Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Interneto paslaugų tiekėjai - II
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Mamos kompiuteris
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
zemec
mes naudojames ZEBRA, bet labai jau letas. Sutartis baigiasi, noretume keisti! Kokiu naudojates jus, koki rekomenduotumet? Musu name galimas sviesolaidinis ar kas naudojates? Idomu butu isgirsti atsiliepimus! O kaip kava?

I TEMA.
Mikė
Reikia Jūsų patarimo ir pasiūlymų. Kokių interneto tiekėjų paslaugomis Jūs naudojatės, ar esate patenkinti, kokia kaina mėnesiui, koks greitis, į ką atkreipti dėmesį sudarant naują sutartį?
Eglynas9
QUOTE(Mikė @ 2008 11 19, 14:20)
Reikia Jūsų patarimo ir pasiūlymų. Kokių interneto tiekėjų paslaugomis Jūs naudojatės, ar esate patenkinti, kokia kaina mėnesiui, koks greitis, į ką atkreipti dėmesį sudarant naują sutartį?
*

Mane taip pat ši tema domina ax.gif
Kol kas naudojuose telekomo internetu - planas ganas senas - Takas ID2 už 39Lt, ryšys pusėtinas, bet manau, kad moku per daug už tai, ką gaunu... pažiūrėjau, kad galėčiau keisti į spartesnį ir pigesnį (!) netgi tame pačiame telekome, bet pasirodo, kad plano keitimo mokęstis 100Lt blink.gif Tai dabar mąstau, ką čia daryti... tuo pačiu, įdomu būtų sužinoti apei kitus tiekėjus ir jų galimybes bei kainas ax.gif
l'eau
nuo telekomo su numirusiu zebru reikia bėgti kuo toliau schmoll.gif aš naudojuos vdnet už 49 lt - esu patenkinta smile.gif
joliteee
As naudojuosi meganet per menesi 39 lt labai mums patinka, turejom pries tai omni connect gerai kad ememe be sutarties, turejom mes ji menesi laiko tai is ju tik 3 dienas veike ir kaina nemaza 100lt menesiui
Niurzgike
Tik ne TEO schmoll.gif Su jais vienos problemos.
Donix
Skynet thumbup.gif VDnet
solveiga 25
Nerekomenduociau Skynet -greiciai lyg ir neblogi, bet palyginus daznai interneto nebuna. Viena penktadienio pavakari, kai virs 6 valandu nebuvo internetinio rysio, nuejau aiskintis. Paaiskino, kad perkant pigia paslauga (menesinis mokestis 49litai!) nesitikeciau nuolatinio rysio. Sis ivykis paskatino mane atsisakyti Skynet paslaugu...
egliosha
nu skynetas pavaro blink.gif
mes Kava turim, pati mazaji berods(30lt), tai greiciai neblogi, stabilus internetas visa para, kaip Balticumu nesiskundem, taip ir siuo patenkinti
pas broli Erdves yra, tai nesulaukia sutarties pabaigos jau, sake geriau teo pasiims koki plana negu su jais vargs doh.gif internetas kaip apie tele2 is pradziu snekejo... kada nori tada atsiranda, mes filma per 5 minutes parsisiunciam, jis per nakti doh.gif
gija23
QUOTE(egliosha @ 2008 11 23, 21:48)
nu skynetas pavaro blink.gif
mes Kava turim, pati mazaji berods(30lt), tai greiciai neblogi, stabilus internetas visa para, kaip Balticumu nesiskundem, taip ir siuo patenkinti
pas broli Erdves yra, tai nesulaukia sutarties pabaigos jau, sake geriau teo pasiims koki plana negu su jais vargs doh.gif internetas kaip apie tele2 is pradziu snekejo... kada nori tada atsiranda, mes filma per 5 minutes parsisiunciam, jis per nakti doh.gif
*

Atsiprasau uz durna klausima - o tas skynetas tik Vilniuj?
Palemonas
QUOTE(Niurzgike @ 2008 11 23, 12:39)
Tik ne TEO schmoll.gif  Su jais vienos problemos.
*

Kokios ? blink.gif
Aušrinė
Meganetas (Dokeda) thumbup.gif Ypač patiko, kai po kompo perinstaliavimo reikėjo prisijungt prie savo tinklo iš naujo - sekmadienį prie telefono budėjo info teikiantis žmogelis thumbup.gif
l'eau
QUOTE(solveiga 25 @ 2008 11 23, 20:20)
Nerekomenduociau Skynet -greiciai lyg ir neblogi, bet palyginus daznai interneto nebuna.

drinks_cheers.gif aš nuo jų pabėgau kai nuolat trūkinėjant ryšiuj bandė nulupti pilną kainą. tiesa, po to sutiko, kad mokėčiau pusę rolleyes.gif
egliosha
QUOTE(gija23 @ 2008 11 24, 09:33)
Atsiprasau uz durna klausima - o tas skynetas tik Vilniuj?
*

neisivaizduoju biggrin.gif pasiskaitykite ju tinklapyje
Taktas
Nežinau kaip Vilniui, tačiau pas mus neblogai sukasi Kava. Kai baigėsi teo dsl sutartis Pasirinkimas buvo nekaži koks, toliau dsl,as, kabelinė per optika arba kava optika. Tiesa teo optika dar neatvesta. Kiek nauduojuosinebuvo nei vieno lūžimo ar kitokių problemų. O va pažystamas Vilniui skundžiasi, kad teo optika jau antra kartą po kelias dienas į mėn. lųžta. Greičiausia viskas priklauso nuo miesto ir vietos .
egliosha
pas mus (Klp) Kava nesiskundziam, tik is pradziu su saskaitom problemu buvo, kadangi buvo katik susikure cia, tai grybavo nesiotojai, veluodavo po menesi pristatyti doh.gif
pries tai turejom balticumo paprasta tai irgi nusiskundimu nulis, jei kas blogai vdrug, ta pacia dienai technikai ir krapstos jau prie elektros skydines biggrin.gif televizija karts nuo karto pamirga, o internetas dingdavo tik laidu klibintoju laiptinej deka doh.gif
valkata
QUOTE(Mikė @ 2008 11 19, 14:20)

Seniau naudojomės INIT, dabar naudojamės Mikrovisata internetu. Ir vieni ir kiti duoda tai, kas numatyta sutartyje. Ir pas vienus ir pas kitus internetas dingsta ypatingai retai: per keletą metų buvo dingęs porą kartų.

Pas Mikrovisatą perėjom todėl, kad jie mums davė 100Mb/s srautą Lietuvoje: kokį nors filmą parsipūsti yra kelių minučių reikalas. Į užsienį gaunam 2Mb/s. Mokam 39Lt per mėnesį.

*ameja*
sveiki smile.gif
rasau cia viena toki darbeli apie interneta, ir man reiketu kad uzpildytume viena anketele blush2.gif ax.gif
stai ji, is anksto dekoju bigsmile.gif

http://www.publika.lt/lt/apklausa-15-4eec0...2ea457fccb.html
raew
is telekomo reikia begt, internetas brangus, o dar plius uz linija reikia 20lt moket...
juraciux
Vinita turim. Is esmes neblogas mokam 49lt, greitis tikrai geras. Tai nezadam keisti i joki kita.
Nu bet jau kai pradeda strigineti tai nors pasiusk doh.gif Kelias dienas vezlio greiciu dirba. Paskambini i firma, pasako kad cia jusu kompiuterio problemos (kiek turim sita kabeline tai tik viena karta sake kad beda pas juos o ne pas mus), dar pasibari su jais tai greit rysys atsiranda. O jei neatsiranda, atsiuncia meistra kuriam nemazus pinigus reik moket uz tai kad laida pajudina skydinej cool.gif doh.gif
Pookis Pistacijus
Tema truputi tokia sakyciau nelabai. Gi nevisur pasirinksi interneto tiekeja, vienur nei vieno, kitur kelis.
miegutis
gal kas naudojasi BITĖ
panasi
QUOTE(Pookis Pistacijus @ 2009 03 10, 15:28)
Tema truputi tokia sakyciau nelabai. Gi nevisur pasirinksi interneto tiekeja, vienur nei vieno, kitur kelis.
*

Man irgi keista kai kiekvienas(-a) krykstauja apie tai koki gera interneto tiekeja turi dabar, ir koki bloga turejo anksciau. Gal bent savo miesta paminekim? Juk klaipedieciams visai neidomus paslaugu teikejai esantys Vilniuje, kaip ir kaunieciui esantys Siauliuose. Tam paciam mieste ir tai ne bet kuri tiekeja gali pasirinkti, ka jau kalbeti apie visa Lietuva. cia zinoma nekalbu apie tuos teikejus kuriu tinklai apima (beveik) visa lietuva.
Jamiroquai
TEO nesirinkite. Jaučiu visi LT tiekėjai geresnį už jį biggrin.gif Pati jame sėdžiu, tai laukiu nesulaukiu kada sutartis baigsis. Kauniečiams siūlau KIS arba MegaNet. Pirmasis berods sparčiausias, o antrąjame pastoviai didina siuntimosi greitį(gal dabar net daugiau už KIS yra) ir nedidina kainos. Visų kaina apie 50lt/mėn. Gal ir nepigiai, bet užtat dainas iš Lietuvos per kokį DC++ galima atsisiųsti per 3sek smile.gif filmus - per kelias minutes. Manau kaina pagrįsta
Pallade
QUOTE(Jamiroquai @ 2009 03 23, 13:12)
TEO nesirinkite. Jaučiu visi LT tiekėjai geresnį už jį  biggrin.gif  Pati jame sėdžiu, tai laukiu nesulaukiu kada sutartis baigsis. Kauniečiams siūlau KIS arba MegaNet. Pirmasis berods sparčiausias, o antrąjame pastoviai didina siuntimosi greitį(gal dabar net daugiau už KIS yra) ir nedidina kainos. Visų kaina apie 50lt/mėn. Gal ir nepigiai, bet užtat dainas iš Lietuvos per kokį DC++ galima atsisiųsti per 3sek smile.gif filmus - per kelias minutes. Manau kaina pagrįsta
*

O ka daryti, jei Maganetas neveda i musu nama interneto verysad.gif Kas tas KIS? Bet jauciu irgi tik i daugiabucius veda... Mes pvz neturime pasirinkimo - TEO arba Mikrovisata. Tai kai pasiklausau pazistamu atsiliepimu apie Mikrovisata, sedziu su TEO internetu ir laukiu geresniu laiku biggrin.gif
Jamiroquai
QUOTE(linabalt @ 2009 03 23, 14:19)
O ka daryti, jei Maganetas neveda i musu nama interneto verysad.gif Kas tas KIS? Bet jauciu irgi tik i daugiabucius veda... Mes pvz neturime pasirinkimo - TEO arba Mikrovisata. Tai kai pasiklausau pazistamu atsiliepimu apie Mikrovisata, sedziu su TEO internetu ir laukiu geresniu laiku biggrin.gif
*

KIS = Kauno Interneto Sistemos. Na o dėl vedimo tai nežinau unsure.gif Pas mane berods kai užsisakinėjome irgi nebuvo nieko be TEO. Po to atsirado Meganet ir berods KIS irgi yra. Šiaip reikia paieškoti ar tikrai neveda į privačius namus, nes pastebėjau kad Meganet yra draugiška kompanija, pastoviai tvarko ir rūpinasi tinklais, atnaujina viska, už tą pačią kainą siūlo didesnį greitį(kelis kartus didesnį nei pas teo)
Palemonas
QUOTE(Jamiroquai @ 2009 03 23, 14:12)
TEO nesirinkite. Jaučiu visi LT tiekėjai geresnį už jį  biggrin.gif  Pati jame sėdžiu, tai laukiu nesulaukiu kada sutartis baigsis. Kauniečiams siūlau KIS arba MegaNet. Pirmasis berods sparčiausias, o antrąjame pastoviai didina siuntimosi greitį(gal dabar net daugiau už KIS yra) ir nedidina kainos. Visų kaina apie 50lt/mėn. Gal ir nepigiai, bet užtat dainas iš Lietuvos per kokį DC++ galima atsisiųsti per 3sek smile.gif filmus - per kelias minutes. Manau kaina pagrįsta
*

Nagi nagi ir ką gi pasiūlysi tiems, kurie neturi kitokių tiekėjų pasirinkimo kaip tiktai TEO ?
panasi
QUOTE(Jamiroquai @ 2009 03 23, 14:28)
KIS = Kauno Interneto Sistemos. Na o dėl vedimo tai nežinau  unsure.gif  Pas mane berods kai užsisakinėjome irgi nebuvo nieko be TEO. Po to atsirado Meganet ir berods KIS irgi yra. Šiaip reikia paieškoti ar tikrai neveda į privačius namus, nes pastebėjau kad Meganet yra draugiška kompanija, pastoviai tvarko ir rūpinasi tinklais, atnaujina viska, už tą pačią kainą siūlo didesnį greitį(kelis kartus didesnį nei pas teo)
*

Su nuosavais namais situacija spartaus interneto poziuriu visada buvo ir manau bus prastesne nei daugiabuciuose, tiesiog jokiam tiekejui neapsimoka tiesti sparcios linijos, optinio kabelio iki kiekvieno individualaus namo, juk tos linijos gale pajungiamas tik vienas vartotojas, o paskaiciavus, kad ir tos pacios sviesolaidines linijos tiesimo kaštus tampa aisku, kad tas vienas vartotojas ja atpirks laaabai negreit, todel ir neveda niekas.
Jamiroquai
QUOTE(Palemonas @ 2009 03 23, 14:40)
Nagi nagi ir ką gi pasiūlysi tiems, kurie neturi kitokių tiekėjų pasirinkimo kaip tiktai TEO ?
*

Aš nesakiau ką daryt ir nežinau, išvis kažkokia nesamonė sad.gif Gal ir neapsimoka tiesti, bet tai su TEO sedėt visą gyvenimą - schmoll.gif
Palemonas
QUOTE(Jamiroquai @ 2009 03 23, 16:37)
Aš nesakiau ką daryt ir nežinau, išvis kažkokia nesamonė sad.gif Gal ir neapsimoka tiesti, bet tai su TEO sedėt visą gyvenimą -  schmoll.gif
*

O aš visai nesiskundžiu, turiu TEO GALA ir tuo patenkytas(kitų variantų nėra), siuntimosi greičiai geri ir t.t. ...
Taktas
QUOTE(Palemonas @ 2009 03 23, 17:16)
O aš visai nesiskundžiu, turiu TEO GALA ir tuo patenkytas(kitų variantų nėra), siuntimosi greičiai geri ir t.t. ...
*

Kaip tai nėra. galima keisti gyvenamą vietą (juokauju). Iš ties kiek tereikia to siuntimosi. Nors pats po teo perėjau prie kavos. Skirtumas akivaizdus. O perėjau dėl kainos, kam mokėti už telefoną jeigu jo nereikia ir skambučiai brangesni negu iš mobilaus.
Pallade
QUOTE(Palemonas @ 2009 03 23, 17:16)
*

Tai va, kad pasirinkimo nera... Siaip tai trukineja tas internetas, gala kartais uzstreikuoja, bet man atrodo, kad del to, jog apkrova p3 as mus didele - 2 telikai su Gala ir kompai su internetu, kur vartojimas vyksta pilnu tempu - viename kompe Apex, kitame nuolat zaidziami online zaidimai, o as siaip narsau visur - forumai, zaidimai, kartais taip pat siuntykla pajungiu, tai matyt ner ko stebetis, kad rysys pavedineja g.gif bet nebaisiai, kai pasiklausau is pazistamu ka mikrovisata isdarineja, pasidziaugiu savo TEO ir toliau sedziu rami biggrin.gif
P.S. Maganete teiraujuosi mazdaug kas pusmeti apie galimybe atsivesti interneta i nuosava nama biggrin.gif Vis tikiuosi, kad susimylejo ir pakeite nuomone, bet jie schmoll.gif uzsispyre - tik i daugiabucius ir vsio biggrin.gif
Palemonas
QUOTE(Taktas @ 2009 03 23, 21:23)
Kaip tai nėra. galima keisti gyvenamą vietą (juokauju).
biggrin.gif jo jo - pvz.: pas tave į virtuvę lotuliukas.gif .

QUOTE(Taktas @ 2009 03 23, 21:23)
Iš ties kiek tereikia to siuntimosi. Nors pats po teo perėjau prie kavos. Skirtumas akivaizdus. O perėjau dėl kainos, kam mokėti už telefoną jeigu jo nereikia ir skambučiai brangesni negu iš mobilaus.
*

Taigi vat, tas telefonas tai išviso nereikalingas, na kartais mažoji savo vienai draugei pasiskambina.
settle
Telekomo žaibolaidžiui nereikia telefono.
O ir šiaip kokybe nesiskundžiam per daug.
Nikolle
Turėjom sutartį su TEO blink.gif vos saulaukem sutarties termino pabaigos schmoll.gif
dabar draugajam su Cgates
Buddha
http://forum.lrytas.lt/topic_show.pl?did=;...21906#pid621906
Rekomenduočiau paskaityti bendram apsišvietimui apie internetą, interneto tiekėjus ir panašiai.
Tiesa parašymas gan senokas, bet iš principo tinka dar puikiai.
Jamiroquai
QUOTE(Nikolle @ 2009 03 24, 00:50)
Turėjom sutartį su TEO  blink.gif vos saulaukem sutarties termino pabaigos  schmoll.gif
dabar draugajam su Cgates
*

Aš irgi laukiu biggrin.gif
Taktas
QUOTE(settle @ 2009 03 23, 23:43)
Telekomo žaibolaidžiui nereikia telefono.
O ir šiaip kokybe nesiskundžiam per daug.
*

Na taip, jeigu nėra jokios alternatyvos, telekomas puls į kiekvieną namą optiką vedžioti.
mr.sarunas
nesenai isivedem Skynet'a pasinaudoje sia akcija http://miestas.penki.lt/City.aspx?Element=...;ArticleID=1885
nusiskundimu jokiu neturiu, viskas veikia labai puikiai, greitis labai geras ir nera jokiu trugdziu. Mano draugai taip naudojasi siuo internetu ir yra labai patenkinti.
Is savo puses dedu riebu pliusa thumbup.gif
*Voverytė*
Mes nesenai sudarem sutarti su Mikrovisata ir iskart pastebejau liudna dalyka,kad uzsienio puslapiai aplamai neatidaromi arba labai letai.Greicio matuokliu matuojant duomenu gavimo sparta rodomas normalus greitis,taciau narsymo sparta labai labai leta verysad.gif .Atvykes firmos darbuotojas tikina,kad tai normalu blink.gif ,bet manes,toks normalu visai netenkina mellow.gif
Noriu paklausti ar su siuo interneto tiekeju turi ir daugiau vartotoju panasiu problemu? g.gif
panasi
QUOTE(*Voverytė* @ 2009 03 25, 22:58)
rodomas normalus greitis
*

Pirmiausia, ka vadiname normaliu greiciu? Kokia to greicio israiska skaiciais? smile.gif
*Voverytė*
QUOTE(panasi @ 2009 03 26, 11:44)
Pirmiausia, ka vadiname normaliu greiciu? Kokia to greicio israiska skaiciais? smile.gif
*

Matuojant matuokliu rodoma;
Duomenų gavimo sparta
13424.4
kbps
Naršymo sparta
138.7
kbps
Taciau uzsienio puslapiai atverciami vos ne per pora minuciu rolleyes.gif
panasi
QUOTE(*Voverytė* @ 2009 03 26, 13:13)
Naršymo sparta
138.7
kbps
Taciau uzsienio puslapiai atverciami vos ne per pora minuciu  rolleyes.gif
*

Na, 138.7kbps liezuvis nesivercia pavadint normaliu greiciu, nenuostabu, kad taip ilgai atidarineja puslapius. Gal galite to matuoklio nuoroda imesti cia?
*Voverytė*
Prašom,štai ir matuoklis;
http://www.matuok.lt/auto.aspx
Vakaro metu dabar pas mane rodo naršymo starta 730 kbps,tuo tarpu ryte ir diena buvo 138 kbps.
Itariu,kad teks pyktis rimtai su mikrovisatininkais jei taip 'normalu' ir toliau bus rolleyes.gif verysad.gif
Pallade
O pas mane narsymo sparta 296.65 kbps g.gif Tai cia mazai kaip suprantu?
Jurgička
Ta proga pasigirkime pas ką kokia sparta. biggrin.gif

user posted image
egliosha
Jurga, savo tiekeja darasykit biggrin.gif

Interneto teikėjas
UAB "Alpha Komunikacijos"
Gavimas (kbps)-10162,05
Siuntimas (kbps)-43265,319
Naršymas (kbps)-899,293

pats pigiausias Kavos planas(29lt/men)
Pallade
QUOTE(Jurgička @ 2009 03 26, 21:54)
Ta proga pasigirkime pas ką kokia sparta.  biggrin.gif

user posted image
*

QUOTE(egliosha @ 2009 03 26, 22:12)

Interneto teikėjas
Gavimas (kbps)-10162,05
Naršymas (kbps)-899,293

*

blink.gif o cia tai joooo..... Jurga, ar pas tave irgi Kavos internetas? Kava raso, kadzada ir i Kauna ateiti. Gaila, kad anksciau to neperskaiciau...
Taktas
QUOTE(egliosha @ 2009 03 26, 22:12)

Interneto teikėjas
Gavimas (kbps)-10162,05
Naršymas (kbps)-899,293

*

Na bent pas mane Kava rodo:
Duomenų gavimo sparta
46721.5
kbps
Duomenų siuntimo sparta
11395.05
kbps
Naršymo sparta
2907.95
kbps
Ps. čia wifi per rauteri
egliosha
QUOTE(Taktas @ 2009 03 27, 00:07)
Na bent pas mane  Kava rodo:
Duomenų gavimo sparta
46721.5
kbps
Duomenų siuntimo sparta
11395.05
kbps
Naršymo sparta
2907.95
kbps
Ps. čia wifi per rauteri
*

pas mane yra ant laptopo permesta nuo personalinio laidu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.