mano mazajai colic calm padeda kazkur per 10 min.as duodu 4 kartus paroje-pirma karta priesaskutini pries miega maitinima ir kokius 3 kartus nakti.man reikejo poros dienu ir mazoji pasidare daug ramesne,nes budavo asaros diena nakti.jau kai tarode,kad geriau-daviau tik 2 kartus per para  ir vel prasidejo asaros. Papildyta:gal yra mamu dariusiu ismatu tyrimus?jei darete tai kokius ir kur?mazoji 4men.tustinasi zaliai,maitinu mp,darem tyrima bakteriologini-nieko nerado ir sako,kad daugiau neverta daryti...o man neramu-tustinasi zaliai,smirdziai,nerami,o jau 5men
QUOTE(perfa$ @ 2011 02 17, 20:52) mano mazajai colic calm padeda kazkur per 10 min.as duodu 4 kartus paroje-pirma karta priesaskutini pries miega maitinima ir kokius 3 kartus nakti.man reikejo poros dienu ir mazoji pasidare daug ramesne,nes budavo asaros diena nakti.jau kai tarode,kad geriau-daviau tik 2 kartus per para  ir vel prasidejo asaros. Papildyta:gal yra mamu dariusiu ismatu tyrimus?jei darete tai kokius ir kur?mazoji 4men.tustinasi zaliai,maitinu mp,darem tyrima bakteriologini-nieko nerado ir sako,kad daugiau neverta daryti...o man neramu-tustinasi zaliai,smirdziai,nerami,o jau 5men Mums tai coli calm jokio poveikio, tai as jau ir nebeduodu. Mes daremes 2-u tyrimus: paprasta ismatu tyrima - koprologini ir bakteriologini, kur paselius augina 7 dienas (Zolyno g.) Kadangi mes tustindavomes su gleivemis ir nesuvirskintais maisto gabaliukais (maitinu tik MP), tad koprologinis tyrimas mums rodo uzdegima, o bakteriologinis - nesigamina Lacto bakterija. Tad, mums pripazino disbioze ir geriame gerasias bakterijas. Kol geriame - situacija kazkiek pagereja, o kai nustojame - vel tas pats
Mazoji gerasias bakterijas geria nuo 10 dienu amziaus,dabar jau beveik 5 men.-jokio pokycio nera  Svorio mazai priauga,nera daugiau nei 500gr .priaugusi.Si menesi gyd.rekomendavo pabandyti pora kartu i para duoti misinuko,paziureti ar pasikeis pilvo reikalai ir ar svorio nors kiek priaugs,taciau liko sav.iki sverimosi ,o ji tepriaugus 400gr.Taip laukiau kada praeis tie pilvo diegliai,o jie net neplanuoja pasitraukti
QUOTE(perfa$ @ 2011 02 18, 12:05) Mazoji gerasias bakterijas geria nuo 10 dienu amziaus,dabar jau beveik 5 men.-jokio pokycio nera  Svorio mazai priauga,nera daugiau nei 500gr .priaugusi.Si menesi gyd.rekomendavo pabandyti pora kartu i para duoti misinuko,paziureti ar pasikeis pilvo reikalai ir ar svorio nors kiek priaugs,taciau liko sav.iki sverimosi ,o ji tepriaugus 400gr.Taip laukiau kada praeis tie pilvo diegliai,o jie net neplanuoja pasitraukti  As bandziau duoti misinuko, tik mano brangusis kategoriskai atsisako ji gerti - niekaip... duodu krutine - iskart godziai valgo Mums tai su svoriu viskas gerai, kazkaip problemu neturime. As taip pat labai labai laukiu tos dienos kada tas pilvas susitvarkys.
pas mus viskas buvo su misinuku lygiai taip pat- klyke neeme net i burna,bandziau iduoti nakti mieganciai,bet gavau toooki skandala  Taip 3 dienas vis pries maitinima bandydavau isiulyti- neimdavo,o viena diena per kokias 40 min .isgere 60ml.  sekancia diena jau be problemu per 5 min.isgere 150ml ir dabar jau jokiu problemu
Ozkutas
2011 02 18, 19:27
kas duodat bakterijas pabandykit Protexin Restore. Ju galima Camelijos vaistinej gauti, jeigu nera tai uzsakai ir atveza. ju skirtumas nuo kitu yra tas kad jose yra 7 skirtingos bakterijos. nuo situ iskart susitvarke kakojimo reikalai, nes po savaite nedarydavo. gal ir pilvukui pagelbetu
Gere mazoji beveik menesi protexin restore,kita bifolaka,veliau bifovali,gefilusa be lakto bakteriju..niekas nepadejo.man toks vaizdas ,kad be tu bakteriju geriau butu
D.E.V.A
2011 02 20, 21:42
QUOTE(perfa$ @ 2011 02 18, 20:41) Gere mazoji beveik menesi protexin restore,kita bifolaka,veliau bifovali,gefilusa be lakto bakteriju..niekas nepadejo.man toks vaizdas ,kad be tu bakteriju geriau butu  kartais ir taip buna,jok bakterijos tik bablogina padeti....kalbu nes susiduriau su drauges auginama mergyte ir siom bakterijom....nutrauke po triju men davimo pati nesakius gydytojam (pagal gydytoju rekomendacijas  duodavo) ir nurimo mergyte....
Sveikutės  Na aš ne katik iškepta mama, ir nuo tų vargelių jau atitrūkusi... Iš savo patirties galiu pasakyt, kad bėdų dėl pilvo pūtimo, atpylinėjimų šliaukom ir mišinio kuris mano vaikinams tiks vargo turėjau vos ne iki stogo nučiuožimo. Abu užauginau su similaku.Na pilnai pilvelio bėdos baigės tik 1metų ir 3 mėn. - abiem mano vyriškiams. Bet žarnynai ir dabar jų yra jautrūs. Vyresnėliui problemos su užkietėjimu, tenko vešt į klinikas, kartais ir namie klizmuot. O mažasis turi problemu su dermatitu, bronchine astma Turiu jums klausymuką, mano sesuo vargsta su mišinio pasirinkimu. Sūneliui 1 mėnuo ir 12 dienų, sesei labai greit dingo pienukas tai bandė Nana, milupa, aptamil, aptamil h dabar. Kai tik pati nebemaitina prasidėjo užkietėjusių vyduriukų bėdos  Kas kart gi neklizmuosi mažiuko, gyditoja vis liepia keist mišinuką. Gal galit patart, gal kam yra panašei, koki mišini naudojat?
Visos kalba apie vaistus, bandem ir mes vaistus - Espumisana ir Sab Simpleksa, bet jie visai nepadejo. Galiu pasakyti tik tiek, kad mamoms reik darbo ideti, o ne vaistais peneti ir ziureti, kaip vaikai kankinasi. Iki puses metu dukrytei pute pilva, tebepucia ir dabar (beveik 7 men), bet zymiai maziau. Zodziu, masazai masazai ir dar karta masazai, diena kiekvienu sauskelniu keitimo metu pagal laikrodzio rodykle minkot pilviuka, tada verciat kojytesiki krutines, ir el is naujo. Paguldot ant pilviuko, atverciat ir vel masazuojat. 10, 15, 20 min, kol zuikis gerai issipukses. Dujos plecia zarnytes, zarnos spazmuoja bandydamos isstumt dujas, del to uzeina dideli skausmai. Kol vaikas neismoks pats raumenu pagalba isstumt, tol teks vargti. Vieni greit ta praeina, kitiems tenka pasikankinti. As naktim keldavausi tris kartus daryt masazu, pati pamiegodavau 4 val ir tai is viso. Nenumiriau, nors maniau, kad numirsiu  Mane pediatre iskart nuteike, kad teks kentet iki puses metu, tai pradzioj akis ispuciau, nepatikejau...veliau dantis sukandau ir dirbau su vaiku. Pati laikiaus grieztos dietos, jokiu pucianciu produktu, dar dabar baisu valgyt kopustu, nors maze jau pati ju ragauja
Ginto žmona
2011 04 18, 15:14
Labai vargom su tais diegliais. Ir nešiojom ant pilvuko, ir fenu šildėm, ir kojytes lenkdavom. Paskui tą laiką, kuomet maždaug prasidėdavo tie diegliai, stengdavomės pramiegot - apie 7 vakaro prasidėdavo, tai prieš 7 užmigdydavau ir pralaukdavom tą baisumą.
xeditux
2011 04 19, 16:41
Mergaites, pirkau savo mazajam va tokius lasiukus homeopatinius nuo diegliu, nes sake, kad ziauriai geri, is JAV http://www.drugstore.com/boiron-cocyntal-c...omsrch=cocyntal
Borzika
2011 04 29, 19:06
| ! |
| Skelbimai tiek šioje temoje, tiek visame forume yra draudžiami, nes forume DRAUDŽIAMA pirkti/parduoti/platinti vitaminus, vaistus, kontraceptikus, maisto papildus ir pan. |
Leliux7
2011 07 18, 13:11
Bandėm ir mes daugumą Lietuvoje esančių vaistukų, tai yra Espumizaną, kurį taip reklamuoja visi daktarai gimdymo namuose ir poliklinikoje (matyt kažkas finansuoja reklamą gerai)- visiškai nepadėjo, toliau gėrėme sab simplex'ą, kurį rekomendavo daugelis vaikus auginančių draugų, pirmas buteliukas lygtais šiek tiek padėjo, antras jau nebeveikė  Vaistinėje rekomendavo colinox su bakterijomis, rezultatas nulis, tuo pat metu duodavau bifolac bakterijas kūdikiams ir babyfena (kmynų vaisių aliejus), kol galiausiai mes atradome savo vaistukus- Infacol (angliški vaistukai). Jau visą savaitę negaliu atpažinti vaiko, tarsi pakeitė  Žinoma, vistiek mažai miega tiek dieną, tike naktį, bet nors neklykia iki pamelynavimo, linksmas, šypsosi, matosi, kad pilvuko nebeskauda, kai išeina gaziukai su garsu net nusijuokia  . Tfu tfu tfu... bijau net džiaugtis, кad vėl neprisišaukčiau dieglių. Beje, mūsų sūneliui dabar 2 mėn., pilvuko skausmai kankina nuo pat gimimo. Kas jau nebeturite kantrybes, mamytės, pabandykite, gal ir Jums padės!
QUOTE(Leliux7 @ 2011 07 18, 15:11) Bandėm ir mes daugumą Lietuvoje esančių vaistukų, tai yra Espumizaną, kurį taip reklamuoja visi daktarai gimdymo namuose ir poliklinikoje (matyt kažkas finansuoja reklamą gerai)- visiškai nepadėjo, toliau gėrėme sab simplex'ą, kurį rekomendavo daugelis vaikus auginančių draugų, pirmas buteliukas lygtais šiek tiek padėjo, antras jau nebeveikė  Vaistinėje rekomendavo colinox su bakterijomis, rezultatas nulis, tuo pat metu duodavau bifolac bakterijas kūdikiams ir babyfena (kmynų vaisių aliejus), kol galiausiai mes atradome savo vaistukus- Infacol (angliški vaistukai). Jau visą savaitę negaliu atpažinti vaiko, tarsi pakeitė  Žinoma, vistiek mažai miega tiek dieną, tike naktį, bet nors neklykia iki pamelynavimo, linksmas, šypsosi, matosi, kad pilvuko nebeskauda, kai išeina gaziukai su garsu net nusijuokia  . Tfu tfu tfu... bijau net džiaugtis, кad vėl neprisišaukčiau dieglių. Beje, mūsų sūneliui dabar 2 mėn., pilvuko skausmai kankina nuo pat gimimo. Kas jau nebeturite kantrybes, mamytės, pabandykite, gal ir Jums padės! Jei neklystu, Sab simplex, Espumisan ir Infacol yra tas pats simetikonas..
Leliux7
2011 08 01, 10:05
QUOTE(Scurry @ 2011 07 24, 17:10) Jei neklystu, Sab simplex, Espumisan ir Infacol yra tas pats simetikonas.. Taip, man pačiai keista, tačiau visus šituos vaistus turiu (dar colinox ir babyfen), o padeda tik infacol. Espumisan ir sab simplex guli nenaudojami
rencius
2011 08 06, 15:31
Labai vargau nuo pat gymimo. Dabar sūnui bus 4 metukai, galiu atsidusti, kad šitos kankynės jau praeitį. Nežinau kaip jūsų vaikučiams, tačiau maniškiui diegliai trukdavo nuo vakaro iki ankstaus ryto. Ir taip beveik kiekvieną naktį iki metų, tačiau dar iki 2 pasikartodavo retsykiais. Galiu pasakyti, kad menkai kas padėjo. O metodų išmėginta nuo A iki Ž.
kamanele
2011 08 06, 22:07
Noreciau ir as pasidalinti savo patirtimi, gimus dukrytei pilvo diegliukai lydejo mus jau nuo pirmos paros  Nuosidziai suprantu visas mamytes, aisku ir tetukus, kurie su savo mazyliu turi tai iskesti... Isbandeme viska: pilvo masaziukus po maitinimo, lasiukus sabsimplex, colinox (espumizanu visai nusivyleme), is Anglijos siuntemes Gripe water, bet jo negalejo mazute gerti nes ziauriai springdavo (tikriausiai jai per aitrus skonis buvo). Uzejus diegliams, vyras ant delno pilvuka nesiodavo, ritmingai supuodavome, vystydavome i silta antklode, net su masina vidury nakties vezeme... vienu zodziu ko tik neprisigalvojome kol neatsiverciau docento A.Vingro knygos ir radau ten toki sakini: ,,Mazyli kartais ramina ir dulkiu siurblio garsas. Kai kyla diegliai, paleiskite dulkiu siurblio garso irasa arba tiesiog pradekite siurbti"... Isivaizduokite, vieno zviegimo velu vakara, vyras ijuge siurbli, o mazute, kuria nesiojome ant dormeo pagalves  , padejo toleliau nuo to burzgiancio daikto. Mano nuostabai, dukryte atsijunge per pora sekundziu  Taigi, nuo to vakaro vietoje dulkiu siurblio mes paleisdavome i darba plauku dziovintuva. Taip, jis pusdavo ir pusvalandi (nedideliu rezimu), o mazoji miegodavo kol visai nurimdavo. Konsultavomes su neurologe, ji pasake, kad tas garsas kudikiui primena mamos sirdies ir kt.organu veiklos garsus, kail leliukas buvo pilvelyje, o tai ramina kudiki... Taip fenas mums dirbo iki dvieju geru menesiu, kol dieglius isaugome (aisku lasiukus ir duodavau, masaziukus darydavau). Na nezinau, ar tai kam pagelbes si informacija, bet, o gal? Stiprybes, mamytes, isaugs diegliukus, tik reikia ta laikotarpi isgyventi
melynas dangus
2011 09 16, 13:41
Oi vargstam ir mes su tais diegliukasi jau nuo pirmos dieneles.. paskutiniu metu tai net zindyti normaliai negaliu - truputi pavalgo ir pradeda baisiai muistytis, spardytis, draskytis ir pan Reiks ir mums pabandyti ta garsu terapija  O del vaistuku, tai as irgi nusivyliau taip visu gydytoju giriamu ir rekomenduojamu Espumizanu  is Lietuvisku man padejo colinox, bet dar labiau gelbejo Infacol (bet tik angliski, o lenkiski tai sh.. pinigai i bala  ), dabar is JAV parsisiuntem Colic Calm, tai bandysim, tikiuosi pades. Mano leliai dar labai padeda kojyciu sulenkimas. paprastai akimirksniu nurimsta kai suleniu kojytes prie pilvuko.
InSimone
2011 09 30, 09:26
QUOTE(kamanele @ 2011 08 06, 22:07) Noreciau ir as pasidalinti savo patirtimi, gimus dukrytei pilvo diegliukai lydejo mus jau nuo pirmos paros  Nuosidziai suprantu visas mamytes, aisku ir tetukus, kurie su savo mazyliu turi tai iskesti... Isbandeme viska: pilvo masaziukus po maitinimo, lasiukus sabsimplex, colinox (espumizanu visai nusivyleme), is Anglijos siuntemes Gripe water, bet jo negalejo mazute gerti nes ziauriai springdavo (tikriausiai jai per aitrus skonis buvo). Uzejus diegliams, vyras ant delno pilvuka nesiodavo, ritmingai supuodavome, vystydavome i silta antklode, net su masina vidury nakties vezeme... vienu zodziu ko tik neprisigalvojome kol neatsiverciau docento A.Vingro knygos ir radau ten toki sakini: ,,Mazyli kartais ramina ir dulkiu siurblio garsas. Kai kyla diegliai, paleiskite dulkiu siurblio garso irasa arba tiesiog pradekite siurbti"... Isivaizduokite, vieno zviegimo velu vakara, vyras ijuge siurbli, o mazute, kuria nesiojome ant dormeo pagalves  , padejo toleliau nuo to burzgiancio daikto. Mano nuostabai, dukryte atsijunge per pora sekundziu  Taigi, nuo to vakaro vietoje dulkiu siurblio mes paleisdavome i darba plauku dziovintuva. Taip, jis pusdavo ir pusvalandi (nedideliu rezimu), o mazoji miegodavo kol visai nurimdavo. Konsultavomes su neurologe, ji pasake, kad tas garsas kudikiui primena mamos sirdies ir kt.organu veiklos garsus, kail leliukas buvo pilvelyje, o tai ramina kudiki... Taip fenas mums dirbo iki dvieju geru menesiu, kol dieglius isaugome (aisku lasiukus ir duodavau, masaziukus darydavau). Na nezinau, ar tai kam pagelbes si informacija, bet, o gal? Stiprybes, mamytes, isaugs diegliukus, tik reikia ta laikotarpi isgyventi  siurblys ir fenas tikrai geri atradimai  pas mus irgi visi vaistai isbandyti, visiskai niekas nepadeda. siurblys, tiesa, jau irgi nebelabai. taciau fenas kol kas vienintelis issigelbejimas. juo dar ir pilvuka pasildau  beje, turiu colic calm garsiojo, gal koki puse buteliuko dar yra. DOVANOJU. gal kam pades, juk visi taip giria, bet mums visiskai jokio efekto nuo ju. kreipkites per AZ, jei reikia to vaistuko.
sveikos. Idomu bus tikrai pabandyti ta siurbliuka ar fena:) kazkaip neseniai perejom prie aptamil ir mano saulytei padaznejo pilvo diegliukai, nors mums jau 3 su puse menesiuko. valgydama is buteliuko labai jau kartais daug oro prisiryja, gal kas patars kaip, kokioj pozoj ja maitinti,kad maziau rytu oro?paskutiniom dienom labai jau i pavakare spiegia. ka tik nedarau:ir masazuoju,ir kojytes lenkiu, espumisana tai jau keisiu,nes jokio efekto. uzsakiau vaistineje sab simplex ir colinox, paziuresim kaip jie pades, bet lyg girdejau,kad reikia laiko kad vaikas nurimtu,ne vieno lasinimo. ar tai tiesa? dar skaiciau,kad daug kas giria lasiukus gripe water woodwards firmos ir infacol. Gal kas galetu pasakyti,kur juos butu galima gauti vilniuje?
daniele123
2011 10 15, 16:21
[quote=rircik,2011 10 06, 11:54] sveikos. Idomu bus tikrai pabandyti ta siurbliuka ar fena:) kazkaip neseniai perejom prie aptamil ir mano saulytei padaznejo pilvo diegliukai, nors mums jau 3 su puse menesiuko......... sveika mamyte, mano suneliui 3men ir savaitele. pradejau damaitinti misinuku nes truksta pienelio. Gerem aptamil1, tai pastebejau, kad jam dar labiau pucia pilvuka, nei kad mano pienu. o taip laukiau kol sueis tie 3men ir prades gereti situacija.lasinu i buteliuka sab simplex, bet nekiekviena maitinima. gal dazniau reiktu....uzjauciu tave  , nes ir pati vargstu...........
nuo aptamil girdejau,kad pucia labiau pilvuka, bet va net nezinau,ar sab simplex labiau padeda,gal cia dar buteliukuose problema... bandysiu vel prie avent grizti
vandene6
2011 10 28, 13:18
Infacol, Gripe water, Dentinox colic drops - homeopatiniai lašiukai nuo diegliukų.
Chanel1
2011 11 02, 11:32
Sveikos mamytės,
su diegliukais vargom labai iki mėnesio laiko, kol nepradėjau girdyti gripe water (nes tik nuo mėn. galima duoti). Dar būdama nėščia sesės priprašiau, kad parvežtų iš UK keletą buteliukų. Iki jų išbandžiau espumisana ir babyfena, bet poveikio kaip ir nebuvo. Dabar diegliukai pakankina, kai nebeduodu kelias dienas (vis tikiuosi, kad jau žarnynas susitvarkė). O paprastai suduodu 3-4 kartus per dieną. Į pabaigą maitinimo, supilu į buteliuką ir atskiedžiu su pienuku apie 20ml, nes gryno neina sugirdyti, kadangi didelė dozė gaunasi. O dabar ieškau, kas prekiauja Vilniuje?
O dabar ieškau, kas prekiauja Vilniuje? [/quote] laba chanel1, zinok vilniuje taip ir neradau, uztat utenoje viena mamyte parduoda gripe water uz 18 lt:)
Skaistutė
2011 11 02, 20:52
QUOTE(Chanel1 @ 2011 11 02, 11:32) Sveikos mamytės, su diegliukais vargom labai iki mėnesio laiko, kol nepradėjau girdyti gripe water (nes tik nuo mėn. galima duoti). Dar būdama nėščia sesės priprašiau, kad parvežtų iš UK keletą buteliukų. Iki jų išbandžiau espumisana ir babyfena, bet poveikio kaip ir nebuvo. Dabar diegliukai pakankina, kai nebeduodu kelias dienas (vis tikiuosi, kad jau žarnynas susitvarkė). O paprastai suduodu 3-4 kartus per dieną. Į pabaigą maitinimo, supilu į buteliuką ir atskiedžiu su pienuku apie 20ml, nes gryno neina sugirdyti, kadangi didelė dozė gaunasi. O dabar ieškau, kas prekiauja Vilniuje? Sveiki, mes irgi naudojam gripe water, tik norejau paklaust kiek tu vaistuku duodat,nes mes tai 5ml, nezinau ar gerai
gripe water gal ir geras dalykas, bet jo labai trumpas galiojimas, tik dvi savaites...
Goudute
2011 11 15, 17:59
QUOTE(rircik @ 2011 11 07, 22:39) gripe water gal ir geras dalykas, bet jo labai trumpas galiojimas, tik dvi savaites... bet buteliuka galima sugirdyt gan greitai nereikes ir 2 savaiciu , 5 ml vienam kartui, 6 kartai per para, gaunasi 30 ml per para. tai per 5 dienas ir suvartuoti reikia galima. mes vakar pradejo duoti savo pilieciui, ziuresim ar pades. tiesa MAMOS, kurias maitinat savo pienuku leliukus, ar nebandet gerti pacios krapu arbateles?
chiaushkute
2011 11 17, 15:47
Kai mano vyresneliui prasidejo pilvuko skausmai, jam buvo apie 1.5 sav. ir jis siaubingai verkdavo ka tik pamaitintas, tiesiog spjaudavo kruti ir nesavu balsu rekdavo, ypac vakarais. Labai daug domejausi situo reikalu, perskaiciau viska, ka radau tuo metu apie pilvo dieglius ir issiaiskinau, kad buna vaikiuku, kuriu organizmas sunkiau skaido laktoze ir del to kyla diegliukai iskart pavalgius, tada suzinojau, kad UK galima nusipirkti naturalaus fermento laktazes, kuri padeda vaikuciu organizme skaidyt laktoze. Sitas dalykas vadinasi COLIEF (www.colief.com), maciau, kad anskciau irgi kazkuri mama apie ji rase. Tai va, mano vaikui jis suveike nuo pirmo padavimo, kai tuo tarpu visokie espumizanai jokiu rezultatu nedave. Antram vaikuciui dar pries gimdymo jo parsisiunciau, bet, matyt, mergaites is tiesu maziau bedeliu su pilveliu turi, nes mums jo neprireike.
funnygirl-
2011 12 12, 15:30
Mums labai padeda gripe water,nepadejo nei sab simplex,nei espumizas
Justida30
2011 12 13, 20:46
QUOTE(funnygirl- @ 2011 12 12, 16:30) Mums labai padeda gripe water,nepadejo nei sab simplex,nei espumizas Mums irgi tik sitas gelbejo, siunciausi is UK tikrai ne viena buteliuka
QUOTE(Justida30 @ 2011 12 13, 21:46) Mums irgi tik sitas gelbejo, siunciausi is UK tikrai ne viena buteliuka  o jus per dvi savaites ji isgeriat, nes jo labai jau trumpas galiojimas
Justida30
2011 12 14, 10:12
QUOTE(rircik @ 2011 12 13, 22:14) o jus per dvi savaites ji isgeriat, nes jo labai jau trumpas galiojimas  Taip, nes kad pasijustu poveikis, reikia duoti po 5ml 6 kartus per para. Tai iseina 30 ml per para. Buteliuka susinaudoja praktiskai per 5 dienas, nes ten tik 150 ml.
Sawanna
2011 12 14, 11:33
Mums nuo pilvuko is bedos biski padeda sab simplex, bet siaip irgi dabar naudojam Gripe water - veikia daug geriau Žinutė redaguota moderatoriaus: forume prekyba vaistais draudžiama.
QUOTE(Sawanna @ 2011 12 14, 12:33) Mums nuo pilvuko is bedos biski padeda sab simplex, bet siaip irgi dabar naudojam Gripe water - veikia daug geriau Mane labai domina, bet noriu paklausti, ar ji tikrai galima duoti tik nuo menesio?
Na, mus kolkas gelbeja sab simplex'as. Espumizanas gal kiek skystokas, visai neuzsilaiko pilvuke, kaip vandenukas. Isbandeme ir garsiuos brangiuosius Colic Calm. Panaudojom vos kelis kart ir pastebejau, kad maziukas vis labiau kentet pradejo, vis labiau verkdavo. gryzom prie sab simplex ir vel geriau.
Žinutė redaguota moderatoriaus: forume prekyba vaistais draudžiama.
Mums ir tik gripe water padejo
ginciucha
2012 01 09, 19:43
Na o mums labai padejo colic calm vaistukai,na ir gripe water Žinutė redaguota moderatoriaus: forume prekyba vaistais draudžiama.
vijoklis
2012 01 11, 15:14
Mamytės, kokia laimė, kad Lietuvoje atsirado BioGaia probiotiniai lašiukai. Jie vieninteliai turi oficialią indikaciją kūdikių diegliukams gydyti: pagal klinikinius tyrimus šie lašiukai sutrumpina vidutinį kasdieninį kūdikių verkimo laiką nuo 3 val./d. iki 50 min./d., tuo tarpu Simetikonas tą patį verkimo laiką sutrumpina nuo 3 val./d. iki 2 val. 25 min./d. Akivaizdus skirtumas Vartoti paprasta: tik 5 lašiukai 1 kartą per dieną: galima lašinti tiesiai į burnytę, ant čiulptuko (buteliuko ar paprasto), ant krūties (prieš valgant, kad vaikiukas nučiulptų lašiukus), į pienuką ar vandenuką - tik nekarštus Lašiukų yra didžiosiose Eurovaistinėse ir Šeimos vaistinėse: didesnėse ir prie poliklinikų. Pagaliau ateina ramūs vakarai
QUOTE(vijoklis @ 2012 01 11, 16:14) Mamytės, kokia laimė, kad Lietuvoje atsirado BioGaia probiotiniai lašiukai. Jie vieninteliai turi oficialią indikaciją kūdikių diegliukams gydyti: pagal klinikinius tyrimus šie lašiukai sutrumpina vidutinį kasdieninį kūdikių verkimo laiką nuo 3 val./d. iki 50 min./d., tuo tarpu Simetikonas tą patį verkimo laiką sutrumpina nuo 3 val./d. iki 2 val. 25 min./d. Akivaizdus skirtumas Vartoti paprasta: tik 5 lašiukai 1 kartą per dieną: galima lašinti tiesiai į burnytę, ant čiulptuko (buteliuko ar paprasto), ant krūties (prieš valgant, kad vaikiukas nučiulptų lašiukus), į pienuką ar vandenuką - tik nekarštus Lašiukų yra didžiosiose Eurovaistinėse ir Šeimos vaistinėse: didesnėse ir prie poliklinikų. Pagaliau ateina ramūs vakarai  pasizymejau jau sia informacija. ir manau greitu laiku isbandysim!!! Po ilgu vargu ir kankinimosi, bei mediku patarimu mamai pasigydyti galva o vaikui pompuoti tavegili ir pan. arba sodinti vaika ant dietu neduoti pieno ir t.t. MAMYTEMS DUOSIU PATARIMA, NESIKANKINIT , PRADZIOJ REIKALAUKIT TYRIMU KAD PADARYTU ISMATU PASELI DEL DISBAKTERIOZES, STAFILOKOKO. tada galesit sakyti kad vaikuciai kencia tik nuo pilvo diegliuku ir ner kt.priezasties.
Kai mums buvo diegliai, tai vartojom ENTEROKIND. Vežemės iš Latvijos 2 bonkutes (nes Lieetuvoje jie neregistruoti, parduodami su vardiniu receptu).
QUOTE(bzykas @ 2012 02 05, 00:04) Kai mums buvo diegliai, tai vartojom ENTEROKIND. Vežemės iš Latvijos 2 bonkutes (nes Lieetuvoje jie neregistruoti, parduodami su vardiniu receptu). gerai jei tikrai tik diegliukai, o mes ko nedarem ko negerem vis laukem irgi manaiu praeis, ir kuo toliau tuo labiau paaiskejo jog jokie pilvo diegliukai.
bilekokia
2012 02 07, 13:27
Mano dukrytei padėjo Biogaia probiotikai. Šiaip nuo trijų mėn. ji miegodavo labai blogai naktį, su verkimais, daugkartiniais žindymais.... maždaug metukų visai pablogėjo - verkia, raitosi, pilvą pučia, girdisi, kaip viduj burbuliuoja. Naktimis po kelis kartus taip... Plius bėrimai ant veido... visko ieškojom, ir alergijų, ir žarnyno problemų... neduodavau jokių pieno produktų, ribojau kvietinius gaminius... nieko nerado, šioks toks bakterijų disbalansas tik aptiktas, tačiau kadangi aš jai vis girdydavau ivairių probiotikų, tai tiesiog nusprendėm, kad ne tame problema. Nežinojau, ką be daryti, kiekvienas produktas vaidenosi, kad netinka ir kelia bėdas  Taip maždaug tris mėn kankinausi, o sausio vidury pradėjau girdyti Biogaia. Ir VAIKAS NUSTOJO KLYKT NAKTIMIS  aišku, visko dar būna, suverkauja kelis kartus, ir ant rankų kartais imu, palaikau, paguldau ir vėl miega. Be problemų atjunkiau vaiką visiškai. Net pati netikiu tuo, kas įvyko. Gerėti pradėjo pamažu, tad nesitikėkit staigaus rezultato. Taigi, mamos, jei jau visiškoj nevilty nuo verkimų, verta pabandyti šitą probiotiką. Net jeigu esat davę kitų ir nepadėjo...
bilekokia, aciu jums Po Probiotic complex bandysim ir mes sita
stuleju
2012 03 01, 20:13
Pasiskaiciusi geru atsiliepimu ir as nupirkau savo leliukui Gaiai lasiuku. Geriame daugiau nei savaite, bet jokio efekto as nematau  Taip kad stebuklu buteliukuose niekas nepardavineja, net ir uz tokius nemazus pinigelius
| ! |
| Forume draudžiama pirkti/parduoti/platinti vitaminus, vaistus, kontraceptikus, maisto papildus ir pan. |
Infacol turejom, patiko
QUOTE(bzykas @ 2012 02 05, 00:04) Kai mums buvo diegliai, tai vartojom ENTEROKIND. Vežemės iš Latvijos 2 bonkutes (nes Lieetuvoje jie neregistruoti, parduodami su vardiniu receptu). Va va, maniskiui irgi ENTEROKIND buvo isganymas. Is pradziu, kaip ir visos matyt, isbandziau Espumizan, Sab Simplex, Infacol. Po to persimeciau ant Grape Water. Jokios naudos :/ Gelbejo Colic calm, is tiesu, tik kad jis brangus :/ ir erzino tas amzinas terliojimas juodai Tarp kitko, girdejau, kad Colic Calm padeda ir vyresniems vaikuciams, jei paleidzia pilvuka.Galu gale radau kazkurios mamos atsiliepima apie Enterokind - koks jis nuotabus ir t.t. - ACIU JAI!!  Tikrai superinis vaistas. Keturios drauges veliau savo vaikuciams irgi dave, visos patenkintos  Netgi viena man skambino, kad kazkuriai jau jos draugei baisi katastrofa namie kelias savaites ir is manes pasieme vaistu likuti buteliuke - kita ryta susilaukiau didziules padekos
|
|