Sveikos mamytės, norėjau pasidomėti, po kiek renkat pinigėlių šių metų Kalėdinei šventei? Ką iš šios sumos perkat? Ką dovanojat auklėtojoms ir auklytėms? Kokias dovanėles darot vaikams? Ar darot vaišių stalą po šventės, jei taip, ar tėveliai ir auklėtojos vaišinasi pvz. šampanu, vynu ir pan.?
Niekas nešvenčia Kalėdų darželyje?..
Mes rinkom po 50 lt
Rinkom po 55Lt.
Dovanos aukletojoms bei auklytei-Akropolio dovanų čekiai po 100Lt kiekvienai; Vaišių stalas bus; Dovanos vaikams vienodos. Kadangi dar rudenį suplanavome daryti vaikams vienodas maikutes fiziniui, tai jas kalėdų senis ir įteiks
Na ryt bus aisku po kiek rinksim,.
pernai metais , kai ėjo i lopšelio grupę, tai rinkom tik po 20lt, ir to visai užteko.nes vaikam dovaneles buvo saldainių dėžutės, ir dar vaikam stala vaišių padarėm. o kalėdų senis kažkas ten buvo iš tėvelių giminių. O šiaip aš tai esu prieš, kad tėvai gertų darželyje alkoholinius gėrimus, jug tai vaikų šventė , o ne tėvų QUOTE(soliux @ 2008 12 01, 14:14) Rinkom po 55Lt. Dovanos aukletojoms bei auklytei-Akropolio dovanų čekiai po 100Lt kiekvienai; Vaišių stalas bus; Dovanos vaikams vienodos. Kadangi dar rudenį suplanavome daryti vaikams vienodas maikutes fiziniui, tai jas kalėdų senis ir įteiks Mūsų auklėtojos pageidauja (čia iš patikimų šaltinių) geriau grynais į vokelį, tai žadam dėt po 100 Lt. Dėl dovanų vaikams šiemet nebuvo įmanoma sutart, tai nuspręsta, kad kiekvienas atneša savo, žiūrėsim kas gausis QUOTE(Margarita 25 @ 2008 12 01, 17:17) Na ryt bus aisku po kiek rinksim,. pernai metais , kai ėjo i lopšelio grupę, tai rinkom tik po 20lt, ir to visai užteko.nes vaikam dovaneles buvo saldainių dėžutės, ir dar vaikam stala vaišių padarėm. o kalėdų senis kažkas ten buvo iš tėvelių giminių. O šiaip aš tai esu prieš, kad tėvai gertų darželyje alkoholinius gėrimus, jug tai vaikų šventė , o ne tėvų O auklėtojoms nieko nedovanojot? Aš šiaip irgi esu prieš alkoholį darželyje, motyvuodama tuo, kad tai ugdymo įstaiga. Bet iš kitos pusės, šventė ne tėvų, o vaikų ir ... auklėtojų, o kaip tada dėl šampano? Va čia aš imu abejoti.. QUOTE(Gulia @ 2008 12 02, 12:44) Ir aš taip manau
Rinkom po 30 Lt. Auklėtojom po 70 Lt. čekį, o vaikams šiais metais samdom Kalėdų senelį su programa ir po saldainių dėžutę. Jokių balių niekada nedarėm.
rinkom po 20 lt+ kažkur 10 lt kaledu senelio nuomai. tai kaip mata mažiausiai iš visų
Vaikų dovanoms rinkome po 20 Lt. Pirksime vienodas dovanas ir saldainius. Berniukams- mašinas, mergaitėms - lėles. Auklėtojoms ir auklytei rinkome po 15 Lt. Kiekvienai į voką įdėsim po 100 Lt. Dar po 3 Lt rinkome Kalėdų seneliui. Pernai vaikų vaišėmis (šakotis, mandarinai, saldainiai, sultys) pasirūpino pats darželis. Kaip bus šiais metais, dar neaišku.
mes vaikams dovaneles perkam individualiai... ir po 30lt metem dovanu cekiams aukletojoms + sventei vaikuciams po eglutes + 8 lt Kaledu seniui
pas mus po 10 lt seniui ir 30 ar tai 40 lt dovanom. Pirkism visiem vienodai, aukletojos rekomenduotus raidynelius. Nusprendem, kad taip bus ir naudinga ir geriau, kai visiem vienodai.
mes rinkom po 30lt, aukletojoms cekiai po50lt, vaikams po 10-12lt dovaneles, berniukas vienodos ir mergaitems vienodods, o likusieji saldainiams ir pyragams po vaidinimo...
pas mus teveliai aktyvus, susirinkime gal tik kokiu 3-4 nebuvo QUOTE(Maliku @ 2008 12 10, 14:10) Net nežinau
pas vyresneli rinko po 60 seniui po 5lt dovneles visiem vienodai saldainiu dezute ir viduj smulkmenele 10lt ir aukletojom turim daug aukletoju net 6 tai daug gaunasi pas maziuka tai po 30lt baliaus nebus
Mes nešam 20lt vaikų dovanėlėms. Visiems vienodas- žaidimas ir saldainių dėžutė. 20lt- 3 auklėtojoms čekiai ir visiems pasivaišinti šampanu.Apie 15lt Kalėdų seniui nuo kiekvieno dalyvaujančio šventėje.
Mes rinkom po 30lt vaikams, is ju 8lt kaledu seneliui ir po 30lt aukletojoms ir auklytei, pirks sake cekius akropolio
o baliaus sake nebus, nes aukletojos laiko sake netures, va taip vat
Sveikutės, pasiskatinejau čia ir galvoju, kad mūsų darželyje geriausia: dovaneles (saldainiu nemazus maišelius) pirko darželis, o tėvams kainavo tik ... ateiti į šventę ir atsinešti 5 litus Kalėdų Seniui apmokėti ir tai tik darželio grupėms. O lopšelio vaikams Kalėdų Senį vaidino pačios auklėtojos. Auklėtojoms dovanų ne visos grupės pirko. O jei kas ir pirko - tai pigias. Taigi, pas mus pigu - tikra krizė
Artėja Kalėdos... pradeda vykti tėvų susirinkimus dėl Kalėdų... Gal turit gerų idėjų vaikų šventei darželyje. Nekalbam apie tuos pinigus, kiek gi galima. Kokios jums įsimintiniausios Kalėdos darželyje? Kas vaikams palieka didžiausia įspūdį?
Mes tai po 10litų seniui, o bendra suma gaunasi 30litų.
Tikrai labai aktuali tema
Man ir įdomu kur reikia ieškot tų kalėdų senių, ir gerų ir nebrangių Pas mus Šiauliuose, daržely, pernai buvo tokia grupė Tonika, tai tas senis buvo baisus, man tai kai jau senio rūnbai apsipikiavę ir nešvarūs ir naftalinu smirda, tai ką aš žinau Toliau dovanėlės vaikams, aš nežinau, bet man labai sunku pirkt dovanėlę už 10lt. Bent noris, kad dar sveiką dovanėlę iš pakuotės ištrauktų. Man rankos nekyla pirkt kokio šlamšto, kad tik už 10lt ir nesvarbu ką. Pernai dovanėlėm dėjom po 20, tai buvo labai neblogai, pirkom dovanėles kai buvo žaislam nuolaida 40 proc ir dar saldainių dėžutės išėjo.... Dalinamė merginos idėjomis
O kaip su vaišėmis po šventės...? Aisku, esme ne pacios vaises, o bendravimas. Bet pas mus tokia skausminga tema pasirode pinigu rinkimas Kaledoms, tai kad apie vaises baisu net uzsiminti buvo... Bet juk Kaledos...
QUOTE(Almera @ 2009 11 11, 12:50) O kaip su vaišėmis po šventės...? Aisku, esme ne pacios vaises, o bendravimas. Bet pas mus tokia skausminga tema pasirode pinigu rinkimas Kaledoms, tai kad apie vaises baisu net uzsiminti buvo... Bet juk Kaledos... pAS MUS BŪNA VAIŠĖS, VAIŠES SUNEŠA PATYS TĖVELIAI, PRIEŠ TAI PASISKIRSTOME KAS KĄ NEŠA. o SAKYKIT KAS DOVANOJA AUKLĖTOJOMS TUOS PINIGŲ ČEKIUS? aR KALĖDŲ SENIS, AR TĖVŲ KOMITETO PIRMININKĖ? aR TĖVŲ KOMITETAS SAKO KOKIA KALBĄ, AR SVEIKINA ŽODŽIU TĖVUS IR AUKLĖTOJAS PER ŠVENTĘ? Papildyta: šIEMET RINKOME 30 LITŲ. 10 LITŲ VAIKŲ DOVANĖLĖMS. MERGAITĖMS - PAPUOŠALIUKAI SU MAŽU RANKINUKU, BERNIUKAMS MAŠINYTĖ. JEIGU UŽTEKS PINIGŲ TAI DAR PO SALDAINIŲ DĖŽUTĘ. aUKLĖTOJOMS IR ŠEIMININKĖLEI DOVANOSIME PO 50 LITŲ (ČEKĮ KOGERO). kALĖDŲ SENIS KAINUOS 200 LITŲ, GAUNASI PO 10 LITŲ VAIKUI. QUOTE(Almera @ 2009 11 09, 10:00) Artėja Kalėdos... pradeda vykti tėvų susirinkimus dėl Kalėdų... Gal turit gerų idėjų vaikų šventei darželyje. Nekalbam apie tuos pinigus, kiek gi galima. Kokios jums įsimintiniausios Kalėdos darželyje? Kas vaikams palieka didžiausia įspūdį? Kodėl nekalbam Mes renkam po 35lt (7-seniui, 20 - dovanėlėms su saldainiais, ir like 8 aukletojoms). Kalėdų senį radom už 100lt. Vaišėms, tai kiekvienas nešasi sau ir draugui
Mes po 50lt. rinkom.
pas mus rinko po 50 Lt.
Rinkom po 25 lt - aukletojom , vaiku dovanelem bei vaisem. Dar atskirai po 10 lt uz rengini - vaikai eis i kulturos namus
Viso 41lt.
15lt dovanai, 10 lt aukletojoms ir seimininkutei, ir 16 uz programa, kokis tais Svirplys praves programele. Dovanos aukletojom, greiciausiai kazkas is SPA, ne daug ten iseis, bet manikiura, veido valyma juk irgi galima pasidaryt, dar cekiai yra vienas is variantu. Siuliau as dar nuo saves knygom skirtukus padovanot aukletojom, cia aisku jau simboliskai gautus, iktu ir kitom, sakykim mamyciu sventem, ir vaisiu stalui, ir dar sakyciau kokiai lietuvisku pasaku knygai i grupe, atnaujint bibliotekelei. Na bet cia bus matyt dar kaip, siemet nesu komiteto nare, siuliau kitiem, bet vat del knygos tik veliau sumasciau, reiks pasiulyt. Vaikams dovanos, kazkas is mediniu zaisliuku |