Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
daivutyte
QUOTE(Emanuela @ 2010 01 08, 13:49)
As cia pasiskaitau ir vis viltis isiziebia, nors stogas jau vaziuoja. Mmm veluoja jau savaite, siandien dariaus Nt bet, tik I bruksnelis, guodzia tik tai kad BT temp. laikosi auksta.
Labai laukiamas vaikutis musu seimoje ir jau nemazai planuotas.
*

sveika Emanuela,
tikiuosi tavo BT vis dar slenka tiesiaja. Nes mano vis dar varo gtiesiaja ties 37.0 siandien kaip ir turejo mmm pairodyti bet nieko o NT rodo not pregnant. nepagailejau kapeiku ir digital nusipirkau. jauciu palauksiu kokia savaite tada vel bandysiu. kodel mums taip nebuna kaip kitoms - veluoja mmm- II ant NT. mirksiukas.gif
mano draugei verode du menesius - gime mergaite!!!tikekimes kad tau bus taip pat! o del manes tai dar niekas neaisku , kaip visda...
LuckyOne
QUOTE(agota.gina @ 2010 01 14, 09:12)
Prasau padekite. Nesuprantu. Siandien savaite ir viena diena kai nera mmm...dariausi ta lb gera puoduka easycup...testuka. -is pardziu pasirode 1 raudona ryški linija, po 5 min kazkur gal ir daugiau....pasirode ,,vaiduoklis''. As manau jei buciau  nestuke.gif  tai butu dvi ryskios raudonos? Ka jus manote? pakomentuokite
*

Nebutinai II ryskios - paprasciausiai hcg kiekis gali buti per mazas kraujyje, kad breztu ryskias linijas 4u.gif ne visoms gi vienodai ir ne vienodu pagreiciu jis dideja.
garbanelei
sweikutes,
noreciau jusu pagalbos..
Persileidau pries kazkur 5 menesius, ginekologe liepe 3 menesius saugotis, po dvieju menesiu vel pradejome meginti pastoti, iki siol nepavyksta pastoti, kiekviena mmm sulaukiu su asaromis akyse. Jau pries kiekvienas menesines ir siptomai sutapta su nesciosios bet susergu mmm.
Visus siuos menesiu geriu folio rugsti.
Gal kas turejo tukiu problemu ir gali man kuo nors padeti...
labai noriu buti nestuke.gif

aciu
daivutyte
QUOTE(garbanelei @ 2010 01 16, 08:24)
sweikutes,
noreciau jusu pagalbos..
Persileidau pries kazkur 5 menesius, ginekologe liepe 3 menesius saugotis, po dvieju menesiu vel pradejome meginti pastoti, iki siol nepavyksta pastoti, kiekviena mmm sulaukiu su asaromis akyse. Jau pries kiekvienas menesines ir siptomai sutapta su nesciosios bet susergu mmm.
Visus siuos menesiu geriu folio rugsti.
Gal kas turejo tukiu problemu ir gali man kuo nors padeti...
labai noriu buti  nestuke.gif

aciu
*

gal skambes ziauriai bet : isjunk sita website, nebegerk folio, neskaiciuok dienu, neplanuok, nusipirk gera knyga ir pries miega paskatyk, kad ramiau uzmogtum ir negalvotum. jei per ateinanti pusmeti nebus rezultato laikantis sitos "dietos", tada pradek nervuotis!!! thumbup.gif
Vaniliukė7
Sveikutės, merginos. Esu susipainiojusi, todėl prašau pagalbos. blink.gif Pirmas mėnuo kaip planuojam nestuke.gif , prieš tai vatojau K pleistrus. Vieną NT pasidariau 3 d. prieš mm (neiškenčiau blush2.gif ), jis buvo neigiamas ir jokių vaikuodkliukų neatsirado net po dienos. Dabar jau 3 d. kaip vėluoja mm, jokių įprastų pojūčių, kad jos prasidėtų nėra, BT savaitė jau laikosi 36,9, o šiandien testukas iš karto parodė I, o po val. išryškėjo II g.gif ir visai net ne vaiduokliukas, o toks rimtas raudonas II blink.gif Iki pirmadienio negalėsiu gauti naujo NT, o širdelė dreba verysad.gif Prieš 0,5 m. dariau 1 mėn pertrauką KT, tai mm buvo laiku, kaip vartojant KT, todėl dabar nežinau, bijau prisisvaigti kad paskui "nosim į balą" nebūtų verysad.gif Realu kad esu nestuke.gif ?
mazge123
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 01 16, 20:31)
Sveikutės, merginos. Esu susipainiojusi, todėl prašau pagalbos. blink.gif Pirmas mėnuo kaip planuojam nestuke.gif , prieš tai vatojau K pleistrus. Vieną NT pasidariau 3 d. prieš mm (neiškenčiau blush2.gif ), jis buvo neigiamas ir jokių vaikuodkliukų neatsirado net po dienos. Dabar jau 3 d. kaip vėluoja mm, jokių įprastų pojūčių, kad jos prasidėtų nėra, BT savaitė jau laikosi 36,9, o šiandien testukas iš karto parodė I, o po val. išryškėjo II  g.gif ir visai net ne vaiduokliukas, o toks rimtas raudonas II blink.gif Iki pirmadienio negalėsiu gauti naujo NT, o širdelė dreba verysad.gif Prieš 0,5 m. dariau 1 mėn pertrauką KT, tai mm buvo laiku, kaip vartojant KT, todėl dabar nežinau, bijau prisisvaigti kad paskui "nosim į balą" nebūtų  verysad.gif Realu kad esu  nestuke.gif ?
*

aisku kad realu mirksiukas.gif man atrodo kad jau galima tave sveikinti mirksiukas.gif bet kad butum 100 procentu tikra pasdaryk dar viena testuka ax.gif
^Vakarė^
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 01 16, 20:31)
šiandien testukas iš karto parodė I, o po val. išryškėjo II  g.gif ir visai net ne vaiduokliukas, o toks rimtas raudonas II blink.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Didziausi sveikinimai 4u.gif
Tai zinoma kad esi nestuke.gif
Jei nestumo testas rodo, tai kodel dar abejoji
Vaniliukė7
Didziausi sveikinimai 4u.gif
Tai zinoma kad esi nestuke.gif
Jei nestumo testas rodo, tai kodel dar abejoji

Ooo kaip norėčiau kad taip ir būtų ax.gif bet kažkodėl nesitiki kol neparodė NT taip, kaip nurodyta informaciniam lapelyje - per 5 min. Viskas, ryt lekiu į vaistinę ir perku iš karto kelis NT, nes ta nežinomybė užmuš doh.gif
Bet kuriuo atveju jus informuosiu, ar pasidžiaugsime kartu, ar paliūdėsime biggrin.gif
Linkiu visoms kuo greičiau tuos baikščius II išvysti rolleyes.gif
Ryana
man siandien 36 CD (ciklas mano 28-29 d.) ir dar nera mmm, o testukas vakar rode tik I unsure.gif nezinau ka galvot, jei kita savaitele mmm neateis, teks vaziuot kraujo tyrima darytis
index
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 01 17, 10:53)
Ooo kaip norėčiau kad taip ir būtų ax.gif bet kažkodėl nesitiki kol neparodė NT taip, kaip nurodyta informaciniam lapelyje - per 5 min. Viskas, ryt lekiu į vaistinę ir perku iš karto kelis NT, nes ta nežinomybė užmuš doh.gif
Bet kuriuo atveju jus informuosiu, ar pasidžiaugsime kartu, ar paliūdėsime  biggrin.gif
Linkiu visoms kuo greičiau tuos baikščius II išvysti  rolleyes.gif
*

O koks buvo NT? Mane aną ciklą taip apgavo..pradžioj I, po darbo grįžus radau ryškų II. Bet mm atėjo, tik užvėlavusios. verysad.gif
Lėk kito testo arba tirtis kraujo.
Labai linkiu nestuke.gif
Rassee
labukas visoms. turiu liudnoka naujiena. sakiau kad laukiuosi, taciau si savaitgali patyriau ankstyva persileidima, todel teks vel buti sioje temukeje, nesikelsiu i kita tema "as nescia" verysad.gif
aves
Kaip gaila, tikrai uzjauciu, taip lauki lauki tu dvieju bruksniu ir se tau jie ir pabega verysad.gif Nezinau kaip galim tave paguost, bet laikykis neleisk blogom mintim uzvaldyt tave ir stenkimes vel visos kartu pagaut tuos II 4u.gif
katrinka
mergaites gal galit pasakyti is patirties kada pradeda rodyt nestuma easy cup puodukas???
Ryana
pas mane irgi atejo tos nelemtosios verysad.gif
ederi
QUOTE(Rassee @ 2010 01 17, 18:56)
labukas visoms. turiu liudnoka naujiena. sakiau kad laukiuosi, taciau si savaitgali patyriau ankstyva persileidima, todel teks vel buti sioje temukeje, nesikelsiu i kita tema "as nescia"  verysad.gif
*

Nenusimink Rassee, zinau tai sunku, liudna ir labai pikta. Neklausk "kodel", tiesiog eik i prieki...

Sitprybes tau 4u.gif
agute07
QUOTE(katrinka @ 2010 01 17, 23:18)
mergaites gal galit pasakyti is patirties kada pradeda rodyt nestuma easy cup puodukas???
*

Va va, man irgi idomu, gal yra sansu, jog po 7 d rodo? ax.gif
ederi
QUOTE(agute07 @ 2010 01 19, 11:37)
Va va, man irgi idomu, gal yra sansu, jog po 7 d rodo?  ax.gif
*

Labai abejoju, nes net ir patys jautriausi testai nerodo anksciau nei 10 d.
agute07
QUOTE(ederi @ 2010 01 19, 13:53)
Labai abejoju, nes net ir patys jautriausi testai nerodo anksciau nei 10 d.
*

ilgai laukti doh.gif
ederi
QUOTE(agute07 @ 2010 01 19, 12:23)
ilgai laukti doh.gif
*

Na jau, tik nereikia skubet mirksiukas.gif Cia yra tokiu, kurios nei vieno ar tik viena leliuka teturi, o tu jau nori "be eiles" trecia pasiciupt lotuliukas.gif

Bet jei rimtai, visos mes vienodos, norim DABAR ir ISKART wub.gif
Muniaa
Labukas! esu naujoke wink.gif Planuojam su vyru lialiuka nestuke.gif bandom jau 5men. dar nieko g.gif buvo pakyles hormanas (ne presimenu, kaip vadynasi, tas hormonas yra pakyles, pas mamytes, kurie maitina krutimi) jau viskas gerai daktare sake, vat turejo prasidet menesines, bet veluoja jau 5 d. ir BT (temp.) 37, tai nzn, ar verta testa nupirkt, ar dar ankstoka! 4u.gif
index
QUOTE(janax @ 2010 01 19, 22:59)
Labukas! esu naujoke wink.gif Planuojam su vyru lialiuka  nestuke.gif  bandom jau 5men. dar nieko  g.gif buvo pakyles hormanas (ne presimenu, kaip vadynasi, tas hormonas yra pakyles, pas mamytes, kurie maitina krutimi) jau viskas gerai daktare sake, vat turejo prasidet menesines, bet veluoja jau 5 d. ir BT (temp.) 37, tai nzn, ar verta testa nupirkt, ar dar ankstoka! 4u.gif
*

Na jei jau 5 d. vėluoja tai pats laikas.
Aš jau iki mm būnu kokius 3 sugadinus biggrin.gif doh.gif
agute07
Siaip siulyciau gal ir mita, bet palekt iki siltu krastu,ten pastojo jau 3 pazistamos... thumbup.gif
Vaniliukė7
Sveikos merginos,
O aš su gera žinia, galiu pasidžiaugti kad jau esu nestuke.gif Pas gydytoją dar nebuvau, bet testas rodo II. tongue.gif
ederi
QUOTE(agute07 @ 2010 01 20, 03:54)
Siaip siulyciau gal ir mita, bet palekt iki siltu krastu,ten pastojo jau 3 pazistamos... thumbup.gif
*

Cia ne mitas, o gryna tiesa, tik zinoma tos atostogos turetu sutapti su vaisingomis dienomis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 01 20, 07:58)
Sveikos merginos,
O aš su gera žinia, galiu pasidžiaugti kad jau esu  nestuke.gif Pas gydytoją dar nebuvau, bet testas rodo II.  tongue.gif
*

Kuo nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif

Kiek savaiteliu?
agute07
As 25 d girsiuosi, nes pagal viska lelius buvo kurtas per pacia paciausia diena lotuliukas.gif
jordan
QUOTE(janax @ 2010 01 19, 21:59)
Labukas! esu naujoke wink.gif Planuojam su vyru lialiuka  nestuke.gif  bandom jau 5men. dar nieko  g.gif buvo pakyles hormanas (ne presimenu, kaip vadynasi, tas hormonas yra pakyles, pas mamytes, kurie maitina krutimi) jau viskas gerai daktare sake, vat turejo prasidet menesines, bet veluoja jau 5 d. ir BT (temp.) 37, tai nzn, ar verta testa nupirkt, ar dar ankstoka! 4u.gif
*

Sveika,manau,kad jau tikrai verta thumbup.gif Nors man ir veluojant mmm testas nieko doro nerode,bet tada neiskentus iskart nubegau pas gine ir ji patvirtino nestuke.gif Tai ir tau to linkiu 4u.gif
Rassee
QUOTE(ederi @ 2010 01 18, 11:26)
Nenusimink Rassee, zinau tai sunku, liudna ir labai pikta.  Neklausk "kodel", tiesiog eik i prieki...

Sitprybes tau  4u.gif
*

na jau viskas gerai, nusiraminau ir ziuriu tolyn i gyvenima. smile.gif neklausiu, turbut kaip gydytoja sake tiesiog "atranka" smile.gif palauksiu siek tiek ir vel kibsaiu i darba, gal bus geresnis laikas leliukui biggrin.gif
ederi
QUOTE(Rassee @ 2010 01 20, 09:19)
na jau viskas gerai, nusiraminau ir ziuriu tolyn i gyvenima. smile.gif neklausiu, turbut kaip gydytoja sake tiesiog "atranka"  smile.gif  palauksiu siek tiek ir vel kibsaiu i darba, gal bus geresnis laikas leliukui biggrin.gif
*

Liunkiu tau kuo greiciau sulaukti II, o veliau - nuostabaus, sveiko ir grazaus leliuko. 4u.gif
Vaniliukė7
QUOTE(ederi @ 2010 01 20, 09:47)
Kuo nuosirdziausi sveikinimai  4u.gif

Kiek savaiteliu?
*

Ačiū, labai džiaugiuosi biggrin.gif , turėtų būti apie 3 sav. pagal mano paskaičiavimus, bet testukas Viola tik šiandien parodė taip, kad jau visai neliko abejonių, todėl svarstau, kad arba mažiau gal iš tikro, arba to hormono pas mane lėčiau kažkodėl gaminasi g.gif
ederi
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 01 20, 11:40)
Ačiū, labai džiaugiuosi  biggrin.gif , turėtų būti apie 3 sav. pagal mano paskaičiavimus, bet testukas Viola tik šiandien parodė taip, kad jau visai neliko abejonių, todėl svarstau, kad arba mažiau gal iš tikro, arba to hormono pas mane lėčiau kažkodėl gaminasi  g.gif
*

Na nestumo savaites skaiciuojasi nuo paskutiniu menesiniu pirmosios dienos, nors realiai tai kokias 2 savaites tikrai nebuvai pastojusi. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agute07 @ 2010 01 20, 08:49)
As 25 d girsiuosi, nes pagal viska lelius buvo kurtas per pacia paciausia diena lotuliukas.gif
*

O jus dabar kaip suprantu mergyte "gaminot" ?
rakatanga
Sveikos, mergytės 4u.gif

ir aš norėčiau prisijungt prie Jūsų šaunaus "nelaukiančiųjų mmm" būrelio biggrin.gif Aš norėčiau nesulaukti savųjų mmm sausio 26 dieną ax.gif Ov vyko anksti šį mėnesį 9 cd, nustatau pagal ov.testukus. Jau neiškentusi pasidariau paprastą NT 10DPO, bet jis nieko neparodė, tad kadangi esu nekantri labai labai tad dar viena planuoju pasidaryti svaitgalį, jau bus 14-15DPO, gal kas bus aiškiau blush2.gif
Muniaa
QUOTE(jordan @ 2010 01 20, 08:58)
Sveika,manau,kad jau tikrai verta  thumbup.gif  Nors man ir veluojant mmm testas nieko doro nerode,bet tada neiskentus iskart nubegau pas gine ir ji patvirtino  nestuke.gif  Tai ir tau to linkiu  4u.gif
*

Aciukas! Sian testa dariau, bet.... nieko gero neparode verysad.gif Lauksiu...
Papildyta:
QUOTE(index @ 2010 01 19, 22:27)
Na jei jau 5 d. vėluoja tai pats laikas.
Aš jau iki mm būnu kokius 3 sugadinus biggrin.gif  doh.gif
*

Aciukas! Sian sugadinau jau viena ir nieko neparode verysad.gif nzn... reikia laukt unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 01 20, 07:58)
Sveikos merginos,
O aš su gera žinia, galiu pasidžiaugti kad jau esu  nestuke.gif Pas gydytoją dar nebuvau, bet testas rodo II.  tongue.gif
*

Nuosirdziausi Sveikinimai thumbup.gif
elenuxus
Sveikinimai nestuke.gif 4u.gif
NT nesidarau, vyras sako kam tie pirkaliojimai, vistiek mmm ateina.Si karta nusprendem tiesiog laukti.Jei veluos kokia savaite, tai nusipirksiu.Pries pora menesiu jau buvo vilties, kai savaite velavo, bet... I
Kazkaip jauciu kad ir si karta nieko...Bet 1% vilties visada yra mirksiukas.gif
Prrreciouss
As is tu tryzniotoju ir nekantriuju todel dariausi sian tik 8DPO ir tuscias, o sekanti darysiu 13DPO, tada tikiuosi bent vaiduokliuka pamatyti blush2.gif
agute07
QUOTE(ederi @ 2010 01 20, 13:48)
Na nestumo savaites skaiciuojasi nuo paskutiniu menesiniu pirmosios dienos, nors realiai tai kokias 2 savaites tikrai nebuvai pastojusi.  mirksiukas.gif
Papildyta:
O jus dabar kaip suprantu mergyte "gaminot" ?
*

Gerai suprantate lotuliukas.gif bet Kauno aiskiarege sake, kad merginos susilaukti 4 b 5 m lotuliukas.gif tai tikimybe maza 20% verysad.gif
mausiuke
mergaitės kas tas DPO ????
ax.gif
rakatanga
QUOTE(mausiuke @ 2010 01 21, 00:01)
mergaitės kas tas DPO ????
ax.gif
*

Diena Po Ovuliacijos smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 20, 21:57)
As is tu tryzniotoju ir nekantriuju todel dariausi sian tik 8DPO ir tuscias, o sekanti darysiu 13DPO, tada tikiuosi bent vaiduokliuka pamatyti  blush2.gif
*

Aš irgi prie tokių tongue.gif kaip puikiai suprantu kaip sunku išlaukti ax.gif pati irgi dabar darysiu 14-15 DPO, nes kai pasidariau 10 DPO irgi nieko nerodė doh.gif siandien vos vel susilaikiau nepasidarius NT, bet susilaikiau doh.gif Reikia kažkaip sulaukti šio savaitgalio rolleyes.gif
Rassee
QUOTE(Jovita 35 @ 2008 11 20, 18:26)
Sveikos merginos!Senai skaitau jusu komentarus,bet prisijungti sugebejau tik siandiena,planuojame niestuma jau 4men.Dariausi ovuliasijos testus,matuoju temp.Si men.atrodo viskas vyko neblogai,temperatura uzkilo ir laikesi,krutine skauda jau savaite,Norejau klausti jusu patarimo.Iki sirgimo liko savaite,vakar nuejusi i toleta issigandau,mmm truputeli padejo teplioti,greit nuvaziavau ir nusipirkau du testus juostele,ir kasete.Ir isvydau keista vaizda,ispradziu isryskejo viena neigiama justele,po keleto min pasirode vos matoma kita,taip pat buvo ir kaseteje,antra juostele vos,vos matosi.Siryt matavausi temperatura ji 37.2.Ka tai galetu reiksti?
*

sveikute, na tikiuosi kad tau bus taip kaip sako kitos sio forumo dalyves kad busi nestuke.gif ir viskas bus sklandu, taciau as turiu visai priesinga atveji, ivikusi visai neseniai pries savaite: pasidariau sausio pradzioj viola testa, rode ale II, apsidziaugiau, taciau veliau pasirode tamsios isskyros, issigandau, nuvariau i mazyli, ogi persileidimas verysad.gif todel dar labai nesidziauk, geriau palauk dar savaite, jeigu dar teplios nuvaziuok i kokius gimdymo namus tegul gydytojai pasiziuri. tikiuosi kad viskas bus tau gerai, ne taip kaip man verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2010 01 20, 16:37)
Sveikinimai  nestuke.gif  4u.gif
NT nesidarau, vyras sako kam tie pirkaliojimai, vistiek mmm ateina.Si karta nusprendem tiesiog laukti.Jei veluos kokia savaite, tai nusipirksiu.Pries pora menesiu jau buvo vilties, kai savaite velavo, bet... I
Kazkaip jauciu kad ir si karta nieko...Bet 1% vilties visada yra  mirksiukas.gif
*

jeigu nori tiksliai suzinoti kada vaisingos dienos, pasiskaiciuok sito portalo skaiciuoklej, pagal paskutini cikla, zinok as pasiskaiciavau ir iskart gavosi taciau kad nelemtas persileidimas gavosi, bet siaip ta skaicuokle gerai skaicuoja. aisku tikiuosi kad jau si menesi nepamatysi mmmm biggrin.gif
monikanor
Sveikos esamos ir busimos mamytes smile.gif Jusu gretose esu naujoke, tikiuosi labai
neskriausit ax.gif ir pasidalinsit savo informacija su manimi blush-anim-cl.gif smile.gif Labai jau noriu isilieti i nestukiu kluba, nes abu su vyru laaabai jau laukiam tu gandru, jau ir laiskeli viena kita parasem, bet kaip nieko taip nieko verysad.gif Gal galit padeti man pasiskaiciuoti kada man trurejo buti ta ovuliacija, kada tos vaisingos dienos, nelabai suprantu su tom vaisingu dienu skaiciuoklem. Mano mmm paskutini karta buvo gruodzio 16d. o siais metais tai sausio 9d. dabar jos turetu buti vasario 6d. tai gal dar galit pasakyti mano cikla, koks jis? Nu kaip pirmam kartui gal jau kaip ir uzteks blush2.gif smile.gif
Beja, man labai malonu cia buti smile.gif
ederi
QUOTE(monikanor @ 2010 01 21, 17:16)
Sveikos esamos ir busimos mamytes smile.gif Jusu gretose esu naujoke, tikiuosi labai
neskriausit ax.gif ir pasidalinsit savo informacija su manimi blush-anim-cl.gif  smile.gif  Labai jau noriu isilieti i nestukiu kluba, nes abu su vyru laaabai jau laukiam tu gandru, jau ir laiskeli viena kita parasem, bet kaip nieko taip nieko  verysad.gif Gal galit padeti man pasiskaiciuoti kada man trurejo buti ta ovuliacija, kada tos vaisingos dienos, nelabai suprantu su tom vaisingu dienu skaiciuoklem. Mano mmm paskutini karta buvo gruodzio 16d. o siais metais tai sausio 9d. dabar jos turetu buti vasario 6d. tai gal dar galit pasakyti mano cikla, koks jis? Nu kaip pirmam kartui gal jau kaip ir uzteks blush2.gif  smile.gif
Beja, man labai malonu cia buti smile.gif
*

Sveikute smile.gif

Na zinoma, kad mes taves neskriausim ir tikrai nuosirdziai pasidalinsim savo patirtimi 4u.gif

Taigi pasiskaiciuoto ovuliacija (O) yra labai sunku, jei tavo ciklas nepastovus. Teoriskai, jei tavo ciklas 28 dienos, tuomet O ivyksta 14 dienu pries ciklo pabaiga. PVZ tavo ciklas prasidejo sausio 6, o tuteru baigtis vasario 5, tai reiskia, kad O tau turi buti mazdaug ryt, sausio 22. Vaisingos dienos yra mazdaug 3-4 pries O ir gal kokia dienele po jos.

Bet dazniausiai moters organismas ne laikrodis, ir labai retai, kuri galim tuo pasidziugt. Mus itakoja aplinka, rezimas, klimatas, nervine sistema... taigi todel ir O sokineja, o kartu ir tos vaisingos dienos smile.gif

Na bet patarciau labai smarkiai nesiblaskyti, o ramiai sau nesisaugant su MB gyventi ir megautis vienas kitu.

O vaikelis, jis ateis tada, kai jam reiks biggrin.gif

Sekmes jusu seimai kuo dideliausios smile.gif))
monikanor
Labai aciu "ederi" uz paskaiciavimus smile.gif ir uz taikad priimsit i savo tarpa smile.gif
Beja dar vienas klausimelis, o kada butu galima darytis NT, nes mes meiliuka darem is kart po mmm, kaip manot galiu but nescia, nes iki pat sianden, vis dar darom ir darom ir darom... blush2.gif
ederi
QUOTE(monikanor @ 2010 01 21, 18:01)
Labai aciu "ederi" uz paskaiciavimus smile.gif ir uz taikad priimsit i savo tarpa smile.gif
Beja dar vienas klausimelis, o kada butu galima darytis NT, nes mes meiliuka darem is kart po mmm, kaip manot galiu but nescia, nes iki pat sianden, vis dar darom ir darom ir darom...  blush2.gif
*

xi xi xi lotuliukas.gif Tu cia pataikei i etatiniu NT gadintoju buri doh.gif

Is tikruju NT geriausiu atveju ka nors gali parodyti tik kelioms dienelems likus iki nelaukiamu mmm. Kitoms gi buna labai ilgai NT nieko nepatodo...

Siaip gydytojai pataria darytis tik po keliu dienu nesulaukus mmm, nes daznai zirniukas uzkimba, o paskui pabega, ir kai moteris apie tai nesuzino - jai paciai lengviau.

Turiu prisipazint as pati tiek kantrybes neturiu doh.gif
monikanor
Nu zinai, mes labai laukiam, laukiam, nu net pati nezinau ka ir bedaryti, atrodo ir sapnuoju kad jau turiu leliuka, ir vyras sako, kad mes jau tevlkiai, jis tiki kad as jau nescia. smile.gif
elenuxus
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 20, 20:57)
As is tu tryzniotoju ir nekantriuju todel dariausi sian tik 8DPO ir tuscias, o sekanti darysiu 13DPO, tada tikiuosi bent vaiduokliuka pamatyti  blush2.gif
*

Linkiu II 4u.gif
As irgi nesulaukdavau net ryto, kai rekomenduojama daryti NT, tai tik nusipirkus darydavau.Kaip jau sakiau, atrodo tiek daug kartu tai buvo, kad si karta lauksiu mmm.Jei nebus, tada bandysiu laime su NT blush2.gif
jurrrge
Sveikos, merginos 4u.gif pas mane toks reikalas, siandien visa diena pykina, ne apsinuodijimas, nes valgyt galiu, bet va tas sleikstulys, pilva maudzia, bet ar gali taip buti, jei nestumui vos tik savaite ir ar tetstukas jau rodytu toki nestuma, matot as tik savaite po paskutiniu mm
tai nestumui buti daugiau negali buti niekaip. O kad pastoti galiu iskart po mm, tai as jau zinau, taip gime musu dukryte 4u.gif
rakatanga
Na sulaukiau tos 14 DPO šiandien ir pasidariau testuką.....ir nieko verysad.gif nors mmm bus dar tik kita savaitę, tačiau kažkaip nebesitikiu, kad kažkas bus kitaip, nes kai laukiausi pirmo tai testas parode "vaiduokliuką" jau 11 DPO, tad manau keliausiu dar mėnesiuką planuoti verysad.gif o taip norėjau ax.gif
Linkiu visoms pamatyti taip laukiamus II 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(jurrrge @ 2010 01 22, 00:59)
Sveikos, merginos 4u.gif  pas mane toks reikalas, siandien visa diena pykina, ne apsinuodijimas, nes valgyt galiu, bet va tas sleikstulys, pilva maudzia, bet ar gali taip buti, jei nestumui vos tik savaite  ir ar tetstukas jau rodytu toki nestuma, matot as tik savaite po paskutiniu mm
tai nestumui buti daugiau negali buti niekaip. O kad pastoti galiu iskart po mm, tai as jau zinau, taip gime musu dukryte 4u.gif
*

Na aš dar kaip ir naujokė čia, tad drąsiai patarinėti bijau, bet manau, kad dar šiek tiek ankstoka jausti nėštumo požymius, praėjus tokiam trumpam laikotarpiui, o ir testukas dar tikrai neparodytų savaitės nėštumo, Siūlyčiau visgi palaukti dar savaitę, jeigu tikrai galvoji, kad gali būti nėščia g.gif kol galvojau, kad galiu lauktis ir aš jaučiau daugelį nėštumo požymių, tačiau kai testas parodo tik I tie požymiai kažkaip paslaptingai dingsta blush2.gif
ederi
QUOTE(rakatanga @ 2010 01 22, 08:46)
Na sulaukiau tos 14 DPO šiandien ir pasidariau testuką.....ir nieko  verysad.gif nors mmm bus dar tik kita savaitę, tačiau kažkaip nebesitikiu, kad kažkas bus kitaip, nes kai laukiausi pirmo tai testas parode "vaiduokliuką" jau 11 DPO, tad manau keliausiu dar mėnesiuką planuoti  verysad.gif o taip norėjau  ax.gif
Linkiu visoms pamatyti taip laukiamus II  4u.gif

Uzjauciu... bet gal vaikelis renkasi tinkamiausia laika, kada jam gimt...

Linkiu tau, visoms kitoms ir sau kantrybes ir II 4u.gif
rakatanga
QUOTE(ederi @ 2010 01 22, 11:07)
Uzjauciu... bet gal vaikelis renkasi tinkamiausia laika, kada jam gimt...

Linkiu tau, visoms kitoms ir sau kantrybes ir II  4u.gif
*

Na tikriausiai taip ir yra, o kadangi mes norime mergaičiukės, tai gal dar jai nebuvo laikas rolleyes.gif
Oi kiek kantrybės reikia doh.gif
monikanor
Svarbiausia, reikia tiketi, nes tikejimas tikrai daro didziulius stebuklus...
Mielosios, nepraraskim vilties...
Sekmes smile.gif
ederi
QUOTE(jurrrge @ 2010 01 21, 22:59)
Sveikos, merginos 4u.gif  pas mane toks reikalas, siandien visa diena pykina, ne apsinuodijimas, nes valgyt galiu, bet va tas sleikstulys, pilva maudzia, bet ar gali taip buti, jei nestumui vos tik savaite  ir ar tetstukas jau rodytu toki nestuma, matot as tik savaite po paskutiniu mm
*

sveika jurrrge,

na geriausiu atveju tu tik dabar galetum pastot ir teoriskai jei taip ivyktu, tavo apvaisintas kiausinelis dar tik keliautu kiausintakiais, taigi, kol nera implanacijos, jokiu nestumo pozymiu tikrai negali dar jausti... tuo labiau ir NT tikrai dar nieko netodys. Ir vel reikia laiko...reikia laukt. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(monikanor @ 2010 01 22, 09:13)
Svarbiausia, reikia tiketi, nes tikejimas tikrai daro didziulius stebuklus...
Mielosios, nepraraskim vilties...
Sekmes smile.gif
*

Aha, labai teisingai pasakei thumbup.gif Nes kai taip troksti ir tikiesi labai greit gali perdegt ir nuleist rankas... verysad.gif

NEPASIDUOKIM 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.