Tai visoms sekmes laukiant II.Tikiuos viskas bus OK
Tai jau taip, nei darbe, nei artimiesiems iki 4men.tikrai nesakysim.Po to gal jau ir matytis prades...pavasaris, maziau rubu ir megztiniu
Tai visoms sekmes laukiant II.Tikiuos viskas bus OK QUOTE(elenuxus @ 2010 01 26, 12:25) Sian pakartotinai dariausi NT "komfort", viena is pigiausiu kasetyciu.Taigi, mano vaiduokliukas tapo daug ryskesnis ir jokiu abejoniu nebera Aš irgi eisiu per pietus dar vieno testuko. Gal šį kartą veikiantis papuls. pirksiu patį pigiausią, gal net juostinį. Tikiu, kad parodys II QUOTE(TYLIrami @ 2010 01 26, 11:53) Aš irgi eisiu per pietus dar vieno testuko. Gal šį kartą veikiantis papuls. pirksiu patį pigiausią, gal net juostinį. Tikiu, kad parodys II Laikom kumscius! O as NT bandysiu daryti ryt ryte. Nezinau, ka isvysiu, bet laime tai nelabai tikiu.
sveikos mergaite
norejau paklausi, kai esi niešcia ar isskyros taip pat issiskyria kaip ir nebunant nėsciai QUOTE(TYLIrami @ 2010 01 26, 11:58) Ech, kad tavo zodziai Dievui i ausi! Papildyta: QUOTE(inguska2010 @ 2010 01 26, 12:01) sveikos mergaite norejau paklausi, kai esi niešcia ar isskyros taip pat issiskyria kaip ir nebunant nėsciai Kokias isskyras turi omeny? QUOTE(dziugintele @ 2010 01 26, 12:08) Ech, kad tavo zodziai Dievui i ausi! Papildyta: Kokias isskyras turi omeny? kurios visada buna bespalves, man dazniausiai padaugeja pries menesines Papildyta: QUOTE(candyshop @ 2010 01 26, 12:46) aciukas, tikrai reiks paklausti gines savo QUOTE(inguska2010 @ 2010 01 26, 13:30) kurios visada buna bespalves, man dazniausiai padaugeja pries menesines Papildyta: aciukas, tikrai reiks paklausti gines savo jei bespalves ir be jokiu kitu pojuciu, tai isties viskas normalu. Aisku kiekvienai savaip, bet man padidintas dregmes pojutis lydejo visiskai visa nestuma.
o as jau praradau vilti pamatyti II
Sveikos, esu cia naujoke, jau senai pastebejau kad i visus rupimus klausimus cia visada rasdavau atsakyma
QUOTE(augusteaaa @ 2010 01 26, 20:11) Sveikos, esu cia naujoke, jau senai pastebejau kad i visus rupimus klausimus cia visada rasdavau atsakyma Kazin ar cia nestumas
augusteaaa, man irgi atrodo kad 13 sausio nelabai vaisinga jau turejo but, nes chia gaunas net 24 tavo ciklo diena, o kiek skaiciau, jau nuo 18 ciklo dienos galima saugiai myletis, jei nenori susilaut vaikelio, mes kai dar neplanavom vaikelio ramiai po 18 ciklo dienos
QUOTE(augusteaaa @ 2010 01 26, 21:11) Sveikos, esu cia naujoke, jau senai pastebejau kad i visus rupimus klausimus cia visada rasdavau atsakyma Per daug dienelių jau buvo praėję po mmm. Net ir imant ilgiausią normalų 35 d. ciklą niekaip nesigauna, kad sausio 13 d. galėjo būti vaisinga dienelė. Bet galbūt ir anksčiau su MB kokį kartuką susiglaudę šildėtės? QUOTE(augusteaaa @ 2010 01 26, 22:11) Sveikos, esu cia naujoke, jau senai pastebejau kad i visus rupimus klausimus cia visada rasdavau atsakyma O aš manau, kad gali. Man pačiai tik trečias testukas TIK šiandien parodė II. Iš pradžių nelabai ryškiai, o paskui net neabejotinai. Dar vieną testuką sugadinsiu ryt ryte dėl tikrumo, nors nustebus būčiau, jei ne QUOTE(augusteaaa @ 2010 01 26, 20:11) Sveikos, esu cia naujoke, jau senai pastebejau kad i visus rupimus klausimus cia visada rasdavau atsakyma pas mane buvo analogiška situacija, paskutinės mėnesinės gruodžio 21 dieną. Tiesa, mes atvirkščiai su MB saugojomės, bet toks vėlavimas labai privertė sunerimti. Testų pasidariau daugybę, jau buvo gėda eit į vaistinę šalia namų QUOTE(augusteaaa @ 2010 01 26, 21:11) Sveikos, esu cia naujoke, jau senai pastebejau kad i visus rupimus klausimus cia visada rasdavau atsakyma Labai panasus ciklas ir pati istorija. Tik mes darbavomes keliom dienom anksciau, per pati ciklo viduri. Deja... Keli Nt rode neigiama ir jie buvo teisus. Siandien uzgriuvo mmm. Tad soku as i planuojaciu skyreli... Kad ir kaip gaila butu. Faktas tas, kad nestumo tau gali ir nebuti. Taip pat yra tokiu organizmu, kurie gamina mazai HCG harmono, todel NT gali parodyti nestuma tik jau esant ne vienai nestumo savaitei. Tokiu atveju, geriausia pasidaryti kraujo tyrima, jei jauti vidumi, kad gali buti nescia. Beje, del tu vaisingu dienu. Jos labai individualus dalykas. Kiek moteru, tiek ir skirtingu galimybiu pastoti. Nezinau, kada tavo O dienos (issiaiskinimui turbut vertetu darytis O testus), bet galiu drasiai patvirtinti, kad astuoniolikta ciklo diena tikrai galima pastoti. Kalbu, nes, turejau 28 d. cikla. Pagal visus skaiciavimus, astuoniolikta ciklo diena turejo jau buti saugi. Bet butent ta diena nepasisaugojus, as pastojau. Deja, tokiam velyvam pastojime (turiu omeny cikla) yra daug neigiamu niuansu. Kiausialaste gali buti jau "pasenus" ir todel apvaisinimas man nesibaige sekmingai. Labai linkiu, kad tau viskas butu gerai! QUOTE(Keretoja @ 2010 01 27, 11:17) kiek skaiciau, jau nuo 18 ciklo dienos galima saugiai myletis, jei nenori susilaut vaikelio, mes kai dar neplanavom vaikelio ramiai po 18 ciklo dienos Netiesa, gali buti ir 21CD, pasiziurek i tema kur paneles matuoja BT, i ju grafikelius, pamatysi ne viena, kuriame O ivykusi 21 CD, ir net nestukiu jau yra, pastojusiu ta diena. beje kartais pasitaiko kad moters organizme subresta kiausineliai ir ne tik O dienomis. Todel saugotis reikia visada jei nenori pastoti.Tuo galima paaiskinti kai moterys pastoja iskart po mm, arba pries mm. QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 27, 14:36) Netiesa, gali buti ir 21CD, pasiziurek i tema kur paneles matuoja BT, i ju grafikelius, pamatysi ne viena, kuriame O ivykusi 21 CD, ir net nestukiu jau yra, pastojusiu ta diena. beje kartais pasitaiko kad moters organizme subresta kiausineliai ir ne tik O dienomis. Todel saugotis reikia visada jei nenori pastoti.Tuo galima paaiskinti kai moterys pastoja iskart po mm, arba pries mm. Tikra tiesa!
Laba diena,
kreipiuosi dėl nešališku akių vertinimo ![]() Kas nors matosi, ar tik man? ciklas visiškai nereguliarus, bet nuo galimo pastojimo apie 11d.
Matau ir aš
ir aš matau, valio valio valio sveikinu
Papildyta: ar gali taip būti, kad jau nuo pat pirmos dienos kažką pilvuke jaučiu? iš pradžių tempė dabar lyg ir nieko nors labai norėčiau o gal man čia iš to didelio noro vaidenasi QUOTE(Padushkele @ 2010 01 28, 00:44) Laba diena, kreipiuosi dėl nešališku akių vertinimo ![]() Kas nors matosi, ar tik man? ciklas visiškai nereguliarus, bet nuo galimo pastojimo apie 11d. vau Sveikinu Padushkele QUOTE(Keretoja @ 2010 01 25, 04:07) nelabai supratau kaip chia taip gali but jei realiai laukiuosi mazdaug nuo sausio 8-10 d.? tai paskaiciavus man gaunas kad zirniukui 3ia savaite prasides idesiu savo testukus parodyt, bet nusipirkau dar viena ryt ish ryto darysiu paziuret ar paryskejo ![]() Oi kaip smagu matyti tokį ryškų II, nuoširdžiausi sveikinimai tapus
Oi kokie ankstyvi sveikinimai
Ačiū mergaitės, jau pradedu po truputi tuo patikėt, šiandien mano vaiduokliukas jau gerokai ryškesnis
jbaniukaityte, aciu labai
QUOTE(Maidenana @ 2008 11 20, 11:05) labas panos,paskaitinejau ka cia rasote..........as ir esu is tu planuojanciu....tai as ir pastaruoju metu kaip i tulika daznai pradejau begioti......bet nieko nesitikiu,kadangi men velavo 2 sav ir susirgau......o as jau tikejausi QUOTE(Padushkele @ 2010 01 29, 12:01) Oi kokie ankstyvi sveikinimai Ačiū mergaitės, jau pradedu po truputi tuo patikėt, šiandien mano vaiduokliukas jau gerokai ryškesnis O aš dar niekaip netikiu, nors jau matomi normaliai II QUOTE(pipiriux @ 2010 01 29, 16:03) labas panos,paskaitinejau ka cia rasote..........as ir esu is tu planuojanciu....tai as ir pastaruoju metu kaip i tulika daznai pradejau begioti......bet nieko nesitikiu,kadangi men velavo 2 sav ir susirgau......o as jau tikejausi
o as visai pasimeciau. mm veluoja dar tik 3 dienos, bet krutine labai jautri. skauda, jei priliecia, tai is viso, gatava nezinau ka padaryti. temperatura 37-37,4 jau daugiau nei 10 dienu..
mm kaip ir prasidejo, kaip ir ne. biski patepe vakar ir viskas.gal pora lasiuku. o kai sergu ir tikruju, tai su tuo nesulyginsi. o maudzia visur. ir nugara ir pilva. o testas kaip neigiamas taip neigiamas. gal 5 jau dariau.. vaikiuko kaip ir neplanuojam, tai negi isikalbejau as sau viska. ir ar nuo manymo, kad ten kazkas gali buti pakiltu temperatura? tai vis galvoju yra ar nera. nei nuo to, kad yra, nei nuo to, kad nera, geriau nepasidaro. isbere karstis musa, visur maudzia , galva sukas ir tiek.. o nuo blogu dalyku pvz, kavos nieko. nlb norisi gert, bet truputi isgeriu, truputi neskanu pasidaro ir tiek..
rykoito, patarciau del ramumo jums pasidaryti kraujo testa, tad jau tikrai zinosite
QUOTE(rykoito @ 2010 01 29, 15:47) o as visai pasimeciau. mm veluoja dar tik 3 dienos, bet krutine labai jautri. skauda, jei priliecia, tai is viso, gatava nezinau ka padaryti. temperatura 37-37,4 jau daugiau nei 10 dienu.. mm kaip ir prasidejo, kaip ir ne. biski patepe vakar ir viskas.gal pora lasiuku. o kai sergu ir tikruju, tai su tuo nesulyginsi. o maudzia visur. ir nugara ir pilva. o testas kaip neigiamas taip neigiamas. gal 5 jau dariau.. vaikiuko kaip ir neplanuojam, tai negi isikalbejau as sau viska. ir ar nuo manymo, kad ten kazkas gali buti pakiltu temperatura? tai vis galvoju yra ar nera. nei nuo to, kad yra, nei nuo to, kad nera, geriau nepasidaro. isbere karstis musa, visur maudzia , galva sukas ir tiek.. o nuo blogu dalyku pvz, kavos nieko. nlb norisi gert, bet truputi isgeriu, truputi neskanu pasidaro ir tiek.. O as patarciau pas gine nueiti, jei krutine skaudi, temperaturos yra kelios dalys, gali rodyti uzdegima. ptfu ptfu ptfu, jokiu budu nelinkiu, bet kad nebutu kokios cistos, negimdinio, ar uzdegimo.
kad as ne lt, isvaziavau porai savaiciu..
buvo man taip viena karta. buvau isvaziavus, pradejo pilva skaudet. ligoninej visus galus patikrino, simta kartu patikrino, gal as laukiuosi. galiausiai sako, apendicitas reiks kai grisiu rimtai nueit..
labukas visoms, ziuriu kotais sitoj forumo temoj kazkokia stojo tyla. kas nutiko? negi nera mergaiciu su geromis II naujienomis
Su vyru jau gera pusmeti planuojam
gal kam panasiai buvo, kad testai neparode? QUOTE(nikkke @ 2010 02 08, 10:11) Su vyru jau gera pusmeti planuojam gal kam panasiai buvo, kad testai neparode? Pora men, tai cia nuo mm? tai veluoja menesi? Manau jau NT tikrai turejo parodyt, jei yra nestumas, gal tiesiog sutriko ciklas. Jei neramu nueik privaciai, juk priima ta pacia diena.
Aha, žiūriu tikrai čia tuštoka
Na tada aš pasivaidensiu čia pora savaitėlių, kol sulauksiu savo NT darymo dienos Ar yra dar laukiančių savo išsvajotų II ?
Dariausi su rapipregu testą - parodė vieną, o po kelių minučių antrą, bet labai labai neryškią. Kitas testas neparodė nieko. Iki mm liko dar savaitė.
Šiaip krūtinė labai skaudi, buvo labai jautrūs speneliai vienu metu, patepliojo rusvai ir šoną vieną skaudėjo labai. Dienos metu užeina tokie blogumo priepuoliai - negaliu įmaistą net pažiūrėti. Ką galvoti? QUOTE(argus @ 2010 02 08, 15:35) Dariausi su rapipregu testą - parodė vieną, o po kelių minučių antrą, bet labai labai neryškią. Kitas testas neparodė nieko. Iki mm liko dar savaitė. Šiaip krūtinė labai skaudi, buvo labai jautrūs speneliai vienu metu, patepliojo rusvai ir šoną vieną skaudėjo labai. Dienos metu užeina tokie blogumo priepuoliai - negaliu įmaistą net pažiūrėti. Ką galvoti? O kelinta DPO? Gal kitas testas buvo ne toks jautrus todėl ir neparodė dar QUOTE(argus @ 2010 02 08, 14:35) Dariausi su rapipregu testą - parodė vieną, o po kelių minučių antrą, bet labai labai neryškią. Kitas testas neparodė nieko. Iki mm liko dar savaitė. Šiaip krūtinė labai skaudi, buvo labai jautrūs speneliai vienu metu, patepliojo rusvai ir šoną vieną skaudėjo labai. Dienos metu užeina tokie blogumo priepuoliai - negaliu įmaistą net pažiūrėti. Ką galvoti? Pakartok testuka po keliu dienu tik atsikelusi, su rytiniu slapimu. Jei dar savaite iki mm, tai dar labai ankstyvas nestumas, todel ir parode tik vaiduokliuka. idek foto, paziuresim
kažkur 13 dpo. Na su kitu dariausi kur sako labai jautrus - puodelis. Na nebedaug liko laukti - iki šeštadienio kažkur. Gal čia per daug įsisvajojau tik.
QUOTE(argus @ 2010 02 08, 15:53) kažkur 13 dpo. Na su kitu dariausi kur sako labai jautrus - puodelis. Na nebedaug liko laukti - iki šeštadienio kažkur. Gal čia per daug įsisvajojau tik. Manyčiau, jautresnis testas tai jau galėjo parodyti vaiduokliuką, bet kadangi dar liko laiko iki mm tai siūlyčiau pakartoti NT po kelių, tada jau tikrai turėtų būti aišku
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|