Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tirkiliškių pradinė mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2
Mamo
Gal kas lankote Tirkiliškių pradinę mokyklą Aleksote?Norėčiau sužinoti nuomonę apie mokyklą,mokytojas,nes ši mokykla arti namų ir kitais metais būtų laikas į pirmą klasę. 4u.gif
muminukas
ooo, kiek daug atsakymų doh.gif mes irgi į ją planuojam leisti vaiką, bet dar tik po poros metų...
internete jie turi tinklalapiuką šiokį tokį.
lauriux123
Sveikos smile.gif mano vaikas lanko sia mokykla, taigi pastebejimai:
popietinis mokymas, nors ir zadejo, kad nebus, bet pareiske, kad mokysimes po pietu, nes l. daug vaikuciu ir visi netelpa;
nera uzklasines veiklos, t.y. bureliu (arba, pvz. norejo daryti sekmadieni doh.gif ), o kiek ir buvo tai kazkur po kazkiek laiko isgaruoja jie...;
kadangi mokykla yra maza, tik 5 klases ir sale, muzikos pamokos vyksta saleje, ir visus ju dainavimus girdi klasese sedintys, besimokantys kiti mokinukai, toje pacioje saleje vyksta ir kuno kulturos pamokos doh.gif ;
l.sunkiai sekasi anglu k. mokytojai - kazkaip nelabai pavyksta jai ismokinti vaikus, mano draugiu vaikai kitose mokyklose turi daug daug tvirtesni pagrinda bei zinias;
kartais i mokykla atvaziuoja is teatro, ar cirko, rodo vaidinimus, padainuoja kas nors; vaikai ruosiasi ivairioms sventems - Kaledoms, Vasario 16-ai, dabar ruosiasi sokiu konkursui ir pan.
leidau cia vaika, nes arti namu, maza mokykla, pabijojau leisti iskarto i vidurine kur daug vaiku bei reiketu paciam vazineti namo;
As nenoriu "varyti", kad sioj mokykloj viskas blogai, tiesiog siandien, as matau minusu daugiau nei pliusu...
muminukas
g.gif negerai schmoll.gif pirmi ketveri metai, pagrindai, yra labai svarbu.
musyte015
idomiai , g.gif mano vaikas irgi lanko sia mokykla ir mokino ta pati mok stelmokiene , o vaikas kuo puikiausia moka daugybos lentele , manau ir nuo vaiko priklauso daug kas .
astaxxx
musu dukra eina pas mokytoja audrone, mes labai labai patenkinti. ir brolio sunus pas ja baige keturias klases - mokytoja nuostabi. labai rupinasi vaikais, priziuri. griezta, bet labai gerai ismoko. is jos klases ketvirtos pernai net puse vaiku istojo i gimnazijas
muminukas
QUOTE(astaxxx @ 2009 03 09, 21:41)
musu dukra eina pas mokytoja audrone, mes labai labai patenkinti. ir brolio sunus pas ja baige keturias klases - mokytoja nuostabi. labai rupinasi vaikais, priziuri. griezta, bet labai gerai ismoko. is jos klases ketvirtos pernai net puse vaiku istojo i gimnazijas
*

kad gimnazinės klasės yra nuo 8 ar 9 klasės tiktai g.gif
musyte015
QUOTE(muminukas @ 2009 03 10, 07:35)
kad gimnazinės klasės yra nuo 8 ar 9 klasės tiktai  g.gif
*

nu kad ne mes irgi keliausim i penkta klase gimnazijoj .
muminukas
QUOTE(musyte015 @ 2009 03 10, 14:49)
nu kad ne mes irgi keliausim i penkta klase gimnazijoj .
*

tai bus paprasta vidurinė, gimnazinės klasės yra keturios: 9- 12 kl. tiesiog ta mokykla tikriausiai turi gimnazijos statusą.
o tai jau reiks važinėti pačiam vaikui? autobusu?
astaxxx
[kalbu apie garliavos juozo lukšos gimnazija. ji geriausia kauno rajone. i penkta klase ten yra stojamieji egzaminai
miau123
poniai laurux noriu pasakyti, kad jei jau tamstos dukra nesugeba ismokti daugybos lenteles, tai gal ne mokytoja cia kalta, o merginai savo gal i kupra duot reikia. jau cia ne mokytojos darbas sukrest ta daugybos lentele vaikui i galva. jei pats vaikas nesimoko ( o cia daugiausia tevai kalti ), tai gal jau nors nesiskusk cia visai lietuvai ir nevaryk ant mokytojos. g.gif
astaxxx
pritariu cia rašiusiai miau123. ne mokytoja kalta, kad tavo panelė nesimoko. ir nereikia varyt čia ant mokytojos ir mokyklos. labai gera mokykla. maža, jauki, saugi. visi tik giria. ir šokių būrelis yra, ir dainavimo. profesionalai veda. viskas ten gerai. jei vaikas netikes, tai tada visi aplinkui blogi- ir mokytoja, ir mokykla... tongue.gif
musyte015
QUOTE(muminukas @ 2009 03 10, 15:59)
tai bus paprasta vidurinė, gimnazinės klasės yra  keturios: 9- 12 kl. tiesiog ta mokykla tikriausiai turi gimnazijos statusą.
o tai jau reiks važinėti pačiam vaikui? autobusu?
*

Garliavos juozo luksos gimnazija ir mes jau parasem prasyma i penkta klase , kazkaip nemanau kad ten vidurine su gimnazijos statusu g.gif
krishtola
Tikrai maža ir labai gera mokyklėlė.
muminukas
QUOTE(musyte015 @ 2009 03 11, 20:10)
Garliavos juozo luksos gimnazija ir mes jau parasem prasyma i penkta klase , kazkaip nemanau kad ten vidurine su gimnazijos statusu  g.gif
*

taigi sakau, kad gimnazinės klasės yra 9-12 klasės, iki tol vadinamoji progimnazija, bet dėl biurokratizmų niekas nesismulkina - gimnazija, vidurinė, pagrindinė, pradinė, ir tiek smile.gif
krishtola
geri vaikai istoja nesunkiai i luksos gimnazija.
musyte015
QUOTE(muminukas @ 2009 03 14, 17:33)
taigi sakau, kad gimnazinės klasės yra 9-12 klasės, iki tol vadinamoji progimnazija, bet dėl biurokratizmų niekas nesismulkina - gimnazija, vidurinė, pagrindinė, pradinė, ir tiek  smile.gif
*

siaip tai ju internetiniam psl yra netgi parasyta Gimnazija skelbia mokiniu priemima i 5 bei kitas gimnazijos klases i laisvas vietas , jau vien mokyklos pavadinimas gimnazija mirksiukas.gif
muminukas
QUOTE(musyte015 @ 2009 03 14, 18:58)
siaip tai ju internetiniam psl yra netgi parasyta Gimnazija skelbia mokiniu priemima i 5 bei kitas gimnazijos klases i laisvas vietas , jau vien mokyklos pavadinimas gimnazija  mirksiukas.gif
*

taip, pavadinimas. bet visos 5-8 Lietuvos klasės yra paprastos, eilinės. tikros gimnazijos Kaune yra, pvz., Maironio, KTU - jos komplektuoja tik 9/12 klases, gimnazines klases. iki tol geriausiu atveju galima įsivaizduoti progimnaziją. o gimnazija vadinama dėl patogumo, kad nereiktų viename pastate kelių direktorių.
galų gale, yra programos - 5-8 klasių tos pačios, o jau gimnazijų ir vidurinių nuo 9 klasės skiriasi.
musyte015
QUOTE(muminukas @ 2009 03 15, 08:34)
taip, pavadinimas. bet visos 5-8 Lietuvos klasės yra paprastos, eilinės. tikros gimnazijos Kaune yra, pvz., Maironio, KTU - jos komplektuoja tik 9/12 klases, gimnazines klases. iki tol geriausiu atveju galima įsivaizduoti progimnaziją. o gimnazija vadinama dėl patogumo, kad nereiktų viename pastate kelių direktorių.
galų gale, yra programos - 5-8 klasių tos pačios, o jau gimnazijų ir vidurinių nuo 9 klasės skiriasi.
*

nu is tikro ners skirtumo kad tik gerai ten butu vaikui ir sektusi mokintis mirksiukas.gif , nes mes jau nuo temos kazkaip nukrypom nes cia kaip ir apie tirkiliskiu mokykla tema lotuliukas.gif
Rykute
QUOTE(miau123 @ 2009 03 11, 18:19)
poniai laurux noriu pasakyti, kad jei  jau tamstos dukra nesugeba ismokti daugybos lenteles, tai gal ne mokytoja cia kalta, o merginai savo gal i kupra duot reikia. jau cia ne mokytojos darbas sukrest ta daugybos lentele vaikui i galva. jei pats vaikas nesimoko ( o cia daugiausia tevai kalti ), tai gal jau nors nesiskusk cia visai lietuvai ir nevaryk ant mokytojos. g.gif
*

Na jei jus su tokiu poziuriu i vaikus ir tevus butumet tos mokyklos mokytojas manau as neleisciau savo vaiko... I kupra savo vaikams siulykite, bet ne svetimiems blink.gif
Papildyta:
QUOTE(astaxxx @ 2009 03 11, 18:39)
pritariu cia rašiusiai miau123. ne mokytoja kalta, kad tavo panelė nesimoko. ir nereikia varyt čia ant mokytojos ir mokyklos. labai gera mokykla. maža, jauki, saugi. visi tik giria. ir šokių būrelis yra, ir dainavimo. profesionalai veda. viskas ten gerai. jei vaikas netikes, tai tada visi aplinkui blogi- ir mokytoja, ir mokykla... tongue.gif
*

O as nepritariu jums abiems, nes mokytoja tam ir skirta, kad mokintu musu vaikus, bendrautu su tevais ir jei reikia tuomet kartu su tevais kas nesiseka stengtusi vaikui padeti.
Mano taip pat lanko sia mokyklele ir Aukletoja nuostabi, nei vienas tevas neturi nusiskundiu, bet mokyklai paciai minusu tikrai randu ir ne viena...
Man asmeniskai nepatinka tualetai schmoll.gif Nepatiko popamokine "prieziura" iki 16val. nes vaikai dare ka nori, ejo kur nori (is mokyklos teritorijos) klasei musesi ir t.t. mano vaikas pastoviai su traumom pareidavo....
Bet siaip organizuojamos eskursijos, sventes ir klases aukletojos darbu esu labai patenkinta.
Beje, jei vaikui sunkiau sekasi pvz. skaityti tai aukletoja papraso, kad papildomai dar ir namuose padirbetumem kartu su vaiku...
muminukas
niu, tikrai nukrypome smile.gif

mums kol kas vienintelis šios mokyklos pliusas - artumas. tai galiausiai žiūrėsime, kaip čia bus, nes vis tiek tik tas 4 klases eitų, o paskui leisime į miestą - šiaip ar taip reiks važiuoti viešuoju transportu , tai ar į Garliavą, ar Į Kauną, jokio skirtumo. iki Kauno dar ir prieš darbą nuvežtume. oi, prasta situacija Aleksote su mokyklomis sad.gif
musyte015
nu tikrai i kupra davimas nieko nepades , reikia ir mums teveliams padeti savo vaikams jei kas ir sunkiau sekasi , o ne mokytojam palikti nes ju toks darbas .
muminukas
geriau plačiau papasakokit apie mokymo sąlygas TM smile.gif ar dažnai vyksta visokios rnkliavos, ar yra galimybė vaikui papietauti ir pan. smile.gif
o dėl mokymosi - mokymasis yra bendradarbiavimas tarp moksleivio, mokytojo ir tėvų, visi privalo įdėti savo indėlį. taip ir su daugybos lentele - dar save atsimenu, kai mintinai teko kalti ją, nors buvau pirmūnė, garbės lentoje kabėjau biggrin.gif kitaip jos tiesiog neišmoksi, o "kalama" mintinai tikrai ne pamokų metu.
musyte015
manau kad kiekvienoje mokykloje yra pliusu ir minusu , del rinkliavu tai kaip ir nieko baisaus nu bent mums , pusei metu gaunasi 50 lt ( cia klases ir mokyklos fondams ) + uz pratybas bet cia nemanau kad rinkliava smile.gif . o pietus tai galima nupirkti savaitei , bet musiskis perka bandeles arba jam sumustiniu padarau . dar gal antroje kl mokejome uz suolus ir kedes ( sitoj vietoj tai nelabai patenkiti buvom nes manau kad tikrai ne tevai o mokykla turi rupintis sitais dalykais ) nu ir dar uz klases remonta kartais reikia sumoketi smile.gif . bet siaip tai jauki mokykla nors ir nedidele .
miau123
gaila, kad cia su jumoru pasakius ,,duoti i kupra" (perkeltine prasme), staiga visiems pasirode, kad reikia must vaikus. nu gaila, kad ne visi supranta.
Papildyta:
mokykla tikrai gera. daug pazistamu leidzia ten savo vaikus. visi patenkinti. nera ten jokiu rinkliavu. pietus karsti,mokytojos geros. negirdejau nieko blogo.
Obuoliausia
Merginos, šalia Tirkiliškių pradinės yra Kazliškių pradinė (Dvarų g.). Aš pati ją kadaise lankiau, tuomet jos turėjo vienodą statusą. Dabar Kazliškiai patapo Dobkevičiaus mokyklos padaliniu. Šiuo metu mano vaikis ją lanko.

Galiu pasakyti, kad ši mokykla turi vieną ženklų privalumą prieš Tirkiliškius: nėra antros pamainos. O vaikams iš tolimesnio Narsiečių galo čia gal net ir arčiau. Mokykla visa renovuota (kiek mačiau, Tirkiliškių mokykla nėra taip sutvarkyta): pakeisti langai, šildymo sistema.
Puikios mokytojos, yra pakankamai būrelių, vietoje gaminamas maistas.

Kas ieškot savo mažiams mokyklos - pasidairykit. Nes nėra labai smagu tokius pyplius leisti į antrą pamainą 4u.gif Be to - kitą metą pirmokus mokins bene geriausia iš ten dirbančių mokytojų (galit pasiklausti jau baigusių šią mokyklą).
musyte015
4u.gif
muminukas
mums Kazliškių pradinė tolokai verysad.gif o iki Tirkiliškių bent suaugusiam tai kokios 5 minutės kelio, nereikia per jokią didelį gatvę eiti, kol Technikumo neišasfaltuota.
krishtola
Nors ir yra antra pamaina, mokykla stengiasi, kad vaikams kuo ansciau prasidetu pamokos. tvarkarastis lankstus.
Ir gerai, kad mokykla maza. Geriau būti didele žuvimi mažame ežere, negu maža – dideliame. ax.gif
padabadam
Labas visoms,

Gal kas nors gali padeti apsispresti, kuria mokytoja rinktis. doh.gif Jei gerai suprantu, nuo rudens pirmas klases sioje mokykleleje tures mokytojos Laimute ir Kristina. Viena vyresne, kita jausnesne, tiek ir tezinau. Prasau pagalbos, atsiliepimu 4u.gif
Milra
QUOTE(Lauriake @ 2010 03 01, 15:26)
Labas visoms,

Gal kas nors gali padeti apsispresti, kuria mokytoja rinktis.  doh.gif  Jei gerai suprantu, nuo rudens pirmas klases sioje mokykleleje tures mokytojos Laimute ir Kristina. Viena vyresne, kita jausnesne, tiek ir tezinau. Prasau pagalbos, atsiliepimu  4u.gif
*

Kaip su Laimute nežinau, bet maniškis šiemet baigia mokslus pas Kristiną, tai galiu tikrai pasiūlyti. biggrin.gif biggrin.gif
Kas liečia pačią mokyklą, tai aš ja labai patenkinta. Mano abu vyrukai ją baigė. Ir tikrai negaliu skųstis prastu mokslu.
Tiems kas bijo popietinių pamainų - irgi galiu pasakyti, kad mano septintokas, kuris mokosi ryte, grįždavo vėliau už po pietų besimokantį ketvirtoką.
Mokykla maža, galbūt ji tikrai turi savo trūkumų (popietinis mokslas, nėra sporto salės ir t.t), bet dirba tikrai puikūs mokytojai. Po pamokinės veiklos yra - reikia tik noro. O be to kokia gali būti po pamokinė veikla, jeigu mokykla labai maža. Mano vaikai niekada nesakė, kad "aš šiandien nenoriu eiti į mokyklą"... thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
padabadam
QUOTE(Milra @ 2010 03 06, 17:34)
Kaip su Laimute nežinau, bet maniškis šiemet baigia mokslus pas Kristiną, tai galiu tikrai pasiūlyti.  biggrin.gif  biggrin.gif
Kas liečia pačią mokyklą, tai aš ja labai patenkinta. Mano abu vyrukai ją baigė. Ir tikrai negaliu skųstis prastu mokslu.
Tiems kas bijo popietinių pamainų - irgi galiu pasakyti, kad mano septintokas, kuris mokosi ryte, grįždavo vėliau už po pietų besimokantį ketvirtoką.
Mokykla maža, galbūt ji tikrai turi savo trūkumų (popietinis mokslas, nėra sporto salės ir t.t), bet dirba tikrai puikūs mokytojai. Po pamokinės veiklos yra - reikia tik noro. O be to kokia gali būti po pamokinė veikla, jeigu mokykla labai maža. Mano vaikai niekada nesakė, kad "aš šiandien nenoriu eiti į mokyklą"... thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Labai aciu uz zinute 4u.gif , pasidare siek tiek ramiau, belieka apsispresti. thumbup.gif
Milra
QUOTE(Lauriake @ 2010 03 06, 20:06)
Labai aciu uz zinute  4u.gif , pasidare siek tiek ramiau, belieka apsispresti.  thumbup.gif
*

Manau, kad gerai pasirinksit bigsmile.gif Ir sėkmės būsimam pirmokui 4u.gif 4u.gif
agniux911
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 04 08, 11:58)
Merginos, šalia Tirkiliškių pradinės yra Kazliškių pradinė (Dvarų g.). Aš pati ją kadaise lankiau, tuomet jos turėjo vienodą statusą. Dabar Kazliškiai patapo Dobkevičiaus mokyklos padaliniu. Šiuo metu mano vaikis ją lanko.

Galiu pasakyti, kad ši mokykla turi vieną ženklų privalumą prieš Tirkiliškius: nėra antros pamainos. O vaikams iš tolimesnio Narsiečių galo čia gal net ir arčiau. Mokykla visa renovuota (kiek mačiau, Tirkiliškių mokykla nėra taip sutvarkyta): pakeisti langai, šildymo sistema.
Puikios mokytojos, yra pakankamai būrelių, vietoje gaminamas maistas.

Kas ieškot savo mažiams mokyklos - pasidairykit. Nes nėra labai smagu tokius pyplius leisti į antrą pamainą 4u.gif  Be to - kitą metą pirmokus mokins bene geriausia iš ten dirbančių mokytojų (galit pasiklausti jau baigusių šią mokyklą).
*

o čia paruošiamoji yra?? ar tik pirma klasė ?
muminukas
QUOTE(agniux911 @ 2010 04 18, 12:21)
o čia paruošiamoji yra?? ar tik pirma klasė ?
*

o ar tikrai ta mokykla yra? g.gif neradau tokios unsure.gif
obuoliux
QUOTE(muminukas @ 2010 04 18, 12:27)
o ar tikrai ta mokykla yra?  g.gif neradau tokios  unsure.gif
*

Dvarų 49 (jeigu važiuojant pagrindine Kalvarijų gatve, reikia nusukti į Juodelynės gatvę ir iš jos 4 gatvelė vėl dešinėn, atsiremsit sankryžoje faktiškai į mokyklos lauką). Šiuo metu teisiškai tai yra Dobkevičiaus vid. mokyklos padalinys (pradinių klasių skyrius).

Tačiau, kiek žinau, nuo rugsėjo mėnesio Tirkliškių ir Kazliškių pradinės bus apjungtos į vieną bendrą (juridiškai bus vienas vienetas) ir veiks vienu pavadinimu, kaip Tirkliškių pradinė mokykla. Čia dėl vykstančios mokyklų reorganizacijos.

Čia mokosi mano vaikas ir esu tikrai patenkinta. 4u.gif
padabadam
Uz protinga kaina pirktume deveta, bet tvarkinga Tirkiliskiu pradines mokyklos uniformine liemene berniukui. Gal kas dar turit savo spintoje uzsilikusia jau nebereikalinga? Labai laukiu AZ. 4u.gif
agniux911
QUOTE(Lauriake @ 2010 06 08, 21:39)
Uz protinga kaina pirktume deveta, bet tvarkinga Tirkiliskiu pradines mokyklos uniformine liemene berniukui. Gal kas dar turit savo spintoje uzsilikusia jau nebereikalinga? Labai laukiu AZ.  4u.gif
*

ir pradinokam yra uniformos ???

nepakenciu tokiu nesamoniu
padabadam
Reikalaujama tik liemene, tai nera taip blogai. rolleyes.gif

QUOTE(agniux911 @ 2010 06 11, 13:32)
ir pradinokam yra uniformos ???

nepakenciu tokiu nesamoniu
*

agniux911
jau galvojau kad reik ir svarko su kelnem, spec pasiutu ax.gif
milla22
Sweikos mergaites, na o mano pupa siemet keliaus i vadinama Tirkiliskiu pradine (Dvaru g. ) Norejau paklausti kaip ten su tom liemenem kur jas siudintis o gal kas turi isaugta blush2.gif ax.gif blush2.gif
lantajo
QUOTE(milla22 @ 2010 07 17, 14:27)
Sweikos mergaites, na o mano pupa siemet keliaus i vadinama Tirkiliskiu pradine (Dvaru g. ) Norejau paklausti kaip ten su tom liemenem kur jas siudintis o gal kas turi isaugta  blush2.gif  ax.gif  blush2.gif
*

mano sunus taip pat lanko sia Kazliskiu mokykla, kuri dabar pervadinta i Tirkiliskiu. Jokiu uniformu ir liemeniu kol kas nereikejo, tikiuosi, kad ir nereikes, nes nesiruosiu kaip dieda savo sunu susagstoma liemene rengti, del direktores ar administracijos noro pasirodyti.

dabar vaiku stilius - bliuzonai, dzinsai, nesuprantu kas per nesamone tos liemenes...

siaip si mokykla iki siol buvo tikrai nebloga, ypac anglu kalbos mokymu dziaugemes - tikiuosi kad su valdzios pasikeitimu ir prijungimu prie Tirkiliskiu mokyklos nesuprastes...
milla22
QUOTE(lantajo @ 2010 08 04, 19:38)
mano sunus taip pat lanko sia Kazliskiu mokykla, kuri dabar pervadinta i Tirkiliskiu. Jokiu uniformu ir liemeniu kol kas nereikejo, tikiuosi, kad ir nereikes, nes nesiruosiu kaip dieda savo sunu susagstoma liemene rengti, del direktores ar administracijos noro pasirodyti.

dabar vaiku stilius - bliuzonai, dzinsai, nesuprantu kas per nesamone tos liemenes...

siaip si mokykla iki siol buvo tikrai nebloga, ypac anglu kalbos mokymu dziaugemes - tikiuosi kad su valdzios pasikeitimu ir prijungimu prie Tirkiliskiu mokyklos nesuprastes...
*

Na apie tas uniformas sake kad pirmokam atseit jau ju reikia blush2.gif blush2.gif blush2.gif tai ziuresim, na ir man liemenes kazkaip, na mergaitei galeciau is tos medziagos tada jau sarafaniuka koki nusiuti doh.gif , bet kaip cia bus nezinau tongue.gif
o kas desto anglu kalba ???
krishtola
Tėvam (pirmokų) šiemet buvo pasiūlyta liemenės ar sarafanai mergaitėms. Tėvų dauguma nusprendė liemenės. Liemenių kokybė gera. O ir buvę mokiniai palieka liemenes. Vaikai atrodo tvarkingai.
lantajo
Kaip Tirkiliskiu mokykloje del anglu kalbos?

As asmeniskai ir daugelis kitu tevu Tirkiliskiu Dvaru gatves filiale, esame svelniai tariant nusivyle.

Nes su pereitu metu rezultatais 2009, kai musu mokykla dar buvo Dobkeviciaus filialas, ir turejom Dobkeviaus mokyklos anglu kalbos pedagoge, su siu metu anglu kalbos mokymu negalima net palyginti.

Vietoj pratybu, naudojama pacios mokytojos medziaga, kuri neuztikrina net elementariu dalyku ismokimo.

Jei nebus pasikeitimu, as ir kiti svarstome apie skubu vaiku perkelima i kitas mokyklas, nes ir vieni metai "zaidimo" vietoj anglu kalbos mokymo yra labai daug, galim taip niekad ir neuzpildyt tu spragu.
agniux911
tai kas ten ka zinot apie mokytojas, abiejuose korpusuose, man geriau dvaru g, bet ir yco g , nes zada dvaru gatveje visai nebuti klasiu, tipo nesurenka vaiku. gal gal turit liemene ant 1.30 vaiko?
Papildyta:
man tai asmeniskai ta yco gatveje nebuvo tokia patraukli is pirmo zvilgsnio kaip dvaru gatve, ir sunku butu vedzioti per pievas kempsynus, o nuvezti ner kuo, autikas irgi jauciu nevaziuoja nuo juodelynes iki ten g.gif
agniux911
gyventoju siam kraste visai panasu ner su vaikais verysad.gif
muminukas
QUOTE(agniux911 @ 2011 03 29, 08:43)
gyventoju siam kraste visai panasu ner su vaikais  verysad.gif
*

yra, bet po ilgų apmąstymų greičiausiai rinksimės Dobkevičiaus. tiesa, mes dar kitais metais. didžiausias pliusas - ten yra prailgintos dienos grupė, daug būrelių. aišku, atstumas yra minusas, bet mūsų atveju mažesnis negu pliusas smile.gif
krishtola
brangios mamos, bet jau apsilankykite per atviras dienas Tirkiliskiu mokykloje.
linazenkoviene
QUOTE(krishtola @ 2011 03 29, 17:22)
brangios mamos, bet jau apsilankykite per atviras dienas Tirkiliskiu mokykloje.
*

Sakykit o kada tos atviros dienos bus, ?
ne man taip pat labai idomu nes mastome apie dvaru g. mokykla.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.