*Kosmetologe*
2008 11 19, 16:18
Laba diena as naujoke  turiu toki netrumpa klausima nzn nuo ko pradet bandysiu nuo pradziu  kiekviena ryta geriu kava ir kokius keturis metus o pries savaite ryte atsikeliau pasidariau kava ir uzuodus jos kvapa mane supykino nulekiau i tuoleta gryzau ir vel uzuodus virtuvei kavos kvapa supykino kita diena viskas ok.temp laikosi dvi sav nuo36,9 iki 37,4 nusipirkau rapipreg testa rode viena juostele as ji padejau ir pamirsau po kokios val.pasirode antra nu tokia net neraudona o tam baltam fone tokia gelsva vos iziurima juostele tada nusipirkau kita ne rapiprag testa tai nieko nerode gal taip buna gal ten ta juostele buvo is pradziu tik as nemaciau bet man dar taip nebuvo nutike  ir burnoi kazkaip labai rukstu seiles kaupiasi labai o man daba yra nervu sakneliu uzdegimas gal nuo to temp yra ir toks jausmas skrandyje taip tuscia taip griauzia kazkaip nieko nesuprantu  gal kam kasnors panasaus buvo nutike buciau dekinga jei pakomentuotumet  miego tik norisi o mmmbuvo praeita men apie 28 diena nu va viska pasiskundziau ka tik atsiminiau  aciu
ULTRA VIOLET
2008 11 19, 18:10
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 19, 16:18) Laba diena as naujoke  turiu toki netrumpa klausima nzn nuo ko pradet bandysiu nuo pradziu  kiekviena ryta geriu kava ir kokius keturis metus o pries savaite ryte atsikeliau pasidariau kava ir uzuodus jos kvapa mane supykino nulekiau i tuoleta gryzau ir vel uzuodus virtuvei kavos kvapa supykino kita diena viskas ok.temp laikosi dvi sav nuo36,9 iki 37,4 nusipirkau rapipreg testa rode viena juostele as ji padejau ir pamirsau po kokios val.pasirode antra nu tokia net neraudona o tam baltam fone tokia gelsva vos iziurima juostele tada nusipirkau kita ne rapiprag testa tai nieko nerode gal taip buna gal ten ta juostele buvo is pradziu tik as nemaciau bet man dar taip nebuvo nutike  ir burnoi kazkaip labai rukstu seiles kaupiasi labai o man daba yra nervu sakneliu uzdegimas gal nuo to temp yra ir toks jausmas skrandyje taip tuscia taip griauzia kazkaip nieko nesuprantu  gal kam kasnors panasaus buvo nutike buciau dekinga jei pakomentuotumet  miego tik norisi o mmmbuvo praeita men apie 28 diena nu va viska pasiskundziau ka tik atsiminiau  aciu  Ka as galiu pasakyti, man taip su pirma buvo, po kiek laiko isryskejo antra juostele, as kazkaip nesupratau.. padejau i sali, lygiai kaip ir tu. Darbe pasakoju, kad is pradziu nieo ko neparode, o veliau tik parode antra juostele, bendradarbė man pasake kad as per anksti darau, nestumas dar per mazas, del to ir nesimato antros juosteles. Liepe pasidaryti po savaites. Po savaites, pasidariau antra kart testa ir ka  yra... Bendradarbe buvo teisi... Bet tavo atveju, gali buti ir kitaip, ka gali zinoti...
*Kosmetologe*
2008 11 20, 09:57
nu aisku aciu bandysiu pasidaryt po savaites bet lb keista ryte yra temp ir vakar 12 val valgiau nakties ko niekada nebuna ir burnoi rukstu visa laik
Maidenana
2008 11 20, 10:05
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 20, 10:57) nu aisku aciu bandysiu pasidaryt po savaites bet lb keista ryte yra temp ir vakar 12 val valgiau nakties ko niekada nebuna ir burnoi rukstu visa laik  Sveikinu Kava - pirmas pozymis. Man budavo bent jau. Ir sisiojimas kas 20 minuciu.
*Kosmetologe*
2008 11 20, 11:10
bet man tai tik viena diena buvo nuo kavos bloga ir dar zvengiu is beleko bet man men tik uz sav bus tai gal cia sakau prisigalvoju tai klausineju patyrusiu nes man taip dar nebuvo rapi preg parode kazkokia vos vos vos matoma juostele vakar ,o snd pasidariau kitoki ta paprasta tai rode 1 ryskia juostele ir nesimate jokiu neaiskumu tai nzn reiks dar palaukt
Maidenana
2008 11 20, 14:28
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 20, 12:10) bet man tai tik viena diena buvo nuo kavos bloga ir dar zvengiu is beleko bet man men tik uz sav bus tai gal cia sakau prisigalvoju tai klausineju patyrusiu nes man taip dar nebuvo rapi preg parode kazkokia vos vos vos matoma juostele vakar ,o snd pasidariau kitoki ta paprasta tai rode 1 ryskia juostele ir nesimate jokiu neaiskumu tai nzn reiks dar palaukt  tai pabandyk Viola testa. Arba kuri nors is tu su HCG... jie ant 10-tos dienos po sueities parodo... nes jei viena karta buvo vaiduokliukas, jis turetu ryshketi.....  nors, bet kuriam teste parasyta, kad rezultata galima vertinti tik per 10 minuciu. veliau rezultatai klaidingi. nu taip - paprastas ir neturi rodyti, nes jis "galioja" tik po mmm velavimo... kokia savaite... mes gi tiek neishtempsim is to smalsumo.........
*Kosmetologe*
2008 11 20, 15:31
aciu kad atrasot  tai visai viena jausciaus  gerai nusipirksiu ta testa kur sakei man men tik po geros sav but turetu as tai nieko ir darius nebuciau jei supykine nebutu o tie simtomai pvz besaikis norejimas valgyt ir pastoviai pilna seiliu burna tai cia pirma menesi gali pasireiksti? Papildyta:o del smalsumo tai nzn net kur detis  kas penkias min vis prisijungineju i foruma gal kas ka parase ..  po 5 min vel nu gal dabar tikrai parase...  kazkokia susisukus pasidariau
Jovita 35
2008 11 20, 17:26
Sveikos merginos!Senai skaitau jusu komentarus,bet prisijungti sugebejau tik siandiena,planuojame niestuma jau 4men.Dariausi ovuliasijos testus,matuoju temp.Si men.atrodo viskas vyko neblogai,temperatura uzkilo ir laikesi,krutine skauda jau savaite,Norejau klausti jusu patarimo.Iki sirgimo liko savaite,vakar nuejusi i toleta issigandau,mmm truputeli padejo teplioti,greit nuvaziavau ir nusipirkau du testus juostele,ir kasete.Ir isvydau keista vaizda,ispradziu isryskejo viena neigiama justele,po keleto min pasirode vos matoma kita,taip pat buvo ir kaseteje,antra juostele vos,vos matosi.Siryt matavausi temperatura ji 37.2.Ka tai galetu reiksti?
QUOTE(Jovita 35 @ 2008 11 20, 18:26) Sveikos merginos!Senai skaitau jusu komentarus,bet prisijungti sugebejau tik siandiena,planuojame niestuma jau 4men.Dariausi ovuliasijos testus,matuoju temp.Si men.atrodo viskas vyko neblogai,temperatura uzkilo ir laikesi,krutine skauda jau savaite,Norejau klausti jusu patarimo.Iki sirgimo liko savaite,vakar nuejusi i toleta issigandau,mmm truputeli padejo teplioti,greit nuvaziavau ir nusipirkau du testus juostele,ir kasete.Ir isvydau keista vaizda,ispradziu isryskejo viena neigiama justele,po keleto min pasirode vos matoma kita,taip pat buvo ir kaseteje,antra juostele vos,vos matosi.Siryt matavausi temperatura ji 37.2.Ka tai galetu reiksti? Nestuma
*Kosmetologe*
2008 11 20, 18:04
perskaiciau tiek fm kad net akis skauda  ir galiu pasakyt kad jei 2a vos matoma juostele pasirode kad ir po kiek laiko tai tu gali but nescia man vakar taip pat parode bet nzn rekia daryt 2a testa po sav o jei darei repipreg tai galiu tave beveik sveikint
Jovita 35
2008 11 20, 18:09
Merginos kitame forume irgi taip sako,o as bijau tiketi.Nejaugi pagaliau ir man pavyko,ir vel verkiu nu negaliu rasyt,atsiprasau. Papildyta: Nu testas tai VIVITPRO,nezinau ar ji tikslus.
*Kosmetologe*
2008 11 20, 18:49
niu baik linkiu ir tikiuosi kad tau pavyko  be to verkimas taip pat iena i nestumo pozymiu sarasa  pasidaryk ryt rapipreg jei labai nekantrauji o jei ka tai dar po savaites  man taip pat kaip tau yra as jau beveik tikiu kad ir as  nes daug kam buvo kad po vaiduokliuko tikrai buvo nescios Papildyta:o tiksliausias tyrimas kiek zinau tai kraujo  as ir labai nekantrauju bet bijau nusivilt  be to dar mano draugas ziauriai nenoretu  tai net nzn kaip daba jaustis...  ir dziaugiuos ir liudziu vienu metu
Jovita 35
2008 11 20, 21:08
Butinai ryt nusipirksiu ir pasidarysiu,nes jau nebegaliu laukti,jau tiek men.laukiu,o po to parasysiu.As tai vyrui net bijau sakyti,nes jis taip laukia,o jai tai bus netiesa,tai paskui labai nusivils.Nu laukime ir tikekimes,gal ir mum pasiseks.
*Kosmetologe*
2008 11 20, 23:16
SEKMES BUTINAI PARASYK TIKIUOSI KAD VISKAS BUS
Jovita 35
2008 11 21, 14:12
Sveikute nu testukai mane vis erzina,siandiena to kur rasiai nebuvo musu vaistineje,tai nusipirkau kitos firmos.Ir ka jis vel rodo panasiai,kaip anie du,nu tik gal truputi antra juostele,ryskesne negu vakar,bet vistiek nelabai,matosi :verysad:ir pilvo apacia tiek maudzia,nu nezinau.O kaip tau gal turi kokiu geru  naujieneliu?
*Kosmetologe*
2008 11 21, 15:05
sveikinu  sveikinu  sveikinu  man atrodo kad tu tikrai nescia jei 2 testai taip rodo tikrai nescia  o as noriu daryt testa bet bijau kazkaip galvoju snd vakare pasidaryt arba ryt ryte nors ir vakar taip galvojau  o tau nera tokio jausmo kad tavo pilvas didesnis?man tai yra...
Jovita 35
2008 11 21, 15:18
Tai nieko nelauk ir darykis,as kiekviena men.po 3-4 sugadinu.O del pilvo,tai man jis pries visus sirgimus padidedavo.Siandien ji taip pat maudzia,ir krutine labai skauda.Bet zinai nuo tada kaip mes nustojome saugotis, man istisai kiekviena men.budavo visokiu keistu pozymiu,ir pilva skaudedavo,ir krutine padidedavo,ir pykindavo istisai,nu visi pozymiai budavo,bet tos mm kaip ateidavo,taip ateidavo.Del to dabar ir labai bijau.
*Kosmetologe*
2008 11 21, 16:10
nu nzn sako kad kai labai nori tai prisigalvoja simptomu as neturiu vaiku ir akyse nesu macius teigiamo testo visada budavo 1 ryskus bruksnelis ir salimais nieko nebudavo o daba salia kazkos neryskus bet vos vos iszurimas bruksnelis buvo man taip niekada nebuvo nutike tai del to ir keista ir niekada nepykino manes jo einu testa pirkt dar viena
Jovita 35
2008 11 21, 18:42
Nu labai jau nekantrauju ,kokios tavo naujieneles?  Kaip tik pasidarysi testuka iskart parasyk.
Jovita 35
2008 11 21, 19:18
nesamone
Jovita 35
2008 11 21, 20:25
Nu issivaizduoji mano vyresnis sunus perskaite mano ,komentarus,ir suprato mano planus.O jis visiskai tam priestarauja,dabar labai susipykom,tai taip susinervavau,nes jis vietoj mane parase komentara :verysad:Nu o kaip tavo testukas?
QUOTE(Jovita 35 @ 2008 11 20, 18:09) Nu testas tai VIVITPRO,nezinau ar ji tikslus. tikslus, man vos įžiūrimą vaiduoklį parodė likus 3d. iki mmm
*Kosmetologe*
2008 11 21, 21:03
as nusipirkau ta easy cup kur sako kad labai geras ir dabar pasidariau tai rodo 1 juostele ir daugiau ten nieko neaiskaus nera
Jovita 35
2008 11 21, 21:16
Nu kaip gaila,  o as taip tikejau,kad tau pasisek  .Nu bet dar nenusivilk,gal dar viskas bus gerai.O tu temperaturos nematuoji?
*Kosmetologe*
2008 11 22, 11:15
matuoju kiekviena ryta su 37 atsikeliu po to pakyla biski ir su skaudancia galva nu nzn as visai cia nieko nesuprantu kad nekoseju ir nesloguoju tai tikrai Papildyta:jauciu prisigalvojau as cia tiktai
sniege1
2008 11 22, 12:24
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 22, 12:15) matuoju kiekviena ryta su 37 atsikeliu po to pakyla biski ir su skaudancia galva nu nzn as visai cia nieko nesuprantu kad nekoseju ir nesloguoju tai tikrai Papildyta:jauciu prisigalvojau as cia tiktai  O kiek laiko tokia pakilusi temperatura jau laikosi ir kada paskutines mm buvo?
Agnyte1984
2008 11 22, 12:46
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 22, 12:15) matuoju kiekviena ryta su 37 atsikeliu po to pakyla biski ir su skaudancia galva nu nzn as visai cia nieko nesuprantu kad nekoseju ir nesloguoju tai tikrai Papildyta:jauciu prisigalvojau as cia tiktai  Man ta pati melodija kiekvieną ciklą,iškart po O pradeda skaudėti galvą ir temperatūra bet kada dieną pamatavus būna apie 37laipsniai ir taip iki mm  O šį ciklą tai dar ir miego baisus noras,gal čia kažką gero reiškia
*Kosmetologe*
2008 11 22, 19:44
temp apie pora sav o mmm tai uz sav su puse mazd ir pilvas didelis pasidares kai sedziu tai net oro truksta nesuprantu kas man cia darosi
Jovita 35
2008 11 23, 11:33
Mergytes tiksliausia testas yra VIOLA  ,jo yra Euro vaistineje,skaiciau kad jis parodo jau po keliato dienu po sueities,tad jai norite suzinoti anksciau pirkite tik si testa,visus isbandziau,tik sitas vienas tiksliausiai parode.Tad Ernestina jai nenori saves nervuoti nusipirk sita testuka
*Kosmetologe*
2008 11 23, 12:12
nu ok pirksiu  o tai tau sitas vaiduokli rode?
*Kosmetologe*
2008 11 23, 12:32
o ta viola tu ryte ar vakare darei nes man parode vaiduokli kur ryte dariau o visi kiti tai vakare arba diena tai viena juostele parode o tau kaip suprantu viola teigiama parode
blondinas Nr.101
2008 11 23, 12:35
QUOTE(Jovita 35 @ 2008 11 23, 12:33) Mergytes tiksliausia testas yra VIOLA  ,jo yra Euro vaistineje,skaiciau kad jis parodo jau po keliato dienu po sueities,tad jai norite suzinoti anksciau pirkite tik si testa,visus isbandziau,tik sitas vienas tiksliausiai parode.Tad Ernestina jai nenori saves nervuoti nusipirk sita testuka  strigo pardavimai?
Jovita 35
2008 11 23, 12:39
As Viola dariau vakar vakare,ir skaiciau,kad ji galima daryti bet kuriuo paros metu.Kiti man tik vos,vos matomus vaiduokliukus rode  .O sitas vakar abu ryskius parode  .Skaiciau,kad jie rodo praejus keletui dienu po ovul.
Ugniukė
2008 11 23, 13:32
QUOTE(Jovita 35 @ 2008 11 23, 12:39) As Viola dariau vakar vakare,ir skaiciau,kad ji galima daryti bet kuriuo paros metu.Kiti man tik vos,vos matomus vaiduokliukus rode  .O sitas vakar abu ryskius parode  .Skaiciau,kad jie rodo praejus keletui dienu po ovul. Geras, sveikinu O tai kiek dienų pas tave po O ir jau parodė? Kada turi būti mmm? Negirdėjau aš tų Viola, reiks išbandyt
*Kosmetologe*
2008 11 23, 13:38
svekinu labai labai  sakiau  o kiek mzd laukies ir kada tau turi but mmm aisku nebus  bet idomu kiek laiko iki mmm jis tau parode?
Jovita 35
2008 11 23, 13:43
Pirmas testukas vaiduokliuka parode 8 d po ov.Bet jis buvo labai neryskus,ir testukas buvo kazkokios kitos firmos.Iki mm dar buvo like apie savaite.Po to pirkau dar kita jis vel parodes vos matoma juostele.O vakar nusipirkau Viola tai iki mm,dar 5d buvo like ir jis parode dvi juosteles.
*Kosmetologe*
2008 11 23, 13:47
nu aisku tada  sveikinu tave
volkiene
2008 11 23, 15:40
sveikos merginos, prisijungiu prie jusu ir norejau paklaust ar tikrai imanoma pastot tik per vaisingas dienas, ar nebutinai reikia jas skaiciuoti, o tiesiog nesisaugoti ir viskas
Jovita 35
2008 11 23, 16:23
Mes nesisaugojom 4men,nepavyko pastoti  ,tad penkta men pirkausi ovuliacinius testukus,ir lygtai pavyko.
volkiene
2008 11 23, 17:30
Jovita sveikinu
*Kosmetologe*
2008 11 24, 13:49
pasidariau snd ryte viola rodo 1 ir nieko neaiskaus daugiau nera vadinasi nas ne
Ugniukė
2008 11 24, 14:53
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 24, 13:49) pasidariau snd ryte viola rodo 1 ir nieko neaiskaus daugiau nera vadinasi nas ne  neliūdėk, o kiek tau dienų po O?  Gal dar anksti?
Jovita 35
2008 11 24, 15:14
Nu kaip gaila  ,o as taip tikejau.Bet tai kur ta antra juostele dingo,juk anakart ja matei.Jai ateis tos nelabosios mm  ,po to nueik pas daktare,gal tu buvai pastojus tik persileidai.
*Kosmetologe*
2008 11 24, 15:27
Ugniuke gailesites kad paklauset  nes dabar tiek prirasysiu tiesiog neturiu su kuo pasitarti nzn kas man darosi  dariausi rapipreg testa rode tokia balta juotele vos iziurima draugas irgi ja isziurejo.man skauda nugara labai gyd.sake kad nervu sakneliu uzdegimas tai geriu vaistus gal nuo to ir temp yra 2 sav mazdaug nuo 36,8 iki 37,4 siaip 37 dazniausiai bet jau baigiu vaistus isgert o temp nepraeina.  dariaus testa nes supykino rode ta vaiduokli po to kas kelias dienas dariausi puoduka pokeliu dienu dar kazkoki o po to viola tai tie rode 1 girdejau kitam fm kad galima pastoti per mmm ar po ju .mes su draugu po mmm nesisaugom 5 dienas ir jis ten viska padaro  iki mmm man dar savaite gera mzd as neskaiciuoju ovuliacijos ir tik mzd zinau kada mmm turetu but o si men mmm buvo savaite mzd anksciau pakiles apetitas padidejas pilvas,lakstau i tuoleta,o vakar ir uzvakar tai is vis nesupratau nieko tik usigesinam sviesa atsigulam miegot ir man pradeda ziauriai sona arba vien arba kita skaudet ir pilva raizyt biski krutine padidejo bet neskauda man jos ir pries mmm man niekada neskauda gal 1d pries vos vos pora kartu pamaudzia pilva ir viskas kartais is vis nieko nu bet vakar ir sianakt tai......... net nemoku paaiskint tokio keisto skausmo ir tokia nuojauta keista nu ziauriai keista gal cia as tiesiog uzsiciklinau ir viskas  nu keista gal man jau su protu negerai...  pvz sianakt visa nakti sapnavau teigiama testa nu nzn ar gali but kad as po mmm pastojau o po to buvo mmm bet tai testas tai parodytu tada ryskius 2 bruksnius.nu baigiau romana  sory kad taip ilgai Papildyta:zinokit jovita nieko as nebesuprantu visai  dar parasiau kas man darosi kur ugniuke klause nieko nesuprantu Papildyta:o del juosteles tai ir mano draugas ja mate ne as viena bet ta juostele buvo baltam fone tokia sampano spalvos bruksniukas bet matomas
Ugniukė
2008 11 24, 15:41
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 24, 15:27) Ugniuke gailesites kad paklauset  nes dabar tiek prirasysiu tiesiog neturiu su kuo pasitarti nzn kas man darosi  dariausi rapipreg testa rode tokia balta juotele vos iziurima draugas irgi ja isziurejo.man skauda nugara labai gyd.sake kad nervu sakneliu uzdegimas tai geriu vaistus gal nuo to ir temp yra 2 sav mazdaug nuo 36,8 iki 37,4 siaip 37 dazniausiai bet jau baigiu vaistus isgert o temp nepraeina.  dariaus testa nes supykino rode ta vaiduokli po to kas kelias dienas dariausi puoduka pokeliu dienu dar kazkoki o po to viola tai tie rode 1 girdejau kitam fm kad galima pastoti per mmm ar po ju .mes su draugu po mmm nesisaugom 5 dienas ir jis ten viska padaro  iki mmm man dar savaite gera mzd as neskaiciuoju ovuliacijos ir tik mzd zinau kada mmm turetu but o si men mmm buvo savaite mzd anksciau pakiles apetitas padidejas pilvas,lakstau i tuoleta,o vakar ir uzvakar tai is vis nesupratau nieko tik usigesinam sviesa atsigulam miegot ir man pradeda ziauriai sona arba vien arba kita skaudet ir pilva raizyt biski krutine padidejo bet neskauda man jos ir pries mmm man niekada neskauda gal 1d pries vos vos pora kartu pamaudzia pilva ir viskas kartais is vis nieko nu bet vakar ir sianakt tai......... net nemoku paaiskint tokio keisto skausmo ir tokia nuojauta keista nu ziauriai keista gal cia as tiesiog uzsiciklinau ir viskas  nu keista gal man jau su protu negerai...  pvz sianakt visa nakti sapnavau teigiama testa nu nzn ar gali but kad as po mmm pastojau o po to buvo mmm bet tai testas tai parodytu tada ryskius 2 bruksnius.nu baigiau romana  sory kad taip ilgai Papildyta:zinokit jovita nieko as nebesuprantu visai  dar parasiau kas man darosi kur ugniuke klause nieko nesuprantu Papildyta:o del juosteles tai ir mano draugas ja mate ne as viena bet ta juostele buvo baltam fone tokia sampano spalvos bruksniukas bet matomas Viskas tvarkoj, kalbėk, tam čia visos ir esam Visų pirma, kokio ilgumo tavo ciklas? Nes 5 dienos po mmm, tai yra labai daug, žinant, kad spemiukai gali išgyventi iki savaitės vaisingose gleivėse ir taip sulaukti Ovuliacijos. Taigi pastoti pasimylėjus 5 dienos mmm, šansų pastoti (žinoma jei ciklas nėra labai ilgas) labai daug Kitas dalykas, visi tavo požymiai gali būti ne tik tikrojo nėštumo, bet ir psichologinio nėštumo (taip jį dabar vadinu, perskaičius vienoje knygoje), kadangi pati tokį apturėjau mėnesį prieš pastojant su sūneliu - buvo visi nėštumo požymiai, net vieną naktį vyras vežė į Antakalnio klinikas, nes nuo pilvo skausmų jau negalėjau net paeit, ir ką - viską ištyrė ir viskas buvo tvarkoje, nėštumo nebuvo. Nuo kitos dienos, visi skausmai dingo, nors prieš tai jie vis stiprėdami mane kankino savaitę. Beje, kitą mėnesį pastojau, nuo ovuliacijos iki tariamų mėnesinių, kol pasidariau testuką (parodė 11DPO) JOKIŲ pojūčių nebuvo  va tau geras pavyzdys, kaip mes moterys galim sau įsikalbėt  Taigi viskas su tavo protu gerai  (arba musm abiems ir dar nemažam rateliui - negerai  ) Trečia, kadangi vartojai vaistus ir buvo uždegimas, tavo pačios ir vaikučio sveikatos labui, būtų geriau, kad pastotum kitą mėnesį  Ketvirta, jei iki mmm tau dar savaitė, tai testas realiai dar neturėtų rodyt, nes nuo O reiškia praėjo dar tik 5-8 dienos, taip, kad, visko dar gali būti. Palauk bent 3 dieneles ir dar pabandyk NT, ir atsipalaiduok
*Kosmetologe*
2008 11 24, 16:06
 dabar taip susinevinus esu kad sakiau kol mmm neveluos apie savaite tai testo i ranas neimsiu siaip mes neplanuojam draugas net labai nenori bet anksciau darydavaus kai men veluodavo pamatydavau 1 ir viskas sau ramiai toliau gyvendavau nzn kas dabar man cia vyksta tai sakot galiu prisigalvot man toks jausmas dabar kad pati gydytoja pasAKYTU KAD AS NE  O AS VIS TIEK TAIP GALVOCIAU NU NZN KAI VELUOS TAI IR DARYSIU  O TAI KAIP JUM ATRODO AS  AR TIK PRISIGALVOJU NES NIEKADA GYVENIME NEBUVAU NIESCIA IR NZN KAS TEN BUNA  ACIU KAD ATRASET Papildyta:O APIE CIKLA TAI NET NEISIVAIZDUOJU KAIP TEN YRA KIEK ZINAU TAI MAN TARKIM BUNA VIENA MEN 28 DIENA O KITA MEN 30 ARBA 31 KAZKAS TOKIO NU MENESINES TAIP SLENKA AS CIA TURBUT JUM JUOKO SUKELIU IS TIKRO TAI NEZINAU KAIP TEN SKAICIUOJASI MANO ZINIOS PASIBAIGIA TUO KAD ZINOJAU IKI DABAR KAD 5 DIENOS POMMM NEVAISINGOS O PRIES MMM GALA AR VIDURY KELIOS VAISINGOS DIENOS YRA IR IS VIS AS TIK KARA PAS GINE BUVUS LABAI NEPATIKO DAR KAIP PASNEKEJO TEN INAI TAI...SU MIRTINU REIKALU AS TEN TIK EICIAU I TA PRAGARA  O JEI KA TAI MAN 20 METU BET SITUOSE REIKALUOSE TAI NEI DOMEJAUSI NEI ZINAU
Ugniukė
2008 11 24, 16:32
QUOTE(ernestina2111 @ 2008 11 24, 16:06)  dabar taip susinevinus esu kad sakiau kol mmm neveluos apie savaite tai testo i ranas neimsiu siaip mes neplanuojam draugas net labai nenori bet anksciau darydavaus kai men veluodavo pamatydavau 1 ir viskas sau ramiai toliau gyvendavau nzn kas dabar man cia vyksta tai sakot galiu prisigalvot man toks jausmas dabar kad pati gydytoja pasAKYTU KAD AS NE  O AS VIS TIEK TAIP GALVOCIAU NU NZN KAI VELUOS TAI IR DARYSIU  O TAI KAIP JUM ATRODO AS  AR TIK PRISIGALVOJU NES NIEKADA GYVENIME NEBUVAU NIESCIA IR NZN KAS TEN BUNA  ACIU KAD ATRASET Papildyta:O APIE CIKLA TAI NET NEISIVAIZDUOJU KAIP TEN YRA KIEK ZINAU TAI MAN TARKIM BUNA VIENA MEN 28 DIENA O KITA MEN 30 ARBA 31 KAZKAS TOKIO NU MENESINES TAIP SLENKA AS CIA TURBUT JUM JUOKO SUKELIU IS TIKRO TAI NEZINAU KAIP TEN SKAICIUOJASI MANO ZINIOS PASIBAIGIA TUO KAD ZINOJAU IKI DABAR KAD 5 DIENOS POMMM NEVAISINGOS O PRIES MMM GALA AR VIDURY KELIOS VAISINGOS DIENOS YRA IR IS VIS AS TIK KARA PAS GINE BUVUS LABAI NEPATIKO DAR KAIP PASNEKEJO TEN INAI TAI...SU MIRTINU REIKALU AS TEN TIK EICIAU I TA PRAGARA  O JEI KA TAI MAN 20 METU BET SITUOSE REIKALUOSE TAI NEI DOMEJAUSI NEI ZINAU  Nusiramink ir pasidaryk NT, kai jau turės būti mmm, nes kuo labiau nervuosies, tuo daugiau tau reikšsi visi nėštumo požymiai, nesvarbu, ar laukieisi ar ne O ciklas kaip suprantu pas tave 28-31 diena, tai galiu pasakyti tik tiek, kad labai nesivadovaučiau tuo, kad 5 dienos po mmm yra nevaisingos, va, kad prieš mmm tiek dienų, tai tikimybė kokia 99 proc., kad nepastosi (būna veinetai, kurios pastoja prieš mmm), bet kurios pastoja po mmm, labai daug, pasiskaityk, net tema apie tai yra  O kai būni nėštuke, iki kokios 6 sav. gali nebūti JOKIŲ POŽYMIŲ, kitoms ir nuo 6 sav. nei pykina, nei ką. Čia labai individualu, pagal tai tikrai nensupręsi
*Kosmetologe*
2008 11 24, 18:01
mano sese sako kad man koks kiausidziu uzdegimas jei sonus skauda ir temp yra nes man 2 metai labai dazni slapimo pusles uzdegimai kartojasi o del nestumo simptomu tai ji nelabai man padet gali nes gimde pries 17 metu ir sake daugiau gyvenime to nedarys
Jovita 35
2008 11 24, 20:07
Ernestuk,suprantu,kad tu labai nori vaikelio  ,tik labai prasau nepergyvenk,jai si karta nepavyks  .Mes abu su vyru norejome vaikelio, bet keturis men.nepavyko.Penkta men pradejau daryti ovuliacinius testukus,ir stai lygtai pavyko  .Pabandyk ir tu,taip noreciau,kad tau pasisektu  .
*Kosmetologe*
2008 11 25, 00:02
ryt varau pas gine nes tfu tfu tfu kad nebutu kokio auglio nes vienas sonas pilvo sukietejas ir issokes ir kai spaudziu biski skaudo o po to maudzia
|
|