Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kada galima darytis nėštumo testa,kaip greičiau su
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Alegorija
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 25, 01:02)
ryt varau pas gine nes tfu tfu tfu kad nebutu kokio auglio nes vienas sonas pilvo sukietejas ir issokes ir kai spaudziu biski skaudo o po to maudzia
*

Svarbiausia - nurimk. Užsiimk kita veikla. Nukreipk mintis šalin nuo šio didelio užsiciklinimo, kuris niekur neveda. Taip gali ir paranoją įsivaryti mirksiukas.gif
Maidenana
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 25, 01:02)
vienas sonas pilvo sukietejas ir issokes ir kai spaudziu biski skaudo o po to maudzia
*

blink.gif ogo
Agnyte1984
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 24, 16:27)
temp yra 2 sav mazdaug nuo 36,8 iki 37,4 siaip 37 dazniausiai

Kas liečia temperatūrą,tai pas mane nuo mėnesio vidruio, iškart po O,bet kada dieną pamatavus temperatūrą būna tiek pat kiek pas tave,o paskui atėjus MM viskas grįšta į savo vėžias doh.gif Aš anksčiau net nepastebėdavau šitų bajerių,bet kai pradėjom planuot,labiau stebėjau savo organzimą ir atradau šitą temperatūrą,tai jeigu tu nesilauki,kitą mėnesį po O pasimatuot temperatū ir manau to paties sulauksi mirksiukas.gif
*Kosmetologe*
smile.gif buvau pas gine sake kad gimda tvarkoi viskas ok biggrin.gif kazkaip ji ten mano gimda keistai pavadino bet supratau kad sunku turi but pastot su tokia gimda sake kad man reikia kuo anksciau darytis leliu ir jokiu budu nedaryt nei aborto nei isvalymo nes labai didele galimybe kad neturesiu vaiku(o as durne apie tokia galimybe galvojau kad gal darytis reiks ka nors)sake kad jei pastosiu tai labai reikes saugot nestuma.ir sake lyg kazkas uzkibe bigsmile.gif bet liepe padaryt tyrima kraujo tai snd bus atsakymas 6 val bet sake arba kai man buvo anksciau mmm tai galejau persileist o jei tyrimas bus "biski"teigiamas tai gali but nestumas bet laaaaabai mazas nieko negarantuoja ir sake kiauside viena didesne bet dar sake kad tyrim turbut neigiamas verysad.gif tai db nieko nzn... smile.gif nu svarbu kad viskas gerai smile.gif gavau velniu kad mmm neseku blush2.gif tai tiek ziniu smile.gif
Agnyte1984
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 25, 16:32)
smile.gif buvau pas gine sake kad gimda tvarkoi viskas ok biggrin.gif kazkaip ji ten mano gimda keistai pavadino bet supratau kad sunku turi but pastot su tokia gimda sake kad man reikia kuo anksciau darytis leliu ir jokiu budu nedaryt nei aborto nei isvalymo nes labai didele galimybe kad neturesiu vaiku(o as durne apie tokia galimybe galvojau kad gal darytis reiks ka nors)sake kad jei pastosiu tai labai reikes saugot nestuma.ir sake lyg kazkas uzkibe bigsmile.gif bet liepe padaryt tyrima kraujo tai snd bus atsakymas 6 val bet sake arba kai man buvo anksciau mmm tai galejau persileist o jei tyrimas bus "biski"teigiamas tai gali but nestumas bet laaaaabai mazas nieko negarantuoja ir sake kiauside viena didesne bet dar sake kad tyrim turbut neigiamas  verysad.gif tai db nieko nzn... smile.gif nu svarbu kad viskas gerai smile.gif gavau velniu kad mmm neseku  blush2.gif tai tiek ziniu  smile.gif
*

Parašyk, ką sužinojai iš testo rezultatų bigsmile.gif
*Kosmetologe*
neigiamas rezultatas bet sake daktare jei nebusmmm tai jai pranest nesuprantu sako lyg ir uzkibo kazkas matosi biski o po to sako bet rezultatas bus turbut neigiamas taip ir buvo tai jauciu neuzkibo unsure.gif
Jovita 35
Sveikute vargsiuke tu mus verysad.gif u,nu kaip gaila,kad tau tiek nervu,ir taip nesiseka :verysad:Bet sakau jai taip iseitu,kad susirgtum,butinai pirk ovuliacinius testukus,ir taip bandyk..As siandiena irgi dariausi kraujuko tyrimus,man jau trecia savait rolleyes.gif
*Kosmetologe*
sveikinu thumbup.gif
Ugniukė
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 25, 18:46)
neigiamas rezultatas bet sake daktare jei nebusmmm tai jai pranest nesuprantu sako lyg ir uzkibo kazkas matosi biski o po to sako bet rezultatas bus turbut neigiamas taip ir buvo tai jauciu neuzkibo unsure.gif
*

verysad.gif

QUOTE(Jovita 35 @ 2008 11 25, 20:11)
Sveikute vargsiuke tu mus verysad.gif u,nu kaip gaila,kad tau tiek nervu,ir taip nesiseka :verysad:Bet sakau jai taip iseitu,kad susirgtum,butinai pirk ovuliacinius testukus,ir taip bandyk..As siandiena irgi dariausi kraujuko tyrimus,man jau trecia savait rolleyes.gif
*

Sveikinu 4u.gif o koks tavo HCG (kaip suprantu iš kraujo tik pagal jį nustatinėja)? Kitos rašė, kad 3 sav. (čia nuo mmm, arba 1 sav. po O) dar HCG gali nerodyti ax.gif
*Kosmetologe*
cia as nelabai suprantu parasysiu cia tuos jaroglifus hcb+p<0,1 u/l ir po to skliaustuose (n.nenescioms <1,0)
Ugniukė
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 26, 08:57)
cia as nelabai suprantu parasysiu cia tuos jaroglifus hcb+p<0,1 u/l ir po to skliaustuose (n.nenescioms <1,0)
*

Čia HCG norma tavo kraujyje, jei jis mažiau nei 1, tai esi nenėščia sad.gif. Dėl to ir klausiau Jovita 35, kiek pas ją HCG, esant 3 sav. nėštumui ax.gif
*Kosmetologe*
o tai cia pas mane daugiau ar maziau nei vienas?
Ugniukė
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 26, 10:38)
o tai cia pas mane daugiau ar maziau nei vienas?
*

Kaip suprantu, pas tave (hcb+p<0,1 u/l) mažiau net nei 0,1 (nenėščių jis būna nuo 0 iki 1) ax.gif
*Kosmetologe*
nu zodziu visiska blondine as tai jei niesciuju nuo 0iki1 o pas mane <0,1 tai cia kazkokia lb maza dalelyte nestumo rodo tu pasakyk man teigiamas cia ar neigiamas man mmm buvo sio men 8 diena ciklas kas 28 dienos opraeitos men buvo anksciau kazkaip ir truko neilgai ir nelabai gausios tai kada cia ta mano ovuliacija buvo ?
Papildyta:
jovita kas pas tave tam lapely kraujo tyrimo parasyta nes mano uosvene ten klause ar teigiamas sake neigiamas jos ten su gine snekejo apie ta lapuka nes ten jos gine pazystama o man gine sake kad lyg ir uzkibo
Ugniukė
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 26, 10:54)
nu zodziu visiska blondine as tai jei niesciuju nuo 0iki1 o pas mane <0,1 tai cia kazkokia lb maza dalelyte nestumo rodo tu pasakyk man teigiamas cia ar neigiamas man mmm buvo sio men 8 diena ciklas kas 28 dienos opraeitos men buvo anksciau kazkaip ir truko neilgai ir nelabai gausios tai kada cia ta mano ovuliacija buvo ?
Papildyta:
jovita kas pas tave tam lapely kraujo tyrimo parasyta nes mano uosvene ten klause ar teigiamas sake neigiamas jos ten su gine snekejo apie ta lapuka nes ten jos gine pazystama o man gine sake kad lyg ir uzkibo
*

Na juk mokykloj moke šiuos ženklus < biggrin.gif Tai reiškia, kad pas tave mažiau nei 0,1 ax.gif
O jei pas tave mmm buvo 11.08, tai tavo O dar tik buvo prieš 2-5 dienas, taigi joks HCG kitaip ir rodyti negalėtų. Nusiramink. Greičiausiai tie visi požymiai buvo O rezultatas. Testas geriausiu atveju parodus po kokios savaitės, negadink testukų ir atsipaliduok mirksiukas.gif
*Kosmetologe*
tai ir daktare per ultragarsa tokio mazo nestumo pamatyt negalejo ji sake lyg ir uzkibo nu vienu zodziu as ne nestuke.gif
Papildyta:
o kaip o apskaiciot?
Lars
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 26, 13:41)
tai ir daktare per ultragarsa tokio mazo nestumo pamatyt negalejo ji sake lyg ir uzkibo nu vienu zodziu as ne  nestuke.gif
Papildyta:
o kaip o apskaiciot?
*

Nenoriu pasirodyt įžūli, bet kai paskaitau tavo postus tai iškyla klausimas kiek tau metų? Ir kaip gine gali sakyt "lygtai užkibo" nieko nesuprantu..Atsiprašau jei įžeidžiau..
Ugniukė
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 26, 12:41)
tai ir daktare per ultragarsa tokio mazo nestumo pamatyt negalejo ji sake lyg ir uzkibo nu vienu zodziu as ne  nestuke.gif
Papildyta:
o kaip o apskaiciot?
*

Nežinau, bet gine pasakyti tau gali tik tada, kada mato echoskopu puslytę gimdoje, t.y. jau turi būti įvykusi implantacija. Ir netgi dar po jos kažkiek laiko. Pirmas, kas tau gali pasakyti, tai kraujo tyrimas, kurį tu ir dareisi, tiksliau iš kraujo tyrimo hormonas HCG (jau rašiau apie jį).
Dėl O, jos nepaskaičiuosi tiksliai, tik su O testukais gali nusisattyt, ir ji kiekvieną mėnesį gali vykti +- kelios dienos (jei ciklas reguliarus), O pagrinde vyksta 12-16 dienų iki mėnesinių. Tai, jei tavo ciklas 28 dienos, tai O tau gali vykti nuo 12 iki 16 ciklo dienos. Tarkim mano ciklas 28 dienos, ir mano O du paskutinius mėnesius vyko 16 ciklo dieną. Dar O galima nustatyti matuojant bazinę temperatūrą (apie ją yra visa tema - BT). Sėkmės 4u.gif
*Kosmetologe*
nu aisku aciu uz kantrybe biggrin.gif o del met tai man 20
Ugniukė
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 26, 14:06)
nu aisku aciu uz kantrybe biggrin.gif o del met tai man 20
*

Nėra už ką 4u.gif 20-ties aš irgi tiek žinojau, kiek tu biggrin.gif
*Kosmetologe*
jus labai maloni smile.gif kazkaip neplanavom niekada tai ir nesidomejau tokiais dalykais o pas gine vakar tik 2 karta gyvenime buvau o su tuo kompu ultragarsas ar echoskopija ten... smile.gif tai is vis pirma karta tik ziurejo smile.gif sake lyg ir uzkibe ir pradejo aiskint kad gimda pasirenka stipriausius ir t..t... tai dave suprast kad per mmm turetu tas uzkibimas ...tik nesuprantu kaip toki maza nestuma jeigu jis butu galima isziuret nes kiek skaiciau tai negali.nu vienu zodziu nekvarsinsiu galvos nei sau nei kitiem kai mmm menesi veluos pasidarysiu testa ir bus aisku viskas biggrin.gif
Kalinka2006
Man praejo 7 dienos po "tos" dienos, buvo 19d. Jau negaliu keneti, rytoj is ryto darisiu testuka.. blush2.gif taip norisi 2 juosteles pamatyti unsure.gif
*Kosmetologe*
labai liniu kad butu 2 4u.gif
volkiene
Mergaites, norejau jusu paklaust, po keliu dienu po sueities jau galima darytis NT ir pamatyti rezultata?
Ugniukė
QUOTE(volkiene @ 2008 11 26, 18:42)
Mergaites, norejau jusu paklaust, po keliu dienu po sueities jau galima darytis NT ir pamatyti rezultata?
*

Sueitis dar nereiškia ovuliacija mirksiukas.gif Po ovuliacijos dar vyksta implantacija, maždaug 6-10 DPO, pats jautriausias NT ir gali parodyti, kai jau būna įvykusi implantacija smile.gif
Jovita 35
Sveikos mergytes visa dienele labai buvau uzsiemusi,tad negalejau jums atrasyti ax.gif .Man kraujiuko tyrimas rode 812.Nt po ovuliacijos geriausiai darytis 10d rolleyes.gif .Man po 8,nieko nerode,nuo desimtos dienos pradejo rysketi,antra juostele.Ernestina nekreipk demesio jai tave,kas izeidineja verysad.gif .As laukiausi pirmo vaikelio 21m,zinojau dar maziau uz tave.Klausk kiek galesiu padesiu. thumbup.gif
Papildyta:
Mergytes norma yra iki 10,virs 10,jau pasideda nestumas. rolleyes.gif
*Kosmetologe*
aciu jovitele nekreipiu biggrin.gif
*Kosmetologe*
man daktare sake kad mano 1 kiauside linkusi i policistine biski didesne ir man gali but labai sunku pastoti sake bandyt pastot kuo anksciau ir jei kada nors gyvenime pastociau tai labai saugot nestuma nes galiu neisnesiot iki galo ir jokiu budu nedaryt isvalymo nes po to vaiku galiu is vis netureti ir pries planuojant leliu butinai ateit pas ja nu vienu zodziu liudna verysad.gif liepe kuo anksciau leliu daryt o mano draugas nenori ziauriai vaiku sake tures tada kai jam bus koki 30 metu ir tures daug pinigu smile.gif kai papasakojau ka daktare sake jo nuomone nepasikeite.o gine sake kad su laiku dar blogiau mn gali darytis.tai vienu zodziu. unsure.gif
Kalinka2006
Man NT parode labai švaria, ryškia ir gražia viena juostele. verysad.gif Bet nieko, bandisim kita menesi.. ax.gif Su pirmu reikejo "darbuotis" 3 menesius kol išėjo biggrin.gif
ernestina - jeigu vaikinas pries, cia jau sunkiau g.gif reikia kad abu noretu vaikelio. Gal jis irgi jaunas apie 22-23 metu? Tokiam amžiu vaikinai labai retai kada nori vaikuciu g.gif
*Kosmetologe*
taip jam 22 metai bet del finansiniu galimybiu tai problemu ner as turiu buta 2kamb jis ir turi savo buta 3 kamb 2 metai kartu gyvenam pas mene as tiesiog paskui galiu is vis leliaus neturet dirba jis mokytis galim neakivaizdziai yra zmones kur buta is vis nuomuojasi dirba mokosi ir dar vaikus augina va jiems sunkiau turetu buti nu bet jei nenori as jo ir neversiu tiesiog pasakiau jei tiek lauksim kol tau 30 bus tai as tada negalesiu is vis turet ir jis garantuotai tada susiras tokia kuri gali o manes joks vyras paskui nenores kai as vaiku negalesiu tureti ir dr buvom issigane kad as nescia nu as tai dziaugiausi hihihi.gif o jis is kart pasake ieskosim kur isvalymus daro o as durne jei butu labai mane prispaudes jauciu ir pasidarius buciau asciu dievui kad pas ta daktare nuejau smile.gif
Papildyta:
kalinka kita menesi tau tikrai pavyks per kaledas kaledu senelis visiem atnesa dovaneliu 4u.gif
Papildyta:
kartais ir pavelaves bet atnesa smile.gif
gitulia
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 27, 10:43)
o as durne jei butu labai mane prispaudes jauciu ir pasidarius buciau asciu dievui kad pas ta daktare nuejau  smile.gif

Na gal ir gerai, kad nepastojai si karta, nes is tokiu kalbu atrodo, kad tau gerokai per anksti. O del diagnozes siulyciau isklausyti ir kito daktaro nuomones, nepasitiketi viena. Daktarai daznai klysta.
Lauritux
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 27, 10:43)
taip jam 22 metai bet del finansiniu galimybiu tai problemu ner as turiu buta 2kamb jis ir turi savo buta 3 kamb 2 metai kartu gyvenam pas mene as tiesiog paskui galiu is vis leliaus neturet dirba jis mokytis galim neakivaizdziai yra zmones kur buta is vis nuomuojasi dirba mokosi ir dar vaikus augina va jiems sunkiau turetu buti nu bet jei nenori as jo ir neversiu tiesiog pasakiau jei tiek lauksim kol tau 30 bus tai as tada negalesiu is vis turet ir jis garantuotai tada susiras tokia kuri gali o manes joks vyras paskui nenores kai as vaiku negalesiu tureti ir dr buvom issigane kad as nescia nu as tai dziaugiausi hihihi.gif  o jis is kart pasake ieskosim kur isvalymus daro o as durne jei butu labai mane prispaudes jauciu ir pasidarius buciau asciu dievui kad pas ta daktare nuejau  smile.gif
Papildyta:
kalinka kita menesi tau tikrai pavyks per kaledas kaledu senelis visiem atnesa dovaneliu 4u.gif
Papildyta:
kartais ir pavelaves bet atnesa smile.gif
*

Ernestina labai gaila, kad tavo draugas nenori dabar vaiko. verysad.gif Man buvo labai panaši situacija, daktarė irgi sakė, kad laikas vaikiuką planuoji, aš pasakiau savo vyrui, o tas pasakė, kad per anksti. O dabar kai norime, jau beveik metai nepavyksta verysad.gif Bandyk kaip nors jam tai paaiškinti. Linkiu sėkmės.
*Kosmetologe*
nu ji mane istyre su visais ten kompais ultragarsais dave nuotrauka kad tureciau palyginimui o sita gydytoja tai labai pasitikiu pries pora metu buvau pas savo poliklinikos tai net normaliai neisklause ka pasakyt norejau.
Papildyta:
paskyre kt nuo kuriu man po to problemu buvo kazkokie guzai iskilo reikejo juos nudegint ir po to liepe toliau man tuos kontaceptikus gerti o as pas ja 1 kart gyvenime nuejau nebuvau buvus pas jokia gine tai turejo viska normaliai patikrint tai tik pilva paspaude ir viskas tipo sveika o sita tai normaliai istyre
Papildyta:
Lauritux va as to ir bijau ir aiskinu jam kad po to gali but kad is vis sunku bus arba negalesiu pastoti nu bet jis pasake (as dabar vaiku tikrai nenoriu)tai as jo ir nekalbinsiu ka as zinau gal as ne ta su kuria jis vaiku noretu. unsure.gif
Papildyta:
Lauritux be to mes nevede blush2.gif tai irgi kazkaip...
Lauritux
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 27, 11:05)
nu ji mane istyre su visais ten kompais ultragarsais dave nuotrauka kad tureciau palyginimui o sita gydytoja tai labai pasitikiu pries pora metu buvau pas savo poliklinikos tai net normaliai neisklause ka pasakyt norejau.
Papildyta:
paskyre kt nuo kuriu man po to problemu buvo kazkokie guzai iskilo reikejo juos nudegint ir po to liepe toliau man tuos kontaceptikus gerti o as pas ja 1 kart gyvenime nuejau nebuvau buvus pas jokia gine tai turejo viska normaliai patikrint tai tik pilva paspaude ir viskas tipo sveika o sita tai normaliai istyre
Papildyta:
Lauritux va as to ir bijau ir aiskinu jam kad po to gali but kad is vis sunku bus arba negalesiu pastoti nu bet jis pasake (as dabar vaiku tikrai nenoriu)tai as jo ir nekalbinsiu ka as zinau gal as ne ta su kuria jis vaiku noretu. unsure.gif
Papildyta:
Lauritux be to mes nevede  blush2.gif tai irgi kazkaip...
*

Aš irgi kadaise bijojau, kad pastosiu neištekėjusi, o dabar galvoju visiškai kitaip. Taigi linkiu tau pastoti netikėtai. smile.gif
*Kosmetologe*
aciu smile.gif as tau irgi linkiu 2.gif
Lauritux
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 27, 11:27)
aciu  smile.gif as tau irgi linkiu 2.gif
*

Ačiū. smile.gif
sypsenele_24
Sveikutes 4u.gif leliuka planuojam jau ketvirtas menesiukas, bet vis nepavyksta verysad.gif vakar dariausi NT ir parode tik viena juostele verysad.gif mm turetu buti gruodzio 1d.sakykit ar yra dar galimybes kad galeciau buti nestuke.gif 4u.gif blush2.gif ir dar klausimukas toms kurios esate jau nestuke.gif kiek dieneliu buvo like iki jusu mm kuomet pamatete bent vaiduokliuka wub.gif
essy
Ernestina, o tu nebijai kad kai pastosi, tave vaikinas paliks viena su vaikeliu, ir begs i krumus, nes jis dar nepasiruoses seimai? g.gif Suprantu tiek tave, tiek tavo vaikina. bet viskas priklauso nuo kiek laiko jus draugaujat, kiek rimtai ziurite i ateiti. Ir galu gale reikia atsizvelgti i vaikeli. Juk jis nores tureti abu tevelius.
Aisku linkiu tau kuo greiciau susilaukti vaikelio, ir kad siuo dziaugsmu jus dalintumetes abu friends.gif
*Kosmetologe*
as ir noriu kad leliukas butu laukiamas ir mylimas ir abu tevelius turetu bet kai daktare pasake kad reik greiciau nes po to blogai gali but tai biski issigandau unsure.gif jei bektu i krumus esu pajegi ir pati uzsiauginti maziuka .o mano draugas ne is tu kurie i krumus bektu kai siandien vel apie leliu prasnekau ir pasakiau kad reikia ir t.t... tai kazka eme vartytis kad reik dar pas daktare eit gal nera taip blogai bambejo bambejo ir pareiske kad nenoretu su manim skirtis...jis yra toks zmogus i krumus nebektu jis leliaus jei nenori tai geriau pasisalins nepadares biggrin.gif nes jo mama ji viena augino o tevas kartais per sventes uzsukdavo girtas...
konfiguracija28
Ernestina, As pastojau butent tavo amziaus pirma karta, tada patyriau persileidima, nes pasirodo kraujo grupe mano neigiama o vaikiuko buvo teigima ir mano organizmas tiesiog atstume ji ir daktarai man pasake kad negalesiu pastoti tikriausiai, o kadangi jauna tai pagalvojau akad organizmas sveikas tai gal pavyks...? na ir pavyko tada kai jau buvo galima po 6 men po to ivykio. Bet esme ne tame nors mano vyrui buvo 28 bet mes siai dienai jau virs dvieju metu nebeseima, tiesiog manau kad 20 metu yra kitoks poziuris i gyvenima ir i ta pati vaika.. ir i vaiko teva.. Tam reikia tinkamo zmogaus, nes vienai auginti vaika tikrai sunku.

Sekmes visame kame.
*Kosmetologe*
Jolituxas,kiek zinau tai Jovitai35 parode 5 dienos iki mmm tu nusipirk jautru testa geriausiai easy cup arba viola bet dar pakentek keleta dieneliu siaip tie testai parodo 7-10 dienu po ovuliacijos kiek girdejau.
Papildyta:
Kentaure ,zinau kad sunku vienai augint maziuka nes mano mama mane viena augino tetis mire kai man buvo1m tiesiog persigandau kai daktare taip pasake ,bet bus kaip bus jei veliau ir neiseis leliukas tai neiseis .Nepulsiu dabar ieskot vyro kuris vaiku nori ar daryt vaika su belekuo. smile.gif
Rasasum
Sveikutes, as ir prisijungiau i jusu buri. norejau pasiteirauti kokiose vaistinese perkate jautrius NT?
Jovita 35
Sveikutes mergytes :rolleyes:Ernestina,tu nieko jam ir neaiskink.Kaip pastosi iskart nieko ir nesakyk, kaip bus du,trys men nebus iseities tures su tuo susitaikyti.O kaip gims vaikelis,pamatysi bus pats geriausias tetis thumbup.gif .Jauni vyrai niekada nenori vaiku verysad.gif ,issivaizduoja,kad jie suvarzys ju laisve,bet gimus vaikeliu su tuo susitaiko,ir buna laimingi rolleyes.gif Man pirmas testukas parode likus savaitei iki mm,tik juostele buvo labai neryski ax.gif ,.
Papildyta:
Testuka,as pirkau Euro vaistineje,jai sirgimas gruodzio pirma manau jau tikrai turetu vaiduokliuka rodyti rolleyes.gif ,gali nelaukti,ir pirkti.
*Kosmetologe*
biggrin.gif
Papildyta:
tai kad jis saugosi labai be to pasiustu suprates kad tycia taip padariau g.gif
sexyMama
Sveikos būsimos ir esančios mamkos!
Apšvieskit mane nepatyrusią blush2.gif Mes jau 2mėn nesisaugom, kadangi nusprendėm turėti lelių. Tai va: mėnes. mano jau 4a diena vėluoja, prieš pora dienų išgėriau pora bokalų vyno ir visą naktį vėmiau, bet šiaip manęs nepykina, dar mano nuotaika pastoviai keičiasi tai zhvengiu be priezasties, tai man pasaulis nemielas, be to tai man šalta, tai prakaitas pila g.gif ... Nieko nesuprantu, nusipirkau va testus, bet manau gal iki ryto palaukti... Kaip jūs manot, ar galejau taip greitai po KT pastoti? Ačiū
Jovita 35
Aisku galejai,kitos pirma men pastoja rolleyes.gif .Nieko nelauk darykis,greiciau suzinosi,maziau nervuosiesi. thumbup.gif
Agnyte1984
QUOTE(Jovita 35 @ 2008 11 27, 17:59)
Ernestina,tu nieko jam ir neaiskink.Kaip pastosi iskart nieko ir nesakyk, kaip bus du,trys men nebus iseities tures su tuo susitaikyti.O kaip gims vaikelis,pamatysi bus pats geriausias tetis thumbup.gif .

Jau šitap daryt,tai... doh.gif Juk vyras privalo žinoti kad bus tėvas,o ar jsi norės auginti vaikelį,tai čia jau jo supratimo reikalas,nes nuo kito tai galiam ir pusmetį slėpt,bet kas iš to,jeigu jis ims ir pabėgs unsure.gif

QUOTE(pepete83 @ 2008 11 27, 22:41)
Apšvieskit mane nepatyrusią  blush2.gif  Mes jau 2mėn nesisaugom, kadangi nusprendėm turėti lelių. Tai va: mėnes. mano jau 4a diena vėluoja, prieš pora dienų išgėriau  pora bokalų vyno ir visą naktį vėmiau, bet šiaip manęs nepykina, dar mano nuotaika pastoviai keičiasi tai zhvengiu be priezasties, tai man pasaulis nemielas, be to tai man šalta, tai prakaitas pila  g.gif ... Nieko nesuprantu, nusipirkau va testus, bet manau gal iki ryto palaukti... Kaip jūs manot, ar galejau taip greitai po KT pastoti? Ačiū
*

aš tai manau,kad be problemų galėjai pastoti,taip kad ryt pasidaryk testuką ir sužinosi bigsmile.gif O dėl tų pykinimų ir nuotaikų kaitoms,tai mes čia žinok visos kas mėnesį ir skausmus ir pykčius ir kitus dalykus atrandam,bet rezultatų jokių nesulaukiam doh.gif lotuliukas.gif
Rasasum
aš tai manau,kad be problemų galėjai pastoti,taip kad ryt pasidaryk testuką ir sužinosi bigsmile.gif O dėl tų pykinimų ir nuotaikų kaitoms,tai mes čia žinok visos kas mėnesį ir skausmus ir pykčius ir kitus dalykus atrandam,bet rezultatų jokių nesulaukiam doh.gif lotuliukas.gif

tai jau tikrai visko mes atrandam ir galvojam kad jau laukiames lotuliukas.gif lotuliukas.gif na bet kai norisi greiciau tai ir stebi save nesvaikai ir galvoji gal jau ne viena lotuliukas.gif
beje, kokie NT yra jautriausi ir kokie NT parodo po 10 dienu? Nes buvau eurovaistinej tai buvo tik vivitpro testai, kurie po 14 dienu parodo. ir tikrai nera jautrus testai...
*Kosmetologe*
sakai testa pasidaryt g.gif nu nemanau kad as nescia nors temperatura praejus nebuvo snd ryte 37 i tuoleta kaip laksciau taip lakstau ten tu isk...labai daug irgi jos nedingsta(daktare sake kad jos normalios ir nera jokiu uzdegimu)bet tiek daug niekada nebudavo ir kazkaip edu labai daug ypac vakare seiles tyst net pradeda kaip apie maista pagalvoju ir troskina lb.Bet manau viska galima paaiskint lakstau i tulika,nes uzdegimas pusles nesenai dar tik praejo,temperatura gal uzsiliko nuo sakneliu uzdegimo,valgyt noriu gal del to kad ziema sumaste man lasiniu priaugint,o troskulys kai turedavau temp man visada buna.be to kraujo tyrimas neigiamas buvo ir net labai smile.gif ir iki men dar belekiek laiko be to jos nereguliaros kazkokios pasidare tai net nzn kada tiksliai daba turi but. unsure.gif
Papildyta:
nors mmm as niekada labai ir nesekdavau zinojau kada mazdaug turi but
Papildyta:
pagalvojau kad man parasei smile.gif nuo temperaturos stogas jau slenka man turbut sory nekreipkit demesio.
Rasasum
na tai sveik greiciau smile.gif beje, ernestina juk apsaugos priemones neapsaugo 100 proc. yra juk 1 proc. kad gali pastot. tai jeigu ir bandysi specialiai pastot, tai padaryk taip kad taviskis nesuprastu... pasakyk kad taip netycia gavosi smile.gif zinau merginu kurios ir gerdamos kontraceptikus pastojo. t.y. pamirso isgert viena tablete ir pastojo biggrin.gif tai ir tu kazka netycia gali pamirst biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.