Tiesa, vienintelis didziulis minusas, kad jie nerealiai brangus..
Gaminami nuo 1877uju m.

Yra 2ju stiliu, Balmoral Pram:

ir Kensington Pram:

Zinoma, Silver Cross gamina ir ivairius siuolaikinio stiliaus vezimaicius, bet mane domina butent sie
Kiek zinau, Lietuvoje dar nera siu grazuoliu, tad gal atsiras emigranciu mamyciu, ar mamu, daznai besilankanciu uzsienyje, turinciu siuos isskirtinius, klasikinius ir romantiskus vezimus. Pasidalimkit savo patirtimi
Tiesa, vienintelis didziulis minusas, kad jie nerealiai brangus.. Gaminami nuo 1877uju m. ![]() ![]() Yra 2ju stiliu, Balmoral Pram: ![]() ![]() ![]() ir Kensington Pram: ![]() Zinoma, Silver Cross gamina ir ivairius siuolaikinio stiliaus vezimaicius, bet mane domina butent sie
Sveika
Tikrai labai nuostabus stilingi vezimaiciai,bet manau Lt tikrai ju nera. http://www.tojbamsen.dk/group.asp?group=567 va paziurek,gal siek tiek pigiau nei kur kitur matei QUOTE(cuname @ 2008 12 15, 13:05) Sveika Tikrai labai nuostabus stilingi vezimaiciai,bet manau Lt tikrai ju nera. http://www.tojbamsen.dk/group.asp?group=567 va paziurek,gal siek tiek pigiau nei kur kitur matei Kur pigesni, tai tik Kensington Pram stiliaus, ne tokie, kokie Balmoral Pram.. As DK esu, tai cia ju tikrai galima nusipirkti Bet kuo toliau, tuo labiau linkstu prie to, kad nepirksiu.. Gal bus gerai daug pigesnis, panasaus klasikinio stiliaus Inglesina italiskas vezimaitis
O tu is Dk net nepastebejau pirma
As ir Dk gyvenu. Papildyta: O tu pasizek dba skelbimuose tikrai uz nedidele kaina galima labai gera nupirkt.
sorry... baisus kokie...
Mano svajonių vežimėlis
as panasiam uzaugau,tik ne karaliskas
Savotiska isvaizdele....
jei lyginti su automobiliu tai turbut daugiau kaip Rolls Royce, senovinis stilius - vazineti tik su vairuotoju... man prie sirdies modernesnis - sportiskas Aston Martin adekvatumas - tik kas tai butu vezimeliu gamintoju tarpe?
labai grazus vezimeliai
atleiskit,kad ilindau i jusu pokalbius apie situs karaliskus vezimus jeigu kam iduomu,jeigu sitas vezimas-jusu svajone,galiu padet isigyt ji is EBAY mano emailas LEVOCKA78@MAIL.RU is ten lagesiu atsiust vezimeliu nuotraukas,yra didelis pasirenkimas Papildyta: QUOTE(LEVOCKA @ 2009 03 08, 22:05) atleiskit,kad ilindau i jusu pokalbius apie situs karaliskus vezimus jeigu kam iduomu,jeigu sitas vezimas-jusu svajone,galiu padet isigyt ji is EBAY mano emailas LEVOCKA78@MAIL.RU is ten lagesiu atsiust vezimeliu nuotraukas,yra didelis pasirenkimas Papildyta: Cia kalbam butent apie Silver Cross klasikinius Balmoral, Kensington pram vezimelius, o ne visus silver cross, nes ju ivairiu yra. Tad nauji tokie ebay mazdaug apie £700-1000.. Pvz dabar UK ebay ilindus Silver Cross Balmoral Pram pigiausia nauja juoda randa uz £764.99 Aisku, aukso puodo gal ir nebutina laimet
man šie vežimėliai nerealiai gražūs
gyvenu UK, turim modernu silver cross,tikrai labai geras vazimelis,o sitiem karaliskiem tai turiu silpnybe,niekada nepraeinu pro parduotuves vitrina nesustojus ir nepasigrozejus seis vezimais
as va toki silver cross fizz sketuka turiu, esu labai juo patenkinta. labai lengvas, manevringas, patogus. svarbiausia vaikui patinka, nes musiskis ne i visus vezimus seda
o cia musu silver cross'as,tikiuosi temos seimininke nesupyks,kad idejau foto
![]()
Tuomet tema bus ne butent apie Silver Cross klasikinius, o visus ju modelius
As vis gi sau radau "pamaina" klasikiniam silverio modeliui- italu dizaino Neisejo rast prieinamo naujo Silver Cross Balmoral kitos spalvos apart juoda ir lb. tamsiai melyna.. QUOTE(Vijolia @ 2009 05 05, 14:00) Tuomet tema bus ne butent apie Silver Cross klasikinius, o visus ju modelius As vis gi sau radau "pamaina" klasikiniam silverio modeliui- italu dizaino Neisejo rast prieinamo naujo Silver Cross Balmoral kitos spalvos apart juoda ir lb. tamsiai melyna.. kaip matau temos seimininke jau turi leliuka,tai ar isigijot si grazuji vezimeli? QUOTE(Vijolia @ 2009 06 26, 21:29) Silverio taip ir neradau uz padoria kaina, bet vazinejames t.p. klasikiniu - italu Inglesina ![]() Dar grazesnis uz silveri! Tikrai labai
nu tikrai labai labai
QUOTE(Eit @ 2009 06 27, 20:00) QUOTE(dovillee @ 2009 06 29, 00:05) Oi, dekui QUOTE(dovillee @ 2009 05 05, 14:38) na va, pagaliau pamačiau aš savo svajonių vežimą QUOTE(martinka @ 2009 07 29, 15:52) na va, pagaliau pamačiau aš savo svajonių vežimą jei norit sio vezimelio,mes ji parduodam ,isaugom jau ji
tai gal butu galima ji apziureti, kokia kaina butu?
QUOTE(Vijolia @ 2009 06 26, 19:29) teko si vezima pastumdyti, maciau ir tindirindi parduotuveje labai jau nepatogiai rieda,nu toks gargaras, toks jausmas kaip gelezies gabalas ant kokio bortelio uzvaziuoti,tai cia jai su kitais palyginus bet aisku jai netenka su kitais lyginti,tai gal ir tiem nesijaucia
leituvoje Silver cross niekas neprekiauja, neteko matyti
as irgi turiu sitos firmos vezimuka
![]() mavo toks Turiu si veimaiti, parsisiuntem is uk. Kam tokie patinka, labai grazus Del praktiskumo, greiciau nepraktiskas, nerekomenduociau gyvenancioms daugiabutyje (nebent pirmam aukste), sunkus ir didelis. Sunku transportuoti. Bet labai patogus vezioti- dideli ratai kaip tik nesunkiai uzkyla borteliais, lengvai rieda... Dukrytei greit 2 metukai, bet kai leidzia oras miega lauke- vezimelis tarsi maza lovyte- patogus, erdvius, vezimelio "buda" gerai apsaugo nuo vejo. Originalo foto su seimininke
QUOTE(yazmin @ 2010 02 19, 21:59) Nuostabus jusiskis Bet kad ratai patogus, tai nustebinot, nes labai nepatogus jie man Pritariu, kad nepabandzius kokio manievringo sportinio, galvoji, kad gal ir normaliai tas vezimas rieda, bet pabandzius va taip va buna is nuostabos, kaip patogu gali but vaziuoti! QUOTE(yazmin @ 2010 02 19, 20:59) Turiu si veimaiti, parsisiuntem is uk. Kam tokie patinka, labai grazus Del praktiskumo, greiciau nepraktiskas, nerekomenduociau gyvenancioms daugiabutyje (nebent pirmam aukste), sunkus ir didelis. Sunku transportuoti. Bet labai patogus vezioti- dideli ratai kaip tik nesunkiai uzkyla borteliais, lengvai rieda... Dukrytei greit 2 metukai, bet kai leidzia oras miega lauke- vezimelis tarsi maza lovyte- patogus, erdvius, vezimelio "buda" gerai apsaugo nuo vejo. Originalo foto su seimininke ![]() vaje koks grazuolis vezimukas QUOTE(liusinda @ 2010 02 20, 02:00) Aciu Taip, per senamiescio grindini darda- barska, bet ne taip jau daznai ten vaziuojam. Bet seip pakankamai minkstai jis man vaziuoja, kazin ar skiriasi nuo draugiu vezimuku vaziavimo. Kaip supratau, Jusu tp ant lingiu?? Maniau gal tas minkstumas del to |