Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Silver Cross karališkieji vežimaičiai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Vijolia
Kiek zinau, Lietuvoje dar nera siu grazuoliu, tad gal atsiras emigranciu mamyciu, ar mamu, daznai besilankanciu uzsienyje, turinciu siuos isskirtinius, klasikinius ir romantiskus vezimus. Pasidalimkit savo patirtimi 4u.gif
Tiesa, vienintelis didziulis minusas, kad jie nerealiai brangus..

Gaminami nuo 1877uju m.
user posted image
user posted image
Yra 2ju stiliu, Balmoral Pram:
user posted imageuser posted imageuser posted image
ir Kensington Pram:
user posted image
Zinoma, Silver Cross gamina ir ivairius siuolaikinio stiliaus vezimaicius, bet mane domina butent sie wub.gif

user posted image
cuname
Sveika 4u.gif
Tikrai labai nuostabus stilingi vezimaiciai,bet manau Lt tikrai ju nera.
http://www.tojbamsen.dk/group.asp?group=567
va paziurek,gal siek tiek pigiau nei kur kitur matei blush2.gif Tik pirmieji 4 yra lelem vezioti.Gal imanoma uzsisakyti kad siusti ir i LT.
Vijolia
QUOTE(cuname @ 2008 12 15, 13:05)
Sveika 4u.gif
Tikrai labai nuostabus stilingi vezimaiciai,bet manau Lt  tikrai ju nera.
http://www.tojbamsen.dk/group.asp?group=567
va paziurek,gal siek tiek pigiau nei kur kitur matei blush2.gif Tik pirmieji 4 yra lelem vezioti.Gal imanoma uzsisakyti kad siusti ir i LT.
*

Kur pigesni, tai tik Kensington Pram stiliaus, ne tokie, kokie Balmoral Pram..
As DK esu, tai cia ju tikrai galima nusipirkti biggrin.gif bet gi pries tokia kaina mokant, reiketu kazka daugiau zinoti apie juos doh.gif O zinau tik is "parduotuviniu" ziniu puses, is praktiniu, mazai ka.
Bet kuo toliau, tuo labiau linkstu prie to, kad nepirksiu.. Gal bus gerai daug pigesnis, panasaus klasikinio stiliaus Inglesina italiskas vezimaitis cool.gif
cuname
O tu is Dk net nepastebejau pirma ax.gif
As ir Dk gyvenu. rolleyes.gif
Papildyta:
O tu pasizek dba skelbimuose tikrai uz nedidele kaina galima labai gera nupirkt.
Vijolia
QUOTE(cuname @ 2008 12 15, 15:00)
O tu pasizek  dba skelbimuose tikrai uz nedidele kaina galima labai gera nupirkt.
*

Jei randu, tai arba juoda (ko nenoriu), arba nebekokios isvaizdos jau..
RoxAda
sorry... baisus kokie... schmoll.gif
GiedrėM
Mano svajonių vežimėlis ax.gif Bet reiktų laimėt aukso puodą blush2.gif
Buzulkaa
as panasiam uzaugau,tik ne karaliskas lotuliukas.gif man negrazu... ir nepraktiska nes tik kol vaikas guli jis naudojamas..
Vijolia
QUOTE(Buzulkaa @ 2009 03 03, 00:17)
as panasiam uzaugau,tik ne karaliskas  lotuliukas.gif  man negrazu... ir nepraktiska nes tik kol vaikas guli jis naudojamas..
*

Naudojamas ir gulint, ir sedint. Prie kiekvieno vezimo yra prideti spec.dirzeliai, kad vaikui sedeti butu saugu.
MARG0
Savotiska isvaizdele....
jei lyginti su automobiliu tai turbut daugiau kaip Rolls Royce, senovinis stilius - vazineti tik su vairuotoju...
man prie sirdies modernesnis - sportiskas Aston Martin adekvatumas - tik kas tai butu vezimeliu gamintoju tarpe? smile.gif
@mamyčiukas@
labai grazus vezimeliai wub.gif
LEVOCKA
4u.gif laba vakara mergynos
atleiskit,kad ilindau i jusu pokalbius apie situs karaliskus vezimus blush2.gif gyvenu londone,ir pas mus ju labai daug ira ir jie niera tokie jau brangus,kad reiketu laimet aukso puoda g.gif nauduota galima rast nuo £200 plius minus ziurint koks mirksiukas.gif
jeigu kam iduomu,jeigu sitas vezimas-jusu svajone,galiu padet isigyt ji is EBAY mirksiukas.gif jus netgi galesit pati issirinkt,koki jus norit mirksiukas.gif
mano emailas LEVOCKA78@MAIL.RU is ten lagesiu atsiust vezimeliu nuotraukas,yra didelis pasirenkimas thumbup.gif
Papildyta:
tongue.gif radau netgi SILVER CROSS tik naujasnio modelio,kaip moderniovas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif niekom neatsilieka nuo CHICCO ar kokio kito sportinio vezimelio thumbup.gif
Vijolia
QUOTE(LEVOCKA @ 2009 03 08, 22:05)
4u.gif laba vakara mergynos
atleiskit,kad ilindau i jusu pokalbius apie situs karaliskus vezimus blush2.gif gyvenu londone,ir pas mus ju labai daug ira ir jie niera tokie jau brangus,kad reiketu laimet aukso puoda g.gif nauduota galima rast nuo £200 plius minus ziurint koks mirksiukas.gif
jeigu kam iduomu,jeigu sitas vezimas-jusu svajone,galiu padet isigyt ji is EBAY mirksiukas.gif jus netgi galesit pati issirinkt,koki jus norit mirksiukas.gif
mano emailas LEVOCKA78@MAIL.RU is ten lagesiu atsiust vezimeliu nuotraukas,yra didelis pasirenkimas thumbup.gif
Papildyta:
tongue.gif radau netgi SILVER CROSS tik naujasnio modelio,kaip moderniovas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif niekom neatsilieka nuo CHICCO ar kokio kito sportinio vezimelio thumbup.gif
*

Cia kalbam butent apie Silver Cross klasikinius Balmoral, Kensington pram vezimelius, o ne visus silver cross, nes ju ivairiu yra. Tad nauji tokie ebay mazdaug apie £700-1000..
Pvz dabar UK ebay ilindus Silver Cross Balmoral Pram pigiausia nauja juoda randa uz £764.99 cool.gif user posted image
Aisku, aukso puodo gal ir nebutina laimet biggrin.gif
malena44
man šie vežimėliai nerealiai gražūs wub.gif , bet ir kaina graži. o lietuvoje jokiu silver cross vežimėlių nėra verysad.gif , nei šių, nei moderniškų
dovillee
gyvenu UK, turim modernu silver cross,tikrai labai geras vazimelis,o sitiem karaliskiem tai turiu silpnybe,niekada nepraeinu pro parduotuves vitrina nesustojus ir nepasigrozejus seis vezimais wub.gif wub.gif wub.gif tik turbut nelabai patogu jei daznai reiketu veziotis automobilyje vezima g.gif
malena44
as va toki silver cross fizz sketuka turiu, esu labai juo patenkinta. labai lengvas, manevringas, patogus. svarbiausia vaikui patinka, nes musiskis ne i visus vezimus seda
user posted image
dovillee
o cia musu silver cross'as,tikiuosi temos seimininke nesupyks,kad idejau foto blush2.gif
user posted image
user posted image
Vijolia
Tuomet tema bus ne butent apie Silver Cross klasikinius, o visus ju modelius smile.gif

As vis gi sau radau "pamaina" klasikiniam silverio modeliui- italu dizaino blush2.gif - user posted image
Neisejo rast prieinamo naujo Silver Cross Balmoral kitos spalvos apart juoda ir lb. tamsiai melyna..
dovillee
QUOTE(Vijolia @ 2009 05 05, 14:00)
Tuomet tema bus ne butent apie Silver Cross klasikinius, o visus ju modelius  smile.gif

As vis gi sau radau "pamaina" klasikiniam silverio modeliui- italu dizaino blush2.gif  - user posted image
Neisejo rast prieinamo naujo Silver Cross Balmoral kitos spalvos apart juoda ir lb. tamsiai melyna..
*

kaip matau temos seimininke jau turi leliuka,tai ar isigijot si grazuji vezimeli? blush2.gif
Vijolia
QUOTE(dovillee @ 2009 06 26, 11:00)
kaip matau temos seimininke jau turi leliuka,tai ar isigijot si grazuji vezimeli?  blush2.gif
*

Silverio taip ir neradau uz padoria kaina, bet vazinejames t.p. klasikiniu - italu Inglesina smile.gif user posted image
Eit
QUOTE(Vijolia @ 2009 06 26, 21:29)
Silverio taip ir neradau uz padoria kaina, bet vazinejames t.p. klasikiniu - italu Inglesina  smile.gif user posted image

Dar grazesnis uz silveri! Tikrai labai wub.gif O kaip is praktiskos puses - ar lankstot ji i automobili?
dovillee
nu tikrai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif aha papasakokit daugiau ar praktiskas,gal kada antra leliu turesiu blush2.gif
Vijolia
QUOTE(Eit @ 2009 06 27, 20:00)
Dar grazesnis uz silveri! Tikrai labai  wub.gif  O kaip is praktiskos puses - ar lankstot ji i automobili?
*

QUOTE(dovillee @ 2009 06 29, 00:05)
nu tikrai labai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif aha papasakokit daugiau ar praktiskas,gal kada antra leliu turesiu  blush2.gif
*

Oi, dekui blush2.gif Kaip del praktiskumo, tai gal nelabai verta jo lb is tokiu tiketis smile.gif Auto bagazinej veziojam visa, neardydami, nes tingim lopsi nuo remo imti, tik rankena nusimame, tai telpa visas, gerai, kad masina nemaza ax.gif o siaip, nusiima lopsys ir tas remas susispaudzia, ir ratai lengvai nusiima-uzsideda. Bet cia gal ir nebesipleskim, jei ka lb domins sie vezimai, tai ateikit i ju tema cia SM - Inglesina mirksiukas.gif
martinka
QUOTE(dovillee @ 2009 05 05, 14:38)
o cia musu silver cross'as,tikiuosi temos seimininke nesupyks,kad idejau foto  blush2.gif
user posted image
user posted image
*

na va, pagaliau pamačiau aš savo svajonių vežimą thumbup.gif . gal kas daugiau turite jį, naudojate?ar patogus?, kaip svoris?nežinau kodėl, tačiau noriu būtent tiokio vežimo,. Tik labai liūdna, kad Lietuvoje jį nusipirkti nėra kaip g.gif
dovillee
QUOTE(martinka @ 2009 07 29, 15:52)
na va, pagaliau pamačiau aš savo svajonių vežimą  thumbup.gif . gal kas daugiau turite jį, naudojate?ar patogus?, kaip svoris?nežinau kodėl, tačiau noriu būtent tiokio vežimo,. Tik labai liūdna, kad Lietuvoje jį nusipirkti nėra kaip g.gif
*

jei norit sio vezimelio,mes ji parduodam ,isaugom jau ji mirksiukas.gif biggrin.gif
martinka
tai gal butu galima ji apziureti, kokia kaina butu? rolleyes.gif
erikiuxxx
QUOTE(Vijolia @ 2009 06 26, 19:29)
Silverio taip ir neradau uz padoria kaina, bet vazinejames t.p. klasikiniu - italu Inglesina  smile.gif user posted image
*

teko si vezima pastumdyti,
maciau ir tindirindi parduotuveje

labai jau nepatogiai rieda,nu toks gargaras, toks jausmas kaip gelezies gabalas blush2.gif
ant kokio bortelio uzvaziuoti,tai doh.gif
cia jai su kitais palyginus 4u.gif

bet aisku jai netenka su kitais lyginti,tai gal ir tiem nesijaucia ax.gif
dovillee
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 09 19, 20:40)

labai jau nepatogiai rieda,nu toks gargaras, toks jausmas kaip gelezies gabalas blush2.gif
ant kokio bortelio uzvaziuoti,tai  doh.gif
cia jai su kitais palyginus  4u.gif

bet aisku jai netenka su kitais lyginti,tai gal ir tiem nesijaucia ax.gif
*

grozis reikalauja auku lotuliukas.gif
Spicyy
leituvoje Silver cross niekas neprekiauja, neteko matyti
liusinda
as irgi turiu sitos firmos vezimuka thumbup.gif ir viskuo esu patenkinta
user posted image

mavo toks blush2.gif
yazmin

Turiu si veimaiti, parsisiuntem is uk. Kam tokie patinka, labai grazus wub.gif taciau cia skonio reikalas...

Del praktiskumo, greiciau nepraktiskas, nerekomenduociau gyvenancioms daugiabutyje (nebent pirmam aukste), sunkus ir didelis. Sunku transportuoti. Bet labai patogus vezioti- dideli ratai kaip tik nesunkiai uzkyla borteliais, lengvai rieda... Dukrytei greit 2 metukai, bet kai leidzia oras miega lauke- vezimelis tarsi maza lovyte- patogus, erdvius, vezimelio "buda" gerai apsaugo nuo vejo.

Originalo foto su seimininke tongue.gif

user posted image
Vijolia
QUOTE(yazmin @ 2010 02 19, 21:59)
Bet labai patogus vezioti- dideli ratai kaip tik nesunkiai uzkyla borteliais, lengvai rieda...
*

Nuostabus jusiskis wub.gif
Bet kad ratai patogus, tai nustebinot, nes labai nepatogus jie man doh.gif Labai kietai vaziuoja, del savo plonyciu padangeliu.. nebekalbant apie senamiescius su akmenimis gristom gatvem, siaubingai purtosi tada, dreba. Tiesa, mano italiskas Inglesina, bet gi lygiai ta pati vaziuokle, tokie patys ratai. Daugiau pritariu del visko.
Pritariu, kad nepabandzius kokio manievringo sportinio, galvoji, kad gal ir normaliai tas vezimas rieda, bet pabandzius va taip va buna is nuostabos, kaip patogu gali but vaziuoti! blink.gif rolleyes.gif
liusinda
QUOTE(yazmin @ 2010 02 19, 20:59)
Turiu si veimaiti, parsisiuntem is uk. Kam tokie patinka, labai grazus wub.gif taciau cia skonio reikalas...

Del praktiskumo, greiciau nepraktiskas, nerekomenduociau gyvenancioms daugiabutyje (nebent pirmam aukste), sunkus ir didelis. Sunku transportuoti. Bet labai patogus vezioti- dideli ratai kaip tik nesunkiai uzkyla borteliais, lengvai rieda... Dukrytei greit 2 metukai, bet kai leidzia oras miega lauke- vezimelis tarsi maza lovyte- patogus, erdvius, vezimelio "buda" gerai apsaugo nuo vejo.

Originalo foto su seimininke tongue.gif

user posted image
*

vaje koks grazuolis vezimukas thumbup.gif o jau panelytes grozis wub.gif
yazmin
QUOTE(liusinda @ 2010 02 20, 02:00)
vaje koks grazuolis vezimukas  thumbup.gif  o jau panelytes grozis  wub.gif
*

Aciu 4u.gif

Taip, per senamiescio grindini darda- barska, bet ne taip jau daznai ten vaziuojam. Bet seip pakankamai minkstai jis man vaziuoja, kazin ar skiriasi nuo draugiu vezimuku vaziavimo. Kaip supratau, Jusu tp ant lingiu?? Maniau gal tas minkstumas del to g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.