as irgi zindau savo dukra. buteliuko ne is tolo nepripazino. uztai per mensi sugebejau ismokinti gerti is avent puodelio su snapeliu
Maitinami iš krūties vaikai dažnai nenori gerti iš buteliukų. Jei išbandėte įvairius žindukus, tuomet pabandykite girdyti iš specialių puodelių, pvz. AVENT puodelio su snapeliu.
Jauciu kad pieno mazeja o mazius niekaip nepripazysta
buteliuko, bandziau ir avent ir chicco ir nuko, neiima ir viskas, dabar jau net buteliuko neprisileidzia-stumia kuo tolyn nuo saves. O taip noretusi kartais ilgeliau kur iseiti, o ir pieno kartais truksta,atsibosta valgydint kas valanda. patarkit-aciu
Eglek,
o as pasigirsiu - vakar Meda pirmakart is buteliuko patrauke Juk tavo Dovydas ciulpia soske, tai turetu ir buteliuka imti...as jau irgi vilti buvau praradusi, bet vakar gal po gero menesio vel pabandziau ir oba - valgo is buteliuko
Nu Babble cia tai naujienos
O koky misinuka duodi? gal sakau jam ne soske o misinukas nepatinka? Nes vakar nupirkau chicco buteliuka ir pirma kart padaviau, tai pora kartu patrauke,bet daugiau tai ne, siandien jau ne buteliuko matyt nenori, nekalbu apie tai, kad ragautu kas jame.
Maniskis jau vakar nakti ant tecio ranku is buteliuko valge. Norejau pamiegoti ilgiau, tai nusitraukiau pienuka ir palikau vyrui. Is pradziu sake, kad nepripazino buteliuko, bet alkis, pienuko kvapas ir vyro kantrybe padare savo - mazylis pavalge. Gal reikia bandyti nakti buteliuka duoti, kai vaikas apsimiegojes ir labai alkanas po ilgesnio miego?
vakar po pusdienio melzimo savo pieno kazkiek daviau...o siandien pabandymui skysto tutelio...bet nemanau, kad duosiu tuteli, jei jau nuolat prireiktu misinuko
as tai isiuliau butelka, kai budinejo is miego, tai ne tokia sustra buvo ir apgavau
Nu sianakt bandysiu... o saves melzti turbut nebandysiu,
toks vaizdas, kad cisterniukai pustusciai...
pas mane tokia pati problema, mergina pripažįsta tik papuką
man su mazaja tas pats, neima ji buteliuko ir viskas, nors vyras kazkaip jai dar isiulo
As saviskiui duodu buteliuka kiekviena diena (viena karta dienoj). Pati pirma karta kai pabandziau, jokiu problemu nebuvo
Bet dabar buna dienu, kad uzsioziuoja ir neima. Pvz: siandien taip atsitiko. Nieko nesupratau Paprastai as jam duodu savo nutraukta pienuka. Tik vakar taip isejo, kad daviau misinuka (similaka). Itariu, kad jam tas skonis patiko. Nejaugi prades reikalauti misinuku
Kajote-manau, kad vaikai skiria ka geria.. mano sesers
sunus tai gere tik viena misinuka,o kitu ne, matyt skonis netiko..
Pratinu ir prie puoduko, bet kad is puoduko geriant puse skyscio uz apykakles subega...be to, kantrybes girdant is puoduko nerealios reikia..po to ,dar vaika perrengt reikia
Maniškė iki dabar negeria mišinuko, o taip norėtųsi kad nors kartą per dieną pagertų.
As irgi visokiu firmu buteliuku ir soskiu isbandziau, o pradejo gerti irgi is Canpol babies su pailga, tokia paprasta, balta soske..gal ta pati
Buteliukas toks mažas 125 ml. su spalvotais dangteliais, o soskė tai geltona, ne silikoninė
Sėkmės pratinantis prie buteliuko, mano pilietis (dabar jam jau 9,5 mėn) taip ir nepripazino buteliuko. Laistydavomės iš puoduko. Su Avent snapeliais taip pat ilgokai vargom, bet išmokom. Dar ir dabar kartais, įdomumo dėlei, duodu buteliuką, kad pažiūrėt kaip elgsis
Sėkmės. Gal Jums geriau seksis
Nu sianakt bandziau uzsimiegojusiam ikisti buteliuka-
nu nepavyko Dabar pabandziau sulciu duoti, sakau gal neskanu tas misinukas ir del to nevalgo, tai sultis su saukstuku mielai geria, o va is buteliuko- niekaip
As jau maniau, kad esu viena siam pasauly su toookia problema. Dukryte irgi nei is buteliuko, nei is puoduko, nei is avent puodelio su snapeliu negeria. Tiesa, bandziau ir sauksteliu-irgi nieko gero. Tik pradeda rankutem plasnot ir galvyte purtyt-zodziu niekaip neisiulau. Blogiausia, kad nei sultimis, nei arbatele kokia po pietu pagirdysi (kad mama nors viena maitinima galetu kasnors pakeist). Tai ir gyvenam kaip siamo dvynes-visur kartu. Jau praradau vilti ka nors pakeist. O del pienuko-tai gal cia tiesiog toks periodas kai apie sesta-septinta men jo sumazeja. Po to gal vel gamyba suintensyveja? Nu kaip buna apie trecia ar koki ten menesi? Nes atrodo kad ir mano pieno fabrikas pristojo...
aš ir panikavau, kai manoji negėrė nieko iš buteliuko ir vienokį bandžiau irkitokį, pabandyk mokyti iš puoduko su snapeliu, manajai tai patiko, kokią savaitę pasilaistė, o dabar tik siurbia su pasimėgavimu, pas mane netgi paprastas puodukas su snapeliu, kurį pavertus viskas išbėga, bet mums gana gerai sekasi, o su buteliuku buvo nekas, pakramtydavo, dantenas pasimasažuodavo ir susinervindavo, pabandykit iš puoduko
Mano Sunui 8 menesiai. Neeme buteliuko ne kiek. Soske ima gerai. Pradejau duoti is puoduko. Galima su saukstuku. Bet geriausia is puoduko su snapeliu. Pradzioje kaip is saukstuko, po maza gurksneli. Po menesio gere puikiausiai is puoduko.
Jei neima ir nevarkite. O tai paskui irgi problema. Vyresniam mano 2.3 metuku, negaliu atpratinti nuo buteliuko, kur eina visur jo reikia.
Nupirkau pries pora dienu ta puoduka su snapeliu kur
neisilieja, tai maniskis tik smegenis su tuo snapu zulina, o kad patraukti nedaeina.. bet vis duodu kasdiena-gal susiprotes
as tai savo tokia problemele jau du menesiai kaip isprendusi, bet prisikankinau iki to laiko
Laba,
As irgi turejau tokia problemele, nes pienuko eme staigiai mazeti o vaikucio poreikis smarkiai augti. QUOTE(vanesiux @ 2004 12 02, 14:43) Tiesa dar galit padandyti apgauti 2 budais:1 tai duoti valgyti is buteliuko priglaudus kuo arciau krutines,2 duoti pirma krutine o paskui staigiai ikisti buteliuka, ir zinokit bet jau maniske tai nespedavo susigaugyti ir pradedavo traukti is buteliuko... Bandžiau ir aš taip apgauti.Pirmuskartus pavyko, o trečią` kart spjovė buteliuką` lauk ir neėmė nei papo nei buteliuko ir rėkė kokį pusvalnndį
Ir as cia galeciau pavardinti visokiu budu, kaip bandziau savo dukra ikalbeti buteliuka imti
Isbandziau ivairius buteliukus, puodeliu, ivairius budus....veltui. Bet dar vis bandysiu, nes reikia kazka daryti, pienas labai nekoks Be to, maniske nezino ka su tuo buteliuku daryti, ji neima ir soskes QUOTE(dianuska @ 2005 01 07, 14:26) Ir as cia galeciau pavardinti visokiu budu, kaip bandziau savo dukra ikalbeti buteliuka imti Isbandziau ivairius buteliukus, puodeliu, ivairius budus....veltui. Bet dar vis bandysiu, nes reikia kazka daryti, pienas labai nekoks Be to, maniske nezino ka su tuo buteliuku daryti, ji neima ir soskes Dianuska, tavo pienukas tikrai ne per liesas, o yra toks kokio reikia tavo vaikučiui.Tik jis iš pradžių bėga melsvas ir skystesnis, kad vaikutis pagertų, o po to jis darosi tirštesnis ir vaikutis pavalgo.O svorio vaikutis per mėnesį gali priaugti ir 500g.Svarbu kad ūgis atitiktų svorį.Duok dažniau krūtį žįsti ir jos bus minkštesnės ir vaikutis bus patenkntas
mums apie 2mėn, vakar pastebėjau, kad jau irgi mano rykliukei reikia po 40-50g. papildomai maistelio, daviau iš avent buteliuko, keletą sekundžių kreivai žiūrėjo, tik pagraužė įtariai soskę kaip žinduką, bet po poros minučių jau ėmė traukt liuksiškai
susiduriau su rimta problema,sunus negeria pieno is buteliuko per soske,bandziau ir savo piena duoti,ir kiti seimos nariai bande,iseidavau isvis is namu,bet atsisako ir baigta,net vandenuko,arbateles ar sulciu negalima taip isiulyti,o is stiklines geria,bet zinot koks tai gerimas 5 men. kudikio
Viena iš priežaščių kodėl jis neipranta gerti iš buteliuko gali buti ta, kad jam netinka buteliuko vadinama soskė. Savo vienai iš merginų buvau nupirkus Avant buteliuką ir niekaip iš jo negėrė
Maniškis taip pat nemoka iš buteliuko, geria tik iš puodelio su snapeliu
Aš irgi išmokinau gerai iš puodelio gerti ir su snapeliu ir tik tada išmoko iš bonkutės. Bet jau nebereikia
Aš irgi čiulptuką pakeičiau į guminį (minkštesnį). ir sėkmingai dabar geriam iš buteliuko
teks dar vis bandyt ir bandyt is puoduko su snapeliu,nors jau simta kart tai darem,na o soskes tai visokias bandziau niekas nepadejo
sveikos, aš irgi pati dar maitinu ir tik retkarčiais tenka palikt mažulę vyrui, bet taikau tą metą, kai ją tyrele reikia maitint, tuomet lengviau susitariam, mielai valgo, o mišinuko nei arbatėlių iš Avent buteliuko irgi neįduosi, galvoju tik nupirkt dar rankenėles, duot vaikui dažniau juo pažsaist ir nupirkt soskytę su daugiau skylučių, gal pavyks tada.O kol kas tai arbatėlę pvz. nuo kosulio girdydavau šaukšteliu
aš tai ilgau rinkaus buteliuką iš jo ne tik gerti mėgsta, bet ir labai mėgsta pažaisti su juo
pastarosiom dienom viską bandau, kad galėčiau ryt vyrui vaikutį palikt pusdieniui, taigi, nupirkau Avent buteliukui kitą soskytę, reguliuojamą, kur galima pasirinkt 1,2 arba 3 lašus, vistiek netinka, negeria, tada bandė vyras iš puoduko su skylutėm girdyt, negeria, šaukšteliu-irgi ne, košmaras
Koks pravalas, mano irgi negeria is buteliuko, o as irgi ta susikt... Aventa turiu. Bet as mat vandenuko bandziau duoti ir nesaldzios arbateles, tai galvojau kad jam neskanu. nors buvo man tokiu itarimu, nes pvz mano tai jokiu ciulptuku neime, tik kai suejo 5men nupirkom Nuk firmos, tokius minkstus rudus ir didesnius negu pagal amziu reiketu, ir ka jus sau galvojat- dabar pries miega visada ima, jokiu problemu. tai visai tikiu kas ir su buteliuku soskem tas pats. o ar gerai kad geria per ta snapeli? nuo kokio amziaus galima taip duoti?
nupirkau siandien buteliuka chiko firmos,su latexso(guminem) soskemis,toks lenktas ir is abieju galu atsisuka,ir ka jus manot,geria
Kokio amziaus leliukams jus jau duodavot puoduka su snapeliu, nes mano maziui dabar trys su puse men., buteliuko irgi neima, o as noreciau ji kartais su vyru palikti
Savo sunui taip pat ilgai negalejau isiulyti buteliuko, nors ciulptuka ir naudojom. Keitem buteliuko soskes forma- bet tai napadejo. Manau, kad jei vaikas labai nores gerti- prades imti buteliuka. Bet gal butu geriau pratinti iskarto gerti is specialaus puopduko.SEKMES!!!
Mažajam tai jau nuo 1 mėn. pasiūlydavau retkarčiais buteliuką, tai lengvai priprato prie jo, gal tiesiog anksčiau reikia juos pratinti. Tai vargo nebuvo, ir dabar mielai ima ir buteliuką, ir papuką. O puodelį su snapeliu pabandėm nuo 6 mėn. Iš pradžių net nesuprato, kas tai per daiktas ir ką su juo daryti, bet paskui apgavau: pasiūliau saldžios arbatėlės, tai tiko.
nezinau ka daryt mano vaikui neuzilgo 6 menesiai o jis niekaip negeria iskyrus mano piena nei is buteliuko nei is puodelio bandziau ir sauksteliu o jis viska kaip ir ispjauna neryja neisivaizduoju ka jau daryt gal buvot kurti susidurus
Pasidlinsiu patirtim, manoji negerė negerė iš buteliuko gal prisikankinau kokius 3 mėn, paskui daviau Kubus sulčių žinoma išpradžių įgrūdau per prievartą, bet kaip ji gerė
laba
matau,kad ta problema dėl buteliukų ne pas mane vieną atidarysiu joms šį puslapį ir tegul skaito, kad baigtų man smegenis pudrinti sėkmės ir kantrybės visoms mamytėms su buteliukais
labutis visoms
Turiu beda ir nezinau kaip ja isspresti,gal kam taip buvo.Mano sunaiteliui jau 6men.ir jis neima buteliuko,su soske visiskai neikisi,o su tuo gertuku kartais patruakia,bet ir tai tik sultis.O as jau kaip ir noreciau baigti maitinti,ir dar jis turi jau 3 dantukus ir labai jau megsta kandziotis Tai va beda tame kaip pripratinti vaika prie gertuves,nes manau,kad su soske buteliuko jis neims,nes ir ciulptuko neima Jei kas nors esate su tai susidure parasykit,ka daryti,labai aciu P.s. isbandem visu firmu visu,formu ciulptukus ir buteliukus,niekas netiko
Lygiai ta pati problema pas mane. Nieko neima nei buteliuko, nei gertuvės, nei soskės. Viską išbandėm. Pirkom ir soskes, ir buteliukus brangius "Avento", pigius Maximoj, nei vienų neima. Graužia soskių galą vietoj kramtuko. Iš paprasto puodelio spingsta. Labai lauksiu ir aš patarimų.
Mūsų pirmoji mergina taip pat nežino kas yra buteliukas
|