Gerb. SM, kaip jums šis vardas berniukui?
man labai gražu
gražus. bet ilgas, taigi kas nors kada nors greičiausiai trumpins. įdomu kaip
Na, mes draugą vadindavome "Mode"
QUOTE(l'eau @ 2008 11 21, 14:31) gražus. bet ilgas, taigi kas nors kada nors greičiausiai trumpins. įdomu kaip Modestėlis, Modestukas o Mode irgi visai ok. jeigu žmogus neprieštarauja, kad jo vardą trumpintų, tai nėra jokios problemos. pvz., pažįstamas Laimonas ne Laimiu, o pilnu vardu kviečiamas, ne visada sureaguoja, o mano brolis niekada neatsilieps į Laimį
Labai labai
Nepatinka, nes visi mano sutikti Modestai- nevykėliai
visai nieko, nors man asmeniškai toks perdaug švelnus vardas būsimam vyriškiui
Neblogas vardas. Skambus. Vyriskas. Nepretenzingas.
Tik labai jau jis lengvai trumpinamas i Mode. Kiek pazinojau, taip ir buvo vadinami
Gražus vardas mano manymu.
tik trumpinys Modė man kažkaip nelabai skamba..
Man negražus. O trumpinys Mode išvis tragiškas.
Gražus vardas, bet angliškai Modest - pasižiūrėkit vertima. Šiais laikais, kai tikrai daug tenka angliškai kalbėti, užsieniečiams šis vardas pasirodys keistas.
Klasiokas Modestas. Vadinom jį Mode, niekada pilnu vardu. Pats vardas neblogas, ne toks dažnas ir nenuvalkiotas.
MB toks vardas, tai visi vadina pilnu vardu, netrumpina i jokius "mode". Zinau, kad mama Modesteliu vadina
Man labai grazus vardas. Nedaznas, solidus ir visai nemoteriskas (man kaip tik Modesta ar Ernesta tokie vyriski mergaiciu vardai... bet cia kaip kam). Na gana tu panegiriku, tiesiog as uz
man patinka
Vardas kaip vardas,bet savo vaikui tikrai neduociau,daug suaugusiu zmoniu tokiu vardu zinau
Man nepatinka.
TIk nežinau kodėl, bet neskamba
Vardas kaip ir normalus, bet man jis kazkaip ne ypac
MAN ASMENISKAI JIS GRAŽUS
man Modestas visai grazus vardas,mano brolio toks vardas o galejo buti Martynu visai nekoks
Normalus vardas - anksčiau populiarus buvo, o dabar - kažkaip nesigisdi tarp vaikų tokio vardo.
gražus vardas, mano krikšto sūnelio toks pat, tai man
Labai gražus
grazus ir man
kiek žinau, vardo reikšmė "kuklus"?
turėjau klasioką. šaukdavo jį Mode ir (!!!) Monia šiaip, jeigu vardo netrumpinti, man jis neblogas.
Vardas grazus,as pati pazinojau viena Modesta,bet slykstu klausytis kaip draugai sutrumpina varda ir pradeda vadinti MODE
Mes Modesto vardą trumpinam Modžius. Kreipiamės-Modžiau. O mažybinis Modžiukas.
Na nieko toks...Simpatiskas, neutralus. Ir tikrai tarp vaiku retas. Pazystu vyru kelta Modestu tokie neutralus ir yra
aš už
Man tai labai fainas vardas, labai vyriskas.
man sis vardas grazus, nes mano busimas vyras taip pat Modestas, o as i ji kreipiuosi, modi arba moduliuk
šiaipsau
labai labai grazus
Man gražus šis vardas
Turiu giminėje Modestą, tai daugelis vadina tiesiog Modestuku arba Mode. Pažįstu ir kitą Modestą, kurį dar vadina Modžium. Visai nieko
Grazus vardas
nieko vardas.
Mano tetukas Modestas.
Visai gražus vardelis...
Man vardas Modestas asocijuojasi su dirigentu Modestu Pitrėnu, gal todėl, jog nieko nepažystu tokiu vardu. Nors šiaip visai neblogas vardas.
Normalus vardas, gal kiek rečiau girdimas. Bet mūsuose gan daug ir suaugusių Modestų ir mažų Modestėlių. Nors daugelį jų vadina Mode.
Man negrazus
Man, žinoma, asocijuojasi su puikiu krepšininku Modestu Paulausku. O pats vardas gražus nuo vaikystės, patiko, kai tik pirmąsyk išgirdau.
Gražus, man jis jau toks prie klasikos, prie rimtumo
Man lb patinka šis vardas
O man šis vardas - vienas negražiausių. Ir nepadeda nei Pitrėnas, nei Paulauskas, nei Malinauskas...
QUOTE(missed @ 2009 03 13, 21:42) Man irgi, tiek Modestas, tiek Oskaras |