eme staigiai mazeti o vaikucio poreikis smarkiai augti. blink.gif Tad teko i pagalba pasitelkti buteliuka,is pradziu vaikas visiskai nepripazino buteliuko, bet paskui turbut pajaute, kad nieko nebus tad teko priprasti. Bandykite duoti kai vaikas jau labai alkanas ,geriause vakare po maudymo,(bent maniske tada alkaniause). Tiesa dar galit padandyti apgauti 2 budais:1 tai duoti valgyti is buteliuko priglaudus kuo arciau krutines,2 duoti pirma krutine o paskui staigiai ikisti buteliuka, ir zinokit bet jau maniske tai nespedavo susigaugyti ir pradedavo traukti is buteliuko... biggrin.gif Isbandziau is pradiu daug buteliuku,bet jei tiko tik avent. Daug, daug kantrybes jums.
Akvija
QUOTE(vanesiux @ 2004 12 02, 14:43)
Tiesa dar galit padandyti apgauti 2 budais:1 tai duoti valgyti is buteliuko priglaudus kuo arciau krutines,2 duoti pirma krutine o paskui staigiai ikisti buteliuka, ir zinokit bet jau maniske tai nespedavo susigaugyti ir pradedavo traukti is buteliuko... biggrin.gif  Isbandziau is pradiu daug buteliuku,bet jei tiko tik avent. Daug, daug kantrybes jums.
*

Bandžiau ir aš taip apgauti.Pirmuskartus pavyko, o trečią` kart spjovė buteliuką` lauk ir neėmė nei papo nei buteliuko ir rėkė kokį pusvalnndį blink.gif Kol vėl paėmė papuką rolleyes.gif Supyko mat mergina ir įsižeidė biggrin.gif
dianuska
Ir as cia galeciau pavardinti visokiu budu, kaip bandziau savo dukra ikalbeti buteliuka imti doh.gif Naima iki siol, o pienas labai liesas ir mazai svorio priaugineja. Pieno turiu pakankamai. Krutine nuolat kieta, nespeju iklotu keisti...bet, kad pienas net melsvas sad.gif
Isbandziau ivairius buteliukus, puodeliu, ivairius budus....veltui. Bet dar vis bandysiu, nes reikia kazka daryti, pienas labai nekoks unsure.gif
Be to, maniske nezino ka su tuo buteliuku daryti, ji neima ir soskes doh.gif sad.gif O is puoduko(paprasto) begantis pienas ja erzina, tada isiverkia.
Akvija
QUOTE(dianuska @ 2005 01 07, 14:26)
Ir as cia galeciau pavardinti visokiu budu, kaip bandziau savo dukra ikalbeti buteliuka imti doh.gif Naima iki siol, o pienas labai liesas ir mazai svorio priaugineja. Pieno turiu pakankamai. Krutine nuolat kieta, nespeju iklotu keisti...bet, kad pienas net melsvas sad.gif 
Isbandziau ivairius buteliukus, puodeliu, ivairius budus....veltui. Bet dar vis bandysiu, nes reikia kazka daryti, pienas labai nekoks unsure.gif
Be to, maniske nezino ka su tuo buteliuku daryti, ji neima ir soskes doh.gif  sad.gif O is puoduko(paprasto) begantis pienas ja erzina, tada isiverkia.
*

Dianuska, tavo pienukas tikrai ne per liesas, o yra toks kokio reikia tavo vaikučiui.Tik jis iš pradžių bėga melsvas ir skystesnis, kad vaikutis pagertų, o po to jis darosi tirštesnis ir vaikutis pavalgo.O svorio vaikutis per mėnesį gali priaugti ir 500g.Svarbu kad ūgis atitiktų svorį.Duok dažniau krūtį žįsti ir jos bus minkštesnės ir vaikutis bus patenkntas wink_3.gif
lengvute
mums apie 2mėn, vakar pastebėjau, kad jau irgi mano rykliukei reikia po 40-50g. papildomai maistelio, daviau iš avent buteliuko, keletą sekundžių kreivai žiūrėjo, tik pagraužė įtariai soskę kaip žinduką, bet po poros minučių jau ėmė traukt liuksiškai thumbup.gif , aš dar pridedu jai prie veido savo ranką, kad jaustųsi kontaktas.
jurate19
susiduriau su rimta problema,sunus negeria pieno is buteliuko per soske,bandziau ir savo piena duoti,ir kiti seimos nariai bande,iseidavau isvis is namu,bet atsisako ir baigta,net vandenuko,arbateles ar sulciu negalima taip isiulyti,o is stiklines geria,bet zinot koks tai gerimas 5 men. kudikio g.gif maitinu pilnai dar krutimi,bet uz menesio griztu i darba,reikia mirk gyvenk ismokyti gerti is buteliuko,gal kas zino kokiu receptu tam???? g.gif
mini
Viena iš priežaščių kodėl jis neipranta gerti iš buteliuko gali buti ta, kad jam netinka buteliuko vadinama soskė. Savo vienai iš merginų buvau nupirkus Avant buteliuką ir niekaip iš jo negėrė schmoll.gif , nes tas čiulptukas buvo jai kietas, o kai pakeičiau buteliuką į paprasta su minkštesniu čiulptuku tai iškart išmoko iš jo gert. Dar gali pradėt mokyti gerti iš kūdikio puodelio su snapeliu. Mūsų pirmoji mergina net nežinojo kas yra buteliukas. Ją baigdama maitint pasiūliau buteliuką, o ji žiurėjo į mane apvaliom akim blink.gif ir negėrė. Po to pradėjom mokytis gert iš kūdykių puodelio. Pradžioje buvo visko ir pilvas šlapias cool.gif , bet po kurio laiko išmoko ir nebuvo jokių problemų smile.gif
leuleu
Maniškis taip pat nemoka iš buteliuko, geria tik iš puodelio su snapeliu tongue.gif Ir kuo toliau, tuo mažiau apsilaisto tongue.gif Aš manau, kad tai - privalumas, juk kitos vargsta negalėdamos išmokyti gerti iš puoduko tongue.gif
Kazimiera d'Artanjan
Aš irgi išmokinau gerai iš puodelio gerti ir su snapeliu ir tik tada išmoko iš bonkutės. Bet jau nebereikia smile.gif
Drum
Aš irgi čiulptuką pakeičiau į guminį (minkštesnį). ir sėkmingai dabar geriam iš buteliuko thumbup.gif
jurate19
teks dar vis bandyt ir bandyt is puoduko su snapeliu,nors jau simta kart tai darem,na o soskes tai visokias bandziau niekas nepadejo cool.gif
lengvute
sveikos, aš irgi pati dar maitinu ir tik retkarčiais tenka palikt mažulę vyrui, bet taikau tą metą, kai ją tyrele reikia maitint, tuomet lengviau susitariam, mielai valgo, o mišinuko nei arbatėlių iš Avent buteliuko irgi neįduosi, galvoju tik nupirkt dar rankenėles, duot vaikui dažniau juo pažsaist ir nupirkt soskytę su daugiau skylučių, gal pavyks tada.O kol kas tai arbatėlę pvz. nuo kosulio girdydavau šaukšteliu blush2.gif .Kad vaikas neapsipiltų yra Tindi rindi tokie su rankovytėm neperšlapami seilinukai už 20lt., arba galima nupirkt tokį kietą su kišenėle be rankovyčių, pigūs yra dabar kaip tik Maximose.
mutantė
aš tai ilgau rinkaus buteliuką iš jo ne tik gerti mėgsta, bet ir labai mėgsta pažaisti su juo
jurate19
QUOTE(mutantė @ 2005 04 29, 09:53)
aš tai ilgau rinkaus buteliuką iš jo ne tik gerti mėgsta, bet ir labai mėgsta pažaisti su juo
*

o kaip tas buteliukas atrodo? unsure.gif
lengvute
pastarosiom dienom viską bandau, kad galėčiau ryt vyrui vaikutį palikt pusdieniui, taigi, nupirkau Avent buteliukui kitą soskytę, reguliuojamą, kur galima pasirinkt 1,2 arba 3 lašus, vistiek netinka, negeria, tada bandė vyras iš puoduko su skylutėm girdyt, negeria, šaukšteliu-irgi ne, košmaras unsure.gif , duodu pažaist su puodeliu, nenori schmoll.gif .Gal bandyt kitą buteliuką (Nuko, Chicco ar kt.) su kitokios formos soskyte, nu bet visų rūšių, kokių yra pasiūla, nepripirksi, ką patartumėt g.gif
Gajka
Koks pravalas, mano irgi negeria is buteliuko, o as irgi ta susikt... Aventa turiu. Bet as mat vandenuko bandziau duoti ir nesaldzios arbateles, tai galvojau kad jam neskanu. nors buvo man tokiu itarimu, nes pvz mano tai jokiu ciulptuku neime, tik kai suejo 5men nupirkom Nuk firmos, tokius minkstus rudus ir didesnius negu pagal amziu reiketu, ir ka jus sau galvojat- dabar pries miega visada ima, jokiu problemu. tai visai tikiu kas ir su buteliuku soskem tas pats. o ar gerai kad geria per ta snapeli? nuo kokio amziaus galima taip duoti?
jurate19
nupirkau siandien buteliuka chiko firmos,su latexso(guminem) soskemis,toks lenktas ir is abieju galu atsisuka,ir ka jus manot,geria thumbup.gif ,nors padejau daug pinigu,bet visai nesigailiu,vienas vargas atkrito thumbup.gif
ridzis
Kokio amziaus leliukams jus jau duodavot puoduka su snapeliu, nes mano maziui dabar trys su puse men., buteliuko irgi neima, o as noreciau ji kartais su vyru palikti g.gif
TINA316
ax.gif SVEIKI!!!
Savo sunui taip pat ilgai negalejau isiulyti buteliuko, nors ciulptuka ir naudojom. Keitem buteliuko soskes forma- bet tai napadejo. 4u.gif 8 men. teko gultis i ligonine ir gerti daug skysciu. Tuomet ir issisprende si problema.
Manau, kad jei vaikas labai nores gerti- prades imti buteliuka. Bet gal butu geriau pratinti iskarto gerti is specialaus puopduko.SEKMES!!! thumbup.gif
neli
Mažajam tai jau nuo 1 mėn. pasiūlydavau retkarčiais buteliuką, tai lengvai priprato prie jo, gal tiesiog anksčiau reikia juos pratinti. Tai vargo nebuvo, ir dabar mielai ima ir buteliuką, ir papuką. O puodelį su snapeliu pabandėm nuo 6 mėn. Iš pradžių net nesuprato, kas tai per daiktas ir ką su juo daryti, bet paskui apgavau: pasiūliau saldžios arbatėlės, tai tiko.
gutė pinkutė
nezinau ka daryt mano vaikui neuzilgo 6 menesiai o jis niekaip negeria iskyrus mano piena nei is buteliuko nei is puodelio bandziau ir sauksteliu o jis viska kaip ir ispjauna neryja neisivaizduoju ka jau daryt gal buvot kurti susidurus
mutantė
Pasidlinsiu patirtim, manoji negerė negerė iš buteliuko gal prisikankinau kokius 3 mėn, paskui daviau Kubus sulčių žinoma išpradžių įgrūdau per prievartą, bet kaip ji gerė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o aš galvojau buteliukus nurašyt, na dabar dar arbatytės 50 ml išgerė, o pienelio tik 20 ml įsiūlau, bet skaitau tai labai gerai, nes seniau visai nieko negalėjau duoti
Neringa78
laba
matau,kad ta problema dėl buteliukų ne pas mane vieną tongue.gif , nors nusiraminau paskaičius biggrin.gif , nes galvojau, kad tik mano vaikas vienos toks blogas, o dar ir močiutės niekaip nesupranta, kaip čia vaikas iš buteliuko negeria ir soskės nečiulpia blink.gif
atidarysiu joms šį puslapį ir tegul skaito, kad baigtų man smegenis pudrinti biggrin.gif
sėkmės ir kantrybės visoms mamytėms su buteliukais drinks_cheers.gif
erikaina
labutis visoms smile.gif

Turiu beda ir nezinau kaip ja isspresti,gal kam taip buvo.Mano sunaiteliui jau 6men.ir jis neima buteliuko,su soske visiskai neikisi,o su tuo gertuku kartais patruakia,bet ir tai tik sultis.O as jau kaip ir noreciau baigti maitinti,ir dar jis turi jau 3 dantukus ir labai jau megsta kandziotis sad.gif
Tai va beda tame kaip pripratinti vaika prie gertuves,nes manau,kad su soske buteliuko jis neims,nes ir ciulptuko neima sad.gif
Jei kas nors esate su tai susidure parasykit,ka daryti,labai aciu mirksiukas.gif

P.s. isbandem visu firmu visu,formu ciulptukus ir buteliukus,niekas netiko sad.gif

erikele
Lygiai ta pati problema pas mane. Nieko neima nei buteliuko, nei gertuvės, nei soskės. Viską išbandėm. Pirkom ir soskes, ir buteliukus brangius "Avento", pigius Maximoj, nei vienų neima. Graužia soskių galą vietoj kramtuko. Iš paprasto puodelio spingsta. Labai lauksiu ir aš patarimų.
mini
Mūsų pirmoji mergina taip pat nežino kas yra buteliukas ax.gif Tiesa aš prie jo bandžiau pripratint kai ji buvo 7 mėn, bet ji tik žiurėjo į mane blink.gif nesuprasdama ko aš iš jos noriu. Tada pabandžiau duoti iš puodelio su snapeliu. Pradžioje žinoma kurį laiką buvo kiekviena kart šlapias pilvas, bet kai išmoko buvo visai šaunu ir nereikėjo nuo buteliuko atpratint smile.gif . Dabar galvoju g.gif gal jei bučiau buvus kantresnė gal ji išalkus butu ėmus gert iš buteliuko, dabar jau nesužinosiu biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.