Lapkričio 7dienos ankstus rytas Gaivile spardosi pilvelyje net neketina ateiti pas tevelius.O jau pats laikas buvo 40savaičių ir 6dienos. Aš apsirengiau,papusryčiavau,pažadinau vyra ir mes iškeliavom į ligoninę...Atvažiavom į ligoninę mane patikrino daktarai ir pagulde į potologinį nes jau pernešiojus vaikutį buvau ir toniukai nelabai geri buvo,reikejo gimdyt o lelyte nenorėjo išlist nors tu ka....paguldė į palatą ir po pusvalandžio man įkišo tabletę kad pradetų vistitis gimdymo veikla....tai buvo 10val.30min. pasake gulet ir aš gulėjau gulėjau ir nieko nei saręmių nei kas nors panašaus....Apie 18val. man išėjo kamštis apžiūrėjo mane gydytoja buvo nepilnas 3cm atsidarymas idėjo dar vieną tabletę jau pradėjau jausti saremius kas 2min...užraše mano stebuklo tonus ir jau nuvedė į gimdyklą...Ten apžiūrėjo ir nusprende bišky palaukti suleido nuskausminamus kad ne taip stipriai jausčiau saręmius ir sakė pamiegoti nes per gimdymą reikes daug jėgų...Ir taip visą naktį....Ryte 8val.30min. atėjo gydytoją nauja mane apžiūrėjo vis tas pats 3cm atsidarymas nors tu ka....Gydytoja nusprende nuleisti man vandenys....Nuleido vandenys ir pradėjo lašinti skatinamuosius suleido nuskausminamus kurie veikia labai silpnai ir tik pusvalandį kad pailsečiau....pasnaudžiau apžiūrėjo buvo jau 6cm atsidarymas sulei do dar nuskausminamus kad dar pausvalandį pailsečiau tai buvo 10val.ryto...10val.30min. prasidėjo visas smagumas...buvo jau 10cm atsidarymas na ir ka nespėjau nei mirkteleti kaip man pradėjo rekti "STUMK",buvo tiek streso kad net rekiau kad širdis sustos...kol aš stumiau daktare rode vyrui kaip po truputi lenda galvute,vyrui buvo labai idomu.Na paskutinis stumtelijimas ir 10val.47min. GIMTADIENIS...Labai graži mergyte....Vyras perkirpo virkštelę kol aš ridenau ašaras iš džiaugsmo
ach
Grazu ir atrodo taip paprasta nors zinau kad nelengva. Grazus mazyles vardukas- isskirtinis
sėkmės jums augant
Nors ir ilgai laukta,bet svarbiausia sveika ir stipri mergyte
aciu uz palinkejimus
saunuole
sveikinu labai labai
labai grazus vardukas mergaites
patikekit su tokiu gimdymu galeciau gimdyt ir gymdyt
Trumpa druta istorija.
aukit didutės ir sveikutės.
Svekinu
sveikinimai jums, aukit diduciai ir sveikuciai!!!!!
|