Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gaivilės kelias į šį pasaulį...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Gabriele :)
Lapkričio 7dienos ankstus rytas Gaivile spardosi pilvelyje net neketina ateiti pas tevelius.O jau pats laikas buvo 40savaičių ir 6dienos. Aš apsirengiau,papusryčiavau,pažadinau vyra ir mes iškeliavom į ligoninę...Atvažiavom į ligoninę mane patikrino daktarai ir pagulde į potologinį nes jau pernešiojus vaikutį buvau ir toniukai nelabai geri buvo,reikejo gimdyt o lelyte nenorėjo išlist nors tu ka....paguldė į palatą ir po pusvalandžio man įkišo tabletę kad pradetų vistitis gimdymo veikla....tai buvo 10val.30min. pasake gulet ir aš gulėjau gulėjau ir nieko nei saręmių nei kas nors panašaus....Apie 18val. man išėjo kamštis apžiūrėjo mane gydytoja buvo nepilnas 3cm atsidarymas idėjo dar vieną tabletę jau pradėjau jausti saremius kas 2min...užraše mano stebuklo tonus ir jau nuvedė į gimdyklą...Ten apžiūrėjo ir nusprende bišky palaukti suleido nuskausminamus kad ne taip stipriai jausčiau saręmius ir sakė pamiegoti nes per gimdymą reikes daug jėgų...Ir taip visą naktį....Ryte 8val.30min. atėjo gydytoją nauja mane apžiūrėjo vis tas pats 3cm atsidarymas nors tu ka....Gydytoja nusprende nuleisti man vandenys....Nuleido vandenys ir pradėjo lašinti skatinamuosius suleido nuskausminamus kurie veikia labai silpnai ir tik pusvalandį kad pailsečiau....pasnaudžiau apžiūrėjo buvo jau 6cm atsidarymas sulei do dar nuskausminamus kad dar pausvalandį pailsečiau tai buvo 10val.ryto...10val.30min. prasidėjo visas smagumas...buvo jau 10cm atsidarymas na ir ka nespėjau nei mirkteleti kaip man pradėjo rekti "STUMK",buvo tiek streso kad net rekiau kad širdis sustos...kol aš stumiau daktare rode vyrui kaip po truputi lenda galvute,vyrui buvo labai idomu.Na paskutinis stumtelijimas ir 10val.47min. GIMTADIENIS...Labai graži mergyte....Vyras perkirpo virkštelę kol aš ridenau ašaras iš džiaugsmo smile.gif suvyniojo mano mergyte ir dave vyrui palaikyti kol mane tvarke o aš negalėjau atitraukt akių nuo vyro kuris laikė mano auksiuką,aš taip norėjau ją paiimt ant rankų...kas gims nežinojome tai mums buvo dvigubas džiaugsmas...pagimdžiau lelyte su šypseną veide ax.gif smile.gif smile.gif Myli savo Gaivilė wub.gif 2.gif
Delfija
ach ax.gif ne tik tavo mergyte laike, savo mirksiukas.gif visi gimdymai tokie panasus, atrodo viskas taip pazistam, bet kartu viskas taip skirtinga...aukit sveikos mergytes 4u.gif
rence*
Grazu ir atrodo taip paprasta nors zinau kad nelengva. Grazus mazyles vardukas- isskirtinis 4u.gif
GudriLapė
sėkmės jums augant 4u.gif
spanieliuke
Nors ir ilgai laukta,bet svarbiausia sveika ir stipri mergyte wub.gif Aukit dideles 4u.gif
aciu uz palinkejimus smile.gif taip ilgai laukta ir sulaukta,o kad ilgas kelias mazyles buvo tai man uzsimirso ta pacia akimirka kai ja pamaciau smile.gif
jurginux
saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Renata J.G.
sveikinu labai labai 4u.gif
Rasicka*
4u.gif Sveikinimai pagausėjusiai šeimynai thumbup.gif ir palinkėjimas Gaivilei - būk graži ir sveika flirt.gif
Miglee
labai grazus vardukas mergaites 4u.gif pagal pasakojima, atrodo, kad gimdymas buvo labai greitas biggrin.gif
patikekit su tokiu gimdymu galeciau gimdyt ir gymdyt smile.gif
Pukuotukasss
Trumpa druta istorija. thumbup.gif
aukit didutės ir sveikutės. 4u.gif
margia
Svekinu 4u.gif ..kaip grazu...
Kaštanka
sveikinimai jums, aukit diduciai ir sveikuciai!!!!! 4u.gif wub.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.