Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažo pagyrų puodas - 2
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Faustule
Atidarau naują temą bigsmile.gif
Papildyta:
Na ir bandau pasirodyti ax.gif
Pradžia buvo mėnuo ar du atgal. Nedrąsu, bet rodau savo, kaip kažkas čia taikliai išsireiškė, peckeliones ax.gif
http://public.fotki.com/faustule/mano-dekupaas/
Laukiu vertinimų ir patarimų 4u.gif
agneda
Sveikos,

Rodausi savo dezute smile.gif

user posted image; user posted image; user posted image; user posted image
Faustule
[quote=agneda,2008 11 18, 11:38]
Sveikos,

Rodausi savo dezute smile.gif

labai daili. nesimato ar daryta su itrukimais? ar tik patrinta?
tokios pat formos siuo metu darau:) tik be rankeneliu
zyliukas
QUOTE(agneda @ 2008 11 18, 12:38)
Sveikos,

Rodausi savo dezute  smile.gif

*

labai lanbai grazu, saunuole drinks_cheers.gif mano stiliuko tokia smile.gif
beje kur tokia dezute gavi? labaui graziso formos ir ta rankemnele labai labai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Faustule @ 2008 11 18, 12:24)
Atidarau naują temą  bigsmile.gif
Papildyta:
Na ir bandau pasirodyti  ax.gif
Pradžia buvo mėnuo ar du atgal. Nedrąsu, bet rodau savo, kaip kažkas čia taikliai išsireiškė, peckeliones  ax.gif
http://public.fotki.com/faustule/mano-dekupaas/
Laukiu vertinimų ir patarimų  4u.gif
*

labai dailu tikrai, arbatine labai superine gavosi. paskilinejimai superiniai drinks_cheers.gif
o kas ten per daigtelis kur dama su kaciuku? ziurejau ziurejau niekaip nesuprantu. g.gif bet irgi labai grazu. Zodziu pirmi pakleckojimai labai vyke, ir pirmyn toliau. gerai rankele dirba mirksiukas.gif
Faustule
QUOTE(zyliukas @ 2008 11 18, 12:21)
labai lanbai grazu, saunuole  drinks_cheers.gif  mano stiliuko tokia smile.gif
beje kur tokia dezute gavi? labaui graziso formos ir ta rankemnele labai labai  wub.gif
Papildyta:
labai dailu tikrai, arbatine labai superine gavosi. paskilinejimai superiniai  drinks_cheers.gif
o kas ten per daigtelis kur dama su kaciuku? ziurejau ziurejau niekaip nesuprantu.  g.gif  bet irgi labai grazu. Zodziu pirmi pakleckojimai labai vyke, ir pirmyn toliau. gerai rankele dirba  mirksiukas.gif
*

Ačiū ačiū. Tas daiktelis kur dama su kaciuku, tai elementari 2009 m. uzrasu knyga thumbup.gif Padariau draugei (kamputyje ir jos inicialai), kuri kasdien kai ka registruoti turi tokioje uzrasineje smile.gif
Papildyta:

Zyliuk, dabar paziurejau tavo darbus (superiniai thumbup.gif ), ogi tie patys motyvai irgi panaudoti:) drinks_cheers.gif
agneda
[quote=zyliukas,2008 11 18, 14:21]
labai lanbai grazu, saunuole drinks_cheers.gif mano stiliuko tokia smile.gif
beje kur tokia dezute gavi? labaui graziso formos ir ta rankemnele labai labai wub.gif
Papildyta:

aciu

parsisiunciau is Senasnaujas
tik siuo metu ten viskas issluota smile.gif
zyliukas
QUOTE(Faustule @ 2008 11 18, 13:47)
Ačiū ačiū. Tas daiktelis kur dama su kaciuku, tai elementari 2009 m. uzrasu knyga  thumbup.gif  Padariau draugei (kamputyje ir jos inicialai), kuri kasdien kai ka registruoti turi tokioje uzrasineje  smile.gif
Papildyta:

Zyliuk, dabar paziurejau tavo darbus (superiniai thumbup.gif ), ogi tie patys motyvai irgi panaudoti:)  drinks_cheers.gif
*

aha raktine dariau su ta dama su kaciuku.
o kaip darei uzrasu knygutes tas vietas kur sulenkimai, nenubyres ten dazai?
nuo lankstymosi.
lashelis
Ir aš noriu prisijungti prie jūsų.Prisistatau-esu dekupažistė-peckelistė ax.gif Mano dekupažas toks iš reikalo lotuliukas.gif ,nusibosta seni daiktai,norisi kažko naujo pvz.:sena lempelė su nauja suknele
user posted image

O čia tiesiog sieną vaikai nupeckiojo,nebenusiplovė,tai nudekupažinau ax.gif
user posted image
tai tiek
Faustule
QUOTE(zyliukas @ 2008 11 18, 14:40)
aha raktine dariau su ta dama su kaciuku.
o kaip darei uzrasu knygutes tas vietas kur sulenkimai, nenubyres ten dazai?
nuo lankstymosi.
*

tikrai nezinau ar nenubyres lotuliukas.gif Lakavau ne karta. Reiks po keliu menesiu paziureti:)
deimushka
agneda , Faustule thumbup.gif Labai grazu wub.gif
*Mulate*
QUOTE(lashelis @ 2008 11 18, 14:40)
...
O čia tiesiog sieną vaikai nupeckiojo,nebenusiplovė,tai nudekupažinau ax.gif
user posted image
tai tiek
*

labai grazu bigsmile.gif norejau paklaust kaip dekupazinai siena,ar tai trafaretas ar tiesiog issikarpei motyvus ant balto popieriaus? ax.gif
lashelis
Sieną nudekupažinau su servetėle,dažiau sieną baltai,po to klijavau motyvus,o po to dažiau bordo spalva ir lakavau,galima gal ir kitaip blush2.gif aš tik taip temoku blush2.gif
*Mulate*
QUOTE(lashelis @ 2008 11 18, 16:27)
Sieną nudekupažinau su servetėle,dažiau sieną baltai,po to klijavau motyvus,o po to dažiau bordo spalva ir lakavau,galima gal ir kitaip blush2.gif aš tik taip temoku blush2.gif
*

dar paklausiu smile.gif o motyvai kirpti is baltos serveteles? ar jei visiskai balti ar tik taip atrodo? ir kaip pavyko dazant ant virsaus birdo spalvyte neuztepliot tu gelyciu? blush2.gif ax.gif
Linute:)
Faustule, labai patiko tavo damu dezute thumbup.gif
LT saulele
Parodysiu savo pora darbelių smile.gif :

Diiidelis veidrodis, per visą sieną, net negalėjau "cielo" nufotografuot huh.gif , tikras šeimos darbas drinks_cheers.gif : vyras rėmą sukalė, aš klijavau, mažiukas irgi paslapčiom priklijavo kai kur biggrin.gif ... Patiko tie žemėlapiai, tai dar ir stalą prie to pačio virtuvinį padariau hihihi.gif hihihi.gif , tik net nenufotografavau....

user posted image

O čia toks nelabai tikras dekupažas hihihi.gif , nes dariau su rub-on lipdukais, tik papildomai piešiau, ko man trūko: šviesaforų, raidelių, skaičiukų ir kt. Ir pervilkau medžiagą didis.gif .. Svarbiausia, kad mažylio norus įvykdžiau assa.gif

user posted image
88888888
blink.gif blink.gif čia nuolat pildoma galerija on-line blink.gif blink.gif vienas darbas už kitą gražesnis ,o kiek išradingumo blink.gif aš jau nespėju sekti darbų blink.gif kaip dabar pagirt kiekvieną g.gif blink.gif
Taigi, čia jums, visoms user posted image
zyliukas
QUOTE(LT saulele @ 2008 11 18, 18:45)
Parodysiu savo pora darbelių  smile.gif :

Diiidelis veidrodis, per visą sieną, net negalėjau "cielo" nufotografuot  huh.gif , tikras šeimos darbas  drinks_cheers.gif : vyras rėmą sukalė, aš klijavau, mažiukas irgi paslapčiom priklijavo kai kur  biggrin.gif ... Patiko tie žemėlapiai, tai dar ir stalą prie to pačio virtuvinį padariau  hihihi.gif  hihihi.gif , tik net nenufotografavau....
O čia toks nelabai tikras dekupažas  hihihi.gif , nes dariau su rub-on lipdukais, tik papildomai piešiau, ko man trūko: šviesaforų, raidelių, skaičiukų ir kt. Ir pervilkau medžiagą didis.gif .. Svarbiausia, kad mažylio norus įvykdžiau  assa.gif

*

nu veidrodis labai labai grazus, o ir kedute igavo savo "veida" smile.gif
saunuole drinks_cheers.gif
meilikatyte
dar karteli atsiprasau uz temukes tersima bet man neatsake niekas verysad.gif ar gali man taip blogai tepliotis ir dar nu tas lakas tai jau tikrai negeras kibus kaskoks kaip dezutes nulakuotos kelios dienos isdziovintos ir vakar uzdarinejau nu gi sndien vos atidarau gi visos prikibo doh.gif user posted image
user posted image
user posted imagestai kokes naudoju medzegas
Faustule
QUOTE(Linute:) @ 2008 11 18, 17:18)
Faustule,  labai patiko tavo  damu dezute thumbup.gif
*

LaBAI ačiū už komplimentus 4u.gif
zyliukas
QUOTE(meilikatyte @ 2008 11 18, 19:31)
dar karteli atsiprasau uz temukes tersima bet man neatsake niekas verysad.gif ar gali man taip blogai tepliotis ir dar nu tas lakas tai jau tikrai negeras kibus kaskoks kaip dezutes nulakuotos kelios dienos isdziovintos ir vakar uzdarinejau nu gi sndien vos atidarau gi visos prikibo doh.gif stai kokes naudoju medzegas
*

sveika, na man buvo ir gi taip kibdavo kol neradau gerojo savo lako smile.gif
tiesog tie lakai labai skirtingi ir kai kurie kimba nors ir atrodo isdziuve.
as naudoju va toki, buna matinis ir blizgus :
user posted image
http://www.senukai.lt/p.php/pavirsiaus-pad...ist_tab=actions
beje ten raso kad dziuvimo laikas 4 val. as po koki pusvalandi palaukiu ir vel tepu, palaukiu ir vel tepu. cia matyt 4 val reikia jau paciam paciam galaui. na jau kad super duper. bet as nelaukiu po kiekvieno sluoksnio tiek ilgai.

dazus naudoju viva color Interior. labai geri irgi. nesiskundziu.
tu pigmentu nenaudoju, bet jie gerai jeigu nori spalvyte svelnia kazkokio atspalvio pasidaryti.
del tavo priemoniu negaliu nieko pasakyti bet akivaizdu kad lakasne koks. o dazai fasadui skirti, gal jie kazkuom skiriasi mirksiukas.gif
meilikatyte
QUOTE(zyliukas @ 2008 11 18, 20:44)
sveika, na man buvo ir gi taip kibdavo kol neradau gerojo savo lako smile.gif
tiesog tie lakai labai skirtingi ir kai kurie kimba nors ir atrodo isdziuve.
as naudoju va toki, buna matinis ir blizgus :
user posted image
http://www.senukai.lt/p.php/pavirsiaus-pad...ist_tab=actions
beje ten raso kad dziuvimo laikas 4 val. as po koki pusvalandi palaukiu ir vel tepu, palaukiu ir vel tepu. cia matyt 4 val reikia jau paciam paciam galaui. na jau kad super duper. bet as nelaukiu po kiekvieno sluoksnio tiek ilgai.

dazus naudoju viva color Interior. labai geri irgi. nesiskundziu.
tu pigmentu nenaudoju, bet jie gerai jeigu nori spalvyte svelnia kazkokio atspalvio pasidaryti.
del tavo priemoniu negaliu nieko pasakyti bet akivaizdu kad lakasne koks. o dazai fasadui skirti, gal jie kazkuom skiriasi  mirksiukas.gif
*

aciu uz atsakyma 4u.gif bandysiu ir as nusipirkti sias priemuones mirksiukas.gif
supersandryte
QUOTE(LT saulele @ 2008 11 18, 19:45)
Parodysiu savo pora darbelių  smile.gif :

Diiidelis veidrodis, per visą sieną, net negalėjau "cielo" nufotografuot  huh.gif , tikras šeimos darbas  drinks_cheers.gif : vyras rėmą sukalė, aš klijavau, mažiukas irgi paslapčiom priklijavo kai kur  biggrin.gif ... Patiko tie žemėlapiai, tai dar ir stalą prie to pačio virtuvinį padariau  hihihi.gif  hihihi.gif , tik net nenufotografavau....
*

ispudingas veidrodis wub.gif
vaivaj
LT saulele,

nuostabūs abu darbai thumbup.gif
cipa007
QUOTE(meilikatyte @ 2008 11 18, 19:00)
aciu uz atsakyma  4u.gif bandysiu ir as nusipirkti sias priemuones mirksiukas.gif
*

Aš taip pat naudoju tokį patį laką kur buvo foto tavo nuotraukytėse( net nuėjau dar pasitikslinti, tikrai toks) ir esu tuo laku labai patenkinta. biggrin.gif Tikrai nei kiek nekimba ir džiūna palyginus greitai. biggrin.gif
mamučiukas
O aš šiandien tokį nusipirkau, kažkur skaičiau, kad po lakavimo nėra to lipnumo, lakas pusiau matinis saunoms.
user posted image
O jau darbų grožis wub.gif thumbup.gif
kristi13
O man šis lakas nelabai patiko. Po nulakavimo negalima šveisti smulkia ir aplamai jokia švitra-nueina. Beja ant jo ir rašo kad ,,SUPI Apsauginė priemonė pirtiems patalpoms''. Niekur nebuvo parašyta kad tai lakas. Tikiuosi apie tokį supi rašau gal dar jų yra kitokių? g.gif
agneda
LT saulele, jau veidrodzio grazumas ok.gif

isduok prasau paslapti, ten spausdintais paveiksliukais dekoravai remus?
Ingusia31
QUOTE(kristi13 @ 2008 11 18, 22:23)
O man šis lakas nelabai patiko. Po nulakavimo negalima šveisti smulkia ir aplamai jokia švitra-nueina. Beja ant jo ir rašo kad ,,SUPI Apsauginė priemonė pirtiems patalpoms''. Niekur nebuvo parašyta kad tai lakas. Tikiuosi apie tokį supi rašau gal dar jų yra kitokių? g.gif
*

drinks_cheers.gif visiskai teisi sitas lakas niekam tikes kai ji reik pasvitrinti plius dar jis netoleruoja jokiu kitu laku nei pries ji nei ant jo (pvz po dvikomponencio jei purski sinteritniu laku ir po to nori lakuot su situo tai nebus netgi normalaus sukibimo ir viskas nusilups grazia plevele)
voras
Oi Oi merginos merginos stebiuosi jusu eksperimentais jus galvojat jei lakas skirtas saunoms tai jau lakys ...per amzius amen lotuliukas.gif arba ieskote pagal kaina pacio pigiausio senukuose g.gif nesokinekit nuo vieno krastutinumo iki kito ieskokit vandens pagrindu akrilinio baldinio lako ir ne pacio disoviausio tada bus gerai 4u.gif
Dabar sudeginkit mane kaip ragana
Kur zeme nusviete dangaus ugnim
As paieku jums jusu pragara
Dangus tegul isnyksta su manim lotuliukas.gif
Nepykit kad kisuosi kartais paskaicius neistveriu
supersandryte
QUOTE(voras @ 2008 11 19, 11:08)
Oi Oi merginos merginos stebiuosi jusu eksperimentais jus galvojat jei lakas skirtas saunoms tai jau lakys ...per amzius amen lotuliukas.gif arba ieskote pagal kaina pacio pigiausio senukuose  g.gif  nesokinekit nuo vieno krastutinumo iki kito ieskokit vandens pagrindu akrilinio baldinio lako ir ne pacio disoviausio tada bus gerai 4u.gif
Dabar sudeginkit mane kaip ragana
Kur zeme nusviete dangaus ugnim
As paieku jums jusu pragara
Dangus tegul isnyksta su manim lotuliukas.gif
Nepykit kad kisuosi kartais paskaicius neistveriu
*

nieks cia taves nedegins, nes nieko naujo kaip ir nepasakei biggrin.gif ne visada brangiau yra geriau, ir ne visada pigiau yra blogiau tongue.gif ir atvirksciai biggrin.gif
Ingusia31
Oi Vore aki pas tave suprantu kai uzkabinama tavo jautri vieta soske.gif bet zinok tu pabuk ju vietoje: nieks nieko konkreciai nepasako, jos perka viska is eiles (ypac dar patariant senuku personalui, kuris papildomai uzdarbiauja po paskaitu ir jie tikri profai visose srityse smile.gif ) ir visvien nepataiko, tada vel perka ir t.t. vienas limpa, kitas dziusta kelias valandas, dar kitas lupasi nu ka josm daryti smile.gif. As irgi juk bandziau net kelis pradzioje tai dabar stovi gal sakau reiks ka patepliot per remonta smile.gif gaila ismest nors ir visiskaas sudas butu smile.gif.

Zodziu merginos einat lako ieskot ne i senuksu i dazu parduotuve, susirandat dieduka kuris jauciat kad zino ka sneka, tada perkat laka ne pigesni kaip 40 litu ir speju va tada tai rezultatas tenkins jus. As perku akrilini laka becker firmos pusiau matini kurio kaina 46 litai uz 0,9L ir kol kas geresnio dar nieks uz ji nerado biggrin.gif bet as visada atvira geriems pasiulymams smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(supersandryte @ 2008 11 19, 10:17)
nieks cia taves nedegins, nes nieko naujo kaip ir nepasakei  biggrin.gif ne visada brangiau yra geriau, ir ne visada pigiau yra blogiau  tongue.gif ir atvirksciai  biggrin.gif
*

Tai jei pigiau nera taip blogai, tai kodel ieskot dar geriau unsure.gif tada tik i sveikatele visom naudot prasteliena drinks_cheers.gif ir jei labai limpa patepkit aliejum pigu laka tada maziau limpa bet riebaluojas mirksiukas.gif
supersandryte
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 11 19, 11:20)
Tai jei pigiau nera taip blogai, tai kodel ieskot dar geriau  unsure.gif  tada tik i sveikatele visom naudot prasteliena  drinks_cheers.gif  ir jei labai limpa patepkit aliejum pigu laka tada maziau limpa bet riebaluojas  mirksiukas.gif
*

Ingusia31, "praskaitei" sakini "ir atvirksciai" biggrin.gif
voras
Na inguska tu juk zinai kad as visada atvira konsultacijoms jei turit klausimu kaip dekupazo priemones kokybiskai kryzminti su statybinemis klauskit atsakysiu nors as ir ne diedukas mirksiukas.gif
Ingusia31
lotuliukas.gif Ai dar pamirsau pamineti kad blondines dazu parduotuvese irgi vertos pasitikejimo biggrin.gif

Del "atvirksciai" tai kol kas kiek zinau dekupaze pasitvirtina tik taisykle "atvirsciai" o taisykle "ne visada" kol kas dekupaze neirodyta
cool.gif
supersandryte
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 11 19, 11:30)
lotuliukas.gif Ai dar pamirsau pamineti kad blondines dazu parduotuvese irgi vertos pasitikejimo biggrin.gif

Del "atvirksciai" tai kol kas kiek zinau dekupaze pasitvirtina tik taisykle "atvirsciai" o taisykle "ne visada" kol kas dekupaze neirodyta
cool.gif
*

"niekada nesakyk niekada" galioja NET dekupaze lotuliukas.gif
Ingusia31
o jau Gabii raso moralus nu plaukim ka ji parasys nors speju kad sakys "oi koks tas supi auksinis biggrin.gif"
Papildyta:
QUOTE(supersandryte @ 2008 11 19, 10:32)
"niekada nesakyk niekada" galioja NET dekupaze  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif todel ir sakau kad esu pasiruosus priimti naujus irodytus pasiulymus mirksiukas.gif
Gabii__
siaip kai naujai zmogus pradeda dirbti...tai jam reikia issibandyti viska...o pirkti ne pigesni nei 40 lt... schmoll.gif yra ir kitu geru ir tikrai ne uz 40...nors pati ir geresni stengiuos nusipirkti, bet yra ir pigesniu ir tikrai geru...ir puikiai naudoju...o prisipirkti bandymam po 40 lt laku vien tik...tai zinai..ne visu kisene isnesa.ir gal tas lakas dar ir nepatiks.o del dieduko pasigavimo parduotuvej....is ko nuspresti kad jis nusimano ir nesako nesamones???/is graziu akiu???
visi sako nepirkit ss...pirkit gera...o kuris geras ne viena nepasako....nes nori nuslepti....o paskui sakot nesamones perkat...
be to nera vieno lako kuris ant visko tinka...ir kiekvienas turi kazka gero....plius tas pats supi lakas-plevele..yra labai net neblogas...tik reikia atsirrinkti kur ji naudoti...ir kas vienai blogai..nereiskia kad ir kitai turi but... 4u.gif
nes dabar kitos prisipirkusios laku..paklausys va blogas...mes viska kito begs pirkti....nors ta kur turi galima labai sekmingai naudoti... 4u.gif
Ingusia31
Nu sakiau kad ji taip sakys laugh.gif bet vistiek tas supPi sudelis biggrin.gif o del to kad issibandyti viska tai aiksu kad galima kai pinigais sninga bet kad niekaip nesulaukiam tokio oro turbut biggrin.gif

As del nekokybiskumo galiu drasiai tvirtinti tik uz du lakus tai EKOAKVA (Latviu) ir Tikurilos Suppi, kuriuos esu isbandzius. Aisku kad jie gali buti kazkam panaudojami (pavyzdziui ta latviska lipnu laka as naudoju spalvu gamyboje), o ta "suppi"- gal kada statysiu pirtele kokia, tai dar pasilikus turiu, bet jei kas nori "viska isbandyti" galiu atiduoti lotuliukas.gif
supersandryte
skaitau jau 16 dekupazo tema, vis atsiranda naujokiu, bet uz keliu tos pacios temos puslapiu ju jau ne kvapo nebuna, taip, kad naujokem siulyt laka uz 40 lt, kai jos dar tik bando pasimatuot dekupaza, ir ziuri tiks-netiks... schmoll.gif tiesa gimsta gincuose, o sedevrai - eksperimentuose cool.gif jau priskaiciau ir ta vieta, kur tu, Ingusia31, atradai dekupaza ir norejai is karto viska daryt TOBULAI smile.gif bet juk iki tobulumo dar daug "atradimu" padarei, aaa? mirksiukas.gif
Gabii__
as ne del supi konkreciai...bet kas nusipirko...tai tegu neskuba ismesti....nes galima sekmingai naudoti...o kiti zinok va prisiskaito...ir paskui apsikrauna lakais, nesuprasdamos kur kuri naudoti...
o supi nei man lupas nei ka...ir ant dvikomponencio as ji sekmingai tepu....aisku man tas beckier labiau patinka...bet tarkim padeklui kokiam kur paskui desiu karsta puodeli...tai negaliu naudoti bet kokio...o reikia kad karsciui butu atsparus...kur dregmes gauti darbas gali irgi taip pat....
agneda
sveikos,

o tai joks saunoms skirtas lakas netinkamas dekupazintiems daiktams lakuot? nes kazkuri sm labai isgyre, ala atsparus dregmei g.gif
Avijacija
jau jūs čia mergaitės ne į tema varot lotuliukas.gif taigi čia visos savo kūrinius deda, o likusios aikčioja kokie jie gražūs bigsmile.gif
Gabii__
QUOTE(agneda @ 2008 11 19, 11:47)
sveikos,

o tai joks saunoms skirtas lakas netinkamas dekupazintiems daiktams lakuot? nes kazkuri sm labai isgyre, ala atsparus dregmei  g.gif
*

tinka...ir ramiai lakuok...
auksine
o gal galit ta becker laka parodyt kaip atrodo? jau baigineju savo laka, bet noriu kitokio, nes sitas limpa vos vos, tai va kaip tik tiriu rinka biggrin.gif
mamučiukas
Tai vat ir norim dėti, bet liko tik juos nulakuoti, ir prasideda problemos doh.gif
Ačiū Gabii už teisingus žodžius aciuks.gif nes tikrai ne visos pasako koks geras, gal bijo konkurencijos, tik , kad mes naujokės tikrai nekonkurentės schmoll.gif Darau savo malonumui.
Nes aš pirkdama norėjau matinio, bet jis pusiau matinis. Mačiau, kad parašyta ant jo apsauginė priemonė, bet senukų konsultantas, įrodinėjo, kad čia tikrausias lakas.
Tai senukuose arba SADOLIN arba SUPI, o kur pirkti Beck laką blush2.gif
Galima ir už 40 lt, aš nieko prieš, tik, kad niekas nerašė apie tokį lotuliukas.gif
Ingusia31
Notraukoje "suppi" ne lakas o plevele pirtims (skirtingi dalykai).

Del tobulumo tai galiu taip pasakyti: viska kas man netiko iskart meciau lauk ir vsio, jokiu pabandymu ant pigiau nebuvo, netiko vienas lakas pirkau kita kuri patare ir t.t. kol atradau tikrai gera, o jei jau zmogus raso kad jam netinka tas lakas, turi jis kazkokiu problemu dirbdamas su prastu laku, tai reiskia kad jam reikia padeti patariant kas yra geriau, kodel jam netinka jis ir t.t. ar tik pacios savo atradimus pasislepusios po padu laikom ir niekam nesakom, o tos naujokes lai pacios kasasi suduose kol saule isvys? Man niekada negaila sutrumpinti naujam zmogui paiesku kelia is savo patirties, patarti kas geriau, as net daugeliui pati parasau i az siulydama padeti info bent telefonu kas neaisku, kad galetu drasiai klaust kai matau kad kazka ne taip daro, galbut neturi galimybiu kursu praeit o labai nori, stengiasi. Net dalindama serveteles toms kurios uzeina pas mane visada patariu, parodau, netgi duodu jei pati turiu perdaug kazko. Zodziu kam kas neaisku galit visada pas mane klaust kuom galesiu tuom padesiu thumb_yello.gif pamenu kaip pradzioje visose situacijose mane gelbejo LACHESE smile.gif niekada to nepamirsiu....., skambindavau jai net nakti, tada kai dukra litra baltu dazu ant naujo lovos uztiesalo ispyle biggrin.gif
mamučiukas
Na taip man ir reikia su tuo laku, labai jau ilgai juos rinkausi, vis skaičiau temoje, o gavosi, kad visai net ne tas doh.gif Tai dabar mano darbams amen verysad.gif Lakavau vakar gal kokius 4 kartus doh.gif

Dėkit Jūs gražius darbus wub.gif , tai nors nuotaiką pakeliate thumbup.gif
Gabii__
nu...matau kad naujokes tik susibalamutinos...visos sneka kad geras tas ar tas...bet konkretumo nera...o mest laka...ir pirkti 10 skirtingu ir vel ismesti....na as tai tiek dar neuzdirbu...ai nesvarbu...kaip kas nori taip tas daro...ka bepasakau visvien..
supersandryte
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 11 19, 12:02)
Notraukoje "suppi" ne lakas o plevele pirtims (skirtingi dalykai).

Del tobulumo tai galiu taip pasakyti: viska kas man netiko iskart meciau lauk ir vsio, jokiu pabandymu ant pigiau nebuvo, netiko vienas lakas pirkau kita kuri patare ir t.t. kol atradau tikrai gera, o jei jau zmogus raso kad jam netinka tas lakas, turi jis kazkokiu problemu dirbdamas su prastu laku, tai reiskia kad jam reikia padeti patariant kas yra geriau, kodel jam netinka jis ir t.t. ar tik pacios savo atradimus pasislepusios po padu laikom ir niekam nesakom, o tos naujokes lai pacios kasasi suduose kol saule isvys? Man niekada negaila sutrumpinti naujam zmogui paiesku kelia is savo patirties, patarti kas geriau, as net daugeliui pati parasau i az siulydama padeti info bent telefonu kas neaisku, kad galetu drasiai klaust kai matau kad kazka ne taip daro, galbut neturi galimybiu kursu praeit o labai nori, stengiasi. Net dalindama serveteles toms kurios uzeina pas mane visada patariu, parodau, netgi duodu jei pati turiu perdaug kazko. Zodziu kam kas neaisku galit visada pas mane klaust kuom galesiu tuom padesiu  thumb_yello.gif pamenu kaip pradzioje visose situacijose mane gelbejo LACHESE smile.gif niekada to nepamirsiu....., skambindavau jai net nakti, tada kai dukra litra baltu dazu ant naujo lovos uztiesalo ispyle biggrin.gif
*

as ir nesakiau, kad tamsta kazka slepi nuo naujokiu, tik tu taip suvartei po voro posto, kad pirkit uz 40 lt "zioples, ir nereiks cia karkset, kad kazkas netinka, limpa, bla bla bla..." (nu cia biski partirstinau spalvas, sorry biggrin.gif ), tiesiog naujokem galima pasakyt, kad yra laku ir uz 40 lt - bandyk su tokiu, jei finansai leidzia mirksiukas.gif
o pagalba is tavo puses - labai reikalinga ir labai sveikinantis bei dziuginantis dalykas thumbup.gif
mamučiukas
QUOTE(Gabii__ @ 2008 11 19, 12:07)
nu...matau kad naujokes tik susibalamutinos...visos sneka kad geras tas ar tas...bet konkretumo nera...o mest laka...ir pirkti 10 skirtingu ir vel ismesti....na as tai tiek dar neuzdirbu...ai nesvarbu...kaip kas nori taip tas daro...ka bepasakau visvien..
*

Gabii nepyk mirksiukas.gif Aš jau balamitunuos, kad gal keli yra Supi lakai, nes ant mano parašyta apsaugos priemonė, o ant Tavo lako dežutės irgi taip parašyta mirksiukas.gif
Na aš irgi sutapyti norėjau, norėjau mažesnio kiekio, bet nebuvo, o šio kaina tokia thumbup.gif nebloga. blush2.gif
Jau ir taip nusipirkau Antique ( kažkas gerai pasakė- pornografija lotuliukas.gif ) na bet man nieko patiko, tik supratau, kad nevisur jis tinka.
Man nors vieną Jūsų tobulą darbą pačiupinėti nors blush2.gif Kad įsivaizduočiau koks jis turi būti liečiames, nuotraukose tai ir taip viskas thumbup.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.